Dievča/vzťah

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Dievča/vzťah

Nový příspěvek od Mathias8 »

Keď človek nikdy nemal dievča, nikdy nezažil vzťah, nikdy nedostal pusu, nikdy nemal sex tak taký človek je podla vačšiny čudák, nenormálny človek, pretože toto všetko, čo som napísal je tak samozrejmé ako piť čistú vodu... (to je moj názor, možno nie je správny)
Skratka mať dievča a vzťah s ním ten kto ho nemal je stratený prípad...človek - nikto

Možno teraz je to v pohode, ale keď bude mať človek 40, 50, 60 rokov a bude sám a ľudia, ktorý ho poznajú budú vedieť, že nikdy nemal dievča automaticky ho budú odsudzovať, vyhýbať sa mu, proste čudák...
Človek sa može správať ako chce, milo, fajn, super...može byť medzi ludmi oblúbený, vyhladávaný ..takisto aj medzi detmi... do 30 si myslím, že sa nátlak z verejnosti dá ustáť. Do 30 može byť pedofil šťastný.
Ale čím je starší, tím mu viac a viac chýba dievča, chýba mu pohladenie, chýba mu pocit že ho má niekto rád takého aký je so všetkými chybami. Chýba mu dievča, ktorej by sa mohol zdoveriť so svojím tajomstvom, ktoré si nechce nechať do hrobu...

Je tažké pozerať sa do budúcnosti a nevidieť tam nič... nič... iba samotu...opustenosť...

Viac krát sa mi stalo s 13 ročnou kamoškou, že som sa na nu pozeral, do jej očí. Pozeral aká je krásna. Iba som sa díval a sledoval ako sa smeje aká je šťastná, že je so mnou, kolkokrát som otvoril pusu, že jej poviem čo cítim, ale vždy keď som otvoril pusu pichlo ma pri srdci. V tej chvíli si vždy uvedomím, že ma ajtak nikdy nepochopí a možno ju stratím tak pusu zavriem. Keď tak urobím začnú sa mi tisnúť slzy do očí. Hrozná bolesť, keď chceš povedať co cítiš, ale nemožeš...

Škvári ma pocit, že keď bude staršia, dospelá ale nie len ona ale všetky dievčatká, s ktorými mám výborny kamarátsky vzťah tak budú o mne počuť, že som čúdák, ktorý nemal dievča a budú ma nenávidieť... "ten milý chalan?, ktorý mi dával tak dobré rady o láske, o chlapcoch vlastne nikdy nemal dievča, ten chalan ktorý mi dal oznamko ako prvý?.... všetko to bolo len preto lebo ma využíval... nikdy ma nemal rád len to hral..úchilák..."

Niekedy mám pocit, že práve tímto im ubližujeme...

Čo má pedofil zo života, keď nemože mať rodinu a deti a je sám? Nič... je to proste nikto...
Cítim, že budem celý život sám pritom by som tak velmi chcel dievča, ale...

seriem na to, nemá to význam...

Jediné, čo musíme je to ústáť, ale čo má človek z toho, že je silný? keď jeho život je prázdny a chladný?...

Ako to zvládate vy? samotu?.. bez dievčata? bez rodiny a deti?...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mathias8 za příspěvky (celkem 6):
Forst Jan, Slav, max1, Ynijed, Filip, Kasz
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Dievča/vzťah

Nový příspěvek od Plyšáček »

Milý Mathiasi.
Cítím Tvoji bolest, přesto věřím, že můžeš být šťastný.
Nechci Ti nějak radit - navíc Tě osobně neznám, ale pokud bych byl já na Tvém místě...
Nebál bych se začít konat - cokoliv. Když člověk najde odvahu, události se potom samy pohnou kýženým směrem - k prožívání cenných zkušeností (i kdyby měly být negativní). Prostě bych šel konečně do toho! Do čeho? Do akce, která by mi přišla od Srdce. Nebál bych se zkrátka ničeho.

Jen zvaž, jak dívce vyjádříš své city, aby toho na ni nebylo v jednu chvíli moc.

Při přečtení slova "čudák" jsem si vzpomněl, že k tomuto již jedno vlákno máš a já tam na Tvé stesky reaguji.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dievča/vzťah

Nový příspěvek od Forst Jan »

Mathiasi, vím přesně čím si procházíš, protože si procházím úplně tím podobným. Nemůžu ti poskytnout pomoc, neboť já sám neumím pomoci sám sobě. Můžu ti jen poskytnout útěchu, že v tom nejsi sám.

Nikdo nezná budoucnost, můžeš si myslet, že budeš navždy sám (já si to o sobě myslím taky), ale 100% to nevíš nikdy. Vždy je naděje.

Nekoukej na to, jak tě budou vnímat cizí lidé, ale jen jak tě budou vnímat lidé tobě blízcí. Jsi úžasný člověk, nikdo z nich tě nebude vnímat jako "divného", ale spíše jako smutný případ dobrého člověka, který jen neměl v životě "štěstí".

Ty máš narozdíl odemne dívky, se kterými jsi v kontaktu, já nemám ani to. Neboj se, že až vyrostou, budou tě vidět jako úchyla, až vyrostou budou si pamatovat všechno dobré, co pro ně děláš teď, a podle toho na tebe budou i vzpomínat.

Vím, že toužíš po lásce, po někom, s kým bys mohl sdílet radosti života, po někom, kdo by tu byl pro tebe a ty pro ni. I já po tom toužím, je to můj sen největší. Ano, život sám není život. Dobré věci, které se ti stanou nemají smysl, když je nemůžeš s někým sdílet. Ale než se najde láska (jestli vůbec) neznamená to, že nemáme nikoho. Máme rodinu, kamarády, tuhle komunitu. S nimi můžeme sdílet to dobré, to oni nám mohou pomoci v zlých časech. Možná to není tak intenzivní, jako kdyby šlo o pravou "životní" lásku, ale i tak to má obrovskou sílu.

Nevzdávej to, nejsi sám. Když to nevzdáš, možná se to zlepší, a zhoršit se to moc nemá kam. Ale když to vzdáš, nezlepší se to určitě.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Forst Jan za příspěvky (celkem 4):
Plyšáček, Slav, Jeremy, Mathias8
Děkuji
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Dievča/vzťah

Nový příspěvek od Jeremy »

Keďže téma znie "Dievča/Vzťah", snáď nebudem úplne mimo, ak pripíšem svoj BL-pohľad :)
Každý to má asi trochu inak, ale vypadá to, že nie som zďaleka sám v tom, že ak si vybudujem pevný vzťah k chlapcovi v jeho mladom veku, tento pretrvá ešte dlho po tom, kedy by pre mňa mal byť ešte príťažlivý telesne. Ja sám rád verím, že to môže vydržať až do konca :)

Neviem ako to máš Ty, ale z tohto pohľadu by si to mohol mať nakoniec jednoduchšie, než ja. Ja síce dokážem vzťah naväzovať aj s o niečo staršími chlapcami, ale zase vždy to bude tak trochu spoločensky menej akceptovaný vzťah, než u staršieho muža a výraznejšie mladšou ženou. Každopádne chcem veriť, že ak by sa mi to aj nepodarilo, nikdy neprestanem dúfať, že niečo také je možné :)

A ešte stále mám v zálohe poistku. S Filipom sme predbežne dohodnutí, že v dôchodku si kúpime príves a precestujeme škandináviu :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvky (celkem 2):
Daniel, Filip
Uživatelský avatar
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Příspěvky: 282
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Re: Dievča/vzťah

Nový příspěvek od max1 »

Mathias8

Citim to podobne taktiež nevidim buducnost ružovo a už mi tiež na ničom nezaleži nemam pre koho pracovat tešit sa domov s prace atd. Zostal som sam zo sebou bez buducnosti takže ta chapem bohužial za niektore situacie ktore sa stali si môžem aj sam o to je to horšie si to uvedomit ked prideš o všetko.
Preto aj pišem radčej nič nemat ako všetko stratit. Ten čo nezažil život s detmi žije v snoch si predstavuje ake to je a nema čo stratit. Ale ako nahle spozna čo je to laska zamilovanost spolužitie a pride o to tiež by si poveda lradčej to nemat ako startit. Ten pocit ked si iny uživaju už velmi dobre pozna zo svojej minulosti a boli to človek čo to nezažil nevie o čom tu pišem.

Preto si važte všetko čo mate danom čase a skuste to prežit bez hluposti inak za to draho zaplatite.
Čas nezastavite ten pojde dalej bohužial potom sa už tažko hladaju nove vztahy.
Pre mladych je lepšie ak maju na to pracovat s detmi nech pracuju a maju tak šancu ten život prežit nejak.

Zakladat rodinu pre pedofila ktory neciti lasku k ženam je velkov chybov. Taky vztah dlho nevydrži žena potrebuje citit lasku nehu romantiku a to sa neda len ta kumelo pretvarovat tam treba konat citovo hovorit jej pekne veci držat za ruku bozkavat kupovat darčeky... Tieto veci od vas žena bude očakavat ak sa na to necitite tak zabudnite o sexu ani nepišem...
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Dievča/vzťah

Nový příspěvek od Kuba »

Mathias8 píše:Viac krát sa mi stalo s 13 ročnou kamoškou, že som sa na nu pozeral, do jej očí. Pozeral aká je krásna. Iba som sa díval a sledoval ako sa smeje aká je šťastná, že je so mnou, kolkokrát som otvoril pusu, že jej poviem čo cítim, ale vždy keď som otvoril pusu pichlo ma pri srdci. V tej chvíli si vždy uvedomím, že ma ajtak nikdy nepochopí a možno ju stratím tak pusu zavriem. Keď tak urobím začnú sa mi tisnúť slzy do očí. Hrozná bolesť, keď chceš povedať co cítiš, ale nemožeš...
Je super, že máš takovou kamarádku. Udržuj s ní přátelství dál, je pravděpodobné, že jí nejednou budeš moci pomoc a ona tě bude mít o to víc ráda. Až jí bude 15-16 let, neboj se sebrat odvahu a pokusit se s ní mít opravdový vztah. Nemusíš na nic spěchat, určitě netlač sebe (natož pak ji) do nějakých intimností, nech to přirozeně vyplynou ze vztahu. A když na to půjdeš takhle pomalu, dost možná zjistíš, že je ti to vlastně hodně příjemné a to i když té dívce bude šestnáct let a víc a bude už vlastně odrostlá tobě preferovanému věku, budeš se s ní mít dobře a budeš k ní mít silné city. Samozřejmě, že se to nemusí podařit. Ale jestli máš příležitost tak to zkus, je to tvá šance jak nezůstat sám. Nebyl bys první, kdo by takto v životě nalezl štěstí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kuba za příspěvky (celkem 2):
Gabriel Svoboda, Mathias8
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dievča/vzťah

Nový příspěvek od Kasz »

Mathiasi, a řekl jsi té kamarádce, že je krásná? :) Nějak vhodně samozřejmě, třeba že jí to sluší nebo tak. To jí určitě potěší. Jinak Kuba píše, že by ti to s ní mohlo vyjít, proč ne, ale pokud se kamarádíte a ty jsi věkově vzdálenější, tak je možné, že jak bude mít těch 15-16 právě, začne mít jiné zájmy a přestane mít o tebe takový zájem jako doposud. Zažil jsem to u třech dívek, do kterých jsem byl zamilovaný od jejich zhruba 10 nebo 11 roků.

No a co se týká tvého vzdychání - vyjdi svému štěstí trochu vstříc. Přál by sis mít rodinu? Hledej vhodnou dívku nebo ženu, která taky bude vidět své štěstí v tom, že bude mít s někým rodinu a děti. Snaž se opravdu aktivně oslovovat a hledat. Nevím, kolik máš přesně roků, ale šance máš vysoké. Mě je 34, za dva měsíce mi bude 35. Ano, mám velké štěstí, našel jsem Allein, jsme od sebe šílených skoro 20 let, ale našel jsem, chápeš? To štěstí člověku ale nepadne samo do klína, je fakt, že jsem dlouho někoho hledal. Hledal jsem i na klasických seznamkách, bývají tam také docela pohledné a hodné holky, jen si s nějakou sednout. Prostě nic není nemožné, a je to prostě vždycky jenom štěstí. Ale tomu štěstí musíš jít aspoň trochu vstříc.

A nakonec i kdybys byl sám, tak i takový život má smysl. Nevím, jaké máš možnosti, co tě uspokojuje, co tě naplňuje. Neklesej na mysli, protože ten, kdo je sám nad sebou zhroucený, tak pak si jen uzavírá cestu ke štěstí. Snaž se na svět i přes příkoří, které zažíváš, dívat aspoň trochu pozitivně. *spruce_up*
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 3):
Plyšáček, Forst Jan, Mathias8
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
fenix

Re: Dievča/vzťah

Nový příspěvek od fenix »

Tak nebo tak bych se snažil, ikdyž začne mít jiné zájmy a bude s jinýma klukama, ikdyž to bolí se na to dívat, pořád může mít dobrý vztah i se svým úchylem. Ten vztah se určitě změní, ale nemusí to znamenat že k horšímu. Jako moje láska pořád když je u mě tak se přimáčkne nechá se obejmout, hladit a vztah máme moc pěkný. A třeba může mít i zrovna jiného kluka, ale pořád stojí za to se snažit o hezký vztah s ní.
No co taky ji chodim za mladšíma. :D
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dievča/vzťah

Nový příspěvek od Kasz »

Filipe, asi začneme dávat varování za citování kompletních příspěvků. Prosím tě, když klikás na Citovat, umaž vše ostatní a nech tam pouze myšlenku, na kterou reaguješ. Opravdu není možné, aby citace byla 20krát delší, než reakce uživatele. Díky předem za opravu.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Dievča/vzťah

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ďakujem Vám všetkým...

Dalšiu vec, ktorú som na sebe spozoroval už velmi dávnejšie, že... takto...

Keď som mal asi takých 15-17 rokov bol som v tom, že sa mi páčia najviac 8,9,10,11 ročné holčičky. Trvalo mi hrozne dlho, než som sa zmieril s tím, že som na deti... a fakt že som asi pedofil...
Avšak teraz keď som starší (nechcem zmienovať svoj vek, niektorý ho možno vedia, už som to tu niekde spomínal) zistujem, že sa mi najviac páčia 11,12,13... pritahujú ma neskutočne esteticky aj sexualne ma pritahujú, ale sexualne nie neskutočne. Viac esteticky.

Neviem prečo vtedy sa mi viac páčili 8,9,10,11 a teraz 11,12,13 je to zaujimavé. Je možné, že keď budem mať 35 budú sa mi páčiť 17,18,19 ročne? Žeby sa tá preferovaná hranica svojím vekom posúvala nahor?
Samozrejme ako aj vtedy aj teraz sa mi páčia 8,9,10,11 ročné ale nie až tak ako 12 a 13.
Neviem čim to je. Možno aj tím, že som snimi dosť často v kontakte. Teda myslím, že mám kámošky toho veku a žiadne pod 10 rokov...Netuším...

Dalšia vec, zmieril som sa s tim že som na deti...teda ten pedofil, ale... ten, komu sa páčia 12,13 už nie je pedofil ale hebefil nie? Teda 12 to ešte je ten pedofil ale 13 už nie... No ono.. mne sa páčia aj niektoré 14... tak potom čo som pedofil alebo hebefil, pedohebefil, hebepedofil, hebepedo, pedohebe? :D Zvláštne...

Páčia sa mi aj niektoré 15,16,17 ale problém je v tom, že sa do nich nedokážem zamilovať. Sú akože pekné ale zamilovať sa dokážem iba do 11,12,13 ročných... do mojej prinzecny som sa zamiloval keď mala 11.. teraz bude mať 14 a stále ju lúbim aj keď mám niekedy pocit, že tá zamilovanosť sa už pomaly vytráca, lúbim ju stále...Ale asi sa zamilovávam do druhej, alebo som sa už zamiloval. Neviem, pretože sa onu bojím a mám snou velmi blízky vzťah, ona má už chalana ale ten ma 16 a ona 13. Slúbila mi, že si da pozor a že sa nemám báť ale to sa jej povie.. Tá o ktorej som písal vyššie...
Neviem ako vy ale ja to neznášam. Neznášam ten pocit, keď som zamilovaný do jednej už viac ako 2 roky a pritom začínam byť myslou pri druhej ako keby som ju podviedol, oklamal, alebo oklamal svoje pocity, samého seba..že vlastne neviem na čom som...cítim sa taký hajzel v pocitoch...

Ona je velmi krásna, dobručká, milučka, zlatučka, chutnučka a ja som taký idiot, hajzel, uchilák...vnímany ako dobrý človek(bolo mi to viackrát povedané, ajtak tomu neverím)
Viem, že nikdy nebude moja aj keby som chcel, pretože :D .. kto by ma aj chcel že? :-)

Nič.. nechcem sa lutovat - jedna z mnoha vecí, ktoré na sebe neznášam...

Je to kamoška na život a na smrť a tak to bude navždy :)

Dalšia vec... jedna kamoška 20 ročná, ktorá to o mne vie, všetko.. mi povedala, že sa velmi hrozne lutujem, ale nelutujem to viem. Teda iba niekedy...Povedala, že keby som sa aspon pokúsil si najisť dievča, že už mám dosť rokov na to, aby som si uvedomil, že sa nezamilujem do takých starších seberovných, ale konečne sa pokúsiť o vzťah.. Mám pocit niekedy, že ma za tie dlhé roky nechápe a ani nikdy nechápala.. Nie je to jednoduché plus ešte keď sú v tom rodinné problémy o ktorých ona velmi dobre vie....

Dospel som toho názoru, že vlastne možme sa zveriť komu chceme, ajtak nebudeme nikdy pochopený. Možno iba z lútosti a miernejšieho pochopenia, ale nikto nepochopí tie pocity uplne. To ma serie najviac, pretože to jediné chcem...potrebujem...

Je to na **** všetko celé...

Dalšia vec.. sledujem tí vzťahy mladých ludí okolo seba a je mi na grcanie z nich na druhej strane im aj trošku závidím...
Na grcanie preto, lebo sa klamú navzájom, predstierajú lásku len preto aby si mohli vrznúť...a zavidím preto, lebo sú aspoň nejako trošku šťastný, predsa mať dievča je omnoho lepšie ako ho nemať (aspoň si myslím) ..

Ten pocit, že 12,13 ročné deti sa dostávajú tam, kde som sa ja doteraz nedostal...a možno ani nikdy nedostanem. Mám na mysli, bozkávanie, objímanie, pocit lásky, pocit byť spolu, byť šťastný...atď...

Niekedy mám chuť ukončiť toto trápenie(sám neviem, či by som to dokázal) ale potom si uvedomím, že by som ublížil ludom, ktorým na mne záleží, hlavne detom, kamoškám, rodine zlomilo by im to srdce...

Ale to je fuk...

Ospravedlnujem sa za takýto dlhý text, ale nejako som sa rozpísal...

Tak kto som? Pedofil alebo Hebefil alebo ani jedno?
Niekedy mám pocit, že mám deti iba moc rád a žiadny pedofil nie som. Možno hebefil, to by som prijal lahšie.
Ale asi sa budem musieť zmieriť ešte viac s tím, že som pedofil... je to proste fakt a takto bude...navždy...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mathias8 za příspěvky (celkem 7):
Kasz, Forst Jan, Filip, Tori, Gabriel Svoboda, Slav, Kuba
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dievča/vzťah

Nový příspěvek od Forst Jan »

Pedofil? Hebefil? To jsou jen slova. Slova, která ani nemají jasné hranice. Je jedno jakým slovem se chceš označovat, protože není důležité jak se to jmenuje, ale co cítíš. Ono, nemůžeš také rozlišovat jen podle věku, lidé jsou různí, někdy je i 11leta vyspělejší (fyzicky i duševně) než třeba jiná 14 letá. Pravý věk člověka není to, co se počítá podle datumu narození. A ano, sexualita se s časem vyvíjí, někdy preferenční věk roste, někdy klesá a ano, záleží i na tom, kdo tě obklopuje.

Píšeš o litování sebe sama. Ano vidím u tebe zárodek mě samotného. A já jsem král sebelítosti a sebepodceňování. Vím, že je to těžké, ale zkus se dívat na vše víc pozitivněji, nechtěj dopadnout jako já. :( někdy nás štve, když lidi říkají, jak nás chápou a my myslíme, že ne. Jenže problém bývá i v tom, že oni na nás vidí i to, co mi popíráme. Často mají pravdu, mi ji jen nechceme slyšet.

Nejsi sám, máš kamarády, máš holčičky, máš nás. Toho se drž. Toužíš po vztahu? Tak ho hledej. Nemůžu ti slíbit, že ho najdeš. Ale pokud budeš hledat, tak naděje je vždy. A ne malá. Ale když hledat nebudeš, nikdy ho nenalezneš určitě. Jsi ale úžasný člověk, nikdy si nemysli jinak, takže věřím, že brzo najdeš někoho, s kým budeš šťastný.

Kdyby jsi kdykoliv potřeboval si promluvit, klidně mi napiš.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Forst Jan za příspěvky (celkem 2):
Gabriel Svoboda, asce
Děkuji
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Dievča/vzťah

Nový příspěvek od Filip »

Ja som to mal tiež rovnako. V trinástich štrnástich rokoch ma priťahovali mladší kutíci. Ako som rástol tak ma začali priťahovať aj starší. Ono je to spôsobené asi tým, že čím si starší tým mladší od teba vyzerajú ako deti. Veď si spomeň, keď si išiel do prvej triedy na ZŠ, tak siedmaci, ôsmaci boli dospelí ľudia. A teraz, keď vidíš nejakého siedmaka, ôsmaka, tak si hovoríš aké malé dieťa.
Ani ja neviem či som viac pedofil, alebo efebofil. Asi niekde medzi tým. Ale sú to iba označenia. A je to úplne jedno.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Filip za příspěvek:
Forst Jan
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Příspěvky: 479
Dal: 140 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Dievča/vzťah

Nový příspěvek od Scopi »

Mathias8 píše: Neviem prečo vtedy sa mi viac páčili 8,9,10,11 a teraz 11,12,13 je to zaujimavé. Je možné, že keď budem mať 35 budú sa mi páčiť 17,18,19 ročne? Žeby sa tá preferovaná hranica svojím vekom posúvala nahor?
Samozrejme ako aj vtedy aj teraz sa mi páčia 8,9,10,11 ročné ale nie až tak ako 12 a 13.
Zajímavý, já to mám přesně naopak :) Na začátku se mi nejvíce líbily holčičky tak 9,10,11 a ted tak 6,7,8 :) Doufám, že mě už se to posouvat nebude *prankster*
a taky by mě zajímalo čím to může být :)
Mathias8 píše: Tak kto som? Pedofil alebo Hebefil alebo ani jedno?
Niekedy mám pocit, že mám deti iba moc rád a žiadny pedofil nie som. Možno hebefil, to by som prijal lahšie.
Ale asi sa budem musieť zmieriť ešte viac s tím, že som pedofil... je to proste fakt a takto bude...navždy...
A není to fuk? Důležité je, že víš jak staré holčičky/holky se ti líbí, a že víš že jim nechceš ublížit. Jak se budeš nazývat už je vedlejší :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Scopi za příspěvky (celkem 3):
Ynijed, Forst Jan, Gabriel Svoboda
Uživatelský avatar
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Příspěvky: 236
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Re: Dievča/vzťah

Nový příspěvek od Slav »

Mathias8:
Neviem prečo vtedy sa mi viac páčili 8,9,10,11 a teraz 11,12,13 je to zaujimavé. Je možné, že keď budem mať 35 budú sa mi páčiť 17,18,19 ročne? Žeby sa tá preferovaná hranica svojím vekom posúvala nahor?
Samozrejme ako aj vtedy aj teraz sa mi páčia 8,9,10,11 ročné ale nie až tak ako 12 a 13.
Jak již zmínil scopi, já to měl také úplně opráceně, tedy nejdříve se mi dlouho líbili holky 13,14,15 a postupně jsem skončil někde kolem těch 4-12 let, kdy mi holčičky přijdou jako nejpřitažilivější. Já na nich miluji hlavně tu jejich nezkaženost, vnitřní krásu, která rezonuje z jejich vnější krásy, ale i neznalosti zákeřnosti a rafinované podlosti dospělých dívek. Ani ten nejchytřejší člověk nemůže nikdy říct, že se od dětí nemá co naučit. Je to právě naopak, my bychom se měli hodně učit od nich.
Dalšia vec... jedna kamoška 20 ročná, ktorá to o mne vie, všetko.. mi povedala, že sa velmi hrozne lutujem, ale nelutujem to viem. Teda iba niekedy...Povedala, že keby som sa aspon pokúsil si najisť dievča, že už mám dosť rokov na to, aby som si uvedomil, že sa nezamilujem do takých starších seberovných, ale konečne sa pokúsiť o vzťah.. Mám pocit niekedy, že ma za tie dlhé roky nechápe a ani nikdy nechápala.. Nie je to jednoduché plus ešte keď sú v tom rodinné problémy o ktorých ona velmi dobre vie....
Mám tento pocit často i u mé přítelkyně, která jako jediná to o mě ví. Je tolerantní a chápavá, podporující. Bohužel někdy dost silně pochybuji, že mi skutečně rozumí. Jakoby chápavě přitakávala, ale přitom nechápe, s čím uvnitř bojuji. Jsem pedofil a to se se mnou potáhne navždy. Jinak věřím, že ženy získávájí moudrost ze svých životních situací a tedy častěji začnou hlouběji chápat problémy jiných až někdy po 30 roku života. Ve 20 letech je dle mého názoru ještě brzo někomu dávat nějaké rady do života a to se týká i mužů.
Dospel som toho názoru, že vlastne možme sa zveriť komu chceme, ajtak nebudeme nikdy pochopený. Možno iba z lútosti a miernejšieho pochopenia, ale nikto nepochopí tie pocity uplne. To ma serie najviac, pretože to jediné chcem...potrebujem...
A tak to je, většina z nách vlastně netouží po ničem než pochopení a objetí v nejtěžších chvílích, kdy člověk nechce být se svými chmurnými myšlenkami sám. Ale musí to být od srdce a pochopení musí být skutečné.
Niekedy mám chuť ukončiť toto trápenie(sám neviem, či by som to dokázal) ale potom si uvedomím, že by som ublížil ludom, ktorým na mne záleží, hlavne detom, kamoškám, rodine zlomilo by im to srdce...
Již mnohokrát ve svém životě jsem stál nad propastí, ale nikdy jsem se ten krok neodvížil udělat a to i v nejtěžších chvílích. Dnes, kdy jsem se naučil mít rád sám sebe, sám sebe respetovat takového jaký jsem, odprostil jsem se od zlého a postoupil o velký kus dále. A žil jsem dlouho v apatii a skoro mě to zničilo, ale nakonec jsem našel svůj účel a to mi změnilo život. Každý z nás má svůj účel a patří k nejhorším věcem nevědět jaký. Ale vždy bude takový, o jaký vyjádříme snahu bojovat. My se rozhodujeme.

Takže hlavu vzhůru a věř, že nic netrvá věčně, ani časy zlé.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Slav za příspěvky (celkem 4):
Gabriel Svoboda, Filip, Tori, Plyšáček
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Dievča/vzťah

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Hm, já jsem alespoň zatím nezaznamenal, že by se mi to nějak posouvalo. V jedenácti jsem shledával nejpřitažlivějšími děti do těch šesti, sedmi let, což mě drželo jak později, tak i nyní. Jediné, co se trochu vyvinulo, byla spodní hranice. Jelikož jako nejpřitažlivější hodnotím 3 - 6 let, trvalo mi pár let, než jsem si uvědomil, že i ty mladší děti jsou něčím přitažlivé, i když méně, než ti tříletí. Je ale fakt, že v poslední době potkávám spoustu ročních chlapečků, kteří by již mohli dobývat mé srdce, což se kdysi nestávalo. Tak že by přece jen nějaký posun? :)
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů