Pedofilové chtějí bojovat za práva na sex s dětmi (Webnode)

Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Pedofilové chtějí bojovat za práva na sex s dětmi (Webnode)

Nový příspěvek od Kasz »

Krásný článek, na který jsem narazil až dnes a který přesně vystihuje podstatu komunity ČEPEK:

Čeští pedofilové se aktivně snaží dosáhnout toho, aby byli prohlášeni za menšinu stejně jako homosexuálové. Homosexuálové je v tom podporují.
"Jsme také menšina. Menšina, která se letos poprvé zúčastnila Prague Pride. Protože i my si procházíme coming outem," píší na svém webu.

Coming out, kterým se s oblibou pedofilové ohánějí, je v širším smyslu označení procesu, během kterého člověk rozpoznává a akceptuje svoji menšinovou sexuální orientaci („coming out před sebou samým“ či tzv. „vnitřní coming out“). V užším smyslu se používá pro okamžik svěření jiným osobám, případně veřejnosti (tzv. vnější coming out). V nejobecnějším smyslu lze výraz použít i pro zveřejnění informace, která dosud byla utajována. Může se také užívat ve spojení s osobami nebo skupinami osob, které se rozhodly veřejně prezentovat své pohledy a názory obecně považované za odlišné od názorů společnosti.

Hned v následujícím odstavci si na svém webu stěžují, že se "pojem pedofilie často užívá v nepřesném a zavádějícím významu jako synonymum pro pohlavní zneužívání dětí," ale jak si můžete přečíst dále, je jasně patrné, že chtějí dosáhnout toho, aby děti mohli děti zneužívat legálně.

"Možná je to pro někoho šokující - pedofilové se zúčastnili Prague Pride! Oni snad doopravdy chtějí bojovat za právo “na sex s dětmi”, vždyť o tom psali v novinách! Jen neinformovaný člověk si to skutečně může myslet. Jak se však dočtete v dalších kapitolách, nejde nám o boj za nějaká “práva” - vždyť máme stejná práva, jako všichni ostatní lidé. Jde nám o osvětu," zmiňují. Tady je potřeba se zaměřit na to, jak právě tento odstavec sami napsali. Oni nenapadají tvrzení, že chtějí sex s dětmi, oni napadají tvrzení, že bojují za nějaká práva. Nejen to, oni jsou dokonce přesvědčeni, že na sex s dětmi právo mají.

Pedofilové prý nejsou ti, kteří zneužívají děti

"Většina lidí si vytvořila představu o tom, kdo je to pedofil, jak přemýšlí a o co mu v životě jde, podle kriminálních případů pohlavního zneužívání dětí z médií. Jenže tyto případy mají z 90% na svědomí lidé, kteří ze sexuologického hlediska nejsou pedofilové," ohánějí se manipulativně na svých stránkách procenty, která si vycucali z prstu. Jak jinak byste nazvali člověka, který pohlavně zneužívá děti, než pedofil?
Úchylové si stěžují, že je lidé nemají rádi

"Mezi mnoha slušnými diskuzemi na internetu a diskutujícími však nebývá výjimkou, že je nám bezdůvodně nadáváno nebo vyhrožováno podáním trestního oznámení. Občas bývají naše komentáře a příspěvky v diskuzích bezdůvodně cenzurovány, mazány či je nám dokonce rovnou zablokován přístup, ačkoliv jsme pravidla slušného chování, natož diskuzního serveru, v žádném bodě neporušili," pláčí tito úchyláci v reakci na to, že lidé nestrpí jejich sexuální komentáře zaměřené na děti v různých diskuzích.

Prý jsou pedofilové i mezi heterosexuály

"Myslíme si, že dospívající dívky nebo chlapci jsou v mnohých ohledech přitažliví i pro mnoho osob s většinovou sexuální orientací," tvrdí na svých stánkách a dále pokračují "lidé vymýšlejí stále nové názvy (příkladem buď nově navrhovaný DSM V., který se snaží prolínání mezi pedofilií a hebefilií označit jedním slovem “pedohebefilní”) nebo neustálým zdůrazňováním, že pedofilie je nemoc (protože je v seznamu nemocí, kde homosexualita byla poměrně nedávno také), se charakter citů a prožívání vztahů, které k dětem máme, nijak nezmění," stěžují si. V tomto případě lze říci, že argumentují nesmyslně. Stejná logika by mohla být aplikována i na situaci, kdy by se AIDS přejmenovalo, ale lidé jím postižení by byli stále nemocní i přes změnu názvu nemoci.

Homosexuálové je podporují

Jak jinak nazvat situaci, kdy bok po boku pochodují ulicemi homosexuálové s pedofilním zástupem, který nad hlavou ještě mává transparenty, které je jasně identifikují? Prague Pride je festival, v rámci kterého se konají desítky kulturních, sportovních a společenských akcí. Jejich vyvrcholením je „průvod hrdosti“ neboli „duhový průvod“. Průvodu se tradičně účastní kolem desítky alegorických vozů (od roku 2012), vypravovaných různými gay kluby, a řada diných individuí v extravagantně pojatých kostýmech a převlecích anebo s pomalovanými nahými těly.

Proti festivalu a průvodu tradičně protestují křesťanští konzervativci, zastoupení zejména Akcí D.O.S.T. a Mladými křesťanskými demokraty. Ti ve stejný den jako protiakci pořádají Pochod pro rodinu, a to s podporou některých církevních představitelů, politiků KDU-ČSL ad. Proti prvnímu ročníku svolala protestní akci též krajně pravicová Dělnická strana sociální spravedlnosti.

První ročník Prague Pride významně zpopularizoval vicekancléř prezidenta republiky Petr Hájek, který akci označil za „nátlakovou akci homosexuálů“ a homosexuály za „devianty“. V mediálním prostoru se jeho postoje zastal i prezident Václav Klaus, který varoval před ideologií homosexualismu.

Pedofilové mají i vlastní seznamku

Těmto deviantům nestačí domáhat se svých práv a tvrdit, že jsou vlastně normální, oni mají dokonce vlastní úchylnou seznamku. "Chtěl bych najít tatínka, brášku, pro kterého bych byl jeho malej chlapeček, kterému by se líbilo mít mě v plínkách, mazlit mě jak malého, krmit mě, koupat a i si se mnou užívat, jak s malým," píše do seznamky 33 letý Tom, který na svém profilu uvádí, že preferuje chlapečky ve věku od 5 do 12 let.

Samotný administrátor zvráceného webu, který má na profilu uvedeno, že preferuje dívky ve věku od 6 do 10 let, má také svůj příspěvek do seznamky - "Hledám milou, toleratní a chápající dívku, která by chtěla žít s mužem 31 let, abychom si byli vzájemnou oporou. Nemám si s kým povídat a hledám někoho, kdo by naplnil mou prázdnou náruč."

Někteří z nich se léčí

Jsou i tací, kteří berou léky, které jejich zvrácené pudy mají potlačovat, ale fungují dostatečně? I na tohle téma se vyjadřují na pedofilním webu.

"Provera mi pomohla možná tak k méně sexuálním fantaziím, k menší potřebě masturbace (postupně se ale stále víc a víc přibližuji v tomto ohledu ke své předešlé normě, přestože testosteron mám stále dost nízko), k méně časté "samovolné" erekci, která někdy může být otravná. Takže nevím, sice se říká, že tyto léky někoho můžou uklidnit (méně testosteronu by mělo znamenat obecně menší agresivitu), ale dle vlastních už pomalu ročních zkušeností to potvrdit nemůžu. Naopak musím zmínit, že mi Provera "pomohla" k bolesti v holeních kostech po zátěži (fotbal, ranní běhání) a taky se mi na nohách častěji než bylo obvyklé objevují modřiny," píše pedofil - který je na webu šéfredaktorem a léky začal brát kvůli pravomocnému rosudku soudu - zaměřující se na dívky ve věku 10ti let, a který se v mládí dlouhodobě léčil v Bohnické léčebně.

Jiný deviant píše "nevím jak je to u Provery, tu jsem nebral, ale asi to bude stejné jako u Androcuru. Účinek Androcuru se dostaví v plné síle zhruba za týden. Pokud bys tedy chtěl tento lék použít například když jedeš na tábor, je to možné, musíš ale začít brát tablety již minimálně týden předem.
Už jsem slyšel o tom, že přišel za sexuologom pedofil a byl mu takto lék ordinován s tím, že když pojede na tábor jako vedoucí, týden před odjezdem nasadí androcur a po táboře jej vysadí," a zárověň dodává "myslím, že takovéto užití je velmi rozumné."

Nizozemci byli nedávno na lovu pedofilů

Nizozemská organizace chránící práva dětí identifikovala už více než 1000 pedofilů díky vytvoření filipínské desetileté holčičky s názvem Sweetie. Ve skutečnosti neexistuje. Jde jen o počítačově vytvořenou tvář.

Terre des Hommes z organizace ji vytvořil a pak jejím jménem psal na diskusní fóra, aby odhalil internetové pedofily. Dva a půl měsíce ze sídla organizace v Amsterodamu procházeli různá fóra a zjistili, jak jsou efektivní. Velice brzy je kontaktovalo zhruba 20 tisíc sexuálních predátorů ze 71 zemí a v tomto týdnu předali kontakty 1000 lidí Interpolu.

„Jakmile jsme šli online, bylo to jako lavina,“ řekl pro Globe and Mail šéf projektu Hans Guyt. Požadovali zejména webchat s malou dívkou za úplatu, což je velmi rozšířený fenomén, který chtějí zlikvidovat.

Zjistit identitu lidí bylo docela jednoduché. Stačilo se připojit do chatu jako desetiletá dívka z Filipín a hned měla soukromé zprávy požadující webchat, kde bude nahá. Za to při prezentaci pro novináře chtěl jeden člověk zaplatit 20 dolarů. Stačilo pak získat Skype uživatelskou adresu a z ní už šlo zjistit, o koho přesně jde.

Nejvíc nachytaných lidí bylo z USA (254), dále z Velké Británie (110) a hodně také z Indie (103).
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Příspěvky: 214
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Re: Pedofilové chtějí bojovat za práva na sex s dětmi (Webno

Nový příspěvek od Hranicar »

Doufám, že to myslíš ironicky.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofilové chtějí bojovat za práva na sex s dětmi (Webno

Nový příspěvek od Kasz »

Hranicar píše:Doufám, že to myslíš ironicky.
Samozřejmě, jak jinak.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Pedofilové chtějí bojovat za práva na sex s dětmi (Webno

Nový příspěvek od Daniel »

V článku se píše:Čeští pedofilové se aktivně snaží dosáhnout toho, aby byli prohlášeni za menšinu stejně jako homosexuálové. Homosexuálové je v tom podporují.
Tak hned při prvním odstavci jsem dostal záchvat smíchu :D a několik dalších jich při četbě článku následovalo :D :D Opět by se mi chtělo navrhnout přesun do kategorie vtípky a jiné srandičky. Bohužel, autor to zřejmě myslí vážně.

Tak a teď už jen čekám, kdy se objeví nějaký článek o pedofilech, co se chystají na Pochod pro rodinu. Abych se taky konečně dozvěděl, co tím sleduji a o co mi ve skutečnosti jde :D :D :D
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofilové chtějí bojovat za práva na sex s dětmi (Webno

Nový příspěvek od Kasz »

daniel píše:Tak a teď už jen čekám, kdy se objeví nějaký článek o pedofilech, co se chystají na Pochod pro rodinu. Abych se taky konečně dozvěděl, co tím sleduji a o co mi ve skutečnosti jde :D :D :D
Tak mě napadlo, jestli nechceš napsat článek o tvé účasti na Pochodu pro rodinu. Bylo by to jistě pro náš web velmi mediálně zajímavé. B)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů