Slovak

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Uživatelský avatar
Slovak BA
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Hladam spriaznenu dusu v BA
Příspěvky: 6

Slovak

Nový příspěvek od Slovak BA »

Tak vas vsetkych zdravim. Mam 36r a tu je kusok zo mna. V 15tich ma zacali pritahovat manga dievcatka, v 18tich uz aj realne(2r-12r) a odvtedy sa to vlecie. Postupom casu sa ktomu pridali predstavu incestnych orgii, trosku animalu, taktiez cuckold(som zadany) a posledne aj Bi chutky a snaha spoznat podobneho devianta ako ja. Pedofilnw chutky su iba v mojej hlave, realne by som dietatu neublizil a snazim sa to kompenzovat uz par rokov chatovanim s podobnymi. Touto cestou teda hladam spriaznenu dusu, chlapa s ktorym budem zdielat podobne predstavy
Uživatelský avatar
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Příspěvky: 256
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Re: Slovak

Nový příspěvek od Allein »

Ahoj,
vítej u nás. Pro příště tě jen upozorním, že spamování je tady zakázané, stejně jako zakládání mnoha duplicitních témat s duplicitním obsahem. Ostatní duplicitní nadbytečné příspěvky z jiných vláken (vyjma tohoto) byly smazány. Jsem si jista, že tvého příspěvku si všimne dostatek lidí i když napíšeš jen jeden.

Pro dnešek tě dávám na Trestnou lavici (tj. se nemůžeš zapojovat do dění na fóru), od zítřka doufám, že našlápneš na aktivitu zde správnou nohou a již nebudou problémy.

A ať se ti tady líbí. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Allein za příspěvky (celkem 2):
Marco Freeman, Livrey
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů