Přitahují mě děti, ale neubližuji. Řada pedofilů s pudem úspěšně bojuje (iDnes.cz)

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
tom.poustevnik
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 9
ve věku do: 13
Příspěvky: 49
Dal: 4 poděkování
Dostal: 17 poděkování

Přitahují mě děti, ale neubližuji. Řada pedofilů s pudem úspěšně bojuje (iDnes.cz)

Nový příspěvek od tom.poustevnik »


23. listopadu 2014 19:25 Zdeňka Trachtová

Když bylo Jiřímu patnáct, zamiloval se do malé holčičky. Tehdy si uvědomil, že je pedofil. Dalších devět let pak tápal. Informace, jak se s deviací vyrovnat, aniž by došlo k tragédii, totiž chybí. Děti jsou před pedofily běžně varovány, ale neříká se jim, že i ony samy mohou touto úchylkou trpět.

Výraz pedofil lidé často zjednodušeně spojují s člověkem, který ubližuje dětem, tělesně je zneužívá. Jenže tak jednoduché to není.
Podle odhadů sexuologů totiž ve většině případů sexuálního zneužití dítěte není pachatelem pedofil, nýbrž člověk, který preferuje dospělé partnery, ovšem dítě je pro něho snadněji dostupný „náhradní“ sexuální objekt. Například doktor Petr Weiss odhaduje, že děti jsou zneužívány nepedofilními pachateli až v 90 procentech případů. Řada lidí s pedofilními sklony naopak dětem nikdy neublíží a proti své sexuální deviaci celý život úspěšně bojuje.

Léčba pedofilie - boční sloupek

Pedofil je člověk, kterého eroticky přitahují předpubertální děti či děti na začátku puberty. Jelikož je pedofilie vrozená, spočívá psychoterapie v dosažení náhledu na vlastní sexuální zaměření, možná rizika a naučení jak se rizikovým situacím vyhýbat a jak se v nich zachovat. Kromě toho součástí léčby bývá i užívání léků. Jejich smyslem je především snížení sexuálního puzení, což má pacientům usnadnit ovládání svého chování.

Léčba je nařizována zpravidla deviantním pachatelům sexuálně motivovaných trestných činů na dětech, ovšem lze ji nastoupit i dobrovolně. Nejčastěji používané léky jsou antiandrogeny nebo gestageny.

Zdroj: Pedofilie-info.cz


Příkladem takovéhoto „nekriminálního“ pedofila je muž z úvodu tohoto článku. Čtyřiatřicetiletý chemik se představuje jako Jiří Fx100d.
Poprvé se zamiloval, když mu bylo patnáct, do pětileté sousedky. „Do té doby nějaké indicie byly, věděl jsem, že něco bude jinak. Ale nalhával jsem si, že to tak není, a snažil jsem se to vytěsňovat ze své mysli. Zamilování mi ale vyložilo karty na stůl a už jsem nemohl sám sobě lhát,“ popisuje moment, kdy sám sobě přiznal, že je pedofil. Trvalo dalších devět let, než se s tím svěřil někomu dalšímu.
„První zamilování mají většinou lidé pěkné, ale u mě to bylo vlastně zklamání. Bylo to takové období neurčita. Nevěděl jsem, co to pro mě znamená, jak to ovlivní můj život. Sám o sobě jsem neměl dobré mínění. Ovlivňovaly mě zprávy z médií. V hlavě jsem měl zmatek,“ říká Jiří. Zpětně si uvědomuje, že by mu tehdy velmi pomohlo, kdyby měl o pedofilii více informací.

Cítil jsem se jako lovná zvěř

Pokud je dnes relevantních informací, jak se s pedofilií vyrovnat, velmi málo, před devatenácti lety, kdy Jiří začal svou sexualitu řešit, nebyly prakticky žádné. Občasné zprávy v médiích o pedofilech, kteří znásilnili nebo i zavraždili dítě, jeho zmatek ještě prohlubovaly. Sám nikomu ubližovat nechtěl, ze všech stran však slyšel, že pedofil znamená zločinec.

Danielův svět - boční sloupek

Téma nekriminálních pedofilů znovu rozvířil dokument režisérky Veroniky Liškové Danielův svět uvedený v říjnu na festivalu dokumentárních filmů v Jihlavě. Vypráví příběh umělecky založeného pedofilního mladíka Daniela.


„Tenkrát jsem to ještě nikomu neřekl. Měl jsem obrovský strach někomu se svěřit, bál jsem se i jít k nějakému doktorovi. Člověk se cítil jako lovná zvěř,“ vzpomíná. Až o hodně později našel na internetu stránku, kde si přečetl příběh člověka, který prožíval totéž. „Poprvé jsem zjistil, že v tom nejsem sám a že to neznamená, že něco v budoucnu spáchám. Až poté jsem se s tím začal vyrovnávat a sám se sebou pracovat, aby se nic nemohlo stát.“

Po devíti letech se Jiří svěřil svému nejbližšímu okolí. O své deviaci ve 24 letech řekl několika kamarádům a matce. „Reakce okolí byla kupodivu v klidu, nebyl to extra problém, který by zničil vztah mezi námi. Nic se vlastně nezměnilo,“ vzpomíná. Jeden z kamarádů jej poté doprovodil k sexuologovi. Bylo to však již v době, kdy se se svou situací sám vyrovnal a své touhy měl pod kontrolou i bez lékaře.

Je třeba říct: Líbí se ti děti? To neznamená, že je zneužiješ

Kdyby měl Jiří správné informace, jeho tápání by pravděpodobně netrvalo celých devět let. On sám dítěti nikdy neublížil, ovšem někteří pedofilové bohužel podlehnou a dítě zneužijí.

Kdo zneužívá děti?

Pokud podle odhadů sexuologů většinu případů nemají na svědomí pedofilové, kdo tedy děti zneužívá a proč? „Bývají to nejčastěji lidé s různými poruchami osobnosti. Dítě se pro ně stává náhradním objektem sexuálního zájmu. Ti lidé preferují dospělou ženu nebo dospělého muže. Dítě je ale pro ně dostupnější,“ říká sexuolog Ondřej Trojan.

„V období adolescence někteří spáchají sexuální delikt. Příčinu vidím v tom, že jim nikdo neřekl, co to znamená být pedofil. Neměli možnost si to přiznat a dostali se do situace, ve které zareagovali bez přemýšlení a pudově,“ domnívá se doktorand Masarykovy univerzity v Brně Karel Žák, který na nedostatek preventivní práce s pedofily dlouhodobě upozorňuje a chystá se napsat „příručku pro pedofily“.

Kdyby se s pedofily pracovalo preventivně a o deviaci se s nimi otevřeně mluvilo, riziko, že zneužijí dítě, by podle Žáka bylo mnohem nižší. „Informace o odlišné sexualitě se mají poskytnout zavčas, už tak ve třinácti letech na prahu puberty, kdy všichni začínají cítit sexuální přitažlivost. V rámci sexuální výchovy krátce zmínit parafilie, konkrétně pedofilii. Zmínit to korektně, tedy ne že pedofilie je pohlavní zneužívání dětí, ale že je to erotická náklonnost k dětem. Je třeba říct: Líbí se ti děti? Jsi pedofil. Ale to ještě neznamená, že budeš zneužívat děti."

Určitý nepatrný podíl pedofilů bude v populaci vždy, proto je podle Žáka nutné sexuální výchovu tomu přizpůsobit. „Když se o tom alespoň krátce zmíní, dítě už si informace dohledá na internetu,“ dodává. Ideální stav by podle něho byl, kdyby v případě, že pedofil pociťuje naléhavou potřebu, se sám obrátil na dobrého sexuologa.

Sexuální výchova na školách má v preventivní práci s pedofily ještě velké rezervy, nicméně obecně je dnes informovanost mnohem lepší než před lety, především na internetu.

V Česku je významným zdrojem web Československé pedofilní komunity, který zakládal právě Jiří Fx100d. Na webové stránce je nyní zaregistrováno kolem čtyř set uživatelů. Cílem komunity je podle webových stránek pomoci pedofilům „smířit se s jejich menšinově zaměřenou sexualitou a přizpůsobit se společnosti tak, aby byli sami se sebou spokojeni, aniž by porušovali společenské normy nebo dokonce zákon.“

V krizi se mohou nasadit léky na tlumení sexuality

„Jednoznačné doporučení mladým pedofilům je najít cestu, jak žít co nejplnohodnotnější život, aniž by k tomu potřebovali reálně dítě zneužít. V případě, že to člověk nezvládá, měl by vědět, kam se obrátit,“ radí sexuolog Ondřej Trojan. V ordinaci sexuologa by pedofil měl projít psychoterapií a v případě potřeby mu lékař předepíše léky na tlumení sexuálního puzení.

Čím je pedofilie způsobená, zatím není jasné. Za téměř jisté se považuje, že jde o vrozenou záležitost, kterou si člověk nevybírá.
„Většina pedofilů má děti skutečně ráda. Ti slušní se dokáží vžít do dětského světa, žít blízko dětem. Myslím si, že mnoho pedagogů, spisovatelů dětské literatury, jsou pedofilové, kteří zkrátka neujedou a nikdy nikoho nezneužijí,“ podotýká Trojan.

Pedofil může být spokojený i s dospělým protějškem

Žák i Trojan se shodují, že pedofil může vést spokojený život. „Znám jich několik, kteří jsou spokojení, ať už žijí sami nebo v partnerském vztahu, třeba i v manželství,“ říká Žák. Partnerský vztah s dospělou osobou podle něho může fungovat i po sexuální stránce, protože část pedofilů přitahují i některé dospělé osoby. „Sice to pro ně není to nejlepší, co by mohlo být, ale je to dostačující,“ dodává Žák a zmiňuje jednoho z členů komunity, který žije ve spokojeném manželství a vychovává vlastní dceru.

Jiří Fx100d se o vztah také několikrát pokoušel, ovšem zatím neúspěšné. „Většinou to moc nedopadlo i z toho důvodu, že dospělá žena mě prakticky nepřitahuje. Je pro mě těžké vztah udržet a chovat se tak, aby holka neměla pocit, že je zanedbávaná. Nicméně ty vztahy nebyly zas tak špatné. Dlouhodobějšího vztahu tedy schopný jsem, ale není to ono. A asi nikdy nebude,“ říká Jiří, jenž již mnoho let myslí na dívenku, kterou poznal jako pětiletou.

Dnes je jeho platonické lásce patnáct let. „Je zajímavé, že když tu holku znám od malička, tak mě přitahuje i později, i když jiná by mě nepřitahovala,“ dodává Jiří.
Naposledy upravil(a) Kasz dne úterý 18. 8. 2020, 13:20:07, celkem upraveno 3 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi tom.poustevnik za příspěvky (celkem 2):
Plyšáček, Cykle02
Karel Žák
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 16
ve věku do: 30
Příspěvky: 108
Dal: 6 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: idnes.cz: Přitahují mě děti, ale neubližuji.

Nový příspěvek od Karel Žák »

Tome, byl jsi rychlejší, zrovna jsem to chtěl vložit, neboť již včera mi paní redaktorka zaslala text a říkala, že dnes to vyjde. S paní redaktorkou jsem mluvil telefonicky, tuším, že pak měla v plánu se setkat s Jirkou, což se - zdá se - povedlo. Je vidět, že se stále najdou novináři, kteří mají o téma pedofilie skutečný zájem.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Karel Žák za příspěvek:
Plyšáček
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: iDnes.cz: Přitahují mě děti, ale neubližuji. Řada pedofi

Nový příspěvek od Kasz »

Skvělý počin, dokonce se paní redaktorka nebála zmínit náš web a uvést v jednom ze sloupečků odkaz. Za to jí patří velký dík! *good*
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Plyšáček
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: iDnes.cz: Přitahují mě děti, ale neubližuji. Řada pedofi

Nový příspěvek od Plyšáček »

Bože, to je nádhera. Právě je to jako nejnovější a největší (možná nejčtenější ?) zpráva. To bude reakcí, nových témat, dalších návštěvníků zde, že? Poslední tabu na planetě postupně padá. Wauuu!
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
fenix

Re: iDnes.cz: Přitahují mě děti, ale neubližuji. Řada pedofi

Nový příspěvek od fenix »

Doufám, že to nečtou sousedi, nemám rád takové články.
Pryč s osvětou! :D
Uživatelský avatar
kredenc
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:

5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto."
Příspěvky: 118
Dal: 14 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Re: iDnes.cz: Přitahují mě děti, ale neubližuji. Řada pedofi

Nový příspěvek od kredenc »

Júj to sa ale pekne čitalo *good* pani redaktorka ma u mňa velkú bombonieru. Nakukol som i do diskusie a tiež vysledok vcelku pozitivny. Nemôžme predsa čakať že nás budú všetci milovať.. ani gayovia a lesbičky toho ešte nedosiahli.. každopádne dúfajme že takychto člankov bude viacej a osveta bude mať ešte viac vysledkov.. :)
swejk
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
Příspěvky: 30
Dal: 14 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Re: iDnes.cz: Přitahují mě děti, ale neubližuji. Řada pedofi

Nový příspěvek od swejk »

Na idnes forma clanku velmi slusna, palec nahoru :) A Jirimu FX podekovani za neustavajici sireni osvety :) *ok*
Uživatelský avatar
observer
Na trestné lavici
Příspěvky: 86
Dal: 11 poděkování

Re: iDnes.cz: Přitahují mě děti, ale neubližuji. Řada pedofi

Nový příspěvek od observer »

Hmmm ale tuhle větu jesm použil ja a nekdo mi ji ukradl ... :D
Děti jsou před pedofily běžně varovány, ale neříká se jim, že i ony samy mohou touto úchylkou trpět.
Je to nekde na foru pod jinym nickem a taky jsem to použival i pod člankama na netu...
Ale članek jinak hezkej.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: iDnes.cz: Přitahují mě děti, ale neubližuji. Řada pedofi

Nový příspěvek od Plyšáček »

Nádherný počin. Reakce pod článkem téměř senzační.
Jen mi přišla jedna chmurka: Co když si společnost (díky zjištění, kolik je v profesích kolem dětí pedofilů) časem odhlasuje předpis, že lidé pracující s dětmi (zejména pediatři, pedagogové, trenéři, vedoucí zájmových kroužků, psychologové,...) budou potřebovat "papír" o své sexuální orientaci? Ne, že bych přístroj nezvládl - jistě ano, ale co ostatní?
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: iDnes.cz: Přitahují mě děti, ale neubližuji. Řada pedofi

Nový příspěvek od Daniel »

Plyšáček píše:Jen mi přišla jedna chmurka: Co když si společnost (díky zjištění, kolik je v profesích kolem dětí pedofilů) časem odhlasuje předpis, že lidé pracující s dětmi (zejména pediatři, pedagogové, trenéři, vedoucí zájmových kroužků, psychologové,...) budou potřebovat "papír" o své sexuální orientaci?
To jako že by pedofilové měli přednost? :D :D :D

Jinak moc hezký článek, udělal mi radost, redaktorka má můj dík *good*
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: iDnes.cz: Přitahují mě děti, ale neubližuji. Řada pedofi

Nový příspěvek od Plyšáček »

daniel píše:To jako že by pedofilové měli přednost? :D :D :D
Danieli, tak za tuto nejvtipnější reakci roku Tě líbám (ačkoliv jsem pedofil-hetero a ty jsi šťastně ženatý).
Mnoho a mnoho žen touží po sexu se mnou a mají naprostou smůlu - ačkoliv bych "technicky" neměl sebemenší problém, sex bez zamilovanosti (romantické, pohádkové) zkrátka nepovažuji za projev lásky. Autorka tohoto článku má však u mě (pokud bude mít zájem) slíbený večer plný vášně. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: iDnes.cz: Přitahují mě děti, ale neubližuji. Řada pedofi

Nový příspěvek od Teenbl »

Plyšáček píše:Nádherný počin. Reakce pod článkem téměř senzační.
Jen mi přišla jedna chmurka: Co když si společnost (díky zjištění, kolik je v profesích kolem dětí pedofilů) časem odhlasuje předpis, že lidé pracující s dětmi (zejména pediatři, pedagogové, trenéři, vedoucí zájmových kroužků, psychologové,...) budou potřebovat "papír" o své sexuální orientaci? Ne, že bych přístroj nezvládl - jistě ano, ale co ostatní?
Toho bych se neobával z několika důvodů. PPG vyšetření by v takovém počtu byla neuvěřitelně drahá záležitost. Dále by to nejspíše neprošlo přes ochránce lidských práv (ČR byla dlouho kritizována za to, že po gayích žádajících azyl vyžadovala PPG vyšetření viz http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-11954499 . Nehledě na praktickou neproveditelnost takového vyšetření z logistických důvodů, sexuologů kteří toto provádějí je velmi málo a dalším problémem by patrně byla velmi nízká výpovědní hodnota takového vyšetření - 50%.
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Příspěvky: 479
Dal: 140 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: iDnes.cz: Přitahují mě děti, ale neubližuji. Řada pedofi

Nový příspěvek od Scopi »

Velký dík redaktorce a Jirimu FX100d za tento článek. *good* (dobře napsaný, nic přehnanýho)
Doufejme že si ho přečte dostatek lidí a že aspon u pár to změní negativní názor na pedofily. :)
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: iDnes.cz: Přitahují mě děti, ale neubližuji. Řada pedofi

Nový příspěvek od Plyšáček »

Jak v diskusi pod článkem Péťa Kasz hezky argumentuje, že?
Kdepak, to je reprezentant. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: iDnes.cz: Přitahují mě děti, ale neubližuji. Řada pedofi

Nový příspěvek od Kasz »

Odhlasovat si lidé mohou cokoliv, stejně jako trestnost virtuální DP. Ale od toho jsme lidé, abychom vedli diskuzi a snažili se ukázat, že takové řešení ničemu nepomůže, a naopak, že mnoho věcí jenom zhorší. Chlapa ve škole pohledat, po povinných PPG testech by do školství šlo jen minimum mužů.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Plyšáček
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: iDnes.cz: Přitahují mě děti, ale neubližuji. Řada pedofi

Nový příspěvek od Plyšáček »

Kasz píše:Odhlasovat si lidé mohou cokoliv, stejně jako trestnost virtuální DP. Ale od toho jsme lidé, abychom vedli diskuzi a snažili se ukázat, že takové řešení ničemu nepomůže, a naopak, že mnoho věcí jenom zhorší. Chlapa ve škole pohledat, po povinných PPG testech by do školství šlo jen minimum mužů.
Navíc mi jedna odbornice mezi řečí sdělila, že ji jako zaměstnavatele NESMÍ ZAJÍMAT podle ústavy moje náboženské vyznání, politické názory a sexuální orientace. Mohli by to prosím "naši právníci" prověřit v Ústavě (nemyslím žádný ústav, ale dokument ČR) či Listině základních lidských práv a svobod? Mě se tam nechce...
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne úterý 25. 11. 2014, 21:18:44, celkem upraveno 1 x.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: iDnes.cz: Přitahují mě děti, ale neubližuji. Řada pedofi

Nový příspěvek od Kasz »

No, myslím, že to řeší Zákon č. 198/2009 Sb. o rovném zacházení a o právních prostředcích ochrany před diskriminací a o změně některých zákonů (antidiskriminační zákon) :)

Konkrétně § 2 odstavec 3: Přímou diskriminací se rozumí takové jednání, včetně opomenutí, kdy se s jednou osobou zachází méně příznivě, než se zachází nebo zacházelo nebo by se zacházelo s jinou osobou ve srovnatelné situaci, a to z důvodu rasy, etnického původu, národnosti, pohlaví, sexuální orientace, věku, zdravotního postižení, náboženského vyznání, víry či světového názoru.

Na druhou stranu zákon obsahuje i spousty výjimek. Zde je jeho znění: http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2009-198
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: iDnes.cz: Přitahují mě děti, ale neubližuji. Řada pedofilů..

Nový příspěvek od Kasz »

Po letech jsem na narazil na výše uvedený článek, doplnil jsem tedy do úvodního příspěvku kompletní text, který zde chyběl.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 2):
Tim, Dreamer
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti