Čekám dceru s pedofilem (Kristi)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Uživatelský avatar
Kristi

Čekám dceru s pedofilem (Kristi)

Nový příspěvek od Kristi »

Čekám dceru s pedofilem - dotaz v poradně
Kristi píše:Dobrý den, můj přitel je heterosexuální pedofil. Oba se ale moc milujeme a je schopen vztahu i normálního sexu s dospělou osobou. Svoje choutky si vybíjí při masturbaci. Nikdy bych nevěřila, že i po tomto zjištění budu schopná žít ve vztahu s takovým mužem, ale jinak si velmi rozumíme, miluje mě a máme krásný vztah. Teď jsem ale těhotná a čekáme holčičku. Chci se zeptat, zda je tu možnost a jaká je pravděpodobnost, že ho bude přitahovat naše dcera? Mám z toho strach, i když má o hodně let mladší sestru a v životě k ní nic takového nepociťovat, tvrdí mi, že příbuzné by za sexuální objekty nikdy nepovažoval. Teď mě ale přepadl strach, můžu ho vůbec nechat s dcerou o samotě?

Děkuji za odpověď.
MUDr. Antonín Brzek odpovídá:

Dobrý den,

myslím, že riziko není velké. Pedofilové obvykle neobtěžují vlastní děti. Takže buďte klidná, kdybyste pozorovala přecejen něco nápadného, bylo by třeba konzultovat sexuologa.

S pozdravy a přáním dobrého zdaví pro Vaši holčičku

MUDr. Antonín Brzek


Petr Kasz odpovídá:

Milá Kristi,

myslím si, že není rozhodující, zda Vaše dcera bude Vašeho partnera přitahovat či nikoliv. Důležitější je dle mého názoru důvěra, že si k ní nikdy nic nedovolí. Až pokud byste měla mít pádný důvod mu nevěřit, teprve pak bych přemýšlel o tom, že s ním dceru již nikdy o samotě nenecháte. Nedůvěra by mohla napáchat ve Vašem vztahu mnoho škody, především by to mohl Váš partner vnímat velmi negativně, kdybyste mu ve vztahu k dceři nevěřila, sám si nedovedu představit, že bych měl vztah s ženou, která by mi nevěřila.

Vzhledem k tomu, že zřejmě nemáte problém se svým partnerem otevřeně mluvit o jeho sexualitě, určitě nebudete mít problém s ním probrat situaci „co kdyby tě naše dcera přitahovala?“. A v této otevřené konverzaci určitě může zaznít, že mu jednak věříte, ale může zaznít i Vaše „upozornění“, že pokud byste si všimla nějakého nevhodného chování k dceři, pak o tuto důvěru navždy přijde.

Kdybyste žila s heterosexuálním gynekofilem (tj. s člověkem zaměřeným na dospělé ženy), obavy byste neměla? Přitom 90% případů pohlavního zneužívání dětí mají na svědomí právě tito, protože dítě použijí jako náhradní sexuální objekt.

Předsudky jsou v tomto směru velkou hybnou silou lidských myslí a následných zbytečných činů. Doporučuji tedy, abyste jednala na základě skutečných událostí, ne na základě nepodložených obav.

Hodně štěstí přeje
Petr Kasz, administrátor http://www.pedofilie-info.cz
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Čekám dceru s pedofilem (Kristi)

Nový příspěvek od Daniel »

Milá Kristi,

je normální, když pedofila sexuálně přitahují děti. Také je ale normální to, že rodiče svoje děti milují a chtějí pro ně jenom to nejlepší. Nemohu samozřejmě mluvit za vašeho partnera, ale mohu vám napsat něco z vlastních zkušeností.

Svou vlastní dceru jsem začal vnímat jako sexuálně přitažlivou v okamžiku, kdy dorostla do mého preferovaného věku. Nicméně tato sexuální přitažlivost se u mě nepojila s žádnými sexuálními myšlenkami, představami, nebo nutkáním něco si k dceři dovolit, poměrně rychle slábla a asi během půl roku se zcela vytratila. Vice jsem o tom psal v tomto vlákně.

Později jsem naopak začal zjišťovat, že mě vztah k dceři ovlivnil natolik, že jsem nejenom neměl problém s její nahotou, ale neměl jsem problém ani s nahotou jejích kamarádek. Zažil jsem třeba také situaci, kdy manželka odjela na několik týdnů do lázní a dcera (tehdy osmiletá) mě poprosila, zda může spát se mnou v ložnici, a já jí vyhověl. Zvláštní na tom bylo, že už samotná skutečnost, že vedle mne na posteli spala moje vlastní dcera, způsobila, že moje sexuální touhy byly slabší než obvykle, a já se například po celou tu dobu probouzel bez obvyklé ranní erekce.

Myslím si, že nejlepší bude, když necháte svého partnera, aby mluvil sám za sebe. Je normální, když se bojíme o své děti. Ale je špatné, když nás náš strach začne ovládat a ovlivňovat vztahy k našim nejbližším. A váš partner vám může velmi pomoci právě tím, že si s vámi o tomto tématu v klidu popovídá. Pokud máte dobrý vztah a pokud cítí z vaší strany důvěru, tak pro vás jistě bude mít pochopení.

Daniel
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvky (celkem 5):
Plyšáček, Marco Freeman, Scopi, Kasz, simgiran
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host