Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Jednorozec »

No nevím jestli to dopadlo úpně nejlépe. Mám strach právě z toho, že ve výsledku na holčičku dolehne to že je oběť a že navíc přišla o ty kterým věřila a bude snad i bez mámy. Tohle je mnohem horší než to jestli ji někdo nějak nenásilně zneužil. Nevidím z toho žádný "heppyend"...
Ať to alespoň slouží jako varovaní potencionálním dalším sobcům, k čemu takové jednání nakonec vede. A holčičce přejme ať narazí na nějakou rodinu co ji bude mít ráda a umožní jí na to co nejvíc zapomenout a přijmout co se stalo, aby ji to netrápilo.
Sh.
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Muži
Výkřik do tmy: Jsem tu na terapii.
Příspěvky: 14
Dostal: 21 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Sh. »

Takže by bylo lepší kdyby mu na to nepřišli, nebo co jako tvrdíš, Jednorožče, ach jo.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Když si seřadíme možnosti od nejlepší po nejhorší, pak na prvním místě je samozřejmě ta, že by Plyšáček vůbec nezneužíval. Ale ta se bohužel nerealizovala; zbývají jen dvě velmi špatné možnosti a za obě z nich je plně zodpovědný Plyšáček, nikdo jiný. Jenže zkrátka když už Plyšáček zneužíval, bývalo bylo by lepší, kdyby se na to nepřišlo, než když se na to přišlo. Výslechy, veřejné zostuzení a ztráta matky poškodí holčičku víc, než ji poškozovalo Plyšáčkovo zneužívání.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Sh.
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Muži
Výkřik do tmy: Jsem tu na terapii.
Příspěvky: 14
Dostal: 21 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Sh. »

Takže by bylo lepší, aby traumatizoval další holčičky, protože by byl na svobodě?

Když jsem já byla malá, přišlo se na to. Všechno jsem popřela a výslech mi příjemný nebyl, ale dnes jsem ráda, že ho tehdy odsoudili. Kdyby se to nestalo, musela bych se teď v dospělosti s tím traumatem mnohem komplikovaněji vypořádat: oběť atakují myšlenky jako "způsobila jsem trápení tolika dalším holkám tím, že jsem toho byla součástí, místo abych to hned nahlásila".

Rozumím potřebě ty holčičky chránit. Ale chraňte je prosím s výhledem na celou dobu jejich života. Nechat to dál probíhat by pro děvčátko možná bylo jednorázově jednodušší, ale v dospělosti by to na ni dolehlo tím víc. Celé směřování jejího života už to beztak ovlivnilo, teď je ale ještě šance minimalizovat ty negativní dopady.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Sh. za příspěvek:
Marco Freeman
Uživatelský avatar
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Příspěvky: 256
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Allein »

Gabriel Svoboda píše:Jenže zkrátka když už Plyšáček zneužíval, bývalo bylo by lepší, kdyby se na to nepřišlo, než když se na to přišlo. Výslechy, veřejné zostuzení a ztráta matky poškodí holčičku víc, než ji poškozovalo Plyšáčkovo zneužívání.
To bych netvrdila. Nevíme, nakolik holčičku poškodilo nebo do budoucna poškodí Plyšáčkovo chování jako takové, i kdybychom vynechali sekundární traumatizaci. Kdyby se na věc nepřišlo, Plyšáček by ji pravděpodobně zneužíval x dalších let, i v době, kdy by mentálně dospívala a začala si uvědomovat, co se vlastně dělo. Ocitla by se pak možná v situaci, kdy by si uvědomovala, že to bylo (je) špatné, že viník je na svobodě a může ubližovat jiným a že matka, která to věděla, se taky obešla bez trestu. Čím déle by to trvalo a čím déle by byla takto rozpolcená, tím větší pravděpodobnost je, že by se pak nemohla dostat z psychických problémů.

Teď sice musí (musela) projít sekundární traumatizací kvůli výslechům a vyšetření, ale v budoucnu, až o věci začne hlouběji přemýšlet, bude vědět, že viník už byl potrestán, že matka byla potrestána. A zároveň, díky tomu, že se na to přišlo, bude moct již teď podstoupit terapii a snažit se žít normálně, jako běžná malá holčička. A čím dřív se jí začnou (začali) věnovat odborníci, tím lépe.

Avšak ještě zdůrazním, že ať už největší traumata proběhla ze strany aktů jako takových nebo ze strany vyšetřování, za všechny tyto činy je zodpovědný jen a jen Plyšáček.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Allein za příspěvky (celkem 3):
Kasz, Daniel, Marco Freeman
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Kasz »

Gabriel Svoboda píše:Jenže zkrátka když už Plyšáček zneužíval, bývalo bylo by lepší, kdyby se na to nepřišlo, než když se na to přišlo.
Gabrieli, s tímto nesouhlasím, kdyby se na to nepřišlo, Plyšáček by s pravděpodobností blížící se jistotě zneužíval další a další holčičky, takže by pozdější trauma vzniklo mnohem více dětem, než když se to celé nyní zarazilo i spolu s tím, že policejní vyšetřování a soudní řízení přináší obětem nějaké "dodatečné trauma navíc". Myslím si, že v tomto případě - vzhledem k rozsahu - je lepší, že se na to přišlo a uchránily se další děti.

Tebou popisovaný postup "bylo by lepší, kdyby se na to nepřišlo" bych byl ochotný akceptovat pouze v případě, kdy došlo například k jednorázovému sáhnutí mezi nohy a dotyčný člověk si daný přešlap uvědomil a již nikdy více by podobný neučinil. Například takto bych nejspíš postupoval v případě, že bych si všiml nějakého mého známého, který by si s mým dítětem hrál a při té hře by toto udělal. Pokud by však docházelo k jednání tohoto "mírného" charakteru opakovaně (třeba i jen podruhé), dotyčného bych nejspíš řešil více, protože není v riziku jen moje dítě, ale i jiné děti, to vše s vědomím, že jednání člověka, který se nedokáže ovládnout v malé věci, se většinou stupňuje - osaháváním to může jen začít.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 4):
Allein, Daniel, Marco Freeman, Hebeš
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Návštěvník

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Návštěvník »

Tak ono Gabriel by se to snažil zamést pod koberec a s tím souhlasit nemůžu. Právě takto omlouval i to že lidé kolem Plyšáčka přinejmenším tušili co dělá. Prostě nikdo z jeho okolí na "jeho" webu [název webu odstraněn] nechtěl traumatizovat holčičky a tak se zejména tito pedofilové kloní k názoru že by bylo lepší kdyby se na nic nepřišlo a zametlo se to navždy pod koberec.

Já částečně souhlasím s Kaszem. Kdyby Plyšáček sahal a i jinak se nevhodně choval k holčičkám, v rámci hry nebo podobně, nešel by přitom přes odpor dívky a byla by to jen zábava, pak si dokážu představit že bych dal za pravdu právě třeba Gabrielovi. Pro každou holčičku by to byl jednorázový zážitek, necítila by se nijak zneužitá a celé by to považovala za hru, možná by si toho někdy ani nevšimla, pak by bylo opravdu větší trauma samotné vyšetřování. V takovém případě by bylo lepší působit na Plyšáčka a snažit se ho přesvědčit ať se mírní. Ovšem vzhledem k rozsahu toho jak to dělal, je podobný postup naprosto k ničemu.

Snažím se to vidět objektivně a respektovat i svou pedofilii. Ačkoli se mnou nebudou "normální heteráci" a možná ani někteří pedofilové souhlasit, myslím si že kdyby to Plyšáček nepřeháněl a nechoval se prostě jako blb, nezpůsobil by ani tolik problémů a pak by mohlo do určité míry platit Gabrielovo tvrzení. Tím to nijak neomlouvám, ale srovnávám míru "poškození" zneužíváním a policií. A v tomto reálném případě je prostě horší ono zneužívání, to je bez debat. Takže právě proto tu považuji Gabrielovi výroku za absurdní a vlastně i nebezpečné.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 7. 12. 2020, 23:41:00, celkem upraveno 1 x.
Důvod: název webu odstraněn
Sh.
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Muži
Výkřik do tmy: Jsem tu na terapii.
Příspěvky: 14
Dostal: 21 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Sh. »

Psala jsem ještě neregistrovaná, ale Allein a Kasz vystihli hodně z toho, co jsem psala i já (příspěvek není zveřejněný, musel by projít schválením). Tak souhlasím

Ale stejně ještě jednu důležitou věc zopakovat musím: chápu snahu chránit holčičky (Jednorožče), ale chraňte je v celoživotním měřítku. Pocit viny, že nic neudělala a nechala ho, aby ubližoval dalším děvčátkům, by ji likvidoval delší dobu a zkomplikoval jí jednou, v dospělosti, zpracování traumatu (za jehož existenci nemůže společnost ani její nastavení!!!).

Už tak je směřování jejího života ovlivněno, ale tím, že to nebude pokračovat a Plyšáček bude potrestán, se o něco zvyšuje šance, že ty negativní dopady budou menší.
Uživatelský avatar
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Příspěvky: 256
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Allein »

Milá Sh., tvůj příspěvek zveřejněn byl, jen byl dříve než ty naše: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=42321#p42321 Jinak jsem ti tvoje příspěvky v tomto vláknu přiřadila k nové přezdívce - je fajn, že ses registrovala. Kdybys pak někdy našla ještě nějaké svoje anonymní návštěvnické příspěvky na fóru, můžeme je taktéž k novému účtu přiřadit. :)
Uživatelský avatar
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Příspěvky: 256
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Allein »

Ještě články na iRozhlasu a Echu24:

Učitel tance Petr Dostál se u soudu přiznal k tomu, že zneužíval holčičky v předškolním věku a že jednu z nich nejméně dva roky pravidelně vodil k sobě domů, kde ji sexuálně zneužíval. Matka mu dceru svěřovala přinejmenším třikrát týdně, což ve čtvrtek přiznala. Muži hrozí až 12 let vězení.

Matka dívky s ním nechávala dceru přes noc, ačkoliv věděla, že je pedofil a s dívkou provádí sexuální praktiky. Muži hrozí až dvanáctileté vězení, ženě ještě o tři roky delší trest za obchodování s lidmi.

Dostál požádal pražský městský soud v emotivním projevu o exemplární potrestání. „Kázal jsem vodu, ale sám jakožto pedokrál jsem si se svou královničkou přiťukával číší vína,“ prohlásil.

Zároveň požádal soudkyni, aby ho nepouštěla z vazby, protože jinak prý svou „životní lásku“ – nyní osmiletou dívku – okamžitě unese a uprchnou spolu do Belize. Předsedkyně senátu Monika Křikavová ponechala ve vazbě oba obžalované.

O tom, že s dívkou „plánoval dlouhodobý vztah a svatbu“, vědělo podle Dostála přes 60 lidí z okruhu jeho známých, a to včetně tří ředitelek mateřských škol, které nechtěl jmenovat.

„Omlouvám se za nepříjemné téma. Dokážu nacítit běžně orientovaného člověka, jak tyto otázky může vnímat a jakou nenávist vůči mně může cítit,“ řekl také obžalovaný. „Cítím vinu za všechno, nebýt mě a mojí deviantní sexuality, tak tady nejsme,“ doplnil.

Sedm různých školek

Státní zástupkyně Jana Murínová tvrdí, že Dostál v letech 2015 a 2016 zneužil ve svých tanečních kroužcích deset holčiček v sedmi různých pražských školkách, jedenáctou pak na letním tanečním soustředění u Strakonic.

Zatímco ostatní děti tancovaly, lákal prý vyhlédnuté dívky na židli, kterou záměrně postavil stranou a na kterou předem zaměřil skrytou kameru. Dívky pak údajně líbal, hladil, držel za hýždě a prováděl kopulační pohyby. Pornografické nahrávky si uchovával.

„Kopulační pohyby byly jen ve dvou případech. Spíše ve stylu jako dělají rodiče a babičky: Takhle jedou páni, takhle jedou kmáni. Ve většině případů u mě nedocházelo k erekci, což je patrné i na videozáznamech,“ ohradil se částečně proti obžalobě Dostál.

U tří holčiček zašel podle státní zástupkyně ještě dál. Dvěma prý ve svém pokoji na tanečním soustředění prováděl orální sex. „Na soustředění jsem opravdu ulítl, bylo to mé selhání jako učitele. Taky to bylo z lásky, taky to bylo dobrovolné z jejich strany. Nikoho jsem nikam nelákal. Domluvili jsme se, že spolu chceme být sami,“ komentoval to obžalovaný.

Chodil s holčičkou do restaurace

Se třetí dívkou údajně chodil do restaurací, kde vystupovali jako zamilovaný pár, drželi se za ruce a líbali. Od srpna roku 2016 z ní udělal svou taneční asistentku, která ho doprovázela při lekcích ve školkách.

S vědomím její matky ji také nejméně dva roky pravidelně vodil k sobě domů, kde ji sexuálně zneužíval. S dívkou podle obžaloby pořídil 109 pornografických videí a nejméně 20 souborů fotografií.

„Ta videa nás totálně dostala, to je nevyvratitelný důkaz,“ konstatoval obžalovaný. „Vyléčila mě – přestal jsem s koketováním ve školkách, udržoval jsem si profesionální odstup, protože jsem jí byl věrný. Chtěl jsem s ní být až do smrti,“ uvedl na adresu dívky.

Matka měla přehnanou sebedůvěru

Matka holčičky několikrát zopakovala, že měla „přehnanou sebedůvěru“ ohledně toho, že by se jí dcera s případným zneužíváním svěřila. Věděla prý pouze o tom, že se Dostál s dívkou „pusinkoval“ a že ji koupal nahou. „Ujišťoval mě, že se sexuálními aktivitami nezačne dřív než v 16 letech. Byla jsem od něj přesvědčována o tom, že se jedná převážně o platonický vztah,“ vypověděla.

Obžalovaný opakovaně zdůraznil, že je jogínem, který by ani nezabil komára. „Celý život jsem si hlídal, abych nikomu neublížil. Podstupoval jsem různá asketická cvičení, půsty,“ tvrdil.

Sám také zmínil, že při studiu na pražské pedagogické fakultě si zvolil za téma seminární práce sexuální zneužívání dětí. „Ve studovně jsem si před ostatními pustil dětskou pornografii, tehdy se to smělo,“ vzpomínal čtyřicetiletý muž. Podle vlastních slov poté učil tanec ve 49 pražských školkách.




Učitel tance Petr Dostál se dnes u pražského městského soudu přiznal k tomu, že zneužíval holčičky v předškolním věku a že s jednou z nich měl poté dvouletý sexuální vztah. Společně s Dostálem čelí obžalobě i matka této dívky, která s ním nechávala dceru přes noc, ačkoliv věděla, že je pedofil a že s dívkou provádí sexuální praktiky. Muži hrozí až dvanáctileté vězení, ženě ještě o tři roky delší trest za obchodování s lidmi.
Dostál požádal soud v emotivním projevu o exemplární potrestání. „Kázal jsem vodu, ale sám jakožto pedokrál jsem si se svou královničkou přiťukával číší vína,“ prohlásil. Zároveň poprosil soudkyni, aby ho nepouštěla z vazby, protože jinak prý svou životní lásku – nyní osmiletou dívku – okamžitě unese a uprchnou spolu do Belize. Předsedkyně senátu Monika Křikavová ponechala ve vazbě oba obžalované.

O tom, že s dívkou „plánoval dlouhodobý vztah a svatbu“, vědělo podle Dostála přes 60 lidí z okruhu jeho známých, a to včetně tří ředitelek mateřských školek, které nechtěl jmenovat. „Omlouvám se za nepříjemné téma. Dokážu nacítit běžně orientovaného člověka, jak tyto otázky může vnímat a jakou nenávist vůči mně může cítit,“ řekl také obžalovaný. „Cítím vinu za všechno, nebýt mě a mojí deviantní sexuality, tak tady nejsme,“ doplnil.

Státní zástupkyně Jana Murínová tvrdí, že Dostál v letech 2015 a 2016 zneužil ve svých tanečních kroužcích deset holčiček v sedmi různých pražských školkách, jedenáctou pak na letním tanečním soustředění u Strakonic. Zatímco ostatní děti tancovaly, lákal prý vyhlédnuté dívky na židli, kterou záměrně postavil stranou a na kterou předem zaměřil skrytou kameru. Dívky pak údajně líbal, hladil, držel za hýždě a prováděl kopulační pohyby. Pornografické nahrávky si schovával.

„Kopulační pohyby byly jen ve dvou případech. Spíše ve stylu jako dělají rodiče a babičky: Takhle jedou páni, takhle jedou kmáni. Ve většině případů u mě nedocházelo k erekci, což je patrné i na videozáznamech,“ ohradil se částečně proti obžalobě Dostál.

U tří holčiček zašel podle státní zástupkyně ještě dál. Dvěma prý ve svém pokoji na tanečním soustředění prováděl orální sex. „Na soustředění jsem opravdu ulítl, bylo to mé selhání jako učitele. Taky to bylo z lásky, taky to bylo dobrovolné z jejich strany. Nikoho jsem nikam nelákal. Domluvili jsme se, že spolu chceme být sami,“ komentoval to obžalovaný.

Se třetí dívkou údajně chodil do restaurací, kde vystupovali jako zamilovaný pár, drželi se za ruce a líbali. Od srpna roku 2016 z ní udělal svou taneční asistentku, která ho doprovázela při lekcích ve školkách. S vědomím její matky ji také nejméně dva roky pravidelně vodil k sobě domů, kde ji sexuálně zneužíval. Matka mu dceru svěřovala přinejmenším třikrát týdně, což dnes přiznala. S dívkou podle obžaloby pořídil 109 pornografických videí a nejméně 20 souborů fotografií.

„Ta videa nás totálně dostala, to je nevyvratitelný důkaz,“ konstatoval obžalovaný. „Vyléčila mě – přestal jsem s koketováním ve školkách, udržoval jsem si profesionální odstup, protože jsem jí byl věrný. Chtěl jsem s ní být až do smrti,“ uvedl na adresu dívky.

Matka holčičky několikrát zopakovala, že měla „přehnanou sebedůvěru“ ohledně toho, že by se jí dcera s případným zneužíváním svěřila. Věděla prý pouze o tom, že se Dostál s dívkou „pusinkoval“ a že ji koupal nahou. „Ujišťoval mě, že se sexuálními aktivitami nezačne dřív než v 16 letech. Byla jsem od něj přesvědčována o tom, že se jedná převážně o platonický vztah,“ vypověděla.

Obžalovaný opakovaně zdůraznil, že je jogínem, který by ani nezabil komára. „Celý život jsem si hlídal, abych nikomu neublížil. Podstupoval jsem různá asketická cvičení, půsty,“ tvrdil. Sám také zmínil, že při studiu na pražské pedagogické fakultě si zvolil za téma seminární práce sexuální zneužívání dětí. „Ve studovně jsem si před ostatními pustil dětskou pornografii, tehdy se to smělo,“ vzpomínal čtyřicetiletý muž. Podle vlastních slov poté učil tanec ve 49 pražských školkách.



A ještě článek na slovenském portálu Čas.sk:

Učiteľ tanca Petr Dostál sa vo štvrťrok na mestskom súde v Prahe priznal k tomu, že zneužíval dievčatká v predškolskom veku a že s jednou z nich mal potom dvojročný sexuálny vzťah.

Spoločne s Dostálom čelia obžalobe aj matka tohto dievčatka, ktorá s ním nechávala dcéru cez noc, hoci vedela, že muž je pedofil a že s dievčaťom vykonáva sexuálne praktiky. Učiteľovi hrozí až dvanásťročné väzenie, žene ešte o tri roky dlhší trest za obchodovanie s ľuďmi.

Dostál požiadal súd v emotívnom prejave o exemplárne potrestanie. "Kázal som vodu, ale sám som si ako pedokrál so svojou královničkou priťukával čašu vína," vyhlásil. Zároveň poprosil sudkyňu, aby ho nepúšťala z väzby, pretože inak vraj svoju životnú lásku - teraz osemročnú dievčinu - okamžite unesie a utečú spolu do Belize. Predsedníčka senátu Monika Křikavová ponechala vo väzbe obaja obžalovaných.

O tom, že s dievčaťom "plánoval dlhodobý vzťah a svadbu", vedelo podľa Dostála vyše 60 ľudí z okruhu jeho známych, a to vrátane troch riaditeliek materských škôlok, ktoré nechcel menovať. "Ospravedlňujem sa za nepríjemnú tému. Dokážem sa vcítiť do bežne orientovaného človeka, ako tieto otázky môže vnímať a akú nenávisť voči mne môže cítiť," povedal tiež obžalovaný. "Cítim vinu za všetko, nebyť mňa a mojej deviantnej sexuality, tak tu nie sme," doplnil.

Štátna zástupkyňa Jana Murínová tvrdí, že Dostál v rokoch 2015 a 2016 zneužil vo svojich tanečných krúžkoch desať dievčatiek v siedmich rôznych pražských škôlkach, jedenástu potom na letnom tanečnom sústredení u Strakoníc. Zatiaľ čo ostatné deti tancovali, lákal vraj vyhliadnuté dievčatá na stoličku, ktorú zámerne postavil stranou a na ktorú vopred zameral skrytú kameru. Dievčatá potom údajne bozkával, hladil, držal za zadok a vykonával kopulačné pohyby. Pornografické nahrávky si schovával. "Kopulačné pohyby boli len v dvoch prípadoch. Vo väčšine prípadov u mňa nedochádzalo k erekcii, čo je zrejmé aj na videozáznamoch," ohradil sa čiastočne proti obžalobe Dostál.

U troch dievčatiek zašiel podľa štátnej zástupkyne ešte ďalej. Dvom vraj vo svojej izbe na tanečnom sústredení vykonával orálny sex. "Na sústredeniach som naozaj uletel, bolo to moje zlyhanie ako učiteľa. Tiež to bolo z lásky, tiež to bolo dobrovoľné z ich strany. Nikoho som nikam nelákal. Dohodli sme sa, že spolu chceme byť sami," komentoval to obžalovaný.

S tretím dievčaťom údajne chodil do reštaurácií, kde vystupovali ako zamilovaný pár, držali sa za ruky a bozkávali. Od augusta roku 2016 z nej urobil svoju tanečnú asistentku, ktorá ho sprevádzala pri lekciách v škôlkach. S vedomím jej matky ju tiež najmenej dva roky pravidelne vodil k sebe domov, kde ju sexuálne zneužíval. Matka mu dcéru zverovala prinajmenšom trikrát týždenne, čo dnes priznala. S dievčaťom podľa obžaloby spravil 109 pornografických videí a najmenej 20 súborov fotografií.

"Tie videa nás totálne dostali, to je nevyvrátiteľný dôkaz," konštatoval obžalovaný. "Vyliečila ma - prestal som s koketovaním v škôlkach, udržiaval som si profesionálny odstup, pretože som jej bol verný. Chcel som s ňou byť až do smrti," uviedol na adresu dievčaťa.

Matka dievčatka niekoľkokrát zopakovala, že mala "prehnanú sebadôveru" o tom, že by sa jej dcéra s prípadným zneužívaním zverila. Vedela vraj len o tom, že sa Dostál s dievčaťom "pusinkoval" a že ju kúpal nahú. "Uisťoval ma, že sa sexuálnymi aktivitami nezačne skôr ako v 16 rokoch. Bola som od neho presvedčovaná o tom, že sa jedná prevažne o platonický vzťah," vypovedala.

Obžalovaný opakovane zdôraznil, že je jogínom, ktorý by ani nezabil komára. "Celý život som si strážil, aby som nikomu neublížil. Podstupoval som rôzne asketická cvičenia, pôsty," tvrdil. Sám tiež spomenul, že pri štúdiu na pražskej pedagogickej fakulte si zvolil ako tému seminárnej práce sexuálne zneužívanie detí. "V študovni som si pred ostatnými pustil detskú pornografiu, vtedy sa to smelo," spomínal štyridsaťročný muž. Podľa vlastných slov potom učil tanec v 49 pražských škôlkach.
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Mathias8 »

Je dobre ze sa na to prislo z dovodu ze to sex.zneuzivanie nebude pokracovat. Ak by mu to totiz vyslo (svadba, spolocne zitie) malo by to pre holcicku katastrofalny dopad. Viete si to vobec predstavit?

Na druhej strane jej este viac prida na ublizeni verejnost. Zacne sa obvinovat ze je vinna ona a to je zle. Keby vedel ako jej ublizil. Pripravil ju o detstvo, o matku. Mu to nedochadza este na tom sude mysli na seba. Nepovie - ano ublizil som jej strasne ma to mrzi ale miesto toho obhajuje seba uplne bez hamby a este prehlasi aby ho nepustali z vazby lebo ju unesie do Belize. Blazon a Sobec. Vobec mu nezalezi na dobre holcicky ale na sebe.

Neviem ci sa z toho holcicka dostane ked si uvedomi. Musi byt hodne silna.

Absolutne nechapem matku. Vy ano? Ak o tom nevedela tak je naivna a blba. Ak to robila umyselne aky bol jej dovod..peniaze? Uznajte sami ktora matka by nechavala dceru cez noc s clovekom o ktorom vie ze je pedofil? .. a ta restauracia. Pisu ze dceru predavala. Len aby plysacek nebol jediny a prvy. :!
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Já vaše argumenty chápu. Ale vy tím vlastně Plyšáčkově "královně" říkáte, že se musí obětovat kvůli jiným (potenciálně v budoucnu zneužitým) holčičkám. A musí se obětovat mnohem více, než kolik obvykle musejí snést jiné zneužité holčičky, protože ty obvykle - na rozdíl od "královny" - nepřijdou navíc ještě o mámu. Samozřejmě je za to vše zodpovědný pouze Plyšáček, to si musíme pokaždé připomenout. Jen se s tím prostě nějak nemohu psychicky smířit.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Mathias8 »

A samozrejme aj Topky.sk. plysacek sposobil rozruch. Urcite to bude v kazdom casopise aj u nas.

PRAHA – Príbeh ako zo zlého filmu sa stal realitou v susednom Česku. Učiteľ tanca Peter Dostál, ktorý pracoval v desiatkach materských škôlok po celej Prahe, pred súdom priznal, že zneužíval dievčatká v predškolskom veku. S jednou z nich mal mať potom dvojročný sexuálny vzťah. Zvrátené je, že o všetkom mala vedieť matka dieťaťa, aj desiatky ďalších ľudí.

„Kázal som vodu, ale sám som, ako pedokráľ, priťukával čašou vína so svojou kráľovničkou,“ uviedol pred pražským súdom 40-ročný Peter Dostál. Sudkyňu prosil, aby ho nepúšťala z väzenia. Inak svoju životnú lásku, dnes osemročné dievčatko, okamžite unesie a ujdú spolu na Belizé. O chorom vzťahu podľa neho vedelo vyše 60 ľudí z okruhu jeho známych. Medzi nimi aj tri riaditeľky materských škôl.

Dostál tiež priznal, že za svoje skutky cíti vinu. "Nebyť mňa a mojej deviantnej sexuality, tak tu nie sme," povedal pred senátom. Spoločne s Dostálom čelí obžalobe aj matka dieťaťa, ktorá s ním nechávala dcérku cez noc. A to aj napriek tomu, že vedela o Petrovom odpornom tajomstve. Mužovi hrozí dvanásť rokov za mrežami. Žene o tri roky dlhší trest za obchodovanie s ľuďmi.

Pornografické nahrávky

Vyučoval tanec v 49 pražských škôlkach. Podľa štátnej zástupkyne v rokoch 2015 a 2016 zneužil vo svojich tanečných krúžkoch desať dievčatiek v siedmich rôznych zariadeniach, jedenástu na letnom sústredení v Strakoniciach.

Kým ostatné deti tancovali, lákal vyhliadnuté obete na stoličku, ktorú zámerne postavil bokom. Zamieril na ňu skrytou kamerou. Potom už mali nasledovať bozky, hladenie, držanie za zadok, kopulačné pohyby... Nahrávky si potom Dostál uchovával.

"Kopulačné pohyby boli len v dvoch prípadoch. Skôr v štýle ako to robia rodičia a babičky: Takto idú páni, takto idú králi. Vo väčšine prípadov u mňa nedochádzalo k erekcii, čo je viditeľné aj na videozáznamoch," snažil sa ohradiť proti obžalobe Dostál.

Obžalovaný: Nikoho som nelákal

Štátna zástupkyňa uviedla, že obžalovaný zašiel ešte ďalej. S dvomi dievčatkami mal počas tanečného tábora u seba v izbe praktizovať orálny sex. "Na sústredení som naozaj uletel. Bolo to moje zlyhanie ako učiteľa. Taktiež to bolo z lásky, tiež to bolo dobrovoľné z ich strany. Nikoho som nikam nelákal. Dohodli sme sa, že spolu chceme byť sami," komentoval Dostál.

Ešte šokujúcejší je však prípad tretieho dievčatka. Podľa obžaloby bola až na 109 pornografických nahrávkach a najmenej na 20 súboroch fotografií. Videá boli pre súd nevyvrátiteľným dôkazom, čo povedal aj sám obžalovaný.

Chorý vzťah

Návštevy reštaurácií, kde vystupovali ako párik, držanie sa za ruky a bozky. Od augusta 2016 dievčatko Dostál povýšil na svoju tanečnú asistentku. Sprevádzala ho na lekcie v iných škôlkach. Vodil ju aj k sebe domov, kde ju sexuálne zneužíval. To všetko s vedomím jej matky. V piatok pred súdom priznala, že dcérku mu zverila najmenej trikrát do týždňa.

"Vyliečila ma. Prestal som s koketovaním v škôlkach, udržiaval som si profesionálny odstup, pretože som jej bol verný. Chcel som s ňou byť až do smrti," vyznal sa Dostál na adresu maloletej.

Matka dievčatka opakovala, že voči učiteľovi tanca mala prehnanú sebadôveru ohľadom toho, že by sa jej dieťa s prípadným zneužívaním zverilo. Vedela vraj "len" o tom, že sa dospelý muž s dievčatkom pusinkoval a kúpal ju nahú. "Uisťoval ma, že so sexuálnymi aktivitami nezačne skôr než bude mať 16 rokov. Bola som od neho presvedčovaná o tom, že sa jedná prevažne o platonický vzťah," vypovedala.

Detské porno pred publikom

Obžalovaný na súde uviedol, že počas štúdia na pražskej pedagogickej fakulte si dokonca zvolil seminárnu prácu na tému sexuálne zneužívanie detí. "V študovni som si pred ostatnými pustil detskú pornografiu, vtedy sa to smelo," spomínal Dostál.

Zdôrazňoval aj to, že je jogínom, a nezabil by ani komára. "Celý život som sa kontroloval, aby som nikomu neublížil. Podstupoval som rôzne asketické cvičenia, pôsty," tvrdil. Za jeho počíňanie môže skončiť za mrežami na 12 rokov.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne neděle 21. 10. 2018, 21:17:45, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplněn text článku.
Uživatelský avatar
Smazaný uživatel (gabajaza)

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Co se týče případu ve kterém hlavní roli figuruje Plyšák (odmítám takového hříšníka označovat zdrobnělinou), tak si myslím, že je zcela správně, že se na to přišlo. Hlavní roli v této chvíli hraje potrestání viníků a zamezení opakování daných činů. Nebylo by vůbec vpořádku, aby Plyšák ve svém odporném, protizákonném, sobeckém a zavrženíhodném jednání nadále beztrestně pokračoval. Mrzí mě, že kvůli němu museli poškozené děti absolvovat širokou škálu výslechů, avšak doufám v to, že tak bylo učiněno v co nejcitlivější formě a případné následky budou co nejmenší. Vše je vina jen a jen Plyšáka, který je za výslechy a případné trvalé následky poškozených zodpovědný. To on razantně selhal. Matka, která údajně prodávala svou dceru je věc druhá.

Velmi mě celý tento případ znechutil. Plyšák nechutně zneužil důvěry dětí a svého postavení ve školkách. Odporně manipuloval s dívčí myslí ku prospěchu svému. Měl by jít příkladem a místo toho udělal pravý opak.

Upřímně, první zpráva v médiích o jeho případu mě skoro vůbec nepřekvapila. Jeho umístění do vyšetřovací vazby jsem očekával. Když jsem se poprvé o tom dozvěděl, tak mnou projela nepopsatelná vlna radosti a úlevy, že se něco bude dít a konečně někdo prověří, jestli Plyšák nezneužívá onu dívku, která mu byla ve volném čase svěřována.

Plyšák psal na chatu [název webu odstraněn] skrytě a jakoby v hádankách, takže se nedalo jednoznačně určit, co si vymýšlí a co je pravda. O "královně" nám sděloval takové klasické informace jako třeba to, že spolu tráví čas třikrát týdně, že ji pravidelně bere na výlety a podobně. Připadalo mi, že si díky ní budoval ještě více své vlastní ego. Jednou jednomu registrovanému uživateli sdělil něco ve stylu, že jestli by chtěl jeho a královnu vidět, tak by se musel "královně" poklonit a políbit zem před ní.
Taktéž jsem byl přítomen, když sdělil poněkud kontroverzní informaci, že si spolu vlezou do vany. Tehdy jsem se zeptal, jak se tam vlezou oba dva, a dostalo se mi ještě kontroverznější odpovědi, že "královna" bude sedět na "králi" (takže se budou svými obnaženými genitáliemi navzájem dotýkat, což je krajně nevhodné). O dvojsmyslech, které neustále a často používal se raději nebudu rozepisovat. Po roce, kdy jsem navštěvoval [název webu odstraněn], se moje obavy a podezření že dělá něco nekalého stupňovali. Bohužel jsem byl velmi vystrašený, že by se mi po nahlášení nějak mstil a vlastně jsem neměl jediný důkaz ani jistotu, jestli něco a vůbec co přesně dělá. Kdybych měl alespoň důkaz nebo jistotu, tak bych ho neprodleně nahlásil. Ono se to těžko vysvětluje, když spousta z vás na chatu [název webu odstraněn] nebyla a nedokáže si asi představit jak to vypadá, když někdo matlá realitu a výmysly spolu s dvojsmysly dohromady...

Každopádně to naštěstí prasklo a dotyčný dostane trest, jaký si zaslouží. Velmi mě mrzí, o čem jsem se relativně nedávno dozvěděl, že skutečně prováděl, a doufám, že jeho trest bude tvrdý a on si uvědomí následky svého jednání. Osobně bych byl pro to, aby ho nechali vykastrovat, popřípadě provedli testikulární pulpektomii, zavřeli ho minimálně na deset let bez nároku na dřívější propuštění, nařídili ambulantní léčbu u sexuologa po propuštění a v neposlední řadě zákazali práci s dětmi.

Osobně bych ho ještě nechal pozvat do klubu otců zneužitých dětí, kteří by mu ručně vysvětlili, jak moc bylo jeho jednání špatné. Jenomže takovýto speciální trest není bohužel u nás legální.

Dodatečně bych ještě byl pro to, aby byl Plyšák zde na fóru umístěn na trestnou lavici čistě z principu. Aby bylo zřejmé, že tady se sexuální kontakty s dětmi nepodporují, nýbrž zavrhují, a lidé kteří takto jednají zasluhují trest.

Něco jiného je, když člověk jednorázově "ujede", dále to neudělá a poučí se ze svých chyb, a něco jiného je, když člověk takto ujede vícekrát, ve velkém rozsahu a nevypadá to, že by se nějak změnil k lepšímu.

Každý, kdo má rád upřímně děti, by neměl nikdy riskovat ani nenásilný sexuální styk s nimi. Je to přirovnatelné k přebíhání rušné dálnice. V obou případech to může mít velké a nepříjemné dopady a nehezky ublížit. Dítě nepotřebuje ke svému zdravému vývinu sex. To jen zneuživatel si potřebuje ukojit své nezvladatelné touhy. Děti jsou jako květiny, kochejme se jimi, ale netrhejme je. Když zneužije někdo dítě, tak je to jako by utrhul pěknou květinu - po tomhle zvadne.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 7. 12. 2020, 23:24:58, celkem upraveno 1 x.
Důvod: název webu odstraněn
Uživatelský avatar
Návštěvník

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Návštěvník »

Milý Gabrieli, záměrně necituji ale budu citovat až tu, tvá slova: „Plyšáčkově "královně" říkáte, že se musí obětovat kvůli jiným (potenciálně v budoucnu zneužitým) holčičkám.“ a myslím že jsem tvá slova nijak nevytrhl z kontextu. Uvědomme si ale, že Královna se pro nikoho neobětuje, ona sama je tu největší obětí a právě sama sebe ochrání tímto Plyšáčkovým „přešlapem“ v restauraci.

Když to shrnu, to že natáčel jakési spyvidea nepovažuju za nijak zajímavé, zvláště pokud si je nechával pro sebe případně se s nimi pochlubil jen nějakým pedofilním přátelům. Je to nemorální ale jistě je to i to nejmenší v celém tomto případu. Pak tu je zneužívání na táboře, kdy měl podle informací orálně zneužít/uspokojit nějakou dívku. Toto už je závažnější, ale asi by tu stačila podmínka, zákaz činnosti s dětmi a nařízená sexuologická péče, koneckonců nejspíš by to obdobně taky dopadlo, pokud by to bylo vše. Ovšem pak je tu ona Královna, jediná skutečná velká oběť. Proto přece nemůžeš napsat, že se obětuje za jiné dívky, když musí podstoupit policejní vyšetřování. To je nesmysl. Pak totiž stále dokola tvrdíš, že sexuální zneužívání je lepší než potrestat viníka. Slyšel nebo četl si vůbec co Plyšáček provozoval? Jaké praktiky prováděl? Toto nejsou domněnky, toto je popis toho co si navíc natáčel.

Už jsem to psal v náznacích dříve, napíšu to zase. Pokud by ono zneužívání nebylo takto rozsáhlé, pokud by se Plyšáček dokázal ovládat, pokud by nemanipuloval jak s Královnou tak nejspíš i její matkou, pokud by se prostě nechoval jako takový blb, pak bych s verzí že soud může uškodit více než Plyšáček souhlasil. Ale když si dám dohromady fakta, toto není ten případ, kdy strejda sahá holce mezi nohy a osahává neteř na klíně u Večerníčku a to dítě to ani nijak nezaregistruje. Plyšáčkova královna to zaregistrovala a řekl bych že dosti intenzivně, čili že to prasklo, jí jen pomohlo.
Uživatelský avatar
Miško
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Příspěvky: 19
Dal: 4 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Miško »

Je mi naozaj veľmi smutno. Neverím tým klamstvám od súdu, ešte stále nebol odsúdený a ja ctím prezumpciu neviny. Uznávam, že asi vykonával nejaké nevhodné činnosti. Je mi ale naozaj zle z médií v slobodnom svete. Na súd je nutné predložiť celú žalobu, avšak nevieme, prečo by to malo byť při médiách. Navyše nie je možné zverejniť meno ani tvár matky ani Kráľovny, ale nič iné zrejme nie je tabu. Nieje mi dobre z predstavy o tom, že by niektorá moja známá holčička, bola vystavená nielen vyšetrovanie, ale aj verejnému predčítání, čo sa údajne stalo. Je totiž stále vysoká pravdepodobnosť, že sa časť nepreukaže, a aj tak to ponižujúce a veľa osobne aj podrobné video alebo zápis je verejne dostupný. Bolí ma srdce a chce sa mi plakať.
Sh.
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Muži
Výkřik do tmy: Jsem tu na terapii.
Příspěvky: 14
Dostal: 21 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Sh. »

Gabrieli, ne. Královna nyní Plyšáčkovou vinou musí podstoupit proces, který je nepříjemný. Navíc se musí vypořádat s pochopením zrady od blízké osoby (emoce podobné, jaké zažívají dospělí lidé, když jim ublíží někdo blízký). Ovšem absolováním toho procesu si usnadní zpracování traumatu v dospělosti. A bez ohledu na její výslech (pokud mají videa, nemusí ten být imho ani tak důležitý jako důkaz) je nezpochybnitelně dobře, že ho chytili, protože nebude moct ubližovat dalším holčičkám.

Miško, video veřejně dostupné není. Pro dívenku může být časem nepříjemné, že se o případu informuje, což je ale vina Plyšáčka, ne médií ani soudu. Svůj smutek prosím koncentruj na holčičku, které ten člověk pokazil život, ne na něj. Jo, a pokud je pro tebe takovou inspirací, jako někde dříve píšeš, tak se prosím nepřibližuj k dětem. Závadné byly i jeho příspěvky.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Sh. za příspěvky (celkem 2):
Kasz, Daniel
Uživatelský avatar
Miško
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Příspěvky: 19
Dal: 4 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Miško »

Ďakujem ti za veľmi zaujímavů reakcu. Mal som na mysli predovšetkým videa, ktoré sú dostupné na spravodajských serveroch, kde je záznam a čítanie štátneho zástupca. Na to nemá právo, je smutné, že je zakázané ukázať tvár matky, ale je povolené tak podrobne vypočítať akty, ktoré mali nastať. Nedokážem si predstaviť, že by takto niekto verejne opísal napríklad skutky spojené s nejakou mojou detskou kamarátkou. To je strašné čo je dnes v slobodnom svete všetko možné.

Som s deťmi vo veľmi blízkom kontakte. Žijem dokonca s dvoma dievčatami, ktoré milujú nad všetkými na svete. Som v styku s dievčatkami po celý rok, preto je mi asi Plyšáčkův prípad toľko blízky. A viem tiež aké to je niekoho toľko milovať, že zomrieť pre ňu je samozrejmosť, odstrániť kohokoľvek, ktorý by chcel akokoľvek ubližiť je tiež samozrejmosť, a dať prednosť každému inému je nemysliteľné. Plyšáček pre mňa nie je inšpiráciou, jediná inšpirácia v živote pre mňa je jedine môj krásny, milý a milovaný anjelik.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Kasz »

Miško píše:Mal som na mysli predovšetkým videa, ktoré sú dostupné na spravodajských serveroch, kde je záznam a čítanie štátneho zástupca. Na to nemá právo, je smutné, že je zakázané ukázať tvár matky, ale je povolené tak podrobne vypočítať akty, ktoré mali nastať. Nedokážem si predstaviť, že by takto niekto verejne opísal napríklad skutky spojené s nejakou mojou detskou kamarátkou. To je strašné čo je dnes v slobodnom svete všetko možné.
Soud má být v zásadě veřejný, to koneckonců řekla i předsedkyně senátu. Jedině tak lze dohlédnout na to, že to není jen fraška na odsouzení nevinného člověka a že se postupuje dle zákona. Zároveň ale zakázala zveřejnit jakékoliv informace, které by vedly ke zjištění totožnosti obětí. Takovou informací je i jméno a obličej matky (logicky). Ostatní popisy skutků jsou už z hlediska veřejnosti jedno, protože v podstatě široká veřejnost neví, o koho jde.

Je to podobné, jako když kněz někoho zpovídá - zpovědní tajemství dodrží, když někomu jinému řekne, že se mu zpovídal člověk s tím a s tím - pokud nijak nesdělí či ani nenaznačí jeho identitu, je vše v pořádku.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Miško
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Příspěvky: 19
Dal: 4 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Re: Obviněný pedofil učil tanec ve školkách (MF Dnes)

Nový příspěvek od Miško »

Milý Kasz, nemyslím si, že je veľký problém nájsť meno a potom tvár matky, kto chce nájsť nájde aj ihlu v kupe sena. Ale poníženie akému musí čeliť už navždy na internete ma desí. Pomyslenie že raz za 10 alebo 20 rokov bude stále popis ľahko k vyhľadaniu a ona o tom bude vedieť je hrozné. Keď si uvedomím, že by nejakým podobným zpósobom malo byť vystavené nejaká dievčatko, ktorú poznám, je mi naozaj zle zo slobodného sveta, kde je možné asi dnes už všetko. Nedokážem si predstaviť, jako by mohol niekto niečo také urobiť môjmu Andelko, aby existoval celoživotný záznam o tom, čo všetko sa udialo. Nedokážem si predstaviť ako by to zvládla pochopiť, že ju môže niekto takto zahanbiť a asi by sme museli utiecť niekam od ľudí, aby sme mali pokoj. Ale rovnako tak by to nezmizlo a to je príšerné. Ospravedlňujem sa ale mám slzy v očiach.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů