Neviem čo s ním...

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Uživatelský avatar
Pán Niekto

Neviem čo s ním...

Nový příspěvek od Pán Niekto »

Ahoj.
Som násťročný chlapec, vekovo medzi 15-17 rokmi. Nemyslím si, že by som bol pedofil, riešim naopak problém jedného malého chlapca. Je mu 11 a raz mi povedal, že sa mu páči chlapci, chlapci, ako som ja. Mal som s ním odmala dobrý vzťah a nebral som to vážne, ale poslednou dobou jeho správanie ku mne nabralo smer, ktorý sa mi vôbec nepáči. Vždycky som bol zvyknutý, že si sadá na mňa, túli sa ku mne, keď pozeráme filmy, zaspí so mnou v posteli, v tom by problém nebol.
Ale ... Proste robí mi návrhy ... Rôzne ... Napríklad spolu sme v mojej posteli a pozeráme filmy a on sa zrazu ku mne nakloní a chce ma pobozkať. Uhnem a ľahnem alebo objímem ho tak, aby to už urobiť nemohol, ale on sa ma začne zvláštne dotýkať, prechádza mi rukou po bokoch, už párkrát zašiel rukou tam, kde to rozhodne nie je slušné. Keď sme sa nedávno bili a šteklili, skončilo to tak, že na mňa sedel. Stlačil ma stehnami a začal sa o mňa všelijako otierať rozkrokom, o moje brucho a potom sa snažil presunúť na môj rozkrok, ale to už som sa prebral z šoku a dôrazne som ho odstrčil.
Nedávno si poranil ruku a potreboval v kúpeľni, keď u nás spal, pomoct s vlasmi. Nechcel pomoc od mojej mamy, pretože vraj je to dievča. Povedal som mu, že mu teda pomôžem, že sa má osprchovať, obliecť si spodok a zavolať ma, že sa nakloní cez vaňu a ja mu ich pomôžem umyť. Keď ma zavolal, tak samozrejme bol ešte nahý a sprchoval sa za závesom ... No a on schválne potom ten záves odhrnul a spýtal sa ma, či sa mu páčim. Odpovedal som, že ho mám rád ako kamaráta. A že je pekný chlapec, ale mal by sa poponáhľať, pretože tu nechcem stáť hodinu ... No a on vyskočil z tej vane (kde sa sprchoval) a objal ma, celý mokrý a rozplakal sa mi tam, že nechce, aby som ho opúšťal , že ma má rád ... Strašne sa bojím, že sa do mňa zamiloval, pretože mi aj hovoril, že sa mu o mne zdajú sny a chce byť stále so mnou ... Ale ako hovorím, to ako sa mi stále snaží dať pusu, otiera sa o mňa, pohladí alebo ma nenápadne stlačí v rozkroku, v najhoršom sa svojím otiera o mňa, alebo mi na Skypu píše, či ... no ... nepôjdem na webkameru a tam si pred ním nevyhoním ... nie je mi to príjemné a mám o neho starosť. Že mi to vadí som mu povedal niekoľkokrát, a keď som povedal, že ak toho nenechá, tak naše kamarátstvo skončí, tak mi začal vyhrážať, ako všem povie aký som pedofil, že mu stále robím návrhy a kto vie čo ... A keď som mu povedal, že to predsa nie je pravda, tak sa zasmial, že vie, ale že všetci budú veriť jemu a nie mne. Keď zistil, že toho sa naozaj bojím, tak mi tým začal vyhrážať aj tak, že keď jednoducho nepôjdem na webku a nie to ... alebo nebudem predtým to v skutočnosti, keď budeme sami, tak že to taky všem povie ....
Pre boha, ten chalan ma desí, mám ho rád, ale niekedy by som ho radšej už nevidel, nechcem, aby na mňa siahal, preboha som NA DIEVČATÁ, chalani mi nič nehovoria, obzvlášť nie ešte pod zákonom, pre Krista ... Čo s tým? Nemôžem tohle nepísať všade ... Však by mi ešte povedali, že fakt som pedofil alebo čo ... Lenže ja som fakt na dievčatá a ten chalan je len prvotriedny blázon ... Ale aj môj kamarát, niečo ako mladší brat, tak ho beriem :( Neviem čo s ním… Neviem…
Uživatelský avatar
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Příspěvky: 987
Dal: 110 poděkování
Dostal: 306 poděkování

Re: Neviem čo s ním...

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Ahoj. Na Tvém místě bych se rozhodně nenechal jím vydírat a zastrašovat a své varování myslel vážně. Tohle si skutečně nesmí dovolovat. Já bych Ti asi navrhl promluvit si s jeho rodiči o jeho chování. Nic lepšího mě nenapadá. Hlavně nesmíš tančit tak jak on píská. Uděláš to jednou a už se z toho nedostaneš.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Neviem čo s ním...

Nový příspěvek od Plyšáček »

Rozhodně se nenech manipulovat od chlapečka. Na Tvém místě bych si nejprve pořídil alespoň tajný audio či videozáznam (např. nahrát si web kameru s Vaší komunikací), jak Tě skutečně vydírá a potom bych to citlivě řekl jeho mamince. Opatrně, aby neměla strach, že syn musí být homosexuál - může se jednat jen o hry v pubertě, které jsou mezi chlapci v tomto věku časté a mohou být součástí zdravého psychosexuálního vývoje.

Zkus mu vysvětlit, že není špatné, když se někomu líbí chlapci, ale že si musí najít svoji "berušku".
Ten záznam rozhodně pořiď (ne když bude nahý). Jeho rodiče by Ti nemuseli věřit - přece znají svého synáčka...a potom by se na Tobě mohli svést. Záznam použij jen, zato okamžitě, v případě sporu!

Jdi do toho hned, nebo bude pozdě. Jistě to zvládneš. Držím palce, kamaráde.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Deda
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Příspěvky: 197
Dal: 227 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Re: Neviem čo s ním...

Nový příspěvek od Deda »

Drahý příteli,
jak už ti zde psali mí předpisatelé, manipulovat a vydírat se nenechávej, jinak se to bude stupňovat. Ten záznam si pořiď, pro jistotu. I když bys neměl odvahu o tom hovořit s jeho rodiči, jednou by se ti mohl hodit, kdyby svou výhrůžku realizoval. V žádném případě se před ním na kameru nesvlíkej natož, abys masturboval. To by mohla být jeho zbraň k tvému vydírání. Prostě se musíš zachovat tak, aby na tebe nic neměl ale ty na něho ano. Držím ti pěsti, aby se vše v dobré obrátilo.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Deda za příspěvek:
Plyšáček
Krásný sluníčkový den přeje Děda
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Příspěvky: 214
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Re: Neviem čo s ním...

Nový příspěvek od Hranicar »

Ahoj. Pokud je to, co píšeš, pravda, pak je to dost děsná situace.
No, mohu ti jen poradit to, co tu už psali ostatní.
1)Pořídit si záznam, ideálně několik
2) V žádném případě nevyhovět jeho požadavkům
3) Naposledy mu promluvit velmi striktně do duše
4) Pokud máš obavy, že svoje výhružky myslí vážně, promluvit s jeho rodiči. Citlivě a diplomaticky. Vyžaduje to odvahu, protože mluvit o tomhle je složité a rodičům se to o jejich dítěti zase těžko poslouchá. Je ale lepší, když jim ty dříve řekneš pravdu, než kdyby se oni dříve dozvěděli jeho verzi. Tady je důležité mít nějaký ten důkaz.

Je to sice stále jen kluk, navíc tvůj kamarád, ale měl by si uvědomit, že vydírat někoho tímhle způsobem je nepřípustné.

Věřím, že to nemáš lehké a držím ti palce. Na druhou stranu jsem celkem rád, žes napsal sem. Mnoho lidí si vůbec neuvědomuje, že i tento scénář může nastat.
Drž se.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Neviem čo s ním...

Nový příspěvek od Kasz »

Určitě je důležité v takovém vztahu striktně nastavit hranice, kluka vést k tomu, že záleží také na druhé straně, jak vnímá vztah, že tobě se líbí holky a jemu že nezbývá nic jiného, než to respektovat. A že pokud by to nerespektoval, museli byste kamarádství skončit. Možná ale, že jenom provokuje, aby byl zajímavý, zkouší, jak bude reagovat okolí... S těmi zprávami ze Skypu, vzhledem k tomu, že se opakují, bych zašel za rodiči. Třeba by ho právě probrání situace s rodiči "dalo do latě", nastavilo mu stopku a dalo by se mu tím najevo, že si nemůže dovolit vše. Tajné nahrávky bych nepořizoval, přijde mi to zbytečné, stačí ukázka textové komunikace na Skypu. Jako důležitější vidím probrání situace s rodiči.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Neviem čo s ním...

Nový příspěvek od Jednorozec »

Vážně si myslíte, že rodiče budou věřit, že jejich 11 leté dítě je takto sexuálně aktivní a vydírá staršího kluka? Přijde mi zvláštní už to, že dostal pubertu takto brzo, u kluků to bývá spíš později. Měl bych strach že se to může ošklivě otočit ....
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Neviem čo s ním...

Nový příspěvek od Kasz »

Myslím, že může. Možná si ještě plně neuvědomuje, co dělá, právě proto je třeba mu nastavit hranice.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Neviem čo s ním...

Nový příspěvek od Jeremy »

Obecne si veľmi neviem vybaviť 11-ročného chlapca, ako ho opisuješ. Ale tým nechcem tvrdiť, že je vymyslený. Jednoducho si ho neviem predstaviť.

V takýchto prípadoch je základným pravidlom nepristupovať na žiadne aktivity vynútené vydieraním. Ak ťa teraz vydiera na základe fikcie, ktorú môže vydávať za skutočnosť, pristúpením na jeho podmienky by ťa už mohol vydierať na základe faktických činov. Ťažko by si dokazoval, že ťa k nim prinútil.

Ak by si chcel situáciu riešiť razantne a spáliť mosty, asi by to bola najjednoduchšia alternatíva a síce otvorene všetko povedať jeho rodičom. Ak by sa aj následne snažil všetko otočiť na sexuálne harašenie z tvojej strany, znelo by to prinajmenšom nedôverihodne. Ak chceš ale brať ohľad na malého hajzlíka (čo by bol asi aj môj prípad ;) ), bude to o dosť ťažšie. V situácii, keď nevieš s rozumnou pravdepodobnoou predpokladať jeho ďalšiu reakciu, je určite dobré si zaobstarať nejaký dôkaz pre prípad, že by svoje vyhrážky myslel vážne. A aj ako pripomenutie, že to nie je on, kto má v tejto hre na vrch, ak mu o prípadných jasných dôkazoch povieš. Ak by ani potom nebol prístupný férovému dialógu, bude asi najlepšie zasvetiť tretiu osobu, ktorej dôveruješ, ale ideálne nie rodičov a ani kamaráta. Možno trochu iracionálne z hľadiska vlastných záujmov, ale stále by som myslel na to, ako by prípadné razantné riešenie dopadlo na malého vydierača ;)
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů