Přiznání

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
Uživatelský avatar
Tomi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nejkrásnější na světě je dětský smích
Příspěvky: 106
Dal: 2 poděkování
Dostal: 7 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Přiznání

Nový příspěvek od Tomi »

Ahoj
Napíšu jsem teď něco co možná... A co možná spíše určitě rozhořčí hodně lidí co si toto budou číst.
Takže abych začal. Byl jsem s jedním mím kamaráde (taky pedofilem) na jednom vinobraní. Byla tam jaksi moc pěkná atmosféra a hlavně hodně lidí a především holčiček. A to je ten problém bylo tam fakt "přeholčičkováno". A z toho že tam bylo tolik krásných holčiček mi začalo být smutno, přicházela na mě deprese. Tak jsem jí zapil alkoholem (což jsem asi udělal chybu) deprese sice ustoupila alkohol po té taky, ale pořád ve mě něco muselo zůstat. Atmosféra začala houstnout tak jako přibívalo holčiček a mě i tak jako mého kamaráda napadla něvětší hovadina který teď hodně lituji. Řekl jsem si že pár doteků by nemohlo uškodit...Pár doteků to bylo ale jako dotek bych tomu teď neříkal. Prostě jsem tam ty holčičky sprostě osahával na různých částech těla, avšak jen přez oblečení. Na nedávném srazu v Pardubicích kde byl i Karel Žák jsem to řekl a vetšina lidí co tam byla z toho nebyla moc nadšená. Ani se jim nedivím a vůbec bych se nedivil kdyby jste mě jako lidé stejně zaměření jako já zavrhli...Byla to chyba trochu jsem byl napitej ale to mě neomlouvá za chyby se má platit tak jsem připraven i na ty nejhorší komentáře, Ti lidé kteří to pochopí tak jim moc děkuji už teď. Budu se snažit si to odčinit.
Nevím co mě to napadlo a jen tiše doufám že jsem nějaké holčičce tím neublížil což jsem mohl.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Tomi za příspěvky (celkem 2):
Fx100d, Kasz
Co je malé to je hezké.... Néé, co je menší je ještě krásnější ..
Uživatelský avatar
ksoft

Re: Přiznání

Nový příspěvek od ksoft »

Tak jo no udelas chybu byl si opilej. No si dospelej člověk a mohol si predvidat že pritomnosti holek je alkohol nepriatel.
No každej udela nejaku chybu nik neni dokonalej...

No stalo se ted již stym nic nenadelaš jen se poučiš.
Uživatelský avatar
lsiv
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
Příspěvky: 208
Dal: 2 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Přiznání

Nový příspěvek od lsiv »

Nazdar Tomi,

nedavno se mi stalo neco podobneho a melo to rovnez souvislost s alkoholem.
Ted' si uvedomuji,ze jsem mel obrovske stesti a i to dite nastesti zavcas pochopilo,ze by melo jit domu.
Nejhorsi stav pro sebekontrolu(zvyseny sexualni apetit) vznika po poziti,da se rici i relativne prumerneho mnozstvi alkoholu(tzv.dobra nalada-to,co nekteri partneri "heteraci" uplatnuji behem milostne predehry pred sexem samotnym). To byla moje situace- muj stav,behem nehoz jsem to dite necekane potkal. A jelikoz jsem nemohl okamzite "zazrakem" nijak vystrizlivet,zvolil jsem cestu(kterou nikomu nedoporucuju) vypit co nejvic a dosahnout tim co nejvetsiho "umrtveni" veskerych choutek. Sice mi to docasne pomohlo,ale radeji bych to jiz neopakoval.

Ja Te tedy odsuzovat v zadnem pripade nebudu,sam jsem to prochazel a vim dobre,jak beznadejne a depresivni stavy mohou u pedofila vzniknou pri pohledu na jeho vysnene a zaroven temer naprosto nedostupne a "zakazane" dite.

Hlavne se takove veci musis snazit ze vsech sil do budoucna kontrolovat a predvidat vsemozna rizika. Ja bych se mel snazit o totez,a i vsichni ostatni clenove(pedofilove) dozajista take.


Hodne stesti!



lsiv
Uživatelský avatar
Tomi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nejkrásnější na světě je dětský smích
Příspěvky: 106
Dal: 2 poděkování
Dostal: 7 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Přiznání

Nový příspěvek od Tomi »

Díky moc napsal jsi to krásně .. je to moc složité to máš pravdu no.. Udělal jsem chybu a chci jí napravit moc
Co je malé to je hezké.... Néé, co je menší je ještě krásnější ..
Uživatelský avatar
Nick
Registrovaný uživatel
Bydliště: mezi dětmi
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Láska je největší dar...
Příspěvky: 63
Dostal: 1 poděkování

Re: Přiznání

Nový příspěvek od Nick »

Tomi chci Ti něco říct...
když jsem si to přečetl tak mě polilo horko a běhal mráz po zádech.
Proč??? Rozpomenul jsem se... a musím se Ti přiznat, že se mi stalo to samé.... :o
Přesně tak jak si popisoval. Ty a lsiv mi skoro mluvíte z duše.
Faktem je, že u mě se poměrně často vyskytuje již zmiňovaný stav deprese, často s podporou trocha alkoholu a téměř vždy v přítomnosti mnoha holčiček. S lsivem si mohu podat ruku protože téměř vždy to taky řeším alkoholem jako přebití stavu deprese.
Jen Ti chci říct, že nejsi sám kdo má tento problém a že je nás víc co se pereme s podobnými situacemi.
Hodně štěstí...

Nick
Nejkrásnější na světě je dětský smích :-)
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6479
Dal: 1585 poděkování
Dostal: 3500 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Přiznání

Nový příspěvek od Kasz »

Tomi,
přiznám se, že jsem dlouho přemýšlel nad tím, co jste s Mikim udělali. Taky přiznám, že jsem tím mírně zklamaný - na fóru i chatu jsi mi připadal jako člověk, který ví, co chce a který má jasno v tom, jak se chovat k dětem s úctou. Jsem také zarytým odpůrcem alkoholu a jakýchkoliv drog obecně, natož v přítomnosti dětí. Přemýšlel jsi o tom, že některé ty holčičky si mohly (a ještě pořád si můžou) později uvědomit, že je někdo v tom davu vlastně osahával?

Pevně doufám, že si z toho oba vezmete ponaučení a moje celkem striktní doporučení zní: Žádný alkohol v přítomnosti dětí! To je největší blbost, co může pedofil udělat - napít se. Pak ztrácí zábrany a dělá blbosti. Takže to už fakt prosím ne. A pokud by vás znovu napadaly nějaké podobné "blázniviny" (ucítíš v přítomnosti nějakého dítěte nebo dětí vzrušení, které tě bude přemáhat), raději odejděte někam pryč. Děti nejsou hračky na hraní, nebo když to řeknu škaredě, děti nejsou osahávací masturbační pomůcky. :-(

Na druhou stranu musím ocenit (i když spíš to asi vyplynulo ze situace, kdy se někdo z vás "pochlubil" alias "prořekl" v těch Pardubicích), že jste se oba zde na fóru k tomu přiznali, že víte, že to nebylo OK, že to mohlo mít nějaké následky nejen pro vás, ale taky pro ty holčičky. Sám jsem také jednou udělal blbost (ne takovou, že bych někoho osahával, ale i přemíra focení polonahých holčiček na pláži není zrovna to, co by měl pedofil praktikovat, nechal jsem se unést situací a také tím, že do té doby na moje "tajné" focení nikdo nikdy nepřišel). Pochopit to asi nedokážu, stejně jako to nedokážu pochopit u sebe - proč kvůli takové blbosti člověk ohrozí svůj nebo něčí život a dobré vztahy s lidmi? Logiku to nedává. Taky vás trochu omlouvá Váš věk.

Kluci, doufám, že to bylo naposledy, a doufám, že zde na fóru to nebude jen přetvářka a přitom ve skutečnosti se budete k holčičkám chovat takhle hrozně, jenom už to třeba nikomu neřeknete. To by fakt nebylo dobré a měl bych asi trochu ostřejší komentář, kdybych věděl, že to pokračuje. Koneckonců asi by nebylo od věci si uvědomit, že to vaše osahávání naplňuje skutkovou podstatu trestného činu pohlavního zneužívání (nedivil bych se, kdyby na tom vinobraní na vás např. přistižnuvší otec holčičky zavolal policii, samozřejmě ne hned, ale vzápětí po fyzické korekci vaší fazóny).

Doufám, že jste se z toho dostatečně poučili a že to "selhání" nebudete brát na lehkou váhu ("vždyť vlastně o nic nešlo, na nic se nepřišlo, všechno je OK"). Píšeš, že bys to chtěl nějak odčinit - ještě máte celý život před sebou, určitě ještě budete mít dost příležitostí, jak svou chybu odčinit = jak dětem prospět. Taky si myslím, že vaše přiznání může prospět někomu, kdo se třeba dostane (nebo i již dostal) do podobné situace a nálady. I pedofilové jsou pouze lidé, kteří dělají chyby. Ale měli by si ně dávat extra pozor, protože mohou ublížit tomu nejkrásnějšímu, co zde na Zemi máme - dětem.

Tomi, Miky, budiž vám pro tentokrát odpuštěno a doufám, že v budoucnu se už nikdy nic takového nestane.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 2):
Tim, Plyšáček
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
lsiv
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
Příspěvky: 208
Dal: 2 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Přiznání

Nový příspěvek od lsiv »

Co se tyce opusteni potencialniho mista "cinu",s Kaszem uplne souhlasim. Idealni reseni by bylo v sobe nalezt silu vule a proste tu rizikovou oblast co nejrychleji opustit.
Problemem ale zustava lidsky pohlavni pud(jeden z nejsilnejsich),ktery umi velmi dobre zaslepit nase racionalni videni sveta(stejne tak i u teleiofilu,coz se u nich v urcitych chvilich povazuje spise za pozitivni).
Ano,sexuolog muze predepsat chemickou kastraci. Osobne jsem ji prochazel po dobu nekolika mesicu a vysledek? Snaha o sebedestrukci...
Mame tedy i nadale o cem premyslet..

Ucta k detem? Samozrejme,vzdyt' ty nase vytouzene deti jsou ty nejdokonalejsi bytosti na svete.
Ja se na ne nekdy divam jako na ztelesneni Boha na zemi. Bohuzel,se mi ale casto chce,se k tomuto Bohu i telesne priblizit..



lsiv


P.S. Ohledne vzruseni:
Myslim si,ze je uplne prirozene,ze pedofila dite(v jeho preferovanem veku) vzrusi.
Zakazovat si toto vzruseni-to by bylo spise neco ve stylu inkvizice-zakazat=vymitit d'abla,-viz.- jakoukoliv pohnutku tela na tel.(sex.) zaklade.

...
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1059
Dal: 383 poděkování
Dostal: 709 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Přiznání

Nový příspěvek od Fx100d »

Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6479
Dal: 1585 poděkování
Dostal: 3500 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Přiznání

Nový příspěvek od Kasz »

Tomi, Miky, ještě jednou teď ve světle Flarnytryova případu musím opravdu velmi ocenit, že jste zde sami přišli s přiznáním a omluvou. Vlastně až teď vidím ten zásadní rozdíl Vašeho a Flarnytrylova textu z vězení...
mensi je hezci píše:ale nijak mě neomlouvá co jsem provedl,věřte či ne je mi to hodně líto a již bych nic a nikdy už neprovedl,kéž bych nic takového neprovedl,stydím se zato a je mi to moc a moc líto, a ještě bych se chtěl moc omluvit lidem co byli na srazu.
Tomi píše:Na nedávném srazu v Pardubicích kde byl i Karel Žák jsem to řekl a vetšina lidí co tam byla z toho nebyla moc nadšená. Ani se jim nedivím a vůbec bych se nedivil kdyby jste mě jako lidé stejně zaměření jako já zavrhli...Byla to chyba trochu jsem byl napitej ale to mě neomlouvá za chyby se má platit tak jsem připraven i na ty nejhorší komentáře, Ti lidé kteří to pochopí tak jim moc děkuji už teď. Budu se snažit si to odčinit.
Přesně tato Vaše slova - resp. podobná slova (uznání viny a omluva) mi ve Flarnytrylově textu z vězení zcela chybí.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
VANAX
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 11
Příspěvky: 129
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Přiznání

Nový příspěvek od VANAX »

Keďže sa nám tu akosi roztrhlo vrece s priznaniami, priznám sa aj ja. Bolo to pre pred piatimi rokmi na letnom tábore. Bol to ten najlepší a najvzrušujúcejší tábor, aký som kedy zažil. Mal som tam štyri dievčatá, ktoré boli veľmi kontaktné, doslova sa po mne vešali všetkými možnými spôsobmi. Také silné vzrušenie som nikdy pretým nezažil. Vôbec som nebol psychicky pripravený na taký nával vzrušenia. Nemal som v sebe ani kvapku alkoholu, a predsa moje oči a ruky zablúdili tam, kam nemali. Moje ruky sa počas toho tábora viackrát ocitli na zadočku a na stehnách mojich malých kamošiek. A moja pravá ruka raz dokonca zablúdila pod tričko jednej z nich, keď mi sedela na kolenách. Srdce mi vtedy búšilo až kdesi v hlave. Hneď po tomto skutku sa mi však v hlave rozvidnelo a ja som pochopil, že toto má ďaleko od skutočnej lásky. Bolo to čisté sebectvo z mojej strany. Nechcem radšej ani len uvažovať o tom, čoho som sa v tom veku mohol dopustiť, keby som sa bol ocitol v podobnej situácii pod vplyvom alkoholu... Preto NIKDY nepijem v prítomnosti dievčat. Vlastne ja celkovo pijem veľmi málo alkoholu počas roka a aj to nepravidelne a takmer vždy doma pred spaním. Sexualita je u mňa skutočne silná. Mám s ňou čo robiť aj vtedy, keď som triezvy. Okrem toho nemám rád ten zvláštny pocit, keď strácam kontrolu nad svojím telom.

Problémom je u mňa aj to, že VEĽMI túžim AJ po telesnom kontakte (ale nie iba po ňom). Taký ako napr. Kasz, u ktorých tá túžba po telesnom kontakte s deťmi možno nie je taká silná, to majú o čosi ľahšie... Pri každom telesnom kontakte s dievčaťom vynakladám veľa úsilia na to, aby bol ten kontakt úplne čistý z mojej strany. Ja totiž verím, že čistý fyzický kontakt pedofila s dieťaťom je možný, hoci veľa ľudí s týmto nebude súhlasiť. Takže, chlapi, ja vás určite nebudem súdiť, lebo by som tým okamžite odsúdil aj seba...
Uživatelský avatar
mensi je hezci
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Když jsou okolo mě děti štastné,ja jsem nejštastější
Příspěvky: 26
Dal: 1 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Přiznání

Nový příspěvek od mensi je hezci »

Kasz píše:Tomi, Miky, ještě jednou teď ve světle Flarnytryova případu musím opravdu velmi ocenit, že jste zde sami přišli s přiznáním a omluvou. Vlastně až teď vidím ten zásadní rozdíl Vašeho a Flarnytrylova textu z vězení...
mensi je hezci píše:ale nijak mě neomlouvá co jsem provedl,věřte či ne je mi to hodně líto a již bych nic a nikdy už neprovedl,kéž bych nic takového neprovedl,stydím se zato a je mi to moc a moc líto, a ještě bych se chtěl moc omluvit lidem co byli na srazu.
Tomi píše:Na nedávném srazu v Pardubicích kde byl i Karel Žák jsem to řekl a vetšina lidí co tam byla z toho nebyla moc nadšená. Ani se jim nedivím a vůbec bych se nedivil kdyby jste mě jako lidé stejně zaměření jako já zavrhli...Byla to chyba trochu jsem byl napitej ale to mě neomlouvá za chyby se má platit tak jsem připraven i na ty nejhorší komentáře, Ti lidé kteří to pochopí tak jim moc děkuji už teď. Budu se snažit si to odčinit.
Přesně tato Vaše slova - resp. podobná slova (uznání viny a omluva) mi ve Flarnytrylově textu z vězení zcela chybí.
Jsem rád že to tak vydíš :)
Naposledy upravil(a) mensi je hezci dne úterý 28. 2. 2012, 17:51:57, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1059
Dal: 383 poděkování
Dostal: 709 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Přiznání

Nový příspěvek od Fx100d »

Já to vidím stejně jako Kasz.

VANAX: Také poučný příběh. Já se dostávám do podobných situací, ale nezacházím až tak daleko, když cítím, že se dostávám do podobných stavů, říkám holkám, že si beru pauzu, ony slezou. :) Také jsem míval podobné problémy.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
fenix

Re: Přiznání

Nový příspěvek od fenix »

Je velká škoda, že holčičky nemají nějaký držáček, to by se pak nemusely držet za zadeček. :D
Za co jinýho držet holčičku v náručí, aby nespadla? :)
VANAX
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 11
Příspěvky: 129
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Přiznání

Nový příspěvek od VANAX »

fenix píše:Je velká škoda, že holčičky nemají nějaký držáček, to by se pak nemusely držet za zadeček. :D
Za co jinýho držet holčičku v náručí, aby nespadla? :)
Veď práve. Túto dilemu som sa už viackrát pokúšal vyriešiť, ale na nič lepšieho a praktickejšieho som neprišiel. :D
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6479
Dal: 1585 poděkování
Dostal: 3500 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Přiznání

Nový příspěvek od Kasz »

fenix píše:Za co jinýho držet holčičku v náručí, aby nespadla? :)
Za zadek. Ale bacha na motivaci pak...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
VANAX
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 11
Příspěvky: 129
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Přiznání

Nový příspěvek od VANAX »

Kasz píše:
fenix píše:Za co jinýho držet holčičku v náručí, aby nespadla? :)
Za zadek. Ale bacha na motivaci pak...
Now it is OFFICIALLY APPROVED. *good*
(alebo)
Tento spôsob držania odporúča 9 z 10-tich československých pedofilov. (Pri prípadných komplikáciách sa poraďte so svojím skúsenejším kolegom.)
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6479
Dal: 1585 poděkování
Dostal: 3500 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Přiznání

Nový příspěvek od Kasz »

VANAX píše:Pri prípadných komplikáciách sa poraďte so svojím skúsenejším kolegom.
A nebo se sexuologem.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
ksoft

Re: Přiznání

Nový příspěvek od ksoft »

Ty jo ta diskuse jak držet dite. No mě je to jedno jak ji držim zaleži od situace. :D
Uživatelský avatar
i9ii

Re: Přiznání

Nový příspěvek od i9ii »

"Za zadek" wth.... Předloktím podepřu aby měla na čem sedět a ruku přiložim na stehno.
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Přiznání

Nový příspěvek od Mathias8 »

Tak napadlo že aj ja poviem... respektive priznám sa čo som spravil. Keď už skoro všetci...
Je to už dávno asi 2-3 roky dozadu. Bol som na jednom výlete v jednej Pražskej ZOO.
Pri výbehu tulenov začínalo predstavenie. Ludia sa nahrnuli uplne dopredu aby lepšie videli... samozrejme aj deti. Ale ja som si to všimol až vtedy že je tam pár deti, keď som sa ocitol v predu. Bola tam jedna strašne prenádherna holčička s blond dlhými vláskami. Bola to Ruska.
Ja som nemyslel na nič iné vtedy iba na to byť uplne pri nej. Keď sa mi podarilo k nej dostať tak blizko ona sa začala vrtieť a zohybať teda predklánať alebo opierať o zabradlie pred nou že jej zadok sa vyšpúlil smerom ku mne.. stále sa vyrovnávala a zohybala.. vyrovnávala a zohybala...dotoho ešte jej krásny tenký hlások. Ja som tam stál ako obarený ona sa mi zadkom dotýkala penisu (keď to takto priamo možem napísať).. vždy keď sa oprela o zábradlie jej zadok sa vyšpúlil smerom ku mne. Keď si na to teraz spomeniem tak mám husiu kožu ale vtedy.. ja som nechcel ale to sa nedalo keď som stál za nou uplne blízko a teraz sa vám začne predklánať a udierať zadkom tam dolu...mala oblečené leginy..také uplne tesné leginy a kratke tričko. Preč som nemohol ísť lebo tam bola velká tlačenica.
Ako som tak tam stál a pozrel smerom doprava zazrel som ženu ako na mna pozerá... takým divným sposobom...robil som sa akože nič..ona sa potom otočila a neriešila to..
ja som ako to predstavenie skončilo utekal na záchod a masturboval som...
Bol to jeden z najsilnejších erotických zážitkou aké som kedy mal..
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů