Poďakovanie Gabrielovi

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Poďakovanie Gabrielovi

Nový příspěvek od Jeremy »

Príde mi, že priebežne sa na fóre ďakuje kde komu a tým vonkoncom netvrdím, že si to títo ľudia nezaslúžia. Ale tak trochu v tieni mi príde Gabriel a jeho práca. Aktivita v sekcii audiovizuálnych diel a obzvlášť filmov je naozaj značná a kvalitná. Rozumiem, že to nie je práve kľúčová zložka fóra, ale dokážem ju oceniť a sám často využijem tipy na filmy, prípadne si v TV pozriem niečo zaujímavé na základe upozornenia na aktuálne vysielanie. Aj dnes večer sa s týmto zámerom chystám zabrať v obýváku kreslo na pár hodín a s očakávaním dobrého filmu ...práve vďaka Gabrielovej práci.

Niekedy ma napadá, do akej miery je to pre neho zábava, či iba práca, ktorú proste robí. A chcel by som aspoň za seba pripomenúť, že to nie je zbytočná práca a cením si ju, rovnako ako triezvy a rozumný Gabrielov prístup pri diskusiách, či moderovaní fóra a chatu. Ďakujem za to.


PS:
Prosím, prípadný "like" si odložte pre samotného Gabriela, ak máte pocit, že si aspoň takúto formu poďakovania zaslúži. Ja dúfam, že vám k tomu dá príležitosť a niečo sem napíše :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvky (celkem 8):
Gabriel Svoboda, Scopi, Forst Jan, Kasz, Marco Freeman, Livrey, Damian, K3i4L
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Poďakovanie Gabrielovi

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Díky, Jeremy, tohle mě fakt potěšilo. :) Zvlášť od tebe, přestože já se soustředím hlavně na GL pořady (když se v "mém" filmu mihne kutík, je to spíš vedlejší efekt). :[ Ale lajků mám jinak dost, tak si nedoceněný nepřipadám. *boast*
Jeremy píše:Niekedy ma napadá, do akej miery je to pre neho zábava, či iba práca, ktorú proste robí.
Začínalo to jako zábava v době, kdy televizních kanálů bylo pětkrát méně než dnes. Teď už samozřejmě občas nastávají chvíle, kdy na procházení televizního programu nemám zrovna čas nebo chuť ... Ale obecně mě to pořád baví, občas v televizi vysílají něco skutečně kvalitního, a proto bych přestávat nechtěl. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti