Jste tolerantni?

Diskuze o důležitých či zajímavých tématech, jež přímo nesouvisí s dětmi, pedofilií či reakcemi na články v médiích.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Jste tolerantni?

Nový příspěvek od Kasz »

Jenže tu původní větu jsi formuloval tak, že nezáleží na tom, jestli někdo selže, ale na tom, jakou má kdo orientaci.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
vokoun

Re: Jste tolerantni?

Nový příspěvek od vokoun »

Kazsi, dle tve reakce, to mohu brat tak, ze se mnou v podstate souhlasis? Neodpovedel jsi mi na mou myslenku s otaznikem, coz se u tebe casto nedeje..
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Jste tolerantni?

Nový příspěvek od Plyšáček »

Jen pro upřesnění bych chtěl poznamenat, že výpočty vokouna jsou zcela chybné.
Nemůžeme si jen tak prohazovat čísla.
Zřejmě chtěl napsat, že ačkoliv údajně 90 procent zneužitých dětí je zneužito nepedofilními pachateli, podíváme-li se na danou problematiku z jiného úhlu, u pedofila je mnohem větší pravděpodobnost, že zneužije dítě, než u gynekofila.
Odhadem dle Brichcína asi 75 procent pedofilů z svůj život "sexuálně sáhne" na dítě. To ještě nemusí být úplný a dokonaný akt zneužití.

Dle mého odhadu (je to jen odhad): Pedofil má 60 procentní "naději", že se dopustí nějakého sexuálního deliktu na dítěti. Gynekofil spíše mizivou - tak 0,3 procentní.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Jste tolerantni?

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

vokoun píše:Tobe jde spise o tech zde zminovanych 90% normal a 10% pedo co ublizi diteti. Vem si to takhle kolik je na svete normal a kolik pedo lidi? Rekl bych ze je to nepomer. Takze zneuzije 90% deti normal a 10% deti pedo. Ted si vem, ze se role vymeni. Z toho mnozstvi pedo zneuzije 90%deti pedo a 10% deti normal. Premyslel jsi nekdy i takhle?
Moc nechápu, o čem píšeš (mohl bys zkusit trochu skloňovat a používat kromě přídavných i podstatná jména). Ale chtěl bych podotknout, že zneužití by se neměla počítat po kusech, ale podle závažnosti. Ano, 1000 pedofilů možná spáchá deset zneužití, zatímco 1000 nepedofilů jen jedno. Ale jedno zneužití spáchané nepedofilem, který si neumí představit sex bez penetrace, nemá děti rád a nebere na ně ohledy, klidně může být stejně závažné jako deset zneužití spáchaných pedofily, kteří mají děti rádi a sex pro ně znamená jen osahávání genitálií. Takže pedofilové i nepedofilové jsou podle mě dětem stejně nebezpeční.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Jste tolerantni?

Nový příspěvek od Filip »

1.Kdyby chtely adoptovat deti-rodice stejnyho pohlavy ci pedofilove?
Som za to aby si homosexuáli mohli adoptovať deti. Viac tu:
http://www.jetotak.sk/slovensko/a-kde-je-mama
a tu:
https://www.youtube.com/watch?v=qJ-clC43jro

Čo sa týka pedofilov, tí si môžu adoptovať, či vziať do poručníctva aj teraz. To môžu aj homosexuáli, no nie homosexuálny pár. Ja ako pedofil si teoreticky môžem adoptovať dieťa, či vziať ho do poručníctva. Zákon to nezakuje. Čiže to či si pedofil adoptuje alebo neadoptuje dieťa, záleží na jeho rozhodnutí a svedomí.

2.Kdyby k nam mohly pricestovat cizinci ze vsech zemi a usadit se u nas natrvalo?
1. Cez SR a ČR skôr prechádzajú, ale ja som za rozmanitosť. Bohužiaľ najviac xenofóbny ľudia sú tam, kde nežijú žiadny cudzinci. :(

3.Kdyby si kazda nabozenska skupina mohla postavit svuji modlitebnu,treba i muslimove a hlasat pres minaret prichod k modlitbam a aby mohly u nas chodit zeny zahalene?
1. Modlitebňu áno, ale nesmeli by v nej hlásať nenávisť. Oblečenie: každý nech si nosí čo chce, pokiaľ to nekazí dobré mravy.

4.Tolerovaly byste,kdyby se mohly zakladat strany,co se hlasy ke Stalinovy ci NSDAP?
1. Nie. Sloboda slova je jedna vec, ale moja sloboda nesmie siahať na slobodu iného. Strany, ktoré propagujú rasizmus nemajú v spoločnosti miesto. Ak by boli povolené, ublížilo by sa tým na ktorých útočia, tj. Židia, Rómovia, homosexuáli atď.

5.Jste tolerantni k bezdomovcum?Ted nemyslym ty kteri se do te situace dostaly nedobrovolne,ale ty kterym je nabydnuto pristresi ale radsi spi po laveckach protoze jsou alkoholici nebo je to bavy.
Som tolerantní. Obdivujem všetkých ktorý im aktívne pomáhajú a obdivujem tých bezdomovcov, čo sa dokázali vrátiť naspäť.

5.Ktere drogy byste legalizovaly?
Marihuana na lekárske účely. Animovanú, počítačom vytváranú a písomnú detskú pornografiu by som tiež povolil.

6.Co byste povolyly pokud je to podle ustavy zakazane a co byste naopak urcite nechtely aby bylo povoleno?
1. Povolil by som manželstvá medzi pármi rovnakého pohlavia, čo ústava SR. zakazuje. A čo by som zakázal? Nič ma nenapadá. *bye*
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Jste tolerantni?

Nový příspěvek od Jeremy »

vokoun píše:4. ANO - souhlasim, ta NSDAP tu chybi :P ...
A ted do me B)
Možno Ťa prekvapí, že zo všetkých Tvojich odpovedí mi je najviac proti srsti práve táto. Tomu smajlíku mám rozumieť tak, že je to sranda, alebo máš naozaj pocit, že strana ako NSDAP a jej podobné tu chýbajú? Ak to nie je sranda, môžeš to trochu rozviesť? Viem, že si sa tešil na polemiku súvisiacu s pedofíliou, takže v tomto ohľade Ťa možno trochu sklamem.
Uživatelský avatar
vokoun

Re: Jste tolerantni?

Nový příspěvek od vokoun »

Jeremy, byl to vtip.
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Jste tolerantni?

Nový příspěvek od Filip »

Plyšáček píše:Odhadem dle Brichcína asi 75 procent pedofilů z svůj život "sexuálně sáhne" na dítě. To ještě nemusí být úplný a dokonaný akt zneužití.
Na základe akého výskumu to tvrdí, keď väčšina nekriminálnych pedofilov sa takýchto výskumov nezúčastňuje. Väčšinou sa skúma pedofília cez dobrovoľných pacientov a tých je málo, alebo cez ľudí čo už spáchali trestný čin. Čiže validita takéhoto výskumu je nulová. Všetky výskumy okolo pedofílie treba brať zo značnou rezervou.
Plyšáček píše:Dle mého odhadu (je to jen odhad): Pedofil má 60 procentní "naději", že se dopustí nějakého sexuálního deliktu na dítěti. Gynekofil spíše mizivou - tak 0,3 procentní.
To sú znovu odhady založené na vode. Ale podľa mňa má pedofil väčšiu šancu zneužiť dieťa, ako normálny muž zneužiť ženu, z toho dôvodu, že normálny muž si môže nájsť legálnu partnerku, čo pedofil nemôže. A tak sa môže stať že sa raz neudrží, lebo mu nestačia predstavy. Ale je otázka koľkým percentám pedofilov sa to stane. 5%- 99%. To nikto nevie. No najdôležitejšie je. Aj keby 99,9999% pedofilov siahlo na dieťa, neznamená to že na to dieťa siahnem ja.
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Jste tolerantni?

Nový příspěvek od Jednorozec »

Tohle jsem tu už někde počítal, šance pro čr, že pedofil zneužije (myšleno skutečně významné zneužití končící obviněním) byla mizivá. Vycházeli jsme z procent pedofilů v populaci, procent rozsudků s přikázanou léčbou atd. Zjednodušeně řečeno v případě střízlivého odhadu počtu pedofilů u nás na 50 000 lidí (0,5% to je nižší odhad dle sexuologů a jejich průzkumu) na ně připadalo méně než 100 zneužití ročně (několik desítek). Takže šance že takto pedofil zneužije je skutečně minimální....
Pokud by pedofil zneužil z 60% pak bychom tu ročně museli mít tisice zneužití od pedofilů a ne desítky. I když bych mohl předpokládat, že značná část zůstane neodhalena tak nevěřím že se bude jednat o 95% všech případů (rozhodně ne těch významných, kdy opravdu k "něčemu nepříznivému" došlo)...
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Příspěvky: 357
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Re: Jste tolerantni?

Nový příspěvek od malou »

vokoun píše:1. Adopce rodici stejneho pohlavi - NE. Dle meho nazoru je to na svete schvalne zarizene, tak ze k lidskemu poceti je potreba muze a zenu. Ma to jiste svuj duvod. Kdyby to melo byt tak, ze muze pocit dite stejne pohlavi, tak to tak je. Ale neni. Dle meho je ke spravnemu vyvoji ditete potreba mit otce a matku. Adopce pedofili - NE. Sami vite a rikate, ze jste mimo jine zamereni na dite i sexualne. Nekdo to dokaze ovladat vice, nekdo mene. Kazdopadne je tu riziko u kazdeho z vas, ze zklamete. Na co to pokouset? Rekneme, ze 50 000 pedofilu adoptuje dite a 5000 pedofilu drive ci pozdeji zklame. Je to vecne riziko.
Tak je to tvúj názor ale myslím si že je trochu,promin mi ten víraz,egoistický,je to asi tak kdyby bohatý se vyléčil a říkal člověku co nemá peníze na léčbu"no já za to nemúžu,když jseš chudý a nemáš na nemocnici,tak je to už zařízené,na to mají jenom bohatí".

Podle mého názoru,má každá bytost právo na aspoň trošku štěstí a proč by si měl odepřít někomu něco,co je docela normální a tím je-právo na to mít dítě. Představ si,že by tobě někdo zakazoval něco,co ty miluješ a bez čeho,by si asi těžko žil.

vokoun píše:
4. ANO - souhlasim, ta NSDAP tu chybi :P
Snad NSČAP (Č-česká),protože "Deutsche" asi nejsi.Já si myslím že každý radikalismus není dobrý.Navíc Hitler a Himmler nenáviděly Slovany (hlavně Čechy,Poláky,Ukrajince a Ruse).
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Příspěvky: 357
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Re: Jste tolerantni?

Nový příspěvek od malou »

vokoun píše:Kazsi, pokud jde o mou osobu tak to nehrozi. Jsem docela silne orientovany hetero gynekofil..az me to samotneho desi Mam dve dcery a stale spoustu deti kolem sebe, nevidim v nich nic sexualniho co by me melo vzrusovat..vis co ted delam? sedim v decke kavarn a zkousim se divat na deti jako na sexualni objekt, nejde mi to, mam to proste naprogramovany jina. Pani za barem by stala za to ;-)
Podle mého názoru je každý člověk aspoň trošku pedofil. Kdyby většina mužú delší doba nežila sexuálním životem a před nimi by se oběvyla nahá 11 či 12 letá holčička,tak by se u většině mužú určitě objevily příznaky erekce. S tím jsem si naprosto jistý. Všem mužúm proudí v krvy testosteron a sexuální pud je silný.

Když i ti nejzapřisáhlejší pedofily múže vzrušit třeba dospělá žena,tak proč by hetero gynekofila nemohla vzrušit taková 12letá.

I když možná máš potřebu se sexuálně vydovádět na dospělé prsaté ženě,tak to neznamená že by jsi v sobě neměl trošlu sklony k pedofilii.

Uvidíš,možná tě to pravé teprve čeká,na ženský budeš asi pořád ale já znám jednoho,z jiného forumu než je tohle a který se stal pedofilem až od svých 45 let ;) .
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Jste tolerantni?

Nový příspěvek od Jednorozec »

"Uvidíš,možná tě to pravé teprve čeká,na ženský budeš asi pořád ale já znám jednoho,z jiného forumu než je tohle a který se stal pedofilem až od svých 45 let"
Stal nebo to jen tak pozdě zjistil?
Dovedu si představit že to prostě nevěděl. Osobně jsem byl na holčičky vždy, ale uvědomil jsem jsem si to taky až mnohem později....
Uživatelský avatar
vokoun

Re: Jste tolerantni?

Nový příspěvek od vokoun »

Malou, ja nevim no. Nejak si neumim predstavit stat se ve 45ti pedofilem. V tom pravem slova smyslu. To ze se muz treba vzrusi pri pohledu na 12 ti letou slecnu co treba vypada na 16 jeste podle me neni pedofilie.. Prisel na to v 45ti? Nejak se mi nechce verit, ze z gynekofila se jen tak v 45ti stane pedofil.
Uživatelský avatar
ULICNIK
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: "Jednou, až vyrostu, chci být malým klukem." Joseph Heller
Příspěvky: 28
Dostal: 2 poděkování

Re: Jste tolerantni?

Nový příspěvek od ULICNIK »

1.Kdyby chtely adoptovat deti-rodice stejnyho pohlavy ci pedofilove?

Obecně vzato ano. Ale za velmi přísných podmínek, resp., pokud by byl zjevný prospěch dítěte. Pedofil, který by chtěl adptovat dítě kvůli nepotlačeným nízkým pudům a nebo by byl předpoklad, že své nízké pudy nezvládá, by rozhodně neměl mít možnost adoptovat dítě.

2.Kdyby k nam mohly pricestovat cizinci ze vsech zemi a usadit se u nas natrvalo?


Ano, pokud by přijali naše normy a zákony a řídili se podle nich.

3.Kdyby si kazda nabozenska skupina mohla postavit svuji modlitebnu,treba i muslimove a hlasat pres minaret prichod k modlitbam a aby mohly u nas chodit zeny zahalene?

Ne. V současné době probíhá odluka církve od státu a je to v pořádku. Nikdo, ani náboženství, nemá podle mě právo diktovat jak má druhý člověk žít. To, že tu existují nějaké normy, zákony a pravidla chování je především díky tomu, že žijeme v právní společnosti, která svůj právní řád nabyla jakožto občanská společnost podporujicí demokracii. A tak to má být.

4.Tolerovaly byste,kdyby se mohly zakladat strany,co se hlasy ke Stalinovy ci NSDAP?


Ne. Rozhodně má být uvolněna obrovská část peněz na primární prevenci všech patologických jevů ve společnosti, tedy i propagaci nacismu a komunismu. Děti se mají učit o zvěrstvech, které způsobily tyto režimy a každý člověk, který i přes do nebe volajicí fakta je schopen tyto ideologie propagovat, by měl být postaven mimo společenský život.

Jsem ale také toho názoru, že zakázané ovoce chutná nejlépe a radikál chce být radikální. Pokud by neexistoval radikální postoj vůči radikálům (ale zároveň osvěta o ideologiích, které radikálové podporují), asi by to bylo lepší, než plošný zákaz. Prostě by to nebylo zajímavé a taková strana by se nikdy nedostala do parlamentu.

5.Jste tolerantni k bezdomovcum?Ted nemyslym ty kteri se do te situace dostaly nedobrovolne,ale ty kterym je nabydnuto pristresi ale radsi spi po laveckach protoze jsou alkoholici nebo je to bavy.

Ano, ale ať ode mně neočekávají žádnou pomoc. Já tvrdě pracuji a oni mají také tu možnost. Radši dám svoje peníze na smyslupnější projekty.

5.Ktere drogy byste legalizovaly?

Všechny, ale za velmi přísných podmínek. Ve zkratce:
Legalizace a pečlivá kontrola prodejců přinese do státní kasy nemalé peníze na daních.
Primární prevence jako osvěta před nebezpečím drogové závislosti a přidružených nemocí je efektivní, je jí však málo.
NA plošnou legalizaci drog chybí zákony. Například takový, který umožní zaměstnavateli nepřijmout zaměstnance, který drogy bere.
Tím by vznikla situace, kdy sice drogy budou legální, ale zároveň bude natolik nevýhodné jejich užívání, že podle mě paradoxně klesne spotřeba, nebo se minimálně stabilizuje.

Takže by tato situace nepřinesla žádné negativní dopady, naopak by možná byla prospěšná (daně, financování primární prevence z těchto daní, případné léčebné výlohy - i když jsem pro speciální připojištění uživatelů všech zdraví škodlivých látek = drogy, alkohol, nikotin, lepší kontrola drogové situace v ČR apod.)

6.Co byste povolyly pokud je to podle ustavy zakazane a co byste naopak urcite nechtely aby bylo povoleno?

Zrušil bych horní parlament (senát) a dolní parlament bych obsazoval, řekněme, dvěma poslanci z každého okresu, tj. cca 156 poslanců. Jelikož ale Brno a Praha mají samostatně nekolik okresů, počet by se ještě zredukoval. Důležité je, aby PS měla lichý počet poslanců a aby poslanci znali místo, ze kterého kandidují. Takže bych rozhodně zakázal, aby člověk, který je z Liberce, kandidoval v Brně.

V tuto chvíli mě nic jiného nenapadá, ale budu o tom přemýšlet.
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Jste tolerantni?

Nový příspěvek od Hebeš »

malou píše: 1.Kdyby chtely adoptovat deti-rodice stejnyho pohlavy ci pedofilove?
Adopce pedofily, pokud vím, zakázány nejsou. Ale asi není pro dítě moc vhodné, aby ho adoptoval jen jeden adoptivní rodič. Co se týče homosexuálních párů, tak u nich bych to povolil. Lepší homosexuální pár než děcák. Názor dítěte bohužel nikoho moc nezajímá.
U dětí 10+ je to chyba, podle mě by si po smrti rodičů nebo odebrání od rodičů měly děti samy vybrat, kdo je adoptuje nebo jestli budou v dětském domově. Samozřejmě ale v rámci zákonných podmínek, aby adoptivním rodičem nebyl alkoholik, drogově závislý, nebezpečný kriminálník apod.
malou píše: 2.Kdyby k nam mohly pricestovat cizinci ze vsech zemi a usadit se u nas natrvalo?
Státy bez větších národnostních rozdílů (například Island) mají obecně nízkou kriminalitu. Integrace některých cizinců je problematická a to zejména u Muslimů, jelikož se mezi nimi do Evropy dostávají i teroristé. Naopak Ukrajince, Rusy a Vietnamce znám s žádnými nemám problém a chovají se zcela v pořádku. Rozhodně bych bezproblémové cizince, kteří zde již žijí, nedeportoval.

Vážná je ale situace v Německu, kde přistěhovalec dostate například za brutální napadení podmínku nebo krátkodobý trest a pak není vyhoštěn.
malou píše: 3.Kdyby si kazda nabozenska skupina mohla postavit svuji modlitebnu,treba i muslimove a hlasat pres minaret prichod k modlitbam a aby mohly u nas chodit zeny zahalene?
Pokud ty náboženské skupiny nebudou nikomu ubližovat nebo k tomu nabádat, tak to není problém. Modlitby v měšitách by ale měly být do jisté míry kontrolovány. Například ve Francii mnoho duchovních káže radikální Islám. Určité množství mešit mi nevadí, i v muslimských státech jsou kostely.
malou píše: 4.Tolerovaly byste,kdyby se mohly zakladat strany,co se hlasy ke Stalinovy ci NSDAP?
Ne, není možné schvalovat masové vraždění.
malou píše: 5.Jste tolerantni k bezdomovcum?Ted nemyslym ty kteri se do te situace dostaly nedobrovolne,ale ty kterym je nabydnuto pristresi ale radsi spi po laveckach protoze jsou alkoholici nebo je to bavy.
Pokud neporušují zákony, tak mi nevadí
malou píše: 6.Co byste povolyly pokud je to podle ustavy zakazane a co byste naopak urcite nechtely aby bylo povoleno?
Asi nemáš na mysli ústavu, ale spíše trestní zákon a zákony týkající se přestupků.

Povolit by se mělo to, co nikomu nebo ničemu neškodí a nebo někoho či něco neohrožuje. Například výroba marihuany pro osobní potřebu (tito lidé by se měli léčit, ne zavírat do vězení), animovaná dětská pornografie, samostatný vstup dětí do muzeí, na věže, hrady apod (sice to není záležitost zákonů, ale vnitřních řádů mnohých z těchto míst). Věk pro sledování pornografie by se měl změnit na 15. Volební právo také snížit.
Naopak bych zpřísnil tresty za dopravní přestupky, řízení v opilosti, opakovanou násilnou trestnou činnost, vraždu. Rovněž by se měli ze závislosti léčit rodiče, kteří kouří před dětmi.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů