Web a SEO

Diskuze týkající se webu komunity ČEPEK, jeho částí a jeho tematického zaměření.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Web a SEO

Nový příspěvek od Teenbl »

Trochu se dané téma nakouslo už v vip sekci v jednom trochu jiném tématu, ale napadlo mě, že by to chtělo se trochu zamyslet a zanalyzovat, jak dobře jsme vyhledávatelní pro lidi, pro které bychom mohli být zajímaví. Když bych se podíval na vyhledání na googlu, tak:
Třeba na heslo pedofilie vyjíždíme sedmí, což by se nezdálo být tak špatné, ovšem vzhledem k tomu jaké blbosti vyjíždí před námi to zase tak hezké není - wikipedie(ok) léčba pedofilie na wiki(to ještě jde), ale pak vyjíždí články z medií o obvinění z pedofilie, státem řízená pedofilie a podobné blbosti, takže věřím, že je prostor k růstu.
U výrazu pedofil je to o dost horší, protože vyjíždíme až na druhé stránce vyhledávání a i když první, tak je problém v tom, že jde o odkaz na webovou sekci příběhy zneužitých, což jen na první pohled podpoří stereotyp.
U pohlavního zneužívání dětí je to dost špatné, jde až o osmou stranu, těžko říct, zda je to dobře, nebo špatně. Názory se mohou lišit.
Na výraz efebofil jsme na tom dobře - 3 pozice.
U výrazu hebefil je to až třetí strana.
Boylover - první pozice :)
girlover - vůbec, moc nepoužíváme, spíš se používá gl.
Nejsem přes seo úplný odborník, ale rozhodně je z pohledu SEO lepší zaměřit se obsahově na web než na forum, forum bude vždy ve vyhledání níž. Dost tomu mohlo ublížit i tak dlouhé umístění dvou starých článků jako zvýrazněných na úvodní stránce. Potom taky celková neaktualizovanost webu obecně, jde o samozřejmé i o častost vyžadované výrazu. Obecně mi přijde, že by bylo moc fajn, kdyby se některé věcí, které se objevují na foru objevovali víc jako články na webu, mohlo by to pomoci jak náhodným návštěvníkům( pro které je forum nepřehledné), tak i nám pro zlepšení optimalizace pro vyhledávače.

Pak jsou tu i další věci, jako zpětné odkazy, kterých prozatím moc nebude, url témat na foru, které nijak neodrážejí názvy témat, což je pro seo zase mínus. Otázka, kterou jsem mu vnesl dřív a podle mě by webu mohla v následujících letech pomoci, je otázka, zda nechceme doménu pedofilie.cz. Pomlčkové domény jsou brány jako nesrovnatelně horší.((i když to někomu říkáte, je lepší doména bez pomlčky) To ovšem je jen takový návrh. Další věc, co by mohla pomoct jsou meta tagy, které jaksi nikdo nevyplnil, dnes už nejsou tak podstatné, ale trochu by pomoci možná mohli.
Spíše to teď berte jako jen určité postřehy a zajímalo by mě, zda je tu vůbec zájem s tím něco do budoucna dělat, nebo se pojede podle hesla, kdo chce informace, ten si je najde.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Teenbl za příspěvky (celkem 3):
simgiran, Kasz, Forst Jan
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Web a SEO

Nový příspěvek od Daniel »

teenbl píše:Pomlčkové domény jsou brány jako nesrovnatelně horší.((i když to někomu říkáte, je lepší doména bez pomlčky)
Jen podotýkám, že máme bezpomlčkovou doménu pedofilie.info. Moje soukromá aktivita. Využil jsem toho, že můj registrátor umožňuje anonymní registraci generických domén. Plní funkci přesměrování na pedofilie-info.cz a využívám ji na své pedofilní emaily.

Mimochodem, nemám statistiky přístupů na web, pouze statistiky dns, ale i tak mne zaujalo, že dne 4.8. stoupl počet dotazů na pětinásobek obvyklé hodnoty. Takže nějaký význam ta doména asi přeci jenom má ;)
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Web a SEO

Nový příspěvek od simgiran »

Jsem rád, že jsi toto téma založil. Sám jsem chtěl podobné téma založit. Zamyslel jsem se nad tím, jak bych vlastně vnímal web, kdybych na něj přišel poprvé. A řekl jsem si, že nevím, co bych na něm procházel. Pak jsem si řekl, že než něco založím, tak si tedy web projdu, zjistil jsem, že na něm poměrně hodně informací zazní. Ale stejně bychom mohli více vzájemně odkazovat na stránky, třeba ze stránky Slovo úvodem nebo O nás na Nejenhomo, případně třeba ze stránky o coming outu na stránky o coming outu na Nejenhomo.

Celkově by se hodilo zvýšit váhu úvodní stránky. Pokud má někdo nějaký projekt týkající se pedofilie, určitě budeme vděční za odkaz na úvodní stránku tohoto webu, ideálně odkaz, který má ve svém textu slovo pedofil nebo pedofilie.

Ještě k těm základním informacím. Ačkoli je obsah na webu celkem slušný, myslím si, že pro seznámení se základy je obsahem lepší web Nejenhomo, ať už moje nebo Kaszova verze. Hodně lidí odchází z rozcestníku na Nejenhomo na ČEPEK, což je možná škoda. Není to úplná ztráta, přesto by možná bylo lepší trochu ČEPEK upozadit.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Web a SEO

Nový příspěvek od Teenbl »

daniel píše:en podotýkám, že máme bezpomlčkovou doménu pedofilie.info.
Nedávno jsem si toho všiml, super počin, rozhodně se to hodí :)
daniel píše: že dne 4.8. stoupl počet dotazů na pětinásobek obvyklé hodnoty. Takže nějaký význam ta doména asi přeci jenom má
Neříkám, že nemá, ten nárůst je dán článkem, o legálnosti webu, který vyšel na novinkách.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Web a SEO

Nový příspěvek od Kasz »

Zobrazování ve výsledcích na Googlu je mnohem důležitější, než jakou formu má rozcestník NejenHomo nebo hlavní stránka našeho webu. Pokud by někdo věděl, co s tím, jak pozici ve vyhledávači vylepšit, budu rád, když mi poradí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Plyšáček
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Web a SEO

Nový příspěvek od simgiran »

Leccos se dá najít třeba na http://www.jakpsatweb.cz/seo/seo.html. Pro základní orientaci http://www.jakpsatweb.cz/google.html a http://www.jakpsatweb.cz/seo/pagerank.html (Ten článek je trochu starší, ale základy budou fungovat stejně. A platí to i pro jiné vyhledávače.) Podoba ǘvodní stránku může ovlivnit výsledek ve vyhledávači. Stálo by za to přidat k odkazu na Slovo úvodem pár vět (nedělal bych to dlouhé, tři řádky max.), ve kterých by se měla objevit slova pedofil a pedofilie.

Ohromně důležité jsou zpětné odkazy, tedy odkazy vedoucí z jiných stránek na náš web. Důležitý je text oněch odkazů, pravděpodobně do jisté míry i slova kolem odkazů. V adrese máme slovo pedofil, ale je otázkou, jak to Google vyhodnocuje, jestli by nebyl lepší třeba odkaz typu Informační web o pedofilii než www.pedofilie-info.cz.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Web a SEO

Nový příspěvek od Plyšáček »

simgiran píše:...přesto by možná bylo lepší trochu ČEPEK upozadit.
Simgirane, to jsi neměl psát. To mě silně rozrušilo.
ČEPEK je špička mezi světovými weby slušných pedofilů a rozhodně si zaslouží co nejvíce pozornosti.
Opět vybízím k založení "ministerstva zahraničí" pro kontakt se světem, případně i podsvětím.
Jsem rád, že Teenbl toto téma založil a že se hledá řešení, jak ČEPEK zviditelnit na Googlu.
Sám do této problematiky nevidím, ale vnímám velký význam této snahy.

Například mě těší, že když vyhledávám fotografie nějaké celebrity, mnoho nejkvalitnějších a nejkrásnějších fotek odkazuje na ČEPEK. Je zajímavé sledovat i jednotlivá témata v Modelingu - čím slavnější modelka, tím více shlédnutí. To naznačuje, že díky jejich jménům přicházejí návštěvníci i z řad veřejnosti a z celého světa.
Například při zadání Addison Aguilera vyskakujeme na 2. místě - zřejmě díky matce Addison a FBI. Jen se něco muselo stát (zřejmě s fotografiemi 1. příspěvku), jelikož donedávna při hledání jejích obrázků jsme byli zastoupeni na každém druhém (ostatní byly spíše zcela zcestné), ale najednou nic? Jinak nikdo na světě nemá takovou kolekci jejích fotografií, jako my. Ještě, že jsem si její fotky ukládal do počítače. Jinak by po "kauze" (viz. vlákno) nenávratně zmizeli z celého internetu.

Například u Kristiny Pimenové jsme 13. a u Kristiny Pakariny 12., u spojení "Gerasimovich sestry" první a Alexa Gerasimovich 10. Z vyhledaných obrázků pro Erin Gerasimovich jsou naše 1.,11.,22.,... , pro Mia Talerico 2., 9., 11.,..., pro Emily Alyn Lind dokonce 1.,2., a 13.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti