Pozor na TrueCrypt!

Diskuze o důležitých či zajímavých tématech, jež přímo nesouvisí s dětmi, pedofilií či reakcemi na články v médiích.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Jednorozec píše:Nevím jestli je ve w10 defaultně kylogger , ale už z principu je používání MS systému ten horší způsob jak si zajistit soukromí..
Já už jsem si zvykl, že nade mnou "Velký bratr" vždycky drží "stráž". Na používání jiného systému mám tento až moc rád.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Příspěvky: 236
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od Slav »

Zdravím.

K TrueCryptu. Osobně ho používám vcelku dlouho pro šifrování firemních dat a to zejména na přenosných zařízeních, kde je mnohem vyšší riziko, že by mohlo dojít minimálně ke ztrátě citlivých firemních dokumentů (zejména přihlašovacích údajů apod.), ať už ztrátou či kráděží. Snižuje se tím výrazně riziko. Zaheslovat si například Windows před přihlášením do systému a myslet si, že všechno bude OK je nezodpovědné jak vůči majiteli dokumentů, tak vůči vám samotným, kteří zařízení využíváte. Již jsem se setkal dokonce s kráděží počítače za účelem špionáže konkurenční společnosti. To jen tak na okraj, aby se netvrdil dogmaticky blud, že šifrování je zbytečné a to zejména pokud se jedná normálního uživatele, který si hlídá své soukromí a stává se tak podezřelým už jen pokud si chce náhodou zašifrovat své přístupy k privátním emailům, kde si dopisuje se svou babičkou v pokoročilém důchodovém věku. O tom, co si s babičkou píše může být každému jedno, pokud neporušuje zákony. Ale myslet si, že je potřeba sledovat každého a ohánět se zájmem bezpečnosti státu je stejný nesmysl, jakým byl Patriot Act, který se zavedl v US po 11. září. Darovat svou vlastní svobodu za cenu neustálého života ve strachu je něco, co bych velmi nerad zažil i v této zemi.

Pokud chcete nebo používáte TrueCrypt je to vaše věc, ale pokud chcete být opravdu v bezpečí, trochu zapátrejte a zjistěte si o něm více. Například to, jakou verzi používat a jakou už bezpečné používat není. Po rozpadu projektu sice vznikla jakási alternativa, ale dokud nebude skutečně klasický TrueCrypt rozšifrován nemá smysl pátrat po nějakých novotách, snad jen pokud by vás k tomu nutil nový operační systém, ale v tom případě bych se osobně poohlédnul po systému, který nemá tendence o vás zjišťovat každý nesmysl. Komu je co po tom, co jsem měl včera na oběd či jakou značku trenek mám zrovna na sobě.

Další věc, ke které bych se rád vyjádřil ve spojitosti s TrueCryptem. Pro ty, kteří mají tendence hromadit dětskou erotiku či nedejbože DP. Rozmyslete si co děláte. Co a koho tím podporujete, jestli vám to stojí za případné problémy se zákonem a také popřemýšlejte trošku sami o sobě. Nespoléhejte se na nějaký šifrování, až vás budou Bohové soudit, žádná šifra vám nepomůže.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Slav za příspěvek:
max1
Uživatelský avatar
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Příspěvky: 282
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od max1 »

No ano suhlasim stym tiež použivam TC už dost dlho a zatiel nemienim prejst na alternativu a tiež win 8.1 už nie je bezpečne na šifrovanie takže by som doporučil zostat na win7.

Nejake navody som pisal pod rôznymi nickmy maco,kinsey tu:
http://forum.pedofilie.eu/viewforum.php?f=46
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od Jednorozec »

Tak třeba v případě kresleného loliconu, nevidím nic co by bylo v jakémkoli morálním rozporu, či podporovalo "špatné lidi", ale stejně je to považováno za DP...

A popravdě si myslím že i zákony trestající držení DP jsou špatné. Pokud to dotyčný nekoupí za peníze tak tím těžko někoho "podporuje"... naopak, třeba u jiné "zakázané" formy porna tzv "zoo" najdete upozornění, že šíření zadarmo bere peníze producentům a omezuje novou produkci, což si myslím že funguje obecně.

Uvědomme si že dnes je to dotaženo tak daleko, že ani nikdo nesmí provést zkoumání v této oblasti, protože i jak snaha o přístup tak držení je trestné. To ve výsledku znamená že stačí když někdo něco označí za DP tak není legální způsob jak dokázat opak! Nelze provést vědecký výzkum ani nic podobného...
Uživatelský avatar
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Příspěvky: 236
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od Slav »

Jednorozec: Napsal jsi to pěkně a s většinou soulasím.

Společnost je tvořena subjektivními dojmy, které jsou pák chápany jako normálnost a kdokoli by mohl z tohoto kruhu vybočovat je tak na základě subjektivních hodnocení i souzen.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od Forst Jan »

Jednorozec píše:A popravdě si myslím že i zákony trestající držení DP jsou špatné.
Takový názor určitě mít můžeš, nebudeš v tom sám, ale to že někdo nesouhlasí se zákonem mu nedává právo zákon porušovat. Je li zákon špatný, lze proti němu bojovat legální cestou. Volením zástupců, kteří jsou pro změnu, osvětou veřejnosti, aby taková změna nebyla "politickou sebevraždou", ukázání názoru odborníků z řad sexuologů, vytvoření statistiky, která jasně ukáže větší počet zneužívání dětí po zavedení trestného držení DP a dalšími způsoby.
A teprve dojde li ke změně zákona, lze pak držení DP považovat za čistě morální.
Je nutné si uvědomit, že pokud mi budeme porušovat zákon o držení DP protože s ním nesouhlasíme, v čem se lišíme od člověka, který vezme zbraň a postřílí skupinu pedofilů, protože nesouhlasí s tím, že pedofil má právo na život...
Děkuji
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od Plyšáček »

Forst Jan píše:A teprve dojde li ke změně zákona, lze pak držení DP považovat za čistě morální.
Zákonnost určitého jednání a morální stránka věci spolu často vůbec nesouvisejí.
Morální je vše, co je v souladu s duchovními principy a zákonitostmi, vše, co ostatním prospívá a co vyjadřuje úctu a respekt k jejich bytosti.
Pozemské zákony někdy nesouhlasí s pravými duchovními zákony - s přirozeným řádem věcí. Ale měly by se dodržovat.
Otázku, v čem se liší pedofilové od pošahaných vrahů, odmítám zodpovídat.

Co se DP týče: Nevěřím výzkumům, že beztrestnost držení DP snižuje delikvenci pedosexuálů. Zkrátka nevěřím.
Virtuální DP je něco poněkud jiného - dětem se při výrobě vskutku většinou neubližuje. Pro některé devianty je to způsob snadnějšího "vybití", ovšem zase více jsou jim vtiskávány do paměti obrazy sexuální povahy ve vztahu k dětem, a jde vlastně o jakousi "reklamu", jak by to mohlo být hezké, bohatý zdroj inspirace. Navíc deviantní "umělec" si může nakreslit holčičku sebešťastnější a pedofil poté nabývá přesvědčení, že reálným dětem se to musí líbit rovněž.
Osobně jsem pro legalizaci držení pouze s dekretem od sexuologa, pro zákaz šíření i výroby jakéhokoliv druhu DP.
Ale kdo ví, jak to všechno dopadne. Není ani vyloučeno, že jednou vznikne koncern Plyšové Pohádky. (To nic. Asi moc koukám na americké akční filmy. :D )
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne úterý 14. 7. 2015, 13:04:14, celkem upraveno 1 x.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od Kasz »

Když je zákon špatný, tak ho stejně mnoho lidí nebude dodržovat, i když bude schválený. Jsou případy, kdy poslanci schválili zákon, který se v praxi ukázal jako velmi špatný, a tak hned na to zaváděli novelu, která špatnost řešila. A bylo by nemorální na základě takového špatného zákona někoho sankcionovat kvůli jeho porušení.

Bohužel u DP je to jiné, tam hrají roli emoce a celý ten přístup k tématu pedofilie, o které ještě před 10 lety lidé nevěděli zhola nic. Naštěstí, díky informačním technologiím a svobodnému internetu to je dnes již lepší, a i DSM-V dokazuje, že se ledy hýbou. Pedofilie už není, oficiálně, poruchou. Zároveň u některých lidí mohou sílit tlaky, které by chtěly všechny pedofily nějak postavit mimo zákon. Doufám ale, že humanismus a úcta k lidské bytosti nakonec tento boj vyhrají. Kreslená, počítačově generovaná atd. DP by neměla být trestná. Je to jako nakreslit vraždu. To také není trestné.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 2):
Plyšáček, Slav
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Plyšáček píše:Nevěřím výzkumům, že beztrestnost držení DP snižuje delikvenci pedosexuálů. Zkrátka nevěřím.
Úžasný argument.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od Plyšáček »

Gabriel Svoboda píše:
Plyšáček píše:Nevěřím výzkumům, že beztrestnost držení DP snižuje delikvenci pedosexuálů. Zkrátka nevěřím.
Úžasný argument.
To argument není.

Řada argumentů následuje za tímto vyjádřením postoje nebo v jiných mých příspěvcích.

Ale spíše čekám, až někdo povolanější (teenbl, max1) založí celé velké vlákno Dětská pornografie, a poté tam mohu napsat dvacetistránkové pojednání na toto téma včetně pádných argumentů. (Nezapomeňme, že zde se řeší nějaký mafiánský TrueCrypt, nebo co... .)

Některé výzkumy tvrdí to, jiné ono, snad podle "objednávky" pornokrálů či sociálních center? Vždy je důležité sledovat, kdo tyto a podobné "výzkumy" platí. Ani oficiální počet odsouzených deliktů před a po legalizaci DP pro mě není směrodatný (může o to více docházet k případům utajeným, nemusí souviset s daným opatřením).
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Tori
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 38
Dal: 38 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od Tori »

Tresnost držení DP mi příjde jako zbytečný zákon. Podle mě nic moc neřeší. Kdo chce, tak stejně nějáké má. Má ho pod TC a nemluví o tom. Někomu může DP pomáhat, někomu ne, ale to už je jiná věc.

Ono to souvisí s neustále větší snahou kontrovat internet. Díky tomu vzniká samosebou více šifrovacích a anonimizačních softwaru. Protože i běžní lidé nechtějí, aby jim někdo projížděl maily, sledoval kam chodí a co dělají, ikdyž nedělají nic nezákonného.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od Forst Jan »

V mém příspěvku nešlo o to zda má být držení DP trestné nebo ne, ale že není správné porušovat zákon z důvodů, že se mi nějaký zákon nelíbí.
Děkuji
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Rozcestník našich diskusí o dětské pornografii: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=17254#p17254
Plyšáček píše:Některé výzkumy tvrdí to, jiné ono, snad podle "objednávky" pornokrálů či sociálních center? Vždy je důležité sledovat, kdo tyto a podobné "výzkumy" platí.
Taky pěkný argument, takto můžeš shodit naprosto cokoliv.
Plyšáček píše:Ani oficiální počet odsouzených deliktů před a po legalizaci DP pro mě není směrodatný (může o to více docházet k případům utajeným, nemusí souviset s daným opatřením).
To je hrozně zajímavá náhoda, že když se kriminalizuje držení DP a počet zneužití dětí údajně klesne, tak přesně v ten okamžik najednou skokově naroste oznamovanost zneužívání a to o stejné číslo.
Naposledy upravil(a) Kasz dne úterý 14. 7. 2015, 21:17:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Ztučněn důležitý odkaz na rozcestník.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od Jednorozec »

1. Truecrypt není žádný mafiánský program. Na rozdíl od jiných má "otevřený zdrojový kód" může si ho prohlédnout každý, čili není na něm nic tajného a už vůbec nic špatného. To že je špatné něco soukromého tajit se nám snaží naopak natlouct do hlavy jedinci a organizace, které by nás nejraději špehovali kde to jde. V době internetu není jiný způsob, jak si v digitálním světě zajistit soukromí....

2. Nesouhlasím s tím, že pokud je zákon špatný tak mi nic nedává právo jej nedodržovat. Podle téhle logiky bych musel za nacizmu udávat lidi...

3. Ti že s možností koukat na porno (nejen DP) klesá násilná činnost spojená se sexualitou je fakt, prokázaný statistikou. Nemá to co dělat s tím jestli tomu někdo věří nebo ne. Prostě lidská sexualita funguje tak, že potřebuje čas od času "vypustit ventily". To že mezi pedofily je spoustu uvědomělých jedinců, kteří se dokáží krotit a i bez nějakého DP a prostě žádné dítě nezneužijí, ještě neznamená, že mezi nimi neexistuje i spousta jiných lidí, kteří na tom se sebeovládáním nejsou ani zdaleka tak dobře a kterým to pomůže. A zakazovat jim něco co jim pomáhá, nikomu to neubližuje a ve výsledku ochrání i nějaké to dítě je podle mne špatné...

A mimochodem to že jsem před xx lety na internetu narazil na DP byl jediný způsob jak jsem vůbec přišel na to, že jsem na holčičky a taky díky tomu jsem na to přišel dřív, než jsem třeba něco z neznalosti nějaké provedl byť třeba ne proti její vůli...... Do té doby by mne to ani nenapadlo!
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od Forst Jan »

Jednorozec píše:2. Nesouhlasím s tím, že pokud je zákon špatný tak mi nic nedává právo jej nedodržovat. Podle téhle logiky bych musel za nacizmu udávat lidi...
Dnešní vláda není dokonalá (ale to není žádná), ale do nacistické diktatury má daleko...
Jednorozec píše:A zakazovat jim něco co jim pomáhá, nikomu to neubližuje a ve výsledku ochrání i nějaké to dítě je podle mne špatné...
Jenže úplně ignorujes také ověřený fakt, že u některých lidí při sledování DP roste touha po tom, zažít to co vidí i v reálu...
Děkuji
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Forst Jan píše:Jenže úplně ignorujes také ověřený fakt, že u některých lidí při sledování DP roste touha po tom, zažít to co vidí i v reálu...
Určitě takoví lidé jsou, ale těch lidí, kterým DP tlumí sexuální touhu, je podle statistik více. Kromě toho je pro každého obviněného snadné říkat, že on vlastně za nic nemůže a že ho k činu dovedla DP. Jako obhajoba před soudem je to pochopitelné, ale nemusí to být pokaždé pravda.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Názory na DP

Nový příspěvek od Plyšáček »

Každý člověk, tedy i každý pedofil, je jedinečný, proto i jeho sexualita a celkový charakter je jiný.

Někdo se celý život spokojí s DP, někdo ji má jako domácí studium, někomu pomůže s vybitím a živé děti neatakuje, jiný díky ní objeví kouzlo svádění a pochopí (třeba chybně), že se to dětem může za určitých okolností i líbit.

Obecně se nedá prohlásit nic pravdivého.

Mám však takové tušení, že často Z KRÁTKODOBÉHO hlediska DP pomáhá pedofilovi k uspokojení bez zneužívání reálných dětí, ale Z DLOUHODOBÉHO hlediska jen posiluje (soustředěním na nezapomenutelné porno výjevy) ve své psychice touhu to realizovat - což jej vede do reálných vztahů a k naplnění ve skutečnosti. Není rozhodující, zda zítra, za měsíc, za rok či v příštím životě.

Na co se soustředíme, to vstupuje do našeho života, to svojí pozorností sytíme, k tomu jsme přitahováni, to prožíváme, s tím osud sdílíme, to utváří náš charakter, další touhy i celý osud.

Člověk duchovně na výši, který chápe škodlivost sexu pro děti, a dokáže si to celý život racionalizovat, může prožít svůj život na DP relativně spokojeně.
Člověk více živočišně a požitkářsky zaměřený může díky DP spíše přičichnout k "tomu libému" a lákavému a pak jít prostě "lovit".
Člověk, který má za sebou nějakou nezdařenou intimní epizodku s dítětem, dá za vděk DP a třeba do dalších vztahů se nehrne.
Člověk, který prožil nádherné chvíle s dítětem, v současnosti nikoho nemá a sleduje DP, může spíše zatoužit po opětovném reálném vztahu - navíc může mít chutě ono nové poznané skrze DP vyzkoušet.

DP pouze virtuální pod dohledem sexuologa a s povolením k přechovávání, s razítkem a pravidelnými kontrolami.
Starou s reálnými dětmi pouze k vědeckým účelům, k výzkumu dětské sexuality - tedy taky pro Plyšáčka. Ale práci bych si samozřejmě s největší pravděpodobností nemohl "nosit domů" :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáček píše:Mám však takové tušení, že často Z KRÁTKODOBÉHO hlediska DP pomáhá pedofilovi k uspokojení bez zneužívání reálných dětí, ale Z DLOUHODOBÉHO hlediska jen posiluje (soustředěním na nezapomenutelné porno výjevy) ve své psychice touhu to realizovat - což jej vede do reálných vztahů a k naplnění ve skutečnosti. Není rozhodující, zda zítra, za měsíc, za rok či v příštím životě.
Úplně nejčastěji se na to člověk podívá, uleví si, a je klid. Po celý život.
Plyšáček píše:Na co se soustředíme, to vstupuje do našeho života, to svojí pozorností sytíme, k tomu jsme přitahováni, to prožíváme, s tím osud sdílíme, to utváří náš charakter, další touhy i celý osud.
Souhlasím, ale zas to nepřeceňuj. Lidi většinou ví, co se smí a co ne. Dívání na filmy, kde se vraždí, také vede k tomu, že lidi vraždí?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od Forst Jan »

Gabriel Svoboda píše:
Forst Jan píše:Jenže úplně ignorujes také ověřený fakt, že u některých lidí při sledování DP roste touha po tom, zažít to co vidí i v reálu...
Určitě takoví lidé jsou, ale těch lidí, kterým DP tlumí sexuální touhu, je podle statistik více. Kromě toho je pro každého obviněného snadné říkat, že on vlastně za nic nemůže a že ho k činu dovedla DP. Jako obhajoba před soudem je to pochopitelné, ale nemusí to být pokaždé pravda.
v tom s tebou souhlasím, ale narážel jsem přímo na spojení "nikomu to neubližuje" což není prostě pravda
Děkuji
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Pozor na TrueCrypt!

Nový příspěvek od Daniel »

Podle mé osobní zkušenosti nejlepší věc, kterou může pedofil udělat pro své duševní zdraví, je trávit svůj čas smysluplným způsobem s reálnými dětmi a vytvářet vztahy s reálnými dětmi.

Zaujalo mě, co jednou řekl Petr Weiss. Mluvil o tom, jak sledování pornografie ovlivňuje sexuální chování lidí a že jsou z toho v poradnách trochu nešťastní. A zdůrazňoval, že pornografie je jenom pohádka pro dospělé. Pohádka, která nemá s realitou vůbec nic společného.

Mluvil sice o dospěláckém pornu, ale o DP by se dalo říci to samé. A právě to považuji za největší zradu DP, že odvádí naši pozornost pryč od reality k neexistujícímu nepravdivému světu.

Moje osobní zkušenost je stejná, jako Plyšáčkova, tj. že tyto věci mi mohou v krátkodobém horizontu pomoci odreagovat se a vybít si svoji sexuální energii, ale z dlouhodobého hlediska na mne mají škodlivé účinky. Možná bych to přirovnal ke konzumaci opravdového jídla a potravinových náhražek. Ano, dá se žít na potravinových náhražkách, a určitě se tak dá žít déle a spokojeněji, než kdyby člověk nejedl vůbec. Ale viděno z mého pohledu, proč se spokojit s náhražkami, když mohu mít něco lepšího.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti