Host Radiožurnálu - Lenka Eckertová, ČRo1, 11.2.2014

AUDIOPOŘADY slouží ke sdílení odkazů na rozhlasové pořady, podcasty a jiné zvukové pořady, které jsou pro komunitu ČEPEK relevantní.
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na rozhlasové pořady, a to včetně těch, v nichž vystupují osoby mladší 18 let.
  2. Jestliže je v popisu rozhlasového pořadu uvedeno jméno osoby v současnosti mladší 18 let (tedy narozené od r. 2004 do současnosti), je nutné její jméno zkrátit na křestní jméno a první písmeno příjmení.
  3. Do sekce by se neměly vkládat odkazy na jiná audiovizuální díla než rozhlasové pořady. Je-li vložení odkazu na jiné audiovizuální dílo relevantní v rámci diskuze, může zobrazovat pouze osoby v současnosti starší 18 let (tedy narozené do roku 2003 včetně).
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Host Radiožurnálu - Lenka Eckertová, ČRo1, 11.2.2014

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Host Radiožurnálu
ČRo Radiožurnál
11.2.2014 10:05 Rozhovor s Lenkou Eckertovou z Národního centra bezpečnějšího internetu o hrozbách veřejných sítí a mobilních technologií, ale i o komiksové knize Hustej internet. Moderuje Lucie Výborná


K přehrání: http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3060119

Ještě jsem to tedy neslyšel.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6479
Dal: 1585 poděkování
Dostal: 3501 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Host Radiožurnálu - Lenka Eckertová, ČRo1, 11.2.2014

Nový příspěvek od Kasz »

Odkaz do vlákna, kde byla o pořadu také řeč + odkazy na zkrácené verze: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=17321#p17321
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů