Ač to s Tvou příhodou nesouvisí, vzpomněl jsem si při Tvých slovech na svůj zážitek. Předával jsem jedenáctiletého kutíka po výletovém dni zpátky jeho rodičům, kteří o mé orientaci v dané době ještě nevěděli.Allein píše:Nedávno jsme tady měli mimo Kasze i rodinnou návštěvu, takže táta nakoupil pivo, víno a tak. Když už odešla návštěva mimo nás a Kasze spát, táta se najednou na Kasze otočil a zeptal se ho, že on přece už s nějakou holkou chodil, že? A že kolik jí bylo? Kasz se z toho vyvlíkl s tím, že řekl její současný věk. A táta začal: "Vím, že máš asi nějaký důvod, proč si vybíráš... nebo proč se ti líbí mladší dívky." Kasz začal očekávat to nejhorší... a najednou táta: "Ale snad se na Anetu nevykašleš, až bude trochu starší..."
Chvíli jsem zvažoval, zda na tento květnatě napsaný důležitý email odpovím, než jsem si řekl, že by bylo neslušné mlčet, když mu tak pěkně záleží na mé krásné vlastnostiArnoldMan píše:Návrh léčby
From: arnoldman@seznam.cz 15.08.2016 (před 10 dny)
To: Marco.Freeman@protonmail.com
Ahoj Marco, ty zasranej mentále. Mám návrh na vyléčení tvé krásné vlastnosti, lásce k dětem. Skoč z okna nebo pod auto, tvoje existence se neslučuje s normální společností a máš jenom štěstí že šiješ v době která je benevolentní i k těm nejzvrácenějším individuím, jinak bys byl už dávno vykastrovanej ty zvrácený prase. Snad brzo chcípneš ty malá čupko. ZABIJ SE, ULEVÍ SE TI!
Forst Jan, středa 11. 2. 2015, 8:48:02 píše:Tento příběh je údajně skutečný a je o vztahu, který se vytvořil Mezi skupinou zedníků a dítětem.
Mladá rodinka s pětiletým děvčátkem se nastěhovala do domu...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti