Co s láskou po základce?

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Uživatelský avatar
Hugozhor

Co s láskou po základce?

Nový příspěvek od Hugozhor »

Když pedofily vzrušují děti a právě s nimi chtějí vytvářet vztahy, jak takový vztah bude pokračovat, až objekt jejich touhy dospěje? Odkopnou ho se slovy sorry už jsi příliš starý a nevzrušuješ mě a nebo s ním za včas zplodí potomka a začnou vytvářet nový vztah s ním?
Nevíte, jestli v Prague pride nešli i kanibalové, nekrofilové či zoofilové?
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Co s láskou po základce?

Nový příspěvek od simgiran »

kvetak píše:No ká mam manželku a s ní 4 děti to je moje naplnění já nevidím dítě jako sexuální objekt...Už né díky Bohu :-)
No, já nevím, mám ti připomenout, co jsi dnes psal na chatu?
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Co s láskou po základce?

Nový příspěvek od Kasz »

To, co píšete, je pouze jeden z dalších mýtů o pedofilech. Vztahy pokračují různě. Většinou se intenzita vztahu zmírní, protože dítě v pubertě ztratí mnoho ze zájmu o staršího dospělého kamaráda a začnou jej více zajímat vrstevníci. Jistý druh kamarádství ale pokračuje i nadále. Co se týče konkrétně mé osoby, dívku, do které jsem se zamiloval před 6 lety a která má letos 16, stále miluji a chtěl bych s ní prožít zbytek života. Otázka ale je, zda to bude chtít i ona, což pravděpodobnost je malá, nicméně ne nulová.

Na druhou otázku odpověď neznáme (snad jen poznámka - kanibalismus není sexuální menšina).

Kdybyste měl nějakou další otázku, klidně se zeptejte.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Co s láskou po základce?

Nový příspěvek od Kuba »

Tak, já znám minimálně jeden případ, kdy ten citový vztah s dospíváním dítěte nejen nevymizel, ale dokonce ještě zintenzivněl. :)

Případy jsou různé. Nicméně obecně platí, že citové pouto zůstává a pokud začne slábnout, tak nejčastěji na základě toho, že se dítěti v dospívání mění zájmy a už nemá o "staršího kamaráda" tak veliký zájem, raději jde něco podnikat s vrstevníky. Ale je to opravdu hodně individuální.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kuba za příspěvek:
radoslav
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Re: Co s láskou po základce?

Nový příspěvek od Silesia »

Souhlasím s kubou i kaszem na obem je pravda. Co se mě týká intenzitu vztahu pak trochu chladim.i,ja, nicméně opravdove zamilovaní se vším všudy a přiznáním toho stavu prožívám.až teď tak uvidím zda opět utecu nebo ne.
Uživatelský avatar
Monika
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Muži
Výkřik do tmy: „Největším štěstím v životě člověka je vědomí, že nás někdo miluje proto, jací jsme, nebo spíše přesto, jací jsme.“

— Romain Rolland
Příspěvky: 76
Dal: 31 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: Co s láskou po základce?

Nový příspěvek od Monika »

Hugozhor píše:Když pedofily vzrušují děti a právě s nimi chtějí vytvářet vztahy, jak takový vztah bude pokračovat, až objekt jejich touhy dospěje?
Ahoj :-)

já se na tohle taky soukromě ptala a dostalo se mi této odpovědi

"Co se týká přitažlivosti - pro exkluzivní pedofily, tedy ty, kterým se líbí pouze děti a dospělé ani dospívající dívky už jim nic neříkají, tak u těch sexuální přitažlivost nástupem puberty výrazně klesá, ale milovat tu osobu mohou dál. U neexkluzivních pedofilů, tedy u těch, které přitahují hlavně děti, ale i dospívající, případně i některé dospělé osoby, tak tam přitažlivost přetrvává, dokonce může nabrat na obrátkách."

a tady je něco z osobního webu Jirky

http://www.fx100d.cz/view.php?cisloclanku=2009120018

"Přitahují Tě dospělé ženy?

Při pohledu na dospělou ženu, i nahou, necítím žádné sexuální vzrušení. Mazlení a polibky mne však dokáže vzrušit. Trochu mi při tom pomáhá fantazie, pak už není problém praktikovat téměř jakoukoliv sexuální praktiku s dospělou ženou, která mi není vyloženě odporná.

Dokážeš si představit dlouhodobý vztah s dospělou ženou, popřípadě založit rodinu?

Ano dokážu. Dokonce po tom moc toužím. Najít si ale dospělou partnerku, když miluji někoho jiného, je pro mne problém. Mým snem je žít a založit rodinu se svou současnou láskou, samozřejmě až dospěje.

Až tvá láska vyroste a bude ve věku, ve kterém tě nebude sexuálně přitahovat, budeš ji stále milovat?

Z předchozích zkušeností vím, že dívky, které jsem miloval jako děti a po čase je potkal, jako téměř dospělé, mé city k nim přetrvali. Nebyli sice tak výrazné, ale stále jsem ty dívky měl moc rád. Nevím, jak to bude vypadat konkrétně u mé současné lásky, protože se mi ještě nikdy nepoštěstilo, abych se mohl s konkrétní dívkou stýkat pravidelně po delší čas a nemohl jsem nikdy být u jejího dospívání. Dívku, kterou miluji nyní, miluji daleko více a mé city k ní jsou stokrát silnější, než jsem doposud zažil. Předpokládám tedy, že tyto city přetrvají až do její dospělosti. Předem to ale nevím jistě."

není to jednoduché narodit se a žít jako pedofil ...

"Je mi divně. Připadám si, jako bych sem nepatřil. To, co cítím, je těžké vysvětlit. Potkal jsem jednu slečnu, je jí 21 let. Je to bez pochyby moc krásná mladá žena. Když jsem jí potkal, téměř jsem si nevšiml, jak vypadá. Pak si sehnala mé telefonní číslo a napsala mi. Má o mně evidentně zájem, nejspíš se jí hodně líbím, ale já jsem zmatený. Na jednu stranu bych si moc přál mít vztah s dospělou dívkou, chybí mi opora, někdo, kdo tu bude, až mi bude smutno. Někdo, kdo mě pohladí, dá mi pusu, obejme… Rozum mi říká, abych té šance využil a navázal s ní vážný vztah.

Na druhou stranu se cítím špatně. Je těžké, když je člověk zamilovaný a ví, že ta láska nemá téměř žádnou šanci na úspěch, nemůže jí prožívat tak, jak je pro člověka přirozené. Jak mám milovat jednu osůbku a s druhou mít to, čemu se říká partnerský vztah? Vím, že nejspíš nikdy nezažiju obojí dohromady a pokud obojí chci, není jiná možnost.

Šílená představa. Buď mohu mít lásku a budu sám, nebo budu s někým bez lásky, nebo budu mít lásku a tu budu „podvádět“ s někým jiným. Nebo nebudu mít nic z toho. Mohu někdy být zcela šťastný a žít podle toho, co cítím? Jistě, že nemohu. Musím se přizpůsobit tomuto světu, tomuto životu a této době. Musím dál hledat cestu k aspoň částečnému štěstí, aspoň trochu snesitelného života s aspoň trochou radosti.

Poslední dobou jsem opravdu spokojený s tím, co mám. Mám opravdu více, než jsem si kdy mohl přát. Jsem zamilovaný do holčičky, kterou mohu celkem často vídat, mohu sledovat, jak roste, jak je čím dál chytřejší a moudřejší. Nyní mě potkalo něco, po čem také toužím a moc mi to chybí. Jenže půjde to vůbec dohromady? Malá už od své maminky ví, že jsem do ní zamilovaný. Neublíží jí to, když mě uvidí s dospělou ženou? Jak se jí pak mohu podívat do očí?

Všichni mi říkají, ať do toho jdu, ať si trochu užiju. Chtěl bych a moc, ale jak sám vidím, se ženami to neumím. Nevím, zda ta slečna bude chtít nezkušeného kluka, který se jí ani neumí pořádně dvořit. Co až přijde na sex? Nezklamu jí? Půjde to vůbec? Nezbývá, než to zkusit. Nezklamu jí ale později? Jak se bude cítit, jestli se jí někdy v budoucnu svěřím? Jak to bude vnímat, že jsem celou tu dobu s ní, byl zamilovaný do někoho jiného?

Nejspíš nad tím moc přemýšlím. Připadám si, jako bych sem nepatřil. Je mi divně."

viz http://www.fx100d.cz/view.php?cisloclanku=2010030002
Uživatelský avatar
Monika
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Muži
Výkřik do tmy: „Největším štěstím v životě člověka je vědomí, že nás někdo miluje proto, jací jsme, nebo spíše přesto, jací jsme.“

— Romain Rolland
Příspěvky: 76
Dal: 31 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: Co s láskou po základce?

Nový příspěvek od Monika »

Hugozhor píše:
nebo s ním za včas zplodí potomka a začnou vytvářet nový vztah s ním?
pedofilové se obvykle nezamilovávají do svých vlastních dětí, stejně jako se do svých dospívajících či dospělých dcer nezamilovávají jejich heterexuální otcové

pokud k tomu dojde, jde tam o jiný problém než je seuxální orientace a nastává tam patologický vztah

téma jestli může pedofila naplnit rodičovství je řešena zde

http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=1698
Hugozhor píše:
Nevíte, jestli v Prague pride nešli i kanibalové, nekrofilové či zoofilové?
srovnávat kanibalismus s nevětšinovými sexuálně-erotickými referencemi, se kterými se rodíme a tudíš si je záměrně nevybíráme, je naprosto mimo mísu a je to nefér vůči všem co se svou odlišností musí vyrovnávat a naučit žít (v případě pedofilů tak, aby to bylo bezpečné pro ně i pro děti se kterými přicházejí do styku)
Uživatelský avatar
dd

Re: Co s láskou po základce?

Nový příspěvek od dd »

FUJ, VY KURVY UCHYLNE, SKAPTE! STE SPINA!
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Co s láskou po základce?

Nový příspěvek od Kasz »

Děkujeme za reakci, zřejmě ale došlo k nedorozumnění, já se dneska ráno koupal.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Helča
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Muži
Příspěvky: 31
Dal: 13 poděkování
Dostal: 18 poděkování

Re: Co s láskou po základce?

Nový příspěvek od Helča »

Zkus zmáčknut Caps Lock, budeš příjemně překvapen, jaký to bude mít vliv na text. Já se myla dokonce před hodinou.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Helča za příspěvky (celkem 2):
Silesia, radoslav
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů