K3i4L

Životní příběhy a zkušenosti uživatelů, které zároveň nebyly publikovány na titulní straně webu - nebojte se přispět svými osudy a historkami, ať už pro usmání nebo hledání pomoci či podpory. (V případě publikování na webu jsou témata přesunuta do sekce Články, kde se k nim může vyjádřit i veřejnost.)
Uživatelský avatar
K3i4L
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 14
Kontakt: Cyphr: [email protected]
Příspěvky: 23
Dal: 320 poděkování
Dostal: 48 poděkování

K3i4L

Nový příspěvek od K3i4L »

Ahoj, jsem K3i4L a přestože jsem na pedowebu, nejsem pedofil.. Jsem "normální" heterosexuální 14tiletý kluk.. Po prvotním váhání jsem se rozhodl, že můj příběh sepíšu.. aby bylo snad už jasné, proč jsem přišel.
Když jsem byl malý, býval jsem hodně času sám doma.. moji rodiče jsou rozvedení a navíc spolu moc dobře nevycházejí.. takže předávání mé osoby se nikdy neobešlo bez zbytečné scény.. Táta si i našel novou přítelkyni, která mě sice měla ráda.. ale já ji asi moc nedokázal přijmout, ať jsem se snažil, jak jsem chtěl.. I nyní spolu vcelku dobře vycházíme.. sem tam si zavoláme, protože táta je věčně v práci a většinou nedostupný..
I mamka je pořád v práci, navíc ty její časté maximálně půlroční vztahy nejsou zrovna úžasné.. většinu jejich dočasných partnerů jsem nemusel a nemusím.. nebudu lhát, když řeknu, že to jsou často pouhá opilecká individua v sakách, které mamka balí jen pro peníze.. Nevyčítám jí to.. ačkoliv je v práci pořád, nijak moc peněz nemáme a táta se neustále s posíláním peněz na mě buď spožďuje, anebo jen pošle zprávu, že další měsíc pošle dvě částky najednou, že teď nemá.. Není na něj prostě spoleh..
V období od šesti do osmi let jsem byl často sám a zmatený.. díky dluhům, co jsme bohužel měli, a které nebylo často jak splácet k nám asi dvakrát přišel exekutor.. Potom se to zlepšilo, jak už jsem řekl, díky mamčiným "dočasným partnerům" jsme to jakž takž dokázali splácet pravidelně.. a tak to je dodnes..
Zrovna v osmi mě můj o dva roky starší kamarád přesvědčoval, že se mám přidat ke skautu.. že je to prý super zábava a nebudu muset být sám doma.. I mně to přišlo jako fajn nápad.. a tak jsem se doma zeptal a mamka proti nebyla, naopak, byla ráda, že se zabavím..
Z důvodů dluhů, exekucí apod., jsem byl trošku zmatený a raněný.. a asi to na mě bylo dost vidět, že mě něco trápí.. Když jsem přišel do skauta, tak jsem tam kromě přátel potkal i jednoho vedoucího.. ten to nějak vycítil, že nejsem úplně v pořádku.. navíc, jak jsem byl nový, věnoval se mi více, než ostatním dětem..
Byl to takový pohodář.. rád se mnou blbnul, hrál hry a i povídal.. Jak jsem tátu moc nevídal, potřeboval jsem v blízkosti nějaký mužský vzor.. a tady jsem ho našel..
Týdny utíkali a byl jsem u skautu měsíc.. nicméně vedoucí se mi stále věnoval víc, než ostatním.. I když jsme byli malí, i ostatní kluci zpozorovali, že se mi dostává větší péče a pozornosti než jim.. Teď si uvědomuji, že je to muselo trápit.. já tomu taky tehdy nerozuměl, ale jelikož mi v přítomnosti vedoucího bylo vážně dobře, tak jsem to neřešil..
Když mi bylo devět, začali jsme se scházet i mimo skaut.. měl skvělou pověst nejen u skautu, mamka mu důvěřovala a já taky.. brával mě na zmrzlinu nebo na čokoládu, na čaj.. prostě na co byla chuť.. Byl jsem rád, byl jsem na něm strašně závislý a na každou naši soukromou schůzku nebo schůzku ve skautu jsem se strašně těšil.. Začal mě brávat i do takových zařízení, jako je Zoo, kterou jsem s ním navštívil poprvé v životě.. mamka na to nikdy čas neměla..
Začal mi dávat i dárky.. třeba hry.. nebo prostě věci, o kterých jsem se jen okrajově zmínil, že bych chtěl.. ale že asi nehrozí, abych je dostal.. Tak jsem dostal i fenku, kterou jsem pojmenoval Keial.. A to po něm, tak se mu říkalo ve skautu.. taková přezdívka.. Odtud pochází i můj nick, jen obohacený číslicemi..
Já vím, teď už vím, že takhle se běžný vedoucí k dítěti nechová.. Často na mě koukal, rád mě objímal a tulil se ke mně.. a já k němu samozřejmě taky.. I jsme spolu mimo skaut stanovali, zrovna tehdy se strhla bouřka.. ty jsem jako malý nesnášel, takže jsem celou noc strávil v jeho náručí.. mně a snad ani jemu to nevadilo.. Bylo spoustu situací, kdy mi mohl tak lehce a nepozorovaně ublížit.. a přesto to neudělal..
A pak, když mi bylo už dvanáct, jsme byli na skautské výpravě.. Ten den jsme se skoro neviděli.. a pak mi kamarád řekl, že mě vedoucí volá k sobě.. samozřejmě jsem šel, celý den mi kontakt s ním chyběl.. Když jsem k němu došel, měl takový zvláštní výraz.. takový řekl bych zlý.. tenhle jsem u něj ještě prostě neviděl.. Řekl mi, že se půjdeme projít.. tak jsme šli..
Jakmile jsme byli dál od ostatních, zastavil se a posadil.. řekl mi, ať se posadím naproti němu.. Tak jsem to udělal.. chvilku na mě jen zvláštně koukal, a pak mi začal přejíždět dlaněmi po mých rukách.. od ramene až k zápěstí.. Nechápal jsem to.. Nebudu to popisovat detailně, omlouvám se, ale na to vážně nemám.. Jen dodám, že jsem to nechtěl a nelíbilo se mi to.. ale nebránil jsem se.. nechal jsem ho, ať si dělá co chce..
Po téhle "akci" jsme se vrátili k ostatním.. já byl zmatený.. on celou cestu nic neřekl.. Když jsem se ptal, neodpovídal.. Další den jsem se rozhodl, že si s ním promluvím.. ale celý den mě odstrkoval a utíkal přede mnou.. Myslel jsem, že jsem něco provedl.. Ale pak zmizel.. prostě odešel od skauta.. Dva dny po výpravě jsme se měli soukromě sejít a jít na zmrzlinu, už to bylo dost dlouho domluvené.. Tak jsem tam šel a doufal, že se ukáže.. jenže neukázal.. Psal jsem mu emaily i na facebook, že s ním potřebuji mluvit.. neodpovídal mi.. Pak si mě vyhodil z přátel na facebooku a skryl na profilu co šlo.. Nadále jsem mu psal emaily.. jediné, co jsem chtěl, bylo vysvětlení..
Doma jsem nic neřekl, nic jsem neohlásil.. Můj poslední email byl o jedné větě, a to té, že jestli se někdy rozhodne mi to vysvětlit, tak nadále budu mít stejnou emailovou adresu.. a že budu čekat.. Vedoucích jsem se na telefonní číslo i bydliště ptal, ale dozvěděl jsem se, že číslo je věčně nedostupné a v bytě, kde bydlel, už prý nebydlí..
Co se dá dělat, stále čekám, jestli se ozve.. Už je to rok a půl.. To zneužití mě netrápí, už dávno jsem mu to odpustil.. trápí mě jeho nepřítomnost v mém životě a to, že mi nic nevysvětlil.. Netřeba asi dodávat, že i přes to, co udělal.. ho mám prostě rád.. Jestli se někdy ozve, tak se s ním rád sejdu.. Budu chtít odpovědi, ale nic mu nebudu vyčítat..
Ty odpovědi jsem se rozhodl hledat tady, ale uvědomil jsem si, že přesné odpovědi získám jen od něj.. že nikdo jiný, ani vy, mu nevidí do hlavy..
Tak to je můj příběh.. Nyní jsem u skautu stále, pořád mě baví.. bohužel toto léto se díky zdravotním potížím jeho nejlepší část nekoná..

Dále bych se chtěl omluvit.. a to za to, že když jsem poprvé přišel na chat jako anonym, nadal jsem vám do zrůd.. až zpětně si uvědomuji, že nemůžu lidi soudit.. i když na vás nemám ani kladný, ani záporný názor.. ještě si ho utvářím.. Bylo blbé říct to takhle..
Tak to je vše.. Snad vám tady nebudu vadit..
Tito uživatelé poděkovali autorovi K3i4L za příspěvky (celkem 17):
Gabriel Svoboda, Hranicar, simgiran, Myš, Kasz, Teenbl, Deda, Mathias8, Daniel, Opičák, Plyšáček, Silesia, šmudlík, I9II, Wydra, Marco Freeman, Jeremy
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Příspěvky: 214
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Re: K3i4L

Nový příspěvek od Hranicar »

Ahoj. Nejdříve bych ti chtěl říct, že jseš frajer, žes sebral odvahu se tady zaregistrovat a sepsat tenhle příběh. Z toho, co píšeš, vyplývá, (což určitě sám tušíš) že ten člověk je pedofil a že do tebe byl zamilovaný. A asi tě měl vážně rád. Jinak by ti nevěnoval tolik pozornosti, nesnažil by se ti udělat radost. Jenomže nakonec selhal. Jednak tím, že překročil hranici mezi tím, co si může dovolit a co ne, ale také tím, že tě odkopnul (v podstatě zrada vašeho přátelství). Já to nemůžu úplně soudit. Ale dokážu ho velmi dobře pochopit - přestože si myslím, že se zachoval špatně. Je celkem možné, dokonce pravděpodobné, že poté, co se neovládl, měl asi dost výčitky a neměl dost síly se jim postavit. Víš, vlastně mě ten tvůj příběh trochu děsí. Když čtu o tom, jak někdo brutálně znásilnil dítě, přijde mi to hrozné, ale vím, že já bych to neudělal. Ale tys tu popsal pedofila takového toho "hodného" typu, který přesto šlápnul vedle.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Hranicar za příspěvky (celkem 2):
Myš, Deda
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: K3i4L

Nový příspěvek od Mathias8 »

Hranicar píše:Víš, vlastně mě ten tvůj příběh trochu děsí. Když čtu o tom, jak někdo brutálně znásilnil dítě, přijde mi to hrozné, ale vím, že já bych to neudělal. Ale tys tu popsal pedofila takového toho "hodného" typu, který přesto šlápnul vedle.
Tohoto sa bojím aj ja... toto je typický príklad toho, že aj hodný pedofil može ublížiť dietati čo ho može poškodiť ale aj nemusí, može to zobrať v pohode (to dieta)..teda že sa mu to páčilo alebo sa mu to može zdať nepríjemné ale ajtak mu dokaže odpustiť (ako píše K3i4L) lebo ho malo veľmi rado..

K3i4L- Napísať to sem je velká odvaha, ale som rád že si našiel tu odvahu a napísal si to sem. Tu ti možu ludia nejako pomocť po psychickej stránke. Možu ti poradiť a tak a nemusíš to dusiť v sebe. Z vlastnej skúsenosti viem aká krehká je detská psychika, že proste stačí málo a dieťa to može poznačiť na celý život.
Dokážem pochopiť že to pre teba neni lahké. Keď si tu už raz písal a nádaval nám do zrúd a tak.. to nevadí :) dokážem to pochopiť...
Pravdepodobne ta mal veľmi rád, preto tie darčeky a častá pozornosť... myslím že ta miloval.... mal ťa veľmi rád ale zlyhal...výčitky musel mať hrozné podla toho ako píšeš že sa choval...
Tvoj príbeh je veľmi smutný...
Uživatelský avatar
K3i4L
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 14
Kontakt: Cyphr: [email protected]
Příspěvky: 23
Dal: 320 poděkování
Dostal: 48 poděkování

Re: K3i4L

Nový příspěvek od K3i4L »

Tak ahoj všem zase po čase.. to je doba..
Když už jsem sem zavítal, tak bych se sem asi mohl vyjádřit, jak jsem postoupil s hledáním.. no.. dlouho jsem nic nemohl objevit, jako by se vážně vypařil, říkal jsem si, že si asi něco udělal nebo prostě daleko odjel.. Před nějakou dobou se mi ale nečekaně podařilo objevit stopu, vím pravděpodobně město kde bydlí a dokonce i práci, kde by měl dělat.. Čím víc jsem ale hledal, tím víc mi dochází, že nevím, co bych mu řekl.. jak bych se měl zachovat.. Vlastně už ani nevím, jestli ho najít chci.. Je to už fakt dlouhá doba, nevím, jaký teď je.. Třeba je úplně jiný, než si ho pamatuju..
Možná bude nejlepší nechat to už tak.. nehledat ho.. a nechat si ty fajn vzpomínky, které na něj ještě pořád mám.. Možná jednou.. Ale fakt nevím.. :)
Díky za to, že jste si přečetli můj příběh nahoře.. tak zase ahoj..
Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Re: K3i4L

Nový příspěvek od Silesia »

Ahoj příběh mi utelk, tak jsme na něj nereagoval.
Za zážitek se patří vyjádřid politování. Rozumím tomu, že to není nic příjemného a dovede (dovedlo) ti to udělat v hlavě dokonalý zmatek.

Zároveň si dovedu představit že ses tomu vedoucímu opravdu líbil měl tě moc rád a tohle byla opravdu špatná volba k tomu, jak ti vyjádřit lásku i ve fyzické podobě. Rozumím tomu že je to španě a nemělo se to stát. To jen na vysvětlení z mého úhlu pohledu. Mohl být do tebe opravdu zamilovaný s tím, že si uvědonil co udělal, proto s tebou nechtěl potom mluvit.

Možná by s tebou po čase mluvit chtěl, věz pokud tě měl opravdu rád, bude mít sice obavu (Ta asi bude částečně vzájemná), ale vidět by tě možná chtěl,
Otázka je zda ho vidět chceš ty, jak se na to všechno díváš atp,
Co bys od takového setkání chtěl co by tě zajímalo ? Co by tě pro takové setkání motivovalo?
Uživatelský avatar
K3i4L
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 14
Kontakt: Cyphr: [email protected]
Příspěvky: 23
Dal: 320 poděkování
Dostal: 48 poděkování

Re: K3i4L

Nový příspěvek od K3i4L »

Že by se mnou mluvit chtěl? Silesio, já se snažil.. psal jsem mu ještě dlouho po tom, co se stalo.. Email mám pořád stejný, kdyby si to rozmyslel, mohl se kdykoliv ozvat.. Když mu na dveře nezaklepala policie, protože jsem to nikde neřekl, tak si to mohl rozmyslet.. chtěl jsem jen blbých pár slov, nějaké vysvětlení, nějakou omluvu.. Prostě abych věděl, že je v pořádku.. :(
Já? Celou dobu jsem ho chtěl vidět, aspoň jeden blbý řádek od něj přečíst.. Tak jsem ho hledal.. Šel jsem za vedoucíma, zajímal jsem se u jeho sousedů.. Nikdo mi nebyl schopnej nic říct.. Teď už nevím.. Je to už vážně dlouho co jsem ho viděl naposled.. Mohl se změnit.. já se taky změnil..
Vidět bych ho pořád chtěl, kdysi se to všechno točilo jen kolem něj.. byl kámoš, z části možná něco jako rodič, brácha.. Rozuměl jsem si s ním víc než s ostatníma kamarádama.. teď už je to se mnou lepší, mám kámoše venku, mám holku a jsem šťastnej.. Už na něm nejsem závislý jako kdysi, ty časy jsou pryč.. Možná by to bylo jiný, kdyby mě tak nenechal se s tím potýkat samotného a postavil se k tomu jako chlap..
Říkám si, že bude lepší nechat to být.. je to už nějaký čas.. ale na druhou stranu to chci už uzavřít, je to hrozný pocit, chci prostě pokoj od těch myšlenek, jestli mám nebo nemám.. a toho se asi nezbavím, dokud si s ním tváří v tvář nepromluvím..
Tito uživatelé poděkovali autorovi K3i4L za příspěvek:
Filip
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: K3i4L

Nový příspěvek od Jeremy »

Keďže som na tomo webe vcelku krátko, Tvoj príbeh som si prečítal iba dnes, keď si sa pripomenul.

Nechcem rozpisovať traktáty, takže len v krátkosti. Po prečítaní príbehu ma napadla myšlienka, použitá v jednom staršom československom filme, ktorý sa ešte aj dnes často objavuje vo vysielaní nejakej televízie. Voľne interpretované:
"Čeho se na nás dopustili druzí, s tím už se nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili my sami."

Som rád, že táto skúsenosť Ťa nijak vážnejšie nepoznamenala a v podstate mám pocit, že si sa s tým, "čoho sa na Tebe dopustili iní", dokázal vyrovnať (mnohí ďalší také šťastie nemali). Ak sa mám pokúsiť vžiť do pocitov Tvojho bývaleho skautského vedúceho po tej nešťastnej udalosti, sám neviem čo by som spravil. Ak Ťa mal skutočne rád, ak Ti nikdy nechcel ublížiť a nikdy ho ani nenapadlo, že by bol niečoho takého schopný, musela to byť pre neho samého obrovská rana. A tým ho skutočne nechcem obhajovať. Zistiť, že nie som ten, za koho som sa považoval, naviac si uvedomovať, že som takto ublížil niekomu, koho milujem, pomýšľal by som zrejme na kadečo. Patrne sa rozhodol vytesniť túto udalosť zo svojho života, spáliť mosty a skúsiť zabudnúť. Čas môže dočasne mierniť príznaky, ale sám o sebe nikdy nelieči. Ako si sám písal, človek sa musí k takejto veci skôr či neskôr postaviť čelom, inak sa nikam neposunie.

Preto si myslím, že vzájomné vysvetlenie by pomohlo vám obom. Ak Ty cítiš potrebu to celé uzavrieť, on to podľa mňa cíti ešte naliehavejšie. Ale ono zrejme často chýba odvaha... Prajem Vám obom, aby ste si to mohli vysvetliť a posunúť sa ďalej.
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: K3i4L

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj K3i4L napadla ma jedna možnosť, prečo po tom čo ťa zneužil sa rozhodol s tebou prerušiť všetok kontakt. A to je aby ťa chránil a aby chránil sám seba. U pedofilov zo zneužívaním je to ako s bonboniérou. Jeden kúsok nikdy nestačí. Ak by ostal, tak by tvoje zneužívanie pokračovalo, čo by na teba malo určite negatívnejší dopad. Navyše by stúpalo riziko že sa to prevalí a on sa dostane do väzenia. Preto spravil tento radikálny krok, až taký že sa presťahoval, aby uchránil seba aj teba. A to je krok na ktorý treba odvahu. To či sa sním máš kontaktovať alebo nie ti neporadím. Je to na tebe. Sprav ako to cítiš. Rozhodne si ale budete mať čo povedať.
Uživatelský avatar
K3i4L
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 14
Kontakt: Cyphr: [email protected]
Příspěvky: 23
Dal: 320 poděkování
Dostal: 48 poděkování

Re: K3i4L

Nový příspěvek od K3i4L »

Filip, pokud je to takhle, tak je to ještě horší.. a bůhví co se za tu dobu mohlo stát, jestli to přestal zvládat jen u mě nebo celkově.. Čím dál víc si říkám, že bych ho vážně měl najít a přesvědčit se, co se s ním stalo a jestli nepotřebuje nějakou pomoc.. Popravdě mě tvoje verze trochu děsí..
I9II
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 30
Příspěvky: 143
Dal: 42 poděkování
Dostal: 35 poděkování

Re: K3i4L

Nový příspěvek od I9II »

Nesetkat se teď, může znamenat nepromluvit si nikdy. Stát se může hodně věcí které tomu můžou zabránit. Proto bych to zvážil, zvážil bych co od něj potřebuju slyšet, nebo ho dotáhnout k sexuoložce? Povědět o ČEPEKu? ... Na mém místě bych to tak uzavřel.
Tito uživatelé poděkovali autorovi I9II za příspěvek:
Filip
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: K3i4L

Nový příspěvek od Plyšáček »

K3i4L píše:Ahoj, jsem K3i4L a přestože jsem na pedowebu, nejsem pedofil.. Jsem "normální" heterosexuální 14tiletý kluk..
K3i4L ve svém profilu píše:Líbí se mi: Dívky ve věku od: 4 do: 30
Milý Keiale. Děkuji za zajímavé sdílení silného příběhu.
Mohl bys prosím upřesnit svoji aktuální sexuální variaci? Jak se v současnosti vnímáš?
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
K3i4L
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 14
Kontakt: Cyphr: [email protected]
Příspěvky: 23
Dal: 320 poděkování
Dostal: 48 poděkování

Re: K3i4L

Nový příspěvek od K3i4L »

S mojí sexuální orientací je to nyní problémovější.. moc jsem se tady ani vyjadřovat nechtěl, rozebrat si svoji orientaci můžu v klidu sám doma.. (Pro některé)

Svoje vnímání dívek a žen bych mohl rozdělit na tři (čtyři) jednotlivé kategorie věku..

0 - 3 roky: Holčička ještě nemá utvořenou povahu.. není upovídaná.. je myslí prostě ještě někde jinde.. Je roztomilá, ale nepřitahuje mě ani psychicky a ani fyzicky..

4 - 10 let: Holčičce už se tvoří povaha, která se začíná projevovat.. začíná být upovídaná, upřímná.. více se projevuje, více mě okouzluje.. Líbí se mi její dětské pojetí světa.. duhová barevnost všeho negativního.. líbí se mi, jak se chová, její upřímnost.. Psychicky jsou pro mě dívky v tomto období nejpřitažlivější.. Háček je v tom, že fyzicky ne.. Fyzicky mě tělo takto malé dívky nepřitahuje.. Momentálně jsem do této dívky této kategorie zamilovaný.. (Pouze zamilovaný, poblázněný..)

11 - 15 let: Dívka (už ne holčička) má povahu, která sice přestává být dětská, ale je pubertální.. A i ta pubertálnost.. ta bláznivost.. ta střelenost.. to jednoduché vidění života, braní všeho na lehkou váhu.. Ta tendence všemu se smát jak blázen.. Ano, jejich povaha se mi často líbí.. méně než povaha mladších dětí.. Navíc mě velmi odpuzuje kouření, což je u těchto holek velmi časté.. a celkově zmalovanost, vybělené vlasy, fialové neonové vlasy.. nalepovací řasy, tuny make upu.. no FUJ..

Pokud je to holka, co se nemaluje, a přesto je bláznivá a střelená, ale je hodná.. tak se mi líbí hodně. Navíc se mi tyto dívky líbí i fyzicky, velmi mě v tomto ohledu přitahují.. Myslím, že tuto kategorii si dokážu nejen zamilovat (pobláznit se..).. ale i opravdu milovat dívku v ní..

16 a více: Dívka už často není tak bláznivá.. pokud, tak se to spíš projevuje negativně.. často už má dospělé názory, které mi sice imponují a její povaha může být příjemná, ale už to není ono.. Fyzicky mě přitahuje, přitahuje mě méně než kategorie 11 - 15, ale i tak hodně.. přesto vím, že se nezamiluji (nezblázním se..) - a bez toho ani nemůžu milovat.. (pokud ji nepoznám dříve).. Vždy zůstane jen u "líbení se".. že se mi bude líbit, bude mi imponovat.. ale to je vše..


Výjimka "mé" holčičky: Momentálně jsem zamilovaný do holčičky, které bude osm.. Je to mladší sestra mé bývalé přítelkyně, které bude osmnáct.. Malá holčička (říkám jí tulítko) je pro mě nádherná duševně.. rád poslouchám, co ji zajímá.. co dělala, jak se měla.. jsem rád, když mě objímá, když mi řekne, že mě má ráda.. když jí můžu říct, že i já ji mám rád.. Její povaha, její duše, je pro mě nádherná.. a chápu tuto povahu daleko víc, než povahu její starší sestry..

Fyzicky mě holčičky v této kategorii nepřitahují obvykle vůbec.. dětské tělo je pro mě roztomilé, ale to je vše.. U tulítka je to jiné, protože je to mladší sestra mé bývalé přítelkyně.. protože vidím její sestru, protože kvůli její sestře je pro mě už teď fyzicky krásná.. Protože tulítko má stejné vlásky.. stejné oči, stejné řasy.. stejný tvar nosu a úst.. podobně rozmístěné pihy.. Protože já v ní dokážu vidět díky její sestře krásu..

Pořád je to jen o tom, že jsem zamilovaný.. (a to jsem u její sestry nedokázal.. tam to bylo jen o tom, že se mi líbila.. skoro rok, když jsme spolu chodili.. měl jsem ji rád, líbila se mi.. nosil jsem jí dárky, mazlil se s ní, projevoval jí něžnosti.. plánoval s ní nějakou budoucnost.. ale nikdy jsem se nedokázal zamilovat, i když jsem byl šťastný..) Tulítko nemiluji.. Ještě ne.

Ale myslím, že ještě pár let a změní se to.. protože ji budu znát, budu znát už odmala její ušlechtilou povahu.. a jak bude i fyzicky vzkvétat.. tak už tam nebude proč ji nemilovat.. pak už to bude všechno na sto procent.. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi K3i4L za příspěvky (celkem 10):
Ajax144, Teenbl, Plyšáček, Neptun, Kasz, Daniel, Jeremy, Allein, Gabriel Svoboda, Marco Freeman
Uživatelský avatar
K3i4L
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 14
Kontakt: Cyphr: [email protected]
Příspěvky: 23
Dal: 320 poděkování
Dostal: 48 poděkování

Re: K3i4L

Nový příspěvek od K3i4L »

Ještě dodám, že u mě velmi záleží na rozlišování..

Když se mi někdo líbí × Když jsem do někoho zamilovaný × Když někoho miluji
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: K3i4L

Nový příspěvek od Plyšáček »

Keiale, děkuji ti za velice zajímavý popis tvých preferencí. Zaujal jsi mě. Jistě by byla škoda, kdyby sis to rozebral jen sám pro sebe doma...

Každopádně ti přeji, aby se ti tady s námi dobře komunikovalo. Jsem rád, že jsi heterosexuálně orientovaný, zejména na mladé.
K3i4L píše:Momentálně jsem zamilovaný do holčičky, které bude osm.. ...Tulítko nemiluji.. Ještě ne.
Tak jak to zase myslíš? Že jsi jen "poblázněný", nikoliv naplno zamilovaný, nebo že se "s ní nemiluješ", tedy že zatím nemáte sex?
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
K3i4L
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 14
Kontakt: Cyphr: [email protected]
Příspěvky: 23
Dal: 320 poděkování
Dostal: 48 poděkování

Re: K3i4L

Nový příspěvek od K3i4L »

Když se mi dívka líbí: imponuje mi, líbí se mi fyzicky, přijde mi přitažlivá, líbí se mi její povaha, to jak se chová.. líbí se mi jako kamarádka.. je mi s ní fajn.. ale když ji dlouho nevidím, nezoufám si..

Když jsem do dívky zamilovaný: jsem do ní poblázněný, pořád na ni myslím, psychicky se mi nejen líbí, ale fascinuje mě, přitahuje mě, přitahuje mě její chování.. ale pořád nemůžu říct, že bych ji miloval na život a na smrt.. Když ji dlouho nevidím, trápí mě to, chybí mi.. Je to takové "mezistádium" mezi "líběním se" a láskou.. Protože když se člověk zamiluje, může to vzrůst v lásku.. ale taky ho to může po měsíci přejít a bude zamilovaný jinde..

Když dívku miluji: nejsem do ní poblázněný, ale miluji ji.. Nejen že na ni myslím a psychicky i fyzicky se mi líbí, nejen že mě fascinuje a přitahuje.. nejen, že když ji dlouho nevidím, tak mě to neskutečně trápí a chybí mi jako kus mě samého.. Můžu říct, že miluji všechny její kladné stránky.. můžu říct, že miluji všechny její záporné stránky.. můžu říct, že pro mě je nejvíc na světě.. Že pokud bych si měl vybrat, jestli umřu já nebo ona, tak volím sebe.. Nikdy ji nechci zlomit, nechci jí nikdy ubližovat.. Chci ji chránit, chci jí dávat vše..
Plyšáček píše:
K3i4L píše:Momentálně jsem zamilovaný do holčičky, které bude osm.. ...Tulítko nemiluji.. Ještě ne.
Tak jak to zase myslíš? Že jsi jen "poblázněný", nikoliv naplno zamilovaný .. ?
Jsem do ní poblázněný.. psychicky mi přijde dokonalá.. fyzicky se mi líbí více díky své sestře.. Ale pořád to není na 100%, pořád nemůžu říct, že bych ji miloval až za hrob.. Jsem do ní zamilovaný, mám ji rád.. A myslím, že to časem vzejde v "milovat ji" = v lásku..

Ale kdyby teď odešla, odjeli na druhý konec ČR.. tak se budu trápit.. ale ještě mi to nevezme kus mě samotného.. Zatím ještě ne.. :)

(A "milovat = sex" sem prosím netahej, "milovat = souložit" jsem ve své úvaze vůbec nemyslel..)
Tito uživatelé poděkovali autorovi K3i4L za příspěvky (celkem 6):
Plyšáček, Teenbl, Kasz, Jeremy, Allein, Marco Freeman
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: K3i4L

Nový příspěvek od Plyšáček »

Keiale, píšeš na svůj věk velice bystře a zajímavě. To mě baví. Snad se nebudeš zlobit pro moji třetí otázku.
K3i4L píše:Když dívku miluji: nejsem do ní poblázněný, ale miluji ji.. Nejen že na ni myslím a psychicky i fyzicky se mi líbí, nejen že mě fascinuje a přitahuje.. nejen, že když ji dlouho nevidím, tak mě to neskutečně trápí a chybí mi jako kus mě samého..
Již jsi takto naplno nějakou dívku miloval, nebo je to kategorie, kterou máš připravenu pro budoucí vztahy?

Děkuji za upřesnění, jak vnímáš jednotlivé stupně romantické lásky. Teď je mi jasnější, jak to stupňuješ.
Já to mám takto:
1. kamarádství, přátelství, sympatie
2. mít rád
3. milovat
4. zbožňovat (vidět v ní Boha, bohyni)
Složka sexuální (vzrušivost, zalíbení) může být všude, ale nesmí chybět (pro mne) u 3. a 4. stupně - jedná-li se o lásku romantickou
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
K3i4L
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 14
Kontakt: Cyphr: [email protected]
Příspěvky: 23
Dal: 320 poděkování
Dostal: 48 poděkování

Re: K3i4L

Nový příspěvek od K3i4L »

Plyšáček píše:Již jsi takto naplno nějakou dívku miloval, nebo je to kategorie, kterou máš připravenu pro budoucí vztahy?
Takto naplno ještě ne.. ale právě proto silně vnímám, že mi budou stačit tak dva, tři roky, aby se to do této fáze vyvinulo z té zamilovanosti.. kterou cítím k tulítku.. Je to prostě věc, která u mé bývalé přítelkyně (její sestry) nemohla nikdy nastat.. A zpětně mě to velmi mrzí.. že jsem toho nebyl schopný a jí to chybělo.. Ale je to jedna věc, kterou neovlivním..

Zajímalo by mě, jak to má bývalá přítelkyně (zkráceně M.) vnímá.. přece jen ví, co jsem.. že se mi líbí holčičky, a tedy i její sestra.. Nyní spolu již nechodíme, má svého přítele.. A přesto jsem u nich pečený a vařený.. A M. ví, že za ní už nechodím, že chodím za tulítkem.. Co si myslí? Chodila se mnou skoro rok.. a vidím, že ví, proč za tou malou chodím, protože jsem zamilovaný.. protože pro mě časem snad začne být víc..

Nedávno mi napsala jen, že ví.. víc nebylo třeba.. A už kdysi mi popřála, ať najdu radši lásku.. a s ní ať jsem šťastný.. Ona tu svoji s novým přítelem našla.. Možná doufá, že to časem objevím u její sestry? Možná ví, že já bych jí nikdy nedokázal ublížit? Že se mnou.. by nemusela mít o sestru strach, netuším.. Možná je ráda, že mě má poblíž.. že i když už nejsme "spolu", tak máme tu možnost být kamarádi..

Bolí ji to? Že bych mohl milovat jeji sestru, ale ona to.. nikdy ode mě nemohla pocítit? Nebo nebolí? Jak mě dokáže doma tolerovat.. tolerovat u své mladší sestry.. Nerozumím jí.

Absolutně jí nerozumím.. Ale jsem rád, že taková je..
Tito uživatelé poděkovali autorovi K3i4L za příspěvky (celkem 3):
Jeremy, Allein, Marco Freeman
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: K3i4L

Nový příspěvek od Plyšáček »

Keiale, tato odpověď je již uměleckým dílem. Tak procítěně jsi vystihl vaši aktuální situaci, váš propletenec vztahů.
Přeji ti ze srdce, abyste byli šťastní a abyste si věřili a láskyplně se podporovali. :)

Tvými třemi odpověďmi ses stal registrovaným uživatelem - tvé neobvyklé jméno zčernalo - a můžeš si tedy zvolit nějakou nádhernou avatarku. :)

Cítím, že bys mohl být přínosem pro naši pestrou komunitu. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host