Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Uživatelský avatar
Skiska

Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Nový příspěvek od Skiska »

Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil? (Skiska)
Dotaz vložen 20. 7. 2015, 19:19:13
Skiska píše:Ahoj, víc jak 20 let vedu dětské oddíly, před 4 lety mi začal s vedením pomáhat kluk, který z takového oddílu také přišel. Letos mu bylo 30 let. Od svých 19ti let žije sám, ačkoliv se mu naši společní kamarádi každou chvíli snaží "dohodit" nějakou slečnu, nikdy jsme neslyšela o žádné přítelkyni. Má moc rád děti a dělá s nimi nádherné fotografie. Je to hodný kluk a mám ho ráda, práci v našem sdružení věnuje hodně času, vzdělává sebe i další vedoucí.

V našem oddíle je holčička, která má přezdívku Lepidlo, protože má od malička ve zvyku se na každého dospěláka "lepit", nyní je jí 12 let. Zhruba před půl rokem jsem tomuto kamarádovi domlouvala, že už je nevhodné nechat jí lézt po klíně apod. Moc to nezabralo, spíš jsem získala pocit, že mezi nimi vzniká jisté pouto. Píší si na skypu, na výletech chodí vždy spolu, dotýkají se, spí vedle sebe. Nedávno jsme se vrátili ze 14ti denního tábora, na kterém už bylo zřejmé, že kontakt vyhledávají vzájemně. Při jídle, při koupání, u táboráku,
když se celý den neviděli, běhali po louce smáli se a chytali se. Tohle už mi přišlo opravdu divné.

Upozornila jsem na to vedoucího tábora, odpověděl mi, že to je přece celý on. Vždycky si nějakou holčinu vybere a věnuje jí takovouto pozornost. To je přece celý on, znají ho už spoustu let, je jedním z nich. Mluvila jsem ještě jednou i s ním, cítil se uraženě, On by jí přece nikdy neublížil, a tohle mu opravdu věřím. Je můj kamarád pedofil?
MUDr. Antonín Brzek odpovídá:

Milá paní,
skutečně asi máte pravdu, že Váš kolega bude pedofil. Oni totiž pedofilové mají děti rádi, a proto bývají těmi nejlepšími učiteli a vychovateli. Nicméně, až do doby, než selžou. To ale neznamená, že selhat musí. Ti, kteří mají silnou morální úroveň, to mnohdy zvládnou celoživotně. Bylo by dobré, kdybyste s ním mohla dát otevřenou řeč v tom smyslu, že pedofily nijak nepohrdáte, naopak, že si jejich lásky k dětem velmi vážíte, ale že máte strach právě z toho selhání. Mohla byste mu nabídnout spoluráci v tom smyslu, že mu budete poskytovat zpětnou vazbu, abyste mu pomohla nějakého selhání se vyvarovat, kdyby jeho přátelské chování k oné dívce překračovalo meze zákona. Je důležité, aby k Vám získal důvěru, ne aby se Vás začal bát jako nějakého policajta. Je to úkol nesnadný, ale pokud uspějete, velmi záslužný.
MUDr. Antonín Brzek, email: [email protected]

Petr Kasz odpovídá:

Dobrý den,
z Vašeho popisu mám dojem, jako kdyby Vám víc záleželo na tom zjistit, zda je dotyčný pedofil, než to, zda se nějak nevhodně chová. To, že někdo nemá ve 30 letech přítelkyni, to snad nemusí znamenat nic špatného, a dohazování "žen" a jeho následné odmítání - popravdě - kdyby mi někdo neustále dohazoval nějaké holky nebo ženy, tak bych nebyl dvakrát nadšený. Dospělí lidé jsou někdy velmi komplikovaní a nedivím se, že si může někdo víc rozumět s dětmi než s dospělými ženami (v jednom křesťanském sboru jsme také měli jednoho takového, dokonce už čtyřicátníka, který jednou i sám o sobě prohlásil, že bude asi pedofil, protože si nejvíc rozumí s dětmi).

Co se týká oné dvanáctileté dívky a jejího vřelého vztahu k onomu 30letému vedoucímu, přičemž se zdá, že sympatie jsou vzájemné, zkusila jste přemýšlet o tom, že život někdy nejde zaškatulkovat do nějakých předem daných vzorců chování? Nebo snad se dotyčný vedoucí té dívky dotýká nějak nevhodně, myšleno na intimních místech? Kdyby té dívce dělal něco nepříjemného, nebude ho vyhledávat, bude se mu snažit vyhýbat, nebude s ním radostně běhat po louce a smát se, nebude s ním šťastná (což je asi z její strany důvod, proč vyhledává jeho přítomnost). Je nutné za výše uvedeným vždycky hledat nějakou "patologii"? Z jakého důvodu Vám přijde divné, že se s ní na louce směje a že jsou oba šťastní? Jenom proto, že je to z nějakých dospěláckých měřítek "divné"? Proč se nezajímá o dospělé ženy a neskotačí s nimi uprostřed louky? Nebo znáte ženu, která by se takhle spontánně chovala? Jaký je smysl života a proč jsou lidé tak uzavření k nějakým jiným možnostem, které život nabízí? Proč jsou lidé tak sešněrovaní nějakými společenskými "konvencemi" a nedokáží nahlédnout na životní okolnosti jako na prostou součást života člověka?

Zkuste zhlédnout film Neděle ve Ville d'Avray, aktuálně je ke stažení s českými titulky na Ulož.to (kdyby nebyl, napište, zajistím nasdílení kopie). Myslím si, že popisuje výše uvedené trochu plastičtěji. Po jeho shlédnutí jsem půl hodiny mokřil kapesníky.

Píšete, že ho máte ráda, že je to hodný kluk, že práci ve sdružení věnuje hodně času a vzdělává sebe i další vedoucí. Píšete také, že jste s ním už párkrát mezi čtyřma očima mluvila a upozorňovala ho na vhodnost jeho kontaktů s Lepidlem. Už vidím i odpověď pana sexuologa Brzka - nemyslím si, že lze na dálku někoho diagnostikovat, že je pedofil, to si musí každý člověk zodpovědět sám v sobě, přiznat si to je někdy hodně těžké, především z důvodu tak rozšířeného ztotožnění pojmu pedofilie s něčím negativním, špatným - s pohlavním zneužíváním dětí. Možná by nebylo špatné si jej ještě jednou zavolat a - jak píše MUDr. Brzek - probrat s ním i tu variantu, že pokud se mu líbí holčičky, jedná se o pedofilii, a že to neznamená, že by měl někdy nějakému dítěti ublížit. Měl by však vědět, že jsou místa, kam by se žádné dívce pod 15 let neměl dotýkat, i kdyby ona sama chtěla. A vyjádřit tu podporu, že mu věříte a že kdyby se potřeboval s něčím svěřit, tak jste tu kdykoliv pro něj. Sám řekl, že by jí nikdy nedokázal ublížit - jak by mohl, přece když někoho opravdu milujete, tak mu nechcete za žádnou cenu ublížit. Také jsem to tak vždy měl - skutečně si nedovedu představit, že bych nějaké dívce ublížil. V malých dívkách jsem vždy viděl velkou krásu a vím, že bych tu krásu zničil, a to nechci. Jen by bylo dobré, kdyby věděl, že musí odmítnout jakékoliv sexuální chování, i kdyby ona sama chtěla, což by se také mohlo stát. Můžou přece případně počkat, až jí bude 15 let.

Nikdo neví, jak se budou věci vyvíjet dál, avšak vztahy bývají křehké, stejně jako důvěra člověka. Určitě při takovém hovoru zdůrazněte, že si velice vážíte práce, kterou pro oddíl dělá, zdůrazněte jeho kvality, určitě ho to potěší a navíc takový hovor jej tím víc může vést k tomu, aby jakkoliv neselhal - i já si uvědomuji, o co všechno bych přišel, kdybych nějak selhal, především o důvěru lidí a o vztahy, které s nimi mám, a taky bych ublížil té, kterou bych miloval - tohle u mě možnost selhání v podstatě vylučuje, je to totiž vůbec ta největší prevence jakéhokoliv selhání. Nejrizikovější jsou ti pedofilové, kteří tzv. "nemají co ztratit" a kteří vidí, že ačkoliv nic nespáchali, tak je jim nějaké spáchání neustále podsouváno.

Ještě přemýšlím, že ta přezdívka Lepidlo také asi vychází z její kontaktnosti, o které jste psala. Třeba je on pro ni jedním z mála, nebo také možná jediným člověkem, se kterým je šťastná, u kterého cítí, že ji má rád, že se o ni zajímá. Znám případy stejně starých dívek, které se z důvodu pocitu osamělosti sebepoškozují... a úpěnlivě hledají někoho, kdo by si s nimi třeba jen povídal, kdo by si s nimi dopisoval, protože doma u rodičů zastání nemají. Kdo ví tedy, jak to má ta dívka v rodině, dnes se rodiče rozvádějí a dítě mohou přehlížet a zapomenou na to, že víc než cokoliv jiného i to jejich vlastní dítě potřebuje cítit lásku. Možná ji ona u něj cítí, proto ho vyhledává a proto je s ním šťastná. Možná jí tak nahrazuje to, co nemá doma. A nebo je důvod prostější, prostě jej má ráda a je jí s ním dobře. Pokud by někdo necitlivě zasáhl (viz film Neděle ve Ville d'Avray), může v tomto smyslu u ní samotné způsobit velké škody.

Vůbec nejdůležitější, čeho bych si všímal - ne to, jestli mu sedá na klín, jestli se k němu tulí, a on ji neodmítá (Proč by měl? Jen kvůli tomu, že to okolí přijde divné? Neměli bychom se raději ptát, jestli jí neublíží, kdyby ji nějak záměrně a násilně odmítal?) - ale za nejdůležitější považuji sledovat její chování. Kdyby se z jeho strany dělo něco špatného, nepřístojného, něco, co by té dívce bylo nepříjemné, ta dívka ho přestane vyhledávat, přestane s ním být šťastná... a kdyby se v takovém příapdě on k ní nějak nadmíru "lísal", i kdyby bylo vidět, že ona o jeho pozornost již nestojí, to by byl pro mne moment, kdy bych zasáhl. Nebo nápadná změna - najednou by ho přestala vyhledávat (i když to může mít sto různých příčin, může ji něčím dětinským naštvat třeba), asi bych utrousil poznámku ve smyslu "Jaktože už neblbnete s Tomem? Vždycky jsem Vás viděla spolu a teď jsi na něho jak psí čumák..." A v takové chvíli bych se klidně zeptal "Něco ti udělal?" Třeba z ní něco v takové chvíli vypadne, a nebo taky ne.

Ale proč předem předjímat, že by jí měl ublížit? Podle toho, co jste napsala, k tomu není nejmenší důvod. Ze zkušeností je pravděpodobné, že ona časem o jeho pozornost ztratí zájem, ale není ani vyloučeno, že zájem z nějakého silného důvodu přetrvá, i když sám nevím o případu, že by nějaký takový partnerský vztah z nějakého takového intenzivního kamarádského vztahu vznikl - obvykle ta dívka v pokročilejší pubertě ztratí o dospělého kamaráda zájem a začne se zajímat o vrstevníky. I na to by měl být ten kluk připraven.

Myslím, že jsem k tomu napsal již dost, přeposílám Vám i odpověď od pana MUDr. Brzka. Přeji mnoho štěstí ve Vaší práci a kdybyste snad měla nějaké upřesňující informace nebo kdyby došlo k nějakému dalšímu vývoji, můžete kdykoliv napsat.

S pozdravem
Petr Kasz,
heterosexuální pedofil, administrátor http://www.pedofilie-info.cz a učitel na 2. stupni ZŠ
email: [email protected]

Skiska reaguje:

Dobrý den,
moc děkuji za tak vyčerpávající odpověď. Ptala jsem se tak přímo, protože se cítím a také jsem zodpovědná za všechny děti v oddíle. Určitě bych raději četla zápornou odpověď od pana doktora.

Až dosud jsem svého kamaráda považovala tak trochu za samorosta, nevyhledává společnost cizích lidí, rád se toulá přírodou naší i exotickou. Z toho že nemá přítelkyni jsme si vždycky dělali legraci, že pan ing. má prostě vysoké nároky. Já se věnuji dětem možná také proto, že je mi s nimi lépe než s některými dospělými. Jsou většinou upřímné a spontální. Lepidlo je veselá holka, rodiči milovaná a rozmazlovaná (nejmladší po dvou klucích). Ráda se tulí i k ostatním vedoucím a také k učitelkám, rodiče už jí za to trochu kárají.

Jsme parta lidí, kteří nemají problém hrát si s dětmi, lechtat se vzájemně, objímat, vesele běhat po louce, cákat se ve vodě. Dotyk mezi námi není žádné tabu. Ale tohle je jiné, hlavně kamarád se chová jako zamilovaný, což se projevuje i pohledy. Jsem přesvědčená, že je do ní zamilovaný a neublíží jí. Ona v něm vidí velký vzor, a trochu jeho náklonosti zneužívá ve svůj prospěch. Také si myslím, že to časem odezní.

Z čeho mám nyní obavu, je rozhovor dvou chlapců z oddílu, ve kterém zaznělo "ti dva po sobě pořád lezou". Jak bych tohle vysvětlila rodičům? A co ostatní vedoucí, mám si to nechat pro sebe?

Po to co jsem si přečetla vaše stránky a Vaši odpověď, jsem si názor na pedofilii upravila. A chtěla bych svému kamarádovi pomoci. Snad se mi podaří s ním citlivě promluvit.
Ještě jednou moc děkuji. Skiska

Petr Kasz odpovídá:

Dobrý den,
kdybyste četla od pana MUDr. Brzka zápornou odpověď, stejně by vám to nedalo žádnou jistotu. Vaši pozornost zaměřujete směrem k tomu dotyčnému 30letému vedoucímu, ale přitom dítě může zneužít a ublížit mu kdokoliv, a navíc člověk, od kterého ho to ani nečekáte. Lidé si často myslí, že dítě může zneužít jen pedofil, ale jak jistě víte, není to pravda - prof. Weiss uvádí, že přibližně 90 % případů pohlavního zneužití dětí mají na svědomí lidé, kteří nejsou pedofilové. Už jsem četl příběhy žen, kteří by do svého partnera nikdy neřekly, že by mohl ublížit sexuálně dítěti, se zdůvodněním "vždyť se na ulici otočí za kdejakou sukní"... a chlácholí se, že to je důkaz toho, že ten člověk to má "v hlavě" v pořádku. Jenže sexuální orientace o tom, jestli má někdo všechno v hlavě v pořádku, nerozhoduje. Alkohol, porucha osobnosti, sociální defekt, absence empatie - to jsou nejčastější příčiny toho, že někdo někoho znásilní nebo mu nějak jinak ublíží. Kdyby Vám MUDr. Brzek odpověděl, že Váš kamarád pedofil není, co by se změnilo? Nic. Riziko od toho člověka zůstává úplně stejné, kvůli tomu ho opravdu nemusíme řadit do nějakých škatulek.

Co se týká možných řečí "ti dva po sobě pořád lezou", samozřejmě jen Vy víte, jak se dotyčný chová a můžete objektivně posoudit situaci. Lze dotyčného trochu mírnit domluvou, přece jen pokud je do ní zamilovaný, měl by mít na paměti její dobro a štěstí, k čemuž patří i určitá opatrnost ve vztahu k okolí. Bylo by moc hezké prožívat platoncké zamilování tak, jak to cítí, ale bohužel kolem jsou i jiní lidé, kteří z nepochopení pro to, co vidí, mohou způsobit zlo. Nevím, jak jsou na tom rodiče té dívky - zda vědí o intenzitě vztahu toho 30letého vedoucího s jejich dcerou a jaký k tomu zaujímají postoj. Na nich v takových situacích záleží nejvíc. Sám jsem měl v podobných situacích velmi dobré zkušenosti s rodiči, ale byl jsem i svědkem rodičů, kteří se i po křivých obviněních dotyčného zastaly (a právem - k žádné nepatřičnosti z jeho strany nedošlo). Pokud ale někdo nahlásí nějaké "podezření" na policii, může to také ublížit mnoha lidem a rozhodně to pro nikoho ze zúčastněných není příjemné, i když se nakonec "podezření" nepotvrdí. Tomu ale vesměs stejně nejde zabránit, protože pokud bude mít někdo utkvělou představu, že výše uvedené chování Vašeho vedoucího je "divné, podezřelé" a tím pádem by se mělo nahlásit, tomu stejně nejde zabránit, to by se nikdo nesměl dítěte ani dotknout.

Nemáte to jednoduché. Kdybych byl hlavním vedoucím a viděl, že mám pod sebou nějakého takového vedoucího, o jakém píšete, vzhledem ke znalosti tématu bych si s ním skutečně chtěl pohovořit o tom, co k té dívce cítí, ale ne s tím, že bych ho chtěl usvědčit z "pedofilie", myšleno prokázat u něj, že je pedofil, ale spíš by mě skutečně zajímalo, co k ní cítí, jestli je skutečně zamilovaný, co je ve vztahu k ní pro něj důležité apod., a ubezpečit ho, že mám k tomu pochopení, ale zároveň mu i říct, že okolí takové pochopení mít nemusí. Takže třeba by asi nebylo dobré, kdyby s ní nějak záměrně zůstával sám a zavíral se s ní před okolním světem do nějakých uzavřených prostor, takové jednání by dávalo mnohem větší prostor spekulacím, co ti dva tam vlastně asi tak dělají... Určitě bych mu nedával nějaký takový nepříjemný požadavek, že "nesmíš s ní být nikdy o samotě", to by podkopávalo důvěru, ale snažil bych se říct, že raději bych vás viděl spolu skotačit ostatním na očích, než někde se před okolím schovávat. A pokud už by měli být někde v soukromí, nechat otevřené (pootevřené) dveře by taky mohlo být v případném vyšetřování policií (pokud by se našel nějaký blbeček, čemuž se na 100 % nedá vyhnout) viděno jako okolnost, která nějaké "špatné" jednání vylučuje, protože přece kdyby chtěl dělat něco nepřípustného, tak to bude dělat někde v naprostém soukromí a za zavřenými dveřmi. Koneckonců i ti, kteří dotyčného z předchozího odstavce obvinili, pochopili, že obvinit z osahávání holčičky v rozkroku na chodbě před zraky mnoha dalších lidí by neuspělo, protože kdyby něco takového chtěl udělat, logicky si ji "zatáhne" do nějakého kouta, kde nikdo není.

I přesto všechno, co jsem z doslechu slyšel, se kontaktu s dětmi nijak nevyhýbám a myslím, že i ve škole, kde pracuji, je na mě vidět, že mám děti rád. Mám k nim prostě trochu jiný přístup než ostatní učitelé a i ty děti to vnímají - samozřejmě pozitivně. Dětí se ale, pokud nemusím, vůbec nedotýkám, to jen opravdu ve velmi výjimečných případech, protože obvinění z "osahávání" je velmi snadné a následky, i když k ničemu nepatřičnému z mé strany nikdy nedošlo, by mohly být velmi nepříjemné. Ze stejného důvodu jsem taky raději, pokud do kabinetu chodí ve větším počtu, ovšem při vyšetřování se člověk uzavřené místnosti s jedním jediným dítětem nevyhne, ale jak říkám, v takové situaci bych si nikdy nedovolil i jen náznak nějakého nevhodného chování ze své strany, tak doufám, že to křivé obvinění, které postihlo kamaráda, u mě nehrozí.

Co se týká Vašich dotazů - jak to vysvětlit rodičům? To je právě to, na co je třeba trochu myslet, je možné, že kdyby v případě jejich dotazování jim někdo velmi klidně a asertivně odpověděl, že "Mají spolu vřelejší kamarádský vztah, to je pravda, ale nikdy jsem si nevšimla, že by se k ní choval jakkoliv za hranou. Kdybych viděla, že dělá něco nepatřičného, tak bych určitě zasáhla." To je samozřejmě jen příklad. A druhá důležitá věc jsou ti rodiče Lepidla, zda vědí o tom intenzivním kamarádství své dcery s tím vedoucím. Někteří rodiče mohou být i rádi (a takové znám z vlastní zkušenosti i z doslechu - dokonce znám osobně rodiče, kteří věděli o tom, že je dotyčný do jejich dcery zamilovaný, v kontaktu mu nebránili, naopak, ještě svou dceru podporovali ve smyslu "to by mohl být dobrý a hodný manžel" - ale v tomto případě si chování i zamilovanost dospělého ke své dceři nespojili s pojem pedofilie, protože prostě jeho chování do obecného vzorce "pedofilie = ubližování dětem" nezapadalo). Mě se to tady plácá, když nevím, jaká je Vaše konkrétní situace, ale snažím se napsat co nejvíc možností, i těch zdánlivě méně pravděpodobných, které mohou nastat.

A co ostatní vedoucí? S pojmem pedofilie je to velice ošemetné. Označení člověka za pedofila, i při těch nejlepších úmyslech, mu může velmi ublížit, stačí, když se najde jeden, který nepochopí. A ta pravděpodobnost je dost velká. Stále si myslím, že důležitější je sledovat chování zúčastněných, ne jejich sexuální orientaci. Ta je nepodstatná - nebo snad se bojíte, že Vás v noci přijde Váš gynekogilní spoluvedoucí znásilnit? Kultivovaný pedofil (a ani nemusí o sobě vědět, že je pedofil, i když samozřejmě je lepší, když to o sobě ví) to také neudělá. O mě ve škole také neví všichni učitelé, že jsem pedofil, ale jen dvě kolegyně, kterým jsem se v průběhu let svěřil. A také neuvažují o tom, že by to řekli například vedení školy nebo ostatním učitelům (a občas supluji i na prvním stupni). Pro mne jsou ale vítaným psychickým osvěžením - protože jim můžu říct, která dívka se mi líbí, která je moje "oblíbenkyně" apod., normálně bych to musel držet v sobě a nebo se svěřovat lidem, kteří neví, o koho se jedná, ale ony se s mými oblíbenkyněmi denně setkávají a vědí vše. Vždycky je pro člověka hodnotnější svěřit se někomu, kdo má k celé situaci nejblíž. Jak to napsal pan MUDr. Brzek - v ideálním případě by se Vám mohl svěřovat s tím, co k Lepidlu cítí, co prožívá, ale třeba nebude mít tu potřebu. Já jsem vždycky měl potřebu se někomu ze svého okolí svěřit, protože žít s tím, že jsem do někoho zamilovaný, zcela sám a nemoct to nikomu říct, by pro mě bylo vnitřně velmi trýznivé. Dokonce jsem se dostal s Klárkou, se kterou jsem velmi intezivně kamarádil 4 roky od jejích 10 let, do sitauce, kdy její matka aktivně náš kamarádský vztah podporovala a mohl jsem s ní na prázdniny jezdit ke svým rodičům domů. Ti o mé náklonnosti k ní také věděli, přičemž tehdy jsem byl o 10 let starší než Klárka.

Těch životních situací je mnoho. Vidím, že jste inteligentní a moudrá žena a věřím, že se zachováte podle Vašeho vlastního uvážení co nejlépe ve prospěch všech zúčastněných osob.

Mám ještě jeden dotaz - pokud byste souhlasila, zveřejnil bych i tuto naši následnou komunikaci, možná by mohla pomoci jiným čtenářům, kteří si kompletní text přečtou.
Přeji Vám v další činnosti oddílu jen to dobré.

S pozdravem
Petr Kasz, administrátor
http://www.pedofilie-info.cz
email: [email protected]

Skiska reaguje:

Dobrý den,
pokud by mohlo tohle naše "povídání" někomu pomoci v jeho situaci, nebo přiblížit váš svět nám "normálním" lidem. (Snad se Vás ten termín nedotkne, asi neexistuje definice toho co je normální.) Pak to klidně zveřejněte celé.

Jsem moc ráda, že jsme se na vás obrátila o radu, dochází mi, že jsem možná mohla svému kamarádovi skutečně ublížit. Ať už je má domněnka správná či nikoliv. Napsal jste mnoho věcí a nastínil situace, o kterých jsem nikdy takto nepřemýšlela. Nejspíš bych každého takového člověka předem odsoudila. Teď to vidím jinak.

Držte mi palce, abych to všechno zvládla ve prospěch všech.

Vám také přeji mnoho štěstí. Skiska
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Nový příspěvek od Kasz »

Paní Skiska souhlasila se zveřejněním, myslím, že to je velmi zajímavá komunikace.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 6):
Forst Jan, Gabriel Svoboda, Plyšáček, Jeremy, Daniel, Marco Freeman
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Nový příspěvek od Plyšáček »

Kaszi, dostal jsi ode mne poděkování. Zcela zaslouženě.
Obdivuji, jak kultivovaně a moudře jsi vedoucí oddílu vysvětlil celou problematiku.
Napsal bych to podobně, ale rozhodně bych tomu nevěnoval tolik pozornosti a péče.
Máš můj obdiv. Děkuji, že takto laskavě a trpělivě komunikuješ s mnoha lidmi.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Návštěvník

Re: Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Nový příspěvek od Návštěvník »

Pryč s takovým vedoucím, kdybych já jako matka věděla o takové náklonnosti mě dvanáctileté dcery a třicetiletého může, tak to zákazu nekompromisně.od toho má milující rodiče aby se pomazlila a svěřila a zamilovat se je normální, ale ne ve třiceti do 12ky , to dítě to poškozuje a pokud tady někdo z pedofilů argumentuje tím že spousta děti citové strádá a oni jsou ti kteří jim dokáží pomoct tak je to jen zneužívání situace a omlouvani si své úchylky.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Návštěvník píše:Pryč s takovým vedoucím, kdybych já jako matka věděla o takové náklonnosti mě dvanáctileté dcery a třicetiletého může, tak to zákazu nekompromisně.od toho má milující rodiče aby se pomazlila a svěřila a zamilovat se je normální, ale ne ve třiceti do 12ky , to dítě to poškozuje a pokud tady někdo z pedofilů argumentuje tím že spousta děti citové strádá a oni jsou ti kteří jim dokáží pomoct tak je to jen zneužívání situace a omlouvani si své úchylky.
Když se pedofil do někoho zamiluje, tak samotné ono zamilování nikoho poškodit nemůže. Stejně jako když se dospělý muž zamiluje do své vrstevnice, tak jí to taky nijak neubližuje. Podstatné pro mě je, aby daný pedofil uměl kočírovat své pudy a sebeovládání (s čímž například já nemám problém).

Děti skutečně mnohdy strádají. A argumentace, že mají milující rodiče, je naprosto scestná, jelikož mnoha rodin je rozpadlá a vztah dětí a rodičů je velmi slabý. Například já až do 11ti let měl s matkou i otcem vztah na bodu mrazu a nesvěřil bych jim nic. Tím, že se pedofil k dítěti bude chovat jako kamarád, jej nepoškodí, naopak mu může nabídnout jistou alternativu, aby získalo kamaráda, kterého může hledat. Ať už mužský vzor, někoho, kdo naslouchá, někoho dospělého, kdo mu může pomoct, když má nějaký problém.

Svoji úchylku ničím nemusíme omlouvat, jelikož se ani nemáme za co omlouvat. Nikdo z nás si pedofilii nevybral, stejně jako si nikdo nevybral, že třeba bude gay nebo heterosexuál. To, že jsme pedofilové, ještě neznamená, že chceme ničit dětem životy. Spíše naopak. Já konkrétně bych udělal cokoliv pro to, aby se dítě, s kterým kamarádím, cítilo šťastné. Mnohokrát se mi stalo, že mi jeden malý chlapec brečel na rameni, že se rodiče hádají a opijí a jsou na něj zlí, že nemá kamarády, protože ho nikdo nemá rád. Kdo něco podobného nezažil, ten nepochopí, nakolik mě to zasáhlo. A rozhodně bych nikdy nechtěl, aby takto šíleně nějaké dítě plakalo kvůli mně.

Čtyři roky jsem byl zamilovaný do chlapce, se kterým jsem se velmi často stýkal. Nyní již odrůstá z mého preferovaného věku a city se mění. Stále ho mám hrozně rád a nyní plním funkci jeho "staršího bratra". A nemám pocit, že by mu nějak ublížilo to, že jsem ho čtyři roky vroucně miloval, když jsem se k němu choval pouze jako kamarád a nic jiného si nedovolil (a ani jsem si nic dovolovat nechtěl).
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 5):
Gabriel Svoboda, Kasz, Jeremy, Allein, Damian
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Návštěvník

Re: Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Nový příspěvek od Návštěvník »

Bohužel, když oo sobě vím, že jsem pedofil, tak musím přijmout to, že se dětem budu vyhýbat, budu žít v jakési askezi...co se sexu týče...pak je to sebeovládání a překonávání sebe sama, ale pokud vyhledáván společnost děti a v kontaktu s nimi se musím ovládat...tak je to špatně, máte zkreslené vnímání o sobě samých, tady se jen podporuje že v tom, že jste jiní, vlastně snad výjimečni v některých případech a to je k ničemu, je tam ten sexuální podtext a to narušuje to ryzí, hezké...to jak tady píše Marco,,odrostl preferovanému věku"tak co to je?takže to chápu tak, že v preferovaným věku mě zajímá,milují ho, protože mi to přináší jakési vzrušení, ale až vyroste tak už to není ono ...tak tomu říkáte láska...měli by jste dozrát, začít se chovat jako chlapi,dělat něco smysluplného, protože pitvat se v těch vašich pocitech a fantaziich je zbytecne ,jen vás to vzdaluje realitě,pokud by dospělý chlap vyhledával kontakt s mým 10 letym synem či dcerou, zamiloval se do nich tak mu vrazim pár facek a možná mu to pomůže víc ne tyto fóra a vědecké rozbory vašich pseudoproblemu s pozdravem Hanka matka
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Návštěvník píše:takže to chápu tak, že v preferovaným věku mě zajímá,milují ho, protože mi to přináší jakési vzrušení, ale až vyroste tak už to není ono ...tak tomu říkáte láska
Myslím, že většina z nás se snaží si uvědomovat rozdíl mezi zamilovaností a láskou, a uvědomujeme si ho ve stejné míře, jako si ho (ne)uvědomují lidé jiných sexuálních orientací. Zrovna v těchto dnech to ve vedlejším tématu hezky popsali Kasz a daniel:

http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=32436#p32436
http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=32446#p32446
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Nový příspěvek od Kasz »

Návštěvník píše:Pryč s takovým vedoucím, kdybych já jako matka věděla o takové náklonnosti mě dvanáctileté dcery a třicetiletého může, tak to zákazu nekompromisně.
Naštěstí jsem se setkal s také s matkou Hankou, která reagovala jinak: Mou dceru miluje pedofil (Týden.cz)

Ne každé dítě má milující rodiče, a kromě toho, dítě nežije ve vakuu, ale má a prožívá vztahy i s jinými lidmi, má kamarády vrstevníky, ale třeba i kamarády mezi dospělými, to je přece běžné, rodiče stěží mohou nahradit celou síť vztahů, které dítě má i se všemi ostatními lidmi.
Návštěvník píše:zamilovat se je normální, ale ne ve třiceti do 12ky , to dítě to poškozuje
Pokud se dotyčný chová jako starší kamarád, tak to nikoho nepoškozuje. Nesmí dávat svou náklonnost najevo víc, než jaká by byla od kohokoliv jiného. A zamilovat se ve 30 do dvanáctileté, to je úplně normální, stejně jako je normální, když se 12letá zamiluje do 30letého, to se taky může stát. Že je to méně obvyklé ještě neznamená, že to nemůže být "normální" a dítěti i tomu dospělému ku prospěchu.
Návštěvník píše: oni jsou ti kteří jim dokáží pomoct
Bylo by to moc hezké, ale jsou rodiče, kteří svým dětem pomoct neumí, jsou rodiče, kteří svým dětem škodí, jsou rodiče, kteří své děti zneužívají i vraždí. K takovým rodičům se asi dítě svěřit se svým problémem nepůjde.

Zajímavé, že haníte pedofily, a vyzdvihujete rodiče, jak kdyby oni byli dokonalí. My říkáme, že nejsme o nic lepší nebo horší než kdokoliv jiný, rodiče taky jsou jen lidé, kteří nejsou dokonalí, a někteří z nich svým dětem ubližují, bohužel největším rizikem pro život dítěte jsou jeho vlastní rodiče - to je fakt, který je také třeba si přiznat.
Návštěvník píše:když oo sobě vím, že jsem pedofil, tak musím přijmout to, že se dětem budu vyhýbat,
Nemusím. Pracuji jako učitel a i sexuologové jsou toho názoru, že pedofilové bývají dobrými učiteli. Rozhodně kvůli Vašemu názoru své zaměstnání měnit nehodlám.
Návštěvník píše:pak je to sebeovládání a překonávání sebe sama, ale pokud vyhledáván společnost děti a v kontaktu s nimi se musím ovládat...tak je to špatně,
Takže dobře by to bylo tak, že by se člověk neměl ovládat? Pokud vyhledáváte společnost lidí, tak se v jejich společnosti neovládáte, nebo jak to mám chápat? Naopak, myslím si, že je dobře, že pokud jsem ve společnosti dětí, tak že se ovládám. A překonávání sebe sama - v čem? V tom, co dělá většina lidí? Necítím žádné "sexuální nutkání", když jsem s dětmi, ty ve škole učím, a u známých na návštěvě si s nimi hraji, myslet na sex nemám čas. Ten si užiju až před spaním a s vlastní rukou.
Návštěvník píše:takže to chápu tak, že v preferovaným věku mě zajímá,milují ho, protože mi to přináší jakési vzrušení, ale až vyroste tak už to není ono ...tak tomu říkáte láska...
Já to mám tak, že pokaždé, když se ta dívka dostala do věku 14 nebo 15 roků, tak přestala mít o kamarádství s tím starším dospělým kamarádem zájem. Já bych měl o vztah zájem i nadále, ale nemůžu se vnucovat. Nyní jsem se tady přes naši seznamku seznámil se 14letou dívkou, která naopak někoho hledala, a i když není v mém "nej věku", přesto vím, že ji dokáži plnohodnotně milovat, protože láska a partnerský vztah ani zdaleka nejsou o fyzickém vzhledu.
Návštěvník píše:měli by jste dozrát, začít se chovat jako chlapi,dělat něco smysluplného, protože pitvat se v těch vašich pocitech a fantaziich je zbytecne ,jen vás to vzdaluje realitě,
Náš web má za cíl pomoci lidem, kteří cítí erotickou přitažlivost k dětem, nebo jejich přátelům a kamarádům. To nikoho realitě nevzdaluje, naopak mnohým lidem, jako třeba Skisce, to realitu prožívání pedofila přibližuje.

Marco jistě ještě dozraje, taky má teprv 16 let, a i já ve svých 35 letech také pořád dozrávám. Zajímalo by mne, ne jak byste reagovala, kdyby se Vám svěřil kamarád Vašeho syna, že je do něj zamilovaný, ale zajímalo by mě, jak byste reagovala, kdyby se Vám Váš dospívající nebo dospělý syn syn svěřil s tím, že je zamilovaný do nějakého dítěte. Taky byste mu dala facku podle Vašeho vzoru "pokud by dospělý chlap vyhledával kontakt s mým 10 letym synem či dcerou, zamiloval se do nich tak mu vrazim pár facek a možná mu to pomůže víc ne tyto fóra a vědecké rozbory vašich pseudoproblemu"?

Děkuji předem za odpověď.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 5):
Gabriel Svoboda, Ajax144, Marco Freeman, Scopi, max1
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Návštěvník

Re: Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Nový příspěvek od Návštěvník »

Ano vyslechla bych ho a snažila se mu pomoct a hledala bych příčinu problémů, pořád si myslím a nepřesvědčil mě o tom žádné další studie sexuologie a psychiatrů, že hledáním, usilovnou prací na sobě , hledáním opravdových hodnot se dá hodně zmenit, spousta z vás tady nechce...
Uživatelský avatar
Návštěvník

Re: Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Nový příspěvek od Návštěvník »

A ještě...podle mého jak tady někdo píše, dívka kolem 15 přestává mít zájem...no jisté, protože začíná chápat souvislosti a to se vám nehodí do krámu , nejde již tolik ovlivňovat
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Nový příspěvek od Kasz »

Návštěvník píše:...hledáním opravdových hodnot se dá hodně zmenit, spousta z vás tady nechce...
No, pak je otázka, jestli by se Vám dál pak svěřoval s dalším... Pedofilie totiž změnit nejde, je to celoživotní záležitost a jediná věc, co se dá udělat, je smířit se s ní. Neznám pedofila, který by se "vyléčil", tj. děti by se mu přestali líbit, za to by se mu začali líbit výhradně dospělí.
Návštěvník píše:A ještě...podle mého jak tady někdo píše, dívka kolem 15 přestává mít zájem...no jisté, protože začíná chápat souvislosti a to se vám nehodí do krámu , nejde již tolik ovlivňovat
Začíná mít jiné zájmy, takže kamarádství s dospělým kamarádem pro ni není už tolik důležité, jako to bylo v předchozím věku, to bych viděl jako hlavní důvod. Nikdy to nebylo tak, že bych s dotyčnou nemohl pak již komunikovat nebo přijít na návštěvu, jen zájem z její strany už nebyl tak "vřelý", jako dřív. Myslím si, že je to přirozený vývoj. Může se ale stát, že právě kolem toho věku může začít mít dívka zájem "jiný", a ten může přetrvat.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Nový příspěvek od Daniel »

Návštěvník píše:Bohužel, když oo sobě vím, že jsem pedofil, tak musím přijmout to, že se dětem budu vyhýbat, budu žít v jakési askezi...
Obávám se, že by manželka nesouhlasila s tím, abych se odstěhoval od rodiny a abych se přestal stýkat s vlastními dětmi. A obávám se, že by s tím nesouhlasili ani moje děti. Stejně tak se obávám, že by moje děti nesouhlasili s tím, abych jim zakázal vodit si domů kamarády a kamarádky.

Je pravda, že mě sexuálně přitahují prepubertální holčičky. Mimochodem moje vlastní dcera je stále ještě v tomto věku. Nicméně s vlastní dcerou nemám problém a stejně tak nemám problém ani s jejími kamarádkami. Ty patří do jejího dětského světa a mým úkolem je její dětský svět chránit.

Je také pravda, že jsem několikrát do malé holčičky nechtěně zamiloval. Naposledy před třemi lety do jedné dceřiny kamarádky. Prožíval jsem emoce a musel jsem s nimi nějakým způsobem naložit a rozhodnout se, kam je usměrním. Nakonec jsem pod vlivem emocí začal psát písničku pro dceru k jejím šestým narozeninám. A byla to mimochodem nejlepší píseň, kterou jsem jí kdy napsal, protože pak měsíc po narozeninách chtěla před spaním zpívat jenom ji a žádnou jinou.

Je také pravda, že čas strávený s dětmi někdy silně emocionálně prožívám. Vzpomínám si na jeden takový zážitek před rokem, když jsem doprovázel dceru. Opět jsem musel nějakým způsobem naložit se svými emocemi a řešil jsem to napsáním písničky pro manželku.

Myslím si většina lidí by o mě nikdy neřekla, že jsem pedofil, ale těch několik známých, kterým jsem to řekl, se mnou problém neměli. A nemají ani problém dál k nám pouštět svoje děti, případně je u nás nechat přespávat. Ono to totiž skoro nikdy není o tom, jakou má člověk sexuální orientaci. Vždy je to o tom, jak dlouho a jak dobře daného člověka znám, jak moc mu důvěřuji, jak moc vidím do jeho soukromého života, jak se chová ke svým blízkým, k vlastní manželce a vlastním dětem. Znám lidí, kteří pedofilové evidentně nejsou a vlastní dítě bych jim nesvěřil ani na pět minut. A mám jednoho pedofilního kamaráda, kterého znám, se kterým si rozumím a kterému bych se nebál svěřit vlastní dceru na týden.
Návštěvník píše:s pozdravem Hanka matka
s pozdravem Daniel otec :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvky (celkem 4):
Kasz, simgiran, Gabriel Svoboda, Plyšáček
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Návštěvník

Re: Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Nový příspěvek od Návštěvník »

Pokud teda neubližovat tak pak je jediné východisko...a to říct pravdu...s tím bych měla asi jako rodič nejmenší problém, kdybych to o konkrétním člověku věděla, že je pedofil a mohla se rozhodnout zda ho znám natolik dobře a důvěřuji mu a svěřím mu dítě či ne...a o tom to možná je neschovávat se tedy, nebát se a jít s pravdou ven i za cenu určité perzekuce...Danieli - otče...můžete být úžasný otec, ale manžel? Muže , kterého přitahují malé holčičky...Vaše manželka o tom ví? nebo se musíte přetvařovat?
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Nový příspěvek od Kasz »

Návštěvník píše:Pokud teda neubližovat tak pak je jediné východisko...a to říct pravdu...s tím bych měla asi jako rodič nejmenší problém, kdybych to o konkrétním člověku věděla, že je pedofil a mohla se rozhodnout zda ho znám natolik dobře a důvěřuji mu a svěřím mu dítě či ne...a o tom to možná je neschovávat se tedy, nebát se a jít s pravdou ven i za cenu určité perzekuce...
A právě to je "zhouba" Vašeho uvažování. Posuzovala byste člověka na základě toho, jakou má sexuální orientaci, a ne podle toho, jaký doopravdy je. Myslíte si, že když je někdo na dospělé ženy, tak by Vašemu dítěti nemohl ublížit? Jste vedle. Asi 90 % případů pohlavního zneužívání dětí mají na svědomí tito "normálně" orientovaní muži. Nebylo by tedy lepší soudit podle skutečného chování?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
max1
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Návštěvník

Re: Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Nový příspěvek od Návštěvník »

ne já..vy s tím máte problém...vy s tím musíte bojovat, nejdřív se ve mě zvedla vlna odporu...jak je to vůbec možné provozovat veřejně tyto stránky , rozhodla jsem se tedy kouknout jak to zde chodí a přesvědčilo mě to o tom, že správné a přirozené to není...vůbec ty fotky dětí na profilech, příběhy, které jsou plné něžností a citu vůči dětem nebo jak s oblibou uvádíte preferované skupině ...vždyt je to o tom ukojit svůj chtíč a v tom je ten paradox...a vůbec polemizovat o tom zda dítěti ublíží nebo ho poškodí jakákoli forma sexuálního kontaktu s dospělou osobou a zvlášť pokud jde o osobu, která s dítětem navázala přátelský kontakt at ve formě oddílového veoucího, či učitele aj.je scestná a samozřejmě že ho poškozuje a narušuje důvěru v člověka jako takového...dítě má taky jistě svůj sexuální život, ale zcela odlišný od fantazií které tady prezentujete...vyběhněte ven, je tolik oblastí, pokud jste tedy všichni tak senzitivní a citliví, kde můžete svůj potenciál uplatnit...ochrana přírody,zvířat,starých lidí a nesoustředte se jen na tu vaši preferovanou skupinu s pozdravem Hanka
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Nový příspěvek od Kasz »

Každý člověk vidí potenciál v tom, co jej baví, co jej naplňuje. My jej povětšinou vidíme v dětech, tak nevím, proč bychom museli dělat práci, která by nás tolik netěšila, když si můžeme zvolit tu, která nás bude těšit a dávat našemu životu smysl. Píšete, že "vždyt je to o tom ukojit svůj chtíč", jenže jste úplně vedle. Nebo také děláte všechno jen pro svůj chtíč? Pedofilové jsou zvláštní druh lidí, kteří mají nějaký jiný, víc intenzivní "chtíč", než ostatní lidé? A ostatní lidé jsou svatoušci, kteří vždy vše dělají nezištně pro druhé? A žijeme oba na planetě Zemi?
Návštěvník píše:...a vůbec polemizovat o tom zda dítěti ublíží nebo ho poškodí jakákoli forma sexuálního kontaktu s dospělou osobou a zvlášť pokud jde o osobu, která s dítětem navázala přátelský kontakt at ve formě oddílového veoucího, či učitele aj.je scestná...
Jistěže zcestná, jak jinak, a polemizovat je samozřejmě zbytečné, protože údaje o tom, že "zneužití" může mít pro další život "oběti" i pozitivní následky, si naši sexuologové ve svém výzkumu zřejmě vycucali z prstu.

My tady na stránkách uvádíme veškerá fakta, jak ta, která nám "jdou do krámu", tak ta, která se nám líbit nemusí, a stejně tak je to ve vztahu k návštěvníkům - rozhodně nehodláme upravovat svoje texty tak, aby se snad cíleně měli líbit kolemjdoucím, jsou to především naše stránky a stránky, které mají pomáhat jiným pedofilům nebo jejich přátelům, kteří si chtějí zjistit nějaké podrobnější informace. Nestavíme tady zeď cenzury, která informace filtruje podle toho, jak se to někomu líbí. Víme, že jsou pedofilové, kteří dětem ubližují, ale víme i to, že jsou pedofilové, kteří pro děti konají mnoho dobrého. Vy si uvědomte, že mnohem víc případů zneužívání dětí mají na svědomí nepedofilové - ti jsou podle Vás dětem zcela bezpeční, ti se dětem vyhýbat nemusejí? Na to jste mi neodpověděla.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 2):
max1, Scopi
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Příspěvky: 282
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Re: Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Nový příspěvek od max1 »

A ste si ista že vaše deti alebo niekho s vašej rodiny neuči pedofil/ka? Alebo že niekto s vašich kamaratov je pedofil/ka a kontaktu s vašimy detmi? A poškodilo ich to ? Pedofilne orientovany ludia sa všade či sa vam to pači alebo nie a neni možnost ako sa nas da zbavit žijeme tak ako každy iny občania medzi vami.
Sudit sa maju činy nie orientacia. To že ma pedofil rad deti je normalne a je tiež normalne že chce snimy travit svoj volny čas. Už som pisal inej teme že by bolo asi dobre ak by sa pedak ani nenarodil takomto nepriatelskom prostredi kde musi trpiet cely život a zmierovat sa stym všetkym. A že je to krute to si neviete ani len predstavit. A nepiš te mi ako musia trpiet deti že oni su prednejšie ako život pedofila.
Pedofil ma tiež pravo na život a prežit ho podla možnosti ake su danej spoločnosti tolerovane.
Uvedomely pedofil si nechce pokazit meno tym že by osahaval deti ale naopak chce byt voči spoločnosti zodpovedny. A už prdomnov tu pisaly ako maju deti radi a že nemaju plane im akokolvek ublyžovat a že zamilovanie do dietata nerovna sa zamilovanie heteraka do ženy a veci stym spojene.
Vaš syn dcera môže byt pedofil ak budete mat take postoje tak určite sa vam nezdôveria ale pridu sem a tu budu hladat pomoc a poradenstvo.
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Kamarád a vedoucí v oddíle - je pedofil?

Nový příspěvek od Daniel »

Návštěvník píše:Pokud teda neubližovat tak pak je jediné východisko...a to říct pravdu...s tím bych měla asi jako rodič nejmenší problém, kdybych to o konkrétním člověku věděla, že je pedofil a mohla se rozhodnout zda ho znám natolik dobře a důvěřuji mu a svěřím mu dítě či ne...a o tom to možná je neschovávat se tedy, nebát se a jít s pravdou ven i za cenu určité perzekuce...Danieli - otče...můžete být úžasný otec, ale manžel? Muže , kterého přitahují malé holčičky...Vaše manželka o tom ví? nebo se musíte přetvařovat?
Ano manželka o tom, ví. To že mě přitahují malé holčičky jsem jí řekl už před svatbou. Nepoužij jsem přitom slovo pedofil. Asi proto, že jsem tenkrát sám odmítal pojmenovat svůj stav pravdivými slovy. Naštěstí pro mě úplně nepochopila, co jí říkám. Později se mi přiznala, že kdyby jí to došlo hned, že by z toho vztahu asi vycouvala, ale že po těch letech mě zná, že mě má ráda a že ví, že mi může věřit.

Co se týče soužití pedofila s dospělou ženou, jsou pedofilové, kterým se líbí i dospělé ženy a pedofilové, kterým dospělé ženy nic neříkají. Já jsem naštěstí první případ. Líbí se mi i dospělé ženy, pokud jsou menší postavy a vypadají mladší, než jsou ve skutečnosti. Manželka měří 150cm a i když je o tři roky starší, tak jí lidé tipují většinou tak o deset let méně než mě. Nevím, kolik jsem za svůj život potkal krásných holčiček, to bych se asi nedopočítal, ale opravdu krásné dospělé ženy jsem za svůj život potkal tři. A s tou nejhezčí jsem se oženil :) Měl jsem štěstí.

Ani v intimním životě jsme nikdy problémy neměli. Slyšel jsem o případech, kdy si partnerky pedofilů oblékaly dětské noční košilky a pokoušeli se různě krášlit, aby vypadali jako holčičky. My jsme naštěstí nic podobného provádět nemuseli. Manželka je pro mě hezká a přitažlivá sama o sobě.

A že mám v profilu napsaný preferovaný věk 4-10 let, tak to není nic, čím bych se chlubil, nebo na co bych byl hrdý, v mém případě to je výsledek sexuologického vyšetření, které jsem dobrovolně podstoupil. A na tom, že žiji se ženou, která tomuto věku neodpovídá, také není až tak nic zvláštního. Většině mužů by totiž na tomtéž vyšetření vyšel preferovaný věk mezi necelými dvaceti a necelými třiceti lety. Má to své biologické opodstatnění, ženy jsou v tomto věku na vrcholu plodnosti a muži jsou od přírody (většinou) naprogramovaní k tomu, aby byli k ženám v tomto věku přitahováni nejvíc. Nicméně vztah dvou lidí není jen otázkou sexuální přitažlivosti. Je hodně čtyřicetiletých i starších mužů, kteří žijí se stejně starými manželkami, jsou spokojení a nic by na tom neměnili. Ani já nic měnit nechci. Manželku mám rád už pro ty roky, které jsme spolu strávili, pro obtíže, které jsme spolu zvládli, a pro děti, které společně vychováváme. Láska je pro mě věci rozhodnutí. A projevování si vzájemné lásky je věcí každodenních maličkostí.

Teď jsem si vzpomněl, že jsem nedávno na toto téma napsal příspěvek, jestli vás to zajímá, můžete si ho přečíst: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=29285#p29285

A co se týče přiznávání se ke svojí orientaci, ono je to vždy otázka důvěry ke konkrétnímu člověku. Přeci jenom nechci, aby z toho někdo udělal veřejnou informaci. Já sám bych s tím snad ani problém neměl, ale byl bych nerad, aby to nějak dopadlo na moje vlastní dětí. Měl bych obavy, aby se pak neříkalo, že to jsou ty děti, co mají za tatínka pedofila, a aby jim neubylo kamarádů.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvky (celkem 2):
Kasz, Plyšáček
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů