Homosexuálové vs BL

Diskuze o důležitých či zajímavých tématech, jež přímo nesouvisí s dětmi, pedofilií či reakcemi na články v médiích.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Homosexuálové vs BL

Nový příspěvek od Teenbl »

K tomuto příspěvku mě trochu navedl Asce svým výrokem na foru v trochu jiném tématu. Rozhodl jsem se o tom založit samostatné téma, protože tam to bylo moc mimo téma.
asce píše:
Troper píše:Hmm co tym myslis ze BL su predovsetkym homosexuali?
Myslím to tak, že zatímco GL mají jednu úchylku, a sice že je eroticky přitahují příliš mladé dívky, u BL jde o dvě úchylky - přitahují je a) příliš mladí b) chlapci. Tak jak to tu pozoruji v poslední době, tak mi prostě přijde, že u BL převažují spíše ty projevy ad b) nad projevy ad a). Tedy že myšlením jsou hlavně homosexuály a až jaksi v druhém plánu pedofily. Pokud se v něčem přeme, pak se pře GL pedofil proti "normálně" orientovanému homosexuálovi. Tedy to, co nás spojuje = náklonnost k příliš mladým osobám, se při těch diskuzích moc neuplatní a vzájemně se málo chápeme. Je to můj názor, pochopitelně se mohu mýlit. Ale jsem zvyklý říkat svoje názory...
Tohle podle mě může napsat jen člověk, který moc boyloverů ani gayů nezná. Opět zopakuji jednu věc, co jsem zde psal, nemám moc v lásce, když někdo píše o něčem či někom, koho moc nezná. Někdy je to pochopitelné, ale jindy moc ne. Nenapadá mě moc skupina, která by byla tak moc odlišná, jako jsou mezi sebou běžní gayové a boyloveři. Řekl bych, že znám i poměrně hodně zástupců obou skupin. Boyloverů znám osobně zhruba 25, u homosexuálů to bude zhruba 50 osobně( o kterých to vím) a další desítky přes internet.

Začal bych s tím, co je na první pohled viditelné a to vzhledem. U boyloverů mám vždy celkem velký pocit, že jim na vzhledu, účesu, oblečení až tolik nezáleží. Jistě jsou výjimky, ale je jich minimum. Celkem mi i přišlo, že bl řeší vzhled méně než běžní heterosexuálové, možná je to jen pocit, ale opravdu značně výrazný, potkat boylovera v saku či v košili je téměř nereálné.

Naopak gayové řeší vzhled opravdu moc. Jsou schopni se i hodiny vkuse bavit jen o oblečení atp. Mnozí jsou v tomto horší než ženské a to nemluvím o tom, kolik času věnují třeba přípravě než jdou na rande, gelování vlasů, barvení nehtů, jistě někdo víc někdo méně, ale obecně je to nesrovnatelně víc než u bl.
Další zajímavý fakt souvisí s tím, o čem se dá s gayem bavit. Ve všem spatřuji velkou povrchnost. Nejvíce je zajímá, kolik má člověk peněz, jaké má auto, v mém případě většinu šokuje, že nemám řidičák atp. Pocity a názory je něco, co je absolutně nezajímá, zato počet sexuálních partnerů je extrémně důležitý fakt. Celkem častá debata mezi homosexuály začíná otázkou, kolik kdo ojel kluků. Čím víc jich dotyčný měl, tím větší uznání má. Běžně jsem se třeba i na nějakém větším srazu setkal s přístupem, že jsem divný a že mě dotyčný vlastně nechce ani poznat.

Naopak debaty na srazech s bl jsou mnohem víc o pocitech, názorech, zájmech, zkušenostech, kutících. Jednoduše jsou boyloveři trochu méně povrchní a zajímá je ten člověk ne naprosto nepodstatné věci. Neříkám, že je to tak vždy, ale ten rozdíl je opět propastný.

Nyní bych se zaměřil na sexuální život těchto dvou skupin. Boyloveři povětšinou nemají žádné, už vzhledem k jejich problematické orientaci. Gayové jsou oproti tomu extrémně promiskuitní. Znám poměrně mnoho gayů, kteří měli víc než dvacet sexuálních partnerů, někteří i nad sto a ještě se tím rádi chlubí. Není to takové sci-fi , jak by se mohlo zdát. Součástí gay barů jsou běžně darkroomy – tedy nějaké místnosti určené k sexu. Gayové taky běžně chodí souložit na záchody daných klubů, ale nejen tam. Můžete se setkat i s domlouváním schůzky za účelem sexu na záchodech v obchodním centru. Mnoho kluků taky odchází přímo z kluby s neznámými kluky na byt jen za účelem sexu.

Výše uvedené skutečnosti jsem už věděl dávno, ale furt jsem si říkal, že to nebude tak špatné. Jen člověk rád vidí ty špatné a ti dobří se v tom davu ztratí. Chyba, bude to ještě mnohem horší. Nejdřív začnu s popisem jednání kluků, které znám dlouho a všechny tři jsem považoval za ty rozumné, co by nestáli o úplné prasárny. Nejsou to žádné mladé nevybouřené děcka, ale velmi inteligentní, ctižádostiví studenti vysokých škol a lidé, kterým bych si jinak vážil za mnohé jejich jiné aktivity, lidé které jinak považuji za dobré kamarády.

Jeden z nich běžně spí s úplně neznámými kluky, které ten večer potká, prý je to vzrušují, když už se pravděpodobně nikdy neuvidí a ani neví, jak se ten kluk jmenuje. Další mi byl jako student a člověk vzorem, než se mi přiznal, že ačkoliv má partnera tak běžně souloží ještě s dvěma dalšími kluky, protože prý potřebuje v sexu změnu – hnus. Třetí zase má dívku, kterou podvádí s naprosto odporným klukem, který spí snad s kýmkoliv, kdo projeví zájem. Jinak dva z těch kluků jsem znal dlouhou dobu, předtím než jsem zjistil, že jsou gayové.

Pak mám jednu velmi osobní zkušenost, kterou se moc nechlubím. Už v příběhu jsem psal, že jsem nějakou dobu bydlel na kolejích s gayem, vzájemně jsme se znali ze seznamky a byli kamarádi. Už první týden v novém městě si našel známost, která u nás občas přespala. To mu ale nestačilo, vím, že občas chodil ještě spát s nějakým starším chlapem. Ten jeho „partner“ jinak měl pár dalších kluků taky. Jednou když byl opilý, tak na mě ten kamarád něco zkoušel, ačkoliv se mi jinak líbil a sex bych s ním po stránce přitažlivosti dokázal mít tak jsem ho poslal do háje. Za pár týdnů přišel s tím, že ten jeho partner ho podvádí a že bere pervitin, no radši no comment. Potom se naštěstí odstěhoval, týden na to jsem se dozvěděl, že od jednoho z těch dvou kluků dostal kapavku. Opět podotýkám, že nešlo o nějakého hlupáka, nebo nepřátelského kluka nebo kluka který by tvrdil, že mu jde o sex. Naopak všude tvrdit, jak hledá vztah.

Samostatnou kapitolou jsou zkušeností ze seznamek. Neuplyne den, kdy mi nepřijde nabídka sexu za peníze, neuplyne den, kdy mi někdo nenabízí výměnu nahých fotek – mnohdy dokonce osoby mladší 18 let. Naprosté běžné je, že konverzace začne otázkou – sex teď ?, přijedu , nebo například posláním erotické fotky.

Dokonce i mnoho kluků se přizná, že první zkušenost měli ve 13,14, jeden mi dokonce napsal, že má 14 a o vztah by i stál, jen by nevydržel čekat do 15 na sex, nechápu. Když jsem jednomu napsal, jak závažný trestný čin to je, tak se mi jen dostalo odpovědi, že to by byla půlka gayů ve vězení. Ano, znám výjimky, ale povětšinou jsou to kluci, kteří mají nějaký větší problém. Nejčastěji po vzhledové stránce, charakterová vada nikomu nevadí, protože charakter nikoho nezajímá. I mnoho kluků, kteří hledají podle profilu vztah, hledá i úlet a přece nic špatného na úletu není

Ta promiskuita prostě pro bl neplatí, není ani možná. Mnoho lidí má tendenci výskyt bl a gl preference přirovnávat k výskytu heterosexuality a homosexuality, to je podle mě úplná blbost. Podle mého názoru má bl mnohem blíž gl než bl k homosexuálovi a gl k heterosexuálovi. To, že si mnozí gl i bl najdou dospělé partnery, to nevyvrací. Vztah totiž ani nestojí na sexuální preferenci, ano dost toho ovlivní, ale základ je jinde.
Ještě závěrem jeden takový poznatek, gayové jsou vesměs k pedofilům mnohem méně tolerantnější než běžná vzdělaná populace, testováno mockrát.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Teenbl za příspěvky (celkem 11):
Kasz, Marco Freeman, Allein, asce, Filip, Jeremy, Gabriel Svoboda, Plyšáček, Myš, Damian, K3i4L
Uživatelský avatar
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Příspěvky: 442
Dal: 90 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Homosexuálové vs BL

Nový příspěvek od asce »

Milý Teennble!

I když jsi mi na začátku dal trochu za uši, jsem rád, že jsi tento příspěvek napsal. Opět mám o čem přemýšlet. Nicméně to, že si zde na Čepeku BL a GL moc nerozumí, je tak očividné, že jsem měl potřebu to něčemu přisoudit. Zdálo se mi, že by to mohlo být tím, co jsem napsal. Již jsem o tom neporozumění hovořil na jiných místech, proto to nebudu opakovat. Jen bych přidal tuto citaci, která mě zarazila a podpořila můj názor:
Nexferseus píše:Co se týče dělní BL/GL tak ze zkušenosti mohu říci že na každém pedo webu kde jsem byl a objevili se tam GL tak působily jako podvratný živel a bylo s nimi nejvíce problémů.
Je to příspěvek, za který byla udělena 4 poděkování, všechna od BL, z toho jedno od šarže.
Mně ten příspěvek přijde jako rozdělující a ta poděkování ten můj pocit ještě zvyšují. Jak to cítíš ty?
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Homosexuálové vs BL

Nový příspěvek od Teenbl »

Víš co, já netvrdím, že si tu teď bl a gl nerozumí, to ani v nejmenším, ta aktuální situace je tu vidět. Jedná se ale o to, že si nerozumí určitá skupina gl s určitou skupinou bl. Navíc znám i bl, kteří by se teď přidali na stranu těch nespokojených gla zase gl, kteří by byli na straně, která je teď víc bl.
Navíc mám i zkušenosti z dřívějška, na bl foru tenhle problém nebyl a chodili tam i gl a jestli jsem si tam tehdy s někým dobře pokecal, tak to byl jeden konkrétní gl. Dříve na čepeku ten problém taky nebyl, fakt je to o konkrétních situacích a konkrétních lidech. Osobně znám mezi gl tři lidi, kterým opravdu důvěřuji. Jmenovat nebudu, není to potřeba. Jen řeknu, že v minulosti mi jeden gl velmi pomohl sumarizovat mé názory na pedofilii a rád se s ním kdykoliv pobavím, i když se vlastně už nevídáme. Ta nevraživost je zbytečná. Vidím trochu lépe i do některých příčin místní nevraživosti(díky tomu, že znám minulost daných lidí zde) mezi některými a řekl bych, že to vůbec nesouvisí s orientací těch lidí.
Ještě doplním, k Nexferseuově příspěvku jen krátce, ten vývoj byl komplikovanější, než ho on vidí. Vždy jsem měl pochybnost o jeho úsudku, ale to je jiná kapitola a co si pamatuji, tak nikde nebyl příliš aktivní. Navíc ten like nemusí směřovat k tomu konkrétnímu, co se ti nelíbí.

Ještě jedna věc, v minulosti jsem gl obecně neměl vůbec rád a v principu tu podněcoval určitou nevraživost mezi gl a bl. Bylo to ale o konkrétních lidech ne jejich orientaci a taky o mé hlouposti
Uživatelský avatar
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Příspěvky: 442
Dal: 90 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Homosexuálové vs BL

Nový příspěvek od asce »

teenbl píše:Víš co, já netvrdím, že si tu teď bl a gl (ne)rozumí, to ani v nejmenším, ta aktuální situace je tu vidět. Jedná se ale o to, že si nerozumí určitá skupina gl s určitou skupinou bl.
Pravděpodobné uklepnutí jsem si dovolil v citaci označit modře

No, přiznám se ti, že tu vidím tak málo aktivních GL, že bych je snad na skupiny ani rozdělit nedokázal. Pokud by nebyla jedna skupina = jeden člověk. Navíc, a to mě zajímá obzvlášť, přijde mi, že zdejší BL (jiné neznám) mají identické názory jako ti registrovaní, kteří pedofily nejsou vůbec (mají v preferenci něco jako 15 - 40 či podobné věci). Proti tomu stojí názory GL (s větší mírou diverzity). A že ve výsledku to je přesně v tom duchu, co píše Nexferseus díky tomu, že zdejší vedení (jeho aktivní členové) je čistě v rukou BL + těch "skoro normálů". Pak GL působí totiž opravdu jako rušivý element jakéhosi jednotného kurzu. A odchází jeden za druhým. Ještě s jásotem... Docela mě to mrzí, chtěl bych si občas popovídat s více lidmi, pochopitelně nejvíce s těmi, kteří jsou mi preferenčně co nejblíže. Ještě, že aspoň ty, i když jsi zcela jiný než já, napíšeš občas něco, co je pro mě zajímavé a k zamyšlení.
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Homosexuálové vs BL

Nový příspěvek od Teenbl »

Jako Gl aktivních je tu teď tak málo, že těžko soudit z tvého pohledu.
Víš, co je na celé této situace fakt pro mě nejvíc úsměvné? Podobná situace v něčem tu už byla. Jen to bylo naopak. Naštvaní BL zakládající nový web(pedo.cz). Jen to bylo z trochu jiných důvodů. Ono zakládající členové tohoto webu jsou GL.
Ještě jeden poznatek, mnohdy si o svých bl či efebo problémech pokecám lépe s heterosexuály než s místními členy. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Teenbl za příspěvek:
asce
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Homosexuálové vs BL

Nový příspěvek od Filip »

teenbl píše: Začal bych s tím, co je na první pohled viditelné a to vzhledem. U boyloverů mám vždy celkem velký pocit, že jim na vzhledu, účesu, oblečení až tolik nezáleží. Jistě jsou výjimky, ale je jich minimum. Celkem mi i přišlo, že bl řeší vzhled méně než běžní heterosexuálové, možná je to jen pocit, ale opravdu značně výrazný, potkat boylovera v saku či v košili je téměř nereálné.

Naopak gayové řeší vzhled opravdu moc. Jsou schopni se i hodiny vkuse bavit jen o oblečení atp. Mnozí jsou v tomto horší než ženské a to nemluvím o tom, kolik času věnují třeba přípravě než jdou na rande, gelování vlasů, barvení nehtů, jistě někdo víc někdo méně, ale obecně je to nesrovnatelně víc než u bl.
Tak samozrejme že na vzhľade až tak nezáleží. Kutíkovi je jedno, či máš košeľu, alebo tričko a s novým účesom kutíka neohúriš. Chlapa s namaľovanými nechtami ku dieťaťu moc ľudí nepustí. :D

Ďalší rozdiel medzi bl a homosexuálmi je v prístupe k deťom. BL by samozrejme deti chceli mať a ak sa ich vzdajú tak z racionálnych dôvodov. Homosexuáli väčšinou po deťoch netúžia.
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Homosexuálové vs BL

Nový příspěvek od Jednorozec »

Když vidím tohle téma tak si vždycky vpomenu na komentář. "No to je hrůza on je teplej a ještě pedofil!"
:0)
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Homosexuálové vs BL

Nový příspěvek od Teenbl »

Ještě jsem si vzpomněl na jednu zajímavou věc, kterou jsem nahoře nezmínil. Co se týče comingoutu, mám nesrovnatelně lepší zkušenosti s pochopením ze strany heterosexuálů než gayů. Gayové pedofilní či efebofilní chování často vůbec nechtějí pochopit a celkově jsou v tomto ohledu velmi netolerantní. Ono obecně gayům většinou chybí určitá tolerance a slušné chování. Nejarogantnější lidé, kteří znám jsou v 90% gayové.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Teenbl za příspěvek:
asce
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Homosexuálové vs BL

Nový příspěvek od Plyšáček »

Teenble, děkuji za pozoruhodnou studii.
Pro mne osobně nejzajímavější příspěvek (úvodní v tomto vláknu) za poslední týden.
Nevěděl jsem, jak až vážné to je.

Mám přátele, co vlastní saunu pro gaye. I mne zvali. A to znají moji orientaci. Samozřejmě jsem odmítl. Zvláště, když jsem slyšel o kabinkách a dalších věcech...

Rádi se chlubí, že k nim chodí i heterosexuálové, co potřebují změnu, experiment nebo si odpočinout od žen.

Z legrace tvrdí, že všichni muži jsou homosexuální, jen někteří to ještě neví.

Nebo mi říkali:
"Zjistili jsme, že jsme bisexuální... Jsme na homosexuály i na heterosexuály." :D
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Homosexuálové vs BL

Nový příspěvek od Myš »

Znám vlastně pouze jednoho gaye (BéeLek cca 20). Samozřejmě jsem potkal i pár dalších, ale nic o nich nevím, takže kromě vzhledu je nedokážu nijak popsat. Od pohledu jsem ale vytušil, že bych si s nimi neměl co říci :) Zrovna ten, kterého znám, je ale výjimkou z teeblových pozorováních, se kterými jinak docela souhlasím. Několik měsíců jsem ani nevěděl, že gay je. Vzhled neřeší více než já (tedy minimálně), chováním a vystupováním bych ho odlišit nedokázal a partnera má stálého, jsou spolu okolo dvou let tuším.

Tolik osobních zkušeností tedy nemám, ale byl bych opatrný na zobecňování. Gayů mimo teenblem popsaný "mainstream" si myslím, že není málo, ale je mnohem těžší je poznat, hlavně z důvodu, že svoji orientaci neprezentují všem v okolí. Je taky menší pravděpodobnost je potkat na seznamkách a do gay podniku by dost možná nikdy nešli. Každopádně co je mezi gayi považováno za normu, mě docela děsí. Z tohoto pohledu jsem docela rád, že jsem pedofil, a ne gay :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Myš za příspěvky (celkem 2):
Gabriel Svoboda, Plyšáček
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Homosexuálové vs BL

Nový příspěvek od Teenbl »

Tak ono já netvrdím, že takoví jsou všichni, to určitě ne, ale myslím, že vzorek, který jsem poznal není malý a nejde jen o lidi ze seznamek, když to vezmu fakticky, tak většinu jsem poznal jinak nebo prostě určitou náhodou. Mnoho z těch gayů, které znám, to hodně tají a moc lidí to o nich neví.
Dnes jsem ale chtěl psát ještě o trochu něčem jiném. Už jsem si celkem zvykl, že gayové nejsou věrní a nestojí moc o stálé vztahy. Na co si ovšem nezvyknu, je promiskuita před 15. rokem věku.
Budu teď brát v potaz mnohem menší procento než u výše uvedených závěrů, ale i tak si myslím, že je to zajímavé.
Odhadem tak 15 kluků ve věku 15-17 se kterými jsem si za poslední roky psal, se mi přiznalo, že měli první sex ve 12-14, a v naprosté většině případů se jednalo o kluky starší 15 let. Jistě se dá argumentovat, tím, že kecají, jenže to tak nejspíš není, protože v mnoha případech šlo o kluky se kterými jsem byl v delším kontaktu a jednoduše mám za to, že nekecali. Nejvíce mě to ale šokuje, že podobně riskují i kluci, kteří jinak působí velice rozumně, inteligentně a zodpovědně. Zvláštní, že kdykoliv už si myslím, že jsem potkal někoho, kdo moc do toho mainstreamu nezapadá, tak se o něm zákonitě dozvím něco takového. Opravdu tomu nerozumím. Navíc v případě toho kluka byl on ten starší, tedy ten který se dopustil pohlavního zneužití. Jistě patrně to nikomu neublížilo, ale já bych do toho už jen z principu nešel, tedy rozhodně ne, jako ten starší, který zneužije.
Uživatelský avatar
Troper
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 4
ve věku do: 14
Příspěvky: 155
Dal: 37 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Re: Homosexuálové vs BL

Nový příspěvek od Troper »

Myslim si ze to iste sa da povedat aj o BL, pokial neberieme za vzorku CEPEK ale aj Torove komunity. Uprimne dozvedel som sa uz tolko skaredych tajomstiev ze by som situaciu BL tazko vnimal takto idylicky. Pisem si so zopar homosexualmi a promiskuitny bol len 1 a prestal s tym, myslim si ze teenbl porovnava "typicky" vzorok gayov s velmi selektovanou skupinou BL (ktora ma casto vlastne hriechy ktore neprizna). Keby sa sustredime na mladych ludi, verim tomu, ze ani u hetero by to nebolo zrovna monogamne a idealne. Ako vravim, podla BL na tejto stranke sa sudit neda, mnohi su takmer asexualni (co sa napr. o mne povedat neda). A co sa tyka prijatia pedofilie, jeden z mala ludi ktorych som out a nie su pedo je gay a bral to uplne v pohode takze tak. Myslim si aj, ze je tu aj rozdielnost prostredia. Osobne som sa este s "typicky slecinkovskymi" gaymi nestretol mozno aj preto lebo Slovensko neprijma homosexualitu zdaleka tak dobre ako Cesko. Osobne nesudim ludi za promiskuitu, vadi mi nevera, ale nemam co sudit, su omnoho horsie veci ktore pedofili robia.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Troper za příspěvek:
Forst Jan
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Homosexuálové vs BL

Nový příspěvek od Teenbl »

Ono je trochu problém, co si představíš pod pojmem BL. Co se týče torovské komunity, tak tam je potřeba vzít v potaz to, že mnoho lidí, kteří sledjí dp vůbec nemusí být pedofilové, takže zohledňovat je přitom nemá příliš smysl. Pokud vezmeme definici bl jako sexuální a citovou preferenci prepubertálních chlapců, tak do toho nejdou zahrnout lidé z toru.
K tomu promiskuitní byl jen jeden. Nechci říct, že to tak být nemůže, ale u mnoha lidí, které znám už pár let jsem až po čase zjistil, jak to mají se vztahy a promiskuitou, takže v tom jak to kdo v tomhle ohledu má jsem trošku zdrženlivější. Podle jednoho comingoutu bych taky nic neposuzoval, je to strašlivě subjektivní. Stačí se podívat na přístup lidi z Prague Pride a má člověk jasno v tomto ohledu.
Rozhodně si ale nemyslím, že pedofilové jsou andílci, ani v nejmenším, jen dělají naprosto odlišné věci než gayové.
Uživatelský avatar
Pipo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 11
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Příspěvky: 208
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Re: Homosexuálové vs BL

Nový příspěvek od Pipo »

čisto osobné a navýsosť subjektívne postrehy a názory:

nedával by som tam medzi tie dve skupiny VERSUS. Ja si myslím (ako určite väčšina z vás tu), že je potrebné tolerovať druhých, pokiaľ samozrejme ten druhý "neprestrelí".
Všimol som si ale, že veľa gayov sa "štíti" pedofilov (ako ostatne väčšina spoločnosti vrátane väčšiny minorít :D), čo je dané aj na základe toho, že mnohí z masy si ešte stále (nesprávne) spájajú homosexualitu s pedofíliou. I keď určite existuje menšina v menšine, ktorí sú do aspoň určitej miery priťahovaní aj mužmi aj chlapcami...
A na základe toho sú homosexuáli ešte viac stigmatizovaní a zdá sa im to nespravodlivé.

Na druhej strane ja mám voči určitej časti homosexuálov tiež antipatiu, priam averziu - práve k tým kabelkovým slečnám ;) Ja som sa s takými stretol a aj takých pár poznám. Je síce pravda, že to je len časť gayov, navyše možno ani nie veľká (ktovie?) len tak priťahujú pozornosť (kolú oči) a radi na seba sami upozorňujú, že skresľujú štatistiky :D Aby som im ale nekrivdil, pre mnohých je to len fáza v tínedžerskom veku a ranej adolescencii a okolo dvadsaťpäťky, tridsiatky sa začnú obliekať a správať menej výstredne a aj menej sebastredne a egocentricky.
Nakoniec ani gay komunita ako taká nestojí za veľa a niet o čo stáť ;)

V záujmoch, spôsobe života a prežívaní je ale medzi gaymi a blkami diametrálny rozdiel.
Našťastie :D
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Homosexuálové vs BL

Nový příspěvek od simgiran »

Pipo píše:Na druhej strane ja mám voči určitej časti homosexuálov tiež antipatiu, priam averziu - práve k tým kabelkovým slečnám ;) Ja som sa s takými stretol a aj takých pár poznám. Je síce pravda, že to je len časť gayov, navyše možno ani nie veľká (ktovie?) len tak priťahujú pozornosť (kolú oči) a radi na seba sami upozorňujú, že skresľujú štatistiky :D
Záleží, co tím kdo myslí. Někteří gayové mají přirozeně tendence chovat se víc "zženštile". Nevidím důvod, proč bych je měl odsuzovat. Stejně tak, když se někdo třeba výstředně obléká a rád je středem pozornosti - pokud to není na úrovni, že se nevybíravě vtírá a tak. Přijde mi, že existuje (a to i mezi gayi) stereotyp zženštilého gaye, co řeší jenom vzhled, každého neustále otravuje a tak. Najdou se takoví? No, určitě najdou, ale i mezi heterosexuály jsou otravní šampónci, ale i různí namachrovaní macho muži atd.
Uživatelský avatar
Pipo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 11
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Příspěvky: 208
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Re: Homosexuálové vs BL

Nový příspěvek od Pipo »

ženskosť ako taká mi vôbec nevadí - a to teda ani u muža. U chlapcov mi dokonca v určitej miere príde milá ;)

Vadí mi to, že keď je to prehnané a príliš afektované, tak sa z toho stáva skôr karikatúra ženskosti. Tiež ide o to, že mnohí títo gayovia vo zvýšenej miere disponujú negatívnymi ženskými vlastnosťami - teda ohováranie, klebety, prílišná zaujatosť výzorom a módou, nakupovanie a diskotéky ako hlavný koníček a zmysel života, atď ;)

Určite by mi nevadilo keby trebárs dotyčný rád varil, pestoval kvietky alebo trebárs vyrábal nejaké náramky či venoval sa iným kreatívnym či umeleckým veciam ako tanec atď, skrátka záležitosti, čo bývajú často dávané do kontextu so ženskosťou. Tie vnímam naopak ako pozitívne. Keď chlap disponuje ženskými negatívnymi vlastnosťami, tak to vyznieva skutočne groteskne.

Je to tým, že gay komunita si zobrala za životný vzor popkultúru. A to je niečo, čo mi je navýsosť odporné. Plytké záujmy, lacné "hodnoty", gýčovosť, orientácia na konzum a mamon. Presne to, čo dominuje v strednom prúde, lenže keď si takéto smerovanie vyberie subkultúra (snáď to tak možno pomenovať), o to viacej to je výrazné.
Prepána, ja nemám ani jednu takúto kamarátku, tak prečo by som mal mať takého kamaráta - teda muža? :) Takého, ktorý sa chová horšie než tá najväčšia hypermarketová štěkna? :D

Stereotypy sa ujali tak dobre, pretože reprezentujú realitu. Skresľujú, určite, ale neklamú. Signifikantní počet gayov sú takíto otrapovia. Netvrdím, že ich je väčšina, nehovorím, že ani polovica, (v bežnej populácii ale aj tak určite nie je také zastúpenie "šampónikov" ako je medzi 4% - otázka je teda, čo spôsobuje tento jav?) ale dosť na to, aby sa s tým človek často stretol, dosť na to, aby to bolo možné označiť za trend... Takisto ako je napríklad medzi cigáňmi veľa neprispôsobivých ;) To nie je rasizmus, to nie sú predsudky, to je fakt. Korektnosť a útlocitnosť, hoci je dnes populárna, ešte nikomu neprospela, treba sa realite pozrieť do očí.

Ja som sa jedno obdobie tiež veľmi výstredne obliekal a správal... mea culpa. V niečom to bolo zaujímavé, v inom smiešne až trápne.
Je ale pre mňa prinajmenej podozrivé, keď má niekto takýto exhibicionizmus spojený so sexualitou - viď gay pride a podobné cirkusové aktivity. (Nemyslím tým gay pride v našich končinách - ten má skôr príchuť avantgardnej kultúrnej akcie, ale tie, čo sú bežné na Západe - oproti nim je aj karneval v Riu veľmi umeleckým zážitkom :D)

Prečo si nepriznať pravdu? A síce, že ku gayom pristupujem obozretne - lebo mnohí mi svojím správaním idú na nervy.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Pipo za příspěvky (celkem 2):
Gabriel Svoboda, Myš
Uživatelský avatar
alun
Registrovaný uživatel
Bydliště: Jižní Morava
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 11
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Člověk nemá odsuzovat lidi (pedofily), když o nich nic neví.
Příspěvky: 157
Dal: 70 poděkování
Dostal: 118 poděkování

Re: Homosexuálové vs BL

Nový příspěvek od alun »

Sám jsem takový pedo/bl/gay, míchanice všeho možného. Stala se mi jedna taková, už i pro mě, nepříjemná a otravná situace. Chodíme často s přítelem do různých gay klubů, barů, restaurací a jednoho večera se dal se mnou do řeči jeden vykroucenej a naprosto vypatlanej gay. Za prvé mluvil tak otřesně buzerantsky a žensky že se ho nedalo poslouchat a za druhé se mi chlubil jak si nalakoval nehty než šel pařit. :D

Takové chování ani já nesnesu a zkrátka to v přítomnosti těchto extrémů nedávám. Prostě se i někdy stydím, když se někdo se mnou takovej baví :D
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti