Muzes mi prosimte popsat sve zacatky? Tim myslim, jak jsi prisel na to ze jsi pedofil, kdy jsi to zjistil, pripadne jake mas zkusenosti s detmi.
Mato píše:rozmyslali ste niekedy niekto nad adopciou? teda aspon ti ktori ziju sami...
Zcela souhlasím, a i když dítě nemám, vím, že bych měl rád kluka úplně stejně jako holčičku...lsiv píše:Pokud jde o rodicovske city a jejich proziti,nevidel bych rozdil v pohlavi ditete.
Píšeš, že bys dospěl k rozhodnutí, že si adoptuješ chlapce. V tom případě předpokládám, že bys taky zodpovědně posoudil, z jakého důvodu si ho adoptuješ a co to vlastně pro tebe, nebo spíš pro vás oba znamená. Já bych asi nemohl a nechtěl adoptovat holčičku, protože bych k ní jako k adoptované a tedy "nevlastní" možná cítil víc než rodičovské city. Já bych především chtěl mít partnerku a s tou třeba případně bychom si mohli adoptovat holčičku, to by pak už bylo jiné i pro mě a nedělalo by mi to problém, které jsem nastínil.Mato píše:mal by som cca 30 rokov a dospel by som k rozhodnutiu ze si adoptujem chlapca, tak tych par rokov mi to bude pripadat ako super, ale co potom ked vyrastie.... repsektive 15 rokov a viac... budem ho mat stale rad tak ako predtym? a budem mu stale tak rozumiet ako predtym?
To záleží zřejmě na tom, jaký spolu budete mít vztah, hodně také závisí na tvých osobnostních rysech, ale také na tom, jak bys k němu v jeho dospívání, adolescenci případně v dospělosti přistupoval.Mato píše:budem prenho vzorom ako predtym?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host