Jsi pedofil ochotný věnovat trochu času vyplňování dotazníku ohledně tématu pedofilie? Vyplň prosím dotazník k výzkumné části seminární práce!
Nalezeno 6 výsledků hledání
- sobota 2. 8. 2014, 0:37:08
- Přejdi na fórum
- Přejdi na vlákno
Re: Jak žít s pedofilijí
Drahý Nezbedo děkuji ti za příběh, který jsme prožili skoro všichni nebo alespoň mnozí z nás. Věřím, že zde najdeš poučení a pomoc v nelehkém životě pedofila. Bylo by dobré se zaregistrovat abys mohl do všech sekcí, kde najdeš myslím prospěšné věci. Budeme taky všichni jistě rádi, když se budeš zapo...
- čtvrtek 20. 6. 2019, 13:54:55
- Přejdi na fórum
- Přejdi na vlákno
Re: Co mám dělat s pedofilní orientací?
Co myslíš tím "dotkout se dětí"? Myslíš normální přátelský dotyk (třeba pohlazení po hlavě) nebo zneužití? Hlavně musíš mít pevnou vůli a chápat, že zneužívání je špatné. Třeba si najdi příběhy zneužitých na tomto webu nebi jinde na internetu. Pokud ti půjde o dobro dětí, nebudeš na ně mít sexuální ...
- čtvrtek 20. 6. 2019, 21:48:00
- Přejdi na fórum
- Přejdi na vlákno
Re: Co mám dělat s pedofilní orientací?
Z mé zkušenosti je třeba pedofilní orientaci především přijmout, smířit se s ní. Zjištění to nemusí být příjemné, ale není to konec světa. Zajímavé je, že kamarádský vztah s dětmi je třeba ve sportovním oddíle, skautu nebo jiném kroužku žádoucí a i rodiče za něj budou rádi. Když jen tak potkáš nějak...
- neděle 11. 8. 2019, 15:16:11
- Přejdi na fórum
- Přejdi na vlákno
- úterý 13. 8. 2019, 9:38:52
- Přejdi na fórum
- Přejdi na vlákno
Re: Michael Jackson - Oxfordska prednaska
Je třeba si uvědomit, že při americkém soudu mají velký vliv na rozsudek soudní poroty obyčejných lidi. A ti jsou snáze podplatitelní.
- sobota 28. 9. 2019, 19:55:07
- Přejdi na fórum
- Přejdi na vlákno
Re: Pedofil v bazénu znásilnil chlapce (Bleskove.cz)
myslíš že když mi neni 18 a mám v tom výhodu tak oslovit dítě třeba na zastávce aby se se mnou bavilo ? Řek bys že je to v poho? Tak jen tak na zastávce asi ne, ale spíš jít na hřiště a děti tě někdy osloví samy. Nebo do nějakého dětského koutku, zábavného parku nebo třeba dělat vedoucího/instrukto...