Diskuze ohledně chování a vztahů členů na fóru

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Diskuze ohledně chování a vztahů členů na fóru

Nový příspěvek od Plyšáček »

Navazuji na vlákno Co nás vzrušuje, kde kozmix začal zajímavou úvahu. Jelikož to je vzrušující jiným způsobem, než jsem původně zamýšlel, vytvářím nový prostor pro důležitou diskusi.


VZÁJEMNÉ VZTAHY A KULTIVOVANOST KOMUNIKACE mezi jednotlivými členy ČEPEKu si jistě zaslouží samostatné vlákno či přímo sociologickou studii.

Některé spory zde mají svůj význam - neboť ČEPEK je také samouzdravující a výchovný "orgán".

Řada sporů - třeba o zprávách z médií či o politice, je však silně mimo klíčové téma.

V poslední době si všímám celé řady nováčků, kteří znechuceně odcházejí nebo velice omezují svoji činnost právě pro "nepohodu" na fóru a nechuť řešit egoistické šarvátky či "žabomyší války o hovnivála". Není to tak vždy, ale už mi i někteří psali...

Nechci, aby milí lidé odcházeli - dodo zmizel, MarkM mi tu chybí, je tu teď málo, Slav má problémy s přijetím, Ynijed skoro nepíše, nevím, zda ještě žije Jirka Fx100d, efix - moderátor se objeví jen občas,... prostě ŠKODA takových lidí, kteří mají velký potenciál.

O Vánocích jsem sám jako nováček ustál tolik jedovatých poznámek (viz. Manuál pro pedofilní pedagogy) a nepřijetí, že považuji za výkon, že jsem se nestáhl zpět do svého zámku s princeznami.

Nejprve byli proti mně ti méně slušní, když jsem začal chodit na chat a psát více osobně a detailně, zase ti slušnější (viz. např. vývoj našeho vztahu s ksoftem - tehdy observerem, nyní maxem).

Vidím obrovský význam a v současnosti i tvůrčí potenciál ČEPEKu.

Pánové, kluci, kamarádi, zkusme se PROSÍM začít bavit více přátelsky a se snahou o větší porozumění.

I na chatu se často stává, že někdo sdělí něco hodně niterného a od některých právě přítomných se nedočká jakékoliv odpovědi, žádné "účasti".

Za velice empatické a citlivé členy považuji například Gabriela, Slava či Daniela.

Od některých dlouhodobě necítím sebemenší úctu a respekt. Ale teď nepíši o sobě. Co je mi teď do nějakého plyšáčka.

Stále více lidí nás bude sledovat a mi se musíme rozhodnout, zda se budeme SNAŽIT změnit a ukazovat citlivost našich, mnohdy nemocných duší, či zda budeme ukazovat ubožáky a bezohledné zrůdy, které ubližují s radostí.

Odmítají nás skoro všichni - obecně jako pedofily. Pokud by nás znali jako konkrétní pedofily, řada z nich by nás asi zabila už jen kvůli orientaci. Nemůžeme alespoň JEDEN DRUHÉMU nabídnout otevřenou náruč, přijímající uzdravující slova, moudrou radu staršího, když ten druhý se nesvěřil třeba ani rodičům?

Například na chatu se někdy anonym otevře a svěří, že třeba jeho vztah k některým dětem není zcela bezproblémový. Někteří jej na místě tak sepsují, že buďto zdrhne a nebo se uzavře. V první chvíli mu děkuji, že sdílí, co má na srdci a snažím se jej nejprve přimět k tomu, aby se zaregistroval na fóru. Neboť jedině poté s ním můžeme všichni efektivně pracovat a provádět nápravu. Kolik jsem již zažil nadějných anonymů (i "kolegu" učitele) na chatu, kteří slíbili, že se zaregistrují, a neučinili tak. Snad ze strachu, snad poté, co si přečetli nějaká aktuální výbušná témata?

Volím si cestu laskavosti a respektu k ostatním členům ČEPEKu a chci ukazovat nejen souputníkům, ale i veřejnosti (byť jako plyšové zvířátko), že PEDOFIL JE V PRVNÍ ŘADĚ CITLIVÝ A LASKAVÝ člověk.
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne pondělí 10. 8. 2015, 21:01:51, celkem upraveno 1 x.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od Kasz »

Pedofil je v prvé řadě člověk. Nejsme o nic lepší ale ani horší než jiní lidé. Názorově se prostě nemůžeme nikdy na 100% shodnout, a z toho vznikají samozřejmě různé rozmíšky apod. Je to úplně stejné jako v životě, tomu se prostě nevyhneš.

Co se týká situace, kdy někdo přijde a svěří se, že dělá něco, co nemá, tak se do něj samozřejmě pustíme, že by toho měl nechat, nic jiného po nás nemůžeš chtít. Toto fórum možná není pro každého, ale obsahuje informace pro každého. A to je to nejdůležitější. Stejně tak jako nabízí možnosti - ne každý jich musí využít. Někdo cítí, že má potřebu druhým něco říct, jiný si říká, proč by tam psal, když by stejně nic nového nepřinesl. ČEPEK je pro pedofily možnost, ne nutnost, kterou musí každý příchozí využít k tomu, že se zaregistruje. Nemusí, každý příchozí si žije svůj život, přitom ČEPEK poskytuje dostatek zpětné vazby pro různé případy. Tedy i pro toho, kdo nějaké dítě zneužívá, stejně jako pro toho, kdo žádné dítě nikdy nezneužil, lhostejno, zda je zaregistrovaný aktivní člen nebo jen náhodný kolemjdoucí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 2):
Marco Freeman, Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
kozmix
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 37
Dal: 4 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od kozmix »

Děkuji ti, že jsi to napsal takhle. Také zvažují odchod a raději to mít jako doposud sám se sebou. Nějak nevidím, že by mi tento přístup něco přinést mohl. Jen bych poznamenal, že jsem se zde setkal jen s pár jedinci o to smutnejsi zjištění to je. A každý je mi jasné, že jsme každý jiného názoru, ale to neznamená, že s ostatními můžeš jednat povýšeně jako s lejnem. Tak nějak se při tvé komunikaci cítím. Psychicky slabšího jedince to otráví při prvních větách některých tasdy a jdou raději pryč. Měj svůj názor a stůj si za ním, ale chapej taky ostatní přístupy, postoje a myšlení. Všechnu moudrost světa si jisté nestihl spolykat. Já chápu, že každý neztotožňuje me názory, je to logické a co člověk to jiný názor, ale nenapadlo by mě nějak nepřímo znevažovat či shazovat názory jiných. A to z tvé komunikace citim. Spíše naopak co názor, to postoj a pohled na věc! Šel jsem sem s pocitem, že jdu mezi své a zatím cítím, že jsem někde kam nejspíš nepatřím! A toho je mi moc líto.
kozmix
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 37
Dal: 4 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od kozmix »

Tak si potom kaszy udělejte komunitu pro vás hrstku co vás baví spíš ty vaše bojůvky a nemusíte mít registrovaní vůbec. Jisté souhlasim s tím, že kdo zneužívá tak si zaslouží sodu a hlavně přinutit k přestání a k převzetí zodpovědnosti za své jednání. Já cse zeptal na názor a přečti si zpětně tu diskuzí. V životě žádnou nezaložim, jelikož to nemá cenu. Všude to končí rypanim mezi některými. To si máte řešit dle mého soudu jinde a v položené otázce se držet tématu pokladajiciho. Jisté rozvedeni tématu nevadí, ale to rypani je mimo mísu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi kozmix za příspěvky (celkem 2):
Ajax144, MarkM
kozmix
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 37
Dal: 4 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od kozmix »

Máte hezký udělané poděkování a nenašel jsem opačnou minci pokud nesouhlasim. Nemám klady, ale i zápory jsou důležité!
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Neshody mezi uživately bohužel jsou a budou problémem, který se jen tak nevymaže ani z této a ani jiné komunity. Jelikož nás spojuje bohužel jedna jediná věc - a to naše pedofilie, naše láska k dětem. Jestli jsme v hloubi duše rasisté, komunisté, muslimové nebo přívrženci satanistických kultů, to je vedlejší. A to je důvod, proč se neshodneme. Jelikož ani jako pedofilové nejsme stejní.

Neshody nastávají hlavně v případech, kdy se zapojíme do diskuze, ke které máme co říct, ale nemáme stejný názor jako ostatní. Snažíme se náš názor vysvětlit a obhájit, o což se snaží samozřejmě i protistrana. A jsme lidi, takže nás odlišný názor (který nám v hloubi duše může připadat naprosto hloupý a nelogický) může rozrušit, což může vést k různým "pošťuchovačkám".

Jako větší problém, než tyto neshody, hodnotím, když někdo vyvolává opakované hádky hloupostmi, jako je třeba to, když není schopný se za několik měsíců zde naučit, jak se píše zdroj. A když ho moderátor slušně znovu na opakovanou chybu upozorní, tak třeba celé téma smaže. A když se to přestane líbit jiným uživatelům, začne vyhrožovat, že smaže sto, dvě stě nebo třeba i pět set příspěvků.

Takoví lidé mě rozhodně svým chováním "točí" více, než to, že se občas s někým nepohodnu v názoru. Protože to mi aspoň může něco přinést, pohled druhé strany. Případ provokatérů zmíněných v třetím odstavci tohoto příspěvku mi nepřinese nic, akorát práci, když uklízím ten bordel na fóru.

S přáním hezkého zbytku večera,
Marco F.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 4):
Kasz, simgiran, Allein, Damian
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od Kasz »

Fórum je o výměně názorů, ne o tom, že tě tady budou všichni plácat po zádech, jaký jsi chlapák. Vyjadřoval jsi názor, že puberťačky snad mají jasno v tom, co svým chováním dělají, napsal jsem však, že je to častý omyl pedofilů a hebefilů, kteří nahlížejí realitu skrz svůj sexuálně motivační systém.

Kdo napíše nějakou myšlenku na fórum, musí počítat s tím, že od jeho uživatelů vzejdou reakce. A o tom to tady je. Toto není soukromý blog, kde něco napíšeš a odezva nemusí být žádná a nebo jen pozitivní. To by ČEPEK neplnil hlavní funkci, kterou má. A co se týká diskuze v tématu, čtu si ho znovu a nic moc rýpavého a ještě k tomu mimo téma tam nevidím. Život je o komunikaci, k tomu vyjadřování různých názorů různými komunikačními formami prostě patří, s tím nic nenaděláš.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
kozmix
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 37
Dal: 4 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od kozmix »

Vzdyt by to nemělo být o prosazování svých názorů. Můžu ho sdělit, ventilovat, ale musím počítat s tím, že ho ne každý přijme a už vůbec ne ho jakkoli prosazovat. Vždyť nejste jehovisti. A dohadovat se kvůli němu mě přijde naprosto nevhodné. Diskuze přece nesmí být nějaký, byť sebemenší boj. Potom se nemá cenu diskuzí zúčastňovat. Ono je tohle bojování všude na diskuzích a je to hloupý nešvar dnešní doby. Všude jen dohady, boje a tak. Mě to prostě, a klidně mě cenzurujte a varujte, blokujte nebo co tady děláte, totalne sere.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od Plyšáček »

Kaszi a Marco.
V podstatě s většinou Vašich poznámek souhlasím. Píšete rozumně.

Je jasné, že každý člověk, tedy i každý pedofil, bude mít trochu jiný názor. O tom se teď nejedná.

Důležitý je způsob, jakým to druhému sdělujeme. Já jsem si již na přímost a někdy jistou hrubost zvykl, ale co jiní, nevím...

Marco, vlastně jsi odpověděl způsobem, který by jen vedl k dalším dohadům. Nejdu do nich. V tomto vláknu mi nejde o Plyšáčka, jeho minulé bolesti, ale o pospolitost a PROHLOUBENÍ EMPATIE MEZI VŠEMI ČLENY.

EMOČNÍ INTELIGENCE se tomu říká.

Prosím pokuste se neodvádět téma. Nejde o poučování, že máme jiné názory. Jde o ZPŮSOB PODÁNÍ jistých myšlenek, o větší snahu NACÍTIT DRUHÉHO.

Vážím si trvale práce Kasze, jako první jsem Marca navrhoval na moderátora, na fóru se snažím hlavně binec uklízet, ale tady to nemusíme řešit. Nejde o jednotlivce, jde o CELKOVÉ KLIMA.

Někteří se zkrátka tolik nevyjadřují k TÉMATŮM, ale k nepohodlným členům. Běda, jak si na někoho jednou zasednou! K smíchu.

PROSÍM POUŽÍVEJME VÍCE SRDCE, méně mysl, rozhodně ne "mozek" :) To je kantorská fráze, budiž odpuštěna.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
kozmix
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 37
Dal: 4 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od kozmix »

Rozhodně nečekam, že mě bude někdo placat po zádech. Mé ego je v naprostém pořádku. Já se na názor ptal a odpovědi a názory jsem čekal. Ty mě spíš prijdeš, jako že víš vše nejlíp a ostatní nemají páru! Pristaň, není to tak! To je můj pocit s tebe. Můžeš svým názorem dat radu, můžeš citovat odborné studie, se kterými se ne vždy každý ztotožni, můžeš cokoli, ale mám za to, že všeho moc škodí. Jde spíš o to jak to davas najevo, ne obsahově!
kozmix
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 37
Dal: 4 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od kozmix »

Myslim, že to, že jsem tady pár dní a čas na tyto stránky měl až včera by vás mělo nakopnout, že mám takové pocity. Děláte kudla úžasnou věc, tak proč to sami nicite?
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Plyšáček píše:Marco, vlastně jsi odpověděl způsobem, který by jen vedl k dalším dohadům.
Abych byl upřímný, nevím, co myslíš oním "způsobem", který zmiňuješ. Vysvětloval jsem jen svůj pohled a jak samotné "hašteření" na fóru vnímám. A jak jej dělím na dva druhy. (Což je jen můj poznatek.) Uvedený případ byl první, který mě napadl. Z téhož důvodu jsem tam nikoho nejmenoval.
Plyšáček píše:Prosím pokuste se neodvádět téma.
Já jej právě neodvádím, snažím se vypsat příklady věcí, které právě tyto vztahy mezi uživateli narušují.

Kozmixi, prosím tě, nejsem si jistý na koho kdy reaguješ, nějak to tam vypiš. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 2):
Plyšáček, Damian
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Příspěvky: 236
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od Slav »

(Mezitím co jsem zplodil tento můj příspěvek se tu rozjela velká diskuse, takže pro informaci jde o můj příspěvek v době, kdy zde byly jen dva příspěvky (Plyšáčka a Kasze), k rozběhlé diskusi se zatím nebudu vyjadřovat)

Tedy:

Děkuji ti Plyšáčku za toto téma, myslím si že je potřeba. Jsem tu krátce a věřím, že ČEPEK potenciál má, jak pro pedofila, kterému únik ze samoty své suxuality dopomůže k většímu uvědomění sama sebe jako člověka, který se začne sám respektovat, tak i pro lidi, kteří patří na tu druhou stranu barikády. Píšu schálně o barikádě, protože spousta z nich svou toleranci schová za barikády jen kvůli tomu, že se to tak prostě nosí. Aby se ukázalo, že komunita je soudržná a takoví návštěvník ať už pedofil či nepedofil měl tendence se vracet, je potřeba ukázat, že dokážeme být tolerantní i my sami. K nim i mezi sebou. A jak píše Kasz, všichni máme vlastní charakter, své zkušenosti, svůj pohled na život a taktéž i na problematiku pedofilie. Naše názory jsou různé, naše pohledy na svět se taktéž různí. A nikdo z nás není expertem na pedofilii, každý z nás žijeme odlišný život, v odlišném prostředí, v různých sociálních třídách. A přestože jsme tak rozdílní, toužíme po tom, aby nás jako celek, tedy pedofily lidé chápali, neodsuzovali a naučili se respektovat. Jsme tak rozdílní a přitom tak podobní, že se snažíme vystupovat jako jedno, že pod tou silnou touhou po pochopení, stále zapomínáme na to nejhlavnější, tedy na naši lásku k dětem. A to by nám mělo jít především, né o zbytečné šarvátky mezi námi samými.

Snažíme si sami sobě dokázat, že každý z nás má pravdu, ale nemáme ji ani jeden z nás. Zapomínáme na vzájemnou toleranci, svobodu názorů a upadáme často k tomu, co sami nenávidíme - k odsuzování a zášti. Ano jsme jen lidé, kteří mají rozdílné názory a to je jen dobře, ale místo naslouchání či snaze porozumět stavíme často bariéry ve chvílích, kdy bychom měli usilovat o to, aby jsme se navzájem podpořili. Neustále argumentujeme a poučujeme a jen zřídka se otevřeme a nasloucháme. V první řadě bychom měli umět pomoci sami sobě jako komunita, sám věřím že je to možné, ale dost mě ubíjí, když vidím že je často úplně naopak. A protože nejsme všichni stejní, někteří z nás umí jiné podporovat, nastavujeme objetí, kdy jiní kamenují. Né protože bychom je podporovali v špatnostech, ale protože nám jde o to, abychom se dokázali od těch špatností odprostit. Povznést svého ducha nad chlípnými potřebami či touhami. Lidé nikdy nebudou respektovat pedofily, když sami pedofilové neukáží, že jsou jednotní, jejich myšlenka a láska k dětem není falešná a dokáží udržet své konfliktní nálady na uzdě. A protože jsme pedofilové různých věkových preferencí či se někomu libí různá pohlaví, není důvod chovat v sobě zášt či se jakkoli povyšovat nad ostatní, ať už z důvodu zkušeností nebo délce samouvědomění své sexuality. Jen společně můžou pedofilové vyhrát ten pomyslný boj s nevědomostí společnosti o nás, pedofilech.

Nechci od vás zázraky, snad jen trochu zamyšlení. Když se budete cítit dotčení názorem někoho jiného, vezte že je to jeho názor, na který má nárok ho mít, tak jako i vy máte nárok na něj reagovat. To je základ smysluplné diskuse, né však hádek, které jsou mnohdy zbytečné. Pokud budete mít pocit, že názor tohoto člověka není v pořádku, sdějte mu to, ale dělejte to raději s chladnou hlavou a pokud ji momentálně nemáte, tak není důvod tlačit a počkat si až se vám to rozleží v hlavě, sám to tak dělám. Rozhodně jsem nemyslel, že se tady tak rozepíši, ale pokud mám vnitřní potřebu důležitou věc rozebrat a cítím že to má smysl, vyjádřím se k tomu. Jsem rád, za každého nového člověka, který sem zavítá, o to radši jsem, když se od něj dozvím poznatky, které rozšíří mé znalosti a vědomosti, protože každý z nás má co nabídnout. Ještě raději bych byl, pokud by zde nováček zůstal a byl dále přínosem pro ČEPEK. Je zde už tolik příspěvků, že to nikdy nemám šanci přečíst, ale i tak rád vždy uvítám věcné příspěvky k tématu, rozbor problematiky a poznání věcí do hloubky. Jsou zde informace pro všechny, pro pedofily, i pro "normály" a přestože jsem za posledních pár dní z některých lidí zde slušně rozladěn, stále věřím, že nebylo chybou si zde tu registraci udělat a pokud zde bude alespoň někdo, kdo moje názory ocení a nebude je brát jako podřadné či naprosto hloupé, rád zde zůstanu a pokud jsem se někoho s něčím dotknul, vězte že to nebyl můj záměr a tímto se za sebe omlouvám. Jak vidíte, i já jsem jen člověk.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Slav za příspěvky (celkem 4):
kozmix, Plyšáček, Kasz, Daniel
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od Plyšáček »

Slave, již před několika dny, když jsi mi psal, jsem cítil Tvoji bolest.

Od začátku jsem si Tě oblíbil. Viděl jsem, s jakým nadšením začínáš psát - úplně jsem viděl svoji minulost zde.

A pak přišly ty rány, osobní útoky a nedocenění. Bolí to, znám to.

Děkuji za Tvůj dlouhý rozbor. Pro mne tady máš význam, zejména proto, že ostatní členy vedeš svým vlastním příkladem k pozitivním vztahům a nadšení pro SPOLEČNOU věc.

Budu rád, když s námi zůstaneš a budeš tvořit další témata, i když to třeba řada členů neocení.

Tak mi přijde, že někteří členové spíše konzumují,než tvoří či sdílí, ale s radostí vždy vlétnou do konfliktních vláken, aby se "vydováděli".
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
kozmix
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 37
Dal: 4 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od kozmix »

Kluci, pokud nějak vytvářím konflikt, tak stránky opustil. Já to tak cítil a bylo mi líto, že to tady tak je proto jsem to ventiloval, ač jako nováček. Pokud má přítomnost zde není vítána, stačí mi to sdělit.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od Plyšáček »

kozmix píše:Kluci, pokud nějak vytvářím konflikt, tak stránky opustil. Já to tak cítil a bylo mi líto, že to tady tak je proto jsem to ventiloval, ač jako nováček. Pokud má přítomnost zde není vítána, stačí mi to sdělit.
Kozmixi, prosím nechoď nikam. Toto je takový již skoro zažitý "křest ohněm" nováčků.
Nikdo by Ti na Tvoji poznámku možná nereagoval (opravdu zde někdy panuje dost chladná lhostejnost), ale já to zkusím tím novým způsobem, jaký se budu snažit projevovat:

Kozmixi, ačkoliv pro mě nejsi žádný pedofil (snad Tě to neurazí :D ), vnímám Tě jako přínos pro komunitu. Už třeba jen proto, že jsi v mém vzrušujícím vlákně začal tyto úvahy.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Ynijed
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 25
Příspěvky: 44
Dal: 71 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od Ynijed »

Neboj, Plyšáku, jsem tu s váma. Čtu si nové příspěvky každý den :)
Jen prostě nemám co psát. S dětma nejsem (minulý týden jsem si ale celé dopoledne hrál se 4letou prasestřenicí, aaaah *crazy* tak snad zase za rok), s DP ani jinými extrémy nemám nic společného, radit nováčkům si netroufám. Kvůli této polopedofílii se cítím, jako bych chodil na sraz vozíčkářů jenom proto, že jsem unavován chozením. Spojuje nás vozíček, ale už ne ten handicap (pedofilie je břemeno, ať každý tvrdí cokoliv).

Samozřejmě tu někdy občas pane hustější klima. V mnohých případech by se ho šlo zbavit prostým psaním smajlíků. Jen takový můj naivní názor. Jánevímprostě, ale když někdo napíše názor, tak to bez smajlíka vypadá jako kárání, přes které vlak nejede, takže na něj dospělý jedinec reaguje slohově stejně strohou odpovědí. Smajlík tomu dodá minimálně iluzi příjemného přístupu, ať už je nálada pisatele jakákoliv. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ynijed za příspěvky (celkem 2):
Plyšáček, Damian
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od Marco Freeman »

kozmix píše:Kluci, pokud nějak vytvářím konflikt, tak stránky opustil. Já to tak cítil a bylo mi líto, že to tady tak je proto jsem to ventiloval, ač jako nováček. Pokud má přítomnost zde není vítána, stačí mi to sdělit.
Tvoje přítomnost je tady vítána stejně jako přítomnost všech ostatních. Nevšiml jsem si, že by se vytvářel konflikt. Je taky důležité rozlišovat mezi konfliktem a diskuzí.
Ynijed píše:V mnohých případech by se ho šlo zbavit prostým psaním smajlíků. Jen takový můj naivní názor. Jánevímprostě, ale když někdo napíše názor, tak to bez smajlíka vypadá jako kárání...
Já málokdy píšu smajlíky, obzvlášť ve vážných diskuzích. Síla zvyku.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od Plyšáček »

Ynijedku, miláčku. :)

Vím, že sem chodíš, ale chyběla mi Tvá vřelá slova v příspěvcích.

Ten smajlík u prasestřenice je opravdu rozdivočelý. :D

Setkání s ní Tě hodně naplňovalo? Zkus více zkoumat své pocity...

Jsem rád, že jsi se ozval. Více si můžeme pošpitat v SZ.

Nechci toto téma rozmělnit nějakými osobními skazkami.

Jako ukázku jisté nesrovnalosti bych nadhodil toto: Podívejme se na Ynijeda. Dal přesně 100 poděkování, ale dostal zatím jen 10? A přitom nepíše na svůj věk vůbec špatně.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Ynijed
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 25
Příspěvky: 44
Dal: 71 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Re: Chování a vztahy členů na fóru

Nový příspěvek od Ynijed »

Marco Freeman píše:Já málokdy píšu smajlíky, obzvlášť ve vážných diskuzích. Síla zvyku.
O tom mluvím. "Sorry kámo, síla zvyku, konec diskuze." Kdybys tam napsal třeba polozamračenýho, hned by to dodalo dojem litování, vysmátý by tomu dodal zase nadsázku. :D Teď to samozřejmě přeháním, ale víš snad, co myslím.

Plyšáku, bylo mi jasný, že se toho chytneš, takže ti do zprávy napíšu moje krátké dobrodružství :D
Co je tam za nesrovnalost? Psal jsem většinou do svého tématu, tam není co palcovat?
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti