Promiskuita ve společnosti

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Promiskuita ve společnosti

Nový příspěvek od Teenbl »

Napadlo mě opět trochu kontroverzní téma, které se až tak netýká pedofilů, ale spíš společnosti obecně. Ovšem i tak bych řekl, že je to velmi zajímavé. Čím dál tím víc se ve společnosti setkávám s tím, že lidé spolu ve vztahu moc nevydrží, nebo jsou si nevěrní nebo si ve vztahu vůbec nedůvěřují. Všechno to považuji za neakceptovatelné v opravdovém vztahu.
Kdybych měl uvést pár příkladů: Mám kamaráda, který ačkoliv má "vážný" vztah, tak minimálně 2x do měsíce má nějakou jinou na sex pro zábavu, povětšinou taky "zadanou". Velká část lidí okolo dvaceti s kterými jsem v kontaktu mělo už povětšinou hodně sexuálních partnerů a nepřipadá jim to ani divné. Nedávno jsem od kamarádky zaslechl dost děsivou větu, být s někým 14 dnů ve vztahu a ještě spolu nespat je absolutně neakceptovatelné. Další lidé často souhlasí s tím, že je to velmi podstatné, protože ve vztahu velmi záleží na tom, jaký je ten druhý v posteli. Aneb jedna citace: Tak si představ, že s někým půl roku chodíš, pak s ním teprve spíš a zjistíš, že je úplně na nic v posteli, to pak nemá smysl něco dál budovat".
Další zajímavý jev, který sleduji, je, že po rozchodu má hodně lidí si pro odreagování najít nějakou jednorázovku. Známá se třeba vždy po rozchodu vyspí s dvěma kluky(pravidelně s dvěma stejnými, taková tradice), nebo další gay kamarád to taky dělá.
Holky mi připadají obecně věrnější než kluci, ale ani tam to není nějaké růžové. Jejich partneři je často buzerují za každou drobnost u který by měli obavu, že by je někdo mohl sbalit, např. jít na víno s kamarády z školy je mnohdy neakceptovatelné. Tak to je ale fakt nulová důvěra ve vztahu a je to jen moc smutné.
Taky bych dodal, že tento problém nepozoruji jen u mladých, ale i o generaci starších lidí, tam se to ale jen projevuje trochu odlišně. V tom věku už jsou jen méně aktivní.
Ovšem ještě o kapku horší kapitola je to u homosexuálů, osobně znám tak třicet, většina z nich měla 5-15 sexuálních partnerů, najdou se ale i tací, kteří měli 30+ partnerů...To už je prostě něco šíleného. O věrnosti si tedy člověk, asi může nechat zdát. Už jsem se setkal i s přístupem, že kdybych poznal, jaký je i sex bez lásky a citů úžasný, tak bych je pochopil. Věřím, že nepochopil. Zjišťovat to nemám chuť ani potřebu. Mnoho lidí mi taky říkalo, že první sex bude vždy bez citů jen jako experimentování, no nevím, ani o to moc nestojím, zájemci by byli, můj zájem by nebyl. U pár přátel jsem třeba jejich přístup k partnerským vztahům zjistil až po čase a dost to změnilo můj názor na ně. Ještě podotýkám, že většina těch lidí o kterých jsem mluvil jsou povětšinou nadprůměrně inteligentní a na první pohled i rozumní.

Každopádně myslím, že se tento problém dotyká i mnoho pedofilů, protože minimálně u poloviny tuším, že navzdory své orientace, mají potřebu plnohodnotného partnerského vztahu. Ovšem říkám, jak člověk s jistými prioritami může v této společnosti hledat vztah, nebo mít ho sílu vůbec budovat.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Teenbl za příspěvky (celkem 4):
Forst Jan, Mathias8, Filip, Gabriel Svoboda
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Promiskuita ve společnosti

Nový příspěvek od Forst Jan »

Neboj, nejsi sám, kdo to cítí podobně. Myslím, že svůj názor jsem již psal několikrát, ale tak pro přehlednost napíšu, co si k tomuto tématu myslím já, a vezmu to hodně podrobně.

První věc co bych k tomuto řekl, je, že podle základního rozmnožovacího pudu je jasná touha rozšířit svůj genetický materiál do co nejvíce partnerek. A orgasmus je pravděpodobně jeden z nejpříjemnějších fyzických prožitků těla. Takže z biologického hlediska jsme to asi my, kdo to vnímá špatně. Přesto s tebou souhlasím a cítím to stejně.

Co vedlo k rozšíření tohoto "problému" je podle mě souhra spousty věcí. V první řadě odtabuziování otázek kolem sexu. Když někomu to nevyhovovalo v posteli, tak o tom moc nemluvil, ani neměl porovnání, že to jde i jinak. S tím souvisí i rozšíření pornografie. V druhé řadě i hraje roli rozšíření antikoncepce. Dříve kdy každý sex byl zároveň i velkým rizikem na přivedení nového života na svět si lidé více rozmysleli, s kým to riziko chtějí podstoupit. V dnešní době je při použití antikoncepce z lidí sejmuta velká zodpovědnost, což vede k rozšíření nezávazného sexu.

Já osobně vnímám, že v dnešní době vzniká vztah jiným postupem, než jak bych to já považoval za ideální. Lidé by se měli poznat, zjistit že je jim spolu dobře, zamilovat se do sebe a jako největší zapečetění lásky vidím sex. Ale dnes to funguje úplně opačně. Lidé mají sex, pak se poznají, jestli jim je spolu dobře a když mají štěstí, tak přijde láska. A když ne, tak rychle do postele s někým jiným.

Ano tento problém se týká všech věkových kategorií. Já osobně znám i 50 letého muže, který po téměř 30 letech krásného manželství, se pohádal s manželkou, která ho i se dvěma téměř dospělýma dcerama opustila (problém byl jeho časově náročný koníček, díky čemuž poněkud zanedbával rodinu, ani jedna strana se nedopustila nevěry, aspoň co je známo) Já bych po konci takového vztahu byl dlouho zdrcen, jenže tento muž během 1 týdne už bydlel u jiné ženy, kterou do té doby neznal a měl s ní sex. Jeho bývalá žena byla na nový vztah pomalejší, trvalo to 2,5 týdne, co byla sama...
U mladých mám zkušenosti i já osobně. Naposledy, kdy jsem mohl říct, že s někým chodím bylo na táboře, mě bylo 15, ji 14. Těsně před večerkou se mne zeptala, zda s ní chci chodit, řekl jsem ano, že jí mám rád. Pak jsme si řekli, že ráno to probereme. Pak jsem musel už odejít. Ráno jsem přišel ale bylo mi oznámeno, že takového blbce nechce. To že spolu chodíme mělo znamenat, že v ten okamžik jsem ji měl políbit, a pravděpodobně čekala, že během pár dnů budu i její první. Během pár dnů byla už s jiným, 14 letým. A podle indicií co mám, tak ten ji znásilnil, protože těsně před sexem si to ona rozmyslela, ale on už nezastavil.

Co mě zaráží je i postoj těch, kteří radí ostatním. Zhruba od 17 let jsem zkoušel si najít i odbornou pomoc jak najít pro mne vztah. A i tak byla běžná rada prostě oslovit holku co se ti líbí, vzít ji na rande, zkusit sex a když to nebude to pravý, tak vždy je možnost to tak dělat dál a dál s dalšíma až si najdu tu pravou. Velká část přátel se kterými jsem se o ton bavil tak přiznali, že kdyby v 18 byli panici, zaplatí si prostitutku. A u homosexuálů je pokud vím statisticky mnohem větší počet sexuální partnerů.

Možná jsem idealista, možná je to to, co mě táhne dolů, ale sám sobě už dávno jsem si řekl, že raději budu sám, než zradit svou představu pravé lásky. Přitom s každým dalším dnem je šance na vztah menší a menší. Přesto stále věřím. A zeptej se mě v důchodu, jak to fungovalo, zatím mi to přineslo jen bolest, ale méně, než by bolelo zradit své přesvědčení o pravé lásce.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Forst Jan za příspěvky (celkem 6):
Teenbl, Mathias8, Plyšáček, Filip, Daniel, Gabriel Svoboda
Děkuji
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Promiskuita ve společnosti

Nový příspěvek od Mathias8 »

Forst Jan to napísal perfektne za to mu patrí moje poďakovanie, pretože ja to cítim presne tak isto. Ja k tomu ešte doplním to svoje.

teenbl mna to štve, utláča, frustruje, ničí, zabijá, ponižuje, ubližuje mi, keď to vidím naokolo. Nebaví ma ani žiť pri tej predstave, že oni sú asi normálny... asi to je normálne keď to tak robia si ja pripadám ako obyčajný chudák, nikto.. proste nula, ktorá sa nezmože ani na ten sex...

chcel by som dievča hrozne moc. Urobil by som z nej princeznu, správal by som sa k nej ako k princeznej ale trpím hrozným komplexom menejcennosti. Nedokážem si pomocť. Možem si ticíc krat vravieť- "pozri tam to dievča je velmi krásne a dobre bež za nou a zbal ju"..ale je tam ten blok, že čo ak nebudem pre nu dosť dobrý, čo ak ma pošle do riti, čo ak mi vykričí že som obyčajný chudák.. to by ma zničilo pretože keď niekto trpí komplexom menejcennosti tak jedným z prejavou toho komplexu je, že dotyčná osoba je naseba hákliva a všetko aj to čo nepatrí k nej, teda čo na nu nebolo priamočiaro povedané si berie k srdcu.
Na druhej strane som romantik jak hovado a serie ma to, pretože pozerám nejaký taky film a buď je mi do plaču alebo plačem a je to vlastnosť ktorú na sebe neznášam.
Dalšia vec je tá že začínam sa menej pozerať do zrkadla... čím som starší tim viac sa začínam nenávidieť, za to kto som.. teda vlastne aj za to kto nie som.

Radšej budem sám ako zradiť predstavu o svojej pravej láske ako napísal Forst Jan aj keď si uvedomujem, že "pravá" láska ani láska všeobecne asi neexistuje stále na nu verím ani neviem prečo.. asi preto, že tajne dúfam na nejaký zázrak.

Ale ajtak som strašne zbabelý (to,čo teraz napíšem nepíšem ani nehovorím nikomu, nikto to ani o mne nevie) nedokázal by som JA dievča ASI pobozkať. Aj keď je tam tá silná tužba po tom, proste to nedám, bojím sa strašne zklamania beztak trpím dosť a sklamanie by som asi ovela tažšie znášal ako to, že som na dievčatka...najviac sa bojím toho, že keď ma nejaké dievča pobozká tak dostanem infarkt(uplne vážne)

Moj mozog je vtom, že žiadne dievča by to ajtak so mnou nevydržalo pretože nie som dosť dobrý na to na vzťah. Mám to síce odsledované z filmou ale keď si dám ruku na srdce a budem úprimný tak popravde nevedel by som ako sa mám chovať k nej aby mi vydržala čo najdlhšie... až do smrti... nechapem prečo si moj blbý mozog myslí alebo presnejšie povedané verí na lásku na prvý pohlad a celý život...asi som uplne stratený prípad...

Nikdy v živote som so žiadnou nechodil, nikdy som nedostal bozk na pery nemal som ani flirty... nič...
Ide o to, že človek si može hovoriť kolkokrát chce čo chce pri tejto predstave keď sa nad tím celkovo zamyslí je mu zo seba na grc...

Každý si o nom myslí, že je to dobrý, milý chalan ale nikto nevidí do jeho vnútra, nikto nevidí čim si prešiel a kolko síl musí vynaložiť na to aby to ustál...je to ako byť v pekle a tajne dúfať, že je nejaká možnosť dostať sa odťial von...

ale dosť bolo kecou. Štve ma ako sa ľudia k sebe správajú, tí vzťahy su dneska.. stoja uplne za velké gulové...
a všetko to robí Amerika. Kde sú tie časy, keď si chlapec vyhliadol dievča do ktoreho sa zamiloval, zobral si ju za ženu, ona mu splodila deti a žili až do svojej smrti spolu a on bol jej prvý a ona bola jeho prvá? Moji starí rodičia tak boli ja tak chcem byť tiež a nejako v to dúfam že to .. že sa to ešte nestratilo, nevymrelo ale keď sa pozerám okolo seba hovorím si, že asi nie...že tento svet je stratený...to čo je teraz normálne bolo kedysi niečo nepredstavitelné...

Antikoncepcia - dneska to užíva každá druhá a potom plačú, že nemožu mať deti. Užívaju to decká od asi 13 rokov života a v 18 alebo 20 nemožu mať deti. Kedysi to neexistovalo, ženy to neužívali. Možno to existovalo ale nebolo to až tak v popredí ako teraz.
Mám kamošku ktorá to úživala od 14 a teraz má 17. Bola u lekára a ten jej povedal, že buď bude tehotná teraz alebo už nikdy. Je to svinstvo najvacsieho zrna a predsa to každá druhá užíva. Je to dané na to aby znížili počet populácie, aby sa nerodili deti. Je mi z toho setkého na grc čo sa deje... a to je jedna vec ktorá je teraz normálna a kedysi to bolo niečo nepredstavitelné..

sex v dnešnej dobe funguje ako zábavka pre mladých, láska v tom možno je ale keď príde k sexu tak láska potom vyprchá a sex sa stáva rituálom. Jedna kamoška mi povedala tiež jednu vetu, ktorá ma šokovala a to - "Vzťah bez sexu je proste oničom" možno má pravdu ale ja to tak necítim.. u mna je prvá láska a sex až po 2 až 3 rokoch chodenia no a to je dalšia vec prečo nemám dievča, pretože každá by chcela j**** hneď po minimálne týždni chodenia a musel by byť ten chlapec milý (to ževraj som) pekný (to rozhodne nie som) a dobrý v posteli ( :D tažko, skusenosti žiadne) je tam ten blok, že ma pošle do prdele keď zistí, že nemám žiadne skúsenosti a ja budem sklamaný a sklamanie je to čo by som asi neustál...

To, že som na malé žaby :D .. to beriem celkom v pohode a som velký optimista, ale spoločnosť a ludia mi ukazujú kde je moje miesto a kto som a to je to čo ma ťahá ku dnu...potom sa chúlim k myšlienkám o živote a budúcnosti skončim tam... o čom som teraz trištvrte vlákna písal... potom sa z toho dostanem znovu som optimista a znova mi ludia daju pocitiť kto som a znova skončim premyšlaním a stále dokolečka a dokola a tak nejako strácam zmysel života ale naštastie v mojom živote sú skvelé deti, ktoré vedia ako rozveseliť bolavé srdce už len tím, že proste sú....a nakopnú ma..

takže asi takto nejako je to u mna...o sexe z mojej strany nejdem dopodrobnosti, nerád sa lutujem, dalšia vlastnosť ktorú na sebe neznášam...radšej to nerobím...iba keď mám chvílku a to sa radšej polutujem pre seba, zanadávam na moje druhé ja a potom znovu stojím na nohách...

Niekedy rozmýšlam nad tím, k čomu mi je to, že som silný keď padám a stávam a padám a znovu stávam stále dokolečka to isté a žiadný ciel, žiadna motivácia unik z toho...a prisahám, že keby neexistovali ti malí anjeli tak by ma nič neprinútilo k tomu aby som sa už postavil :)

Záverom by som asi povedal toto nič viac a stručne - "Aj keď sme sami so svojími myšlienkami, aj keď máme niekedy chuť zabaliť to, nerobme to!! Sme tu z nejakého dovodu. Príčina sú deti. Deti sú anjeli. Mi im ich krídla netrhajme!! Práve naopak. Robme tak, aby mohli vyletieť až k oblakom a dotknúť sa ich "
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mathias8 za příspěvky (celkem 5):
Teenbl, Kasz, Forst Jan, Filip, Gabriel Svoboda
Uživatelský avatar
Tsu
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 20
Příspěvky: 99
Dal: 128 poděkování
Dostal: 58 poděkování

Re: Promiskuita ve společnosti

Nový příspěvek od Tsu »

Ano, souhlasím, dnešní doba je v tomlhe odpravdu odporná. Matně si vybavuji, že jsme to i řešili (http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=51&p=24791#p24791). Nejvíc s mi líbil komentář Marca:

"Člověk aspoň rychle pozná lidi, u kterých je na prvním místě sex, a stejně tak na místě druhém a třetím. Láska naprosto mimo, jen mít jistou "podložku na spaní". Hodně heterosexuálů už deficit lásky a život jen o sexu považuje za tak normální, až je to skutečně smutné."

U homosexuálů je to prý ještě horší, co jsem slyšel. Ale asi také záleží člověk od člověka...
Mathiasi souhlasím, raději budu sám, než žít takovýhle život. Ale já jsem stejně už takovej samotář. Nepotřebuju někoho mít, jen protože "musím". A už vůbec ne kvůli sexu.
Jenom se děsím toho, když se najde nějaká dospělá slečna, tak jsem většinou nucen jí odmítnout. Asi dvakrát se to stalo. Možná do bylo v dobách, když jsem byl "platonicky zamilován" do náctiletých.
Možná jeden rozdíl náš oprati ostatním lidem. My pedofilové (aspoň většina nás tady z ČEPKU ..doufám) víme, že láska vůbec není o tom někoho za každou cenu mít. Když jsem se ve 20 zamiloval do 12 leté, také jsem věděl, že jí nejde mít za každou cenu. "Normální" lidé si myslí, že musí mít onoho člověka hned, u sebe, furt u sebe, nedej bože, aby měl vlastní zájmy a přátele. A tak. Milovat neznamená vlastnit... *gl*
Tito uživatelé poděkovali autorovi Tsu za příspěvky (celkem 4):
Plyšáček, Marco Freeman, Forst Jan, Mathias8
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Promiskuita ve společnosti

Nový příspěvek od Jednorozec »

Taky to nechápu. Přece nebudu někoho milovat "pro sex". Navíc napoprvé mám jako poznat co, jak je šikovný či zkušený? Člověk se přece učí a poznává, to že napoprvé to není žádný zázrak neznamená že nestojí za to si vzájemně pomoci a učit se jeden o druhém.
Mimochodem nedávno jsem četl zprávu že v rusku už mají jede milion nakažených HIV...
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů