Upozornění na Doda a poděkování Plyšáčkovi

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Dodo a poděkování Plyšáčkovi

Nový příspěvek od Filip »

Ja navrhujem, ak je to technicky možné, aby každý prihlásený užívateľ, vrátane nováčikov mal možnosť pri svojom príspevku odstrániť všetky poďakovania ostatných užívateľov.
Uživatelský avatar
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Příspěvky: 442
Dal: 90 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Dodo a poděkování Plyšáčkovi

Nový příspěvek od asce »

Já pravidelně sleduji žebříček. Je pro mě ukázkou toho, jestli má moje práce s příspěvky nějaký smysl. Přivítal bych ale funkci (filtr), který by "vyplivnul" sestavu = žebříček tak, jak by vypadal, kdyby se začalo lajkovat v okamžiku mé registrace. Samozřejmě by tuto možnost měl mít každý. Pak bych viděl, jak si stojím aktuálně. Takhle se srovnávám s uživateli, kteří jsou tu i více než 10 x déle. Tedy ten žebříček je pro mě motivující. Už to, že je zpochybněn, považuji docela za zradu...

Ale ono nejde jen o to. Opravdu by se někteří členové vedení měli zamyslet. Dostal jsem jiným kanálem tuto zprávu (cituji jen úvod a přeformulováno, ale se zachováním významu):

"Ahoj! Pišeš tak, jak to tu opravdu chodí, ale lajkovat po tom, co se tu teď děje, už nechci. "

No vidíte, mě ze strachu před postihem lajky nepřibývají, za stejnou dobu si jich stále titíž nahrabali, jak shnilých jablek v soukromém sadu...
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dodo a poděkování Plyšáčkovi

Nový příspěvek od Kasz »

Filip píše:Ja navrhujem, ak je to technicky možné, aby každý prihlásený užívateľ, vrátane nováčikov mal možnosť pri svojom príspevku odstrániť všetky poďakovania ostatných užívateľov.
Myslím, že to, bohužel, možné není.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Dodo a poděkování Plyšáčkovi

Nový příspěvek od Plyšáček »

Gabriel Svoboda píše:Dodo sám přiznal nečisté úmysly.
Gabrieli, už večera jsem od tebe četl něco o tom, že Dodo prý poděkováními "sabotoval Plyšáčka".
Ale takhle to není! Jak jsi k tomu došel? V tomto vláknu vše najdeš.

Jak to bylo. Dodo po delší odmlce navštívil ČEPEK, a jelikož byl nadšen nováčkem Plyšáčkem a oslněn jako texty, dal mu během jedné noci stovky poděkování. Díky našemu protestu - já jsem na něj rovněž apeloval - si vše znovu pročetl, něco odmazal, ale spíše trval na tom, že tam ta poděkování musí nechat. Prohlašoval mě za pedokrále a "modlil se k plyšáčkovi". Díky tomuto jeho výstupu jsme se přes přítele nakonec setkali a jsem za to vděčný. Znovu jsem s ním několikrát probíral celou záležitost osobně, a je to tak, jak píši. Máme se moc rádi, má nádhernou rodinu, a jen díky víře v Ježíše dokáží společně překonávat velké zkoušky. Chtěl mě přetáhnout na jeho web, odmítl jsem. Nyní se snaží spíše vžívat do role "vyléčeného z pedofilie".

Takže jeho impuls při udílení poděkování byl pravděpodobně hodně podobný, jako u Damiana. Po vysvětlení od Kasze se na počínání Damiana dívám poněkud odlišně, než zprvu. Nechme to tedy být. Ale...

Ale do pravidel bych nějakou základní formulku vložil... Ne limity, ale možnost moderátorského zásahu. Teď si představte, že by sem přišel nějaký nováček, zamiloval by se například do jedné z "mých" modelek a na základě toho by hned sjel mých 2000 příspěvků. Nebo v té době 4000 příspěvků. Radost bych z toho neměl. A objektivitu už tak subjetivního žebříčku by to vážně narušilo. Vůbec nemám obavy, že bych měl někdy málo poděkování. Tvořím příspěvky pro lidi a hlavně pro opravdové pedofily, a dříve nebo později si vždy někdo něco vyhlédne. Ale o to nejde. Vadí mi, když mi někdo ani za sebe zdařilejší práci nedá poděkování jen z "politických" důvodů - prostě že patří do neplyšové skupiny či protiplyšové sekty.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Damian
Registrovaný uživatel
Příspěvky: 38
Dal: 608 poděkování
Dostal: 130 poděkování

Re: Dodo a poděkování Plyšáčkovi

Nový příspěvek od Damian »

Zdravím!

Po bouřlivém včerejším večeru jsem se rozhodl (poté, co mi tuto myšlenku vnukl pan Kasz), že objasním svou včerejší dejme tomu děkovací eskapádu, po které některým snad i naskákaly zlostí žilky na čele. >:( Čekal jsem tuto reakci, respektive možná i dřív, než mi pan Kasz napsal Soukromou zprávu, kde mě před touto reakcí varoval.

Nicméně já oponoval, jelikož jsem neměl za to, že bych dělal něco špatného. A dál jsem jednal, jak moje rozjašené nadšené buňky uznávaly za vhodné. Tímto krokem nebylo myšleno sabotování žebříčku poděkování nebo nedejbože fóra, k tomu nevidím žádný věcný důvod.

I jako mladší a i v nynějším věku jsem měl a mám tendence hledat a určovat si vzory, které mi mohou jít příkladem. Bohužel v minulosti jsem si nevybíral takové, aby jejich příklad byl správný a nějak mě obohacoval. S odstupem času se mi zdá, že jsem učinil spoustu chyb, a to právě kvůli určení si špatného... idola, či jak to říci.

Když jsem přišel na ČEPEK (čímž myslím tento svůj příchod pod Damianem), předem jsem cítil, že zde najdu někoho, jehož názory by mi zase mohly napomoct k tomu být lepším člověkem. Postupem času, kdy jsem počínání pana Kasze čím dál více sledoval, začala mě jeho povaha uchvacovat, jeho názory se pro mě stávaly zajímavějšími a zajímavějšími. *book*

Jsem si jist, že pan Kasz den co den musí překonávat značné překážky fóra, ať už při čtení a kontrole příspěvků, či moderování chybně napsaného (či obhajování a osvětlování něčeho, co bylo chápáno jinak, než by chápáno být mělo). Musí mu to zabírat spoustu energie, času, který by mohl trávit jinak, třeba svými koníčky či se svou přítelkyní... ale on sedí tady u fóra a pracuje. (Jako by jistě neměl v reálu práce víc než dost.)

Z mé strany si zaslouží uznání a hlubokou poklonu. Smekám. A cením si toho, co pro nás je schopný a ochotný dělat. Tento vděk jsem chtěl vyjádřit funkcí, které zde říkáme poděkování. A jelikož je pro mě podstatný každý jeho příspěvek, jež napsal, nepokládal jsem za špatné mu za ně děkovat. Leč ano, možná jsem mohl vybírat jinak, citlivěji, s většími odstupy, zredukovat svůj systém, jak jsem byl upozorněn. Ale já jsem nebyl a nejsem schopen vnímat něco jen jako "žblept", jelikož si myslím, že každý jeho příspěvek má určitou cenu.

Svoje jednání stále za chybné nepovažuji. Ale poučil jsem se a po jeho vlastním doporučení budu raději procházet jeho příspěvky, hodnotit jejich myšlenky a budou-li větší, silnější, až pak děkovat. Ale jak říkám, jako chybné jej nepovažuji, tudíž nemám v plánu nějak zpětně jej odmazávat. Naopak jsem rád, že mému nadšení jiní zabránili, abych pokračoval v tom, co jsem načal...

V tom vyjádřením vděku panu Kaszovi. (A nejen jemu, ale i jiným lidem, jejichž názory mi přišly velmi často působivé a zajímavé.)

Hezkou noc! *v*

D.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Damian za příspěvky (celkem 6):
Kasz, Filip, Allein, Jeremy, Troper, Marco Freeman
Uživatelský avatar
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Příspěvky: 442
Dal: 90 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Dodo a poděkování Plyšáčkovi

Nový příspěvek od asce »

Damian píše:Po bouřlivém včerejším večeru jsem se rozhodl (poté, co mi tuto myšlenku vnukl pan Kasz), že objasním svou včerejší dejme tomu děkovací eskapádu
Milý Damiane! Jistě nikomu nevadí, že sis vybral Kasze jako vzor. To co alespoň mně vadí, je to, jakým způsobem jsi to vyjádřil. Lajkování, aspoň jak to chápu já, je určeno právě a jen k tomu, aby se vypíchly nejlepší příspěvky, příspěvky, které daly autorovi námahu, kterými nás obohatil. Postupně tak vzniká žebříček, který ukazuje, kteří uživatelé jsou největším zdrojem takovýchto příspěvků. Je jistě potěšením každého autora, že právě on se ocitá na nějakém vyšším místě v žebříčku, nebo že v něm aspoň stoupá. Pak ho práce těší - a z toho mají užitek opět všichni čtenáři fóra. Tuto radost ze života jsi některým možná narušil.
Pokud máš Kasze jako vzor, proč raději nenapíšeš na toto téma příspěvek, kde ho oceníš. Bude to každému jasné a třeba i já usoudím, že Kasze obdivuješ právem. Takhle jsem na rozpacích - tvůj čin nechápu jako správný a jeho obhajobu Kaszem také nepovažuji za správnou. Když to shrnu, v mých očích jsi vlastně Kasze tak trochu poškodil.
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dodo a poděkování Plyšáčkovi

Nový příspěvek od Forst Jan »

K nastalé situaci jsem se dostal až teď. Takže tady je můj pohled na poděkování:
Poděkování je čistě osobní věc. Nikde není a ani nemůže nikdy být pravidlo, za co má člověk poděkování dávat a za co ne. Ani kolik jich může dát. Je hezké říct, že by měl člověk dávat poděkování "kvalitním" příspěvkům, ale například já, i když se o to sám snažím, tak se někdy přistihnu, že jsem nedal poděkování za kvalitní příspěvek člověku, kterého moc nemusím a nebo že jsem dal poděkování někomu, koho mám rád, i když ten příspěvek až tak dobrý zas nebyl.
To co se nám líbí je komplexní věc, nejde to vždy vztáhnout na jeden kousek textu a vše ostatní při tom ignorovat. A pokud někdo svou osobností, názory a příspěvky "přiměje" jinou osobu, aby ho měla ráda tak moc, že mu dá poděkování za každý příspěvek, pak si to svým způsobem i zaslouží.
Co se žebříčku týká, tak samozřejmě je to hezký pocit, když na něm člověk stoupá víš. Ale spíše se mi líbí to, že občas poděkování dostanu. A je mi jedno, jestli je to moje první, nebo sté. Je mi jedno, jestli ostatní za tu dobu dostali 10 nebo milion poděkování. To že jsem dostal nějaké je pro mě silná (ale nikoliv jediná) motivace psát dál. Žebříček je fajn, ale i bez "Doda a Damiana" bych ho nebral moc vážně, každý člověk měl jinou dobu, po kterou byl aktivní, každý má jiný počet příspěvků. Takže to, co do žebříčku vnese něčí hromadné děkování je pro mě osobně úplně irelevantní.
Jinak co mě by se jen líbilo víc za statistiku je "průměrný počet poděkování za příspěvek". Já se snažím psát jen když mám co sdělit, mám tedy méně příspěvků než "normální aktivní uživatel". Přijde mi, že tak by se lépe ukázalo, kdo má názory, které se lidem líbí, a kdo to dohání jen obrovským počtem příspěvků. Ale i tak je to pro mě jen hezká funkce, ale nic co by bylo důležité...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Forst Jan za příspěvky (celkem 3):
Kasz, Filip, Damian
Děkuji
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dodo a poděkování Plyšáčkovi

Nový příspěvek od Kasz »

Asce, sám nahlížíš různé "konvenční" věci jinak, než většina lidí, a v podstatě nás vedeš k tomu, abychom nahlíželi na nějaké věci i z jiných, méně obvyklých úhlů pohledu. A když někdo udělá něco, co je méně obvyklé, tak mu to vytýkáš. Nemyslím si třeba, že by mě Damian nějak poškodil.

Ano, poděkování by měla být za vypíchnutí nějakého lepšího příspěvku, ale slouží také k jednoduchému vyjádření souhlasu s příspěvkem, a nemusí v něm být zrovna nějaký extra hodnotný text. Damian se z nějakého důvodu rozhodl tak, jak se rozhodl, a nemyslím, že je nutné mu to zazlívat. Sám nyní usoudil, že bude lepší zvolit jiný postup.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Příspěvky: 442
Dal: 90 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Dodo a poděkování Plyšáčkovi

Nový příspěvek od asce »

Kasz píše:Asce, sám nahlížíš různé "konvenční" věci jinak, než většina lidí, a v podstatě nás vedeš k tomu, abychom nahlíželi na nějaké věci i z jiných, méně obvyklých úhlů pohledu. A když někdo udělá něco, co je méně obvyklé, tak mu to vytýkáš...
Ano, jsou věci, na které nahlížím jinak. Třeba já bych si přál mnohem více volnosti tam, kde se mi jeví, že by to bylo možné. Týká se to různých oblastí života. Sex, ale i v jiném vláknu jako příklad nadhozený automobilismus, nevyjímaje. Samozřejmě vždy za dodržování pravidla neubližovat. Naproti tomu ve většině oblastí mnohavrstvového života i já jsem zakotven v mainstreemu. Tak to prostě je. Protože je mi vrozená soutěživost, tak pokud soutěžím, beru to vždy velmi vážně, a tedy se mi nějaké praktiky prostě zdají nefér. Pro jistotu dodám, že příspěvky píšu tak, jak téma cítím, ne pro lajk. To ovšem každý, kdo čte mé texty, jistě poznal sám. Ale když lajk dostanu, skáču radostí. A když je lajk třeba od Jana F., to bys teprve měl vidět jakou mám radost...
Ale jinak s tebou souhlasím. Přes vše, co jsem právě napsal, Damianovo lajkování není věc, z které bych snad měl onemocnět. Bral jsem to jako okrajové téma z mého pohledu mnohem závažnější věci. Damianovo lajkování jen otevřelo dvířka, kterými proklouzla určitá obecnější nespokojenost. A tady mne mrzí daleko víc, že jsem jen naházel cosi hrachu na zeď...
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dodo a poděkování Plyšáčkovi

Nový příspěvek od Kasz »

Já ti na to napíšu snad už jen to, že všichni jsme jenom lidé a máme omezené schopnosti a dovednosti, adminy i moderátory ve smyslu schopností a dovedností při vedení tohoto webu nevyjímaje. Mohu se poučit a něco zkusit změnit, ale stejně mám kapacitu pro změny omezenou tím, jaký jsem. A obecnější nespokojenost - vždy byli, jsou a budou na webu uživatelé, kteří byli jsou a budou nespokojení. I s tím jako admin musím žít a jít dál a svým způsobem to hodit za hlavu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 2):
Marco Freeman, Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti