Logický rozpor ve větách Plyšáčka na chatu

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Logický rozpor ve větách Plyšáčka na chatu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Mimochodem, Kaszi, všechno nejlepší k tvým dnešním třicátým pátým "Kaszovinám". :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvek:
Damian
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Logický rozpor ve větách Plyšáčka na chatu

Nový příspěvek od Kasz »

Cítím potřebu se k některým příspěvkům vyjádřit. Protože se ale bojím, že po práci přijdu a bude tady jejich trojnásobek, vlákno zamknu. Po mé reakci opět odemknu. Děkuji za pochopení.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Příspěvky: 442
Dal: 90 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od asce »

Během psaní mého příspěvku bylo původní vlákno zamknuto a text nevím proč skočil sem. Svoje vyjádření bych přesto chtěl uvést. Pokud se hodí jinam lépe, prosím o přesunutí

Chtěl bych se vyjádřit celkově k tomu, čeho jsem byl a stále nyní jsem svědkem na webu, kde jsem si předplatil členství. Tento web je jistě velmi choulostivý. Členstvím, obzvlášť když jej zaplatím tak, že pomocí 1 x Ctrl + c a 1 x Ctrl + v má jeho správce moji plnou identifikaci, pro mne představuje nemalé společenské riziko. Přesto jsem to udělal. Proč? Protože jsem předpokládal, že zde naleznu osoby chápající, osoby přívětivé, pomáhající. Osoby, které jistě mohou být z různého „těsta“, ale které jsou pevně stmeleny tou choulostivou a společensky naprosto netolerovanou úchylkou. Ve prospěch tohoto kolektivu jsem byl připraven, což doufám stále svými příspěvky činím, poskytnout nemálo svého vzácného času. Cítím se být součástí jádra tohoto našeho „spolku“ – tedy členem skupiny s názvem stejným, pod jakým se ve zkratce prezentuje web jako celek, totiž Čepek. Že jádro musí mít své velitele, kteří mají větší pravomoci, ale také zodpovědnost, to je zcela logické a přímo nezbytné. Od těchto velitelů, jakožto pilířů projektu, ale o to víc očekávám, to co jsem napsal výše, jenže jaksi ještě povýšeno na druhou: tj. pochopení, přívětivost, nápomoc, to vše v nejvyšší možné míře. Tím pochopitelně nijak nezpochybňuji, že k tomuto patří i citlivé, dle situace ale i důraznější upozornění, pokud nějaký člen poněkud ujede a například napadá ostatní členy či vyjadřuje svoje názory způsobem, který by mohl přivodit zákaz tohoto webu.
Jak to bylo se mnou, když jsem se tedy začal na webu rozkoukávat. Hned po jednom z prvních příspěvků jsem byl velitelem nejvyšším veřejně označen za hlupáka, protože jsem chybně vložil citaci. Přitom nejvyšší velitel sám neznal, co mi umožňují či neumožňují funkčnosti, když jsem současně ve skupině čepek a současně jsem nováček. Je pravda, že jsem poté dostal omluvu, ale víte jak je to s již jednou vypuštěnými slovíčky… trocha hořkosti zbyde i tak… V tuto chvíli se mě zastal jiný člen a vysvětlil mi, jak se věci mají. Ne administrátor, ne moderátor, ne globální moderátor, či jak se ty šarže jmenují, ale jiný člen skupiny čepek bez šarže. Byl to Plyšáček. Tedy já jeho slova o tom, že získává lidi pro registraci či pro setrvání na webu, beru vážně. U mě se mu to povedlo po kritice, kterou jsem schytal později (to se netýká výše zmíněného, to jsem jen pozdvihl obočí, zas nejsem taková třasořitka).
Znovu musím říci, že mne občas nemile překvapuje, jak vlastně Čepek prostřednictvím šarží dává najevo, že mu na členech nezáleží. Upřímně řečeno tomu vůbec nerozumím – podle mého názoru je třeba členy si naopak hýčkat. Jistě, pokud trochu „zlobí“, tak i umravňovat, ale přesto hýčkat. Netušil jsem, že jsme na vojně, kde ať velitel rozhodne jakkoliv, podřízení o tom nesmí diskutovat a prostě rozkaz vykonat. Tuto aroganci vedení považuji za velkou chybu. Tím nezpochybňuji pravomoci – jen říkám, že ta pravomoc se dá realizovat různým způsobem. Zrovna tak cítím podlézání. To je mi opravdu mimořádně nepříjemné.
Konkrétní příklad, kde je mé očekávání v rozporu s realitou webu. Třeba bude mít někdo jiný názor, ale já to prostě takto cítím:
Nováček Dreanor se vyjádřil jistým, ne úplně šetrným způsobem o BL. Na výrok Dreanora reagovala Shillen, a to bohužel naprostou podpásovkou. V tuto chvíli z vedení nikdo nic. Tak jsem napsal příspěvek, ve kterém oběma zmíněným vytýkám to, co považuji za nesprávné, včetně ukázky, jak by bylo možno setrvat na svých pozicích, ale sdělit to neurážlivým způsobem. Poté se objevil lajk pod urážlivým příspěvkem od Shillen od moderátora Marco. A dál nic.
Co bych naopak očekával:
Moderátor před mým příspěvkem napíše něco podobného, co jsem napsal já, tedy vytkne chybu oběma. Když už jsem byl rychlejší, pak buď s mým textem mohl souhlasit a dát mi lajk, už proto, že jsem udělal práci za něj. Nebo sice také mohl souhlasit, protože zcela nesouhlasit v tomto konkrétním případě si moc neumím představit, ale přeci jen by to chtěl formulovat jinak, tedy sám vysvětlí oběma dotyčným, jak by správná komunikace měla vypadat. Zdůrazňuji, že jsem očekával drobné pokárání oběma. Jenže Shillen místo toho pokárání dostala lajk. To je správné a spravedlivé? To měříme všem stejným metrem? Prdlajs. Kdybych ten text od Shillen napsal třeba já, dostal bych pěkně za uši…

Marco:
a) Nevysvětluji každý lajk, některé ano. Za užitečné bych to považoval zejména tehdy, pokud lajkuji příspěvek, který by někdo mohl považovat za kontroverzní. Pravda, nemohu dát ruku do ohně za to, že jsem sám důsledný… Pokud jsi šarže, očekával bych ale podobné důslednosti více.
b) Proč jsem se nezeptal Shillen na změnu nicku sám? Protože jsem nevěděl, že je to změna nicku a že něco takového je vůbec možné. Myslel jsem, že to je druhá identita. A současně jsem si nebyl jistý. Pokud je možno měnit nick, považuji to za nesprávné.
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Logický rozpor ve větách Plyšáčka na chatu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

asce píše:Hned po jednom z prvních příspěvků jsem byl velitelem nejvyšším veřejně označen za hlupáka, protože jsem chybně vložil citaci. Přitom nejvyšší velitel sám neznal, co mi umožňují či neumožňují funkčnosti, když jsem současně ve skupině čepek a současně jsem nováček.
Z tvé strany by to také chtělo určité pochopení. Na ČEPEK někdy až skoro denně přibydou příspěvky, kde autoři chybně vloží citace, URL tagy, případně ani neodliší text článku, který citují, od toho svého, napíšou nelogické nevystihující nadpisy, případně někdy i vloží příspěvek do úplně špatné sekce či tématu. A moderátor či administrátor to musí upravovat, aby fórum neztratilo svou estetičnost a přehlednost. A pokud to děláš neustále dokola, stane se, že při například druhém upravování citace za jeden den jsi již podrážděnější.

Z tohoto důvodu také vznikla obecná Pravidla pro vkládání příspěvků, kde jsou hlavní zásady při psaní článků rozebrány a popsány. Do budoucna bych byl rád, kdyby na ně bylo odkazováno z Hlavních pravidel, a aby při registraci nováčka na fórum byl do potvrzovacího emailu napsán krátký uvítací vzkaz s doporučením pro přečtení těchto bodů, aby se předcházelo těmto problémům.

Je hezké žádat větší pochopení od moderátorů, ale sám žádným neoplývat. Zapomínáš na jednu velmi podstatnou věc - a to, že moderátor je člověk jako ty. A taky nemá dvacet čtyři hodin denně klidnou neutrální náladu, že by mohl vesele rozdávat úsměvy. V reálu totiž řešíme různé problémy, žijeme mimo web tak i reálně, kde nás může potkat ledacos, třeba kvantum práce... a pak přijdeme na kontrolu na fórum a musíme upravovat, upravovat, upravovat... Co už, je to naše práce. Ale i tak očekávám, že i ostatní uživatelé se budou snažit využít funkcí při psaní příspěvku tak, abychom tady nemuseli trávit hodiny.

Protože ne, my nejsme ničí sluhové. Protože ze dne na den bychom si mohli říct: "Už nemám čas, už nemůžu dohlížet na fórum." a odejít, nepřihlašovat se, jít pryč. A co by pak bylo s ČEPEKem, kdyby odešli všichni z vedení a nikdo by to tady nehlídal? Jak by fórum vypadalo po měsíci, dvou, tří... bylo by vůbec?

Já nejsem sluha uživatelů, a stejně tak oni nejsou moji sluhové. Přirovnal bych to k pracovnímu poměru v práci. Podobně i ve firmě jsou ti, kteří například programují, pracují pro někoho, kdo to oddělení vede. Kdo dohlíží na to, aby práce šla podle plánu, kdo zastává velmi důležitou funkci. Kolik pracovníků na něj bude reptat, nesouhlasit s jeho rozhodnutími, ale... ale nemají na výběr. Protože pokud by to nevedl, práce by nakonec dopadla katastrofálně.

A takový šéf v práci taky nemá vždy svůj den. Hlavně když musí upozorňovat ostatní na stále tytéž a tytéž chyby. Nebo někdo má šéfa takového, kterého to baví? Tak takového člověka obdivuji.
asce píše:Znovu musím říci, že mne občas nemile překvapuje, jak vlastně Čepek prostřednictvím šarží dává najevo, že mu na členech nezáleží.
Pakliže zdůrazním, že někde mám hlavní slovo, ještě neznamená, že mi na členech ČEPEKu nezáleží. S mnoha zde nemám žádný vztah, neznám je pořádně na to, abych je označil za kamarády či dokonce přátele, ale vím, že mají čas od času i pro mě zajímavé příspěvky, se kterými buď souhlasím, nebo na ně aspoň můžu nějak reagovat.

Takovým typickým uživatelem je třeba Filip. Pořádně ho neznám, někdy s ním nesouhlasím a oponuji mu, v jiném mu za příspěvek dám "like". A pokud by se mi například něco na chatu od něj nelíbilo, tak bych určitě reagoval. Upozorněním. Bylo by třeba a začal by reptat, zdůraznil bych, že v tomto si vyhrazuji právo na poslední slovo, a nesouhlasí-li, nic mu nebrání pro obrácení se na administrátora stránky se stížností. Ale to neznamená, že mi na něm nezáleží.

Ne, neznám ho, takže kdyby se mu něco stalo, sice bych byl smutný a mrzelo by mě to, ale nešílel bych nijak valně. Ale nějaký pevný citový vztah bohužel mít s každým uživatelem nemohu.

Doufám, že mu nevadí, že jsem ho uvedl jako příklad. Zatím se na chatu nechoval myslím nikdy nějak problémově. :)

Opět přirovnám k pracovnímu poměru. Každý, kdo nějak pracuje, jistě čas od času zažil, že mu nadřízený dal důrazně najevo, že pokud on zvolí takto, tak to bude uděláno, jak chtěl.
asce píše:Upřímně řečeno tomu vůbec nerozumím – podle mého názoru je třeba členy si naopak hýčkat. Jistě, pokud trochu „zlobí“, tak i umravňovat, ale přesto hýčkat. Netušil jsem, že jsme na vojně, kde ať velitel rozhodne jakkoliv, podřízení o tom nesmí diskutovat a prostě rozkaz vykonat. Tuto aroganci vedení považuji za velkou chybu.
Mrzí mě, že prosazení autority, když je třeba, považují jiní za aroganci. Ale to je vaše volba, jak to hodnotíte a vnímáte. Členy nehýčkám, ať je to člen jakýkoliv. Ke členům se chovám, jak si zaslouží. Pokud je to normální bezproblémový uživatel, mám postoj neutrální, někdy až vřelý. Pokud je to uživatel, kterého neustále napomínám, vřelé pocity k němu zchladnou a neutrální postoj se změní na přísnější, kdy jeho slova posuzuji přísněji, než slova těch, se kterými problém nebývá. A přísnější jsem obzvlášť na ty uživatele, které jsem nejen napomínal, ale i několikrát kopal, několikrát umlčoval, dával mu BAN a on se stějně ne a ne chovat normálně. A ty po mně chceš k někomu takovému vřelý postoj? Vřelý hýčkavý postoj bych k někomu takovému neměl ani v realitě.

Jenže zde na ČEPEKu nemůžu přijít a říct: "Myslím, že mi kontakt s tebou nesvědčí, tak se raději měj a dej mi klidu.", jako bych to udělal, kdyby se jednalo o někoho v reálu okolo mě. Tady jsem - ano, skutečně to opět píšu - moderátor, takže si nemůžu jen tak říct, že tyhle příspěvky nebudu číst, tohle nebudu řešit. Já jsem tady od toho, abych to řešil, jinak v té funkci nemusím být vůbec.

Pokud jde o autority, bylo to tady vždy a je to tady stále jasné - vedení, a to hlavně administrátoři, mají poslední a zásadní slovo. Řekne-li Kasz, že tady něco není vhodné, mělo by to být respektováno, jelikož on to tady vede. To on odpovídá na otázky novinářů, když někdo rozebere něčí příspěvek a pak to dá do vysílání. To on z toho má pak problémy, to jemu to dennodenně zabírá čas. A zdravé nervy.

Pokud někdo začne reptat, tak se nemůžou další divit, že jsou pak administrátoři a moderátoři o to více otrávení a nemají chuť se něčím neustále zaobírat. Zkuste si založit a vést vlastní web. To říká často Kasz. Souhlasím s ním. A brzy poznáte, že vedení nemá čas na to, aby uživatele hýčkalo. Aby s nimi - a to hlavně s těmi problémovými - jednalo v rukavičkách.
asce píše:Zrovna tak cítím podlézání. To je mi opravdu mimořádně nepříjemné. Konkrétní příklad, kde je mé očekávání v rozporu s realitou webu. Třeba bude mít někdo jiný názor, ale já to prostě takto cítím:
Nováček Dreanor se vyjádřil jistým, ne úplně šetrným způsobem o BL. Na výrok Dreanora reagovala Shillen, a to bohužel naprostou podpásovkou. V tuto chvíli z vedení nikdo nic. Tak jsem napsal příspěvek, ve kterém oběma zmíněným vytýkám to, co považuji za nesprávné, včetně ukázky, jak by bylo možno setrvat na svých pozicích, ale sdělit to neurážlivým způsobem. Poté se objevil lajk pod urážlivým příspěvkem od Shillen od moderátora Marco. A dál nic.
Teď úplně nerozumím tomu, koho označuješ za toho, kdo podlézá. Já dávám Shillen poděkování, tudíž já podlézám jí (což nevím, proč bych dělal)? A nebo já jí dávám poděkování, ale bere se to tak, že mi podlézá, když nemohla vědět, jakou budu mít reakci?

Asce, jsme na webu, který má kromě pomoci pedofilům za úkol osvětu o pedofilii. Lidé odsud chodí na přednášky, kde veřejně přednášejí a riskují, jezdí se na Prague Pride, kde si členové stoupnou mezi hromadu lidí a rozdávají letáčky s tím, že jsou pedofilové. I tam se může najít někdo, komu "rupne v bedně" a rozhodne se je napadnout. Kvůli těmto letáčkům kdysi skončili členové na policii, což jistě nebylo zrovna příjemné. Někteří podstupují soukromé rozhovory pro média. A někdy se to nevyplatí a dostanou se do podrazu, kdy je s nimi při rozhovoru zacházeno jako se špinavým hadrem. Teenbl by mohl vyprávět. Spousta jiných si dělá čas, aby odpovídala do diskuzí pod články médií, aby přesměrovala lidi na tento web. A ani tam není příjemné, když se do nich někdo pustí.

Tak proč to vlastně děláme? Proč nastavujeme krky, proč se pouštíme do věcí, které mohou skončit nepříjemně? Proč riskujeme, že dojdeme k újmě? Protože chceme, aby nás jednoho dne lidé pochopili. Aby se na nás nedívali skrz prsty, aby nás neházeli automaticky všechny do pytle s těmi, kteří znásilňují či zneužívají děti, aby nás nepovažovali automaticky za zrůdy a kriminálníky.

Ale pokud tohle chceme, pokud si i my chceme oddechnout, pokud chceme pomoci následujícím generacím, až někteří z nich začnou zjišťovat, že se jim líbí děti, musíme i my být tolerantní. Jinak... co bychom vlastně chtěli? Chtěli bychom brát, ale nedávat? Jenže tak to nechodí. Jestliže budeme pohrdat homosexuály, tak si nemůžeme stěžovat, že ostatní pohrdají námi. Pokud sami nejsme tolerantní, tak se na to všechno můžeme rovnou vykašlat. K čemu nám to bude, když sami budeme do společnosti dávat ty netolerantní názory? Když budeme foukat do ohně, či do něj rovnou přilévat benzín?

Takže ano. Opravdu je mi divné a pro mě nepochopitelné, když člověk, který preferuje malé děti a tvrdí, že mu to přijde přirozené, nedokáže tolerovat jiné odlišnosti. Jako je i homosexualita. Tak co by pak takový člověk chtěl? Pochopení? Ale za co? Za to, že on jiným pochopení nedává?

Takže ano. Když Shillen upozornila velmi trefně na to, že tento nepěkný komentář na adresu homosexuálů vyřkl někdo, kdo je nyní společností mnohem více odsuzován, souhlasil jsem s tím, že to podotkla. Protože tímto upozorněním dala najevo podstatný fakt. Měla pravdu. A já jí za to poděkoval. A za tímto svým poděkováním si stojím.
asce píše:Jenže Shillen místo toho pokárání dostala lajk.
Neviděl jsem důvod, za co bych jí káral. Konec konců, jen upozornila na to, kdo a s jakou preferencí tento příspěvek napsal. Nijak ho tam neurážela, nijak jej tam neshazovala. Prostě to napsala. A ano, tu větu vyřkl GL se zaměřením na holčičky (tuším) 6-12 let. A co s tím? To ji mám kárat za to, že připomněla, že je to GL?
asce píše:Kdybych ten text od Shillen napsal třeba já, dostal bych pěkně za uši…
Kdybys na to tímto způsobem upozornil ty, souhlasil bych s tím stejně, jako jsem souhlasil s upozorněním od Shillen. Jelikož mi Dreanorův příspěvek stále připadá divný a nechápu jeho míru (nemíru) tolerance k jiným odlišnostem.
asce píše:a) Nevysvětluji každý lajk, některé ano. Za užitečné bych to považoval zejména tehdy, pokud lajkuji příspěvek, který by někdo mohl považovat za kontroverzní. Pravda, nemohu dát ruku do ohně za to, že jsem sám důsledný… Pokud jsi šarže, očekával bych ale podobné důslednosti více.
Nemám zapotřebí, a stejně tak to nemá zapotřebí žádný jiný uživatel, vysvětlovat, proč někomu za něco děkuji. Je to totiž věc jedině toho, kdo za něco děkuje. Pokud mám co dodat, reaguji. Pokud nemám, co bych dodal, a s příspěvkem souhlasím, udělím like a tím s tématem končím. Vysvětlit moje poděkování můžu jednou pro všechny případy: Poděkování dávám buďto jako poděkování za hezký obsah (např. fotky), nebo jej uděluji jakožto souhlas s daným textem. Žádný jiný důvod není. Který z nich to je, to ať si každý řekne sám.
asce píše:b) Proč jsem se nezeptal Shillen na změnu nicku sám? Protože jsem nevěděl, že je to změna nicku a že něco takového je vůbec možné. Myslel jsem, že to je druhá identita. A současně jsem si nebyl jistý. Pokud je možno měnit nick, považuji to za nesprávné.
Pokud sis myslel, že je to druhá identita, proč ses jí na to nezeptal? Proč ses na to nezeptal administrátora? Opět řešíme problém, že někdo neumí pokládat otázky, proč tomu tak je, když něčemu nerozumí. To je jedna z vlastností, které lidi ztrácejí s příchodem dospělosti. Proto mám rád děti. Nebojí se ptát otázkou "proč", když něco nechápou. Díky Bohu za to.

Je dobré, pokud jde přezdívka změnit. Protože nastane chvíle, kdy bude někdo chtít nutně změnit nick, například z důvodu bezpečnosti - jako to třeba bylo u Shillen - a nebude mít tu možnost? To by bylo poněkud blbé, ne?

S pozdravem,
Marco F.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 8):
Plyšáček, Filip, Kasz, Damian, haizi, Allein, Jeremy, K3i4L
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Logický rozpor ve větách Plyšáčka na chatu

Nový příspěvek od Kasz »

Dostávám se k reakci na příspěvky v tomto vlákně. Bohužel od zamknutí vlákna přesto přibyly ještě dva další dlouhé příspěvky, nevím, jak dlouho budu tuto reakci psát, každopádně začínám v 19 hod., tak uvidíme, kdy skončím.

Dotknu se první věci, a tím je první příspěvek, dále pak budu reagovat postupně na výroky, které následovaly v dalších příspěvcích. Vybírám pouze ty, ke kterým chci něco říct. A jak je u Kasze zvykem, budou nejdříve kritické, až na konci obecnější a smířlivé. Tak tedy začněme:
Plyšáček na chatu, 19.10.15 21:55:39 píše:Plyšáček → Shillen : Jsi mladá, nemáš schopnost sebereflexe.
Pokud je někdo mladý, nemá schopnost sebereflexe? A ty máš, Plyšáčku, tuto schopnost? Protože od samého počátku tvého výskytu na fóru jsi dostával zpětnou vazbu, a to i prostřednictvím soukromých kanálů, na kterou jsi ale nereagoval. A podobných "výpadů" proti Shillen bylo včera na chatu víc. Proč? Jenom proto, že je to 15letá holka a má méně zkušenosti, tak je méně moudrá, než ty, starý kmet? Nemyslím si.
Plyšáček na chatu, 19.10.15 23:21:51 píše:Plyšáček → Shillen : Hele, děvče, jsi do hajan.
Podobně zde. Nelíbí se mi, pokud někdo takto "povýšeně" mluví s mou přítelkyní.
Plyšáček píše:Odebrání poděkování Damianovi od Plyšáčka se týkala pouze Damianova nehorázného zacházení s poděkováními obecně - bezhlavé vysázení stovek poděkování svým oblíbencům za náhodné příspěvky.
Už od včerejška se snažím vysvětlit, že nebylo bezhlavé, natož nehorázné. Bylo promyšlené a důvod zná Damian. Není v tom v žádném případě touha nahnat poděkování a předehnat kohokoliv jiného. Prostě z nějakého, z jeho pohledu dobrého důvodu se rozhodl poděkovat touto formou, a určitě ne chaotickou formou, naopak, jeho procházení fóra mělo řád, o kterém akorát nevíš. K dnešnímu dni se mi Damian do emailu vyjádřil, že změní strategii a bude vyhledávat opravdu hodnotné příspěvky a že ho mrzí, jak zde na jeho snahu poděkovat někteří lidé reagují, aniž by znali jeho skutečné motivy.
Plyšáček píše:Shillen, omlouvá tě, že jsi unavená a měla jsi již dávno spinkat.
Shillen chodí spát ve svůj standardní čas, nevím, proč píšeš, že už měla dávno spát. To je snad její věc, ne? A tak unavená, že by nevěděla, co píše, včera určitě nebyla.
Plyšáček píše:Považuji za nevhodné, zvláště když jsi přítelkyní administrátora, že se veřejně vysmíváš jednomu ze členů. A že obhajuješ Damiana, který poslal poděkování právě tvým přátelům. Ani nevidíš, jak sama jsi neobjektivní.
Damiana obhajuje, protože ví něco, co nevíš ty. Ví jeho osobní příběh. Já ho znám jen z vyprávění, a tak trochu tuším, proč se Damian rozhodl vyjádřit vděk. Naopak ty nevíš, co je na pozadí, nevidíš pravý důvod, hodnotíš jen počet poděkování, ale nevíš, proč je Damian dává. Navíc se Shillen nikomu nevysmívá, jen dala do logického sledu dva tvoje příspěvky, které od sebe v čase odeslání dělilo přibližně 1,5 hodiny času. A zvláště, když je přítelkyní administrátora, by ses k ní měl chovat o mnoho lépe, než k administrátorovi samotnému.
asce píše:... vy si vzájemně děkujete za to, jak kdo lépe koho urazil. Opravdu už se zamyslete nad svým chováním a tím, jestli toto je opravdu poslání webu. Jestli ano, tak jste mi to měli říci dříve...
Když použiješ oslovení "vážení podlejzači šéfstva", není to také trochu "přilévání do ohně"? Posláním webu je pomáhat pedofilům, problém je v tom, že i pedofilové jsou lidé jako všichni jiní, mají různé názory a vznikají mezi nimi spory. Jediná možnost, jak zcela zamezit vzniku sporů, je web zrušit. V rámci ostatního jsem ochoten spory řešit, vyjadřovat se k nim, a také rozhodovat, co a jak bude, bez ohledu na to, zda se mnou souhlasí 90 % a nebo jen 10 % uživatelů. Právě proto, že je pro mě důležité poslání webu - pomáhat pedofilům.
Plyšáček píše:"Plyšáček → Shillen : První dáma by se neměla míchat do záležitostí, které souvisí s prezidentem."
Toto větou jsem chtěl naznačit, že jako partnerka Kasze by se nemusela vyjadřovat k otázkám kolem jeho administrátorství. Ale od tohoto večera ji za "první dámu" nepovažuji.
Proč by se neměla vyjadřovat k otázkám administrátorství? Jenom proto, že se mnou chodí? Tos vzal kde? A i když ji za první dámu nepovažuješ, nic to nemění na faktu, že tou první dámou je. :)
Plyšáček píše:Marca jsem kdysi navrhoval na moderátora. Snaží se jej dělat dobře. Ale píše stále méně k věcným tématům, uštěpačněji a drsněji - alespoň tak to vnímám. A jsem jednoznačně přesvědčen, že mě chce záměrně dostat z chatu natrvalo. Jeho poznámky typu "navrhuji při případném dalším problému permanentní BAN Plyšáčka na chat" považuji za naprostou nehoráznost! Za jedno případné pochybení permanentní BAN? Takto se zde něco v minulosti řešilo?!
Tvá pochybení byla na chatu ojedinělá, a nebo jich bylo o mnoho více, že se takhle hrozně podivuješ nad tím, že za jedno další pochybení budeš mít permanentní BAN? A kromě toho, pokud nedokážeš rozlišovat veřejnou informaci od informace neveřejné, sdělené přes Facebook, nebudu tě moci napříště o zákulisním jednání informovat.
Plyšáček píše:Jsem znechucen chováním jistých lidí k ostatním členům (tolik jich odchází).
My zase před nedávnem byli znechuceni tvým chováním k reálným dětem, které učíš. Jinak vždycky mi bylo jedno, jestli někdo "vyhrožuje odchodem" nebo i když skutečně odejde. Cíl webu je jasný - pomoc pedofilům. Rozhodně není cílem nalákat co nejvíce pedofilů, aby zde na webu zůstávali a chodili až do své smrti. Je mi jedno, kolik členů odchází, je pro mě důležité, že náš web poskytuje mladým hledajícím informace o pedofilii a o tom, jak s ní žít, že tady máme poradnu, atd. Diskuze a spory jsou už pro ty, kteří tady něco prožili a někdy to může pro ně znamenat i to, že půjdou o dům dál.
Plyšáček píše:S některými nováčky se snažím aktivně komunikovat, seznamovat je s životem v ČEPEKu, chci, aby se jim u nás líbilo. A pak odcházejí z nejrůznějších důvodů...
Máš pravdu, prošel jsem si SZ a tvou aktivitu vidím. Ale také vidím, že téměř u každého nováčka, se kterým se dáš do řeči, nezapomeneš agitovat a motivovat jej k tomu, že budeš rád, pokud ti dá lajk, a dokonce s některými píšeš o tom, jak už brzo budeš druhý, jakou máš radost z toho, když Gabriel byl už třetí, a že pokud někdo nebude dávat Gabrielovi nějaká poděkování navíc, tak by ti to druhé místo mohlo vydržet. Proč ne, můžeš to tak dělat, lobbovat, já na to nemám energii. Nechodím na fórum kvůli poděkováním, i když samozřejmě i ta mě potěší. Stejně jako tebe. A poděkování dostáváš za své perfektně zpracované příspěvky zcela zaslouženě.
asce píše:Já jsem uživatel a to by pro vás mělo znamenat víc než moderátor, administrátor,... Ten web děláte pro mě. Nebo pro koho jiného? Pro sebe? Já se snažím dodržovat pravidla, vy dodržujte slušné chování a vlídné zacházení! A jestli toto mé přání neberete vážně, protože se neumíte oprostit od těch svých šarží, co jste si je navzájem přidělili, tak to prosím respektujte z pozice společenské - Kaszovi můžu dělat otce, tobě dědečka...
S touto filozofií se nestotožňuji. Web není pro tebe, ale pro větší skupinu lidí. Je mi jedno, co je který uživatel zač, ale zajímá mě jeho chování. Šarže tady jsou, protože jinak to udělat nejde. Názor "vyšší šarže" prostě může být pro ostatní členy "nižší šarže" závazný, tak to tady funguje. Nemusíš s tím souhlasit, nemusí se ti to líbit, ale je to prostě tak. Rovněž na to nemá vliv ani věk - mohl bys Marcovi dělat dědečka, mě otce, ale to na "šarži" a na tom, čí rozhodnutí je závazné, nic nemění. Máš svérázné názory, to ti nikdo nebere, každý si život zařídí podle sebe. Ale nemůžeš čekat, že se na tvé názory nebudou "šarže" dívat kriticky, byť jsou "šarže" mladé a neplnoleté a nebo by mohly být tvými syny.
asce píše:Přitom jediné proč ten web má smysl, jsou jeho uživatelé. Před vaší prací, všech těch, kteří to tu "obhospodařujete", hluboce smekám. Jste úžasní. Ale pořád jste jenom sluhové pro nás, uživatele - sami jste si to vybrali. A já vám za sebe za to děkuji.
Uživatelů je mnohem více, než jen ti, kteří jsou zaregistrovaní na fóru nebo na chatu, z nichž jen málo je aktivních v tom smyslu, že pravidelně píšou příspěvky. Je mnoho uživatelů webu, kteří jen chodí a čtou si informace, přemýšlejí o sobě, o svých pocitech, o tom, zda jsou nebo nejsou pedofilové... jsou to většinou dospívající kluci, kteří se teprve hledají, o nichž nic moc nevíme. Víme jen o těch, kteří se zaregistrují, a těch je mnohem méně, než těch, kteří web pročítají. Pro ně je tento web primárně určen nejvíc a také jich je nejvíc. Jinak ničí sluha určitě nejsem a ani nechci být. Dohlížím nad tím, aby na webu nebylo nic nelegálního, ale je vidět, že to nestačí, protože uživatelé mají potřebu řešit i jiné věci, než jen legálnost nebo nelegálnost, a totiž například systém poděkování a další věci. K některým se vyjádřím, k jiným ne, protože to nepovažuji za důležité. Nemám však žádnou povinnost se komukoliv vyjadřovat.
Marco Freeman píše:Mimochodem, Kaszi, všechno nejlepší k tvým dnešním třicátým pátým "Kaszovinám". :)
Děkuji za přání, i když bych byl raději, vzhledem k bezpečnosti, kdyby změna mého věku proběhla bez tohoto veřejného upozorňování... Ale teď už to stejně nejde vzít zpět. Snad to nějak zapadne a moc lidí si toho nevšimne.
asce píše:Chtěl bych se vyjádřit celkově k tomu, čeho jsem byl a stále nyní jsem svědkem na webu, kde jsem si předplatil členství. Tento web je jistě velmi choulostivý. Členstvím, obzvlášť když jej zaplatím tak, že pomocí 1 x Ctrl + c a 1 x Ctrl + v má jeho správce moji plnou identifikaci, pro mne představuje nemalé společenské riziko. Přesto jsem to udělal.
Přispěl jsi na provoz webu, je za to jediná výhoda, a to právě členství ve VIP skupině ČEPEK. Nic víc. Dobré vztahy mezi členy, jejich lásku, náklonnost moderátorů nebo administrátorů si tím koupit nelze. Co se týká tvé plné identifikace, tak zatím si stojím na 100 % v tom smyslu, že skutečná identita, kdybych ji znal, je pro mě svatá. Vím mnoho skutečných identit mnoha zdejších uživatelů a považuji za největší podpásovku v komunitě, kdyby někdo prozradil něčí identitu. Stejně tak jsem velice háklivý, pokud se někdo vyptává a "slídí" po identitě jiných lidí. Pokud bych měl prozrazovat identity, pak nemá význam, abych zde byl adminem. Můžeš mě, asce, jakkoliv naštvat, ale i kdybych věděl tvou identitu, tak ji neprozradím. Identitu bych prozradil pouze PČR při důvodném podezření, že dotyčný aktuálně sexuálně zneužívá nějaké reálné dítě.
asce píše:Jak to bylo se mnou, když jsem se tedy začal na webu rozkoukávat. Hned po jednom z prvních příspěvků jsem byl velitelem nejvyšším veřejně označen za hlupáka, protože jsem chybně vložil citaci. Přitom nejvyšší velitel sám neznal, co mi umožňují či neumožňují funkčnosti, když jsem současně ve skupině čepek a současně jsem nováček. Je pravda, že jsem poté dostal omluvu, ale víte jak je to s již jednou vypuštěnými slovíčky… trocha hořkosti zbyde i tak…
Jak to napsal Marco, i my jsme jenom lidi. Někdy se té kritiky od uživatelů sejde tolik, a nebo těch neustálých úprav citací, odkazů, nadpisů, přesouvání příspěvků, vláken, banování, moderování, odpovídání na emaily, soukromé zprávy... Už jen čtení (mnohdy jen letmé prolétnutí) příspěvků zabere mnoho času. Do toho člověk řeší i reálné věci s reálnými lidmi. Víc, než omluvit se za "vyjetí", nelze udělat. Pokud cítíš hořkost a chceš to připomínat, můžeš. Já vím, že jsem jenom člověk, a práci se tady snažím dělat, jak nejlépe to zvládám. Je to někdy náročné. Fórum má samo o sobě milion možností, takže ani nemůžu znát, co kdo může nebo nemůže, věřím akorát, že je to nastaveno správně. Třeba práva - každá skupina uživatelů má jiná práva, ale ještě navíc mohou mít jednotliví uživatelé samostatná práva k moderování dílčích částí fóra, k tomu i každé fórum a subfórum může mít nastavená zvlášť práva pro přístup každé skupiny uživatelů. Mám si snad všechno pamatovat, co jsem kdy komu za těch 5 let provozu fóra nastavil? Nepamatuju si to. Zřejmě by nějak mělo jít nastavit, aby nováček ve skupině VIP mohl upravovat své příspěvky, ale vzhledem ke složitosti fóra nemám čas toto zkoumat a zabývat se řešením, navíc prostě je to tak málo častá situace, která se snadno vyřeší... jen to člověk neví automaticky, že nováček ve skupině VIP nemá právo editovat svůj příspěvek. Navíc mě tehdy velice naštvalo, jak jsi napsal, že když máte s dítětem sexuální kontakty, tak pak, až dojde na vyšetřování policie, "vás to dítě zradí". Sejde se toho víc, a jsem taky jenom člověk, takže reaguji tak, jak mi to přijde na mysl, tak, jak mě to napadne, když se nad tím zamyslím.
asce píše:Znovu musím říci, že mne občas nemile překvapuje, jak vlastně Čepek prostřednictvím šarží dává najevo, že mu na členech nezáleží. ... Tuto aroganci vedení považuji za velkou chybu. Tím nezpochybňuji pravomoci – jen říkám, že ta pravomoc se dá realizovat různým způsobem. Zrovna tak cítím podlézání. To je mi opravdu mimořádně nepříjemné.
Ano, ledacos se dá realizovat různým způsobem. Já to jinak neumím, nemám schopnosti, co jiní. A vzhledem k tomu, jak mě někteří znají, tak vědí, že už se toho moc nezmění. Vím jediné - že dřívější (před mnoha a mnoha lety) pokusy o založení "komunity", kde by si byli "všichni rovni a společně rozhodovali", vedly k tomu, že se dohádali a "komunita" - a tím i celá stránka - se rozpadla. A nebo skončila stránka, protože se admin stáhl (nebo byl zatčen), web byl smazán a už nebyl obnoven. A toto právě nechci. Chci, aby to tady přetrvalo, a je mi vcelku jedno, zda se budu k uživatelům chovat vždy vlídně a nebo použiji jinou (třeba trochu drsnější) strategii.
asce píše:Nováček Dreanor se vyjádřil jistým, ne úplně šetrným způsobem o BL. Na výrok Dreanora reagovala Shillen, a to bohužel naprostou podpásovkou. V tuto chvíli z vedení nikdo nic.
Myslím si, že Shillen reagovala dobře. Nelíbí se mi, když se někdo vyjadřuje o BL nebo o homosexuálech jako o něčem podřadném, jako o poruše, jako o nemoci. Takže na co bych měl zareagovat? Ona mu tam snad nadává do idiotů nebo k...v nebo p...? Ne, myslím si, že se do něj pěkně trefila a její údernou poznámku považuji za zcela na svém místě.

Víš, ono se moc hezky říká, jak by někdo z vedení měl reagovat, ale ty v tom vedení nejsi. Můžeš psát, jak bych měl reagovat, ale já budu reagovat tak, jak uznám za vhodné já, a ne jak uzná za vhodné asce. Někdy se můžem ve svých názorech na reakci shodnout, ale pořád to budu já, kdo reaguje. Asi nemá moc smysl psát, jak má kdo reagovat, když na to reagoval jinak podle jiných (svých vlastních) kritérií. Mimo to, do vlákna ses vyjádřil, což může učinit kdokoliv.
asce píše:Pokud je možno měnit nick, považuji to za nesprávné.
V odůvodněných případech lze na fóru ledacos - i změnit nick. V případě Shillen to považuji za správné a důležité. Občas se stane, že někdo chce změnit nick, pokud žádost rozumně zdůvodní, žádosti vyhovím.

Protože jsem došel na konec uzamčeného vlákna, chtěl bych vyzdvihnout některé Marcovy věty, například:

"Moderátor je člověk jako ty. A taky nemá dvacet čtyři hodin denně klidnou neutrální náladu, že by mohl vesele rozdávat úsměvy. V reálu totiž řešíme různé problémy, žijeme mimo web tak i reálně, kde nás může potkat ledacos, třeba kvantum práce... a pak přijdeme na kontrolu na fórum a musíme upravovat, upravovat, upravovat... Co už, je to naše práce. Ale i tak očekávám, že i ostatní uživatelé se budou snažit využít funkcí při psaní příspěvku tak, abychom tady nemuseli trávit hodiny.

Protože ne, my nejsme ničí sluhové. Protože ze dne na den bychom si mohli říct: "Už nemám čas, už nemůžu dohlížet na fórum." a odejít, nepřihlašovat se, jít pryč."


A já bych ještě dodal: Dokonce se můžu rozhodnout pro ukončení provozu celého webu.

A Marco pokračuje:

"Pakliže zdůrazním, že někde mám hlavní slovo, ještě neznamená, že mi na členech ČEPEKu nezáleží."

"Pokud někdo začne reptat, tak se nemůžou další divit, že jsou pak administrátoři a moderátoři o to více otrávení a nemají chuť se něčím neustále zaobírat. Zkuste si založit a vést vlastní web. To říká často Kasz. Souhlasím s ním. A brzy poznáte, že vedení nemá čas na to, aby uživatele hýčkalo. Aby s nimi - a to hlavně s těmi problémovými - jednalo v rukavičkách."


A tak dále, a tak dále, v podstatě s celým Marcovým příspěvkem souhlasím, což vyjádřím i poděkováním.

Po třech hodinách mám konečně příspěvek hotový. Vlákno odemykám a jdu koukat na Danielův svět.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 9):
Marco Freeman, Allein, Plyšáček, Daniel, Damian, haizi, Forst Jan, Jeremy, K3i4L
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Logický rozpor ve větách Plyšáčka na chatu

Nový příspěvek od Plyšáček »

Sleduji, že citace z chatu si zasloužila dokonce samostatné téma. No tedy...
Důležitější je, že si zde můžeme vyříkat řadu zajímavých pohledů na naše vzájemné soužití.

Shillen, jsi mladá, bystrá dívka. Ačkoliv jsi moji citaci použila k výsměchu (ne, že ne), nezazlívám ti nic. Mohl jsem všem vysvětlit, jak jsem to myslel. I když raději bych řešil důležitější témata.

V rámci ČEPEKu sleduji jisté podskupiny - klany. Nechci patřit do žádného. Chci být přítel se všemi. I když si budeme s některými lidmi rozumět více a s jinými méně, nevidím v tom problém.

Z mého hlediska - u přístupu moderátorů k řadovým členům vidím opravdu značné možnosti ke zlepšení. Nechci jednotlivé lidi označovat jako arogantní a povýšené, budu raději psát o jejich arogantním a povýšeneckém chování. Opravdu se často neznáme osobně a nehodí se někomu připisovat nějaké charakteristiky. Velice mě mrzí, že i u mé plyšové maličkosti se tomu tak děje (že já to dělám i že mně se to děje).

Nejsem ani na jedné z nesvářených stran. A důkazem toho je například i to, že Ascemu, Marcovi i Kaszovi jsem za poslední příspěvky dal poděkování. Všichni tři si dali práci s jasným formulováním problému a vyjádřili v nich hodně moudrého.

Nebudu se vyjadřovat k jednotlivostem. Mám větší potenciál, než se utápět v malicherných dohadech. Zdaleka nejsem nějakým specialistou na třídění fotek a tvůrce AV témat. Osobně mě vlastně ani nezajímají. Ale dělám to pro nováčky a anonymní návštěvníky, kterých znatelně přibývá (viz. např. množství shlédnutí u modelek za týden - týden od týdne rychlejší dosažení první stovky). Více mě zajímají teoretická témata s přesahem do praxe.

Nejvíce mi asi vadí, když Marco o mne píše jen jako o problémovém a bezvýznamném členovi, který by klidně mohl odejít. A pak to, že nikdo na to nereaguje. Nevidí množství odborných textů a zajímavých příspěvků? A i kdyby byl jen na provoz webu. Sám jej někdy upozorňuji na nedostatky v jiných příspěvcích (názvy, zařazení ap.), a tato spolupráce funguje bezvadně. Byl bych rád, kdyby při případné kritice vzal v potaz i pozitivní skutečnosti a kdyby psal více objektivněji. Dělat ze mě pouze škůdce považuji z jeho strany za silně urážlivé.

Pokud se někomu ze členů nebo moderátorů nebude líbit moje komunikace na chatu, prosím o okamžitou zpětnou vazbu. Považuji za podlé mlčet a později to celé tahat do moderátorské sekce nebo na fórum pro veřejnost.

Za každé poděkování jsem vděčný a někdy děkuji i dárcovi v SZ - zvláště za opomíjená témata, která mi přirostla k srdci. Díky jeho reakci vidím, že pro někoho má moje práce smysl. I když mě hned ráno čekají holčičky s roztaženýma rukama, i drobnost jako poděkování na ČEPEKu pro mě znamená dost. O pořadí s Gabrielem mi tolik nejde. Cením si našeho přátelského vztahu a i ve vyrovnaném období si vzájemně lajkujeme. A navíc jsem teď nabízel 300 poděkování ke smazání.

A o tom zakládání vlastního webu snad už dlouho číst nebudeme. Je to již ohrané. Ale byl jsem nedávno už krok od toho a měl jsem již i vybranou doménu http://www.pedo.eu. Ale mám vás rád. Vážím si i práce Kasze. Tak tady chci zůstat. A končím - s tímto vláknem. Prosím, pokud možno, nepokládejte mi otázky Proč v tomto bulvárním vláknu.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Příspěvky: 479
Dal: 140 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Logický rozpor ve větách Plyšáčka na chatu

Nový příspěvek od Scopi »

Marco Freeman píše: Takže ano. Opravdu je mi divné a pro mě nepochopitelné, když člověk, který preferuje malé děti a tvrdí, že mu to přijde přirozené, nedokáže tolerovat jiné odlišnosti. Jako je i homosexualita.
Proč by zde měl každej tolerovat homosexuály? Jsou snad všichni homosexuálové tolerantní k nám?
Opět řešíme problém, že někdo neumí pokládat otázky, proč tomu tak je, když něčemu nerozumí. To je jedna z vlastností, které lidi ztrácejí s příchodem dospělosti.
Radíš, at se ptají otázkou proč?, ale když se tě asce zeptal, proč jsi dal to poděkování, tak jsi pouze odvětil, že to neni v tvém popisu práce mu to vysvětlovat. Tak kčemu pak takové proč je???
Amor non est sanabilis
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Logický rozpor ve větách Plyšáčka na chatu

Nový příspěvek od Kasz »

Scopi píše:Proč by zde měl každej tolerovat homosexuály? Jsou snad všichni homosexuálové tolerantní k nám?
Třeba proto, že sám po toleranci touží? Jak můžeš odsoudit takhle celou skupinu? Všichni homosexuálové k nám tolerantní nejsou, stejně jako k nám nejsou tolerantní úplně všichni heterosexuálové, nebo všichni prezidenti nebo kosmonauti.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 4):
Marco Freeman, Damian, Allein, Forst Jan
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Příspěvky: 479
Dal: 140 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Logický rozpor ve větách Plyšáčka na chatu

Nový příspěvek od Scopi »

Kasz píše: Třeba proto, že sám po toleranci touží? Jak můžeš odsoudit takhle celou skupinu? Všichni homosexuálové k nám tolerantní nejsou, stejně jako k nám nejsou tolerantní úplně všichni heterosexuálové, nebo všichni prezidenti nebo kosmonauti.
Proto se ptám, proč by všichni pedofilové měli být tolerantní k homosexůálum. Je to prostě bludnej kruh, taky chtějí toleranci a jsou netolerantní (neřikám že všicni, aže je to správně).
Amor non est sanabilis
Uživatelský avatar
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Příspěvky: 442
Dal: 90 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Logický rozpor ve větách Plyšáčka na chatu

Nový příspěvek od asce »

Děkuji Kaszovi i Markovi za to, že se obsáhle zaobírali tím, co mne zde trápí. Trochu mi však vadí, že některé mé myšlenky zůstaly nepochopeny, některé bagatelizovány, či významově posunuty tam, kam nemířily. To mi přijde přeci jen trochu laciné a snižuje to poněkud hodnotu práce, kterou jste si oba s odpovědí dali a za kterou vám ještě jednou děkuji. Bohužel v řadě věcí zůstávám nepřesvědčen, což, jak jsem pochopil, je vám jedno, protože jste si vybudovali argumentační zákopy, přes které můj rebelský tank prostě nejede. Že ta argumentace má reálný základ, to nepopírám. A základy jsou pro dům nezbytně důležité, to je také fakt. Ale dům, ve kterém mají bydlet lidé, má i mnoho jiných částí, než jsou jen základy...

Snažil jsem se popsat, jak zde věci prožívám. A tu hořkost z nadržování či podlézání já tu prostě mám. Nebo ohýbání myšlenek tak, že místo odsouzení tu máme najednou vychválení. Ale jen pro někoho. Nebo jestli někdo lajkuje bez rozmyslu každou repliku včetně smajlíka, tak je to prostě špatně, i kdyby ho k tomu vedlo tisíc ušlechtilých důvodů a motivů, které nevím...

I když chápu, že máš, Kaszi, hodně práce, přeci jen bych ti navrhl, aby sis to v hlavě znovu prošel. Kdybys pil víno, řekl bych ti, kup si tokajské, ono se při jeho pití leccos vidí jinak. Pokud se ti tyto poslední řádky nezdají úplně uctivé, pak už jsi mě jistě poznal natolik, že je ti jasné, že já nemám důvod vidět v tobě modlu, byť nepiješ ani kávu, ani to tokajské... Zato se můžeš ode mě dozvědět upřímný názor. Pokud ho k sobě nechceš připustit, pak je to ale víc tvoje než moje škoda...
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Logický rozpor ve větách Plyšáčka na chatu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Plyšáček píše:Nejvíce mi asi vadí, když Marco o mne píše jen jako o problémovém a bezvýznamném členovi, který by klidně mohl odejít. A pak to, že nikdo na to nereaguje.
Ano, píšu o problémovém uživateli, jelikož to tak ze svého pohledu vidím. Pokud s někým stále máme nějaké problémy, automaticky pro mě spadá do "skupiny" problémových uživatelů, ke kterým následně chovám přísnější postoj. (Něco jako pomyslná kartotéka.)

Nikdy jsem však neprohlásil (nebo si toho aspoň nejsem vědom), že bys byl člen bezvýznamný. To si nemyslím. Mám za to, že každý člen má svůj význam, navíc ty jsi velmi aktivní člen. A toho, že mě občas upozorníš na nějakou chybku, si také cením.

Nicméně to se nevylučuje. Naopak mě mrzí, že s aktivním a mnohdy lidem nápomocným členem, jako jsi ty, musím čas od času řešit nějaké problémy ohledně chování na chatu a jinde. Je to potom škoda, protože i když toho dost děláš a já jsem ti vděčný, tak pak to v mých očích zase zmrazíš nějakou hloupostí. To ale neznamená, že bych si myslel, že jsi člen bezvýznamný. Proto jsem také nikdy nenavrhoval trvalý BAN na fóru. Ale pouze na chat (kde provádíš své lumpárny).
Scopi píše:Radíš, at se ptají otázkou proč?, ale když se tě asce zeptal, proč jsi dal to poděkování, tak jsi pouze odvětil, že to neni v tvém popisu práce mu to vysvětlovat. Tak kčemu pak takové proč je???
Protože je taky podstatné, jakou formu té otázky zvolím. Když se někdo zeptá formou, jakou zvolil Asce (A ty Marku, děkuješ, prosím, Shillen za co? Za to že mi vysvětlila, že je správné, že jako šarže útočíš?), tak moc chuti k odpovídání nenacházím. A hlavně mě nebaví řešit neustále poděkování. Proč jsem jej dal? Protože jsem chtěl.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 4):
Damian, Allein, Jeremy, K3i4L
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Příspěvky: 479
Dal: 140 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Logický rozpor ve větách Plyšáčka na chatu

Nový příspěvek od Scopi »

Abych pořádně dovysvětlil, jak to myslím:
Kasz píše:Všichni homosexuálové k nám tolerantní nejsou, stejně jako k nám nejsou tolerantní úplně všichni heterosexuálové, nebo všichni prezidenti nebo kosmonauti.
Stejně tak nejsou všichni kosmonauti, prezidenti, atd. tolerantní k homosexuálům, proč by pedofilové měli být vyjímka. Je asi pravděpodobné, že navzájem ty skupiny budou k sobě tolerantněší, více než je k nim tolerantní většina, nelze k tomu ale nutit všechny, stejně jako nejde nutit všechny homosexuály, aby byli tolerantní k nám.
Amor non est sanabilis
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů