Stížnost na uživatele Asce

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Asce

Nový příspěvek od Kasz »

Marco Freeman píše:
Kasz píše:Souhlasím a dodávám drobnou poznámku: "Nebaví" by neměl být pro moderátora argument například pro ban uživatele nebo pro zákaz legálních diskuzí na určité téma.
Mně určité témata ani nevadí... když je to ojedinělé. Proč se nedozvědět informace o zneužívání? Může to být zajímavé, i když smutné číst. Ale na druhou stranu to nemusím číst zase všude. To je jako bych pořád za někým chodil a povídal mu o optice - je to zajímavé téma, to vskutku ano. A může ho bavit si to nechat vysvětlit. Ale pokud s tím za ním budu běhat den co den, tak nejen, že mu znechutím to téma, ale znechutím mu hlavně svůj přístup a sám sebe. A potom jsou holt jiní lidé podrážděnější...
Dobře, ale řešením zase není zakázat diskuzi těm, kteří se o tom tématu bavit chtějí. Měla by zde být určitá buď vzájemná tolerance (prostě kliknu na "přečteno", aniž bych to četl), nebo to nějak ošetřit, třeba založit sekci, kde budou probíhat diskuze o zneužívání, tu zvolit jako zvláštní skupinu, do které se budou moci uživatelé sami zařadit a nebo sami ji opustit, takže pokud by tam probíhaly diskuze, viděli by je jen ti, kteří by měli zájem. Každý může mít nakonec fórum takové, jak si sám "nakliká". I to je varianta.
Marco Freeman píše:O Vánočních prázdninách (respektive v její první půlce, druhá je již zabraná) se pokusím celé fórum projít a vyhodnotit, které téma se mi zdá již na hraně.
No, já zas budu mít čas spíš od 28.12., to bych neměl mít problém vlákna probírat, budu s Alleinkou, tak se na tom můžeme dívat třema i vícero očima a online diskutovat. :) Ale možná bychom to mohli nějak zmenežovat i předtím, třeba s Alleinkou po Skypu, uvidíme.
Marco Freeman píše:
Kasz píše:Prostě já nemůžu nařídit lidem o něčem psát a něčem nepsat.
Na druhou stranu, MOD a ADMIN tým má za úkol i legální diskuze směřovat žádoucím směrem, jsou-li pochybnosti o jejich vhodnosti.
A nesměřujeme je? Necháváme uživatele takových příspěvků bez reakcí? Pamatuji si velice dobře, že na asceho úvodní příspěvek jsem po několika neutrálních "přivítáních" od členů reagoval velice "tvrdě" jako první já. Ostatní jeho větu o tom, že když se zneužívání provalí, tak dítě pedofila zradí, přešli bez povšimnutí.
MarkM píše:Ještě jsi zapomněl, pokud se vám to nelibí, můžete si založit vlastní web o pedofilii.
Neboj, nezapomněl. Teď nikoho nediriguji ani neodrážím nespokojené uživatele, psal jsem obecně k tématu. Až budeme s Marcem provádět úpravy a někomu se to nebude líbit a bude se do nás zarytě pouštět, určitě to použiji. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Asce

Nový příspěvek od Plyšáček »

Marco Freeman píše:Gynekologie pro holčičky bude taky na seznamu probíraných témat...
Ne, že bych na tomto svém jednom ze stovek nejzajímavějších témat nějak trval, ale kdo skutečně prostuduje celé vlákno, pochopí, jak velice výchovné a vhodné na ČEPEK je. Můžete jej někam přesunout. Mazat se rozhodně nic nebude, že? (Pokud ano, začněte s procházením některých doslova ubohých témat z dob dávno minulých. Např. Klobása dodnes zařazená v Obecné diskusi.)

Vážím si práce adminů a moderátorů - tedy těch aktivních, a je mi moc líto, že se musejí ještě navíc neustále zabývat nějakými trapnými stížnostmi. Pokud by si někdo do budoucna stěžoval na cokoliv plyšového, prosím informujte mě o tom, ať vím...

Rozhodně jsem plně za harmonické vztahy mezi všemi uživateli a pro stálé zlepšování vzájemného chování. Máme k tomuto i téma Chování a vztahy členů na fóru.

A podtrhl bych Kaszovu větu:
Kasz píše:Jsou tady admini, ti nechť rozhodují. Ale ani admini by neměli být nepřiměřeně nespravedliví jenom proto, že se jedné skupině něco nelíbí, ale měli by zvážit věc pokud možnost nestranně a objektivně.
Prosím vás, občasní návštěvníci, proč stížnosti? Kdo si pořád dovoluje kritizovat to, co již jednou prošlo moderátorovou kontrolou? Viz. Gynekologie pro holčičky. Jednou byla schválena, proč teď někdo vylézá a kalí...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Asce

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáček píše:Prosím vás, občasní návštěvníci, proč stížnosti? Kdo si pořád dovoluje kritizovat to, co již jednou prošlo moderátorovou kontrolou? Viz. Gynekologie pro holčičky. Jednou byla schválena, proč teď někdo vylézá a kalí...
Ano, prošla z hlediska zákonnosti. Ale ti uživatelé, kteří se pak ozvali, se tehdy nemohli předem vyjádřit k nějakému mému posouzení. Mohli se vyjádřit, až když to téma bylo založeno. Takže neříkej, že "bylo schváleno adminem, a někdo si dovoluje i přesto kalit". Z hlediska zákonnosti je fajn, z hlediska pravidel fóra je fajn, z hlediska toho, jak může na některé lidi působit, fajn není. Mazat se nebude nic, jen přesouvat, to se bát nemusíš. Kam ale a jak, to se musíme nejdřív s Marcem domluvit.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Asce

Nový příspěvek od Filip »

Ja neviem o čom sa tu píše, čistenie webu od nevhodných príspevkov je jedna vec a mal by sa prečistiť, ja hovorím, že je tu užívateľ asce čo dlhodobo porušuje pravidlá, tým že obhajuje sex z deťmi a nikto s tým tu nič nerobí. A obhajovať sex z deťmi je proti pravidlám čepeku, alebo nie?
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Asce

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Plyšáček píše:Kdo si pořád dovoluje kritizovat to, co již jednou prošlo moderátorovou kontrolou? Viz. Gynekologie pro holčičky. Jednou byla schválena, proč teď někdo vylézá a kalí...
V MOD týmu je nás víc a na některé věci můžeme mít rozdílný názor. Takže co nevadí jednomu adminovi, může vadit jiným moderátorům, kteří také přirozeně mají možnost a právo zasáhnout... a stejně tak opačně. Když něco schválím, Kasz to může neschválit a tečka. I když netvrdím, že by nebylo lepší, kdybychom se v určitých záležitostech více pobavili na soukr. kanálech mezi moderátory/adminy a probrali, jestli proti tomu někdo něco má, než se to schválí.

A taky se někdy ukáže, že prvotní rozhodnutí nebylo správné. Tehdy jsme já ani Kasz konec konců nečekali, jaký vliv to na některé může mít. Byla to chyba - od nás dvou - že jsme o tom více nepřemýšleli více dopředu. Ale příměje mě to k tomu, abych tak do budoucna přemýšlel, než něco schválím.
Kasz píše:Dobře, ale řešením zase není zakázat diskuzi těm, kteří se o tom tématu bavit chtějí.
Aniž bych tím chtěl někoho urazit, tak bych rád připoměl eskapádu s Květákovými off-topic příspěvky ve vláknech - což se pak řešilo jejich přesouváním do jeho vláken. Pokud se chce někdo bavit o zneužívání, ať jde tedy zaprvé do příslušného tématu, ne ať tady máme na fóru zneužívání na sto způsobů v různých vláknech... A za druhé, taky by bylo fajn vyvinout občas snahu se bavit o něčem řekněme "méně kontroverzním" a "více přirozeným hovorovým tématem", což je mířeno na všechny uživatele. Jinak působí, když je jeden z dvaceti příspěvků o zneužívání, než když jich je devatenáct z dvaceti. To pak už člověku byť jen to slovo leze na mozek.
Kasz píše:No, já zas budu mít čas spíš od 28.12., to bych neměl mít problém vlákna probírat, budu s Alleinkou, tak se na tom můžeme dívat třema i vícero očima a online diskutovat. :) Ale možná bychom to mohli nějak zmenežovat i předtím, třeba s Alleinkou po Skypu, uvidíme.
To je pech. Jelikož já po svátcích odjíždím na pár dní za jednou členkou naší rodiny, která by byla fakt nerada, kdybych jí to odřekl jen kvůli ČEPEKu... asi víš, o kom mluvím. :) Tak můžu udělat seznam a poslat vám ho s Allein, abyste si jej taky prošli a vyhodnotili témata, na kterých se shodneme... a na čem se neshodneme... to můžeme probrat až po Vánocích. Podstatné je, aby se s tím hnulo.
Kasz píše:A nesměřujeme je? Necháváme uživatele takových příspěvků bez reakcí? Pamatuji si velice dobře, že na asceho úvodní příspěvek jsem po několika neutrálních "přivítáních" od členů reagoval velice "tvrdě" jako první já.
Bohužel, přiznávám chybu. Tehdy jsem ještě nepročítal určitá témata tak pozorně, jak bych měl, a spíše je prolétával. Snažím se to napravit a pročítat je celé.
Kasz píše:Mazat se nebude nic, jen přesouvat, to se bát nemusíš. Kam ale a jak, to se musíme nejdřív s Marcem domluvit.
Ale také se to může přesouvat do méně věřejných vláken... :)
Filip píše:Ja neviem o čom sa tu píše, čistenie webu od nevhodných príspevkov je jedna vec a mal by sa prečistiť, ja hovorím, že je tu užívateľ asce čo dlhodobo porušuje pravidlá, tým že obhajuje sex z deťmi a nikto s tým tu nič nerobí. A obhajovať sex z deťmi je proti pravidlám čepeku, alebo nie?
Píše se tu v reakci na Damiana a K3, kteří opět nadhodili otázku (ne)vhodnosti určitých témat na webu a smíchali to tak trochu dohromady. Co se týče Asceho, k některým jeho příspěvkům se někdo z Týmu již vyjadřoval. Samozřejmě se mi některé Asceho formulace nelíbí (a taky jsem mu při jeho dotazu ohledně schválení jednoho příspěvku psal, že některé zde blíže nespecifikované formulace by mohl smazat nebo doupravit, že to jinak zní pro mě ne moc libě, což i udělal, za což jsem rád). Ale musím říct, že podobně se mi nelíbily i některé jiné formulace jiných uživatelů.

Ano, trochu by Asce to své popisování pocitů krotit mohl. Je nám jasné, že si tehdy v nevědomosti liboval, jaké je to "super", taky by tam ale mohl dodat i nějaké to "varování" nebo více nynější odlišný pohled... a nebo to "suprování" trochu omezit. Ale to už jsme Ascemu přece psali v jiných vláknech... neřekl bych, že něco hrozného zůstalo čistě bez jakékoliv reakce...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 3):
Kasz, Teenbl, K3i4L
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Asce

Nový příspěvek od Kasz »

Filip píše:Ja neviem o čom sa tu píše, čistenie webu od nevhodných príspevkov je jedna vec a mal by sa prečistiť, ja hovorím, že je tu užívateľ asce čo dlhodobo porušuje pravidlá, tým že obhajuje sex z deťmi a nikto s tým tu nič nerobí. A obhajovať sex z deťmi je proti pravidlám čepeku, alebo nie?
A já zas píšu, že to není tak černobílé, jak píšeš. Dodej konkrétní výroky, které jednoznačně porušují pravidla, například tak, jako tomu bylo u reginy (na jehož základě jsme to pravidlo zavedli), tam to bylo jednoznačné a pořád dokola se opakující, že "ten, kdo ublíží, není milující pedofil, ale hnusná společnost, která kriminalizuje lásku". To tady asce netvrdí. Regina ze sebe dělal chudáčka, kterého společnost odsoudí za to, že čistě a nezištně a naplno miluje dítě, vč. lásky sexuální. To asce ze sebe nedělá.

Ano, psal jsem, že některé asceho výroky nebyly nejšťastnější, na některé jsme reagovali, některé jsou součástí jeho "příběhu", který píše tak, jak je mu to milé. A ano, můžeme ten příběh smazat, proč ne. Ale že by asce zakládat nová a nová témata a mluvil neustále dokolečka o tom, jak je sex s dětmi OK a že jen blbá společnost způsobí, že je dítěti ublíženo, to prostě nevidím. Jak říkám, dodej konkrétní výroky, kde asce porušuje ono pravidlo, a zasáhnu. Tvrzení musíš mít podložené fakty, a ne jen vlastním konstatováním, že asce dlouhodobě porušuje pravidla a obhajuje sex s dětmi, ale nikdo tady s tím nic nedělá.

Ostatní již napsal Marco přede mnou v příspěvku.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Asce

Nový příspěvek od Filip »

asce píše:Pokud to je tak, jak to líčí on, pak je mi ho líto. Tedy pokud ji miloval a ona milovala jeho, ale nakonec to dopadlo takto... Obávám se, že bohužel často to takto může dopadnout, když se to provalí. Tratí oba. On bude mít těžkou ránu na srdci a zničený život. A ta dívka? Úplně totéž, jen nepůjde do vězení... Napsal jsem, že tratí oba, ale není to přesné. Tratí i společnost. Někdy si říkám, jestli to té společnosti stojí za to. Nestojí. Proto nejde o nějaký akt spravedlnosti, ale o prachobyčejnou pomstu. Pomstu za lásku k mladinké dívce. To naše takzvaná vyspělá demokratická společnost neodpouští.

Scopi, podle toho, co Filip píše, mu nemá cenu vůbec nic říkat. Prostě v zákoně je napsáno, že sex s dívkou mladší 15 let je znásilnění, tak to tak prostě ta dívka MUSELA cítit. Zákon a Filip to jasně říkají. Nějaké city je nezajímají. Pro ostatní mravokárce: u běžných lidí, třeba takových ztroskotanců, co pijí i kávu, je to tak, že s láskou psychickou se zkrátka pojí i ta fyzická. Ano, je to protizákonné a z toho důvodu to není správné. Ale je to lidsky pochopitelné.
Tu jasne píše že sex z deťmi pod 15 je ok, ak je to z lásky. Presne ako Regina. A jediné čo tomu bráni je zlá spoločnosť. Spája si sex z láskou.
asce píše:Prostě se mi líbí velmi velmi mladé dívky až děti. S tím prvním nemá moje víra sebemenší problém. S tím druhým, pokud bych se zdržel erotického chování vůči dotyčné aspoň do minimálního věku dejme tomu 7 - 8 let, tak také ne.
Podľa tohto by nemal problém so sexom s dievčaťom, ktorá má viac ako 8 rokov.

Celý jeho životný príbeh je o tom, že mať sex z deťmi je super, pokiaľ je to z lásky. Hoci tá láska je iba z jeho strany a môže ublížiť to už nevadí. Možno neobhajuje sex z deťmi úplne verejne, ale robí to skryto a to je ešte horšie.

A ešte poznámka mimo. Keď som na tento web pred pár mesiacmi prišiel, cítil som že tu sú dobrí ľudia, čo cítia to čo ja a sex z deťmi neobhajujú. Bez problémov by som hocikoho poslal na tento web, aby videl že pedofilovia sú dobrí ľudia. Ale dnes sa za tento web hanbím. Hanbím sa za Plašákové nechutné témy a fotky slúžiace na masturbáciu. Hanbím sa za Asceho obhajovanie sexu z deťmi a určite nie som sám. Tento web sa uberá zlým smerom, pretože tu sa zjavne nevie spraviť poriadok s problémovými členmi.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Filip za příspěvky (celkem 2):
Jeremy, K3i4L
Uživatelský avatar
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Příspěvky: 442
Dal: 90 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Asce

Nový příspěvek od asce »

Opravdu doufám, že všichni již sdělili svůj názor, takže bych se také chtěl vyjádřit…

Především žádám, aby se téma přejmenovalo. Já jsem Asce a vlákno jsem nezakládal. Navrhuji něco jako „Jak nás ten Asce už …“ či tak podobně.

Děkuji, Kaszi, za obsáhlé a dle mého názoru přitom vyvážené stanovisko. Téměř se vším, co jsi zde napsal, souhlasím…

A teď k mým názorům:

1) Každý člověk má více vnitřních dimenzí, a ty se pochopitelně na venek prezentují různě. Pokud jdu na web, který se zabývá pedofilií, přičemž k tomu má zřízeno fórum a chat, pochopitelně zde diskutuji právě na téma sexuality. Tím nijak neříkám, že nemohu diskutovat i na jiná témata, číst jiná témata a zaujímat názor i k těmto jiným tématům. Skutečně nevidím důvod, proč bychom nemohli diskutovat třeba o svátcích a o tom, jak jsme je prožili nebo o vtipném nápadu na upečení BL laskominy. Ale pohoršovat se nad tím, že na tomto fóru, opakuji fóru o pedofilii, máme příliš mnoho příspěvků týkajících se pedofilie samotné, či jevů, které se bohužel s ní často pojí, to mi přijde opravdu prazvláštní…

2) Má úchylka (jmenuje se pedofilie) mi říká, že „sbalit“ třeba desetiletou dívku, je naprosto přirozené. Osobnost má, jak píšu výše, více dimenzí. Rozum mi říká, že asi tak 200 let se toto v Evropě a některých dalších zemích, považuje za protispolečenské a že v současnosti platí velmi přísné zákony. Tedy, i kdyby se ta dívka do mě zamilovala, hrozí nesmírné riziko, že náš vztah jí velmi ublíží. A dále mi rozum říká, že to riziko jde výhradně za mnou, protože já jsem ten starší, ten, kdo se měl ovládnout. Někdy v životě jsem se neovládl (v mladším věku), jindy ovládl – to je moje současnost. To, že konstatuji, že je něco pro mne přirozené, ale ani náhodou neříká nic o tom, jestli schvaluji nějaké jednání v tomto směru. Erotiku s dětmi neschvaluji. Proč, jsem již řekl. Jenom si dovolím ještě upozornit, že je vcelku jedno, proč se nějaká zakázaná erotická aktivita neuskutečnila. Pokud se dívky ani nedotknu, je jedno, jestli to bylo kvůli tomu, že jsem si zakázal myšlenku přirozenosti nebo jestli mám o tu dívku strach, že by později mohla trpět. Já bych ovšem měl jasně vědět, že myšlenky na erotiku s mladinkou dívenkou mám, protože pak je mohu snáze „kočírovat“.

3) Rád bych předal svoje zkušenosti tak, jak jsem je získal. V tom dobrém, i v tom zlém. Chtěl bych, aby GL soukmenovci viděli, že oproti tomu, co se říká veřejně, spoustu věcí lze. Ovšem současně, aby viděli, za jakou cenu. Pokud čtete Střípky nebo díl Sváteční den v Ministřípcích ve VIP sekci, jistě jste si nemohli nepovšimnout, kolik je tam skryto mojí bolesti – a nejen mojí…

4) Pokud se týká porušování pravidel. Nerad porušuji pravidla. Ale stává se mi to, a to ze dvou důvodů. Jednak je to opomenutím či nedomyšlením všech důsledků. V takovém případě reaguji na upozornění a ihned se snažím zjednat u sebe nápravu. Druhým důvodem může být, že ta pravidla považuji za chybná. Pak vyplouvá na povrch ta rebelská část mojí duše…
Pokud si nejsem jistý, zeptám se. Proto i můj příspěvek o Jítě jsem před zveřejněním nejprve konzultoval s moderátorem a upravil jej na základě jeho požadavků. Nediskutoval jsem, ale prostě upravil.

5) Já a ČEPEK. Baví mě být na Čepeku. Na chatu jsem minimálně, ale čtu všechny příspěvky na fóru. Často reaguji. Čtu věci i od soukmenovců, do nichž se vžít neumím. Dávají mi přinejmenším to, že vidím, že jsou i takoví lidé a že je obvykle také něco na duši trápí… Pokud vidím, že si takový autor dal s vyjádřením svých pocitů, příběhů… práci, dám mu poděkování, přesto, že jej nechápu. Na druhou stranu, neberu Čepek jako drogu či nějakou nezbytnost svého života. Tedy pokud bych byl zabanován, aniž bych získal pocit, že to bylo z oprávněného důvodu, již bych se nevrátil. Já jsem bojovník – výhrůžky nebo násilí na mě neplatí. Ovšem chybu, pokud je skutečně chybou a nikoliv šikanou, umím uznat.
Já jsem pro harmonické vztahy, smír, vzájemné respektování. Nikdy jsem nepožadoval, aby byl někdo banován, a to i když jsem byl tvrdě napaden. Ba naopak, ještě jsem se dotyčného zastával. Pokud mi něčí příspěvky vadily, i tak jsem je pročetl, zamyslel jsem se nad nimi…
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Stížnost na uživatele Asce

Nový příspěvek od Teenbl »

Asceho příspěvky taky nemusím, mnoho lidem můžou některé zhnusit, odradit od napsaní příběhu na foru, chození na web a plno dalších věcí, které zde zazněly.
Na druhou stranu je velmi těžké stanovit, co je ještě ok a co už ne.
S argumentem, že žil v jiné době a tedy to vídá jinak, nemůžu osobně moc souhlasit. Mně osobně připadá trochu problematická ta forma a to, jak to nepochybně působí na jiné uživatele.
K3i4l: Ono je trochu složitější, že většina těch "normálních" pedofilů, z webu odchází a nemají tendenci se tu nějak víc podílet na příspěvcích. Nejde jim to úplně zazlívat, chápu to. Potom se děje to, že tu zůstalo pár lidí, kteří rádi řeší podobné věci. Pro mě osobně jsou tebou kritizované témata zajimavé z důvodů mé vlastní praxe a práce do budoucna a zároveň bych řekl, že to i tak jsou témata, které by pedofily měli zajímat. Přesto souhlasím, že je tu pár problematických témat o zmíněných tématech :)
Zásadně s tebou nesouhlasím, že příspěvky o dětské pornografii či sexuálním zneužívání na osvětové forum nepatří, zažil jsem pedofilních for vícero a všude tyto témata byly, ono tady je spíš problém ve formě a stylu jakým se někdy ty témata probírají. Nebudu jmenovat, ale vinil bych z toho především dva konkrétní uživatele. Klasický problém je, když někdo něco napíše a hned někdo začne řešit, jestli by to bylo zneužití.

Baví mě ta poznámka o zákonnosti fora od Kasze. Z trestněprávního pohledu to tu bude ok, ale celkově určitě ne. Dále mě baví Kaszova poznámka o banu na jiném webu v minulosti, podle mě je to vytržené z kontextu a aby to celé mělo smysl sem psát, musel by se uživatelům vysvětlit kontext, takto to považuji jen za manipulaci. Ještě dodám, že toto není míněno jako nějaký osobní útok, jen prostě opravdu to není tak jednoduché, jak je tu prezentováno :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Teenbl za příspěvky (celkem 3):
Jeremy, Filip, Scopi
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Stížnost na uživatele Asce

Nový příspěvek od Jeremy »

Ako som už spomínal, Asceho názory považujem z veľkej miery za nesprávne a ich obhajobu za prejav sebeckého postoja. Priznávam, že nečítam všetky jeho životné príbehy, ale aj z toho, čo som čítal, si viem spraviť určitý obraz. Samozrejme subjektívny. Ak Kasz z kontextu jeho vyjadrovania vyčítal iba to, že zákonné normy nemusia byť vždy nastavené tak, aby situáciu z morálneho hľadiska vždy korektne posúdili... Skutočne neviem, čo k tomu dodať. Ak niekto pripúšťa, že jeho viera toleruje erotické chovanie dospelého muža k dievčatku staršiemu 7-8 rokov, asi by si to zaslúžilo hlbší rozbor, než len konštatovanie, že zákon nie je neomylný. Hovorí to podľa mňa oveľa viac...

Nie je to ojedinelý výrok, z ktorého sa dá vytvárať kontext Asceho vnímania reality. A argument, že každý má možnosť oponovať a často sa to aj deje? Áno deje sa to, stále menej a menej, hoci odvážnosť podobných výrokov sa nijak neupravuje. Nastáva totiž celkom prirodzený jav, že ľudia si zvykajú na takýto prejav a tým menej často naň reagujú. Je to podobné ako v prípade Plyšáčka, keď už veľa ľudí len mávne rukou a povedia si "to je proste Plyšáček...". Neustále reagovať rovnakým spôsobom je už totiž otravné a ubíjajúce. Od dôb, keď som vstúpil do ČEPEKu, sa obraz fóra výrazne zmenil. Spôsobom, ktorý mi je zásadne nepríjemný a ktorý nabúral moju pôvodnú predstavu o jeho zmysle.

Myslím, že nie je tajomstvom, že Asce a Plyšáček majú k sebe v mnohých veciach názorovo veľmi blízko, hoci druhý zmienený svoje postoje len starostlivejšie obaľuje. Aj preto som nedávno písal, že Asceho otvorenejší postoj je mi sympatickejší, pretože sa s ním aspoň dá pracovať. Len dodám, že sú to dvaja najaktívnejší prispievatelia a rezignácia oponentov rastie. Opäť sa budem opakovať s tým, že ja sám už často ani nemám chuť čítať tie veci, ktoré sa tu objavujú, nie na ne ešte reagovať. A vážne nemienim na situáciu reagovať podľa Kaszovho odporúčania, aby sa zvýšila aktivita tých, ktorý s tým majú problém. Mám svoj život a ČEPEKu som ochotný venovať len určitú časť svojho času. To že niekto iný je ochotný toho času venovať násobne viac, pre mňa nie je argument, aby som sa mu snažil v tomto ohľade viac priblížiť a ukrajovať z času, ktorý bežne venujem svojim blízkym, svojim záľubám a životu mimo ČEPEK. Obzvlášť nie v situácii, keď mám pocit, že administrátor stránok sám nemá jasnú predstavu, kam a ako smerovať.

Z tejto strany stále viac vnímam nezmyselné a protichodné rozhodnutia, ktorých konštruktívny zmysel mi uniká. Beriem argument, že admin z veľkej časti a úplne oprávnene rozhoduje o tom, kam chce posunúť projekt, ktorý riadi. Len som stratil dojem, že je to jasné jemu samému a ak som sa kedysi stotožňoval s ideou, ktorú som myslel že z charakteru ČEPEKu cítim, dnes už to nedokážem. Tento projekt ide vlastnou cestou, ktorá mi je cudzia a ja to dokážem rešpektovať. Netvrdím, že mi z toho nie je smutno, ale beriem to ako realitu.

Aj preto sa sťahujem z tohto priestoru a prechádzam do pozície pozorovateľa s občasným a veľmi zriedkavým vstupom do diskusií. Nebude to až tak zásadná zmena, keďže v poslednom čase k tomu smerujem stále viac. Rád by som vám zaželal veľa šťastia vo vašom smerovaní, ale spraviť to nemôžem. Skutočne neviem kam to je a z toho čo tuším si úprimne neprajem, aby sa to naplnilo.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvky (celkem 3):
Filip, Marco Freeman, K3i4L
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Stížnost na uživatele Asce

Nový příspěvek od Filip »

Problém je v tom že ak aj niekto takúto snahu vyvinie tak je zbytočná. Ak sa niečo stane, tak sa maximálne odstráni jeden obrázok a to je všetko. A vlastne si nepamätám že by sa také niečo stalo. Damian jasne napísal čo mu vadí a aké nepríjemnosti mu to spôsobilo a nikto s tým nič nerobí. Načo upozorňovať na problémy, keď tu ich nikto nerieši. Doteraz je na fóre Plyšákova dp porno báseň, zjavne to nikoho nezaujíma. Doteraz nebola odstránená.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Stížnost na uživatele Asce

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Když vidím příspěvek Filipa, říkám si maximálně: "Na co věnuji hodiny fóru? Na co chci přečíst do Vánoc 34K příspěvků a hodnotit je? Na co mám dennodenně něco dělat na fóru?" Když pak někdo napíše to, co tady napsal Filip.

Abychom se nedočkali toho, že po těchto reakcích si skutečně řeknu: "Fajn, neřeším to, aby Filip a spol. viděli, jak to skutečně vypadá, když se nic neřeší."

Možná by vám to otevřelo oči.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 3):
Kasz, Teenbl, K3i4L
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Stížnost na uživatele Asce

Nový příspěvek od Plyšáček »

Když už se tady někdo nechutně otřel, rád bych vložil přímý odkaz na moji chloubu, nepornografickou básničku

Holčička mých snů

Psal jsem ji v květnu, měsíci lásky, intuitivně ze mne vytryskla a mnoho sděluje.
Doporučuji, abyste si na ni našli klidný čas. Nemusíte spěchat. Jistě ji na našem fóru naleznete i další roky.
Třeba se někomu zalíbí. Třeba ne všem Slovákům, třeba ne všem homosexuálům, ale své příznivce má již dnes.
Zajímavý je i rozbor básně. Za něj jsem dostal např. i poděkování a ocenění od Kasze.

Víte, když začne někdo ostatní kritizovat, stačí si nalistovat jeho profil, podívat se na počet příspěvků, na počet poděkování, a hlavně na několik jeho posledních příspěvků. K čemu, jak a co píše. Hned máte alespoň představu, o koho jde. Někdy je to fakt poučné.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Příspěvky: 256
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Re: Stížnost na uživatele Asce

Nový příspěvek od Allein »

Plyšáček píše:Zajímavý je i rozbor básně. Za něj jsem dostal např. i poděkování a ocenění od Kasze.
Nejlepší bylo jednou s Kaszem na hovoru, když jsem narazila na to, že tvoje básnička je taky pěkně erotická s dítětem, co si o tom myslí. A to bylo překvapení, když i po tom poděkování vůbec nevěděl, o čem mluvím, protože tu báseň tehdy (měsíce po vydání) vlastně ještě ani nečetl, což mi přiznal. A když si ji přečetl až potom se mnou na hovoru, tak váhavě dodal: "Ty jo, ale ta básnička je ale vážně moc erotická ..." :) A nezněl z tohoto zjištění moc odvázaně.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Allein za příspěvky (celkem 3):
Marco Freeman, Jeremy, K3i4L
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnost na uživatele Asce

Nový příspěvek od Kasz »

Filip píše:Damian jasne napísal čo mu vadí a aké nepríjemnosti mu to spôsobilo a nikto s tým nič nerobí.
Filipe, budu teď trochu ostřejší: Před pár příspěvky jsme si v tomto vlákně s Marcem přitakali, že o vánočních prázdninách, kdy budeme mít oba trochu víc času, zkusíme fórum projít a probrat problematické příspěvky a ty napíšeš takovouhle větu? Tak si trhni nohou, fórum má přes 34 tisíc příspěvků!! Já nejsem robot, musím chodit do práce, spát a taky chci žít nějaký svůj osobní život.

Kromě toho, už jsem psal, že nechci banovat uživatele jen za to, že se mně nebo někomu jinému nelíbí. Napiš politikům, jak je možné, že je ve společnosti tolik lidí, co krade, vraždí, a proč s tím něco neudělají! Přece to, jací ti lidé budou, nezáleží na zákonech, policii nebo na politicích, ale na lidech samotných.

Teenble, upřesňuji své hlídání zákonnosti - hlídám především trestně-právní zákonnost webu. To, zda tady nějaké příspěvky či postupy porušují jiné zákony, příliš nesleduji, nejsem znalec práva, zákonů je mnoho a kde není žalobce, není soudce, to si lidi můžou pohlídat sami, pokud by jim něco vadilo a odvolávali by se na nějaký zákon - můžou napsat, podívám se, posoudím, a podle toho, jak to zvážím, jim vyhovím nebo nevyhovím, a pokud se jim to nebude líbit, můžou podat žalobu k soudu. :)

Jeremy, tento projekt se vyvíjí, původně tady chodilo pár lidí, za první 3 roky provozu jsme napsali 10 tisíc příspěvků, a teď píšeme s takovou frekvencí, že těch 10 tisíc budeme mít za 260 dní, tedy za necelých 9 měsíců. Fórum je určené pro diskuzi, to už od začátku. Má umožnit psát zde pedofilně zaměřeným lidem bez toho, aby se museli bát mazání příspěvků, blokací služeb, apod. A co tady lidi budou psát, to záleží na nich, ne na mě. Neuzurpuji si fórum jen pro sebe a své názory, asi tak. Míra regulace je věc velmi citlivá, protože přeregulované fórum nebude plnit mnoho z funkcí, které má správné diskuzní fórum mít. A kde najít míru, když jsem rád, že vůbec stíhám (i když spíš v poslední době nestíhám) číst nové příspěvky, kde vzít čas na to zastavit se a zapřemýšlet?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 3):
Plyšáček, asce, Teenbl
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnost na uživatele Asce

Nový příspěvek od Forst Jan »

SMAZÁNO
Naposledy upravil(a) Forst Jan dne středa 9. 12. 2015, 14:25:45, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Forst Jan za příspěvky (celkem 2):
Jeremy, Filip
Děkuji
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Stížnost na uživatele Asce

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Forst Jan píše:Ale kdy jindy byl jakýkoliv příspěvek odstraněn?
Odstraňovalo se jich docela dost. Jen ne vždy na to uděláme neonovou reklamu "Odstranili jsme příspěvek!".
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvek:
K3i4L
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnost na uživatele Asce

Nový příspěvek od Kasz »

Allein píše:
Plyšáček píše:Zajímavý je i rozbor básně. Za něj jsem dostal např. i poděkování a ocenění od Kasze.
Nejlepší bylo jednou s Kaszem na hovoru, když jsem narazila na to, že tvoje básnička je taky pěkně erotická s dítětem, co si o tom myslí. A to bylo překvapení, když i po tom poděkování vůbec nevěděl, o čem mluvím, protože tu báseň tehdy (měsíce po vydání) vlastně ještě ani nečetl, což mi přiznal. A když si ji přečetl až potom se mnou na hovoru, tak váhavě dodal: "Ty jo, ale ta básnička je ale vážně moc erotická ..." :) A nezněl z tohoto zjištění moc odvázaně.
No poděkování dostal ne za báseň, ale byl jsem tak trochu u vytržení, když popisoval, v jakých rýmech je to složeno, a od jakých k jakým rýmům přechází... Když se na to dívám zpětně, tak to vidím jinak. Člověk zraje.
Forst Jan píše:A Kaszi, fórum má 34 tisíc příspěvků, ale pokud by bylo kontrolováno průběžně, nikdy by k nutnosti kontrolovat zpětně všechno nikdy nedošlo.
Čtu všechny příspěvky a kontroluji, zda neporušují trestní zákon. Dělám to ve svém volném čase, pouze jako autorita, ovšem jsem amatér. Nejsem žádný školený vedoucí, školený ve vedení podobných diskuzních fór, jsem jen laik, není to moje práce nebo povinnost. To, že k nějakému takovému kroku přistoupíme, se nestává jen nám, amatérům, ale i profíkům - Dukovany mají momentálně odstavené 3 bloky, protože musejí zpětně projít všechny sváry na všech potrubích v celých 3 blocích elektrárny. Odstávka trvá už několik týdnů a bude ještě nějakou dobu trvat. I fórum je možné odstavit. Nejsem jaderný inženýr, a přesto i oni, kteří z uchazečů vyloučí psychologickými testy přes 95%, udělali chybu, kterou teď musí řešit tím, že procházejí něco, co měli hlídat průběžně. I Dukovany totiž řídí jen lidé. A já jsem taky jenom člověk.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
susinka
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Stížnost na uživatele Asce

Nový příspěvek od Filip »

Chcem sa ospravedlniť za to že som si dovolil napísať nejakú kritiku. Že som chcel aby toto fórum malo slušnejšiu podobu. Musím proste akceptovať že čepek už nie je taký, aký bol keď som sem prišiel. Vážim si práce moderátorov aj administrátorov.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Stížnost na uživatele Asce

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Kasz píše:
Allein píše:
Plyšáček píše:Zajímavý je i rozbor básně. Za něj jsem dostal např. i poděkování a ocenění od Kasze.
Nejlepší bylo jednou s Kaszem na hovoru, když jsem narazila na to, že tvoje básnička je taky pěkně erotická s dítětem, co si o tom myslí. A to bylo překvapení, když i po tom poděkování vůbec nevěděl, o čem mluvím, protože tu báseň tehdy (měsíce po vydání) vlastně ještě ani nečetl, což mi přiznal. A když si ji přečetl až potom se mnou na hovoru, tak váhavě dodal: "Ty jo, ale ta básnička je ale vážně moc erotická ..." :) A nezněl z tohoto zjištění moc odvázaně.
No poděkování dostal ne za báseň, ale byl jsem tak trochu u vytržení, když popisoval, v jakých rýmech je to složeno, a od jakých k jakým rýmům přechází... Když se na to dívám zpětně, tak to vidím jinak. Člověk zraje.
Aniž bych to myslel nějak špatně, tak momentálně tedy taky nerozumím tomu, jak to brát, když sám hodnotíš, že jde o dílo erotické, kde v hlavní roli účinkuje malé dítě. Nejsem si jist, zda je nejvhodnější mít na osvětovém webu o pedofilii virtuální dětskou pornografii. A nejde o to, jestli je nebo není trestná, ale o to, jestli je vhodná, což z mého postoje skutečně není. Fantazie, erotické povídačky a podobně patří do soukromí, ne na veřejný web, který má bořit předsudky... a který na to boření má jít malými krůčky, ne zbytečně velkými kroky, za které bude ještě ušlapán.
Filip píše:Chcem sa ospravedlniť za to že som si dovolil napísať nejakú kritiku. Že som chcel aby toto fórum malo slušnejšiu podobu. Musím proste akceptovať že čepek už nie je taký, aký bol keď som sem prišiel. Vážim si práce moderátorov aj administrátorov.
Kritika lze vyjádřit vždy a nikdo ti ji nebude brát. Ale je třeba se na to podívat i z naší perspektivy. Jelikož ne každá práce jde hned vidět. Takže to může vypadat, že se nic neděje. Ale času je dostatek. A časem přijdou změny. :) Sám vnímám, že za poslední dobu udělal ČEPEK několik kroků zpět, namísto aby šel dopředu. Každý klopýtne. Každý se může sebrat a jít dál. Jen tomu věř a dej nám čas.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvek:
K3i4L
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti