Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1061
Dal: 383 poděkování
Dostal: 715 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od Fx100d »

VANAX píše: Zlyhal. No a čo? Má sa snáď teraz obesiť? Neučí katolícka cirkev, že všetko je možné odpustiť, ak človek úprimne oľutuje a napraví sa?
Ne, odstřelit se nemá, to určitě ne, ale jak píšeš, měl by svých činů litovat a s tím souvisí i to, že se za ně omluví, nikoliv, že bude říkat, že nám nikdy ve svých článcích a příspěvcích nelhal. Ano, zážitky s Terezkou, které nám popisoval byly opravdu pravdivé, jenže zatajil některé jiné a celkově budil dojem, že je nekriminálním pedofilem. Zatajováním některých věcí za účelem vytvoření dojmu, že je něco jinak než tomu je ve skutečnosti považuji za lež. Oklamával nás tím a mezi klamáním a lží nevidím žádný rozdíl. Ostatně mám dojem, že lež je v překladu do slovenštiny klamárstvo.

Co se týče mě, také mi chybí omluva za to, že nás klamal celou tu dobu. Velmi mě tím zklamal (a nikoliv poprvé, ve srovnání s tím, jak mě zlamal už v minulosti je však toto milonkrát větší zklamání) a ztratil tím i ten zbytek důvěry co ve mě k němu zůstal a jen tak si jí zpět asi nezíská. Nodsuzuji ho, věřím, že se napraví a dokáže své jednání odčinit (což už vlastně tak trochu udělal tím, že se snažil minimalizovat škody které napáchal a snažil se pomáhat jiným). Nevím, zda je alibistický či nikoliv, ale to co píše, že aktivity pro komunitu dělal proto, aby jiní nebyli vrženi do situace do které se dostal a selhal v ní, může být účelové tvrzení a tato aktivita mohla sloužit právě jako příprava na odhalení -> připravoval si polehčující okolnosti. Netvrdím, že tomu tak je, ale do hlavy mu nevidím a prostě si nemohu pomoci a musím počítat i s tím, že takto nad tím mohl přemýšlet. Je i možné, že jeho motivem bylo obojí najednou, ani to není nemožné. Jelikož jsem po vyplynutí tohoto případu na povrch zjistil, že vlastně celou dobu co ho znám mě oklamával, tak trochu mám podezření, že nás může klamat i v tomto. Nicméně to nevím a v souvislosti s tím, že u mě ztratil důvěru mi to prostě v hlavě leží. Zkrátka by mi bylo milejší, kdyby už od začátku přiznal co udělal aspoň při osobním rozhovoru, kterých se mnou neměl zrovna nejméně, dost často jsme se spolu scházeli. Možná by ale udělal nejlépe, kdyby se po tom všem co se stalo trochu zastavil, napsal nám, že se chvíli odmlčí a sám šel na policii přiznat své činy. Možná by pak dostal jen podmíněný trest. Ale možná je možná a kdyby je kdyby, sám vlastně nevím, jak bych se zachoval v jeho situaci. Když nad tím přemýšlím, říkám si, že bych asi nebyl tak aktivní jako on a asi bych byl daleko pokornější v projevu na internetu. Sebevědomí které z jeho textů vyzařuje se mi zdá dost nepochopitelné.

Ale konec konců mu nemohu upřít, že tím některým lidem pomohl a patří mu za takové aktivity díky, které mu tu lidé vyjadřují a docela chápu, že to dělají právě teď, Flarnytryl potřebuje povzbudit a cítit, že má v někom oporu.

Moc rád bych mu odpustil, ale zatím to prostě nedokážu když vidím, že ani neumí napsat "Kluci, promiňte mi to." Prostě bych raději, kdybych tu viděl téma "Flarnytrylova omluva za to, co se stalo" než nějaké vyjádření, které na první přečtení zní jako obhajoba, ta je na místě u toho soudu, ne tady. Ale těžko říct jestli bych mu pak odpustil s klidem, dost mě to všechno zasáhlo. Nadruhou stranu vím, že ze psaného projevu nelze vysledovat jak se ten člověk cítí, jako je tomu při osobním rozhovoru.

Vlastně i já tak troch dlužím omluvu jemu, nepodařilo se mi uskutečnit schůzku s ním, za účelem vyříkání si některých sporů z minulosti. Nestačil jsem mu ani napsat dopis do vazby jak jsem původně plánoval. Proto se mu tímto omlouvám a doufám, že mu někdo tento příspěvek pošlete.

Mám z toho všeho spíš negativní pocity, ikdyž celkově jsou to pocity smíšené. Vězení mu rozhodně nepřeji, ikdyž vím, že si trest zaslouží. Je mi z toho všeho smutno a dost chápu jak Kasze tak MR_Xguarda, že sem napsali příspěvky kritické, však oba již také mají na komunitě své zásluhy, které Flarnytryl tak trochu pošlapal a snížil hodnotu nejen svých textů, ale v očích veřejnosti i všeho, co tu děláme my všichni. To zase asi nechápe VANAX, který je Flarnytrylovi zavázán a moc ještě pro tu komunitu neudělal. Možná by to také vnímal trochu jinak, kdyby pro komunitu dělal několik let spoustu práce a pak by jeho práce dostala takovouto ránu. Není se co divit Kaszovi, který riskoval a sešel se s novináři a napsal spoustu textů, myslím si, že má tak trochu právo se zlobit, když vidí, že Flarnytryl snížil hodnotu výsledků, které tento Kaszův risk a práce přinesli. Ale aspoň trochu naděje vidím, když Flarnytryl píše, že ho tato situace trápí. Jen prostě trochu zapřít sám sebe a vyslovit tu omluvu a nemusela tu ta kritika být.

Původně jsem se k tomu moc nechtěl vyjadřovat, protože jsem z toho byl naštvaný, přišlo mi na první přečtení, že se Flarnytryl opravdu snaží spíš očistit od viny a svalit jí na Terezku a na ty všechny okolnosti a přijde mi, že se chce spíš pochválit za vše dobré co kdy udělal. Nechtěl jsem, abych zase byl za toho zlého, kdo kritizuje a nedokáže ocenit práci jiných. Já jí ocenit dokážu, ale pořád tu práci zastiňuje ta černá kaňka, která přitahuje mou pozornost a nedovolí mi podívat se na to, co mohu chválit. Flarnytryl nemyslel na to, jak může Terezce přivodit špatné následky svými činy, nemyslel vlastně ani na to, že po takovém deliktu jeho působení v komunitě může způsobit více škody než užitku. To mi také dost leží v žaludku a mám pocit, že mu to došlo až po tom provalení celé záležitosti.

Tak abych to shrnul. Nedokážu ještě Flarnytrylovi odpustit a nedokážu ho chválit v tuto chvíli, ikdyž bych chtěl odpustit a chtěl bych, aby mi v tom chválení nic nebránilo. Bude to asi chvíli trvat než to celé strávím a vzpamatuji se z toho zjištění, že jsem byl oklamán. Nehodlám soudit, nemám na to právo a vlastně ani důvod. Jen doufám, že holčičky z toho nebudou mít negativní následky a Flarnytryl si uvědomí své chyby a napraví co se dá. Neotáčím se k němu zády a nezavrhuji ho. Všichni děláme chyby a Flarnytryl má pravdu, že někteří z nás nedopadli stejně jen díky náhodě, to platí totiž i o mně. Proto dokážu pochopit jak to mohl udělat. To ale nemění nic na tom, že by se měl spíše omluvit, než hájit.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Fx100d za příspěvek:
Kasz
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od Kasz »

VANAX píše:Odsúdiť treba skutok, nie osobu, ktorá skutok spáchala.
Jo, to jo, osobu já neodsuzuji, ani k zániku, ani já nevím k čemu, ale mám pocit, že ta osoba se spíš vyjadřovala o skutku tak, aby dokázala, že za ten skutek vlastně ani nemůže...
VANAX píše:Zlyhal. No a čo? Má sa snáď teraz obesiť? Neučí katolícka cirkev, že všetko je možné odpustiť, ak človek úprimne oľutuje a napraví sa?
To je právě to, čeho se bojím, a zatím si nejsem moc jistý, jestli k tomu už došlo...

Návštěvník: "Jenomze kvuli tomu jeho selhani ta holcicka prisla o sve detstvi, ktere ji uz nikdo nevrati." Zas tak tragicky bych to neviděl. Ty holčičky svoje dětství určitě měly jiné, než jen ve formě zneužívání od Flarnytryla, určitě mají mnoho dobrých, ale i třeba na druhou stranu špatných zkušeností od mnoha dalších lidí, např. od rodičů, kamarádů, jiných dospělých, se kterými přicházely nebo přicházejí do kontaktu... Spíš mám pocit, který jsem už dřív vyjádřil. Nejsem si úplně jistý, zda si Flarnytryl uvědomuje, že mnoho dobrého, co vykonal, i pro ty "jeho holčičky", bylo jeho skutky anulováno. Můžeš dělat pro lidi spoustu dobrého, ale pokud uděláš nějakou špatnou věc, můžeš tím v podstatě zničit vše, co jsi v minulosti dobrého udělal. Kromě toho, ve Flarnytrylově dopise mi chybí jedna pro mě docela zásadní věc, kterou napsal do uvozovek MR_Xguard ve své první reakci v tomto vlákně a o které se zmiňuje i Fx100d.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
VANAX
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 11
Příspěvky: 129
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od VANAX »

Fx100d, prepáč, nevedel som, že s Flarnytrylom ste sa poznali aj osobne a že ste sa viackrát osobne stretli. Ak ťa už v minulosti klamal/oklamal, tak potom plne chápem tvoj postoj voči nemu a jeho listu. Aj ja som veľmi opatrný a ostražitý, keď ma už raz niekto oklame.

Kasz: Ak sa nemýlim, momentálne sa ešte stále kamarátiš s Markétkou. Dozvedela sa už jej mama o zlyhaní Flarnytryla? Ak áno, ako veľmi ju to zasiahlo? Zmenil sa nejako jej názor na teba?

Otázka pre všetkých: Dostala sa už správa o Flarnytrylovom prípade na verejnosť? Bol jeho prípad v českých masmédiách? Je realita naozaj taká zlá, ako sa niektorým z vás javí? Skutočne môže jeho zlyhanie až tak veľmi pošpiniť naše "dobré meno" v očiach verejnosti? Ale čie "meno" pošpiní? Kaszove? Veď o ňom takmer nikto nevie. Alebo moje? No, moje určite nie. :) Čo ak bude mať tento prípad na komunitu oveľa menší dopad, ako si myslíte? Čo ak zbytočne robíte z komára slona? Niektorým z vás možno až príliš záleží na tom, aby ľudia mali o pedofiloch dobrú mienku. A keby aj polovica Čechov zmenila pohľad na slovo "pedofil", tak čo? Budete potom šťastnejší? Pôjdete do televízie verejne odhaliť svoju orientáciu? Podľa mňa ani jedno z toho... *dont_know*

Čo je vlastne zmyslom a cieľom celej tej osvety formou blogov a diskusií na internete? Mne tam ten zmysel akosi uniká. Ale možno len nie som schopný vidieť ho tam. *search*
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od Kasz »

VANAX píše:Čo ak bude mať tento prípad na komunitu oveľa menší dopad, ako si myslíte? Čo ak zbytočne robíte z komára slona? Niektorým z vás možno až príliš záleží na tom, aby ľudia mali o pedofiloch dobrú mienku. A keby aj polovica Čechov zmenila pohľad na slovo "pedofil", tak čo? Budete potom šťastnejší? Pôjdete do televízie verejne odhaliť svoju orientáciu?

Čo je vlastne zmyslom a cieľom celej tej osvety formou blogov a diskusií na internete? Mne tam ten zmysel akosi uniká.
Toť dobrá otázka. Přál bych ti zažít pár nenávistných diskuzí, kde se najdou lidé, kteří se snaží najít na nás cokoliv, co zpochybní naše slova, co zpochybní, že nám opravdu jde o děti. I moje "selhání" na koupališti jsem už zažil v útočné argumentaci proti sobě... Všechny naše chyby se prostě nějak obrátí-obrací proti nám. Nevím, proč bychom měli ostatním lidem nahrávat na smeč, Flarnytryl je příkladem takového nahrání. Psal, tvrdil, že nikoho nezneužívá, stejně jako já tvrdím, že nikoho nezneužívám. Jenže zneužíval. Jak mám dokázat, že já opravdu nezneužívám? Kdo mi to uvěří, když se dozví o Flarnytrylovi, který tvrdil to samé, co já, ale zneužíval?

Jinak v médiích se jeho případ objevil minulý rok na přelomu dubna a května po tom, co jej zatkli - i na Nově byl ve zprávách, odkaz lze najít v příslušných vláknech, jak na Pedodaktylu, tak na dalších fórech. Jméno tam neuváděli.

Víš, ono je dost rozdíl, když jen sedíš někde s anonymní přezdívkou a "nic neděláš"... zatímco někteří z nás se snaží malými krůčky něco dělat a angažují se nejen v médiích, ale i na odborných konferencích, v rozhlasových pořadech atd. Je v tom spousta překonaných překážek, odvahy, rizika... ale také důvěry lidí, kteří mě nebo Fx100d nebo MR_Xguarda, který také veřejně vystoupil jako Fx100d, hned po odhalení identity neukamenovali. Oni nám věří, že mluvíme pravdu. Flarnytrylovo počínání, to, že i když zneužíval, angažoval se v médiích také, tuto důvěru nabourává víc... bohužel.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Mato
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Příspěvky: 286
Dal: 68 poděkování
Dostal: 64 poděkování

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od Mato »

wau to som nevedel, ze niektori z vas sa takto podielaju na zlepseni nazoru na pedofiliu. daloby sa to nejako robit aj v anonymite, ze by som aj ja prispel?
Otvor srdce pre druhých a nájdeš radosť :)
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od Kasz »

Mato píše:wau to som nevedel, ze niektori z vas sa takto podielaju na zlepseni nazoru na pedofiliu. daloby sa to nejako robit aj v anonymite, ze by som aj ja prispel?
Nedalo mi to, a opět jsem přesunul téma Aktivity ČEPEKu do sekce Registrovaných. Takže tady je přehled aktivit ČEPEKu od roku 2009 do současnosti:

http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=1481#p1481

A jak k tomu všemu vlastně došlo?

http://czgl.8.forumer.com/viewtopic.php?t=689
http://czgl.8.forumer.com/viewtopic.php?t=923

A ještě další, co lze nalézt na netu:

http://www.stream.cz/uservideo/445516-referat-pedofilie-bohnicke-sexuologicke-dny-2010-autor-karel-zak
http://www.rozhlas.cz/cro6/tipy/_zprava/879109
záznam pořadu ve formátu MP3: http://media.rozhlas.cz/_audio/02311140.mp3
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Mato
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Příspěvky: 286
Dal: 68 poděkování
Dostal: 64 poděkování

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od Mato »

fajn, ale ja nepoznam psychologov a ani nikoho, kto by to so mnou takto rozhovori robil.... hmmm asi to necham na nahodu
Otvor srdce pre druhých a nájdeš radosť :)
Uživatelský avatar
MarkM
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Příspěvky: 471
Dal: 155 poděkování
Dostal: 101 poděkování

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od MarkM »

Když se objevila první zmínka, že Flarnytryl byl zatčen a je ve vazbě, moc jsem tomu nevěřil. Bylo podezření, že zneužil dvě dívky. V podstatě až do poslední chvíle jsem si spíše myslel, že jde o křivé nebo nepravdivé udání anebo se jedná o nějaký mnohem méně závažnější čin. Myslel jsem si, že se časem vše vysvětlí a bohužel se to nakonec vše vysvětlilo a bohužel i potvrdilo, že opravdu zneužil dvě dívky. Ony dvě dívky, o kterých tak pěkně mluvil. Bylo to pro mě zklamání, že něco takového udělal zvlášť i potom co vše psal.
Flarnytrylovo odsouzení vyvolalo mnoho otázek a pochybností. Čtu zde dopis, ve kterém se snaží objasnit svůj případ. Čtu zde dopis, který ale vyvolává plno smíšených pocitů, stejně tak jako jeho činy.

Bohužel se opravdu každému z nás mohlo stát, že jsme dítě mohli zneužít, nebo dokonce zneužili, zneužíváme nebo zneužijeme, kdo ví, ale je určitě potřeba takovým to situacím předcházet a tento případ nám aspoň může dát nějaké ponaučení (ale za jakou cenu…).
Právě věk dospívání je asi ten nejhorší, kdy s tím člověk není smířený. Možná jsem rád, že jsem v tom věku neměl žádný bližší kontakt s dítětem, kdo ví, co se mohlo stát možná nic, možná bych byl právě teď v podobné situaci jako Flarnytryl, ale to už se nedozvím. Jen vím, že by to určitě ovlivňovalo mnoho faktorů, záleželo by na celé situaci i právě na tom konkrétním dítěti jaké by bylo. Ale nad tím nemá už cenu dál přemýšlet.
Je sice pravda, že největší zodpovědnost má dospělí, ale co je dospělost? Právně zodpovědní za své činy jsme od 15cti, právně dospělí potom od 18cti let. Ale emocionálně? Za sebe bych řek, že ani ve dvaceti jsem nebyl úplně dospělí. Je mnoho činů, které bereme automaticky za špatné, vlivem společnosti a výchovy a třeba i zákonů (které jen určují pevnější a jasnější hranice a následné tresty za porušení). Pro mě jsou zákony spíš až na konci pomyslného žebříčku a před nimi jsou mnohem důležitější položky. A právě v dospívání a celkově před vyrovnání s pedofilií, ty důležitější položky jako například nikomu svým činem neublížit a morální zásady spojené se svědomím, jsou bohužel oklamány pocity. Jsme jen a pouze lidé a každý jsme jiný, někdo by to zvládl, někdo ne a potom také záleží i na dalších okolnostech, které nás můžou stáhnout k čemukoliv. Bohužel, ale když už někdo selže, tak to odnese právě dítě a potom už hodně záleží na rozsahu selhání i na dítěti jaké je.
Naštěstí dítě není z porcelánu.
A také, kdo z nás neudělal žádnou hloupost? i kdyby drobnou?
Creepy píše: A jeste bych dodala, ze je uboha vymluva, ze se nemohl ovladat. Jak rika jedno prislovi "kdo rika, ze nemuze ovladat sve
pudy, sam seba degraduje na uroven hmyzu.“
Myslím, že by zde byla planeta hmyzu.

Závěrem bych napsal, že nechci kritizovat ani chválit, soudit ani obhajovat. Ať si s toho každý vezme, co chce a co sám uzná za vhodné. Já si s toho hlavně vezmu ponaučení.
Také musím napsat, že jsem od tohoto dopisu čekal mnohem víc a to právě třeba nějakou tu „omluvu“ aspoň, a určitě také víc pokory. Proto i když dopis na mě působí smíšenými pocity, tak převažují spíš pocity negativní. Díky způsobu textu, jakým to bylo napsané a jak na mě text působí.

Flarnytryle tobě přeji hodně štěstí v budoucím životě, ať se ti podaří zapadnout do běžného života. A hlavně holkám přeji, aby s toho neměly žádné problémy do budoucna.
Naposledy upravil(a) MarkM dne úterý 9. 4. 2013, 15:43:39, celkem upraveno 1 x.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Uživatelský avatar
fenix

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od fenix »

Kasz píše:
fenix píše:Nechci nijak omlouvat to co udělal. Ale tím že se angažoval na fórech a psal ty články(po tom co s tím přestal), snažil se tím i pomoc ostatním, aby se právě tomu co udělal vyvarovali.
Jenže on je tu právě ten problém, že mnoho článků a příspěvků na fórech, vč. svého blogu na iDnes, napsal v době, kdy ještě zneužíval...

Je fakt, že tím, že ho zavřeli, teď motivuje ostatní úplně nejlíp, aby se vyvarovali zneužívání dětí. Takže vlastně, pardon, omlouvám se za svoje předchozí odsuzující příspěvky, a slyšte mé nové zvolání: Ó, jak skvělý čin ten Flarnytryl vlastně udělal! Ze srdce mu děkujeme za to, že mnoho jiných pedofilů tím velmi zřetelně a efektivně motivoval, aby děti nezneužívali!

I takto absurdně by se to jeho zatčení a odsouzení dalo pojmout... Doufám však, že nebudeme mít další podobné "hrdiny", co obětují svůj bezúhonný život na svobodě, aby ukázali ostatním, že nemají zneužívat děti.
Nevim jak jsi vyplodil zrovna todle...., dobře asi prostě musíš odsuzovat všechno co dělal, ale nelíbí se mi to.

Mě taky hodně zklamalo co udělal holkám, nechtěl sem tomu nejdřív věřit, že to byl opravdu on. Mluvil jsem sem sním ještě pár dní před tím než ho zatkli... Vadí mi to že nám všem lhal. Já jsem s ním opět v kontaktu a je pravda, že v první zprávě o sobě poslal i omluvu za to co všechno způsobil.Nevím proč to není i tom jeho dopisu co je zde.Ten je opravdu zvláštně napsaný, že je spíš výmluvný než omluvný. Ale nikdo nemůže psát co měl pak udělat, když to nezažil.
Uživatelský avatar
leonid jumper

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od leonid jumper »

Milí přátelé, členové komunity či třeba jen náhodní čtenáři, opět vás zdravím, tentokrát už z pavilonu 5 psychiatrické léčebny Bohnice, neboť jsem po odsezení necelých deseti měsíců byl podmíněně propuštěn z výkonu trestu odnětí svobody (zkušební doba 2 roky) a převezen do soudně uloženého ochranného léčení. Cítím se dobře, ve srovnání s kriminálem si tu připadám jako Alenka v říši divů (jím příborem z talířů, denně se mohu sprchovat a dokonce i v teplé vodě, pod hlavou mám v noci opravdový polštář a ne kus rozdrbaného molitanu, nikdo tu na mě neútočí atd.), personál se mi zatím jeví jako příjemný, léčba zajímavá (zvlášť skupinové terapie). Na hodinu denně mohu mít u sebe mobil, čili kdo na mě má číslo, může se klidně ozvat. Každé odpoledne je tu možnost bezproblémových návštěv, a pokud by měl někdo zájem se mnou různá témata probrat více do hloubky, či jen tak poklábosit, rád jej tu uvítám (platí to i pro ty, s nimiž jsem se dosud osobně nestřetl i pro ty, kteří nesouhlasí s mými názory a postoji – diskuse může být přínosná pro všechny zúčastněné). Kdybyste se rozhodli dorazit, dejte mi jen prosím dopředu vědět (abych se na stejný den nedomluvil i s někým jiným) na mobil, případně přes Leonida, kterému děkuji za obrovskou pomoc při vyřizování vzkazů a dalších záležitostí, zároveň velice děkuji i další osobě či osobám, které se zasloužily za to, že tento text můžete číst.
Zároveň si přeji upřesnit, povysvětlit či snad i maličko korigovat své předchozí vyjádření:
Při psaní vyjádření jsem hodně váhal, zda zmínit některé projevy v chování Terezky před deliktem a přiznávám, že jsem stále na pochybách (a hryže mě kvůli tomu svědomí), zda jsem měl vůbec právo to uvést. Nikoliv proto, že to na někoho může působit příliš alibisticky, ale protože jsem takto na ni vyzradil něco velmi intimního, k čemuž jsem rozhodně neměl právo (dost se divím, že mi v reakcích, které mám k dispozici, zrovna tohle nikdo pořádně neomlátil o hlavu.). Ostatně tyto podrobnosti jsem u soudu zamlčel (ochrana Terezky před lidmi, kteří mohou nahlížet do spisu, konkrétně před jejím otcem) a neřekl bych je ani do médií, proto prosím má vyjádření nešířit mimo komunitu – pro média se případně rád vyjádřím samostatně.
Nakonec jsem však tyto informace do vyjádření pro komunitu uvedl. Jednak proto, že jsem chtěl být tentokrát už opravdu maximálně upřímný a otevřený. Především ale pak proto, že v tom vidím poučení a varování pro ostatní. Když byl aktivní Pedodaktyl, kdosi z mladých pedofilů (zrovna téměř přesně ve věku, ve kterém jsem se já dopustil prvního deliktu) tam do poradny napsal zprávu, zda je správné, aby se pustil do intimit s předpubertální dívkou „když to i ona chce“. Tenkrát jsem mu na základě svých zkušeností napsal něco o úskalích, které by z toho časem dost možná vzešly. V onom svém předchozím vyjádření jsem k tomu pro silnější vyznění doplnil další podrobnosti. Přál bych si, aby našinci věděli, že i intimní vztah, který takto začne, může špatně skončit. Nechtěl bych, abychom tu básnili o tom, jak jsou děti zcela asexuální, nevinné a jak se rozhodně ani v náznacích nechovají někdy koketně (či tak, že si to někdo může jako koketnost vyložit). Vůči veřejnosti by to možná vypadalo pěkně, ale klamali bychom tím sami sebe a hlavně, mohlo by to vést k tomu, že až by se někdo ocitl v podobné situaci, mohl by si taky říct „ona se nechová jako dítě, tak asi bude v pořádku, když si s ní trochu pohraju.“
Vůbec nepopírám svoji zodpovědnost, ani nechci část své viny přesouvat na Terezku (stačí, že to dělá ona, jak vím z našich debat před mým zadržením – snad ještě budu mít příležitost jí toto sebeobviňování vymluvit), ona ani její sestra rozhodně za nic nemůžou. Nechtěl jsem se tím hájit, ale poskytnout poučení ostatním, případně maximálně ozřejmit okolnosti vztahu a deliktu, což aspoň já jako vyloženě obhajobu nevidím, i když to tak asi může být chápáno. Mohl jsem samozřejmě napsat něco ve smyslu: „Jsem vůl, navíc nezodpovědný, sobecký a taky hodně slabý. Omlouvám se všem a mizím ze scény, protože nemám morální právo sem psát.“ Někteří by takové mé vyjádření uvítali, ale opravdu myslíte, že bych tím něčemu pomohl?
Dále musím dát za pravdu těm, kteří napsali, že nemám dotvořený úplně jasný názor na míru své viny, respektive přesněji, že kromě viny, zodpovědnosti a hluboké lítosti v sobě cítím i určitou křivdu (především vůči společnosti, nikoli holčičkám, těm nemohu vyčíst vůbec nic). Máloco je černobílé, či má jen jednu příčinu nebo viníka, pravda bývá hodně složitá, komplexní (až by se dalo říct pro člověka v plné své šíři neuchopitelná, popřípadě relativní – každý ji vnímá a chápe podle sebe, pro každého je jiná = absolutní pravda neexistuje). Zkrátka, abych zbytečně nefilosofoval, je normální, že jsou názory různé, stejně jako to, že se u lidí postupně vyvíjejí (a já v tomto případě rozhodně nejsem ani zdaleka na konci procesu). U mě se zatím pocit vlastní nezpochybnitelné viny, zodpovědnosti a lítostí tak nějak pere s následujícími myšlenkami:
- Společnost toho chce po pedofilech opravdu hodně, zvlášť po těch s exkluzivním zaměřením na děti (pedofilie v jaderné formě): vzdát se úplného naplnění svých citů k dítěti / dětem, nutí je, aby schovávali a skrývali svou podstatu před světem, zakazuje jim už i sublimovat své touhy prohlížením např. jen neškodných kreslených obrázků, atd. Přitom jim ale nijak nepomůže, neulehčí situaci, třeba jen základní osvětou na školách (a podrobnějšími informacemi na webu – např. finanční podporou informativních komunitních stránek), vytvořením prostoru pro prezentaci pozitivních vzorů… Není pak společnost částečně spoluvina za selhání jednotlivých pedofilů?
- Sekundární traumatizace je také především výsledkem postoje společnosti. Mnohé výzkumy či názory odborníků tvrdí, že i mnohem ostřejší sexuální praktiky s dětmi, než jsem se dopustil, nejsou na jiných místech planety, popřípadě nebyly v jiných obdobích historie, pro děti nijak traumatizující, ohrožující. Problém tedy není ani tak v samotných konsensuálních sexuálních praktikách s dětmi, jako ve společensko-kulturním prostředí, ve kterém k nim dochází. Ano, tohle jsem si měl samozřejmě sám už dávno uvědomit a zachovat se podle toho, přesto se nabízí otázka, zda současná společnost svým extrémně striktním a zamítavým postojem se sama částečně nepodílí na traumatizaci zneužitých dětí?
- V souvislosti s předchozím bodem musím zmínit i někdy přinejmenším sporný postup státních institucí, kdy např. v mé kauze policisté holky vystavili opakovaným výslechům, které byly dle zápisu podstatně tvrdší, než jsem podstoupil já! Ve své snaze vydolovat z nich cokoliv skandálního, šokujícího, co by mi u soudu přitížilo, nebrali na samotné holky moc ohledy, a když holky nic takového neříkaly, opakovaně na ně tlačili, jako by vyšetřovatelé ztráceli hlavu, že mi stále nemohou přišít nic opravdu vážného – ostatně z počátku byli vůči mně ale třeba i mým rodičům plni siláckých prohlášení, jak rozkryjou, kolik jsem zneužil dětí na táborech, jak mi najdou v počítači dětskou pornografii včetně takové, která bude mé výroby, jak dostanu 5-8 let… Jsem přesvědčen, že právě oni mě „doporučili“ bulvárním novinářům, protože věřili, že budu velký případ. Pokud se takto vychloubali i svým nadřízeným, nelze se ani divit, že postupně byli čím dál nervóznější. Bohužel, nakonec to odnesly i holky. Samozřejmě, opět platí, že je mojí chybou, že tomu holky vůbec mohly být vystaveny. Na druhou stranu, neměli vyšetřovatelé postupovat jinak, vůči holkám citlivěji, nezaslouží si za svůj přístup také kritiku? Mimochodem, drsné bylo třeba i chování paní komisařky při uzavírání spisu, kdy jsem poznamenal, že tam některé důležité věci chybí a požadoval doplnění (vyšetřovatelé mají ze zákona povinnost shromažďovat všechny důkazy v neprospěch i prospěch obviněného), načež mi odpověděla: „Každý důkaz, který budete chtít přidat, vám zamítnu,“ bez toho, aby vůbec přesně věděla, o jaké důkazy se má jednat. Naštěstí mi všechny důkazy později přijal soud, takže spravedlnost ohrožena nebyla, nicméně ze strany policie mi to připadá jako naprosto skandální přístup. Záleží ale hlavně na lidech, na které narazíte. Když jsem to probíral se spoluvězni / spolupacienty, narazil jsem zase na takové, kteří z hlediska ohleduplnosti k dětem chválili policii a kritizovali soudy (tedy přesně opačná zkušenost, než je moje).
- Kluky, co se byli podívat u soudu, hodně zasáhlo, když slyšeli holky před jejich výpověďmi brečet (ony se holky taky asi bály, že to bude stejně drsné jako na policii, protože během samotné výpovědi nebrečely a Terky sestra naopak působila hodně uvolněně) a dávají mi to za vinu – oprávněně, protože mojí vinou se holky do této situace dostaly a je mi to skutečně líto. I tady však zároveň vnímám i další rozměr věci: nedovedu ani spočítat, kolikrát jsem holky (obzvlášť Terezku) utěšoval (často až při hysterických záchvatech, někdy i uprostřed noci apod.), když jim ublížili (ať už psychicky či párkrát i fyzicky) jiní lidé. Taky nejsem necita, aby se mě to nijak nedotklo, jsou věci, které některým lidem nemohu zapomenout. Vnímám jako velký nepoměr, že z pohledu společnosti a zákonů pohlavní zneužívání = největší zlo, tvrdý trest, zatímco jiné, nesexuální, ale také sobecké vědomé jednání vedoucí k ublížení dítěti je považováno často za něco normálního, běžného, co spoustu lidí nevede ani k pozvednutí obočí, natož aby pachateli hrozilo vězení.
Těmito myšlenkami se nechci zbavovat viny a zodpovědnosti (i když někteří to asi tak stejně budou chápat), ale celé mi to připadá složitější, ne tak moc jednoznačné. Názor, že jsem jediný špatný, co za všechno může a jenom ubližuje těm hodným milým lidem všude okolo, mi přijde jak vytržený z bulvární reportáže. Pokusil jsem se tenhle pohled nabourat, protože s ním nesouhlasím, to však neznamená, že jsem bez viny – naopak vím, že má zodpovědnost je značná, lituji hodně věcí ve vztahu k holkám (nejen zneužívání), snažil jsem se a budu se dál snažit to odčinit. Nevyhýbám se zodpovědnosti, v minulých dnech jsem například podstoupil omluvu matce holek (a jejím prostřednictvím i samotným holkám) a pochodil docela dobře. Myslím, že v mém vztahu s holkama ještě nebyla napsána poslední kapitola.
V rámci komunity jsem bezesporu byl (stále jsem?) výraznou osobností. Je přirozené, že mám své obdivovatele i odpůrce, zastánce i kritiky, moje názory i činy podněcují k zamyšlení i k bouřím nevole. To je v naprostém pořádku. Nečekám, že se zavděčím všem a ani se o to nesnažím. Pokud budu nadále podněcovat diskusi, inspirovat k zamyšlení a svými zkušenostmi a osudem sloužit ostatním k poučení, budu sám se svou rolí v komunitě spokojený.
Děkuji, že jste mě vyslechli a třeba se i trochu zamysleli. Přeji vám hodně úspěchů, štěstí a co nejméně průšvihů (ty jsou stejně hlavně má parketa, tak si dávejte pozor a raději se mi nepleťte do řemesla). :-)
V PL Bohnice 29. 2. 2012 Kuba (Flarnytryl)

P. S.: V nových reakcích, které jsem teď zběžně proletěl očima, se jako červená nit objevuje, že jsem se ve svém vyjádření komunitě vůbec neomluvil. Zaskočilo mě to, neboť jsem měl za to, že jsem tam omluvu uvedl, možná jsem ale na ni v tom vězeňském chaosu zapomněl, ač jsem ji uvést chtěl. Omlouvám se za strach a paniku, kterou muselo vyvolat mé zatčení. Omlouvám se, že jsem k vám nebyl úplně otevřený, někdy i přímo lhal. Tížilo mě to už tenkrát, ale jelikož jsem chtěl pomáhat ostatním a psát, nemohl jsem postupovat jinak. Tahat vás za nos ale pro mě bylo po celou dobu nepříjemné. Zároveň mě i mrzí, že můj případ vrhá také špatné světlo na ostatní. Velmi se za to omlouvám, byť nepředpokládám, že to bude mít pro komunitu jakkoli fatální následky. Pokusím se své prohřešky postupně odpracovat, což bude nakonec tou nejlepší formou omluvy.
Uživatelský avatar
Host
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Příspěvky: 170
Dal: 21 poděkování
Dostal: 54 poděkování

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od Host »

Ahoj. Opět oceňuji tvoji upřímnost, že se snažíš poctivě napsat i to, co by spousta lidí radši nečetla a neslyšela. Myslím, že to nám k poučení prospěje víc, než kdybys nám tu recitoval jen nějaké řeči vzorného polepšeného pacienta, co se snaží přesvědčit primáře, že už je vyléčený a získal "náhled". Možná tvůj dopis na někoho může působit moc pyšně a pozérsky, ale já v tom upřímnost cítím a spoustu věcí vidím podobně - i když bychom si všichni taky měli hlídat, aby nám spasitelský komplex a naše ega nepřerůstala přes hlavu.

Kdybych ti něco měl vytknout, tak nadužívání slova "společnost". Společnost nemá duši, společnost nemá vůli. Společnost je jev, který se děje. Duši a vůli a názory a postoje máme my, lidé. Pedofilové, mámy, holčičky, komisařky, soudci, skinheadi, dělnící z Kolbenky, profesoři... Kdybys neházel společnost do jednoho pytle a nesvaloval na ni vinu, pomohlo by ti to k lepšímu pochopení příčin. Třeba: proč policejní komisařka porušovala zákon? Protože si myslí, že pro správnou věc je nutné trochu podvádět - protože nevěří v právo a myslí si, že mu musí dopomoct tak, že na "zločince" bude drsná. Kolikrát si i my pedofilové myslíme, že účel světí prostředky? Oháníme se vědeckými průzkumy, které nám jakoby hrají do noty, a přitom tušíme, že jsou stejně zfušované, jako ty, které nás ukazují jak nemocné zločince. Zamlčujeme to, co by nám mohlo kazit pověst, a vytváříme si image nadpozemsky čistých a dokonalých bytostí... atd. atd. a přitom ta "společnost" by nás možná přece jen snáz přijala jako lidské bytosti z masa a kostí. Vzpomněl jsem si na Fredyho Hirsche, který pro děti udělal nejvíc, co mohl, a nic na jeho velikosti a zásluhách neubírá, že občas zkoušel některého kluka dokonce svádět, za což se zřejmě sám před sebou styděl. Arnošt Lustig na to vzpomínal v dobrém.
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
VANAX
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 11
Příspěvky: 129
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od VANAX »

Hej, je to tak. Celá pravda často bolí a nie je tým, čo chceme počuť. Preto niečo zamlčíme, niečo prikrášlime a až potom servírujeme. Najlepšie na striebornom podnose s množstvom ďalších sračiek. Ľudia nechcú počuť o mojich skutočných predstavách s deťmi. Nechcú počuť o tom, že by som sa kľudne bozkával s osmičkou, ak by ten impulz vyšiel od nej. Zverím sa s tým "odborníkovi" s piatimi titulmi pred menom a piatimi za menom... a čo mi na to povie on? Že nemám dieťaťu ani len odpovedať na otázku, koľko je hodín! Tak takého "odborníka" môžem zvysoka ošťať.

Mám radšej ľuďom hovoriť to, čo sa im lepšie počúva? Nevolá sa to náhodou POKRYTECTVO ??? Snažíme sa naozaj verejnosti povedať o sebe celú pravdu? Alebo len tú časť pravdy, ktorá sa nám práve hodí? Môj kamoš vie, že mám rád dievčenské prdelky, že by som sa s nimi rád bozkával, hladil ich po vlasoch a držal za ruku. Vie, že občas si predstavujem sex s nimi. Napriek tomu ma neodsúdil a stále sme kamoši. Veď aj vo sv. Písme sa píše, že pravda nás oslobodí. Nechcime klamstvo a polopravdy len preto, že viac lahodia našim ušiam. Chcime pravdu. Vždy a všade.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od Kasz »

VANAX píše:Chcime pravdu. Vždy a všade.
Problém je v tom, že ani my pořádně nevíme, jaká je pravda. Můžeme se pídit po pravdě, ale... co je to vlastně pravda?

To je jedna věc. Druhá věc - když se budu někomu svěřovat s tím, že jsem pedofil, budu se svěřovat velmi opatrně i tak, že část pravdy zamlčím, abych měl větší pravděpodobnost, že mě dotyčný neodsoudí. Až potom mu můžu postupně odhalovat víc. Zajít za maminkou Markétky a říct jí při prvním svěření celou pravdu (resp. vyhrknout na ni, že si Markétku občas představím při masturbaci v takové a takové fantazii, která by se mi s ní ze sexuálního hlediska líbila, nebo že mě Markétka vzruší), tak zřejmě dnes Markétku znám jen velmi vzdáleně...

A pak, i když je něco pravda, co sdělím, stejně mi ten druhý nemusí věřit.

Zastávám v některých záležitostech spíš diplomatický přístup - nebo umíš si snad sebe představit, jak se postavíš v Praze na Václavák a začneš mluvit o tom, že jsi pedofil, že se ti líbí holčičky, že si s nimi představuješ sex..., ale že bys jim nikdy v životě nechtěl ublížit? Myslíš, že to lidé pochopí? Změní to jejich názor? Nebylo by lepší jít na to, jak změnit jejich názor, trochu jinak?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
lsiv
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
Příspěvky: 208
Dal: 2 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od lsiv »

Mozna by bylo skutecne nekdy dobre rozlisovat "Mrtvou" pravdu,od Zive uprimnosti.
Pravda(kde ji najit?)se trvale zafixovat vlastne ani moc neda,zatimco uprimnost je vzdy jako pulzujici srdce..
VANAX
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 11
Příspěvky: 129
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od VANAX »

Kasz, ak tomu rozumiem správne, tak Markétkina mama vie, že si pedofil, ale nevie, že jej dcérka ťa priťahovala aj sexuálne od jej 10 rokov. Prečo si jej vlastne povedal, že si pedofil, keď si jej zamlčal isté maličkosti, ktoré s pedofíliou súvisia? Nestačilo jej povedať, že máš jej dcérku rád? Načo do toho miešať ničneznamenajúci pojem "pedofil"?
Uživatelský avatar
lsiv
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
Příspěvky: 208
Dal: 2 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od lsiv »

Ja nevim..
Ono se to rodicum opravdu neda rici slovy:"Vite,ja na vasi dceru myslim ve dne v noci,vzrusuje me jako nikdo jiny na svete,a behem masturbace si predstavuji,ze vase dcera...)".

A kdybych rodicum rekl,ze mam jejich dceru proste "jen tak" rad,tak bych se taky dostal do blbe situace,a drive ci pozdeji by rodice pochopili,ze tato laska je ponekud nestandartni..
VANAX
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 11
Příspěvky: 129
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od VANAX »

lsiv píše:Ja nevim..
Ono se to rodicum opravdu neda rici slovy:"Vite,ja na vasi dceru myslim ve dne v noci,vzrusuje me jako nikdo jiny na svete,a behem masturbace si predstavuji,ze vase dcera...)".

A kdybych rodicum rekl,ze mam jejich dceru "proste jen tak" rad,tak bych se taky dostal do blbe situace,a drive ci pozdeji by rodice pochopili,ze tato laska je ponekud nestandartni..
A keď pred mamičkou mojej malej lásky vyslovím to čarovné slovíčko, ktoré začína na "p" a končí na "edofil", bude to lepšie? :D Treba vôbec rodičom vešať na nos, čo cítim k ich dieťaťu? Podľa mňa to čarovné slovíčko časom nahlodá aj tú najtolerantnejšiu mamičku na Zemi.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od Kasz »

VANAX píše:Kasz, ak tomu rozumiem správne, tak Markétkina mama vie, že si pedofil, ale nevie, že jej dcérka ťa priťahovala aj sexuálne od jej 10 rokov. Prečo si jej vlastne povedal, že si pedofil, keď si jej zamlčal isté maličkosti, ktoré s pedofíliou súvisia? Nestačilo jej povedať, že máš jej dcérku rád? Načo do toho miešať ničneznamenajúci pojem "pedofil"?
Ten pojem něco znamená, ale nejdřív je třeba, aby se příjemce informace s tímto pojmem seznámil, aby věděl, co skutečně znamená a co neznamená.
Já jsem samozřejmě při svém desetihodinovém svěření pojem pedofil použil, je to logické, a mamka Markétky je inteligentní žena, takže jí asi došlo, co to obnáší, když jsem se zamiloval do její dcery, když jí bylo 10.
A s tím zamlčením některých informací - jsou nějak důležité? Že občas masturbuji s představou Markétky, to je nějak důležité? Její mamce to nějak víc pomůže k pochopení? Nebo by to mohla pochopit tak, že k nim chodím za Markétkou jenom proto, abych si pak mohl doma s její představou zamasturbovat? Není mnohem důležitější to, co k Markétce cítím, jak se k ní chovám a jak se k ní chci i do budoucna chovat? Ano, řekl jsem jí, že mám Markétku rád, že jsem se do ní zamiloval, protože jsem pedofil... To je dost důležitá "maličkost", ne? Nevidím důvod, proč bych ji měl zatěžovat nějakými nedůležitými maličkostmi, na které nepřišla řeč.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Host
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Příspěvky: 170
Dal: 21 poděkování
Dostal: 54 poděkování

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od Host »

Musím vám všem dát za pravdu. Je potřeba být k druhým upřímný. Ale to nemusí znamenat, že každému budeme vždycky za každou cenu cpát všechno, co je pravda. Třeba u jídla nebudu detailně vyprávět o tom, jakou mám radost, že po operaci tlustého střeva mi zase všechno krásně funguje a jak prožívám, jak to ta příroda pěkně zařídila.

Mám kamarády, co jsou manželé a několik let z nějakého důvodu nemohli mít děti. Ta kamarádka hrozně prožívala, kdekoliv nějaké děti jakéhokoliv věku viděla. Někdy v té době jsem se jim - už ani nevím, jak k tomu přišla řeč - svěřil, jak se to má se mnou. Celkem to pochopili. Ale taky mě udivilo, proč to vzali tak v pohodě, když mě vlastně nikdy nikde s žádnýma dětma neviděli, tak vůbec nemůžou vědět, co k ním cítím nebo jak se k nim chovám. A ta kamarádka řekla, že to pozná podle toho, jak pěkně o nich mluvím. A já si vůbec nepamatoval, že bych s ní někdy nějak víc mluvil o dětech. Časem pak přišla řeč i na to, že když vidím děti, prožívám to hodně podobně jako ona. Ale o masturbaci jsme se nikdy nebavili - ani o mé, ani o jejich. Je to lež? Teď jim občas hlídám mrňata. Býval bych si s nima (rodičema) někdy rád popovídal víc do hloubky o své pedofilii, ale mám pocit, že v této době se to nehodí. A to přesto, že na na miminka nejsem a jsem z nich vyplašenej úplně stejně jako každej jinej starej mládenec.

Každý z nás má jinou povahu a ke každé povaze sedne jiný typ upřímnosti. Jinak upřímný budu já, jinak VANAX, jinak Kasz, jinak Flarnytryl a jinak Isiv. I přes všechnu snahu se každému z nás může někdy stát, že se dostaneme do problémů, protože jsme někomu řekli příliš mnoho nebo příliš málo, příliš brzy nebo příliš pozdě.Snažme se lidem důvěřovat a předpokládat dobrou vůli, ale zároveň ze sebe nenechme dělat blbce. Dá se to skloubit? Berme to z té lepší stránky - aspoň se v životě nenudíme.
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
Uživatelský avatar
Host
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Příspěvky: 170
Dal: 21 poděkování
Dostal: 54 poděkování

Re: Flarnytrylovo vyjádření k jeho případu

Nový příspěvek od Host »

VANAX píše:A keď pred mamičkou mojej malej lásky vyslovím to čarovné slovíčko, ktoré začína na "p" a končí na "edofil", bude to lepšie? :D Treba vôbec rodičom vešať na nos, čo cítim k ich dieťaťu? Podľa mňa to čarovné slovíčko časom nahlodá aj tú najtolerantnejšiu mamičku na Zemi.
Dobrá otázka! Inu, rodič to většinou vidí, co cítíš k tvému dítěti a co cítí ono k tobě. Takže většinou není třeba k tomu nic dodávat a dělat pokusy se slovem, které má tříštivou sílu atomové bomby. Leda snad kdybys začal mít pocit, že by se rodiče nebo dítě jednou mohli cítit podvedeni, žes jim to neřekl, tak je na čase uvažovat, jestli tomu můžeš nějak předejít. Znám se ale i s dětmi rodičů, kterým jsem to neřekl, a nemám z toho výčitky. Myslím, že ta máma by to slovo neustála, ale nedokážu si představit, jestli by se na mě začala dívat jinak, kdybych na ni to slovo vyklopil. Nechci jí tenhle problém přidělávat.
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti