Uděleno varování uživateli Plyšáček

Informování ohledně udělených trestů a varování. (V této části fóra mohou zakládat témata pouze členové Týmu ČEPEK, ostatní registrovaní uživatelé mohou na již založená témata reagovat. Uživatelé na Trestné lavici a Nově registrovaní mohou přispívat až po schválení příspěvku členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Pravidla fóra
  • Tato sekce slouží pro informování uživatelů o udělených trestech. Uživatelé umístění na Trestnou lavici (tedy uživatelé zaBANovaní) v této sekci mohou reagovat na již založená témata, jejich příspěvky však musí projít schválením některého z administrátorů (či globálních moderátorů). Upozorňujeme uživatele, že schvalovány budou jen nevulgární a neútočné příspěvky.


  • Témata se standardně uzamykají poté, co je trest uživatele ukončen a delší dobu nikdo do vlákna nepřispěje. Pokud je vlákno uzamčeno dříve, nejčastěji je tak z důvodu rozjeté off-topic hádavé diskuze. Pokud je vlákno takto dříve uzamčeno, může uživatel na Trestné lavici reagovat na svůj trest prostřednictvím zprávy na email [email protected].


  • Souhrn aktuálních trestů a informace k nim naleznete ve vláknu Přehledný seznam aktuálních trestů. Všechny tresty jsou udělovány včetně koncového data!
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od Kasz »

fenix píše:Kaszi, píšu o tom kvůli tomu, že ho všichni nechaj a pak se to začne řešit tady po pár dnech, kdy se to jasně musí vyhrotit.
Protože i oni jsou jen lidé, víš? Vadí mi, že kritizuješ, že jsme ho nechali, ale sám jsi ten, který ho také nechal.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
fenix

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od fenix »

Aha tak chceš zopakovat, že já na tom chatu nebyl? :D A ani mi nevadí to jak psal teď. :D
Zbytečně se zamotáváš do blbostí.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Plyšáček píše:Přítomným moderátorům Marcovi ani Simgiranovi to nevadilo.
Já ani nevím, kdy to bylo. Ne vždy, když jsem online na chatu, tak tam skutečně sedím. Mnohdy naopak nechám jet chat a jdu pryč nebo usnu. A někdy tam i jsem, ale nestíhám číst celé sklo. Nevím, o které situaci mluvíš. Že se moderátor neozve každopádně nemusí hned znamenat, že mu to nevadí. Třeba to prostě jen neviděl.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 3):
Allein, Damian, K3i4L
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Damian
Registrovaný uživatel
Příspěvky: 38
Dal: 608 poděkování
Dostal: 130 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od Damian »

Dovolím si ještě pár slovy zareagovat.
fenix píše:To mě zas jen utvrzuje, že moje rozhodnutí nechodit na chat je správné, takže všem přeji příjemný pedochat o počasí. :P :D
Upřímně bych raději viděl na chatu diskuze o počasí, než to, co se tam dělo včera. Jde vidět, že ani jeden z vás nebyl nikdy zneužitý a přitom natáčen, aby se tyto nahrávky posílaly dál. Jde vidět, že nevíte, jak ohromně vtipné to může přijít těm, kteří si tím prošli. Pokud máte nějaké své vlastní děti nebo alespoň nějaké hodně blízké, tak si aspoň představte, že by si někdo dělal srandu, jak s nimi bude natáčet "pohádky"... nebo případně by je s nimi natáčel. To je ale sranda, že jo?
Nevím kdo píše:Pomluva. V citovaném příspěvku Plyšáček označuje maxe jako distributora DP, přitom max s tím nemá nic společného a hned se ohradil (ale to už Damian schválně nezkopíroval). Žádám o vytečkování maxova jména.
Nevím, proč bych to neměl kopírovat schválně. Zkopíroval jsem jen Plyšáčkovy hlášky, které se mi nelíbily (+ jedna věta Toriho, aby bylo jasné, na co Plyšáček reaguje), zbytku jsem si nevšímal. A upřímně mi bylo jedno, jestli se píše v té větě o Maxovi nebo nikom jiném. Pokud se vám nelíbí, že to Plyšáček psal, tak si stěžujte na něj, ale ne na mě.
max1 píše:Ako čitam tak asi bude dobre chodit na chat jako anonym. Nepači sa mi to že sa toto zverejnuje na fore...
Vzpomínám si, že jednou si jedna desetiletá holčička napsala nepěkný status na Facebook, kde pomlouvala jiného člověka, který je mně docela blízký. Myslela si, že je to jen na zdi Facebooku, že je to její zeď a nikdo s tím nemůže nic udělat. Počítala s tím, že se o to nikdo nebude zajímat. Když jsem byl u nich doma a seděl u nich v kuchyni, kde mi společnost dělal ještě její starší brácha a matka, najednou jsem se zeptal, co myslela tím statusem, kde tvrdila že Jeden neznámý je lhář a ******. Matka na mě koukala vyjeveně, bratr taky a ona se červenala. Dali jsme o tom řeč. Myslím, že i ona pochopila již následující věty:
Když něco člověk udělá, napíše či řekne, tak musí počítat, že z toho mohou být nějaké následky. Možná dobré - někdo si všimne vašeho názoru a podpoří vás - nebo taky špatné - celé se to provalí a vy pak jste na ostudu. Pokud nedodržuji pravidla a chovám se jako dobytek, musím počítat s tím, že se to taky někde může projevit.
Kdybyste na pracovišti řekli, že ten a ten šéf je namachrovaný ******, tak se přece nemůžete divit, když se to někomu nebude líbit, půjde, a řekne mu to. A pokud si vás pak šéf zavolá a něco vám řekne, tak skutečně nemůžete nadávat na někoho jiného, ale maximálně na sebe.
Je třeba mít odpovědnost za své činy. Už nejsme děti, aby za nás byl odpovědný někdo jiný. Takže pokud porušuji pravidla a někdo jde, zveřejní to a stěžuje si, nemůžu chtít, aby se to tam neobjevovalo. Protože VŠE proti pravidlům a zásadám, a nejen na ČEPEKu, se jednoho dne může obrátit proti vám.

Ještě jednou, co se týče Maxova jména, tak ano, možná jsem to mohl nějak vyhvězdičkovat, ale ani mě to nenapadlo. Přece jen, ohradit se vůči tomu může na fóru.
Scopi píše:Vážně štěstí že ČEPEKovskej chat není jedinej, že jsou i místa, kde si nemusíme hrát na rosničky :)
Pokud Vám to někde vyhovuje více, nic Vám nebrání přestat na ČEPEK chodit a začít chodit úplně jinam.

A již končím. Na mě až moc dlouhý příspěvek, není mým zvykem psát tak dlouhé texty. A to jsem začínal větou "Dovolím si ještě pár slovy zareagovat.".

D.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Damian za příspěvky (celkem 9):
Slav, Forst Jan, Daniel, Marco Freeman, Kasz, Allein, Troper, Filip, K3i4L
Uživatelský avatar
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Příspěvky: 236
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od Slav »

Damian:
Pokud Vám to někde vyhovuje více, nic Vám nebrání přestat na ČEPEK chodit a začít chodit úplně jinam.
Díky, potřemýšlím o tom.
Uživatelský avatar
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Příspěvky: 282
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od max1 »

Bohužial deti sa zneuživaju a ty si bol jeden s mnoha tam neni čo dodat ale taktiež chap nas čo musime žit stymto hendikepom do konca života a nejak sa potrebujeme vypisat stych depresiji inak scvokneme stoho a to nemusi dobre dopadnut.

Som tu už 5 rokov a veci sa menia na začiatku to bolo poslanie pomahanie atd.. No časom sa to menilo novy ludia prestali chodit a naraz nebolo o čoim pisat. Tak stal sa stoho chatu pokec pre zabavu na odreagovanie kedže nikde nebola možnost sa pedofilne zabavit verejne s pochopitelnych dôvodov.

A ja tiež potrebujem sa nejak zabavit po praci unaveny vyčerpany znechuteny a chem si urobit naladu na chatu. Takže mě tie uchylne srandovne dvojzmyselne naražky nevadia. Ma sa to brat s nadhladom.
Da sa to prirovnat k čiernemu humoru na odreagovanie.
Vadi mi ak sa niečo piše pre srandu na chate a potom vynaša na forum kde to zostane niekolko rokov hnit.
Na chate by to zapadlo prachom a všetko by bolo pohode. Ja som už obmezdil pisanie na chate kedže sa všetko odtial niekam kopiruje. Mne nevadilo že plyšaček na chat napisal tu vec to by tam nezosatlo.
Som sa preventine ohradil lebo som už citil že to dopadne takto nejak inak by som snim tam srandoval normalne ako som bol zvyknuty pred prichodom Frosta... A plyš pisal o natačani videi ktore su podobne ako naturisticke s minulosti...

Tam na chate už sa ani neda opisat čo sa dialo cez den ako pisal Fenix.
Ok neni to môj web ale určite sukromie by som očakaval.

No naštastie je tu iny web kde sa da pisat viac otvorene ale neni to taka alternativa ako čepek.
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Příspěvky: 479
Dal: 140 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od Scopi »

Damian píše:Pokud Vám to někde vyhovuje více, nic Vám nebrání přestat na ČEPEK chodit a začít chodit úplně jinam.

Taky že už to pár lidí udělalo (mluvím o chatu, ne o fóru).
Jen mě mrzí jak se to tady zkazilo, z dobrýho pedochatu se stalo, to co je z něj teď, kde se už nemůže psát skoro nic :(
Uživatelský avatar
fenix

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od fenix »

Souhlasím s tím co psal max1 a ono prostě vůbec nevidím, že by to co se tu poslední dobou děje něco řešilo.
To co je na chatu by tam pokud možno mělo zůstat, nehledě na to že se zkopíruje vždy jen pár vět bez kontextu. A spíše se pak všechno místo pár minut hádek na chatu řeší nesmyslně na fóru několik dní. Opravdu to mělo nějak pomoct?
Co se týče přímo Plyšáčka, jeho chování se mi někdy taky moc nelíbí. Ale zase nějaký měsíční ban je zcela zbytečný trest, který stejně nic nezmění. Nevěřim, že by ho to tentokrát mělo změnit, on je prostě takový a v tomto ohledu myslí trochu jinak.
Třeba je nutné ho na to pořád upozorňovat rovnou než se rozjede pokud vám to tak vadí.
Nebo taky nepomůže nic. :D
Scopi píše: Taky že už to pár lidí udělalo (mluvím o chatu, ne o fóru).
Jen mě mrzí jak se to tady zkazilo, z dobrýho pedochatu se stalo, to co je z něj teď, kde se už nemůže psát skoro nic :(
Ano pár lidí to už udělalo, třeba pro mě už nemělo cenu chodit na takový chat. A to i kvůli lidem co se pak snaží najít jen tu největší špínu bez ohledu na to aby chápali nějaké souvislosti.
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Příspěvky: 479
Dal: 140 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od Scopi »

fenix píše:Ano pár lidí to už udělalo, třeba pro mě už nemělo cenu chodit na takový chat. A to i kvůli lidem co se pak snaží najít jen tu největší špínu bez ohledu na to aby chápali nějaké souvislosti.
Tak já tam občas alespoň nakounu, jestli se náhodou neřeší nějaké zajímavé téma, jinak to opravdu nemá cenu.
Uživatelský avatar
Fíla
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Příspěvky: 37
Dal: 8 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od Fíla »

Z vlastní zkušenosti můžu napsat, že častým psaní dvojsmyslů člověk vyjadřuje ten "sexuální" smysl, ale pro obhajobu se snaží podávat ten nesexuální smysl.

Takto si někteří pedofilové testují svojí oběť stylem: "Pošleš mi jí přes facebook na fotce?" A podle kladné reakce buď řeknou narovinu co chtějí a nebo při váhavé reakci řekne "Myslel jsem gumičku do vlasů, na co myslíš, čunče.." a tím se staví do světla "normálního". Jenže v případě dítěte se ono cítí jako špatný, že ho to opravdu ten první podtext napadlo a že je špatný ono.

V sexuologii jsou dvojsmysly většinou identické pro myšlení a chtíče pedofila. Proto mají potřebu vymýšlet dvojsmysly a to i v případě, pokud se jedná o smyšlenou historku. Vnitřně to člověka a vzrušuje i o tom psát a přemýšlet o tom.
Proto i v naštvaných internetových komunikacích je identický styl myšlenek místo "Zabil bych tě, a hodil do řeky" napíší "Usouložil bych tě do bezvědomí" a to je to vyjádření té sexuality jinak orientovaného člověka. A neplatí to jen u pedofilně zaměřených jedinců, ale u parafílie obecně.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Fíla za příspěvky (celkem 2):
Daniel, Damian
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od Kasz »

[21.10.15 20:51:50] Manasek → Plyšáček : zitra mam poprve oficialni hlidani na cely den Emotikona grin
[21.10.15 20:52:46] Plyšáček → Manasek : A jéje. A říkal ti otec, že máte používat ochranu?

*wall* *wall* *wall* *wall*
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 2):
Damian, K3i4L
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od Plyšáček »

Při dnešní konverzaci s Maňáskem na chatu se mi svěřil, že bude "hlídat" svoji starší přítelkyni.
Rovněž je mi ze soukromých diskusí za poslední dny známo, že otec jeho přítelkyně s ním již několikrát žertoval o tom, aby používali ochranu.
Tak jsem se jej zeptal, chtěl jsem šeptem, ale popletl jsem to, zda opět vtipkoval.
A napsal jsem, co jsem napsal.

1. Chtěl jsem přejít do šeptání - i když Maňásek začal nahlas, a nepovedlo se mi to.
2. Vím, že má starší přítelkyni a jak čistý s ní má vztah.
3. Je mi známo, jak její otec vtipkuje o ochraně.
4. Sexuální ochranu mám spojenou se sexem s vyzrálými a dospělými partnery. I kdybych chtěl nevhodně zažertovat o zneužívání dítěte, nespojoval bych to s antikoncepcí.
5. Žertovat jsem nechtěl. Ani tam není smajlík.
6. Vždyť tam i píši: "A říkal ti otec..." Je tedy jasné, že rodiče oné dívky s ním komunikují.
7. Neptal jsem se Maňáska, zda má ochranu či zda použije ochranu, vím, že se do větších akcí nechystají, ale zda o ní mluvil jeho "tchán".

Kdyby v reakci na tyto věty nereagoval Jan Forst zvracejícím smajlíkem, nikdo by to za nevhodné snad neoznačil.
Někdo další mě zbytečně hlásil adminům. Je to celé nechutné a nechápu, co si vůbec kdo dovoluje mě podezřívat z nekalého dvojsmyslu.
Celou situaci, byť se jedná o nedorozumění, považuji za šikanu Plyšáčka. Už tón, jakým se mnou začal Kasz celou záležitost řešit na chatu, mě silně urazil.
Šikana. A necítím se teď v komunitě dobře. :(
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od Kasz »

Když jsem začal číst tvé vysvětlení, tak jsem si říkal, že by zasloužilo i poděkování. Až do bodu 7) to máš vysvětlené velmi dobře a srozumitelně. Pak ale následoval tvůj naštvaný tón a vytýkání, že jsem přišel na chat a rázně jsem to s tebou začal řešit. Proč asi? Protože dvojsmysly jsme s tebou už mnohokrát řešili. Prostě na tebe platí přísnější metr a měl by sis dávat extra bacha, co napíšeš a jak to může vyznít. Tvá věta skutečně vyzněla nechutně dvojsmyslně. Poznámky o tom, jak tě šikanujeme, nebo jak tě z něčeho podezříváme, sis proto mohl nechat od cesty.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 6):
Damian, Allein, Jeremy, Marco Freeman, Daniel, K3i4L
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Damian
Registrovaný uživatel
Příspěvky: 38
Dal: 608 poděkování
Dostal: 130 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od Damian »

Někdy je třeba se nejdříve zamyslet, něž něco pošlu. Obzvlášť, pokud jde o nějakou ostatním neznámou konverzaci. Bez jakéhokoliv kontextu vaší předchozí debaty to bohužel vyznívá tak, jak to vyznívá. Proto je lepší soukromou konverzaci (a takto ožehavé téma) řešit v šeptání nebo někde na Vašem společném kanále. Ale to už jsem Vám psal na chatu.

A mně se už začíná vcelku hnusit, že každý druhý zásah moderátora se tady považuje za šikanu. Připomíná mi to situaci na základních školách, kde je učitel zhrozeným rodičem seřván za to, že neposlušné dítě poslal na chodbu s tím, že si na něj zasedl a šikauje jej. Na jiných webech by se s Vámi absolutně nemazlili, právě naopak bych řekl, že už byste tam dávno nebyli. Trpělivost Týmu ČEPEK velmi obdivuji a jsem za ni vděčný. A rozhodně jejich rozhodnutí nepovažuji za šikanu.

Peace! *v*

D.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Damian za příspěvky (celkem 6):
Kasz, Filip, Allein, Jeremy, Marco Freeman, K3i4L
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od Plyšáček »

Damiane, s tebou jsem si dnes velice hezky povídal na chatu do doby, než jsem byl "pozvracen" a než na mě vlétli pochopové, jak na nějakého grázla.
Přitom jsem to obdobným způsobem asi 10 minut vysvětloval už přímo na chatu. Přesto někdo volal "komando".

1. O zneužívání nežertuji.
2. Antikoncepci mám spojenou se sexem dospělých lidí a považuji ji za nechutnou.
3. Takže spojení mezi SZ a antikoncepcí bych spíše považoval za nechutný horor.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od Teenbl »

Damian píše: A mně se už začíná vcelku hnusit, že každý druhý zásah moderátora se tady považuje za šikanu. Připomíná mi to situaci na základních školách, kde je učitel zhrozeným rodičem seřván za to, že neposlušné dítě poslal na chodbu s tím, že si na něj zasedl a šikauje jej. Na jiných webech by se s Vámi absolutně nemazlili, právě naopak bych řekl, že už byste tam dávno nebyli. Trpělivost Týmu ČEPEK velmi obdivuji a jsem za ni vděčný. A rozhodně jejich rozhodnutí nepovažuji za šikanu.
D.
Víš Damiáne, ono je vcelku složité to nějak řešit, tak aby to bylo skutečně efektivní. Vím minimálně o třech lidech, kterým bych za dané situace dal roční ban a po roce by se vidělo, jestli už je po problému či nikoliv. Ono tu je jiná situace i díky tomu, že se lidé znají víc osobně, a i díky charakteru webu, pedofilové jsou opravdu trochu specifická komunita. Já spíš vidím jako problém mnohdy neefektivní řešení, kdo má chut někoho banovat, když pak na privátních kanálech všude vytrubuje tvoji identitu a tohle se stalo za poslední rok 3x....
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Teenble píše:Já spíš vidím jako problém mnohdy neefektivní řešení, kdo má chut někoho banovat, když pak na privátních kanálech všude vytrubuje tvoji identitu a tohle se stalo za poslední rok 3x....
Člověka, který vyzradí identitu někoho jiného jen proto, že zasáhl na chatu, obzvlášť když jde o tento náš komunitní "kruh", nepovažuji za člena komunity. Takový člověk je jen uživatel, kterému se nedá věřit, jeden z mnoha nedůvěryhodných lidí na planetě. Řadím jej na stejnou příčku důležitosti, na kterou usazuji například novináře Blesku - jelikož víc si z mé strany nezaslouží.

Jestli mám k něčemu opravdu nezlomitelnou averzi, tak je to podobný podraz a zrada, jako je tohle.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 5):
Teenbl, Gabriel Svoboda, Damian, Allein, K3i4L
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od Teenbl »

Marco Freeman píše:[
Člověka, který vyzradí identitu někoho jiného jen proto, že zasáhl na chatu, obzvlášť když jde o tento náš komunitní "kruh", nepovažuji za člena komunity. Takový člověk je jen uživatel, kterému se nedá věřit, jeden z mnoha nedůvěryhodných lidí na planetě.
No kdybych to tak bral vždy, tak už se s mnoha lidmi vůbec nebavím, například mezi fialovými členy vím o čtyřech lidech, kteří vyzradili identitu jen kvůli naštvanosti na nějakou osobu.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od Plyšáček »

Když už jste k tomu využili moje vlákno, vyjádřím se také.
Teenble, rád od tebe čtu, jakým způsobem se stavíš k vyzrazování identit.
A je mi velice líto, co se ti stalo - zvláště v pozici moderátora. :(

Já považuji v komunitě, jako je ta naše, za naprostou samozřejmost udržení citlivých údajů a za svatokrádež cokoliv prozradit na druhého, aniž by s tím souhlasil. Nejvyšším vzorem v tomto je mi Efix. Kdykoliv jsem se jej na kohokoliv přeptal - třeba jen, zda má rád bonbony, odpověděl jediným správným způsobem: "Zeptej se ho sám."

U lidí pracujících s dětmi je utajení identity o to významnější.
Snad tě tedy, Teenble, dne 10.10. na chatu nepobouřily tyto moje dvě věty:

"Nerad bych se jednou dostal do fáze, kdy bych musel v rámci utajení odklidit několik lidí...
I kdybych si ruce neumazal, musel bych někoho povolat..."

Ačkoliv jsem neměl na mysli třeba hned totálního čističe, opravdu by se hrála vyšší liga...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Uděleno varování uživateli Plyšáček

Nový příspěvek od Forst Jan »

Není to dlouho co za své řeči o točení DP měl Plyšáček měsíc ban. A poučil se? Ne. Své řeči o točení vede při každé příležitosti.
[25.10.15 21:27:12] �ekni�eptej Plyšáček → Marco Freeman : Jak bys mohl vědět o propedofilních fotečkách, když vůbec nejsi ne sex. :D Nezajímavých vidím na iMGSRC tisíce a je m z toho nanic. Dávám si práci s výběrem nejzdařilejších, a po několika dnech to mám předělávat. Prosím vás, zvládate to ukočírovat? J8 jsem navrhoval i příspěvek pro adminy, aby si mohli pořídit pořádné nádobíčko, ale nezájem. Tak ty peníze vrazím do kamery a pojedu. Nemá cenu zdržovat, když tu máme mnoho Syřanek.

[25.10.15 21:34:23] �ekni�eptej Plyšáček → Teenbl : Jaké fotky? Jaký souhlas? Budu točit.

[25.10.15 20:47:51] �ekni�eptej Plyšáček ŠEPTÁ Forst Jan : J8 jsem v klidu, ale budu užitečnější jako špičkový producent než zde.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Forst Jan za příspěvky (celkem 2):
Damian, K3i4L
Děkuji
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů