Výběr hlášek z chatu

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od Plyšáček »

Vysvětlení
Gabriel Svoboda píše: ... já jsem v reakci na tu změnu pravidel napsal, že [název webu odstraněn] funguje jen měsíc a už má pravidla horší než Čepek ... a tak jsem dostal ban
Gabriel Svoboda přišel dočasně o oprávnění psát na chat. BAN (chvilkový) byl použit pouze k jeho odhlášení z chatu. Nešlo pouze o tento výrok, ale o dlouhodobé podrývání adminů a srážení celé komunity. Na této jeho větě mi nejvíce vadil úsek, kterým porušil naše 10. pravidlo (neurážet a neútočit na jiné spřátelené pedoweby):
"pravidla horší než Čepek ..."

Omlouvám se za našeho člena, že se takto vyjádřil o ČEPEKu. Osobně mám za to, že Pravidla fóra zde jsou dobrá a moudře nastavena. Pokud by náš moderátor napsal na [název webu odstraněn] podobný "vtípek" o ČEPEKu, musel by mi to hodně vysvětlovat. Ještě jednou promiňte.

Ať se Vám zde daří!
S úctou a přátelským pozdravem Plyšáček
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 7. 12. 2020, 23:47:38, celkem upraveno 2 x.
Důvod: název webu odstraněn
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

teenbl píše:Gabriel Svoboda: jeden uživatel se zeptal, jestli má chat na [název webu odstraněn] i funkci ignore ... Plyšáček a Asce se na něj obořili, že nemají čas odpovídat na takové dotazy, že je to napsané ve specifikaci chatu ... načež i zanesli do pravidel, že je zakázáno ptát se adminů na věci, které lze dohledat jinde, a že je zakázáno adminy kritizovat ... já jsem v reakci na tu změnu pravidel napsal, že [název webu odstraněn] funguje jen měsíc a už má pravidla horší než Čepek ... a tak jsem dostal ban
Poděkování dávám, ale moc jsem se nepobavil. Jen bych citoval několik slov, které vedení ČEPEKu zrovna Asce vytýkal:
Asce 20. 10. 2015 píše:Že jádro musí mít své velitele, kteří mají větší pravomoci, ale také zodpovědnost, to je zcela logické a přímo nezbytné. Od těchto velitelů, jakožto pilířů projektu, ale o to víc očekávám, to co jsem napsal výše, jenže jaksi ještě povýšeno na druhou: tj. pochopení, přívětivost, nápomoc, to vše v nejvyšší možné míře. .... Znovu musím říci, že mne občas nemile překvapuje, jak vlastně Čepek prostřednictvím šarží dává najevo, že mu na členech nezáleží. Upřímně řečeno tomu vůbec nerozumím – podle mého názoru je třeba členy si naopak hýčkat. ... Netušil jsem, že jsme na vojně, kde ať velitel rozhodne jakkoliv, podřízení o tom nesmí diskutovat a prostě rozkaz vykonat. Tuto aroganci vedení považuji za velkou chybu.
Odkaz na příspěvek: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=34177#p34177
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 4):
Forst Jan, Gabriel Svoboda, Allein, Damian
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Příspěvky: 442
Dal: 90 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od asce »

Však za tím, co jsem tenkrát napsal, si plně stojím. A také se podle toho chovám. Pravidla máme jasná, srozumitelná a vstřícná. Členům, kteří se na nás obracejí se svými starostmi, např. pomocí soukromých zpráv, věnujeme mnoho času. Že to není vidět navenek, je pochopitelně dobře. Naproti tomu členovi, který do komunity ničím nepřispěl, zajímá jej pouze chat a ptá se na otázky, na něž jsou k dispozici polopatické návody a při upozornění na tuto skutečnost, aniž se pokusí si daný text přečíst a rovnou se urazí, opravdu ten čas věnovat nehodlám...

Co se týká tohoto webu, kde jsem stále členem, chtěl bych upozornit, že na [název webu odstraněn] máme přímo v pravidlech, že nikdo nesmí Čepek pomlouvat, natož na něj jakkoliv útočit. Myslím, že toto dostatečně vyjadřuje úctu k přispěvatelům, ale zejména tvůrcům a administrátorům Čepeku. Tento pocit jsem měl vždy. To ovšem není totéž, že se vším zde souhlasím. Proto, abych jen nekritizoval, jsem kdysi dokonce nabídl pomocnou ruku, ale byl jsem odmítnut. Jsem velice vděčný, že tak svoje nápady, ale i tužby mohu realizovat jinde, na [název webu odstraněn].

Asce,
administrátor [název webu odstraněn]
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 7. 12. 2020, 23:47:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: název webu odstraněn
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

asce píše:Naproti tomu členovi, který do komunity ničím nepřispěl, zajímá jej pouze chat a ptá se na otázky, na něž jsou k dispozici polopatické návody a při upozornění na tuto skutečnost, aniž se pokusí si daný text přečíst a rovnou se urazí, opravdu ten čas věnovat nehodlám...
Stalo se mi nejednou, že mi do Soukromých zpráv, na email nebo dokonce rovnou na chatu někdo napsal a na něco se ptal. "Jak zjistím odkaz na konkrétní příspěvek?", "Co znamená tohle a tohle?", "Dalo by se nějak tohle a tohle?" Vždy jsem takovým lidem odpověděl. A bylo celkem jedno, jestli jsem odpověděl formou "polopaticky", jak říkáš, psanou, kde jsem to napsal znova, nebo jestli jsem mu poslal odkaz z dodatkem "Odpověď na svůj dotaz můžeš najít zde.". Protože tohle k práci admina patří.

Ale ať už jsem odpovídal jakkoliv, nikdy jsem nedal najevo, že by mi ten dotaz vadil. Nikdy jsem nedal najevo, že by mi vadilo někomu na přání upravit příspěvek, nikdy jsem nedal najevo, že by mi vadilo si s nějakým uživatelem tzv. "sednout" a podívat se na to, co jim nejde, nebo čemu nerozumí. A proč jsem to nikdy nedal najevo? Protože mi to nikdy ani nevadilo. Jelikož když jsem na sebe bral nejdřív post Globálního moderátora a následně Asistenta administrátora, tak jsem věděl, proč tady jsem. Proč ten titul mám.

A jestli jedna blbá věta: "Ahoj, tady najdeš odpověď: *odkaz*" zabrání tomu, aby ten uživatel zbytečně později dělal třeba chyby při psaní příspěvků nebo při psaní na chat, tak nemám problém mu na to odpovědět. A klidně i polopaticky.

Někdy jako admin nemám čas, mám spoustu školy, spoustu práce. A tak na dotaz neodpovím hned, nebo nechám odpovědět někoho jiného a pošlu mu vděčný palec, že to udělal za mě. Ale nikdy bych ho nepříjemně neposlal tak trochu do háje s tím, že to tam snad má napsané, tak co se ptá, a následně neupravil pravidla tak, aby se mě uživatel i jen bál zeptat: "A jak...?" aniž by byl "zprdnut"...

Na dotaz bych odpověděl jak uživateli ze Skupiny ČEPEK, tak i běžnému Registrovanému a tak klidně i nějakému Zelenáčovi - tomu tím spíš, že je nový - nebo klidně i někomu, kdo mi na mail napíše z Trestné lavice. Já totiž takto rozdíly nedělám.

Za druhé je třeba rozlišovat mezi napadáním a názorem. Když Allein dělala vzhled, a já jí řekl: "Myslím, že takhle seřazené to vypadá hůř, než na staré verzi - ty řádky navíc.", měla to brát jako napadání? Gabriel má právo si myslet, že máme nepříjemná pravidla. Ba si klidně i může říct, že se mu ty pravidla nelíbí, nebo že mu připadají hrozná.

Dokud je dodržuje, přestože mu připadají hrozná, je mi to jedno. A taky je fajn dokázat vidět taky nějakou tu trochu ironie ve slovech druhých.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 6):
Gabriel Svoboda, Allein, Forst Jan, Damian, Daniel, Zappart
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Livrey
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 9
Příspěvky: 34
Dal: 389 poděkování
Dostal: 25 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od Livrey »

[08.04.16 18:01:06] Forst Jan → Deny : s virtualni DP je to slozite. Mozna legalni je, mozna neni.
[…]
[08.04.16 18:02:14] Livrey → Forst Jan : Njn. Měl by se někdo konečně obětovat a jít se ohlásit na policii a zjistit jak k tomu vlastně soud přistupuje
[08.04.16 18:04:08] Forst Jan → Livrey : no Teenbl mel nabidku jednoho velmi renomovaneho pravnika, ze jestli do toho Teenbl pujde, tak ze ho bude zastupovat...
[08.04.16 18:05:43] Livrey → Forst Jan : Hmm. Je třeba ho řádně opít a přemluvit. Ale opít Teenbla bude velmi složité. Vyznělo to jakože je hodně trénovaný.
[08.04.16 18:06:19] Deny : fakt? mě nepřiošel že je chlastací typ
[08.04.16 18:07:42] Livrey → Deny : Mně zas většina lidí z Čepeku nepřišla jako pedofilové...
[…]
[08.04.16 18:10:46] Forst Jan → Livrey : pedofilove? My nejsme ČEskoslovenská PolyEthylenova Komunita?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Livrey za příspěvky (celkem 5):
Gabriel Svoboda, Forst Jan, Ajax144, Jeremy, Jája
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od simgiran »

Filip → Sertralin : Mnoho sadistov je citlivých. :)
Ajax144 → Filip : Mnoho sadistů je citlivých. A pak je tu teenbl. :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi simgiran za příspěvky (celkem 5):
Ajax144, Filip, Forst Jan, Marco Freeman, Jája
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od simgiran »

Forst Jan → Kedluben : Nevím, o čem byla řeč, ale znam simgirana, takže myslím, že tuším. Kedluben je kulatý, pasující zelenina bude zřejmě mrkev, okurka,... Tedy podlouhlé věci válečkovitého tvaru...
Little Hero → Kedluben : Se Simgiranem se radši nebav, je to úchyl. :D
Filip → Little Hero : a kto tu nie je uchyl? :D
Little Hero → Filip : Ale on je opravdovej úchyl. :D
Little Hero → Forst Jan : Tak podlouhlá věc kulovitého tvaru by nebyla podlouhlá. :D
Forst Jan → Little Hero : no třeba takový kvádr taky může být podlouhlý. Ale myslím že na tu simgiranovu činnost je vhodné spíše něco bez ostrých hran, s kruhovým průřezem...
Forst Jan → Little Hero : i když u simgirana by mě nepřekvapila ani čokoláda Toblerone :D

Obrázek
Zdroj: https://en.wikipedia.org/wiki/File:Toblerone_3362.jpg
:[
Tito uživatelé poděkovali autorovi simgiran za příspěvky (celkem 4):
Forst Jan, Livrey, Ajax144, Jája
Uživatelský avatar
alun
Registrovaný uživatel
Bydliště: Jižní Morava
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 11
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Člověk nemá odsuzovat lidi (pedofily), když o nich nic neví.
Příspěvky: 157
Dal: 70 poděkování
Dostal: 118 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od alun »

Gabriel Svoboda píše:[25.11.15 17:05:44] alun → Marco Freeman : kurňa marco ty si Čára mám tád vysoký kluky
[25.11.15 17:06:34] Marco Freeman → alun : Trochu kroť ty výrazy.
[25.11.15 17:08:39] Livrey → Marco Freeman : Co z toho se ti nelíbí "čára" nebo "tád"?
[25.11.15 17:10:54] Marco Freeman → Livrey : První slovo v jeho zprávě.
[25.11.15 17:12:31] Livrey → Marco Freeman : Vadí i "kurník" "kurník šopa" nebo máme používat "jenom písek"?
[25.11.15 17:14:56] Livrey → Marco Freeman : ( https://www.youtube.com/watch?v=iabEactx5vY )
[25.11.15 17:17:20] Marco Freeman → Livrey : Jo jo, písek je fajn.
[25.11.15 17:16:47] susinka → Livrey : jedna z nej pohádek
Hustéé, že to tu pořád je po těch třech letech :D
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Sertralin → Marek : Horší žrout času je to, když se snažím na mobilu odpovídat a chat se mi zmenšuje a deformuje a hroutí se do sebe jako černá díra. :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvek:
Jája
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od Kasz »

Tak s tím komunistou jsem se pěkně zasmál: :D

[07.02.2020 18:33:25] Gabriel Svoboda → Cykle02 : já bych býval před deseti lety zvolil jiné jméno, aby to nedalo zkratku Čepek, ale pozdě bycha honit
[07.02.2020 18:40:49] Kasz → Gabriel Svoboda : Jakou zkratku bys ale dal? :)
[07.02.2020 18:45:11] Gabriel Svoboda → Kasz : třeba Kočep - Komunista československých pedofilů
[07.02.2020 18:47:11] Gabriel Svoboda : *komunita :D

A v reakci na článek na iDnes:

[07.02.2020 18:59:53] MR_Xguard : Ahoj. Asi jsem po smrti
[07.02.2020 19:00:15] MR_Xguard : na Idnes převládají podpůrné komentáře pod článkem.

K tomu druhému přidávám: Lidi, fakt děkujem. Prostě to strašně potěší a dává nám to pozitivní energii, jak jsem psal i zde.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Příspěvky: 5314
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2132 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od Cykle02 »

V tipnější mi příšlel Nitropanův návrh na přejmenování ČEPEKu na KLITORIS, Gabriel to okamžitě expandoval jako:
Komise pro legalizaci integrace pedofilních organismů a jejich rehabilitace ve společnosti :D
*lol*
Tito uživatelé poděkovali autorovi Cykle02 za příspěvky (celkem 2):
Vofs, Jája
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

V reakci na naše okamžité komentářové komando do diskuzí, sotvaže se zmínka o naší komunitě někde mihne:

Cykle02 → Kiiax : Hoj, pedoůderka řádí :D
Kiiax → Cykle02 : PEDO URNA. :D
pbd → Kiiax : Nebo Čepekovský útvar rychlého nasazení, tzv. ČURNA.
Fx100d → MR_Xguard : A není to náhodou čepekovský útvar rychlé akce komentovací? Tzv ..... no, nebudu tu zkratku psát. :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 5):
Kiiax, Fx100d, Cykle02, Tim, Zappart
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od simgiran »

Michaela : No kdyby na pedofilním webu bylo víc dětí než pedofilů, to by vypadalo hodně divně. Jako nějaký supermarket. :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi simgiran za příspěvky (celkem 4):
Cykle02, Kiiax, Zappart, Jája
Uživatelský avatar
Rapunzel

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od Rapunzel »

simgiran píše: pátek 30. 10. 2020, 21:59:18 Michaela : No kdyby na pedofilním webu bylo víc dětí než pedofilů, to by vypadalo hodně divně. Jako nějaký supermarket. :D
Netušila jsem, že mě tady cituješ. :D
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od simgiran »

Code → Little Hero : včera jsme tu probírali že kdyby někteří řekli své fantazie primářce psychokliniky, šla by se dobrovolně oběsit
I9II → Code : predstava "primarka se jde obesit" realita: "no z vas to leze jak z chlupate deky, ty usekane koncetiny nechavate volne, nebo je davate do nalevu se soli?"
Tito uživatelé poděkovali autorovi simgiran za příspěvky (celkem 4):
Cykle02, Tim, Dreamer, Jája
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

[21:19:44] s w Dream → Marco Freeman : Mám něco se žlučníkem a s tím možná půjdu také na operaci
(…)
[21:13:52] s w Dream → Marco Freeman : Já měl dnes smažené hermelíny. :)
(…)
[21:25:24] s w Dream → Marco Freeman : No to já ho mám teď skoro každý den, do toho pizzy, kofoly, ledové kávy. Ale nic mi není.
(…)
[21:29:13] s w Dream → Marco Freeman : Mě to tak vyhovuje.
(...)
[22:04:45] s w Marco Freeman : https://pedofilie-info.cz/images/mf/dreamuv-zlucnik.png
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 6):
Dream, nikola02, Zappart, MR_Xguard, Pavel1, Jája
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od simgiran »

podivin → Dream : jestli ten chat rozjížděl Kasz, tak to mohlo být něco jako
Na počátku stvořil Kasz fórum a chat

Chat byl pustý a prázdný a na obrazovce nebyl text.

I řekl Kasz: „Budiž text!“ A byl text.

I pravil Kasz: registrujme uživatele k obrazu svému podle podobenství svého, aby chatoval v chatu a psal do fóra

I registroval Kasz uživatele k obrazu svému; k obrazu Kaszímu stvořil ho; uživatele stvořil.

A požehnal jim Kasz a řekl jim Kasz: buďte plodnými, a množte zápisky na fóru a naplňte chat hovory
Tito uživatelé poděkovali autorovi simgiran za příspěvek:
Zappart
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

[15:16:07] s w pbd : https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?t=9252 lákal děti od šesti let inzeráty na TELETEXTU *rofl* *rofl* *rofl* to není možný :D
[15:39:24] s w Fx100dpbd : To víš, moderní technologie. Doufám, že u něj nenašli diskety s dětskou pornografií. :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 3):
podivin, Dreamer, Zappart
Uživatelský avatar
Mack
Moderátor audiovizuální sekce
Bydliště: SK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 9
Příspěvky: 154
Dal: 520 poděkování
Dostal: 79 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od Mack »

nintropanBouře : Ahoj Bouře, já ti chctěl neco říct, ale raději jsem se opil.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mack za příspěvky (celkem 5):
podivin, Bouře, Zappart, Teenbl, Jája
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Výběr hlášek z chatu

Nový příspěvek od simgiran »

Swen : na pedo webu se resi schopnost pudy vsakovat... to by asi mnoho zastancu moralky sokovalo... :D
Bouře → Swen : Si neslyšel o pedosféře? :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi simgiran za příspěvky (celkem 4):
Bouře, podivin, Pavel1, Swen
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů