Situace na Ukrajine

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Situace na Ukrajine

Nový příspěvek od Jeremy »

Gabriel Svoboda píše:Spravuje vlastní území, ale ne celé vlastní území. To bychom mohli na středním Slovensku vyhlásit slovenský stát o velikosti jednoho okresu a říct, že slovenské "menšiny" v okolních státech mají smůlu. Měli to stihnout před rokem 1945, to se ještě problémy a intriky vyvolávat směly.
Samozrejme. OSN by mala scháliť celosvetovo platné odporúčanie pre všetkých svojich členov, aby každý polrok robilo sčítanie obyvateľstva podľa národnosti a mestá, kde sa zmenila väčšinová národnosť na menšinu, sa stanú územím štátu národnosti väčšinovej. Ak mesto priamo nesusedí s týmto štátom, nevadí, však možno v ďalšom polroku bude zase všetko inak. Však prečo si robiť hlavu s politickými hranicami, keď Gabriel vymyslel takýto skvelý a jedoduchý systém. Gratulujem. K rozdeleniu hranic po druhej svetovej vojne a tvojmu príkladu, že po 1945 majú menšiny smolu poviem iba toľko, že nemajú. Ako som už napísal vyššie, možné trenice sa riešiea prostredníctvom demokratických inštitúcií, nie vojensky.
Gabriel Svoboda píše:Ale i pokud přijmu tvou teorii, že po roce 1945 se hranice měnit nesmějí, tak v případě Rusů na východní Ukrajině to nějak neplatí, hranice byly v jejich neprospěch změněny hned dvakrát: poprvé v roce 1954, kdy byl Krym předán Ukrajině, podruhé v roce 1991, kdy se rozpadl Sovětský svaz. Takže se nelze divit, že Rusové na východní Ukrajině bojují o třetí změnu hranic, tentokrát ve svůj prospěch.
Krym bol pričlenený k Ukrajine priamo ruskov centrálnov vládov. Teda prostredníctvom už niekoľko krát spomínaných demokratických inštitúcií, nie vojensky. Pokiaľ si dobre spomínam, tak z dôvodov infraštruktúry, zásobovania a podobne. Na to Krym dopláca aj teraz, keďže Ukrajina odmieta Krym zásobovať či už pitnou vodou, alebo akokoľvek inak. Mimochodom Krym bol ešte pred pripojením k Rusku tatárský. Po obsadení bolo obyvateľstvo kvôli laojalite umelo doplnené rusmi a ukrajincami. Tvoj formát pridelovania území podľa národnosti evidentne funguje. Však stačí narvať na územie svojich a mám naň nárok. Ešte to môžeš postaviť "logickejšie" a Krym uznať za ruský, pretože čo bolo pred jeho obsadením rusmi, to neplatí. Možno by sme sa mali dohodnúť na nejakom roku, od kedy sa to už bude brať vážne, lebo sa nikam nedostaneme. Ale počakj... Ono to už niekoho napadlo. Prípad rozpadu Sovietskeho zväzu a spomínaný rok 1991 by som prirovnal k aktuálnemu referendu v Škótsku. Národy v ráci zväzu síce nedostali možnosť referenda požehnanú Ruskom a tak využili svoje právo sa rozhodnúť o svojom osude sami. Nevojensky a demokraticky, aj keď v prípade ruského odporu silou, schvaloval by som aj vojenské prostriedky na dosiahnutie svojho cieľa. Británia riešila situáciu so Škótskom rozumne a správne. Ruská mešina v rámci Ukrajiny ale nie je v žiadnom zväze. Ruský národ je štátotvorný na území Ruska a samozrejme ruské menšiny sú v mnohých okolitých štátoch. Tieto majú právo udržiavať si svoje národné povedomie, pestovať svoju kultúru a podobne v súlade so zákonmi zeme, v ktorej žijú a vládna moc tejto zeme im neodopiera ich práva. Ale odtrhnúť sa vojensky s pomocou ruskej armády, to je už iná.
Gabriel Svoboda píše:Stejně tak v neprospěch Maďarů na "jižním Slovensku" byly po roce 1945 změněny hranice, konkrétně v roce 1993. V Československu se Maďaři měli relativně dobře proto, že vládnoucí Češi málem ani nevěděli, že nějací Maďaři v Československu existují, takže Čechy ani nenapadlo Maďary nějak aktivně utlačovat. Řešily se hlavně česko-slovenské vztahy a Maďaři byli ti třetí podle přísloví "když se dva perou, třetí se směje". A když už si Češi na Maďary vzpomněli, měli oboustranně relativně dobré vztahy podle hesla "nepřítel mého nepřítele (tj. Slováků) je můj přítel". Obě tyto výhody po roce 1993 odpadly, takže se opět nelze divit snahám o další změnu hranic, když už se hranice jednou měnily. Pokud se Maďaři sami odtrhnout nechtějí, je to samozřejmě v pořádku, lidé jsou ohledně změn hranic konzervativní všude na světě (viz Skotsko), ale odmítám rozšířené názory, že na vůli Maďarů se ohled prostě brát nebude, i kdyby se někdy odtrhnout chtěli.
Či sa maďari mali v ČS dobre neviem, ale určite viem, že lepšie podmienky pre udržanie svojej národnej identity majú teraz. Možno preto, že im keď už ich nechcel utlačovať vládnúci český národ, tak ich začal utlačovať ten slovenskýNapríklad tým, že im postaval maďarské školy, inštitúcie, povolil používať na úradoch rodný jazyk a podobne. Neviem, ako si došiel k tomu, že v ČS boli vládnuci národ češi a vlastne ani neviem, čo si tým konkrétne myslel, ale snáď vieš, čo píšeš. Netuším ako si myslel zmienku o tom, že spoločným nepriateľom čechov aj maďarov v ČS boli slováci, ale určite máš na to svoju unikátnu teóriu. Koniec koncov ju máš na všetko.
Gabriel Svoboda píše:Před sametovou revolucí nám nevládli demokraticky zvolené orgány, na rozdíl od předmajdanovské Ukrajiny. Jestliže podle tebe mají obyvatelé hlavního města a blízkého okolí (všichni ostatní to mají značně ztížené) právo živelně svrhnout demokraticky zvolenou vládu, pak je to hluboce nedemokratické, protože podle tebe mají mít několikanásobně silnější hlas obyvatelé hlavního města, kteří všude na světě obvykle mají zcela jiné politické názory než zbytek země, což se projevuje právě na Ukrajině. Ani v té Francii to mimochodem nějak nefunguje, demokraticky zvolený Hollande má nižší popularitu než kdy měl kterýkoli předchozí francouzský prezident, přesto pořád nějak neodstoupil.
Nevládli nám demokraticky zvolené orgány? A to už prečo? Máš pocit, že v 1948 boli komunisti zvolení nedemokraticky. Mám tušáka, že niekde vyššie si spomínal, že češi vyčítali sudetom spojenectvo s fašitami, hoci sami si zvolili komunistov. Ale zrejme si ich teda podľa teba zvolili nedemokraticky, inak to nedáva zmysel. Alebo máš pocit, že nejaké z nasledujúcich volieb neboli demokratické? Prečo by neboli? Ľudia sa riadili tvojou predstavou o fungovaní demokratického režimu a síce neprotestovali, ale čakali na ďalšie voľby. A oni prichádzali celkom pravidelne a komunisti vyhrávali a vyhrávali. Demokraticky, lebo demokraticky zvolená vláda schválila zákony, ktoré platili. Napríklad zrušila ostatné politické strany. Že to nebolo demokratické? Ľudia delegovali moc komunistom a tak sú rozhodnutia takejto vlády vlastne vôlou ľudu a demokratické. Ak by ľud prestal mať pocit, že jeho zástupci plnia jeho vôlu, stále mohol podľa teba počakť do volieb... Konečne rozumiem tvojej teórii ...no popravde by som chcel rozumieť, ale nejde to. A ak to, že vo Francúzsku občianska spoločnosť nefunguje, argumentuješ tým, že prezident z klesajúcou popularitou neodstúpil, tak potom naozaj neviem, či sme si rozumeli. Prieskum popularity nie je akýmkoľvek ukazovateľom ani nástrojom občianskej spoločnosti.
Jednorozec píše:Docházelo k postupnémů poněmčování a je třeba si uvedomit, že původně bylo slovanské osídlení až k řece rýnu!
Gabriel Svoboda píše:Pokud chceš jít do tak dávné minulosti, tak původně u nás nebylo žádné slovanské osídlení, nýbrž keltské. A nesnaž se argumentovat, že žádní Keltové už neexistují — Irové, Skotové, Velšané a Bretonci samozřejmě existují a ti všichni podle tebe mají na Čechy nárok, na rozdíl od slovanských okupantů.
Nerozumiem výhradám voči Jednorozcovej poznámke. Sám si začal pridelovať územia štátom podľa historických nárokov a odmietol si definovanie časového úseku, kedy by sa mali brať uznané hranice za rozhodujúce. Takže neobviňuj iného z toho, že iby hrá tvoju hru.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Situace na Ukrajine

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Jeremy píše:OSN by mala scháliť celosvetovo platné odporúčanie pre všetkých svojich členov, aby každý polrok robilo sčítanie obyvateľstva podľa národnosti a mestá, kde sa zmenila väčšinová národnosť na menšinu, sa stanú územím štátu národnosti väčšinovej. Ak mesto priamo nesusedí s týmto štátom, nevadí, však možno v ďalšom polroku bude zase všetko inak. Však prečo si robiť hlavu s politickými hranicami, keď Gabriel vymyslel takýto skvelý a jedoduchý systém.
Ty jsi naproti tomu vymyslel skvělý a jednoduchý systém, kdy se navěky musí respektovat čáry, které soudruzi jednou při obzvlášť vydařené pitce nakreslili na mapu.
Jeremy píše:Ako som už napísal vyššie, možné trenice sa riešiea prostredníctvom demokratických inštitúcií, nie vojensky.
Až na to, že ukrajinská vláda (alias kyjevská junta) není demokratická a naopak řeší situaci vojensky. I kdybychom brali Porošenka za demokraticky zvoleného, vojenské řešení východní Ukrajiny začalo už před jeho zvolením.

A zajímalo by mě, jakou šanci má menšinový národ demokraticky přehlasovat ten většinový.
Jeremy píše:Krym bol pričlenený k Ukrajine priamo ruskov centrálnov vládov. Teda prostredníctvom už niekoľko krát spomínaných demokratických inštitúcií, nie vojensky.
Nejvyšší sovět byl demokratická instituce? :o
Jeremy píše:Mimochodom Krym bol ešte pred pripojením k Rusku tatárský. Po obsadení bolo obyvateľstvo kvôli laojalite umelo doplnené rusmi a ukrajincami. Tvoj formát pridelovania území podľa národnosti evidentne funguje. Však stačí narvať na územie svojich a mám naň nárok.
V posledních sto letech mají na Krymu většinu Rusové. Obyvatelstvo se obvykle považuje za autochtonní, pokud na daném území žije více než sto let. Historické události, které se staly před více než sto lety, jsou irelevantní. To by terpve byl chaos, problémy a intriky, kdyby američtí indiáni měli právo vyhnat "přistěhovalce", Keltové Čechy, Češi sudetské Němce apod.
Jeremy píše:Ruská mešina v rámci Ukrajiny ale nie je v žiadnom zväze.
Není, protože i kdyby Rusové takový svaz navrhli, západoukrajinští šovinisté je vždy přehlasují. To není demokracie, to je diktatura většiny.
Jeremy píše:Ruský národ je štátotvorný na území Ruska a samozrejme ruské menšiny sú v mnohých okolitých štátoch.
Slovenský národ je státotvorný v Oravské republice a slovenské menšiny jsou v okolních státech ...
Jeremy píše:Tieto majú právo udržiavať si svoje národné povedomie, pestovať svoju kultúru a podobne v súlade so zákonmi zeme, v ktorej žijú a vládna moc tejto zeme im neodopiera ich práva.
A co když jim vláda této země práva odpírá a teprve vojenský konflikt ji donutí změnit názor? To se přesně stalo na Ukrajině.
Jeremy píše:Možno preto, že im keď už ich nechcel utlačovať vládnúci český národ, tak ich začal utlačovať ten slovenskýNapríklad tým, že im postaval maďarské školy, inštitúcie, povolil používať na úradoch rodný jazyk a podobne.
A například přijal jazykový zákon, který neskutečně detailně vyjmenovává všechny možné situace, kdy jsou Maďaři i v soukromí povinni používat slovenštinu. Maďarské školy, instituce, právo používat jazyk na úřadech je samozřejmost, ne nějaký nadstandard, a bylo to už za Československa (kromě několika poválečných let, než Češi a Slováci pochopili, že je lepší, když maďarské děti budou chodit do maďarských škol, než když budou negramotné).
Jeremy píše:Nevládli nám demokraticky zvolené orgány? A to už prečo? Máš pocit, že v 1948 boli komunisti zvolení nedemokraticky. Mám tušáka, že niekde vyššie si spomínal, že češi vyčítali sudetom spojenectvo s fašitami, hoci sami si zvolili komunistov. Ale zrejme si ich teda podľa teba zvolili nedemokraticky, inak to nedáva zmysel. Alebo máš pocit, že nejaké z nasledujúcich volieb neboli demokratické? Prečo by neboli? Ľudia sa riadili tvojou predstavou o fungovaní demokratického režimu a síce neprotestovali, ale čakali na ďalšie voľby. A oni prichádzali celkom pravidelne a komunisti vyhrávali a vyhrávali. Demokraticky, lebo demokraticky zvolená vláda schválila zákony, ktoré platili. Napríklad zrušila ostatné politické strany. Že to nebolo demokratické? Ľudia delegovali moc komunistom a tak sú rozhodnutia takejto vlády vlastne vôlou ľudu a demokratické. Ak by ľud prestal mať pocit, že jeho zástupci plnia jeho vôlu, stále mohol podľa teba počakť do volieb...
Komunisti byli demokraticky zvolení v roce 1946 a dostali mandát na dva roky (volební období bylo předem zkrácené). V roce 1948 už se ale svobodné volby nekonaly. Demokraticky zvolená vláda nemá právo dělat cokoli, nemá právo zrušit svobodné volby. Čekání do voleb má smysl pouze tehdy, když tyto volby budou svobodné. Majdanisti ale nikdy netvrdili, že Janukovyč byl zvolen nedemokraticky, na rozdíl od demonstrantů při revoluci v roce 1989.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Situace na Ukrajine

Nový příspěvek od Jeremy »

Vzdávam sa :D Vcelku podnetná diskusia, ale potrebujem polčas. Vďaka za oponentúru vo všetkom a na 100%. V diskusii nedošlo k zhode ani v jedinom čiastkovom bode, takže ťažko hodnotiť akýkoľvek prínos pre ľudstvo, ale pripustiť nás k mierovým rokovaniam by sa rovnalo vtiahnuť svet do trvalej vojny :P
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvek:
Gabriel Svoboda
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Příspěvky: 357
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Re: Situace na Ukrajine

Nový příspěvek od malou »

Já jsem se v minulosti trošku zabýval dějinami a musím říct že s mnohým souhlasím,co tady píšete. Akorát nerozumím proč by měli být Slované okupanty dnešních Cech. Keltové od nás odešli během stěhování národú,nahradily je Germáni,titáhly Evropou proti římanúm a oblast obsadily Slované.

Rozhodně jsme myslím nedělali na Kelty a Germány takové masakry jako Spanělé na Indiány nebo Anglosasové též na Indyány.

Taky nesouhlasím s tím,že by mezi Ukrajinci a Rusy byla v minulosti velká nenávist. Měli společnýho nepřítele a tobyly turci,takže je to dalo dohromady. Národnostně či kulturně skoro vůbec neodlišují. Teprve od 30 let minulého století a to začalo velkým hladomorem na Ukrajině a tím že Ukrajinci neprávem vyčítají jen Rusúm že-oni-jsou všeho vyni. Tehdy ale vládly Sověti teda i Ukrajincy ve vládě tehdejšího Sovětu jsou vyni.

Já bych tady možná ani nebyl kdyby nebylo Rusa. Mojeho pradědečka za první světové války vytáhl Rus z močálu a tím mu možná zachránil život,i když se přímo netopil. Jinak povýdal,jak když nebojovaly,tak jak tam byly obyvatelé dobří a jak naháněli mladé Ukrajinky a Bělorusky.

Rusové a Ukrajincy už dost trpěli v minulosti ,přeju jim ted a do budoucna aby se dohodly třeba i špatně,ale mírovou cestou.
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Situace na Ukrajine

Nový příspěvek od Jednorozec »

Ještě bych dodal, že dnešní "Keltové" by na naše území nárok rozhodně neměli. Keltové totiž nejsou jeden národ, stejně jako germání nebo slované, Je to celá skupina ... No a kmeny na našem území zanikly, respektive prohráli boj o přežití s germány a ti zase se slovany. Potomci oněch keltů ale nejsou žádní irové, ale my, oni totiž asimilovali s novými obyvateli. Podle jednoho průzkumu mají obyvatelé českých zemí 25% keltských genů. Dodnes se spoustu věcí u nás nazývá keltskými jmény (a těžko tu někdo nechal slovanům popisné cedule) a někteří z nás používají keltská jména...
Uživatelský avatar
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Příspěvky: 987
Dal: 110 poděkování
Dostal: 306 poděkování

Re: Situace na Ukrajine

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Takový dotaz... co tohle má společného s pedofilií, pedofily, a tak podobně. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi MR_Xguard za příspěvek:
dodo
Uživatelský avatar
FlyInRoom
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
Příspěvky: 172
Dal: 31 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Re: Situace na Ukrajine

Nový příspěvek od FlyInRoom »

MR_Xguard píše:Takový dotaz... co tohle má společného s pedofilií, pedofily, a tak podobně. :)
Mozna ma nekdo zajem o male ukrajinky. Tedy ja rozhodne, kdyby posilala Ukrajina deti do bezpeci, hlasim se jako opatrovnik nejmene desitky holcicek;DDDDDD
Tito uživatelé poděkovali autorovi FlyInRoom za příspěvek:
dodo
Uživatelský avatar
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Příspěvky: 249
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Situace na Ukrajine

Nový příspěvek od dodo »

FlyInRoom píše:Mozna ma nekdo zajem o male ukrajinky. Tedy ja rozhodne, kdyby posilala Ukrajina deti do bezpeci, hlasim se jako opatrovnik nejmene desitky holcicek;DDDDDD
Tak tohle je jednoznačně nejlepší komentář k tomuto tématu !!!!! Kdyby šlo těch laiků dát pět tak bych ti to dal :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi dodo za příspěvek:
FlyInRoom
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Situace na Ukrajine

Nový příspěvek od Jednorozec »

No jsme v kolonce "pokec o všem" a název tématu je "situace na ukraině", takže mi přijde nelogické se ptát "co to má společného s pedofilií"...
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Situace na Ukrajine

Nový příspěvek od Jeremy »

MR_Xguard píše:Takový dotaz... co tohle má společného s pedofilií, pedofily, a tak podobně. :)
Chápem, že nie každého táto téma zaujíma, ale ako už bolo spomenúté, súvislosť s pedofíliou v pokece o všetkom snáď nie je podmienkou.
Uživatelský avatar
FlyInRoom
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
Příspěvky: 172
Dal: 31 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Re: Situace na Ukrajine

Nový příspěvek od FlyInRoom »

dodo píše:
FlyInRoom píše:Mozna ma nekdo zajem o male ukrajinky. Tedy ja rozhodne, kdyby posilala Ukrajina deti do bezpeci, hlasim se jako opatrovnik nejmene desitky holcicek;DDDDDD
Tak tohle je jednoznačně nejlepší komentář k tomuto tématu !!!!! Kdyby šlo těch laiků dát pět tak bych ti to dal :D
Diky Dodo. Ja tam sice udelal takoveho smajlika, ale ono to neni jen z te humorne stranky, ikdyz to byl komentar z velkeho nadhledu. Vzpomenme jak se zachranilo spoustu deti za druhe svetove valky. Spoustu jich prezilo valku jen diky tomu ze byli poslane do bezpeci. Pokud bych mohl zachranit jedine dite pred utrpenim tak to udelam. Mam slabost pro holcicky, nedokazal bych rict dost a do sveho bytecku bych si jich vzal snad sto. Popravde, nesleduju situaci dopodrobna, ale kdyby k necemu takovemu doslo, dejte mi vedet :D
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Příspěvky: 357
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Re: Situace na Ukrajine

Nový příspěvek od malou »

MR_Xguard píše:Takový dotaz... co tohle má společného s pedofilií, pedofily, a tak podobně. :)
I když miluji holčičky,tak to neznamená že bych se nezajímal o to co se děje kolem mě i když je to trošku dál od mé domovyny.A jak už tady jeden napsal,proč by to nemělo něco společnýho s pedofílií,vždyt tam jsou ohroženy i děti.

Jinak.

AT ŽIJE PUTIN

Ne,nestal jsem se jeho fanouškem ale už jsem té bratrovražedné války měl pokrk.Doufám že to tam bude zase jako dřív,když ještě z té oblasti rodinky dávaly na internet dobré videa z nudapláží.LS byl potom zakázán-no já si myslím jestli to nebyl tlak z USA.

Jinak krym byl připojen k Rusku v demokratickém referendu.Nikdo je k tomu nenutil.Možná to nebylo úplně standartní jakým zpúsobem se to stalo ale já si myslím že by to měl svět akceptovat.Rusko je demokratická země i když ne se vším co se tam děje musím souhlasit.

Radši budu v Rusku jako pedofil provokovat policajty, než v americe jako černoch provokovat policajty(hlavně ne bílé)-protože to by byla už moje poslední provokace v životě.

Párátko Obava a Pank-i-Mun Šéf OSN jsou totálně neschopní.Měli bysi už pomalu hledat jinou práci.Evropští politici se zachovaly dobře.

Doufám že Rusové,Ukrajincy a Američané se dohodnou.Tyto národy kulturně spojuje víc než je rozděluje.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů