Koho k nám přivedl Prague Pride?

Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Příspěvky: 607
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Koho k nám přivedl Prague Pride?

Nový příspěvek od Dan »

Taková menší anketka. Myslím, že můžeme pociťovat jisté zadostiučinění, kolik různorodých lidí na web přivedlo zviditelnění pedofilů na Prague Pride. Vyplynulo na fóru i na chatu několik zajímavých diskuzí, byl bych rád jak za ty, které vyzněly pozitivně, tak za ty, které vyjadřovaly spíš rozčarování z naší účasti či naší existence jako takové. Myslím, že každá diskuze jsou taková pootevřená vrátka k vzájemnému pochopení. Říkám si, přivedl k nám Prague Pride taky nějaké nové pedofilní uživatele?

Vidím takovou tezi, že pokud se bude víc o pedofilii mluvit i v médiích i někteří "noví" pedofilové se můžou dozvědět o tom, že takový web jako pedofilie-info existuje. A pokud si někteří z nás dovolí v médiích nebo přímo na pochodu vystoupit, snad si i někteří dosud skrytí pedofilové můžou říct, že se snad dá opravdu si s druhými lidmi o naší problematice promluvit a můžou se teprve pak odvážit sem přijít a zaregistrovat se. Tak což, přivedla k nám někoho právě mediální kampaň okolo Prague Pride? Udělá mi radost ten, kdo se zde k tomu přihlásí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Dan za příspěvek:
Kuba
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti