Vkládání souborů do příspěvku

Provozní informace o chodu fóra, uživatelských skupinách, hodnostech a sekcích. (V této části fóra mohou zakládat témata jen členové Týmu ČEPEK, ostatní registrovaní uživatelé mají možnost na již založená témata reagovat, noví uživatelé fóra zde mohou odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Vkládání souborů do příspěvku

Nový příspěvek od Kasz »

Změnil jsem nastavení vkládání souboru do příspěvku. Všichni registrovaní uživatelé kromě nováčků mohou přikládat soubory pouze do sekce Vlastní tvorba. Do všech ostatních sekcí mohou vkládat soubory pouze členové VIP skupiny ČEPEK.

Přikládání souborů by se nicméně i tak mělo používat jen ve velmi odůvodněných případech, protože zabírá cenné místo v databázi.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 2):
Scopi, Forst Jan
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Vkládání souborů do příspěvku

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Kasz píše:Přikládání souborů by se nicméně i tak mělo používat jen ve velmi odůvodněných případech, protože zabírá cenné místo v databázi.
Já bych dodal, že tímto se hlavně myslí soubory typu .pdf, .mid, .zip a podobně, prostě ty, které se dají někam jinam nahrát jen problémově. Pokud se jedná o normální fotky/obrázky vytvořené uživateli, lze je nahrát kamkoliv na net (pro nezkušené doporučuji svůj přehledný návod, jak nahrát obrázek na Postimage.org), například Postimage.org, Imgur.com, Jpeg.cz. Doporučuji registrace na nějakém tomto kanále, jelikož pak své obrázky můžete mít přehledně na jednom místě.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti