otec a dcera

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: otec a dcera

Nový příspěvek od Daniel »

O víkendu jsem měl jeden úžasný zážitek s dcerou, o který bych se s vámi rád podělil.

Začalo to ráno snad nejhorší hádkou, jakou jsme s manželkou za celou dobu našeho manželství měli. Poprvé se stalo, že během hádky letělo vzduchem nádobí. Nebojte se, neházeli jsme po sobě. Prostě jsem si na okamžik nevěděl rady se svými emocemi, tak jsem třískl o podlahu tím, co jsem zrovna držel v ruce, byl to můj hrnek na čaj. Když jsem pak třesoucíma rukama zametal ze země střepy, tak jsem si v duchu říkal, že to stejně moc nepomohlo, a že jsem se raději měl jít projít ven.

Když jsem se trochu uklidnil, požádal jsem manželku o rozhovor. Odmítla. Následující půl den jsme se sobě vyhýbali a nemluvili na sebe. Nepřišel jsem ani ke společnému obědu. Odpoledne manželka sice učinila pokus se mnou mluvit, ale to už jsem zase neměl zájem já.

Asi bychom na sebe zarytě mlčeli dodnes a asi bych si už peřinu a polštář přestěhoval do pokoje pro hosty, kdyby se večer iniciativy neujala naše sedmiletá dcera (byla přítomna raní hádky). Napřed šla za maminkou a zeptala se, jestli se už omluvila tatínkovi. Pak přišla s podobnou otázkou za mnou. A když dostala negativní odpověď, tak mi řekla, že ale za ten rozbitý hrnek bych se omluvit měl.

Lidi, můžete ignorovat manželku, která vás tak neskutečně vytočila a kterou byste nejraději poslali do háje a do konce života ji neviděli. Ale sedmiletou holčičku, která se na vás tak krásně dívá a říká vám něco s úžasnou dětskou přirozeností a samozřejmostí, tu prostě ignorovat nejde. Alespoň ne pokud jste pedofil. A nejhorší byl její naprosto nevinný výraz v obličeji. Věřím, že si ho dobře umíte představit. Ten nevinný pohled vás během vteřiny dokáže odzbrojit a sebrat vám i ty poslední zbytky falešné hrdosti, které jste měli připraveny na svoji obranu.

Ještě okamžik jsem se díval do jejích krásných modrých očí a pak se jí tiše zeptal, jestli si opravdu myslí, že bych se měl mamince omluvit.

Přikývla.

Šel jsem se omluvit.

Až mě samotného překvapilo, jak to bylo jednoduché.

Nakonec jsme si s manželkou v klidu sedli, rozebrali ranní hádku, a shodli se, že to byla hádka o blbost, a že skutečným problémem je něco, co se kupilo už delší dobu a do čeho se nám nechtělo pouštět. A pokusili se to otevřít a najít nějaké řešení.

Když jsme skončili, šli jsme oba do pokojíčku za dcerou. Našli jsme ji za psacím stolem, jak si kreslí obrázky. Když jsme jí oznámili, že jsme se udobřili, objala nás a oběma nám dala pusu. Pak jsme se společně pomodlili.

No a na závěr modlitby mi dcera připomněla, že jsem zapomněl Ježíše poprosit za odpuštění za ten rozbitý hrnek :D

Z toho plyne varování, výchova děti může být nebezpečná věc ;). Může se totiž snadno stát, že to malé dítě, které ještě ani nemá řidičský průkaz, nezná obvod zeměkoule a nechápe smysl formuláře daňového přiznání, tedy že to vaše dítě prokáže, že má více rozumu, než dva dospělí dohromady. Že vám připomene všechny morální hodnoty, které jste se mu snažili předat. Že vás samotné zahanbí a uštědří vám lekci pokory.

Mít děti je prostě super. A i když vás občas dokáží pěkně pozlobit, jsou to ty nejúžasnější bytosti pod sluncem.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvky (celkem 6):
Myš, MR_Xguard, Marketa, efix, Tony, Deda
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: otec a dcera

Nový příspěvek od Kasz »

Danieli, můžu se zeptat, o co nebo proč jste se pohádali?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: otec a dcera

Nový příspěvek od Daniel »

Kasz píše:Danieli, můžu se zeptat, o co nebo proč jste se pohádali?
Jak jsem psal, hádka začala o blbost. Byla to taková maličkost, že večer, když jsme se usmiřovali, nám ani nestálo za to se k tomu vracet.

Skutečný problém byl někde jinde. Byla to jistá averze, která se hromadila už delší dobu. Problém je, že pokud to člověk nezačne včas řešit, ale hromadí to v sobě, stačí potom málo k tomu, aby vybouchl. A pokud se při takovém výbuchu dlouho potlačované emoce vyvalí na povrch, tak to stojí za to.

Omlouvám se, že nejsem sdílnější, ale považuji to za naši osobní věc, a byť tady vystupuji anonymně, nechce se mi o tom veřejně psát. Dobrému kamarádovi při osobní rozhovoru bych možná byl ochotný něco říct.

Řeknu jen, že to nesouviselo s mojí sexualitou ani s naším intimním životem.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Deda
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Příspěvky: 197
Dal: 227 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Re: otec a dcera

Nový příspěvek od Deda »

daniel píše:O víkendu jsem měl jeden úžasný zážitek s dcerou, o který bych se s vámi rád podělil.
Ahoj Dane, děti dokáží být opravdu bezprostřední a s nevinným pohledem dokáží říct dospělému i krutou pravdu. Dokáží stmelit rozpadající se vztah v rodině, dokáží být tím nejlepším rozhodcem různých sporů. Jejich bezprostřednost a dětsky upřímný pohled je odzbrojující. Věřím tomu, že dcerka i nadále bude pojidlem při různých nesrovnalostech mezi vámi, rodiči. Dej dcerce za mne pusu a poděkuj jí za to, že je taková jaká je. Chci upřímně věřit, že bouřkové mraky ve vaší domáctnosti jsou již navždy rozehnány větrem dětské nevinnosti a když se nějaký mráček na čisté obloze nečekaně objeví vzpomenete oba na dcerku a hned se vše přežene. Moc vám držím pěsti Děda
Naposledy upravil(a) Kasz dne neděle 2. 2. 2014, 11:55:18, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplněno [/quote].
Tito uživatelé poděkovali autorovi Deda za příspěvek:
Daniel
Uživatelský avatar
litllem66
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 40
Příspěvky: 27
Dal: 3 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: otec a dcera

Nový příspěvek od litllem66 »

Mám dceru, které jsou 4 roky---také mě vzrušuje, i když to není můj preferovaný věk. Každopádně nemám s tím žádný problém, dceři bych v životě neublížil - takový prostě nejsem. Žádná kontrolka se mi sice nerosvicuje, jako Danielovi, a jsem tomu rád.
Nemám problém dceři umýt genitálie, sama to totiž ještě pořádně neumí, ani jí pipinku namazat krémem, koupat se s ní ve vaně a tak dále.....vše je prostě ve vztahu dcera otec. Nemám žádné sexuální představy s mou dcerou. Naopak si to užívám, protože vím, že tím dceři nijak neublížím a nikdy nepřekročím hranici. A co se týče erekce, tak tu mám skoro furt,(ráno když se probudím a večer když jdu spát :D ) dcera si toho samozřejmě nevšimne, protože to nezná. Moc se těším, až si bude domu vodit kamarádky. Samozřejmě, že mě budou vzrušovat, no a co? Jsem prostě takový, každopádně jim nikdy neublížím. Prostě budu jen šťastný, že je vidím, a když budou u nás běhat v kalhotkách nebo v pižamu, nebo dokonce nahý, tak budu jedině rád, ale nabádat je k tomu fakt nebudu, prostě vše jen přirozeně.

Jednou jsem byl u kámošky v létě, měla 11 letou dceru (teď 12 let), všichni byli venku na terase a já byl s Ivuškou v pokojíku, měla dlouhé šaty a pod nimi tričko s krátkým rukávem. Hráli jsme si postavičkama od kindervajíčka. Měli jsme na zemi takovou obrovskou hromadu, postaviček. Ona najednou, že jí je teplo a šaty si sundal....najednou tam byla jen v průhledných kalhotkách a s bílým úzkým tryčkem...byla to pro mě snad nejšťasnější chvilka v mém životě ( když do toho nepočítám narození dcery ). Seděla tam u těch hraček jen v kalhotkách s krátkým tryčkem, samozřejmě nohy furt roztažené a já byl v sedmém nebi, přál jsem si, aby tahle chvíle neskončila. Nikdy by mě však nenapadlo jí ke svlékání nabádat, nebo na ní sahat. Prostě jsem jen využil situace, která náhle nastala a jen jsem pozoroval (erekci jsem neměl, umím to ovládat, když chci :D )....bylo mi ale trapně, když se tam najednou objevila její máma a říká proč jsi tu jen v kalhotkách :D...ale pohoda, nikdo neviděl, že se furt koukám TAm :D....

Každopádně mám nad sebou absolutní kontrolu a nemám žádné obavy, že bych selhal, proto mi nedělá problém, věnovat se dceři na 110% a jen kvůli své orientci jí připravit o otce, tak jak píše CREEPY---v tom, že mě vzrušuje dcera nevidím problém a vyhýbat se jí kvůli tomu---to je mnohem závažnější problém.

díky za pozornost

Litllem
Tito uživatelé poděkovali autorovi litllem66 za příspěvek:
Gabriel Svoboda
Uživatelský avatar
ksoft

Re: otec a dcera

Nový příspěvek od ksoft »

Hele nevim jestli mě znaš ja delal to same co ty pri koupani holek pak natirani atd...
No pak jse t nejak vymklo kontrole pozor na to když ani nemaš potrebu na ni sahat nekdy je ta zvedavost svine.

A pri tak malem ditku co nema poneti co je nepripusne sahani je to snadny cil.
Vim že pišeš nikdy bys neubliž ale naznaky selhani jsme tam videl pri te jine holke kalhotkach.
Když budou u tebe kamošky holky na noc tak je nejspiš budeš chcit koupat a osahat je to vzrušivejši jak tva dcera jsi tam sahnout.
Pri koupani je to prirozene a dite si rozdil ani nevšimne že se deje neco jinak.
Proste ti zavidim a nepodelej jsi to.
Ja již nemam žadnej vztah s detma zvedavost je svine pamatuj na to.
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: otec a dcera

Nový příspěvek od Daniel »

Měl jsem opět jeden zajímavý zážitek s dcerou, který mne vedl k zamyšlení se nad svým životem. Rozhodl jsem se si svoje zážitky a myšlenky zapsat. Abych nezapomněl a abych se k nim později mohl vrátit. A nakonec jsem se rozhodl podělit se o ně i s vámi.

Nedávno jsem dával dohromady písničku pro dceru k jejím narozeninám. Tématem písně byla myšlenka, že každá dívka je princezna, ať už je bohatá či chudá, ať už je krásná či všední. A dále vyznání, že ona je pro mne mojí malou princeznou, tou nejkrásnější na světě. A přání, aby ji měl každý rád, a aby jednou, až vyroste a dospěje, nezapomněla na své dětské sny.

Uvažování nad slovy písně mělo za následek, že jsem více než kdykoliv předtím začal své dceři říkat, že je krásná a že ji mám rád. A jednou, když jsem ji dával pusu na dobrou noc, a znovu opakoval svá slova, moje osmiletá dcera se na mě podívala a s neuvěřitelnou dětskou přímočarostí a s poučujícím tónem v hlase pronesla: "Taťko, ale bys měl mít rád hlavně maminku. A měl bys to říkat hlavně jí!"

Musím říct, že mě její prohlášení pobavilo. Ale současně mě píchlo u srdce. Tak nějak jsem najednou věděl, že mi řekla něco důležitého. Něco, nad čím bych měl přemýšlet.

Když jsem během následujícího týdne nad jejími slovy přemýšlel, začaly se mi vybavovat některé detaily z našeho života. Třeba to, že dcera se nejraději objímá tehdy, když obejmu manželku. A že když manželce dám pusu, tak většinou nadšeně přiběhne a chce taky. Že ráda dostává malé dárečky, ale vlastně ze všeho je nejraději, když přinesu manželce květinu a k tomu jednu malou kytičku pro ní. A současně se mi vybavil citát z jedné knížky: "Nejlepší věc, kterou můžete udělat pro své dítě, je milovat jeho matku."

A postupně se mi začaly vybavovat další detaily. Třeba že když jako rodina jedeme na výlet nebo na dovolenou, přemýšlím nad programem pro dceru, ale manželku opomíjím. Že mě většinou ani nenapadne vyhradit si dobu, kdy bychom mohli být chvíli sami. A vyrazit třeba na krátkou procházku, nebo do blízké kavárny.

A taky jsem si uvědomil, že zatímco poslední písničku pro manželku jsem napsal před devíti měsíci, tak od té doby jsem stihl napsal šest písní pro dceru a dalších čtyři pro její kamarádky. Pravda, před čtyřmi měsíci na služební cestě jsem sice jeden nápad dostal a začal tvořit, ale píseň dodneška není hotová.

Znám muže, co si po narození dítěte začali stěžovat, že si v rodině připadají tak nějak navíc. Někteří to vyjádřili slovy "na semeno a na výplatu". Je to zvláštní, ale najednou jsem si uvědomil, že vlastně mám tendenci chovat se úplně stejně jako jejich ženy. Že si kolikrát vystačím s dcerou. Pravda, už jsem párkrát zaslechl v okolí, jaký jsem vzorný otec. A nedávno si mi jedna známá posteskla, že o tom, že by se její manžel věnoval svým dětem tak jako já, si může nechat tak akorát zdát.

Ale přeci, kdyby měl někdo v naší rodině důvody žárlit na vlastní dítě, tak by to paradoxně byla manželka. Prostě najednou jsem si uvědomil, že dělám něco blbě. Hodně blbě. A ještě ke všemu to dělám tak očividně, že si to uvědomuje i moje osmiletá dcera.

Když to tak vezmu, vlastně jen dělám to, k čemu mě vede moje přirozenost. Ne, nemyslím si, že jsem člověk, u kterého se zastavil duševní vývoj. Považuji se za rozumného dospělého člověka, který se dovede bavit o vážných věcech, dokáže finančně zabezpečit rodinu, zařídit v domácnosti potřebné věci a dělat plány do budoucna. Ale dětský svět je mi přeci jenom tak nějak bližší. A když si mám vybrat, jak a s kým budu trávit volný čas, instinktivně mě to táhne k dceři. A přes ni i k ostatním dětem.

A přitom ten, komu bych měl být nejvíce vděčný, je moje manželka. Jí vděčím za domov, za rodinu, za moji dceru. Za to, že mi dokázala odpustit a přetrpět se mnou i některé těžké okamžiky. A byla to především její důvěra, která mi pomohla dostat se přes těžké období a se svoji sexualitou se srovnat. Zaslouží si být milována. Zaslouží si, abych jí dával najevo, že je pro mě ta nejkrásnější na světě a že ji mám rád.

Čímž se dostávám k otázce, když ji říkám podobná slova, nelžu vlastně ji i sám sobě? Kdybych se měl podívat se na svět kolem sebe nezaujatýma očima, tak musím konstatovat, že každá druhá sedmiletá holčička je hezčí než ona. Na druhou stranu, jaký je vlastně rozdíl mezi mnou a "normálním" mužem sledujícím módní přehlídku spodního prádla nebo Miss World? Neřekl by něco podobného?

Přitom manželka v mých očích je krásná. A takových dospělých žen, jako je ona, je na tomhle světě opravdu málo. Je to žena, které jsem dal slib. Slib je ji budu milovat a že s ní zůstanu. V dobrém i ve zlém. Dokud nás smrt nerozdělí. To ji dělá jedinečnou. A když ji řeknu, že je nejkrásnější na světě, není to lhaní. Je to spíš něco jako hledání maxima na jednoprvkové množině :)

Využil jsem příležitosti a po delší době vzal manželku na procházka a do kavárny. A i když to bylo těžké, začal jsem s ní hovořit o svých pocitech. Ani pro mě nebylo moc překvapivé, když mi řekla, že to vnímá tak, jak to popisuji. Nakonec jsme si až překvapivě bez nějakých negativních emocí popovídali o tom, co nám v našem vztahu nejvíce chybí a co bychom si přáli změnit.

Po rozhovoru se mi hodně ulevilo. Je to dobře, když si člověk může přiznat vlastní chybu a pokusí se něco udělat pro její nápravu. Došlo mi totiž, že se taky může stát, že jednou, až dcera dospěje, potkám obě dvě v předsíní se sbalenými kufry. Od jedné se dozvím, že odchází hledat lásku, po které tak moc toužila. A od druhé, že je to moje vina, že jsem maminku dlouhá léta přehlížel a že mi to říkala už dávno.

Vím, že mě má přirozenost táhne k něčemu jinému. Takže mi nezbývá, než se vědomě snažit a učit se. Možná to učení bude pro mne trochu těžší, než pro většinu populace. Ale jestli se jednou s manželkou dožijeme společného stáří, a nenaplní se výše popsaný scénář, tak snad budu moci říct, že jsem se učil dobře.

Co říct závěrem? Jak že to napsal Děda? Že děti dokáží být bezprostřední a s nevinným pohledem dokáží říct dospělému i krutou pravdu? Co k tomu můžu dodat, než díky Bohu za to.
Naposledy upravil(a) Daniel dne pondělí 12. 5. 2014, 22:30:36, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvky (celkem 5):
Gabriel Svoboda, simgiran, Kasz, Deda, Marketa
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Deda
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Příspěvky: 197
Dal: 227 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Re: otec a dcera

Nový příspěvek od Deda »

daniel píše:Uvažování nad slovy písně mělo za následek, že jsem více než kdykoliv předtím začal své dceři říkat, že je krásná a že ji mám rád. A jednou, když jsem ji dával pusu na dobrou noc, a znovu opakoval svá slova, moje osmiletá dcera se na mě podívala a s neuvěřitelnou dětskou přímočarostí a s poučujícím tónem v hlase pronesla: "Taťko, ale bys měl mít rád hlavně maminku. A měl bys to říkat hlavně jí!"
Drahý Dane, dcerka ti tou větou dala signál, co ji trápí. Jak si popisoval dál, že je šťastná, když obejmeš ženu, to něco vypovídá. Většina dětí chce vidět lásku kolem sebe, chce jí cítit a prožívat se svými nejbližšími. Podle jejího mínění manželce projevuješ méně lásky, než si dcera představuje, že bys projevovat měl. Vím, že manželku miluješ, víš to ty, ví to i tvoje manželka ale dcerka to vidí svýma dětskýma očima možná trochu odlišně. Dítě si všimne i drobných projevů lásky, obětí, pohlazení, letmého polibku, kytičky darované z lásky, hezkého slova a spousty dalších maličkostí. V prostředí kde je láska cítit a vidět v každodenním shonu je dítě šťastné a cítí se bezpečně. Dcerka vás oba velice miluje, a proto chce, abyste se milovali i vy dva. Mám takový nápad. Pokud budeš skládat další písničku, vyznej se v ní z lásky k manželce i dcerce stejnou měrou. Musí z ní být cítit tvá láska k oběma stejná. Uvidíš, že dcera tuto píseň bude milovat. Máme máj, lásky čas, tak by se taková píseň i hodila. Budu rád, když dáš zprávu, jestli zapůsobila.

Krásný sluníčkový den přeje Děda
Tito uživatelé poděkovali autorovi Deda za příspěvek:
Daniel
Uživatelský avatar
Tsu
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 20
Příspěvky: 99
Dal: 128 poděkování
Dostal: 58 poděkování

Re: otec a dcera

Nový příspěvek od Tsu »

Myslím, že děkuji za všechny příspěvky. Trošku jsem se zamyslel, zda do budoucna budu chtít mít rodinu. A asi chci... :)
Uživatelský avatar
Wydra
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 13
Výkřik do tmy: For All Mankind
Příspěvky: 84
Dal: 12 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Re: otec a dcera

Nový příspěvek od Wydra »

Tak zrovna pro mě je rodina složitější, nepřitahují mě žádné ženské. :D Jenom kutíci a kutíka si za manželku vzít nemůžu. :D :[
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: otec a dcera

Nový příspěvek od Jednorozec »

wydra: Tak když jde obyčejnýma houbičkama nějak zařídit aby člověk viděl ženskou se čtyřma nohama, tak třeba by šlo nějak zařídit aby člověk v partnerovi viděl kutíka ne? :0)
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: otec a dcera

Nový příspěvek od Plyšáček »

daniel píše:Vzpomínám, že tenkrát mnou projela vlna vzrušení a silné nutkání jí vyhovět.
Máš mé díky a hlubokou úctu. To byl test!
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: otec a dcera

Nový příspěvek od Jeremy »

Zas sa otvorilo staršie vlákno a ja sa priznávam, že všetky za radom nečítam, tak iba malý postreh.
daniel píše:A přitom ten, komu bych měl být nejvíce vděčný, je moje manželka. Jí vděčím za domov, za rodinu, za moji dceru. Za to, že mi dokázala odpustit a přetrpět se mnou i některé těžké okamžiky. A byla to především její důvěra, která mi pomohla dostat se přes těžké období a se svoji sexualitou se srovnat. Zaslouží si být milována. Zaslouží si, abych jí dával najevo, že je pro mě ta nejkrásnější na světě a že ji mám rád.
Vďačnosť a láska sú na míle vzdialené pojmy, ale to ti myslím nemusím pripomínať. Sám som sa ešte ako teenager po uši zamiloval do jedného chlapčiska a robil som pre neho, čo som mu videl na očiach. Utrácal som hromadu peňazí na "malé" darčeky a vynakladal všetok svoj čas, ak odo mňa niečo potreboval. On všetko prijímal a hoci bol o dosť mladší, vedel o tom, čo k nemu cítim a prečo to všetko robím, čo si neodpustil demonštrovať občasnými žartovnými poznámkami. Ale necítil to rovnako a ja som sa cítil nejak dotknutý, vlastne som zrejme od neho očakával, že bude o mne premýšlať podobne, ako si to zhrnul ty v citovanom odstavci o vďačnosti. Ale takéto veci človeka učia a ja som sa myslím rýchlo spamätal. Uvedomil som si, že byť milovaný z vďačnosti, to som skutočne nechcel a nič také ani nie je poriadne možné. Verím, že ani tvoja manželka si nezaslúži, aby si jej viviedol niečo také. Čo som chcel ale povedať je to, že všetky tie veci, ktoré pre teba robila a robí, svedčia o jej nesmiernej láske k tebe. A na rozdiel od mojej sebeckej (nevyzretej) lásky, jej láska je vyzretá a nevyčíta ti, že za to nedostáva toľko tvojej pozornosti, ako by si možno zaslúžila. Cez uvedomenie tohto môžeš sám lepšie vnímať, ako ju sám dokážeš milovať a ja verím, že aj miluješ.
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: otec a dcera

Nový příspěvek od Hebeš »

Jeremy píše: pondělí 17. 11. 2014, 0:44:33 Sám som sa ešte ako teenager po uši zamiloval do jedného chlapčiska a robil som pre neho, čo som mu videl na očiach. Utrácal som hromadu peňazí na "malé" darčeky a vynakladal všetok svoj čas, ak odo mňa niečo potreboval.
Pořád něco kupovat dětem může být nebezpečné. Některé děti budou chtít toho kupovat pořád víc a víc a začnou pedofila citově vydírat např. "Ty jsi fakt lakomec, jsi dospělý a máš hodně peněz a ani pizzu nám nekoupíš. Vždyť nás vůbec nemáš rád. Dokáže to, že nás máš rád tím, že pro nás koupíš pizzu".

Nebo "Pokud mi nekoupíš ten lístek, tak se nedostanu včas domů a rodiče mě zmlátí" (ve skutečnosti to nebyl lístek domů, ale k nějakému kamarádovi).

Nebo: "Pokud nám to nekoupíš, už nikdy se s tebou nebudeme bavit."

Nejlepší je, aby děti vůbec nevěděli, že o něco starší kamarád nějaké peníze má.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host