Zklamání aneb smysl života

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Teenbl »

Vlastně nevím, čeho tímto tématem chci dosáhnout. Možná si jen trochu postěžovat :D.
Jaký vnímáte jako pedofilové smysl života? Co vám dělá radost, co vás dělá šťastnými, spokojenými?
K tématu mě přivádí můj aktuální problém. Čím jsem starší, tím víc se cítím nespokojený se svým životem.
Přitom čistě z racionálního a faktického hlediska se mám čím dál lépe, ale přesto se cítím čím dál tím více nešťastný. Přesto si nemám moc na co stěžovat. Po finanční a materiální stránce se mám víc než dobře, přátel a známých mám taky mnohem více než-li dřív. Studuji školu, kterou jsem chtěl, sebevědomí se zlepšilo oproti minulosti, ale…

Vůbec ničemu to nepomohlo. V ničem totiž nevidím nějaký větší cíl nebo smysl. Nic mě pořádně nebaví, nic mě nenaplňuje. Vše mě tak nějak zklamalo, znechutilo. Přátel mám dost, ale mnohdy mě napadá, kolik z nich je těch opravdových? Mnoho přátel mě již dříve zklamalo, jak dlouho potvrvá než to udělají i ti aktuální

Škola, potažmo obor mě v principech taky zklamal. Obor jako takový mě baví. Ovšem obávám se, že do budoucna se jím nebudu schopen živit. Dělání osvěty ohledně pedofilie mě taky velmi zklamalo. Neříkám, že to nemá smysl, ale v mnohém už nevěřím tomu, co ČEPEK hlásá. Většina si osvěty neváží, a není zde žádná funkční ochrana před útoky a nesmysly z strany medii(viz například Kroupa.) I odborná veřejnost mě v mnohém znechutila. Stačí už jen to, že když jeden z členů České sexuologické společnosti hlásá do medii nesmysly nebo naprosto jednoznačné lži,tak se nikdy člověk nedočká odpovídající reakce z strany zmíněné společnosti, ani samostatných členů. To nakolik bych většině místních pedofilů svěřil dítě, radši nebudu blíže rozebírat.

Jako efebofila či pedofila by mi možná mohlo pomoci pracovat s dětmi, nicméně to mě nebaví, nejde mi to a nechci to v budoucnu dělat. Další řešení pro efebofila je najít si „dospělého“ partnera, ovšem to se taky ukázalo jako nerealizovatelné takovým způsobem, abych byl spokojený.
Takže co dál? Co vám dává smysl?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Teenbl za příspěvky (celkem 2):
max1, Filip
Uživatelský avatar
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Příspěvky: 282
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od max1 »

Napisal si to celkom pekne a vystižne.
O tomto som už dost pisal na chate že mi je zle mam depresie a nič ma nebavi aj ked veštko ostatne je fajn. Teras začinaš chapat ako to je po niekolkych rokoch v komunite a v realnom živote.
Možeš mat uplne všetko čo si si želal aj finančne atd... ale nikdy ti to nenahradi ten vytuženy laskyplny vztah.
Môžeš byt uspešny uznavany ale vo vnutry budeš sam zo sebov pradzdny nenaplneni a stymto sa budeš trapit do konca života ak sa niečo na tom vyrazne nezmeni.

Ja mam take stavy ako sinusoida raz som hore a raz dole potom to a jtak vyzera ako pišem kedy som viac nahnevany a kedy som pohode. Tieto stavy sa časom opakuju častejšie čim si starši.
Mlady si to tak neuvedomuje a tento stav sa vyskytuje ojedinele no potom to začina byt sučastov života.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Teenbl »

No k tomu láskyplnému vztahu jen doplním, že už jsem měl několikrát dojem, že jsem tento problém vyřešit, ale nakonec se ten vztah pokazil ještě dříve, než naplno začal.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Teenble, vcelku rozumím tvým pocitům, protože ani já sám se necítím celistvý.

Ve škole docela exceluji, vybojoval jsem výbornou brigádu, kterou bych jinde velmi těžko hledal, mé vztahy s rodinou se naprosto urovnaly, dokonce jsem se dokázal aspoň lehce socializovat, podstoupil jsem teorie kvůli traumatu z fyzického kontaktu a časem to začal vcelku zvládat, s pedofilií jsem se taky úspěšně vyrovnal, s dětmi mám dostatek kontaktu. Tak jak bych si mohl na něco stěžovat? Možná trochu na zdraví, pravda.

Jenže přes to všechno cítím, že někde tam uvnitř, za často pevně zamčenou bránou, leží něco, co mi možná nikdy nedovolí být plně šťastným. Je to taková prázdnota, která se s člověkem táhne, ať se hne kamkoliv a dělá cokoliv. Někdy může na chvíli ztichnout a ztlumit své negativní působení, ale vždycky se objeví znovu, a velmi často ještě silnější.

Když jsem byl ještě naplno zamilovaný do Prcka, stávalo se, že s ním jsem tu prázdnotu dokázal na chvíli ignorovat. Cítil jsem se celistvě a šťastně, jak říkáš - spokojeně. Jenže takové zamlžení citů brzy vyprchalo a s Prckovým usnutím či odjezdem se agónie prázdnoty začala zase prodírat skrz zamčenou bránu a lezla mi na mozek.

Nejsem si jistý, čím to je. Je možné, že je to tak, jak napsal Max. Možná to všechno způsobuje absence možnosti vyváženého vztahu s dítětem, absence možné lásky "se vším všudy". Jenže s něčím takovým se nedá nic dělat. Život pedofila (kterému se nelíbí dospělé osoby či osoby schopné vztahu) se mi zdá lehce nešťastným. Nemůže najít dítě, které by mohl naplno milovat "se vším všudy", nemůže nikdy poznat pravou sílu rovnocenného vztahu, nikdy nemůže od dítěte chtít, aby jej milovalo stejně, jako on miluje jej. (Ne, a skutečně mi v tomto odstavci nejde o sex, ale jen o city. Protože i vymáhání nějakých "dospěláckých" citů, kterých dítě není schopné - nebo případně jinou a zatím špatnou"úroveň" citů, kterých schopné je - mu může ublížit.) Protože kdyby to chtěl, jen by své lásce ublížil, což by ho šťastným také neučinilo.

Trochu bludný kruh, kde hledání pravé opětované lásky "se vším všudy" zpravidla nekončí "happy-endem".

S tím, že nikdy nebudu chodit s krásným šestiletým kutíkem, jsem se již smířil. Nic jiného mi totiž nezbývá. Jsem taková věčně lapená duše "ve Friend-zone". A hranice tohoto kamarádského přístupu bohužel nelze překročit.

Takže co mě dělá spokojeným, co mě dělá šťastným a radostným? Všechno ostatní. Mohl bych tady rozvést odstavce o tom, co vše mi mohou přinést děti a možnost být s nimi. Ale kromě toho mě dělají šťastným hlavně jiné věci. Možná ze mě jednou bude workoholik, možná ze mě je částečně již teď. Ale pokud se na něco zaměřuji, pokud se o něco snažím a pracuji na tom, můžu se cítit spokojeně aspoň z té práce, aspoň z toho, co jsem vykonal. Osobně by pro mě byl ten největší "zabiják", kdybych neměl co dělat. Takhle mám aspoň pocit, že tady nejsem nadarmo.

Zaměstnávám mysl různými věcmi. Myšlenkami na děti, prací a věcmi, co mě baví. Pak se tolik nesoustředím na "zamčenou komnatu", kde prázdnota a s ní přicházející smutek trouchnivějí a dávají mi najevo, že existují. (Možná čím dál více.)

Štěstí a radost jsou velmi pomíjivé a rozhodně ne jistotou. A plná spokojenost s mým životem nikdy nepřijde, ať už kvůli pedofilii či jiným věcem. Základem štěstí je ale přestat se tím trápit a najít si věci, které na to pomohou dočasně zapomínat. Tak to ale vnímám já.

A co se ještě týče pedofilie, tak alespoň mně spolu s tím otřesným prázdným místem přinesla spoustu jiných úžasných věcí. Protože vidět děti očima pedofila - to je něco úžasného. A svým způsobem za to můžu být rád. A rozhodně je lepší být za to rád, než to nenávidět. Nenávidět část sama sebe je totiž vždy cesta do pekel.

Moje řešení absence smyslu života je taková, že s tím nic nedělám a snažím se smířit s tím, že žádný není. A pokud nějaký je, tak si mě snad časem najde sám. :)

Co se týče hledání vztahu z tvé strany, ještě bych ti doporučil, abys netlačil na pilu jen v tomto. Když se za tím budeš hnát na sílu, jako jsi to dělal dosud, tak bude možnost vztahu čím dál tím víc vzdálenější a vzdálenější. Dej si oddech a řeš i jiné věci. Pokud vztah má přijít, přijde.

S přáním hezkých věcí do života,
Marco F.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 6):
max1, Teenbl, simgiran, Filip, Livrey, Cute Boys
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Teenbl »

Marco, děkuji za krásný příspěvek, ovšem mám trochu dojem, že některé tvé rady už jsou pro mě neaplikovatelné.
Problém je hlavně v tom, že já nevím už proč se o něco snažit? Proč se starat o excelování ve škole, proč se snažit o dobrou brigádu, proč dělat cokoliv?
To, co tebe dělá šťatným už mě štastným dělat nedokáže, když mě všechno přestalo bavit ve všem jsem přestal vidět smysl, jak mám dělat věci, co mě baví, když mě nic nebaví? :D
Mám možnost dělat na jednom trochu byznysovém projektu, ale už nevím proč, pro peníze, pro dobrý pocit? Problém je v tom, že já už nemám chuť se na cokoliv zaměřit, nevím na co.
Ještě k tomu hledání vztahu, nemám pocit, že bych někdy tlačil na pilu, vztah v podstatě hledám tak 6,5 roku,, ale i s mnohaměsíčními přestávkami, například minulý (školní) rok jsem kluka vůbec nehledal. Faktem prostě určitě je, že čím jsem starší, tím je menší šance si někoho najít.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Teenbl za příspěvek:
Forst Jan
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Proč to dělat? Protože i když teď není důvod to dělat, jednou se ten důvod třeba ukáže a ty budeš rád, že jsi to kdysi udělal a nevykašlal ses na to. A nebo to můžeš dělat i proto, abys neskončil někde na ulici. :)
teenbl píše:Faktem prostě určitě je, že čím jsem starší, tím je menší šance si někoho najít.
To říkej Kaszovi, který ve věku 30+ balí teenagerky kolem 15ti. :D
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Teenbl »

jak jsem už dříve řekl, o peníze obavu nemám a horizontu několika let rozhodně mít nemusím, takže argument o ulici je mimo.
Napadá mě jednoduše víc argumentů, proč to nedělat, než proč to dělat, a v daném stavu nejsem schopen dělat nic.
Narážka na Kasze je taky mimo, ale vzhledem k tomu, že nechci ban, tak to tu nebudu řešit. :D
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Marco Freeman »

teenbl píše:Proč se starat o excelování ve škole, proč se snažit o dobrou brigádu, proč dělat cokoliv?
Protože i když ti to teď tak nepřijde, tak jednou se ti právě ta škola bude hodit. A i nějaká praxe brigádničení může být ku prospěchu. Člověk tak aspoň něco do života ví. Bez snahy nemůže vědět nic a taky to pak potom dopadá. (Teď zním možná trochu jako moralizující rodič, omlouvám se.)
teenbl píše:Napadá mě jednoduše víc argumentů, proč to nedělat, než proč to dělat, a v daném stavu nejsem schopen dělat nic.
No ano, ale jak jsem psal: Protože i když teď není důvod to dělat, jednou se ten důvod třeba ukáže a ty budeš rád, že jsi to kdysi udělal a nevykašlal ses na to. Takže to, že teď argumenty proč se o něco snažit nenacházíš, ještě neznamená, že se takové argumenty jednou neobjeví.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Teenbl »

Jenže excelování ve škole jaksi v případě mé vš neznamená jaksi dobré známky ani nic konkrétního, bylo by to na dlouhou debatu, ale jestli vidím nějaký opravdu propastný rozdíl mezi gymplem a vš, tak to, že zkoušky na vš održejí především štěstí nikoliv znalost dané látky, protože mnohdy se jen trefuješ do řešení, které uznává daný vyučující, takže z tohoto hlediska jde spíš o to, se na ni úplně nevykašlat.

K tomu projektu už jen krátce, nevidím ani přílišnou naději na úspěch, brigádničit budu až bude šance mít brigádu v oboru a odpovídajícím způsobem placenou.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Marco Freeman »

teenbl píše:K tomu projektu už jen krátce, nevidím ani přílišnou naději na úspěch, brigádničit budu až bude šance mít brigádu v oboru a odpovídajícím způsobem placenou.
Nehledej důvody proč to nedělat, hledej ty, proč to zkusit.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Teenbl »

Ty už nejsou asi
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Marco Freeman »

teenbl píše:Ty už nejsou asi
Vždy nějaké jsou, zkus je hledat. Možná jen možnost odreagování se od těchto psychických úvah je dostatečným důvodem, proč se zkusit angažovat a získat nějaké zkušenosti v byznysovém projektu, o němž jsi mluvil.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Teenbl »

Když mám blbou náladu, tak je to dobré odreagování, když mám náladu jako teď, tak není možné něco takového budovat. Zkušeností mám různých dost, není to ten důvod, proč to dělat...
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Marco Freeman »

teenbl píše:Když mám blbou náladu, tak je to dobré odreagování, když mám náladu jako teď, tak není možné něco takového budovat.
Bez zkoušky nemůžeš vědět.
teenbl píše:Zkušeností mám různých dost, není to ten důvod, proč to dělat...
Opět... zkus radši hledat důvody, proč něco začít dělat, než hledat ty, proč ten a ten důvod není dostačující. Takhle žádné odreagování nenalezneš. :)
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Teenbl »

Možná to bude tím, že nehledám odreagování, ale obecně i něco, od čeho se odreagovat. :D
Nemůžu vědět, jak to dopadne, ale můžu tušit.
Jednoduše tohle aktuálně nepotřebuji řešit, potřebuji řešit citovou a psychickou stránku.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Marco Freeman »

teenbl píše:Možná to bude tím, že nehledám odreagování, ale obecně i něco, od čeho se odreagovat. :D
Odreagovat se od věcí, které jsi vypsal v příspěvku výše, ne?
teenbl píše:Jednoduše tohle aktuálně nepotřebuji řešit, potřebuji řešit citovou a psychickou stránku.
Kterou ale můžeš zkusit řešit třeba právě odreagováním. Čím jiným bys ji teď chtěl řešit? :)
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Teenbl »

Chtěl bych ji řešit změnou dané situace, odreagování pomůže jen na chvíli.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Kasz »

Smysl života si musí asi každý najít sám. Já jej vidím v konání dobra, pomoci lidem, kteří pomoc potřebují, a taky v případné rodině, v manželce a dětech. Nad některými věcmi se musíš trochu povznést, zvednout hlavu a nedělat si starosti z něčeho, co nemůžeš ovlivnit.
teenbl píše:v mnohém už nevěřím tomu, co ČEPEK hlásá.
Čemu nevěříš? Nevěříš, že má smysl se snažit? ČEPEK má smysl bez ohledu na to, jestli má smysl pro tebe. Jak vidíš, stále zde chodí noví a noví, kteří jsou rádi za to, že ČEPEK (vůbec nějaká stránka o pedofilii a pro pedofily) existuje a že jim v životě tyto stránky velmi pomohly. Nemůžeš chtít výsledky hned, chce to trpělivost, některé věci trvají dlouho.

A co mi dělá radost, co mě dělá spokojeným a šťastným?

Těch věcí je určitě víc. I mnoho z toho, co se už kdysi povedlo, a když se ohlédnu do minulosti na svůj dosavadní život, jsem celkem spokojený. Určitě k tomu patří i to, že pracuji jako učitel a práce mě baví.

Snad se ti podaří projít současným chmurným obdobím a přijdou lepší chvíle, na které budeš rád vzpomínat.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 2):
Teenbl, Slav
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Příspěvky: 236
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Slav »

Jak píše Kasz, stránky ČEPEPu mají a myslím, že ještě dlouho budou mít lidem co říci. Každý z náš má vlastní názory na věc a právě tady je ten prostor si některé věci ujasnit, dozvědět se nové postoje, poznávat nové lidi v komunitě, dozvědět se jejich problémech a snažit se jim pomoci. V dobách, kdy by nás díky neinformovanosti společnost nejraději přišpendlila za genitálie na nejližší sloup je potřeba se této problematice věnovat, řešit ji, nevyhýbat se a neoddalovat problémy a ČEPEP je ideální místo pro lidi jako jsme my, kde můžeme svoje problémy řešit, podělit se o pocity a pomáhat ostatním. A noví členové přicházejí, protože už mají dost samoty a odloučenosti, příkladem jsem já sám. A jsem rád, že si pomáháme se svými problémy, i intimními a neobracíme zády svým vrtevníkům. Pokud jsem toho schopen rád pomůžu, ale musím vidět, že dotyčný či dotyčná má chuť pro sebe něco udělat a nehledá jen výmluvy proč to nejde.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Zklamání aneb smysl života

Nový příspěvek od Teenbl »

Kasz: Co mi vadí na ČEPEKu je to, že mi už připadá ten přístup k pedoflii až moc pozitivní, až moc málo objektivní, až trochu lživý, aspoň dle mých zkušeností s mnohými. Neříkám, že ČEPEK nemá smysl, ale aktuální forma se mi přestává líbit. Možná mi do určité míry víc vadí mnozí pedofilové než samotný čepek (a ted myšleno konkrétně, nikoliv pedofilové všichni). Čím víc jsem jich poznal osobně, tím méně jich mám rád, tím méně věřím obrazu, který se tu utváří. Osvěta se z mého pohledu ukázala nejvíc problematická i z toho důvodu, že lidé kteří nám s ní pomáhali, se ukázali jako krajně nespolehliví.
Teď mám na mysli hlavně spolupráci na Danielově světě. Zaprvé podle mnohých jsem dost jednoznačně poznat, ale to je diskutabilní. Zadruhé se už dvakrát dostáli do oběhu fotky, kde bylo zmíněné mé pravé jméno. Za další jsem se nejspíš nedopatřením dostal k "veřejné" kopii Danielova světa bez změněných hlasů. Už tam není, a pravděpodobně ji nikdo neviděl, ale veřejně byla a o něčem to vypovídá. Nejde mi o ochranu identity, ale o principy.
Takže se nediv, že jsem už maximálně zhnusen. Nečekám hned výsledky, ale nečekám taky, že i odborná veřejnost a bohužel ta nejuznávanější může bez problémů tvrdit nesmyly, které jasně popírají fakta z Trestního zákoníku (Zvěřina) To je prostě nevysvětlitelné, jako dalších x podobných situací. A když se nedá domluvit ani s odbornou veřejností, tak to půjde o to hůř s laiky.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Teenbl za příspěvek:
Forst Jan
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů