Prague Pride - příprava účasti

Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Příspěvky: 607
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Prague Pride - příprava účasti

Nový příspěvek od Dan »

Zdravím kolegové, chtěl bych se vás zeptat, zda by někdo nebyl ochoten zúčastnit se spolu se mnou pochodu Prague Pride, který se koná v sobotu 17. srpna. Myslím si, že na pochodu sexuálních menšin i my máme svoje místo. Zároveň je tématem festivalu nejen emancipace sexuálních menšin, ale hlavně téma coming outu, ke kterému i my máme hodně co říct. Příhodné je, že forma tohoto pochodu je karneval, tudíž může být klidně příhodné, abyste se zúčastnili v nějaké masce, a tak zabezpečili bezpečnost své identity. I v tom vidím pro naši specifickou menšinu určitou symboliku.
Naposledy upravil(a) Dan dne čtvrtek 8. 8. 2013, 0:08:51, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Dan za příspěvky (celkem 3):
Teenbl, MarkM, Kuba
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Účast pedofilů na Prague Pride

Nový příspěvek od Kasz »

Ahoj Dane, se mnou nepočítej, na 17. srpna již bohužel program mám. Kdybys dal vědět dřív, tak by to šlo, ale teď už to bohužel změnit nemůžu. Jinak přeji, ať se to povede a ať vás napadne co nejméně neonacistů. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Příspěvky: 607
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Re: Účast pedofilů na Prague Pride

Nový příspěvek od Dan »

pro Kasz: Zcela chápu. Děkuju za přání, nějak se těch neonacistů ani nebojím, jen doufám, že těm 15 000 homosexuálů se vysvětlí, že jsme taky sexuální menšina, ale o tom ten experiment taky trochu může být - zda spolu v něčem odlišné a v lecčems příbuzné sexuální menšiny dokáží komunikovat.
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Příspěvky: 607
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Re: Účast pedofilů na Prague Pride

Nový příspěvek od Dan »

Ještě doplním, že kdo by se rozhodl zúčastnit, bude záhodné, aby měl masku. Pochod bude zároveň natáčený dokumentárním štábem nám již známé Veroniky Liškové, pokud by se případní zájemci zavčasu přihlásili, natáčecí štáb by jim masky obstaral.
Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Re: Účast pedofilů na Prague Pride

Nový příspěvek od Silesia »

Mám volno, budu v praze ale bohužel masku ne toto nechám aktivnějším
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Účast pedofilů na Prague Pride

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Jak jsem už vysvětloval simgiranovi, Prague Pride nepodporuju. Nechápu smysl akce vedené pod heslem "budeme se chovat absolutně nenormálně, abychom dokázali, že jsme naprosto normální". Karnevalové chování je normální možná v Brazílii, ale u nás lidé spontánně vycházejí do ulic cca třikrát za století. Když už se u nás nějaká akce jmenuje "karneval", většinou jde o napodobování tradic předků financované z fondů EU, koná se to decentně v tuhé zimě a většina účastníků smyslu takové akce nerozumí.

Když už někteří pedofilové chtějí vyjít do ulic (a všechna čest takové odvaze!), doporučoval bych jim nějaký jiný politický pochod.
Naposledy upravil(a) Gabriel Svoboda dne čtvrtek 8. 8. 2013, 10:42:31, celkem upraveno 1 x.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Příspěvky: 607
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Re: Účast pedofilů na Prague Pride

Nový příspěvek od Dan »

pro Gabriel: Já mohu jen (a přiznávám trochu na obranu říct), že právě tenhle pochod mi přijde svou tématikou velmi blízký, protože letošním tématem je "coming out", který se bezprostředně týká i nás jako jedné ze sexuálních menšin. Pochod tvoří účastníci, forma karnevalu někomu může přijít kontroverzní, na druhou stranu věřím, že celý pochod v takovém množství lidí bude různorodý a že i my si tam můžeme najít ten svůj koutek.
Karel Žák
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 16
ve věku do: 30
Příspěvky: 108
Dal: 6 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: Účast pedofilů na Prague Pride

Nový příspěvek od Karel Žák »

Dobrý večer přeji všem,
přicházím s kompletními informacemi o plánované akci "Prague Pride", která se uskuteční v sobotu 17.8.2013.

S Danem a Veronikou jsme již před drahným časem přemýšleli, zda by mělo smysl, aby se Prague Pride zúčastnila i zdejší komunita pedofilů zastoupená jejími odvážnějšími členy, kteří by se nebáli se v masce zúčastnit průvodu v Praze. Jako Váš sympatizant jsem vždy říkal, že se takového průvodu rád zúčastním, vždyť sympatizantů různých skupin z LGBT komunity na tento průvod chodí snad i víc než polovina všech účastníků.

Po jistém váhání Dana jsme nakonec spolu s Veronikou vymysleli následující:

1) Zájemci z řad zdejších pedofilů by se průvodu zúčastnili v maskách - jedná se vlastně o karneval, takže účastník v masce nebude nic ojedinělého. Masku by Vám zajistila Veronika, jen je třeba dát s předstihem vědět, že se zúčastníte. V den pochodu by to již bylo pozdě. Můžete přijít i v nějaké své vlastní masce, pokud máte. Samozřejmě doporučujeme mít jinak oblečení, které více zahaluje a takové, které běžně nenosíte.

2) Skupinka by se sešla na předem dohodnutém místě v předem domluveném čase - bude upřesněno později přihlášeným účastníkům soukromým emailem.

3) S Danem jsme se shodli na podobě jednoho až dvou transparentů, který by skupinka nesla:
První transparent by měl nápis: "Nejen homosexuálové si procházejí coming outem... www.nejenhomo.cz"
druhý: "Jsme také menšina! www.nejenhomo.cz".

Proč zrovna takové znění? Diskuzí jsme se shodli, že by transparenty měly být neutrální, aby nevzbuzovaly pozornost médií případně odpůrců, např. neonacistů, které se v Praze také mohou objevit. Jistě by nemuselo být v zájmu účastníků vzbudit větší rozruch, spíše jde o to symbolicky se zůčastnit průvodu v rámci natáčení dokumentu Veroniky.

Proč odkaz na doménu www.nejenhomo.cz? Je to vlastně zkrácenina jednoho z transparentů. Do 17.8. včetně bude na stránkách umístěn pouze informativní text v tom smyslu, že hlavní informace se objeví až 18.8. Na doméně nebude do 18.8. zmíněno, že se jedná o problemtiku pedofilie. Stránka změní svůj obsah až v průběhu dne 18.8., tedy v době, kdy případní účastníci již budou v bezpečí svých domovů, a nikoliv v průvodu, kde mohlo dojít k jejich kompromitaci v médiích případně nepochopivších "odpůrců".

4) Veronika nechá vyrobit informativní letáčky o velikosti zhruba vizitky s textem: "Nejen gayové, lesby, bisexuálové a transexuálové si procházejí coming outem. Pro více informací navštivte www.nejenhomo.cz" Tyto letáčky by účastníci rozdávali kolemjdoucím či jiným zájemcům. Rozšířený text na letáku vychází ze zkratky GLBT (Gay, Lesbian, Bisexual, Transsexual). To by vlastně byl hlavní úkol skupinky - držet transparenty a rozdávat letáčky, z nichž zatím nebude patrné, co tím chtěl básník říci.

5) V průběhu celé akce bude skupinku i průběh její účasti v průvodu natáčet režisérka Veronika Lišková se svým štábem - záběry budou použity do připravovaného dokumentu, o němž je psáno v samostatném vlákně.

6) Pravděpodobně bude opět možné nechat si Veronikou proplatit jízdné pro mimopražské účastníky. Protože do Prahy pravděpodobně pojedu autem, mohu nabrat po cestě až tři osoby, a to po přibližné trase: Ostrava-Olomouc-Brno, pokud někdo bydlí nedaleko D47, R35, R46 nebo D1, nebyl by problém jej přibrat po cestě do Prahy. Z Prahy by se musel každý dopravit po vlastní ose. Zatím ale nevím jistě, zda toto bude vůbec možné.

7) Důsledně prosíme přihlášené účastníky o dodržování společných pravidel - v průběhu akce v sobotu 17.8. nebude možné prozradit, čeho se aktivita www.nejenhomo.cz týká. Bezpečnost účastníků je pro mě i pro štáb priorita. Veronika říkala, že kdyby náhodou byl nějaký problém, štáb se zastane. Ale netřeba riskovat víc, než je nutné. Lidé si informace přečtou se zpožděním o den později.

8) Protože se bude natáčet venku pochodování víc než mluvení, maskovaní účastníci nebudou muset vyplňovat souhlas s natáčením, jako to bylo v minulých natáčecích setkáních. (Jen vedlejší informace - souhlas s natáčením obsahoval veškeré osobní informace zúčastněných, čili toto nyní nebude třeba.)

9) Toto vlákno zde bude viditelné do 16.8. včetně. Večer 16.8. poprosím admina Petra, aby vlákno přesunul do neviditelné části fóra, kde zůstane do neděle 18.8., aby se pak zase přesunulo zpět. Text, který se bude zobrazovat na stránce www.nejenhomo.cz, bude od 18.8. informovat o tom, o jakou aktivitu se jednalo, proč se tato akce konala, a v neposlední řadě na ní bude uveden odkaz na stránky ČEPEK.

10) Zájemci o účast prosím pište na můj email [email protected], nakonec jsme se dohodli, že budu styčnou osobou, která bude informovat o dalších podrobnostech, mimojiné i místě a času prvotního setkání účastníků v Praze. Stejně tak pište v případě jakýchkoliv dotazů nebo nejasností. Čím vice lidí bude rozdávat letáčky, tím lépe. Průběžně zde budu dopisovat přezdívky osob, které mají zájem o účast.

Snad se akce vydaří. Využijte jedinečnou příležitost pomoci sobě i svým souputníkům udělat další krůček k rozbití tabu kolem pedofilie. Bez Vás a Vašeho "riskování" by to bylo možné jen stěží. Koneckonců v tomto již mají velkou zásluhu Kuba, MR_Xguard, Dan a Jiří Fx100d, kteří se všichni v rámci mých referátů odhalili odborné veřejnosti, Jiří Fx100d i studentům VŠ. Jedině tak lidé uvěří, že pedofil není bájné monstrum, ale člověk - lidská bytost.

Účastníci: (tento seznam spravuje Kasz)
1) Karel Žák (sympatizant a styčná osoba)
2) Daniel Kubec (homosexuální pedofil)
3) Květák (slíbil, že se podřídí, žádá nějakou "lepší" masku, která ho lépe ukryje)
4) Agape (s maskou)
5) tojejedno (s maskou)
6) simgiran (s maskou)
7) ------ nováček účast odřekl z důvodu nenadále situace v zaměstnání
Tito uživatelé poděkovali autorovi Karel Žák za příspěvky (celkem 4):
Teenbl, Dan, Kasz, Kuba
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Prague Pride

Nový příspěvek od simgiran »

Taková malá připomínka: Slyšel jsem, že homosexuální ženy často nemají rády označení lesbička, protože vypadá jako zdrobnělina, preferují označení lesba. Neplatí to samozřejmě pro všechny, některým označení lesba zní moc tvrdě. Viz http://www.colourplanet.cz/52709-tema-lesby-nebo-lesbicky.

Pro zajímavost http://prirucka.ujc.cas.cz/?id=lesba.

Edit: Na Wikipedii je jako hlavní lesba http://cs.wikipedia.org/wiki/Lesba
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Prague Pride

Nový příspěvek od Kasz »

Zaujalo mě:

"Jednoznačně preferuji LESBA." Monika S. Benešová, www.lesba.cz

Co asi tak bude preferovat Jiřina Novotná z www.lesbicka.cz ? :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Prague Pride

Nový příspěvek od simgiran »

Gabriel: A já ti vysvětloval, proč nemáš pravdu. :) Ona totiž většina lidí se tam chová naprosto normálně. No, a pokud lidé nejsou schopni překousnout trochu divadla jednou v roce, tak ať si nehrají na tolerantní. Spousta lidí hledá výmluvy. Jsem tam chtěl jít za normála, no, asi půjdu za pedofila. Ale i kdybych nebyl na kluky, tak by mě asi hrozně štvaly výroky některých lidí o Prague Pride a proto bych se jí zúčastnil.
Tito uživatelé poděkovali autorovi simgiran za příspěvek:
Kuba
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Prague Pride

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

No právě, Prague Pride zdánlivě chce toleranci k homosexualitě, ale ve skutečnosti chce toleranci k divadlu, a směšuje to dohromady. Rozhodně by bylo úspěšnější chtít toleranci k jedné věci, než ke dvěma v jednom nerozbalitelném balíčku.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Prague Pride

Nový příspěvek od simgiran »

Gabriel Svoboda píše:No právě, Prague Pride zdánlivě chce toleranci k homosexualitě, ale ve skutečnosti chce toleranci k divadlu, a směšuje to dohromady. Rozhodně by bylo úspěšnější chtít toleranci k jedné věci, než ke dvěma v jednom nerozbalitelném balíčku.
To divadlo je velmi účinný způsob, jak přitáhnout pozornost. Nicméně já chci i toleranci k divadlu. Já si nechci hrát na toleranci, já chci opravdovou toleranci, chci, abychom se koukali na to, jestli to někomu škodí, ne, jestli jsme na to zvyklí a jestli nám se to osobně líbí. Pokud naše společnost nevydrží tady pár dnů něco podobného, tak je na tom hodně špatně.

Gabrieli, trénuj: :)





Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Prague Pride

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

No jo, negativní pozornost taky pozornost. Sami pro sebe si to kombinujte jak chcete, ale nedovozujte laskavě z netolerance k divadlu netoleranci k homosexualitě. Blokovat ulice je prostě hulvátství vůči místním obyvatelům. Politické problémy se mají řešit ve volbách; jediná věc, kterou je legitimní řešit blokováním ulic, je změna volebního systému.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Prague Pride

Nový příspěvek od Kuba »

Dobře promyšlená iniciativa, držím palce. Pokud by se objevila vloni, tak bych nechyběl, letos ale z různých důvodů vynechám. Nicméně všem přeji, aby se vás sešlo co nejvíc a celé si to užili. :)
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Prague Pride

Nový příspěvek od Kasz »

Z důvdu bezpečnosti na žádost Veroniky téma přesunuto a zobrazuje se pouze Registrovaným uživatelům (nováčkům nikoliv).

Veronika také se ptá, zda se ještě někdo přidá - potřebuje to vědět kvůli tomu, zda má nakupovat masky.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Prague Pride

Nový příspěvek od Kasz »

Tak už se k nám přidal jeden nováček, co není ještě ani zde zaregistrovaný. Znám jeho pravou identitu a zároveň tím tedy ručím za jeho důvěryhodnost. Připsal jsem jej do Karlova seznamu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Prague Pride

Nový příspěvek od Kasz »

Informuji, že doména www.nejenhomo.cz už je funkční.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Prague Pride

Nový příspěvek od Kasz »

Zde jsou informace o oficiální části průvodu, vč. časového harmonogramu a přesné trasy:

http://www.praguepride.cz/cs/program/akce/168-prague-pride-pruvod.html
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Prague Pride

Nový příspěvek od simgiran »

Mám pár nápadů, co by se mohlo objevit na oné stránce.

Předně vysvětlení, jaký je cíl akce, co chceme. Samozřejmě odkaz web pedofilie-info.cz.

Dále bych považoval za vhodné zmínit klamné argumenty, které bývají používány proti homosexuálům a také proti pedofilům, poukázat na jejich chyby, vysvětlit, jak na takové argumenty reagovat. Jedná se zejména o šikmou plochu (dnes spolu mohou souložit homosexuálové a za pár let budou takto pedofilové legálně souložit s dětmi - podívejte, už to začíná, už vylézají), pak že homosexuálové jsou často pedofilové (i když to jsem u nás moc neslyšel), poukázat na zkreslení obrazu pedofilie a pedofilů médii a vyzvat lidi, aby se nebáli ozvat se proti nesmyslům, ukázat jim hrozby toho, když se takové nesmyslům nikdo nestaví a pozitivní dopady vyvracení takových nesmyslů.

Pak bych chtěl ukázat, že pedofilové jsou taky lidé a že nejsou nějaká homogenní skupina, mám takovou představu, že bychom mohli napsat něco o sobě, ale ne moc dlouhého, protože lidé moc nečtou, tak na pět řádků, samozřejmě se nedají zmínit ani všechny základní věci, ale to nevadí, každý by zmínil něco, zmínit můžeme například svoje zaměření, jak jsme si ho uvědomili, jak jsme ho přijali, jestli jsme se někomu svěřili, proč ano/ne, jak bylo naše svěření přijato, jestli pracujeme nebo se jinak intenzivně vnímáme s dětmi, jak na nás děti působí, něco nesouvisejícího s pedofilií (zájmy, povolání, politické názory, náboženská víra nebo její absence apod.), vzkaz veřejnosti. (Jak vidíte, jen na vyjmenování jsem spotřeboval čtyři řádky, takže opravdu nejde zmínit vše.) U lidí, kteří o sobě napsali delší příběh, bychom na něj odkázali.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host