Dočasné rozloučení s naturistickými akcemi do rozsudku NS

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Dočasné rozloučení s naturistickými akcemi do rozsudku N

Nový příspěvek od Daniel »

Pokusím se zapojit do diskuze.

Padla tady slova o studu. Ano, stud patří k člověku a svým způsobem je to dobrá věc. Nicméně malé děti se většinou nestydí. A kromě toho na nudapláži plátí trochu zvláštní pravidla. Mám-li mluvit za sebe, tak na normální pláži ve mě dokáže vyvolat sexuální vzrušení, pokud zahlédnu holčičku, která byla celou dobu v plavkách, jak se převléká. Stejně tak mě dokáže rozrušit, pokud zdálky zahlédnu holčičku, která má na sobě plavky v barvě kůže (tj. zdálky není zřejmé, zda plavky má nebo nemá). Naproti tomu na nudapláži mi nahota holčiček nevadí. Přiznávám se, že se rád podívám a potěším pohledem svoje oko. Ale jednou se podívat mi úplně stačí. Jednak očumovat malé holčičky nepovažuji za slušné, a kromě toho stejně je ještě během pobytu na pláži mimoděk mnohokrát zahlédnu.

Zajímavé bylo, že když jsem se o tom bavil s nepedofilním kamarádem, tak až na to, že mluvil o úplně jiné věkové kategorii, řekl jiným slovy úplně to samé co já, tj. rád se podívá, ale jeden pohled mu stačí, vzrušení to v něm nevyvolává a dívat se podruhé už nemá zapotřebí.

Padla tu slova o tom, jestli je vhodné vodit děti na nudapláž. Myslím si, že to není nic proti ničemu. Kromě toho, pokud se dítě svléknout nechce, nikdo se na něj nebude zlobit, když si plavky nechá. Ostatně moje dcera se mě na pláži sama zeptala, proč jsem svlečený, a proč je svlečený strejda s tetou, a jejich děti a další lidi a jestli se musí také svléknout. Řekl jsem jí, že se svlékám, protože mi to tak vyhovuje a protože v plavkách se mi z mořské vody dělá vyrážka. A že si plavky brát nemusí, ale jestli chce, tak ať si je vezme. Vzala si je. I když párkrát se stalo, že se rozhodla připojit se ke společné hře, a v zápalu nadšení úplně zapomněla, že si plavky před chvíli sundala a dala si je sušit.

Vzpomínám si, že tam byla ještě jedna holčička, která jako jediná z rodiny odmítala plavky odložit. Když si její maminka povzdechla, proč jenom kvůli ní jediné musí tahat mokré plavky v pláže, tak mi to nedalo a zastal jsem se jí :)

A že by některému dítěti vadila nahota dospělých, tak s tím jsem se nikdy nesetkal. Děti jsou rádi, že se jim věnujete a hrajete si s nimi, a je jim úplně jedno, jak vypadáte a co máte nebo nemáte na sobě.

Padla tady slova o focení. Na tom fotit si vlastní děti není nic špatného. Myslím, že není ani nic špatného na tom, udělat pár fotek dcery spolu s dětmi známých, pakliže ti proti tomu nic nemají a pakliže sami udělají několik podobných fotek. Za sebe musím říct, že ani takovéto fotky ve mne sexuální vzrušení nevyvolávají. Vyvolávají ve mne krásné vzpomínky na příjemně strávenou dovolenou a na všechny ty skvělé děti a jejich rodiče a na společné hry.

Co si ale rozhodně myslím, je to, že takovéto fotky rozhodně nepatří na internet. Stejně jako nepatří na internet fotky nahých dětí ve vaně. Soukromé fotky patří do soukromého rodinného alba. Nejde snad ani o tom, že by někdo mohl moje dítě "virtuálně zneužít". Největší problém bych viděl v tom (jak už tady někdo psal), pokud by se takovéto fotky dostaly (třeba i po letech) do rukou spolužáků dítěte a ono se kvůli nim stalo terčem posměchu. Obzvlášť pokud by se to stalo v pubertálním věku, kdy jsou děti na svůj vhled a na všechno, co s tím souvisí, velmi háklivé.
Naposledy upravil(a) Daniel dne neděle 21. 12. 2014, 22:18:40, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvky (celkem 2):
Jeremy, MarkM
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Dočasné rozloučení s naturistickými akcemi do rozsudku N

Nový příspěvek od Plyšáček »

daniel píše:Nicméně malé děti se většinou nestydí.
Některé ano, jiné ne. Záleží na věku a hlavně situaci, kde a před kým mají být nahé. Nejvíce se stydí, pokud jsou romanticky zamilované. Jeden z "důkazů", že si děti "sexualitu" "uvědomují". Viz. dřívější téma Když to děti chtějí.
Skoro mě to láká založit nové téma Stud u dětí.
daniel píše:Soukromé fotky patří do soukromého rodinného alba.
Tak tak. I když důvod posmívání bych nenadhodnocoval.
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne neděle 21. 12. 2014, 22:30:28, celkem upraveno 2 x.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dočasné rozloučení s naturistickými akcemi do rozsudku N

Nový příspěvek od Kasz »

Scopi píše:Teda, nevím jak je to přesně...ještě to nějak souvisí s nakládáním s těma fotkama *dont_know* ale my jsme třeba vždycky ve škole museli podepisovat souhlas s focením na školních akcích a umistováním těchto fotek na školnim webu :)
Souhlas s použitím fotografie (tedy s jejím zveřejněním) jde kdykoliv odvolat. Vyfotit můžu v různých situacích, i když to zrovna nemám písemně. Když mě ten člověk vidí, že ho fotím, může se vyjádřit ihned, že nechce být vyfocen. Pokud se na mě usměje a zapózuje, je to jednoznačný konkludentní souhlas s pořízením, a pokud dotyčný ví, že fotografie dávám na web, tak i souhlas se zveřejněním. Nikoho se ptát nemusím, ani nepotřebuji jeho písemný souhlas, vše vidím z jeho jednání.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 2):
Plyšáček, Scopi
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Dočasné rozloučení s naturistickými akcemi do rozsudku N

Nový příspěvek od Jeremy »

Marco Freeman píše: Děti mohou být zlé a věřím, že v takovém případě by se to neobešlo bez vět typu: "Tak ty se prý rád svlíkáš mezi lidmi co? Ty úchyle!" :)
Áno, ľudia nerobia mnoho vecí len preto, lebo ostatní to vnímajú inak. Niekedy to môže byť užitočné, niekedy je to len vlastné pokrytectvo. Pokiaľ sa jedná o druhú alternatívu, nerád by som vlastné dieťa učil tomu, že sa má báť mať vlastný náhľad a je lepšie prispôsobovať sa väčšine. Chápem, že ti ide o chránenie dieťaťa, ale radšej by som ho naučil vyrovnanosti a úcte k sebe ako strachu. Tak vzniká skutočná osobnosť, ktorá sa vyrovná aj s posmeškami. Ono také epizódy v živote človeka (a najmä dieťaťa) sú nevyhnutné a formujúce. Ak sa v istom veku rozhodne, že radšej bude chodiť na kúpalisko v plavkách, alebo tam nebude chodiť vôbec, to je jeho rozhodnutie. V žiadnom prípade neodsudzujem rodičov, ktorí svoje dieťa navliekajú do plaviek násilne, pretože to považujú za vhodné a nikdy by ho nepustili na plac s masou nahých tiel. Na druhej strane je podľa mňa určite prospešné nevnucovať takéto pravidlo ako spoločenskú normu.
Marco Freeman píše:Jenže už se tak stalo. Společnost už to nějak vnímá, lidé jsou prostě od přírody stydliví, a tím, že děti budeš brát na nudapláž ("Půjde s námi a basta, vždyť se stejně nestydí!")...
Ľudia nie sú od prírody hanbliví, ale sú k tomu masovo vychovávaní. Uvedomenie si intimity vlastného tela je užitočná, ale naša spoločnosť sa podľa mňa posúva skôr k chápaniu tela v kategóriách sexu, žiadostivosti a nie prirodzenosti, z čoho aj vyplýva názov naturizmus. A tým sa nemyslí válanie sa nahých ľudí po sebe navzájom a uslintané okukovanie ostatných či obtieranie sa o nich. Menšie deti samozrejme vyžadujú osobný kontakt a niekedy sa pritúlia k rodičom, z čoho by plyšáček podľa vlastných slov skolaboval. A vsúvanie formulácií o lízaní čohokoľvek ma u neho už ani neprekvapuje. Je príznačné, že naturisti podľa vlastných slov nevnímajú nahotu ostatných na kúpalisku ani zďaleka tak sexuálne ako bežná vzorka.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Dočasné rozloučení s naturistickými akcemi do rozsudku N

Nový příspěvek od Plyšáček »

Každý člověk (dítě) je jedinečná bytost. Od přírody je více či méně stydlivý, dráždivý (reakce na šimrání a lochtání), jinak sexuálně reaguje na nahotu. Je krásné, když se nestydí za svoje nahé tělo. Zároveň mi přijde nevhodné vést děti k necudnosti (aby se na veřejnosti tahaly za přirození, aby holčičky sedaly s roztaženými stehny ap. a chlapečci se drbali na kulkách).

Úžasné na stydlivosti je to, že může zintenzivňovat hloubku intimního kontaktu. Cudné zdráhání před "akcí" může být tak dráždivé a svůdné - pro stydlivku i svůdníka. Nudisti tuto složku sexuality mohou mít poněkud otupenou.

Jeremy, prosím pozor opět na osobní poznámky. Tvé poznámky k mým komentářům naznačují nepřesné pochopení mých myšlenek. Nemohu Tobě extra něco vysvětlovat dokola. Prosím zkus si to znovu přesně přečíst.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
MarkM
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Příspěvky: 471
Dal: 155 poděkování
Dostal: 101 poděkování

Re: Dočasné rozloučení s naturistickými akcemi do rozsudku N

Nový příspěvek od MarkM »

Koukám, že někteří tady s tou nahotou nadělají... Vždyt to je přirozené a v hodně situacích i příjemné (např spaní,koupání atd.)
Naturistická pláž, je opravdu dost asexuální prostředí... To že se najdou vyjímky, co se tam chovají nevhodně se najdou, ale to se najdou všude možně... a většinou takovej člověk je hodně rychle vyveden.

I dětem to je přirozený, často běhají nahaté až kdo ví do jakého věku, nevidím teda jedinej důvod, proč zakazovat dětem chodit na nuda pláže, pokud je někdo nenutí se tam svlékat.

Nadruhou stranu asi částečně chápu, ty komentáře proti. když ste to nikdy nezkusili a jste třeba hodně stydliví, nebo vedený puritánským stylem :)


Ted ještě k té kauze konkretně... to vlastně ani nevím, co bych k tomu napsal, rozhodně, byla blbina, si nechat zvát, nějaké Poláky, aby tam fotili, to mu mohlo dojít taky hned... no pokud v tom byl i záměr, tak by přinejmenším zasloužil pár na holou. Pokud nebyl záměr, tak to je blb. Sice pro naturismus udělal hodně, ale tímhle vlastně zas všechno hodně pokazil.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Dočasné rozloučení s naturistickými akcemi do rozsudku N

Nový příspěvek od Jeremy »

Plyšáček píše:...
Jeremy, prosím pozor opět na osobní poznámky. Tvé poznámky k mým komentářům naznačují nepřesné pochopení mých myšlenek. Nemohu Tobě extra něco vysvětlovat dokola. Prosím zkus si to znovu přesně přečíst.
Neustále prepisovanie svojich prípevkov a nie len oprava prípadných chýb veľmi nenapomáha mojej snahe o pochopenie tvojich myšlenok.

Tak ale vrátim sa k nepochopenému:
Plyšáček píše:
malou píše:Já často chodím na nudapláže a tam se válejí děti po dospělích a dělají to rádi.Chceš dětem tohle zakázat?Když je to baví mít tělesný kontakt s dospělím,tak at to dělají.Děti v tomhle nesmíme omezovat,jinak si budou myslet,že dělají něco špatně a rodiče je nemají rádi zato co dělají.
A když dostane muž erekci zústat klidným a nechat dítě chovat se podle své libosti.
Takže můžete jít se svým děťátkem na pláž a ono bude pozorovat svíjející se děti na (nejen) pupcích svých rodičů.
Minimálně na jedné dece vedle vás může být někdo podobný jako pisatel, jehož ztopořený penis bude dítě "podle své libosti" honit či olizovat - místo zmrzliny. Zavřít takové lidi a pláže je málo. Upravil bych zákon.
Jako naprostou samozřejmost i pro dospělé na nudistických plážích bych zavedl zákaz fotografování. Bez diskuse.
Pokud se chcete koupat se svými dětmi nazí, jděte do volné přírody a nenechte se organizovat do skupinových orgií. Nevíte, na koho tam narazíte na sousední dece.
Jednak si do diskusie vtiahol argumenty, ktoré niekto použil úplne inde. Myslím, že je korektné reagovať na argumenty tých, ktorí s tebou diskutujú, naviac ak ani náznakom nikto z nich neobhajuje nič také ako "A když dostane muž erekci zústat klidným a nechat dítě chovat se podle své libosti.". Ak chceš poukázať na to, že tebou opísané praktiky sa na zmienených plážach bežne dejú (Minimálně na jedné dece vedle vás může být někdo podobný jako pisatel, jehož ztopořený penis bude dítě "podle své libosti" honit či olizovat - místo zmrzliny), pevne dúfam, že ani sám neveríš tomu, že malou to myslel práve takto. Stalo sa mi, že v autobuse sedel naproti mne mladý muž, ktorý mal ruku v teplákocha masíroval si ho. Také veci sa dejú a ja si nemyslím, že to je špecialita nudistov. Napriek tomu som na cestovanie autobusom nezanevrel a možno naivne som uveril, že napriek tejto skúsenosti to nie je pre autobusovú prepravu bežný jav. malou má trochu zvláštnu predstavu, s ktorou nesúhlasím, asi rovnako ako všetci v tomto vlákne. A rovnako ma nič neoprávňuje tvrdiť, že sa tebou opísané veci na nudaplážach dejú a už vôbec nie na naturistických akciách o ktorých bola pôvodne reč. Naopak sa nazdávam, že by takého človeka veľmi rýchlo vyniesli.

Áno chybne som interpretoval to, že by si omdlel pri pohľade na nahého rodiča ku ktorému sa túli vlastné nahé dieťa, za čo sa ospravedlňujem. Omdlel by si, ak by ťa v detstve niekto nútil nahého stráviť deň s nahými ľuďmi pri vode.

PS:
Dodatočne čítam, že MarkM opísal niečo podobné ako ja...
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Dočasné rozloučení s naturistickými akcemi do rozsudku N

Nový příspěvek od Plyšáček »

Jeremy, děkuji za rozvinutí úvahy.
Malou jsem citoval z jiného příspěvku záměrně, protože mě jeho nudistický přístup šokoval.
Ano,v dětství bych se cítil krajně nepříjemně a zneužitě, pokud by mě někdo vysvlékl na veřejnosti. Takových dětí bude i dnes určité nezanedbatelné množství.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Deda
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Příspěvky: 197
Dal: 227 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Re: Dočasné rozloučení s naturistickými akcemi do rozsudku N

Nový příspěvek od Deda »

Přátelé,
jsem dlouholetý příznivec a vyznavač a účastník natur a nuda akcí. Možná to o mně většina z vás ví, svěřil jsem se tady vícekrát. Mohu říct, že jsem nikdy nepozoroval žádný nátlak na dospělého nebo dítě, k tomu aby se obnažili. Pokud dítě chodí na tyto akce od mala, je pro něho nahota naprosto normální a stud nepociťuje, třeba moje dcera s námi chodila na nudapláže v podstatě od narození a nikdy stud nepociťovala. Domníval jsem se, že se to u ní změní okolo puberty, ale mýlil jsem se. Setkávala se tam běžně se spolužáky s dívkami i s chlapci. Jejich konverzace probíhala jako u setkání na ulici, žádné očumování, nebo hloupé řeči. Co se týká erekce u mužů, je to naprosto ojedinělý jev, jelikož naturistické akce jsou naprosto asexuální. Fotografování na natur akcích je zakázáno vyjma fotografů, kteří dělají snímky pro potřeby pořadatele (web apod.). Některé věci jsem popsal v "Jak šel život a jak probíhaly mé první lásky II"
Tito uživatelé poděkovali autorovi Deda za příspěvky (celkem 2):
Daniel, Jeremy
Krásný sluníčkový den přeje Děda
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů