Poděkování

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Zdravím všechny. O tomto webu jsem se dozvěděl od svého sexuologa a na konci srpna se zaregistroval. Zatím jsem většinu času na fóru strávil pročítáním starších příspěvků v sekci pro registrované a během té doby pár příspěvků také napsal. Teď přemýšlím, co důležitého jsem o sobě ještě neřekl.

Že se můj zájem o děvčata liší od mých vrstevníků jsem poprvé zaregistroval ve 12 letech. Kdyby se spolužáci mezi sebou nebavili o tom, která holka má jaká prsa, tak bych si asi ani nevšiml, že jim nějaká rostou. Taky si vzpomínám, jak mne dokázalo rozrušit, když si pětiletá dívenka přede mnou vyhrnula sukýnku, pod kterou neměla kalhotky, a začala se mi předvádět. Malé dívenky se pak stále častěji objevovali v mých představách a fantaziích.

V 17 letech jsem si uvědomil, že zatímco se spolužáci ohlížejí po stejně starých holkách, dívenky v mých představách nestárnou. Také jsem se ale poprvé zamiloval do holky mého věku. Byla o rok mladší, o hlavu menší a měla dlouhé tmavé vlasy. A ještě jedna důležitá věc se v té době stala. Konvertoval jsem od ateismu ke křesťanství. Byl jsem pokřtěn večer před svými osmnáctými narozeninami.

Po skončení vysoké školy jsem potkal svou budoucí manželku. Byla o tři roky starší, o hlavu menší a měla dlouhé tmavé vlasy. A vypadala mnohem mladší, než byla ve skutečnosti. A vypadá tak pořád. Po čtyřech měsících jsem ji požádal o ruku a po dalším roce chození jsme se vzali. Po svatbě moje představy malých holčiček vyšuměly do ztracena a já si několik let naivně myslel, že je to definitivně pryč.

Nebylo. Když jsem se později obrátil o pomoc k sexuologovi a na jeho doporučení absolvoval falometrické vyšetření, výsledek dopadl dle očekávání: jednoznačná heterosexuální orientace a jednoznačná preference ve věkové kategorii do deseti let. Jediné, co mě z výsledků zaujalo, byla reakce na fotografie souložících dvojic: prakticky nulová. Alespoň už vím, proč mě nikdy nelákalo koukat se na porno.

Dětem jsem se snažil spíše vyhýbat a asi bych se o to snažil celý život, nebýt mojí dcery. Velkou úlevou pro mě bylo zjištění, že nejsem schopen sexuálních představ vůči jejím kamarádkám a spolužačkám. V letošním roce jsem dokonce přijal nabídku zapojit se do vedení dětského oddílu v naší církvi. Hlavnímu vedoucímu jsem o své sexuální orientaci řekl a jsem mu vděčný za to, že mě neodmítl. Postupně totiž začínám zjišťovat, že děti jsou ty nejúžasnější bytosti ve vesmíru. A že dětský smích je ta nejkrásnější věc na světě. A fascinuje mě ta obrovská rozmanitost v jejich povahách a zálibách. Přál bych si být dobrým vedoucím. Ale mám se o dětech ještě hodně co učit. Držte mi palce :)

A teď se dostávám k tomu, proč tento příspěvek vlastně píšu. Chtěl bych poděkovat administrátorům i všem přispěvatelům za existenci tohoto webu. Odvedli jste a odvádíte skvělou práci. Rád bych se jednou dožil světa, jaký popisuje Kasz (http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=5926#p5926, http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=4233#p4233). Těší mě, že tady jsou lidé ochotní pro to něco udělat. A budu rád, když sám budu moci něčím přispět.

Pro mě samotného bylo pročítání webu velkou inspirací. A nejvíce mě pobavilo tohle vlákno: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=30&t=1143. Prohlížím si fotky a říkám si, proč jsou všechny holky nalevo tak krasné a všechny napravo nezajímavé. Jestli to nebude tím, že jsem pedofil. A pak jsem si přečetl dva následují příspěvky ve vlákně :D A říkám si, čím to je, zdejší diskutující mají úplně stejné myšlenky jako já :D :D No, zdá se, že jsem opravdu na správném webu.
Naposledy upravil(a) Daniel dne středa 9. 10. 2013, 10:30:29, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvky (celkem 8):
Gabriel Svoboda, Kasz, MarkM, Silesia, tdnka, topkapi, Fx100d, radoslav
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

daniel píše:V letošním roce jsem dokonce přijal nabídku zapojit se do vedení dětského oddílu v naší církvi. Hlavnímu vedoucímu jsem o své sexuální orientaci řekl a jsem mu vděčný za to, že mě neodmítl.
To máš velké štěstí. Mě se také poštěstilo svěřit se několika kněžím, kteří mě neodsoudili za sexuální preferenci a při svém hodnocení vycházeli z toho, jak mě doposud znali. Bohužel ale se mi také již jednou stal i opak (a ne ledasjaký, trestnými činy vůči mé osobě se to z druhé strany jen hemžilo), ale to by bylo delší povídání.

Závidím ti rodinu, chtěl bych také jednou mít, a zatím pořád doufám, že jednou mít budu.

Jsme každopádně rádi, že ti web v něčem pomohl a že jsi rád, že existuje. Doufáme, že bude existovat i za přispění všech ostatních členů i nadále.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Je to už více než rok, co jsem se zaregistroval na fóru a stal se členem komunity. A je to už skoro rok, co jsem z vděčnosti napsal poděkování za existenci webu a fóra. Ten rok v komunitě pro mě hodně znamenal. Proto jsem se rozhodl napsat druhé veřejné poděkování. Tentokrát bych ho ale rád věnoval konkrétním lidem.

Fx100d: Když jsem přišel na web, tvoje příspěvky a tvůj životní příběh pro mě byly těmi nejzajímavějšími. Obzvláště děkuji za příspěvek Smí pedofil k dětem. Po jeho přečtení jsem si uvědomil, že poslední věc, která mi zbývá k přijetí mojí sexuality, je smířit se s tím, že moje sexuální touhy nebudou nikdy zcela naplněny. Pro mě jako pro člověka žijícího ve spokojeném manželství bylo uvědomění si a přijetí tohoto faktu obzvláště těžké.
Děkuji za rozjezd webu a za jeho správu. A musím říct, že je mi trochu líto, že se dění na fóru už příliš neúčastníš.
A mimochodem, velice mě potěšilo zjištění, že nejsem sám, komu holčička s vypadlým mléčným zubem připadá sexy ;)

tdnka: Děkuji, že jsi natvrdo napsal to, co Fx100d napsal obecně. Vlastně až tvůj příspěvek mě přiměl zhluboka se nadechnout a tuto elementární pravdu (že se nikdy v životě nepomazlím s nahou holčičkou) přijmout. Když se dívám zpátky, uvědomuji si, že pokud se člověk není ochoten plně vzdát svých nesplnitelných tužeb, nemůže nikdy plně přijmout životní realitu. Realitu, která je nakonec mnohem krásnější, než všechny jeho sny.
Děkuji za pomoc se psaním písničky. A kdyby jsi někdy zase měl zajímavé myšlenky a měl potřebu se vypsat, můžeš to napsat mě, rád si to přečtu ;)

Květák: Tvoje příspěvky a tvůj životní příběh mě hodně ovlivnily, i když asi opačně, než jsi očekával. Právě v konfrontaci s tvým nenávistným postojem k pedofilii mne napadlo položit si otázku, co bych dělal, kdyby mi Bůh nabídl uzdravení, abych posléze dospěl k rozhodnutí, že když už jsem jako pedofil prožil polovinu svého života, a když už jsem se se svou sexualitou smířil, tak už chci jako pedofil i zemřít. Někomu by otázka uzdravení z pedofilie mohla znít jako čistě teoretická úvaha bez praktického významu, pro mne to ale byla zásadní věc. Umožnila mi totiž odhodit některé zažité představy a začít se dívat na věci z jiného úhlu. A především přestat se dívat sám na sebe jako na rozbitou věc, která potřebuje spravit.
Děkuji za osobní setkání, za tvoji důvěru a za společné modlitby. Děkuji také za provokativní otázky, obzvláště za otázku, jestli je v pořádku, že ve vztazích preferuji dívky před chlapci. Musel jsem uznat, že není, a jsem rád, že jsem v této věci zažil vcelku překvapivou změnu.
A pokud máš pocit, že jsem se od tebe trochu odtáhl, mám vysvětlení. Některé věci ve svém životě jsem potřeboval probrat s pedofilem. Nikoliv s bývalým pedofilem :(

efix: Děkuji za osobní setkání, za důvěru, za telefonáty a za společné modlitby. Děkuji za návštěvu a za rozhovory, které se protáhly do pozdních nočních hodin. Děkuji za to, že jsem před tebou mohl otevřít některé věci, o kterých jsem do té doby s nikým nemluvil. Děkuji, že v konfrontaci s tebou jsem si mohl uvědomit, že některé věci, které prožívám, jsou v rámci parametrů normální. Děkuji především za to, že při rozhovorech s tebou jsem mohl provést rekapitulaci vlastního života a uvědomit si mnoho zajímavých souvislostí. Především pak to, že mém životě vlastně bylo několik období, kdy jsem se svou sexualitou neměl problémy.
Jsem také rád, že jsem tě mohl seznámit s manželkou a dcerou a že tě obě dobře přijaly. A mimochodem, dcera se párkrát ptala, kdy si zase přijedeš zahrát Osadníky ;)

DeepInHeart: Naše pohledy na svět a jeho duchovní podstatu se hodně liší. Můj Bůj je osoba. Bytost která stvořila tento svět. Bytost, která není jeho součástí, stojí stranou, a v jediném okamžiku věčnosti vidí celý náš vesmír ve všech jeho časoprostorových dimenzích (alespoň tak si Boha představuji). Bytost, která má možnost do dění světa zasahovat, a která do něj také zasahuje, neboť jí na lidech záleží. Můj Bůh má povahu, má charakter, má jméno. Je možné jej poznat a mít s ním vztah.
I když s tebou v mnohém nesouhlasím, přesto ti za tvoje příspěvky děkuji. Právě v konfrontaci s tvými názory jsem ti totiž uvědomil, že všechna období mého života, kdy jsem se svou sexualitou neměl problémy, měla společné právě intenzivní vztahy. A že právě jedině ve vztazích a skrze vztahy je možné přeměnit sexuální energii na tvořivou sílu, která může přispět k obohacení našich životů a životů našich blízkých.

Kasz: Děkuji za zprovoznění a správu webu. Děkuji za to, že na fóru jsou dodržována pravidla a že některé věci nejsou trpěny. Děkuji za snahu o komunikaci s veřejností a za přinášeních nových témat do diskuzí.
Soudě podle počtu udělených poděkování můžu říct, že tvoje příspěvky jsou pro mě v současnosti těmi nejzajímavějšími a že mi přinesly hodně námětů na zamyšlení. A myslím, že to byly právě tvoje příspěvky, nad nimiž mne napadlo zeptat se sám sebe, zda je správné, že v pozadí mého zájmu o děti je sexuální motivace. K mému překvapení kladná odpověď na tuto otázku měla za následek změnu v mém pohledu na sexualitu následovanou až překvapivě pozitivními dopady v reálném životě. Takže ještě jednou díky. A i když některé věci vidím jinak než ty, souhlasím s tebou v tom, co považuji za podstatné: jsem pedofil, jsem tady a Bůh má s mojí sexualitou nějaké záměry.

Děda: Jsem rád, že jsi přišel na fórum. Často jsem si s obavami kladl otázku, jak budu vnímat vlastní dceru, až vyroste z mého preferovaného věku, a jestli jí budu schopen napsat písničku k narozeninám, až jí bude dvanáct. Možnost psát si s člověkem, který je o generaci starší, který sám prošel manželstvím a vychovával dceru, pro mě byla neocenitelná. Děkuji za tvé postřehy týkající se výchovy dětí, některé tvoje rady jsem začal s úspěchem používat. Děkuji také za tvůj životní příběh. Při jeho čtení jsem si uvědomil, že pokud nebudu poslouchat, co mi moje vlastní dcera říká, a budu zanedbávat moji manželku, může se mi to právě od mojí dcery tím nejhorším možným způsobem vrátit.

Gabriel Svoboda: Děkuji za zajímavé informace z oblasti práva a za odkazy na zajímavé statistiky. Také děkuji za seznam filmů. Dcera má ráda filmy, kde hrají děti, a já se vlastně rád podívám také ;) Televizi doma nemáme, nicméně hodně věcí se dá koupit na DVD nebo najít na internetu, a díky tvým příspěvkům vím, po čem pátrat. A v poslední době si dcera dokonce podle zhlédnutých filmů začala půjčovat knížky v knihovně :)

Markéta: Jsem rád, že je fóru taky někdo „normální“. Jsem rád, že si můžeme psát a děkuji za tvůj pohled ženy a matky na některé věci. Ať se ti daří v životě a ve výchově tvých dvou dcer.

Myš: Děkuji za těch několik zpráv, které jsme si vyměnili. Přiznávám se, že když jsem přišel na fórum, byl jsem z přítomnosti BL trochu na rozpacích. Díky komunikaci s tebou jsem si uvědomil, že i když se naše sexualita liší, a i když máme rozdílný věk a rodinný status, čelíme ve svých životech podobným problémům a řešíme stejná dilemata.

fenix: Tohle poděkování budu mít trochu problémy zformulovat. Nic o tobě a tvém životě nevím, ani nemohu říci, že by mě tvoje příspěvky nějak zásadně ovlivnili, nebo mi přinesli nové zajímavé informace. Přesto musím říct, že bez tebe by mi na fóru něco chybělo. Nevím, jestli to řeknu přesně, ale chyběl by mi tady jistý rozměr lidskosti a soucitu. Díky že tady jsi.
A mimochodem, máš nejhezčí avatar na fóru. Tedy samozřejmě hned po mě :D
Naposledy upravil(a) Daniel dne sobota 4. 10. 2014, 19:51:34, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvky (celkem 7):
Kasz, Myš, efix, Gabriel Svoboda, dodo, Jeremy, Silesia
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Díky za příspěvky, čtou se moc hezky a vyvolávají pocity vděčnosti i ve mě. Je to moc hezká lidská emoce.

Taky Ti děkuji. Těch pár zpráv na mě mělo velký vliv. Diskuze o tématu svěření se vedoucímu skupinky dětí mi dalo hodně podnětů k přemýšlení a stejně jako tebe, mě to přiblížilo k poznání toho, že ačkoli jiná preference pohlaví, mnoho toho prožíváme stejně.

Ačkoli ta první zkušenost se svěřením vedoucího dopadla v tu chvíli velmi nepříjemně a silně mnou otřásla, jenom díky ní jsem se realizoval v jiném projektu a mimo jiné přešel k oddílu, kde po dnešku můžu s obrovskou radostí říci, že jsem vítaný i jako homosexuální pedofil. Není nic lepšího, co můžete po 2 hodinovém coming outu slyšet, než: "Už je čtvrt, tak ať nepřijdeš pozdě na schůzku, je vidět, že tam potřebuje dobít baterky".
Tito uživatelé poděkovali autorovi Myš za příspěvek:
Daniel
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Příspěvky: 249
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování

Nový příspěvek od dodo »

Nikoliv s bývalým pedofilem
Touto větou jsi mě velice potěšil :D Jinak když už jsme u toho. :[ Otázka do pranice. :D Byl jsi pedofil před obrácením? Pokud ano? Není psáno: VŠECHNO staré pominulo a hle je tu nové. Jsi v Kristu přeci nové stvoření. Jak tu píšeš pedofilie se ti líbí a máš jí rád ale je to stále jen ze starého stvoření. Opravdu si to chceš nechat i přesto, že je to kus starého Daniela který by měl a je mrtev? Prosím tě nezavrhuj tuto mou myšlenku a zamysli se nad tím a skrze písmo a Ducha. Ahoj Tomík
Uživatelský avatar
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Příspěvky: 249
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování

Nový příspěvek od dodo »

P.S- Omluv mojí více než půlroční pauzu to co se dělo kolem mě trochu než víc semlelo ale, už jsem se zase vrátil *gd* A miluji Ježíše *heart* *heart* *heart*
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Dodo, nemůžu říct, že by se mi pedofilie přímo líbila a že bych ji měl rád. Na rozdíl od Kasze ji pořád pokládám za vrozenou vadu. Za něco, co by v mém ideálním světě existovat nemělo. Kdybych se mohl narodit znovu a něco na sobě změnit, chtěl bych se narodit bez ní. Nicméně jsem tady, jsem pedofil a sexualita je moje integrální součástí. Otázka, zda mám rád pedofilii, mi příliš nedává smysl. Smysl mi dává otázka, zda mám rád sám sebe. Ano, mám. Jsem rád, že žiji a i když by určitě bylo co vylepšovat, jsem rád, že jsem v základních parametrech svojí osobnosti takový, jaký jsem.

A Bůh? Když jsem se snažil před svou sexualitou utíkat a schovávat se, tak se mnou nebyl. Zato se mnou byl, když jsem rozhodl svojí sexualitě postavit a bojovat s ní. Jenže teď vidím, že cílem toho boje nebylo moji sexualitu (obrazně řečeno) zabít. Cílem bylo vyjasnit si, kdo je tady pánem. Cílem bylo, abych přestal svojí sexualitě sloužit a místo toho aby začala sloužit ona mně. Samotného mě překvapuje, jak daleko jsem se v tom boji dostal. Vždycky jsem věděl, že sexualita je špatný pán. Ale nikdy mě nenapadlo, že by z ní mohl být tak dobrý sluha.

A že pedofilii vnímám jako vadu? Ano, ale v současné době ji vnímám jako vadu, kterou by bylo škoda odstraňovat. Kdybych to měl k něčemu přirovnat, přirovnal bych to k poruše vojenského robota z filmu Číslo 5 žije. Na jednu stranu opravdu porouchaný byl. Ale na druhou stranu, jak zaznělo ve filmu, život přece není porucha. A stejně tak bych mohl říct, že láska k dětem přeci není zvrhlost.

Když už píšu, chtěl jsem ti poděkovat ještě za jednu věc, a totiž že i když jsme se v otázce možného uzdravení z pedofilie neshodli, tak jsi nakonec naprosto přesně pojmenoval, co opravdu potřebuji, a totiž uzdravení vztahu k dětem. To je něco, za co se modlím pořád. A jsem rád, že tohle uzdravení postupně přichází. A věřím tomu, že může být úplné. Nemůžu změnit nic z toho, co se stalo v minulosti. Ale věřím tomu, že mohu dojít do bodu, kdy události z mojí minulosti nebudou mít už žádný vliv na mojí přítomnost.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvek:
dodo
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
efix
Čestný člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Dětský smích je stejně nejkrásnější zvuk :)
Příspěvky: 614
Dal: 62 poděkování
Dostal: 178 poděkování

Re: Poděkování

Nový příspěvek od efix »

dodo píše:Otázka do pranice. :D Byl jsi pedofil před obrácením? Pokud ano? Není psáno: VŠECHNO staré pominulo a hle je tu nové. Jsi v Kristu přeci nové stvoření. Jak tu píšeš pedofilie se ti líbí a máš jí rád ale je to stále jen ze starého stvoření. Opravdu si to chceš nechat i přesto, že je to kus starého Daniela který by měl a je mrtev? Prosím tě nezavrhuj tuto mou myšlenku a zamysli se nad tím a skrze písmo a Ducha. Ahoj Tomík
Jo, taky jsem před obrácením jedl párky s hořčicí, Teď je asi budu jíst se šlehačkou.
Taky jsem před obrácením chodil po nohou, ovšem všechno staré pominulo, čili teď chodím po rukou.
Před obrácením jsem mluvil česky, no ale to je kus mého starého já, čili odteď jen svahilsky.
Navíc jsem se i pravidelně myl, ale když jsem teď nové stvoření, tak to už nepřipadá v úvahu, že?

... no asi chápeš moji pointu :) Zdaleka ne všechno, co jsme byli nebo dělali před obrácením se tímto aktem mění. Mnoho věcí zůstává a jsou posvěceny Bohem, pokud mu je vydáme, pokud se Jemu cele vydáme. Nevidím žádný zásadní důvod, proč by u Daniela pedofilie měla být automaticky něco, co se musí změnit. Pokud bude působit dobro a má to promodlené, pak kdo jsi ty, abys soudil Boží cesty. Je to mezi Danielem a Bohem.
Tito uživatelé poděkovali autorovi efix za příspěvek:
dodo
Dítě je úžasná bytost. Dej mu najevo lásku, ale opatrně. Zájmy dítěte jsou důležitější než tvoje. I když bys měl možná rád víc než jen pusu, nemůžeš. Nesmíš. Zradil bys sám sebe a ublížil tomu, koho jsi miloval. Nepodporuj tedy ubližování dětem ani jeho produkty, dětskou pornografii.
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

daniel píše: A Bůh? Když jsem se snažil před svou sexualitou utíkat a schovávat se, tak se mnou nebyl. Zato se mnou byl, když jsem rozhodl svojí sexualitě postavit a bojovat s ní. Jenže teď vidím, že cílem toho boje nebylo moji sexualitu (obrazně řečeno) zabít. Cílem bylo vyjasnit si, kdo je tady pánem. Cílem bylo, abych přestal svojí sexualitě sloužit a místo toho aby začala sloužit ona mně. Samotného mě překvapuje, jak daleko jsem se v tom boji dostal. Vždycky jsem věděl, že sexualita je špatný pán. Ale nikdy mě nenapadlo, že by z ní mohl být tak dobrý sluha.
Ako som už pár krát písal, popieraním svojej prirodzenosti človek stráca tvár a upadá. Rastie len s jej prijatím a rozvíjaním. Samozrejme rozvíjaním správnym smerom a to je to ťažké.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů