Poděkování za vaši aktivitu

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Plyšáček »

Prostě bych v rámci osvětové kampaně naprosto seriózně vyhledal rodiče nevhodně fotografující své potomky a v přesně stejných situacích a pozicích - případně samozřejmě nahé, bych je nafotil (klidně násilně) a umístil na rajče.
Komu by se to nelíbilo, podali bychom na něj rovnou oznámení z pořizování DP.

To, co tam člověk občas najde, je neuvěřitelné. Už jsem se setkal i s případem, kdy to skoro vypadalo jako důkaz o zneužívání... Důkazové materiály raději nebudu přikládat.
Jsou to prostě prasečinky a měli bychom s tím něco dělat.

:)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Forst Jan »

Gabriel Svoboda píše:
fenix píše:nejde o to, že se na ty fotky podíváme zrovna my. To co může dítěti ublížit je že nějaké nevhodné fotky uvidí třeba jeho spolužáci.
I věc která nikomu neublíží může být nemorální.
Plyšáček píše:To, co tam člověk občas najde, je neuvěřitelné. Už jsem se setkal i s případem, kdy to skoro vypadalo jako důkaz o zneužívání...
Jenže jak to víš? Tak že jsi aktivně procházel cizí alba, v naději, že narazíš na podobné (ale hezčí a vhodnější) fotky.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Forst Jan za příspěvek:
Daniel
Uživatelský avatar
fenix

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od fenix »

Jak už jsem psal na tom se neshodneme.
Na tom, že si prohlížim fotky ve veřejné galerii prostě nic nemorálního není. A ono i lidi vědí že ty fotky jsou tam veřejně, jen jim nedojde kdo všechno by se na ně mohl podívat. A třeba na rajčeti to mají řešené dobře, soukromé album můžeš mít neviditelné nebo ho zamknout, i na to upozorňují. Stačí si o tom pár minut něco přečíst.
Uživatelský avatar
fenix

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od fenix »

Plyšáček píše: To, co tam člověk občas najde, je neuvěřitelné. Už jsem se setkal i s případem, kdy to skoro vypadalo jako důkaz o zneužívání... Důkazové materiály raději nebudu přikládat.
Jsou to prostě prasečinky a měli bychom s tím něco dělat. :)
A neni to tak náhodou i proto, že jsi pedofil a ty věci s dětma prostě vnímáš jinak? Podle mě je teda zrovna ty vnímáš jinak i než ostatní pedofilové. :D
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Kasz »

Honzo, děláš z něčeho, co je naprosto v pořádku, něco nemorálního. Spíš je důležitější, jak se chováme jako lidmi mezi sebou a nebo k dětem. To je 100krát důležitější než nějaké volně dostupné fotky z netu.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Daniel »

Jan.F píše:I věc která nikomu neublíží může být nemorální.
Souhlasím s Honzou. A abych vysvětlil důvod svého souhlasu, pokusím se o ilustraci. Slyšel jsem už o několika případech, když se bývalý manžel (přítel) rozhodl pomstít se své bývalé, a to tak, že zveřejnil fotky, které kdysi nafotil v soukromí jejich ložnice. V jednom případě je nechal vyvolat a fotky rozházel po ulici, kde žena s dětmi bydlela. Otázka do publika, pokud byste šli ráno do práce a našli na ulici poházené fotky vaší nahé sousedky, a došlo by vám, čí je to práce, považovali byste v dané situaci za morální si ty fotky fotky prohlížet? Já bych to v dané situaci za morální nepovažoval. A i kdybych byl gynekofil a fotky mě lákaly, tak bych je asi nejspíš s přivřenýma očima posbíral a někde je diskrétně zlikvidoval.

A rajče mi přijde podobné. Někdo za dítě rozhodl, že zveřejní jeho nahé fotky. Nejspíš se ho nikdo neptal na jeho souhlas. A i kdyby se ptal, dítě je ještě ve věku, kdy není schopno pochopit souvislosti a posoudit důsledky. Smutným faktem zůstává, že toho evidentně nebyli schopni schopni ani jeho rodiče. A že i když na rozdíl od výše uvedené situace nebylo jejich primárním úmyslem dítěti ublížit, tak dojít k tomu může (např. fotky najdou spolužáci a dítě se kvůli nim stane terčem posměchu) a případné důsledky tedy padají na jejich hlavu. V každém případě prohlížení těchto fotek za morální jednání nepovažuji.

Něco jiného by bylo, kdyby se ti samí rodiče rozhodli dát na rajče svoje nahé fotky. Pak mohu říct, že to bylo svobodné rozhodnutí dospělých lidí a ať si dělají co chtějí. Jen nevím, kdo by se na takové fotky díval. No, ono by se pár neúchylů určitě našlo :D
Kasz píše:Honzo, děláš z něčeho, co je naprosto v pořádku, něco nemorálního. Spíš je důležitější, jak se chováme jako lidmi mezi sebou a nebo k dětem. To je 100krát důležitější než nějaké volně dostupné fotky z netu.
Souhlasím, že v porovnání s některými tématy, které se zde řeší (např. říct nebo neříct o své sexualitě rodičům), se toto může jevit jako prkotina. Nicméně pro Honzu to momentálně důležité téma evidentně je. Takže mi nepřijde úplně fér shodit to dvěma větami ze stolu.

Já třeba tohle téma neřeším. Chodit na rajče nemám potřebu. A už jsem se smířil s tím, že i když jsou tady lidé, kterých si vážím a kteří jsou pro mě v mnohém vzorem, tak v některých pro mě daleko důležitějších otázkách se s nimi prostě neshodnu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvky (celkem 2):
Deda, Damian
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Kuba »

Ačkoliv v mnohém souhlasím s Danielem, tak bych předně byl proti jakémusi démonizování, tabuizování či vůbec zmiňování lidské nahoty jako něčeho zvláštního nebo amorálního. A to ať už nahoty dětské nebo nahoty dospělých. Nahé tělo mi přijde jako něco normálního, i proto bych koukání na ty fotky nepřikládal takový význam.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kuba za příspěvky (celkem 3):
Deda, šmudlík, MarkM
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
fenix

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od fenix »

Myslím, že už tu řešíme docela blbosti. :D Jak psal Kuba, ono na nahotě ani na těch fotkách neni nic špatného.
Ale tak dobře, pokud to o čem píše Daniel mám k něčemu přirovnat tak k tomu, co jsem tu už psal, že může možná ublížit pokud ty "nevhodný" fotky uvidí spolužáci nebo kamarádi toho dítěte. Ale ne že se na ně podiváme mi.
A na rajče ty fotky nikdo nedával s úmyslem někomu ublížit.
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Jeremy »

fenix píše:Myslím, že už tu řešíme docela blbosti. :D...
Ja osobne vidím veľký zmysel tejto debaty v tom, že napriek rozlúčke je Jan stále medzi nami a oživuje diskusiu na celom fóre "osviežujúcimi" postrehmi a novým pohľadom ;) A paradoxne je ešte aktívnejší, než pred tým :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvek:
Daniel
Uživatelský avatar
fenix

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od fenix »

Tak to máš pravdu, taky jsem to tu už psal. Já myslel jen ty fotky.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Forst Jan »

Zůstal jsem, abych neutikal z bitvy, ale abych zkusil změnit něco co mi vadí. Výsledek? Mám víc nepřátel, než kolik jsem jich měl za celý život.
Když vezmu moji ucast účast tu v porovnání třeba s Plyšáčkem, který nemá o moc starší nick než já (a se kterým mám asi problém největší), tak má 10krat víc poděkování a dokázal tu najít i pratele a se 7 z nich se i sejít v reálném světě, oproti tomu me pokusy o navázání kamarádství (a to v době kdy jsem ještě neměl nepřátele tady) byly všechny do jednoho ignorovany. Takže myslím že je jasné, který tip lidi je tu zadanejsi...
Dokonce už se mne lidi tady ptají jestli jsem opravdu pedofil, jestli si na to jenom nehraju.
Je tedy jasné, že tady nejsem chtený, zřejmě pro mě osud má úlohu věcného samotare. Inu přežil jsem to skoro 28 let, preziju i dále.
Preju Vám hodně štěstí a zábavy.
Děkuji
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Plyšáček má poděkování proto, že mu je dává kazisvět dodo.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Kasz »

A jsi tam, kde jsi byl. Vzdáváš moc brzo. Nech to chvilku uležet. Kdybych to vzdal po prvním nebo druhém sporu, tak o mě od roku 2003, kdy vznikl můj nick, nikdo neví. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Jeremy »

Jan.F píše:Když vezmu moji ucast účast tu v porovnání třeba s Plyšáčkem, který nemá o moc starší nick než já (a se kterým mám asi problém největší), tak má 10krat víc poděkování a dokázal tu najít i pratele a se 7 z nich se i sejít v reálném světě, oproti tomu me pokusy o navázání kamarádství (a to v době kdy jsem ještě neměl nepřátele tady) byly všechny do jednoho ignorovany. Takže myslím že je jasné, který tip lidi je tu zadanejsi...
Príliš skoro to vzdávaš. Myslím, že poďakovaní máš vzhľadom k množstvu príspevkov vysoký nadpriemer, ale hlavne dúfam, že tu nie si kvôli poďakovaniam či porovnávaniu s kýmkoľvek. Ak áno, nech Ti je útechou, že absolútnu väčšinu poďakovaní má Plyšáček vďaka náhlemu logout-u súdnosti u doda, ktorý v istom momente like-oval všetky staré aj nové príspevky svojej novej modly.

Nie je to tu dokonalé a nikdy nebude (našťastie...). Ak by bolo, asi by som sa tu aj ja sám cítil zbytočný. Ale môže to tu byť lepšie a bohatšie a to aj vďaka Tebe. Hlavne zo seba nerob chudinku a nečekaj všetko hneď. Som presvedčený, že máš čo ponúknuť a rovnako je tu dosť toho, čo môžu iný ponúknuť Tebe.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvek:
Plyšáček
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Forst Jan »

Kasz píše:Nech to chvilku uležet.
Nechávám to uležet jediným způsobem, kterým umím, protože pokud tu zůstanu, pravděpodobně bych si stěžoval zase...
Jeremy píše:dúfam, že tu nie si kvôli poďakovaniam či porovnávaniu s kýmkoľvek.
Určitě poděkování není to hlavní, ale jako drobný malý ukazatel toho, co se lidem líbí to posloužit může.
Důvod proč jsem sem přišel, byl, abych našel kamarády, kterých mám málo. A jediné co se mi povedlo je udělat nepřátele (pravda, ty jsem neměl žádné).
Jeremy píše:Som presvedčený, že máš čo ponúknuť
Právě teď to vypadá, že jediné co lidem dávám je negativní nálada. Na chat už můžu jen jako anonym, protože jedině tak se alespoň chvilku někdo o mě zajímá. A aspoň chvíli vidím, že je tam dobrá nálada. Pak zjistí kdo jsem a od té doby dobrá nálada neexistuje.
A pokaždé když něco dělám (ať už je to boj za trošičku slušnější mluvu, nebo i jen vkládání vtipů abych přinesl trochu humoru), stejně je to nakonec použito proti mě, jakej jsem spatnej. Tak proč se snažit dál?
Děkuji
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Kasz »

Ach jo. :) Na tyto stránky chodí lidé. Lidé jsou bohužel velmi komplikovaní tvorové. Nečekej, že tady najdeš kamaráda během týdne nebo měsíce. Spíš to trvá několik měsíců, někdy i třeba rok. Vždyť i běžné kamarádství nezačne být hned v plné své intenzitě. Tím spíš, že tady jsme schovaní (logicky) za svými přezdívkami a svým způsobem se vždycky bojíme, že za kýmkoliv novým, s kým se budeme chtít setkat, stojí nějaký skandální reportér z Blesku nebo z Českého rozhlasu.

I odmlčení může být forma toho, jak si v klidu uspořádat myšlenky, proč ne. Ale určitě bych byl rád, kdyby ses po čase zase vrátil. Otevřel jsi jedno velmi důležité téma, jak už jsem napsal... rýpnout do vosího hnízda, to chce odvahu. Já rýpu už mnoho let, a proto pak mě někteří nemají úplně v lásce. Mě ale nejde o to, aby mě měli všichni v lásce. Vždycky jim říkám, aby si třeba zkusili adminovat nějaký jimi založený web pro pedofily, protože vždycky je snadnější něco kritizovat, než být ve stejné pozici a mít zodpovědnost za rozhodování. I dodo mi teď napsal, že být adminem je náročné, že to není jen tak, a dokonce píše, že by byl přísnější, než já, a že mou přísnost chápe, přitom ji před časem tolik kritizoval a "odešel jinam".

Atmosféru zde na webu tvoří všichni uživatelé, kteří jej navštěvují. Takže doufám, že se po čase přemýšlení vrátíš. Do té doby se měj fajn. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 2):
Plyšáček, Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Forst Jan »

Kasz píše:Nečekej, že tady najdeš kamaráda během týdne nebo měsíce. Spíš to trvá několik měsíců, někdy i třeba rok.
Nečekám že se za měsíc a půl (+-) utvoří nejlepší přátelství na celý život, na druhou stranu jsem ale čekal víc, než aby na mé pokusy o navázání soukromého rozhovoru byla největší reakce pouze krátká obecná odpověď, která celou konverzaci ukončí ještě než začne.
Kasz píše:a svým způsobem se vždycky bojíme, že za kýmkoliv novým, s kým se budeme chtít setkat, stojí nějaký skandální reportér z Blesku nebo z Českého rozhlasu
Právě proto jsem uvedl Plyšáčka, který tu není o mnoho déle než já, a přitom sám tvrdí, že už se sešel se 7 z Vás. Asi je pravda, že podle jeho slov je jasné, že to je pedofil, kdežto jak jsem již psal, mne lidi i obvinili, že se za pedofila jen vydávám.
Kasz píše:I odmlčení může být forma toho, jak si v klidu uspořádat myšlenky
Uvidíme časem, ale přijde mi že moje myšlenky jsou uspořádány. Přitahují mne děti, ale nemám rád když se o nich mluví sprostě. Naopak myšlenky lidi, kteří prohlašují jak děti milují a o sexuální stránku jim vůbec nejde, a přitom si neodpustí jedinou dvojsmyslnou větu se sexuálním podtextem, ty mi přijdou poněkud nekonzistentní...
Kasz píše:Já rýpu už mnoho let, a proto pak mě někteří nemají úplně v lásce.
Je možné, že hraje velkou roli, že rýpání od admina se tak trochu vlastně předpokládá, kdežto rýpání od nováčka je prostě jen drzost. Co si ten nováček myslí, je tu jen chvilku a už se nás snaží poučovat...
Děkuji
Uživatelský avatar
fenix

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od fenix »

Jane, nikdo tě nevyhání, ale přemlouvat tě po tom co jsi tu předvedl opravdu nebudu, zamysli se taky trošku nad sebou co jsi tu udělal . Todle není boj... Nemůžeme za to, že nepochopíš co vidíš a jen všechno přeháníš. Opravdu mi připomínáš toho kutíka s aspergerem o kterém máma říkala, že nechápe normálně a když mu řekne o něčem co přečte v knize, "hoď to za hlavu", tak vezme tu knihu a hodí ji za hlavu.
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů