Poznatky z průvodu: Prague Pride 2016

Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
Uživatelský avatar
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Příspěvky: 256
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Poznatky z průvodu: Prague Pride 2016

Nový příspěvek od Allein »

Den začal pohodově. Po příjezdu na hlavní nádraží jsem se trochu ztrácela, nicméně hovor Honzovi Forstovi vše vyřešil a setkala jsem se s ním, Ajaxem a Karlem Žákem. Následně jsme strávili pár chvil čekáním na lavičkách, když se k nám na nějakou dobu přidala Iška se svým přítelem a nakonec dorazili i Teenbl a Simgiran. Ještě chvíli jsme zevlovali na lavičkách a povídali si, koukali na všechny kolem a nakonec se zvedli a mířili na Václavské náměstí.

Tam jsme zjistili, že většina z nás má buď žízeň, potřebuje na záchod nebo si chce koupit zmrzlinu na zchlazení, takže jsme návštěvou poctili i zdejší "Mekáč". (Poznámka: Bylo zajímavé stát ve frontě s Ajaxem za asi pětiletým kutíkem, já na sobě tričko s nápisem "Miluji pedofila, i to je láska" a vzadu s odkazem na Pedofilie-info.cz. V tu chvíli jsem jen doufala, že jeho rodiče nestojí za mnou. :D - fotku trička sem hodím dodatečně)

Poté, co jsme se rozhodli vrátit ke zbytku naší skupinky, zjistili jsme, že za dobu našeho odchodu se ztratil Simgiran a že Teenbl se velmi zasadil o to, že vůbec radši nemá cenu ho hledat. Nechali jsme jej vlastnímu osudu a čekali, jak pochodí Honza s hovorem s Myšákem, který nás měl dirigovat, kde se on se skupinou AltPride (po nabídce, že můžeme jít poblíž, se kterou jsme souhlasili) právě nachází.

Nakonec jsme se dle instrukcí vydali dolů náměstím, nicméně během dvou minut jsme se rozpojili a nemohli jsme najít ani Myšáka a ani sebe navzájem, takže následovala palba hovorů Karlovi a Honzovi, kde se nacházejí. Iška s přítelem se s námi rozloučili a dál jsme pokračovali sami.

Po chvíli jsme se připojili k AltPride a začali se již více věnovat rozdávání letáčků. Ze začátku se rozdávalo trochu hůř, člověk nevěděl, co může čekat, ale po chvíli už to bylo lepší. A teď již spíš k několika historkám.

Na první pohled negativních ohlasů jsem zaznamenala málo. Jeden muž po nakouknutí do letáčku papír roztrhal a zmačkal, jiný se hned po dočtení začal rozhlížet po mém fialovém tričku (a já byla ráda, že Ajax stojí tak, že jsem nešla skoro vidět :D). Pak ještě šlo slyšet pár lesbiček, jež nahlas řekly: "Ježíši Kriste, to snad není pravda."

Jednu z nejnegativnějších reakcí projevila žena, jež mi (před přecházením mostu) vytrhla z ruky asi třicet letáčků a hodila je přes zábradlí mostu s tím, že "tolerantnosť hej, ale aj tá má svoje medze". Tolerantnost této ženy je vskutku přemírná a doufám, že v textu zaregistrovala mimo slovo "pedofil" i jiné informace a že se třeba podívá i na odkaz, když si místo jednoho musela vzít letáčků třicet. :)

Ale nebyl čas na lítost nad několika letáčky, když Ajax měl ještě plnou kapsu. :D Takže jsem si vzala jiné a šla jsem rozdávat dál, jelikož průvod se neustále posouval kupředu (pokud se tedy nějak extra nezastavil a člověk nezůstal stát a nebylo mu umožněno se pohnout, tudíž čelil nejistotě, jak zareaguje člověk vedle něj na letáček, který mu dal, když nemá, kam by utekl).

Vysloveně pozitivní reakce byla od ženy, kterou jsme potkali nad schody u Letné, která ke mně přišla a řekla mi, že nám fandí. Pozvala jsem ji na stránky, ale řekla, že už je zná, tak pokud si tohle přečte, tak ji zdravím a velmi jí děkuji - po jiných negativních reakcích toto byla reakce opravdu velmi příjemná a podporující.

Zajímavá byla i konverzace s jinou ženou - opět na Letné. Ta nám sice nefandí a dokonce nám na konci rozhovoru řekla, že její podporu nemáme, na druhou stranu i přes to byla ochotná přijít a zeptat se na to, proč to děláme, kdo vlastně jsme a podobně. Třeba si časem (po setkání s opravdovými - a mladými, čemuž se divila :D - pedofily) utvoří názor jiný, možná závítá i sem.

A kdybych teď měla dodat na závěr vtipné reakce, tak to určitě byly reakce typu: "Ne díky, letáček už mám...", "Můžu prosím dostat ještě jeden?", "Tak vy jste ti pedofilové?" (užasle), "Já... Já mám rád všechny... lidi, dej letáček sem." (lehce přiopile a s okurkou s kondomem v ruce) a "Můžu si taky vzít?" (poté, co četla letaček v ruce někoho jiného). :D

A co bych vypíchla, tak reakce jednoho novináře, u kterého jsem si nevšimla, že drží fotoaparát, podávala mu letáček a on jen: "Ne, díky, já to nechci, nebudu to číst. O čem to je?" A pak nahlas: "PEDOFILIE? Tak to si vezmu!" :D Ať byl od jakýchkoli novin, časopisu či webových stránek, snad nebude reakce příliš negativní, tvářil se spíš překvapeně, než zhrozeně. (Poznámka: Letáček se dostal do ruky i člověku s tričkem s nápisem "ČT24", tak snad se mu líbil. :D)

A již opravdu konečným závěrem bych chtěla poděkovat všem těm uživatelům z webu, co přišli (a obzvlášť těm, kteří i rozdávali nebo příjemně pokecali při průvodu). Upřímně, velmi často jsem se ohlížela, zda mám krytá záda, a byla jsem velmi ráda, když za mnou někdo z nich šel.

A taky patří za mě díky i AltPride, nejen proto, že jsme se podle jejich velkého černého transparentu orientovali, kde se nacházíme, ale i proto, že mít v zádech desítky lidí, jež vědí, že se AltPride pedofilie taky týká, tudíž mnohem více podpory, kdyby se cokoliv semlelo, bylo opravdu příjemné. (Ačkoliv jsem tedy nemohla souhlasit se všemi hesly, co měli na transparentech.)

Tolik za mě. :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Allein za příspěvky (celkem 16):
Tsu, Plyšáček, Marco Freeman, Gabriel Svoboda, Livrey, Daniel, Myš, Kasz, Scopi, Ajax144, simgiran, Filip, Ynijed, Forst Jan, Iška, Jeremy
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Poznatky z průvodu: Prague Pride 2016

Nový příspěvek od Daniel »

Allein píše:Bylo zajímavé stát ve frontě s Ajaxem za asi pětiletým kutíkem, já na sobě tričko s nápisem "Miluji pedofila, i to je láska" a vzadu s odkazem na Pedofilie-info.cz.
Moje manželka taky miluje pedofila, ale myslím, že tohle tričko by si na sebe nevzala :D

Děkuji za odvahu a za poznatky.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvek:
Tsu
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Poznatky z průvodu: Prague Pride 2016

Nový příspěvek od Myš »

Dobrý report *good*

Za sebe můžu říci, že jsem byl také rád, že mě a všem lidem ČEPEKu bylo navrhnuto jít s lidmi Kliniky pod vlajkou akce AltPride a že jsme se rozhodli toho využít. Účastníků za ČEPEK bylo málo a o to radši jsem byl, že můžu jít jako součást větší skupiny. Během pochodu jsem se pak v diskuzích často vracel k přednášce, co se v rámci AltPridu uskutečnila v pátek (napíšu o ní zvlášť), což bylo fajn, ale zase jsem toho pak rozdal fakt málo :)

Snaha vnutit letáček Jiřímu Dienstbierovi, který šel v průvodu s Mladými sociálními demokraty, nepřinesla ovoce, protože už se k němu letáček od někoho ze skupiny dostal. Otázku, jaké vyvolal reakce, zodpověděl diplomaticky, že žádné zvláštní. Všiml si nicméně, že jdeme se skupinou kolem AltPridu, což jsem vysvětlil tím, že nám na rozdíl od spolku Pride dali prostor pro přednášku a diskuzi a navrhli nám, abychom se účastnili s nimi.

(Se všemi transparenty AltPridu jsem také nesouhlasil, ale to ani s několika jinými, které jsem v průvodu zahlédl).

Můj dík jde ještě za stvořitelem a tiskařem letáčků (ani nevím, kdo je tvořil), líbili se mi!
Tito uživatelé poděkovali autorovi Myš za příspěvky (celkem 5):
Allein, Filip, Tsu, Forst Jan, Teenbl
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Poznatky z průvodu: Prague Pride 2016

Nový příspěvek od Filip »

Škoda že som tam nebol s vami. Proti bol homofóbny žlčník, čo sa chystal vybuchnúť, keď zistil že tam možno pôjdem. :D Super že bolo toľko pozitývnych ohlasov. :)
Uživatelský avatar
Mission

Re: Poznatky z průvodu: Prague Pride 2016

Nový příspěvek od Mission »

Zcela náhodou jsem se 13.8.2016 kolem poledne ocitl na Václavském náměstí. Byl jsem v prodejně knih Luxor, vyšel jsem ven a spatřil jsem průvod Prague Pride. Nebyl jsem sám, koho přilákal hluk, hudba, ale zejména pestrost průvodu, a kdož sledoval průvod z chodníku. Stačil jsem přečíst pár transparentů, dostal jsem pár různých letáčků, váš ne. Po tom, kdy průvod postoupil, jsem zašel tradičně do McDonalda, jelikož se přihlásil hlad (poledne pryč). Provozovna "mekáče" obvykle poloprázdná, byla plná, fronty byly delší než obvykle. U stolu jsem se seznámil se třemi děvčaty v adolescentním věku, v duhových tričkách. Dívky zašly na rychlý oběd, odskočily si z průvodu. Prohodili jsme pár slov jenom tak zdvořilostně, jak to mezi lidmi, kteří se moc neznají a jen náhoda je svedla dohromady, bývá. Jeden poznatek jsem si z rozhovoru s těmi mimopražskými děvčaty ve středoškolském studentském věku a veřejně se hlásícími se k lesbické orientaci odnesl. Líbilo se mi na nich jejich sebevědomí, ta samozřejmost jejich svobody, se kterou se vyjadřovaly a nepřímo komunikovaly s okolím svým vnějším vzhledem, tedy výrazně duhovým ustrojením. Ta svoboda projevu a nenucenost pro ně byly něčím naprosto samozřejmým. A to se mi líbilo nejvíc. Jsem totiž pamětníkem totality a nesvobody, takže já tu svobodu a vymoženosti demokracie dokážu ocenit. Už poněkolikáté zde připomínám, že jsem většinovým heterosexuálem, tedy tzv. "normal", ale mám zájem o diskusi, o dialog s těmi, kdo svému okolí chtějí objasnit svoji odlišnost. Mám za to, že vy ten dialog vedete dobře. Ale jsem si vědom i těch úskalí, které může sexuální preference dětských objektů přinést. Je-li sexuální pud některých jedinců nějak vyhraněně zaměřen na konkrétní věkovou skupinu svých možných protějšků, ke kterým je vytrvale směruje touha, je namístě být vždy tak nějak "na pozoru". Zde prezentují své názory a životní postoje lidé vysoce inteligentní, mnohdy i věřící, křesťané, což jim pomáhá ovlivňovat své myšlenkové pochody a vnější projevy chování. Ale pedofilní sexuální preferenci si životem nesou i lidé, kteří jsou intelektově deficitní, hůře se ovládající, hůře zvladatelní. A proti těm by měla být rozvinuta účinná prevence.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Poznatky z průvodu: Prague Pride 2016

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Mission píše:Zde prezentují své názory a životní postoje lidé vysoce inteligentní, mnohdy i věřící, křesťané, což jim pomáhá ovlivňovat své myšlenkové pochody a vnější projevy chování. Ale pedofilní sexuální preferenci si životem nesou i lidé, kteří jsou intelektově deficitní, hůře se ovládající, hůře zvladatelní. A proti těm by měla být rozvinuta účinná prevence.
Možná tě tím překvapím, ale pedofil s vyšším inteligenčním kvocientem může být pro dítě více nebezpečný, než ten, který má IQ nižší. Zatímco pedofil, jenž je - použiji tvůj název - intelektově deficitní, může skutečně z nevědomosti, z nedostatku soudnosti a z jiných faktorů zneužít dítě, bude tak jednat proto, že si třeba ani neuvědomí důsledky svého chování.

Za prvé bych ale chtěl dodat to, že rizikovost sexuálních vztahů s dětmi si neuvědomuje na začátku poznávání své preference spousta pedofilů, a to jak těch více inteligentních, tak i těch méně inteligentních. Člověk, který se nikdy nezajímal o dopad sexuálního jednání na psychiku dítěte (a nelze říct, že by bylo typické, aby se člověk o taková témata zajímal), si jen těžko řekne, že například hlazení rozkroku holčičky jí vlastně může způsobit doživotní psychické trauma či jiné psychické problémy. Spousta pedofilů udělá chybu právě v tomto období, kdy sami v sobě tápou, jsou zranitelní, ovlivnitelní a hlavně - neví, na co si dávat pozor, neví, co už je "za hranou".

Za druhé bych rád poznamenal, že mnohem horší je inteligentní pedofil, který ale zvolí špatnou cestu. Asi jako každý, kdo se věnuje více dětem a tráví s nimi dostatek času, vím, jak se které dítě v mé blízkosti chová, na co dokáže "naletět", co ho láká, jaký má vztah s rodiči. Kdybych si já nebo kterýkoliv jiný jinak hodný a chytrý pedofil, který se věnuje dětem (u Skautu, na táboře, v kroužku, ve škole, na au-pair, ...), z nějakého důvodu rozhodl, že si vybere špatnou cestu, mohlo by to mít fatální následky. Kdo je chytrý, věděl by, jaký způsob vydírání na dítě užít, věděl by, co na něj platí, dokázal by si najít správné cesty, jak to skrýt a jak si ještě k tomu zajistit, že ho to dítě bude mít rádo.

Setkal jsem se už s příběhy pedofilů, kteří opravdu dítě zneužili, z nevědomosti, z mladistvé nerozvážnosti, z depresí z toho, že mají takovou preferenci, jakou mají. A ano, je velmi smutné, když se něco takového stane. A ne, ti pedofilové nemuseli být hloupí. Jen nedokázali určit, že to, co dělají, je špatné.

Nedávno jsem se z donucení musel podívat na Seznam se bezpečně 4. Těmto klipům nějak extra nefandím, ale jestli jsem si z vyprávění těch dvou mužů něco odnesl, tak to, že jakým způsobem ty kluky zneužili, bylo mnohem horší, než ten samotný čin. Nevím, zda o tom něco víš. Ve skautu byli velmi oblíbení, všichni kluci v oddílu k nim vzhlíželi jako ke svým vzorům. Nikdo v jejich okolí ani nemohl mít podezření, že chtějí udělat něco tak hrozného, protože dokázali naprosto své úmysly skrýt. Vytvořili si na FB profil mladé dívky a chlapce z oddílu si tam přidávali. Jako dívka z nich vylákali nahé fotky. Když byli chlapci nejistí, většinou se sami vedoucím v oddíle svěřili, že je o ně nějaká dívka na FB žádá. Vedoucí samozřejmě řekli, že je to v pořádku. Když chlapec fotky (a mnohdy nejen fotky) poslal, začala jej domnělá "dívka" různými způsoby vydírat, dávat mu úkoly a najednou z toho byl úkol, ať natočí pornovideo s nějakými dvěma muži. Když se svěřil se svým trápením vedoucím, řekli mu: "Tak mi to s tebou natočíme, abys měl klid."

Ti chlapci byli tak zmanipulovaní, že ve skautských vedoucích viděli své zachránce a hrdiny.

Myslím, že takovéhle naplánované jednání, které skutečně vymyslí velmi inteligentní člověk, je snad ještě horší, než když se zneužití dopustí někdo "z nevědomosti". Stále máš pocit, že to, že někdo působí vzorně a inteligentně, znamená, že dítěti neublíží? To si asi myslelo mnohem více lidí v okolí těch dvou zmíněných skautských vedoucí...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 5):
Daniel, Plyšáček, Kasz, Gabriel Svoboda, Jeremy
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Re: Poznatky z průvodu: Prague Pride 2016

Nový příspěvek od Silesia »

Milý Marco to trochu moc přitahuješ za vlasy....
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poznatky z průvodu: Prague Pride 2016

Nový příspěvek od Kasz »

Silesia píše:Milý Marco to trochu moc přitahuješ za vlasy....
Seznam se bezpečně 4 přitažený za vlasy není...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Diskuse k případům inteligentních abusorů

Nový příspěvek od Plyšáček »

Mám za to, že za "přitažené za vlasy" bylo označeno Marcovo tvrzení, že "velmi inteligentní člověk" dokáže více ublížit.

Z větší části souhlasím s Marcem. Inteligentní abusor dokáže díky své důmyslnosti zneužívat "efektivněji", nepozorovaně a mnohdy hromadně. Mohu doložit konkrétními kazuistikami.

Přesto jsem přesvědčen, že těch nejnechutnějších a nejhrubějších sexuálních deliktů na dětech se dopouštějí emočně ploší nepedofilní primitivové (lidé méně inteligentní). Viz většina filmové dp.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Tsu
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 20
Příspěvky: 99
Dal: 128 poděkování
Dostal: 58 poděkování

Re: Poznatky z průvodu: Prague Pride 2016

Nový příspěvek od Tsu »

Tak nějak jsem se na ten díl "Seznam se bezpečně" podíval. Bylo mi z toho smutno, a to ze dvou důvodů. Zaprvé ten fakt, že takto úbížili dětem, je sám o sobě dost zničující. Zadruhé, jak má normální člověk pochopit nás obyčejné pedofily? To zas na nás hází stín, že nám jde jen o sex s dětmi. A oprávněně to vytváří ty klasické předsudky.
Nutno říci, že ti dva byli prostě psychopaté.(Nejsem psycholog, možná by byla jiná diagnóza přesnější) Prokazatelně jim chybí jakákoliv empatie. Takže za to nemůže jen pedofílie. Ikdyž pedofilové prokazatelně byli. Ale v kombinaci s psychopatií je pedofílie prostě nebezpečná, no...
*wall*
Uživatelský avatar
Mission

Re: Poznatky z průvodu: Prague Pride 2016

Nový příspěvek od Mission »

Tsu píše: Nutno říci, že ti dva byli prostě psychopaté.(Nejsem psycholog, možná by byla jiná diagnóza přesnější) Prokazatelně jim chybí jakákoliv empatie. Takže za to nemůže jen pedofílie. Ikdyž pedofilové prokazatelně byli. Ale v kombinaci s psychopatií je pedofílie prostě nebezpečná, no...
*wall*

Musím souhlasit jak s Marcem, tak i s tímto závěrem o kombinaci pedofilie s psychopatií. Ano, intelekt není určujícím v tom, jestli se kdo dopustí delikventního jednání vůči dítěti. To jsem se asi nepřesně (nebo neúplně) vyjádřil. Intelekt hraje roli, ale může hrát i roli (jak Marco správně upozorňuje) zápornou. Intelektově vyspělý, ale charakterově negativně strukturovaný jedinec je schopen sofistikovanějšího zneužívání. Určujícím je ve struktuře osobnosti (nejen) pedofila charakter. Intelekt lze i změřit standardizovanými metodami. Závady charakteru nelze mnohdy odhalit sebedokonaleji sestavenými psychodiagnostickými metodami. Intelekt může mít (a má) vliv na seberegulaci, sebeovládání, uvědomění si správného a nesprávného. Ale intelekt může abuzorovi dopomoci i k efektivnějšímu (a tedy destruktivnějšímu) jednání ve vztahu k objektu zneužívání.
Uživatelský avatar
Iška
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 45
ve věku do: 60
Výkřik do tmy: "Kdybych věděla, jak vypadá bezpečí,
netrávila bych tolik času v náručí těch,
kteří mi jej neposkytnou."
-Rupi
Příspěvky: 19
Dal: 37 poděkování
Dostal: 55 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poznatky z průvodu: Prague Pride 2016

Nový příspěvek od Iška »

Ahojky,

Já bych vám chtěla moc poděkovat, že jsme se i s přítelem mohli jít podívat, i když na chvilku, na průvod Prague Pride s vámi. Měla jsem z toho dost strach a vy kteří mě znáte, víte, že ve větší skupině lidí moc dlouho nevydržím, takže byl asi náš odchod dost předpokládaný a doufám, že z vaší strany i akceptovaný. Možná bych příští rok s větší dávkou léků mohla zůstat déle, ale těžko říct. Bylo mi ctí vám rozdat pár letáčků a poznat vás. Jste všichni moc milí a doufám, že jsem se s vámi neviděla naposledy. Jinak k rozdávání letáčků, taky jsem vždy utíkala hned po předání letáčku z ruky do ruky.

Carpe diem. *curtsey*
Tito uživatelé poděkovali autorovi Iška za příspěvky (celkem 2):
Forst Jan, Livrey
Uživatelský avatar
Můra

Re: Poznatky z průvodu: Prague Pride 2016

Nový příspěvek od Můra »

Vas letacek jsem sice nemela, ale stejne pro vas mam jedno opozdene prani: Takze bando vezdejsi, drzte se, pohodove plujte zivotem a hlavne vam preju, at se ten pitomej vetsinovej pohled na pedofilii co nejdriv zmeni! Je mi az trapne za to, jaky kraviny dokazi nekteri blbci vypustit z pusy... sama mam doma osmileteho kluka a pedofil je to posledni, co by me strasilo. Vi se o vas! Sice to jde pomalu, ale tak je to se vsim. Drzim palce, aby Vase snaha dosahla uspechu co nejdriv! Zit s nenaplnitelnou laskou musi byt des, o to hur, kdyz jste jeste bezduvodne perzekuovani verejnosti... ale vedomosti i podpora stoupaji! :)
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poznatky z průvodu: Prague Pride 2016

Nový příspěvek od Kasz »

Děkujeme za podpůrná slova!
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti