Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Uživatelský avatar
Ji.
Nový člen
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 20
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: jak Alenka v říši divů
Příspěvky: 6
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od Ji. »

Dobrý den,
ráda bych se zeptala Vás všech.... (každého na něco ;) ) mám před sebou teď mnoho otazníků a děsí mě, že si nejsem jistá, zda jsem klidná či vyděšená - nejspíš obojí.

Mému milému se nevyhnutelně líbí nedospělé dívky. Všechny ostatní varianty vidím, jen jako berličky umožňující mi nepřipuštění si pravdy.

Můj přítel je velmi citlivý muž, myslím, že si (stejně jako já) v mnoha ohledech moc nevěří a stejně jako já nedokáže příliš mluvit o tom co cítí, co mu je příjemné a co mu naopak ubližuje.

Zběžně (celý dnešní den) jsem prošla váš web a něco málo z fóra. .... tak nějak jsem došla k názoru, že pokud je pedofil, zdá se mi to lepší, než kdyby byl homosexuál. ;)

Mám k tomu pochopení (po přečtení vašich stránek DÍKY ZA NĚ), sama o sobě si v duchu říkám, že jsem taky trochu úchylná.

Teď ty otázky:
1) Opravdu je to možné? Aby byl se mnou "šťastný"?
já jsem totiž opravdu nešťastná kdykoliv přemýšlím o tom (i dříve), že ho nedokážu zcela uspokojit.
- pokud jsem he dříve na to ptala, smál se, že si vsugerovávám hlouposti a že to tak není

2) Co děti, vy pedofilové (to je ale tvrdé slovo), máte je - své vlastní děti? Nemusím se bát, že by někdy nějakému svému dítěti ublížil, i přesto, že s ním bude denně v různých situacích... že ne...

3) Třetí otázka je nejtěžší a nejdůležitější, nemám ráda tajemství - zejména, když o něm vím a musím dělat že ne.
Četla jsem tu o pedofilech, kteří to o sobě řekli známým, někteří i manželkám... a já bych tolik o tom s přítelem chtěla mluvit, ty dvě otázky výše moci položit jemu a slyšet na ně jeho odpověď...
Jak se to stalo, že jste se svěřili?

Jistě, že bych mohla na něj uhodit, že jsem viděla ty stránky. Přecijen, je klidně možné, že on si to tak zcela neuvědomuje.

toliko můj zmatek v hlavě, budu vděčná každému, kdo mi odpoví, cokoliv.

s díky J.
Naposledy upravil(a) Kasz dne úterý 28. 1. 2014, 16:57:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraveno na žádost autorky.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ji. za příspěvky (celkem 2):
Kasz, Daniel
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od Kasz »

Milá J.,
vždy je to složité. Tvůj přítel si ani sám před sebou nemusí uvědomovat (přiznat si), že se mu líbí malé dívky = je pedofil. S tím slovem se stěží někdo ztotožní, poněvadž se používá v běžné mluvě jako synonymum pro pohlavní zneužívání dětí. Myslím si, že tvůj přítel klidně může být ve fázi, kdy prostě ví, že ho to "rajcuje", že se mu ty holky líbí, ale protože nemá žádné úmysly svoje představy realizovat i ve skutečnosti, tak si říká, že je přece vše OK, a tedy že pedofil není, a že tedy to, že se mu ty dívky líbí, není věc, nad kterou by se měl nějak víc pozastavovat a přemýšlet o ní.

Je fakt, že do počítače se nelozí, asi by člověk měl ctít soukromí toho druhého, i když je to manžel/manželka, partner/partnerka. Nicméně náhoda je blbec a zvědavost dvojnásob. Zřejmě bys ráda téma pedofilie s přítelem otevřela. Neznám žádný "osvědčený" způsob, jak to udělat, ať to uděláš sebelíp, sebeohleduplněji, tak stejně nejpravděpodobněji nastanou dvě věci - jeho úlek a popření toho, že by s ním mohlo být něco jinak, bude se vymlouvat, že na to náhodou narazil, že si prošel pár stránek, ze zvědavosti, ale že pedofil (rozuměj v jeho podání člověk nebezpečný dětem) rozhodně není, a pak pravděpodobně může následovat scéna, že se naštve, že to s ním vůbec probíráš, co mu lezeš do počítače a historie, atd.

Pak ale musíš být připravena ty - zásobena informacemi z našeho webu, a především s klidem reagovat ve smyslu: "Podívej, četla jsem, že pedofilové jsou lidé, kterým se líbí děti, lidé, které děti sexuálně přitahují. Je to prý od narození, rozhodně to ale neznamená, že takový člověk bude děti zneužívat. Četla jsem, že většina pedofilů (tedy těch, kterým se líbí děti) děti nezneužívá. Chtěla bych si o tom s tebou někdy promluvit, jak to s tebou je - jaké dívky se ti líbí, od kdy se ti líbí (většinou prý se to projeví na začátku puberty). ... ... Potřebuju si v tom zkrátka udělat jasno. ..."

Další konverzace záleží na tom, jaký spolu máte vztah.

Teď k tvým otázkám:

1) Opravdu je to možné? Aby byl se mnou "šťastný"?
Myslím si, že ano. A uspokojit - jsou i jiné "uspokojovací" věci, než je "sex". Možné to tedy je, otázkou je, zda skutečně ve tvém konkrétním případě s tebou šťastný skutečně je/bude.

2) Co děti, vy pedofilové (to je ale tvrdé slovo), máte je - své vlastní děti?
Nemůžu mluvit z vlastní zkušenosti (děti nemám), ale myslím si, že to je hodně individuální. 90% případů pohlavního zneužívání dětí mají na svědomí lidé, kteří pedofilové nejsou, tudíž kdybyste měla nepedofilního partnera, tak byste se nebála? Myslím si, že se k dětem cizím i vlastním chovám (i jako pedofil) zcela "normálně". Posuzujme lidi podle toho, jak se chovají, ne podle toho, co jsou. Že je někdo pedofil, jej nepředurčuje k tomu, že by byl dětem jakkoliv nebezpečnější než někdo jiný.

3) Četla jsem tu o pedofilech, kteří to o sobě řekli známým, někteří i manželkám... a já bych tolik o tom s přítelem chtěla mluvit, ty dvě otázky výše moci položit jemu a slyšet na ně jeho odpověď...
Hlavně buďte opatrná při jejich pokládání. Co já osobně nenávidím, jsou jakékoliv předsudky. Např. kdyby se mě někdo zeptal: "Jakou můžeš dát záruku, že..." Nemůžu dát žádnou záruku, protože záruku nemůže dát nikdo. Pokud nemáte vlastní děti, tak ani ještě nemůže úplně dopředu vědět, jak na něj budou působit. Měl by sám před sebou být upřímný a pokud by věděl, že mu nějaké věci nebo činnosti "budou dělat problém", aneb budou jej zbytečně dráždit, měl by požádat někoho jiného, aby to udělal za něj. Neměl by za žádných okolností zneužít situace, která se může naskytnout. To ale ten člověk musí mít nastavené v sobě. Každopádně, jak na fóru nedávno někdo psal - důvěra zavazuje. Málokterý člověk (i pedofil) by si chtěl zničit život byť jen jedním jediným sobeckým saháním s nekalými úmysly někam, kam se s takovými úmysly dětem nesahá. Je to o důvěře, kterou když jednou zklame, tak ji navždy ztratí. Pokud si toto uvědomuje, pak je to pro něj závazek - Vaše důvěra a hrozba její ztráty by jej měla zavazovat.

Jsem rád, že někomu náš web mohl pomoci, zřejmě se taky stane, že mnoho lidí si přečte informace a nenapíše příspěvek ani prosbu o radu - musím upřímně říct, že každá zpětná vazba, jako je ta Vaše, mě vždy potěší a dodá sílu a chuť snažit se dál.

Přeji, ať to vše dobře dopadne, pokud byste se chtěla na cokoliv dozeptat, určitě napište, můžete veřejně zde, a nebo pokud by se jednalo o něco, co by nebylo rádo zveřejněno, je možné např. i na můj email ([email protected]), můžete rovněž využít naši Poradnu, ve které Vám odpoví sexuolog MUDr. Brzek.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Ji.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
ksoft

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od ksoft »

Ahoj

No nevim co bych ti na to řekl. Ale když ho znaš již dlouhu dobu a nikdy nic minulosti neudelal tak je taky menši pravdepodobnost že by měl selhat. Koukni do jeho minulosti co jineho ti zbejva. A pedofilne orientovany muži zvyčajne jsou ženam verny nemaji milenky atd.. To že jse mu libi holčičky ješte nič neznamena proste taky je život. Nekdo ma to štesti že se narodi bez pedofilie a nekdo ne a musi jse stym nejak naučit žit.
To že sexualny život vam moc nefunguje muže bejt spusobeno i tov orientaci.

Jedine co vam zbyva je jse snim promluvit o tom ale takovim spusobem aby jse nelekl.
Proste ho ujistite že ho mate radi a na orientaci nesejde,
A ješte takova věc co by pomohlo vo vašom sexualnom živote je že by ste spolu koukali na fota co by ho navnadilo na sex s vama. I když to možna zni uchylne ale jemu by to pomohlo a vam taky.

Bolo by toho vic co napsat ale ja nejsem pisatel.
Rodinu jsem měl taky i deti a dalo jse to zvladnout.
Uživatelský avatar
Ji.
Nový člen
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 20
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: jak Alenka v říši divů
Příspěvky: 6
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od Ji. »

Díky za odpovědi...
byla bych ráda, kdyby jich klidně i přibilo.

Jistě, že se do počítače nikomu neleze, ale máme jej společný, prostě v té první chvíli jsem nechtěla nic objevit. - No pak jsem to chtěla pochopit.

Trochu jsem už vychladla, myslím, že je to na něm, jestli se mi někdy bude chtít svěřit...

Miluji ho a jsem celým srdcem přesvědčená, že on miluje mne.

Možná na to opravdu narazil náhodou, možná ne... to je jeho věc, jeho soukromí do počítače se člověku neloze) a vím o sobě jedno - pokud se mezi námi momentálně nic nezmění (a o tom pochybuji), dokážu na to časem zapomenout.

Pokud o tom nebude chtít mluvit, nebudu na to myslet a uvidíme jak to celé dopadne.

Jo jak píšeš, web mi sakra hodně pomohl v první chvíli jsem se dost lekla, když jsem ty obrázky viděla.

Jistě, že bych s ním toto téma ráda otevřela i já měla kdysi tajemství před světem a moc mi pomohlo, když jsem mu ho svěřila - aniž bych věděla jak mě to trápí - uvědomila jsem si to až když to bylo pryč. A dnes vím, kdykoliv mě přepadnou stíny minulosti, můžu mluvit s ním... ¨

Ale i já jsem mluvila, jen že jsem sama chtěla. ....
Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od Silesia »

Za sebe myslím že šťastný s tebou být může. Zivot není jen o sexu ale i o společnosti toho s kym je nám fajn.

jak dojde kr svěření to je různé u mě obvykle ve chvíli kdx je mi přišerně a potrebuju aby mě někdo poslouchsl.

děti jsou složitější otázka.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Silesia za příspěvek:
Ji.
Uživatelský avatar
(Q)

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od (Q) »

Jestli ho miluješ nic mu neříkej. Je to divný ale nemusel by to unést, že to víš. A jestli chceš vám pomoct dej mu děti. Protože hodně pedofilů bere vlastní děti jako naplnění a možná bude nejlepší táta na světě pro tvé děti:-).
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od Kasz »

(Q) píše:Jestli ho miluješ nic mu neříkej. Je to divný ale nemusel by to unést, že to víš. A jestli chceš vám pomoct dej mu děti. Protože hodně pedofilů bere vlastní děti jako naplnění a možná bude nejlepší táta na světě pro tvé děti:-).
No, být jeho manželkou, asi bych s ním chtěla o tom promluvit. Naplnění to pro něj být může a nemusí, stejně tak to, že bude nejlepší táta - může a nemusí jím být. Jestli ho miluje, tak ho nekopne do.... ale téma, pokud to bude považovat za důležité, citlivě otevře.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Ji.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Návštěvník

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od Návštěvník »

No pokud to chceš říct nejprve si tedy otestuj terén. Řekni mu, že jsi náhodou našla tuhle stránku a vůbec netušila o pedofilech to jak ne všichni jsou zlý. Vůbec by ti nevadilo kdyby tvůj partner byl uvědomělí pedofil jako lidi na tom čepku. Lepší než to na něho vybalit rovnou. Na mě když to žena vybalila byl jsem tři dny pryč s provazem v batohu.....
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od Myš »

Nejdříve bych rád vyjádřil díky Vám, milá J., jelikož ať už manžel pedofilem je nebo není, zastáváte k celé věci velmi rozumné a zodpovědné stanovisko. Kéž by každý pedofil ve svazku manželském, nebo jiném partnerském vztahu, měl doma tak rozumného partnera.

K věci. Všechny otázky už jsou velmi dobře zodpovězené a já se jenom musím k přidat názoru, že šťastní spolu být skutečně můžete. Vždy to ale záleží na mnoha faktorech a to, že je váš partner možná pedofil, je jeden z nich.

Co se dětí týče, nejednalo by se prvního pedofila, který by měl dítě. Osobně věřím v to, že pedofilie a rodina se nevylučuje, ale vždy záleží na konkrétní osobě. Být Vámi, v případě zakládání rodiny bych chtěl o tématu pedofilie s manžele mluvit a vědět, na čem jsem a jak se k tomu staví on sám. Situace se k tomu hledá těžko, ale raději nic neuspěchejte a pěkně si otevření tématu srovnejte v hlavě. A naťuknout jen tak téma také může říci dost o tom, jak bude partner reagovat.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Myš za příspěvek:
Ji.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Ji.
Nový člen
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 20
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: jak Alenka v říši divů
Příspěvky: 6
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od Ji. »

Děkuji, děkuji Vám všem.
Zodpovědné stanovisko, ani ne... ale už jsem s ním prošla horším obdobím... opravdu doba kdy jsme neměli sex (nebyla příležitost.... ikdyž ta se přece vždycky najde . prostě se nenašla) a i jiné. Tehdy jsem si musela ujasnit, zda chci nebo nechci s ním být v dobrém či zlém...
a chci.
a vážně existence tohohle webu... ukazuje mi to, že Pedofil, tak jak ho znám z TV, je spíš něco jako mediální nepřítel společnosti. Jsem učitelka a náhle je mi docela milá představa, že by se mnou pracoval nějaký ten pedofil :) možná si to naopak mám teď trochu sklon idealizovat.

Chápu, že je to všechno o konkrétním člověku a tím víc, pak se podívám na svého přítele, muže s kterým jsem již prošla mnohým zlým a dobrým a vím, co je za člověka. Vím, že ho znám. Vím že by mi neublížil a on ví, že až se nám jednou podaří to miminko neublížil by mu. Ikdyby chtěl.

Jak tu někdo z vás napsal, nikdy neříkej nikdy, chápu to. A on by mi určitě žádné nikdy neslíbil, ale já ho znám. Kdybychom měli dceru a kdyby na ni třeba jen sáhl, pak by si šel urazit ruce. Je to citlivý, ale velmi zásadový člověk.

Mám sklon říct, že mu chci odpustit všechno, ale není co odpouštět, jako by mi on měl odpouštět, že se občas kouknu na fotky, kde muž svazuje nebo bije ženu...
Možná teď když tomu MOŽNÁ trochu rozumím, tomu co se děje v něm (MOŽNÁ....) cítím se trochu sebejistěji v mé lásce k němu. ale nic se na ní nemění, miluji ho a milovat budu. Toužím po tom, abychom spolu tohle tajemství mohli sdílet.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ji. za příspěvky (celkem 2):
Kasz, Silesia
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od simgiran »

Já bych doporučil něco jako Návštěvník. Možná není nejlepší vzít přímo tento web. Alespoň ne primárně. Najít si nějakou záminku, něco, na cos náhodně narazila, kde se píše o pedofilech, najít si něco, kde se nepíše o pedofilech negativně, zkusit to vzít třeba jako téma rozhovoru, pokud někdy mluvíš se svým partnerem o věcech, co se dočteš, co ti přijdou zajímavé. Prvně ukázat nějaké pochopení pro pedofily, že víš, kdo pedofil je, že nevidíš důvod je odsuzovat pro jejich orientaci. Zjistit si, jak bude tvůj přítel reagovat. A nechat mu trochu čas. Možná zareaguje pozitivně, možná se bude tvářit, že ho to moc nezajímá, může se stát, že i řekne něco proti pedofilům, může se stát, že se bude bát podezření. Ale netlačil bych na něj, zeptal by se ho kdyžtak jen, proč má takový názor. Bylo by dobré, aby ho to mohlo navést na nějaký zdroj o pedofilii pro případ, že by sám se sebou nebyl vyrovnaný. Může to být tahle stránka, kde ale může najít toto vlákno, pokud nevadí angličina, tak třeba stránky virped.org (když zkusíš hledat pedophilia Virped James Cantor, tak určitě najdeš něco o pedofilii od sexuologa a ještě budeš mít záminku zmínit ty stránky). Pokud je s tím vyrovnaný, tak se může chtít svěřit, jen si třeba není jistý, jak to přijmeš, když to téma nějak otevřeš a ukážeš, že proti pedofilům nic nemáš, tak se ti třeba svěří za nějaký čas sám od sebe.

Sám, když jsem říkal někomu, že jsem na kluky, jsem si hledal záminky, posloužila mi třeba kniha Štěně bez oušek. ("Četl jsem tady tu knížku, je fakt dobře napsaná, je o pedofilovi a autor je pedofil, co si o tom myslíš?")
Tito uživatelé poděkovali autorovi simgiran za příspěvek:
Ji.
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od Jednorozec »

1) Opravdu je to možné? Aby byl se mnou "šťastný"?

Ano může být šťastný, Jde o to, že u každého páru "sexuální fascinace" tj to co člověka zblbne na začátku stejně po krátké době zmizí a pak je důležité zda se vyvine přátelství a zda si oba dokáží sebe navzájem vážit...

2) Co děti, vy pedofilové (to je ale tvrdé slovo), máte je - své vlastní děti? My je totiž doopravdy chceme, pracujeme na nich, ikdyž je to obtížné.
Děti dokáží pedofila učinit šťastného, je to pro něj často naplněním života. V naprosté většině vlastní vychovávané děti pro pedofila nejsou sexuálním objektem , případně k nim má blok, existuje k tomu i medicínské vysvětlení... (ale není to jistota jako nic na světě)


3) Třetí otázka je nejtěžší a nejdůležitější, nemám ráda tajemství - zejména, když o něm vím a musím dělat že ne.

No tohle je hodně těžké, to že jsi ho "šmírovala" ho může docela ranit, naštvat atd. Záleží na tom člověku. Možná by bylo lepší ho nějak přimět aby se svěřil sám. Třeba pokud by věděl, že o pedofilech víš a že víš co to znamená a že je (tedy ty slušné) podporuješ atd.. (nechám na tobě jam nu to naznačit)..
Společné tajemství vás dva naopak může docela sblížit...
A mimochodem pokud ty pomůžeš s jeho "odchylkou" nevidím důvod, proč by on nechtěl později pomoci s tou tvou :0)

Ještě bych dodal, že plnoštíhlejší postava může u některých pedofilů navozovat dojem dětské postavy, samozřejmě každý má jiný vkus 1/20 lidí se líbí baculaté 1/20 vychrtlé a většině něco mezi tím. Důležitější je pro většinu mužů spíš poměr mezi pasem boky a poprsím než "váha"....

ps. co ho (přítele) nasměrovat na naše stránky?
Naposledy upravil(a) Jednorozec dne neděle 26. 1. 2014, 22:09:46, celkem upraveno 2 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jednorozec za příspěvek:
Ji.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od Kasz »

J. píše:Jsem učitelka a náhle je mi docela milá představa, že by se mnou pracoval nějaký ten pedofil :)
A nejsme náhodou kolegové? :) To by byla náhoda. :) Kdyby jsme byli aspoň ze stejného města...
J. píše:možná si to naopak mám teď trochu sklon idealizovat.
S idealizováním opatrně, pedofilové jsou úplně stejní lidé jako ostatní, jsou tedy mezi nimi lidé velmi různí, dobří i méně dobří. Stejně jako všichni ostatní lidé...
J. píše:Kdybychom měli dceru a kdyby na ni třeba jen sáhl, pak by si šel urazit ruce. Je to citlivý, ale velmi zásadový člověk.
Přesně tohle jsem říkal mamce Markétky, když jsem se jí svěřil - že kdybych měl na Markétku křivě šáhnout, jdu okamžitě poté skočit z jejich balkónu v 6. patře.
J. píše:...ale nic se na ní nemění, miluji ho a milovat budu. Toužím po tom, abychom spolu tohle tajemství mohli sdílet.
Jak už tady psal Myš, co by mnozí z nás dali za takovou partnerku! Doufám, že jsem teď takovou našel, ale to ukáže až čas. Každopádně díky za Vaše slova!

Svěřil jsem se kolegyni ve škole, a vlastně reagovala... tak, že z její strany se vůbec nic nezměnilo. Měli jsme už předtím dobrý vztah, a ten se svěřením prohloubil. Nikdy jsem od ní nezažil ani jedinou nevhodnou poznámku, ani jeden podezřívavý pohled, nic. Jsem za ni moc rád a mám ji moc rád. A i ve škole je mi po svěření mnohem lépe, když vím, že je tam člověk, který vše ví.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Ji.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Ji.
Nový člen
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 20
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: jak Alenka v říši divů
Příspěvky: 6
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od Ji. »

Kasz... kolegové nejsme určitě, pracuji ve škole, kde jsou samé baby. Když se nedávno jeden muž u nás pokusil získat místo dělaly jsme si srandu že vypadá a je to tak leda bláznivý pedofil a kdo ví co by se nestalo kdyby nastoupil (Ten muž byl fakt divnej... a my nevěděly o čem melem... neuražte se tu nikdo, prosím.)
a do nedávna bych opravdu byla asi vyděšená, když by mi někdo řekl, že má pedofilní skolny a pracuje ve školství nebo s dětmi. Tohle všechno mi dost otevírá oči a mrzí mne, jaký je většinový pohled na tuhle problematiku.
Mám mezi známými dost různě zaměřených lidí (S-D, homosexuálové jak muži tak ženy) a opravdu by mě nikdy nenapadlo, že s pedofily je to podobné že jsou to normální lidé co se ovládají... dost se stydim, za všechno co jsem nevěděla. Ale dnes by mi bylo ctí znát někoho s temito choutkami a moci s ním o tom mluvit.

Jsem opravdu ráda, že jsem našla tohle f´orum (nejen web), díky kterému mám možnost mluvit s živými lidmi (ikdyž komunikace dost internetová).
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ji. za příspěvky (celkem 4):
Kasz, Teenbl, Silesia, Myš
Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od Silesia »

Pedofil je jen člověk, má sve chyby, má své nedobré stavy.

co je hodně zlé, je když přijde deprese. V takovém stavu je nejlepší se dětem faakt vyhýbat a je dobře mít někoho, kojmu můžu říct jak mi je, kdo mě udrží nohama na zemi a podobně.
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od Daniel »

Ahoj Ji,

pokusím se odpovědět na tvůj příspěvek z pozice heteroseuálního pedofila, kterému je 38 let, 12 let žije ve spokojeném manželství a má sedmiletou dceru.
Ji. píše:Vždycky jsem měla pocit, že ho tak úplně nerajcuju, jako dřív jiné muže. Dávala jsem to za vinu tomu, že jsem asi moc tlustá, po čase, kdy jednu dobu stagnoval i náš sexuální život (nespali jsme spolu jednou minimálně dva roky v kuse), jsem začala uvažovat o tom, zda není gay.
Mě samotnému se dospělé ženy líbí, pokud jsou malé postavy (maximálně 150 cm, já mám 177) a vypadají mladší než jsou ve skutečnosti. Myslím, že ani menší obezita by mi nevadila, naopak se mi nelíbí, když jsou ženy příliš hubené a líbí se mi, když mají hezký zadeček. Líbí se mi malá prsa. A líbí se mi absence ochlupení, ale tomu se dá trochu dopomoci ;). Ale nemůžu mluvit za tvého přítele, osobní vkus každého člověka je jiný.

Také jsem v manželství zažil období, kdy jsem spolu několik měsíců nespali, ale bylo to období, kdy naše manželství procházelo krizí a kdy jsem dokonce už i přemýšlel nad formulací žádosti o rozvod. Díky Bohu, je to za námi. Obecně můžu říct, že pokud jsme v manželství měli sexuální problémy, většinou byl skutečný problém někde jinde, ale sexuální život byla první věc, na které se to projevilo, sex prostě fungoval tako takový "lakmusový papírek".
Ji. píše:Zběžně (celý dnešní den) jsem prošla váš web a něco málo z fóra. .... tak nějak jsem došla k názoru, že pokud je pedofil, zdá se mi to lepší, než kdyby byl homosexuál. ;)
Je pravda, že život s většinovou sexuální orientací by byl v některých ohledech jednodušší. Ale když už jsem se narodil s odlišnou sexualitou, tak heterosexální pedofilie je z mého pohledu ještě to nejlepší, co jsem si mohl "vylosovat". Pořád je to totiž heteroseuální orientace a líbí se mi nejenom malé dívky, ale i dospělé ženy a jsem schopen se zamilovat jak do sedmileté dívenky, tak do dospělé ženy. Pravda, přitažlivých dospělých žen jsem za svůj život potkal málo, jestli správně počítám, tak tři. A tu nejhezčí jsem si vzal :)

Pedofilie navíc přináší do života jednu velmi pozitivní věc a to lásku k dětem.
Ji. píše:1) Opravdu je to možné? Aby byl se mnou "šťastný"?
já jsem totiž opravdu nešťastná kdykoliv přemýšlím o tom (i dříve), že ho nedokážu zcela uspokojit.
Pokud můžu mluvit z vlastních zkušeností, štastný s tebou být může.

Nicméně nemůžu nezmínit jednu bolestivou věc, týkající se sexuálního života. A totiž, že sexuální touhy pedofila nikdy nemohou být stoprocentně naplněny. Mohou být naplněny na 95,8% ;), ale těch 4,2% vždycky budou chybět. A není to moje chyba, není to ani chyba mojí manželky, prostě to tak je. Přijmout tuto pravdu pro mě osobně byla jedna z nejbolestivějších věcí v životě a udělal jsem to vlastně teprve minulý měsíc. Ale bylo to nutné. Protože čím dříve si to člověk přizná, čím dříve si uvědomí, že touží po něčem, co nikdy nemůže a nebude mít, tí dříve se s tím naučí žít. A tím menší je také riziko, že v životě provede nějakou hloupost.

Nicméně život nejsou jen sexuální potřeby, ale i emocionální, a ty naplněny být mohou. Obzvlášť pokud se podaří a budete mít děti. A pokud to bude dcera, pak to bude ten nejštastnější člověk na světě :)
Ji. píše:2) Co děti, vy pedofilové (to je ale tvrdé slovo), máte je - své vlastní děti? My je totiž doopravdy chceme, pracujeme na nich, ikdyž je to obtížné.
nemusím se bát, že by někdy nějakému svému dítěti ublížil, i přesto, že s ním bude denně v různých situacích... že ne...
Psal jsem nějaké zkušenosti v tomto vlákně. Jestli si to ještě nečetla, můžeš se podívat na příspěvky.
Ji. píše:3) Třetí otázka je nejtěžší a nejdůležitější, nemám ráda tajemství - zejména, když o něm vím a musím dělat že ne.
Četla jsem tu o pedofilech, kteří to o sobě řekli známým, někteří i manželkám... a já bych tolik o tom s přítelem chtěla mluvit, ty dvě otázky výše moci položit jemu a slyšet na ně jeho odpověď...
Jak se to stalo, že jste se svěřili?
Manželce jsem o sobě řekl ještě před svatbou a začátkem společného života. Byl to pro mě asi nejtěžší comming out v životě, chtěl jsem jít to říct, ale bál jsem se a nevěděl jak. Dopomohla tomu náhoda. V noci jsem měl sen plný nahých malých holčiček a neuvěřitelně mě to ten den rozhodilo. A když jsem odpoledne jel svoji nastávající navštívit na ubytovnu, kde bydlela a vyrazili jsme spolu na procházku, poznala, že se mnou něco je a začala se ptát. Tak jsem to na ní vysypal. Sám jsem tentkrát neměl ve svojí sexuální orietaci jasno a některé věci jsem ani sám sobě nechtěl přiznat, tak jsem slovo pedofil nepoužil, prostě jsem jí řekl, že se mi líbí malé holčičky a co se mi v noci zdálo.

Když jsem se vzali a začali spolu žít, zažil jsem dokonce krásné období, kdy mi malé holčičky zcela vyšuměli z hlavy a já si myslel, že jsem se uzdravil. Bohužel to byl asi největší omyl mého života. Když se to po čtyřech letech vrátilo zpátky, zastihlo mě to nepřipraveného a v jedné rizikové situaci jsem málem někomu hodně, ale opravdu hodně ublížil.

Tahle zkušenost byla pro manželku hodně bolestivá. Až mnohem později jsem se dozvěděl, že úplně nepochopila, co jsem jí před svatbou vlastně říkal. Později mi dokonce otevřeně řekla, že kdyby jí to došlo, že by z toho vztahu vycouvala. Na druhou stranu mi ale řekla, že po těch letech mne zná a ví, že mi může věřit. Nedávno mi dokonce řekla, že mě má ráda, i když jsem úchylák. Pro mě osobně to bylo krásné vyznání lásky :) Pravda, slovo úchylák by někoho mohlo urazit, ale já vím, že ho použila, protože slovo pedofil má z nějakého důvodu zábrany vyslovit nahlas. Důležité bylo sdělení, že mě má ráda takového, jaký jsem.

Pokud o tom budeš se svým přítelem mluvit, bude to dobře. Pedofil má potřebu se svěřit a má potřebu obdržet od blízkého člověka jeho důvěru. Navíc je možné, že on sám si některé věci nechce přiznat, tak jako kdysi já. Pokud to je jeho situace a pokud mu pomůžeš jeho stav pojmenovat, prokážeš mu tím velkou službu. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že nejnebezpečnější je pedofil, který to o sobě neví, nebo nechce vědět, a není připravený na rizikové situace.

Myslím si, že v diskuzi jsi dostala dost tipů, jak začít. Možná ti pomůže náhoda, tak jako kdysi pomohla mě. Ale náhody přejí připraveným. Co je nejdůležitější, je ujištění, že ho máš ráda a že jeho případná odlišná sexualita není překázkou vašeho vztahu.

V závěru příspěvku píšeš o zmatku v hlavě, musím říct, že na mě působíš dojmem člověka, který to bere klidně a věcně. Máš můj obdiv.

Daniel
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvek:
Ji.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ahoj Ji. :)
Možno...Niekedy raz v budúcnosti by som chcel mať takú ženu ako si ty. Myslím, že vačšina žien, keď to zistí koná hystericky a rieši to rozvodom. Ti aj napriek tomu čo si zistila sa snažíš si zachovať chladnú hlavu a uvažuješ logicky. To si nesmierne na tebe vážim :)
To najdoležitejšie už povedali kolegovia tak prejdem k otázkam :)
Ji. píše:1) Opravdu je to možné? Aby byl se mnou "šťastný"?
já jsem totiž opravdu nešťastná kdykoliv přemýšlím o tom (i dříve), že ho nedokážu zcela uspokojit.
- pokud jsem he dříve na to ptala, smál se, že si vsugerovávám hlouposti a že to tak není
To závisi od káždého znás. Každý sme individuálny. Aj keď sme pedofilovia, každý sme iný. Takže je možné aby bol stebou štastný. Ja napríklad nechcem vstupovať do manželstva už koli tomu že sa mi páčia deti a cítim lásku k nim. Musel by som jej povedať pravdu predtím než by sme sa zobrali, lebo by som nedokázal žiť stim pocitom, že ju klamem. A záruku, že na mna nezavolá fizlov nemám. Nedokázal by som jej dať ani trošku lásky, pretože milujem deti. O sexe ani nehovorím...ale to je už iná téma :)
Ji. píše:2) Co děti, vy pedofilové (to je ale tvrdé slovo), máte je - své vlastní děti? My je totiž doopravdy chceme, pracujeme na nich, ikdyž je to obtížné.
nemusím se bát, že by někdy nějakému svému dítěti ublížil, i přesto, že s ním bude denně v různých situacích... že ne...
Pedofilovia mávaju rodinu, deti. Málokedy sa stane, že otec-pedofil ublíži svojmu dietatu.
Deti nemám ani ženu. Je mi teprva 19 :)
Ji. píše:3) Třetí otázka je nejtěžší a nejdůležitější, nemám ráda tajemství - zejména, když o něm vím a musím dělat že ne.
Četla jsem tu o pedofilech, kteří to o sobě řekli známým, někteří i manželkám... a já bych tolik o tom s přítelem chtěla mluvit, ty dvě otázky výše moci položit jemu a slyšet na ně jeho odpověď...
Jak se to stalo, že jste se svěřili?
Neviem..na mna by zabralo citové obmakčenie... samozrejme ze by som zapieral..ale keby som videl že to nemá zmysel že ajtak to už o mne vie a ma dokazy a videl by som na nej že to myslí uprímne.. tak by som to na nu vybalil..

Ja by som začal postupne by som niečo pozitivne o nich hovoril každy den niečo jednu - dve vety ..až nakoniec by sa začal zaujimať o to aj on..a robil by som to dotial pokial by to na mna nevybalil...tak by som mu potom povedal že som to vedel už davnejšie len som chcel vedieť pravdu :)
Uživatelský avatar
Ji.
Nový člen
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 20
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: jak Alenka v říši divů
Příspěvky: 6
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od Ji. »

:o)
Daniel:
tvůj příběh o dceři, o tom jak chtěla abys ji podrbal záda a dál, sklánim se, byla jsem napětím bez sbebe jak to dopadne a někdo to tam psal: Nejen žes zvádnul celou tu situaci, tak jak byla, ještě si z toho pro ni uděla neuvěřitelně vhodnou přenášku a obezpečnosti. Ještě jsem to vlákno nedočetla, ale těším se, ža se dozvím jak to dopadlo s adopcí. Věřím, že bys s ničím mít problím nemusel - vždyt se držíš dál od kamarádek tvé dcery a to tvá druhá dcera bude jistě také :D
a to klidné a věcné uvažován í- to je jen kamufláž. Ikdyž klidná asi jsem.

Mathias:
Jen nejásej, že bys chtěl mít takovou ženu jako jsem já... určitě bys nechtěl, pořád nad něčím uvažuju a přemýšlím.


Díky za další odpovědi a názory.
Uživatelský avatar
ksoft

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od ksoft »

Co je take zvlašne na sahani deti kdekoliv ...
Ja sahal nekolik let spal snim akoupal je a nevidim na tom nic zvlašnyho...
Uživatelský avatar
Tony
Registrovaný uživatel
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 205
Dal: 51 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Re: Prosím o radu, můj přítel má rád malé dívky?

Nový příspěvek od Tony »

Ji,
važ si svýho partnera, i když ho nedokážeš plně uspokojit po sexuální stránce a on tebe možná taky ne, po citový stránce těžko najdeš někoho vděčnějšího. Jako pedofil musí být rád za partnerku, se kterou si rozumí a která se přenese i přes jeho nedokonalosti. Váš vztah musí být založený čistě na důvěře a porozumění, toho si podle mě musí cenit a nechtěl by o přijít vztah, jaký by těžko našel jinde.

Byl bych ale opravdu opatrný na nějaké vyptávání. Nechceš, aby si myslel, že jsi ho šmírovala, to jsi ale v podstatě dělala. Osobně bych to považoval za velký zásah do soukromí, partnerka nepartnerka. Jestli je zvyklý to celý život skrývat, může být na soukromí hodně háklivý. Snažil bych se spíš navodit takovu důvěrnou atmosféru, aby se ti svěřil sám. Co třeba svěřit se mu první se svou úchylkou, pokud o ní neví? Jestli se ani tak nesvěří, kdo ví? Třeba to ani nepovažuje za problém, který by vůbec musel řešit.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti