Vonkajšie prejavy pedofílie

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Uživatelský avatar
kredenc
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:

5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto."
Příspěvky: 118
Dal: 14 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od kredenc »

Toto téma som sa rozhodol založiť po včerajšej návšteve kina kde o rad nižšie odo mňa sedel jeden chalan, vekovo asi ako ja, bol tam s pár dievčatami. Bolo na ňom vidieť že je gay. Alebo by to vela ľudom napadlo na základe jeho hlasu, artikulovania, vyzáži a celkového správania. A naopak ak by volakto sledoval mňa asi by ho nenapadlo že som pedofil.

Ide mi o to že ak berieme homosexualitu a pedofiliu ako vrodené sexualne orientácia a v smere génov a pôvodu by sme ich dali do jedného vreca.. Prečo gayovia a lesbičky majú často jasné črty a pedofili nie? Napr. vidíte kaderníka v televízii a hneď vás napadne že je homosexuál a u pedofila nič takéto nie je, na označenie pedofil prichádza až keď má osoba niejaky zvláštny vzťah k dievčkatam alebo chlapčekom.

Netvrdím že to je takto vždy napr. keď som zistil že Darren Brown je homosexuál, bol som v šoku lebo by som to na neho nikdy nepovedal. Ale sú diesiatky celebrít u ktorych to je evidentné. Alebo už u detí keď sa chlapci hrajú s bábikamy a dievčatá s autami, hneď tu v okolí vzniká tá myšlienka. I keď to vždy nieje pravda.

Zaujímal by ma váš názor alebo či aj my pedofili máme volaké iné vonkajšie črty, oproti majorite, okrem toho že sa nám páčia deti. Kedže som nemal tú česť toľko tych pedofilov stretnúť, možno mám malú vzorku. :D
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od Plyšáček »

Kredenci, toto je velice zajímavé téma!
Píšeš: Vnější projevy pedofilie. Máš na mysli spíše vizáž - jak takový typický (správný) pedofil vypadá, nebo i projevy v chování - podle čeho jej (kolegu) bezpečně poznáme?

Je otázkou, komu bude tento "odborný" průzkum sloužit. Aby nás pak o to více nepronásledovali pedobijci.
Související téma, ve kterém můžeme vyčíst řadu charakteristických projevů v chování, je Stupeň utajení aneb jak moc jsme nápadní. Tam si nelze nepovšimnout, jaký jsem "šílenec" a exibicionista se snahou alespoň něco naznačit. Takže mě bys asi "na ulici" poznal. Jak se říká: "Zloděj vždy pozná zloděje."

Lidé, kteří mě znají důvěrně, mají po mém coming outu spíše pocit, že to mám "napsané na čele" (i když si to předtím o mně třeba nemysleli). Na většinu populace působím snad gynekofilním dojmem, na některé prý jako "sukničkář", dlouhá řada mě však díky "homosexuální" upravenosti může řadit mezi gaye. To je bezva "maskování", takové mimikry. U BL by to ovšem příliš maskovací nebylo. Podle hlasu - ani v interakci s dětmi, by mě asi moc lidí netiplo. S hlasem a jeho zabarvením se dá úžasně pracovat...

Není pedofil jako pedofil. Takoví Ti "praví" kultivovaní nekriminální pedofilové jsou těžko k odhalení. A je to dobře. Snad by mohli působit takovým čistějším, upravenějším dojmem. I u dětí, zvláště holčiček, by díky tomu měli mít větší úspěch. Malá holčička se spíše zakouká či zamiluje do prince než do chuďase.

Dle mého jim více září oči (znak vyspělé duše) a působí nesmírně laskavým dojmem, jemným a usměvavým pohledem. Ale to je jen moje představa. Moc pedofilů zatím neznám. Takže je to spíše moje naivní představa o "správném" pedofilovi.
Ti nebezpeční to mohou mít napsáno i ve tváři, zvláště v očích - viz. fotografie pachatelů v médiích.

Navrhuji, v zájmu urychlení tohoto průzkumu, abychom zde vystavili své pravé fotografie a na základě jejich porovnání došli k směrodatnějším závěrům. Někdo z fóra zná celou řadu kolegů, mohl by napsat jistě více. Je ovšem otázkou, komu to tady nabízet...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
fenix

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od fenix »

Nemyslím si, že by podle vzhledu šlo poznat pedofila. A podle chování asi taky ne. Todle napadne asi jen jiného pedofila. U Plyšáčka to možná poznat je pokud se chová tak "šíleně" jak píše. :D
kredenc píše:Alebo už u detí keď sa chlapci hrajú s bábikamy a dievčatá s autami, hneď tu v okolí vzniká tá myšlienka. I keď to vždy nieje pravda.
Ale ono je přece úplně normální, že si holčičky hrajou s autama a kutíci s hračkama, které jsou určené spíše pro holčičky.
Plyšáček píše:I u dětí, zvláště holčiček, by díky tomu měli mít větší úspěch. Malá holčička se spíše zakouká či zamiluje do prince než do chuďase.
Myslím, že pokud zrovna nevypadáš jako bezdomovec, tak záleží více na jiných vecech.
Plyšáček píše:Dle mého jim více září oči (znak vyspělé duše) a působí nesmírně laskavým dojmem, jemným a usměvavým pohledem.
Jo, když vidim pěknou holčičku to mi oči září určitě, ale občas si řikám, že pak musim koukat spíše jako blbec. :D
(a ty poznámky o tom, že je tam to slovo jako navíc si nechte, děkuji )

Dobře a nakonec sem přidám svoji fotku. (já jsem ten nahoře)
Obrázek
Zdroj:http://photobucket.com/images/phoenix%20girl%20anime?page=1
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Příspěvky: 214
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od Hranicar »

Já doteď nemám jasno, jestli skutečně lze homosexuála poznat na základě toho, jak se chová a jak vypadá. A jestli ti, na kterých je to od pohledu vidět, se do toho náhodou sami tak trochu nestylizují. Řekněme, že na některých to vidět je, ale zda jich je taková většina, o tom bych trochu pochyboval. Já sám jsem se zatím setkal pouze s dvěma gayi (sebe nepočítám - jsem vlastně jako BL gay nebo ne???), přičemž u jednoho to bylo od pohledu očividné, zatímco do toho druhého bych to nikdy neřekl.
No a taky jsem se setkal s tím, že si o nějakém klukovi všichni mysleli, že je gay, ale zřejmě byl hetero, jenom takový ten citlivý a plachý typ.
Nevím, jestli ty "charakteristické rysy homosexuála" jsou u homosexuálů zastoupeny nějak výrazně více, než u hetero populace.
S vnějšími projevy pedofilie je to trochu složitější. To zase mnoho lidí vidí zjevné vnější projevy pedofilie u každého, kdo se na dítě jen podívá.
Já tedy myslím, že žádné skutečně charakteristické vnější projevy menšinové sexuální orientace neexistují.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od Plyšáček »

BL gayi Hranicari.
Souhlasím s Tebou, že každý člověk je jiný a budeme stěží hledat společné rysy jisté komunity. Ale častější či převažující snad můžeme letmo načrtnout, nebo alespoň odhadnout.

Píšeš, že jsi se setkal jen se dvěma gayi. Uvědomme si všichni, že se denně zřejmě setkáváme, pokud nejsme poustevníky, s řadou odchylných lidí - homo, zoo či pedofilně zaměřených, jen to o nich netušíme, nebo pouze tušíme a říkáme si, že asi zbytečně blbneme a hledáme nějakou exotiku.

Nejvtipnější by byla situace, kdybychom se třeba každý den potkávali na ulici nebo bydleli vedle sebe a večer si spolu "randili" na ČEPEKu, aniž bychom tušili, že se známe "od vidění". U mne máte téměř jistotu, že pokud mě potkáváte a zběžně znáte, asi dávno víte, kdo je Plyšáček. Dělám dosti propedofilní reklamu - ale jen potud, pokud je to "bezpečné" z hlediska profese. Proč by učitel nemohl být trochu "poznamenán" svou prací?

Aneb pod lampou... se to nejlépe dělá... Tímto chci vyjádřit pouze to, že u učitele se očekává zájem o děti a to, že se snaží jim rozumět. Máte-li na to pracovat kultivovaně s dětmi, dělejte to, jelikož pak by Vás nikdo neměl obviňovat z toho, že jste s nimi nebo se jim věnujete. Jako zubaři nikdo nebude vyčítat, když bude chtít vidět něčí zuby... a ani mu to nepřijde divné... (Pozn.: U gynekologů už je to asi poněkud jinak...)

Lepší než šmejdit kolem školy s pytlíkem (bonbónů)... je dělat třeba i (jen) školníka. Náhodnou to je moc zajímavá práce. A když si některá žačka řádně neopucuje botky, můžete ji plácnout po zadečku a každý to snad pochopí...

:D
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáček píše:Nejvtipnější by byla situace, kdybychom se třeba každý den potkávali na ulici nebo bydleli vedle sebe a večer si spolu "randili" na ČEPEKu, aniž bychom tušili, že se známe "od vidění".
No, nejvtipnější to (vzhledem k okolnostem) nebylo, ale stalo se mi to.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Plyšáček
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
fenix

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od fenix »

Plyšáček píše: Lepší než šmejdit kolem školy s pytlíkem (bonbónů)... je dělat třeba i (jen) školníka. Náhodnou to je moc zajímavá práce. A když si některá žačka řádně neopucuje botky, můžete ji plácnout po zadečku a každý to snad pochopí... :D
Chápu, že jsi to myslel asi ze srandy, ale zrovna todle by mi přišlo docela nevhodný. Ale je fakt, že i školník si může s žačkama užít spoustu legrace. Pokud ukáže, že se ho děti nemusí bát, ale mají si sním naopak jít hrát... :D
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od Jeremy »

Už ako malý som mal predstavu o tom, ako taký pedofil vypadá. Keď som mal tak 11 rokov, kráčal som po ulici a niekoľko metrov predo mnou pri letnej terase nejakej reštaurácie bol starší pán. Už zdiaľky som si hovoril, že vypadá ako nejaký úchylák. Keď som prechádzal okolo neho, pozdravil a spýtal sa ma, či ma môže pozvať na kávu. Áno, súhlasím s vami, že to bol vcelku hlúpy nápad pozývať 11-ročného chlapca na kávu, takže som odmietol a tým som prišiel o možnosť zistiť, či to bol pedofil, alebo nie. Napriek tomu by som s odstupom času asi reagoval rovnako ;)

A áno, Plyšáček má pravdu, že mu žiarili oči. No, možno ich mal skôr také vodnaté a mal veľmi veľké ústa, až pôsobili tak nejak asymetricky :D Ale keďže chápem Plyšáčkovu snahu opísať svoju predstavu o "správnom" pedofilovi, tento pán taký patrne nebol. Rozumiem aj tomu, ak si takého pedofila predstavíme ako človeka s vyspelou dušou. Neviem či je to skôr pravidlo, ale od mala som riešil najskôr to, že ma nepriťahujú dievčatá, neskôr zase fakt, že ma nepriťahujú ani muži, ale chlapci. Myslím, že ma to nútilo premýšľať viac a inak ako väčšinu mojich rovesníkov. Však som aj bol vcelku vážne dieťa ;) Takže neskromne napíšem, že takáto diagnóza môže dať základ k väčšej vnútornej vyzretosti, alebo naopak človeka odrovnať. Už okolo spomínaného veku 11 rokov som písal poéziu s prevažne temným nádychom a musel presviedčať učiteľov, že som to neopísal z žiadnej knižky. Vlastne keď si tie básne s odstupom času čítam, asi by som nášho učiteľa slovenského jazyka a literatúry hnal pred disciplynárnu komisiu za to, že ma nepritiahol za vlasy k psychológovi alebo aspoň sa sám nepokúsil zo mňa dostať, čo sa deje. To bude asi tá nevýhoda nepedofilného pedagóga s nízkym záujmom o svojich zverencov, respektíve možno bol skôr na dievčatká :D

No ale späť k téme. Myslím si, že nevyrovnaný pedofil sa dá na základe vonkajších znakov odhaliť o dosť jednoduchšie, než ten vyrovnaný. Možno aj preto vypadajú tí odsúdení páni z médií tak nejak divne. A čo sa týka porovnania s homosexuálmi, tak mnoho z tých neprirodzene zženštilých má podľa mňa priamo ambíciu upozorňovať na to, že sú teplí. Mnoho pedofilou s podobou ambíciou asi nebude.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvek:
Plyšáček
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Asi bychom se měli zamyslet nad tím, že orientace jen tak patrná není. Ne, pokud už nejsme děti a sami nechceme, aby patrná byla. Podle mě je nejrizikovější období na "krytí" orientace právě dětství a celkově doba, dokud si samotnou orientaci neuvědomíme. Protože to, že se nám v našem případě líbí děti, nám připadá naprosto normální, říkáme si, že to tak pravděpodobně mají všichni, jen se o tom nemluví. Dokud nám nedojde, že to tak není, nedáváme si pozor, i když jsme ještě sami děti, možná se motáme kolem dětí výrazně mladších, i doma řekneme, jak nám čas s nimi strávený dělá dobře.

A pak si to uvědomíme a tohle období většinou skončí, začneme se bát nejprve asi "Co kdybych jim ublížil?" a pak "Co kdyby to na mně někdo poznal?". Připadáme si najednou tak nápadní, že neděláme nic jiného, než přemýšlíme nad tím, jestli to, co právě děláme, není nápadné, jestli nebude nápadné, když to a to uděláme, jestli nebylo to, co jsme udělali, až moc nápadné a někdo už dávno neusoudil, že jsme pedofilové. Je to smutné období, protože, a to bych řekl, že je skutečně pravda, skutečně nápadní jsme, když se mermomocí snažíme být nenápadní. Těžko říct, ale pokud se budeme dětem vždycky v přítomnosti někoho vyhýbat, budeme je odstrkovat, když nás budou chtít obejmout před někým jiným a budeme se stále chlubit, jak má ta a ta holka z USA, se kterou "chodíme", pěkné pevné trojky ve výstřihu, jen tím vzbudíme možná dojem, že tady něco nehraje.

Snažit se skrývat svoji orientaci můžeme, vzhledem k přístupu dnešní společnosti je to asi poměrně normální záležitost, vždyť i gayové se mnohokrát bojí ostatním přiznat, že se jim líbí kluci, přestože už homosexuálové tak dlouho bojují proti předsudkům! A ani k nim přístup lidí okolo není vždy ideální.

Jen chci říct, že pokud chci, nikdo na mě orientaci nepozná. Těžko říct, jestli to u mě není proto, protože se s lidmi obecně moc nebavím - spíše naopak - a tak mě nikdo pořádně nezná (až na pár výjimek), a tak nikdo neví, co si o mně myslet. Pedofil je pro lidi stále člověk, co děti zneužívá, a tak pochybuji, že si někdo myslí, že jsem pedofil. Pokud bych ale chtěl, aby se to vědělo, mohl bych to začít dávat najevo, říkat, jak jsou chlapečci okouzlující, jak je miluji, jak miluji děti, jak bych pro ně udělal všechno na světě, jak se mi líbí kutíkovské zadečky a tak. Nebo bych mohl začít nosit tričko z nápisem Boylover a BL znakem. :D Stejně tak zženštilý gay, co to chce dát vědět do světa, bude nosit růžovou a říkat, jak mu chlapi přijdou rozkošní. Proto si řekneme u teplého kadeřníka, že je gay. Protože on chce, aby se to vědělo.

Můj závěr? Jednoduchý. Pokud chci, znát to nepůjde (pokud to předstírání nepřeženu). Pokud chci, znát to půjde, ale většinou jen lidem, co o pedofilii něco skutečně vědí (nejsou-li to rovnou bratři "stejné krve"). Ale opět, pokud to moc nepřeženeme. Lidé jsou někdy až moc podezřívaví.
Jeremy píše:Myslím si, že nevyrovnaný pedofil sa dá na základe vonkajších znakov odhaliť o dosť jednoduchšie, než ten vyrovnaný.
Ano, na tom taky něco bude :D

S pozdravem,
Marco F.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvek:
Plyšáček
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od Plyšáček »

Marco, drahý Marco. (Neboj, nebalím Tě) :D
Celé Vánoce se mi po Tobě stýská. Moc jsi mi tu chyběl - vážně!
Tvé vhledy jsou opět tak rentgenové. Děkuji.

Máš naprostou pravdu v tomto:
Marco Freeman píše:...skutečně nápadní jsme, když se mermomocí snažíme být nenápadní...
Proto jsem někdy tak "na očích":
Plyšáček v Stupeň utajení píše: JSEM PROSTĚ TAK NÁPADNÝ, AŽ JSEM NENÁPADNÝ! Nebo si to alespoň myslím.
Ale asi každý soudný člověk si řekne: "Tedy ten dělá věci. Kdyby byl pedofil, tak by si tohle určitě nedovolil. Tedy já být pedofil, tak na jeho místě bych se určitě takhle nepředváděl."
Od malička jsem stydlivý a hodně se červenám. I když jsem už mnohem otrlejší a "otužilejší", někdy mohu být nápadný i tím, jak zčervenám, když na mě začne dorážet holčička (nebo houf). Pozn: "Houf" není druhé ani třetí pohlaví, ale množství holčiček.

Teď mě napadlo, že místo erekce mi ta krev jde do obličeje...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od Marco Freeman »

[smazáno]
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvek:
Plyšáček
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od Plyšáček »

Marco Freeman píše:Mně ČEPEK moc nechyběl.
Teda Ty jsi tak sprostý! ( :D )
To jsem rád, že jsi měl koho mít rád.
Tady se děly věci...! Lepší, že Tě Tvůj anděl strážný chránil a notebook odhazoval v dáli...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Plyšáček píše:Teď mě napadlo, že místo erekce mi ta krev jde do obličeje...
A zachováš se tedy při červenání podle stejného návodu, který jsi nám dával pro případ erekce? ;)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od Mathias8 »

Zaujimavá téma ale ja by som k tomu povedal asi takto-

Sú homosexuali, ktorím to je jedno, že sú homoši a je to na nich poznať podla vonkajšieho správania. Sú taký, ktorí to o sebe vedia, boja sa verejnosti, a nevedia to dostatočne skrývať, tiež sa u nich občas prejavuje to vonkajšie správanie. A sú aj taký, ktorí sa za to tiež hambia a vedia to v sebe skrývať tak že to na nich vobec neni poznať. Sú taký viem, lebo viem o jednom homosexualovi, ktorí mal ženu a deti (neskor sa rozviedol a teraz žije s mužom). Vobec, nikdy v živote by ste o nom nepovedali, že je homoš. Žiadny pritepleny hlas, žiadna teplá chodza, gestá, mimika atď "normálny" človek by ste povedali.

Asi tak isto by som povedal aj pedofilovia. Sú pedofilovia, ktorí to o sebe vedia a je im to jedno a netaja sa tím. Je to na nich poznať. Sú taký, ktorý to o sebe vedia, boja sa verejnosti a nevedia to dostatočne skrývať, tiež sa u nich občas prejavuje to vonkajšie správanie. A sú aj takí ktorý to dusia v sebe. Blokujú/obmedzujú v sebe infantilnost v pritomnosti dospelích.


Pedofilovia a homosexuali to majú v tomto asi podobné si myslím. Jedine v čom to oni maju lahšie je to ako sa na nich díva verejnosť.
kredenc píše:Napr. vidíte kaderníka v televízii a hneď vás napadne že je homosexuál a u pedofila nič takéto nie je, na označenie pedofil prichádza až keď má osoba niejaky zvláštny vzťah k dievčkatam alebo chlapčekom.
Keď vidím kaderníka v televízii alebo hocikde inde. Vravím si, že je asi gay. Hovorím si to pretože nepoznám chalana, ktorý je na dievčatá a ktorí by išiel robiť kaderníka.
Keď ide pedofil robiť učitela alebo hocijaké povolanie zamerané na deti alebo vedúci v tábore. Človeka napadnú dve veci a to - buď má deti rád alebo je pedofil (Nikoho ani za boha nenapadne oboje naraz)
Vačšinou sa priklanajú k tomu prvému, pretože to druhé si buď nechcú pripustiť alebo neveria tomu alebo ich to nenapadne vobec ani prvé ani druhé...

Možno, že sa mýlim, ale tak si to myslím.... :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mathias8 za příspěvek:
Plyšáček
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od Kasz »

Marco Freeman píše:Protože to, že se nám v našem případě líbí děti, nám připadá naprosto normální, říkáme si, že to tak pravděpodobně mají všichni, jen se o tom nemluví.
Jak jsem to měl já? Moje zkušenost byla taková, že mně to "normální" nepřišlo. Ve 13ti letech jsem si myslel, že jsem na celém světě sám a jediný, komu se líbí holčičky kolem 7-9 roků... a zároveň jsem věděl, co by se stalo, kdybych o tom někomu řekl. Nikde nepsali o lidech, kterým se líbí děti, ale nechtějí jim ubližovat, kteří při pohledu na ně cítí velkou krásu a naopak by chtěli tu krásu chránit (takové byly moje pocity). Hrozné, když na to znovu pomyslím, že v takovém věku jsem si myslel, že jsem na celém světě takový úplně sám! Až Proudlyho a Hostova stránka mi otevřely oči!
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 2):
Plyšáček, Jeremy
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od Jeremy »

Mathias8 píše:...Keď ide pedofil robiť učitela alebo hocijaké povolanie zamerané na deti alebo vedúci v tábore. Človeka napadnú dve veci a to - buď má deti rád alebo je pedofil (Nikoho ani za boha nenapadne oboje naraz)
Vačšinou sa priklanajú k tomu prvému, pretože to druhé si buď nechcú pripustiť alebo neveria tomu alebo ich to nenapadne vobec ani prvé ani druhé...
K tomu by sa mohli vyjadriť páni učitelia, ako vnímali svojich spolužiakov na vysokej škole ;)

Ja som tam síce nestrávil tak veľa času, ale z toho čo som stihol zaznamenať, boli tam takí (veľmi skromne zastúpení), o ktorých som mal takmer istotu, že majú podobnú diagnózu ako ja. U väčšiny som nezaznamenal žiadnu odchýlku od normálu, mali partnerov primeraných svojmu veku a ani navypadali, že by mali potrebu niečo skrývať a vlastne u nikoho z nich som nepostrehol žiadne hlbšie väzby na deti. Práve naopak, jedna spolužiačka striktne trvala na tom, že žiadne deti mať nikdy nebude a nechápala, prečo by ich mala chcieť :D

Aj z mojich chabých skúseností s dnešnou generáciou učiteľov mám pocit, že od mojich školských čias sa veľa nezmenilo a len výnimočne sa dá naraziť na človeka, ktorý by javil nejaký hlbší záujem o deti a je jedno či už z dôvodu svojej sexuálnej preferencie, alebo z obyčajného ľudksého záujmu o deti. V mojom prípade šlo o druhý stupeň ZŠ, takže som celkom prístupný tomu, že pri prvom stupni to môže byť a patrne aj bude úplne inak.

Každopádne pri učiteľovi ma vždy napadne najskôr to, že má výsadu pracovať s deťmi, ale zďaleka k ním nemusí mať intenzívnejší vzťah, aj keď pripúšťam, že záujem o deti by mal byť základom pre vykonávanie podobných povolaní.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Kasz píše:No, tak mně to "normální" nepřišlo, ve 13ti letech jsem si myslel, že jsem na celém světě sám a jediný, komu se líbí holčičky kolem 7-9 roků...
Tak jasně, je jasné, že to každý měl jinak, já jsem to taky neměl úplně přesně tak, jak jsem psal. Bylo to jen pro příklad. :)
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od Kasz »

Marco Freeman píše:
Kasz píše:No, tak mně to "normální" nepřišlo, ve 13ti letech jsem si myslel, že jsem na celém světě sám a jediný, komu se líbí holčičky kolem 7-9 roků...
Tak jasně, je jasné, že to každý měl jinak, já jsem to taky neměl úplně přesně tak, jak jsem psal. Bylo to jen pro příklad. :)
Když si tak čtu svůj příspěvek, napsal jsem jej tak, že vyzněl, jako kdyby byl proti tvému. Nechtěl jsem, aby tak vyzněl, chtěl jsem jen napsat svou zkušenost. :) Trochu jsem ten původní upravil, snad vyznívá trochu lépe.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od Plyšáček »

Gabriel Svoboda píše:
Plyšáček píše:Teď mě napadlo, že místo erekce mi ta krev jde do obličeje...
A zachováš se tedy při červenání podle stejného návodu, který jsi nám dával pro případ erekce? ;)
Krev na úrovni 2. sexuální čakry je projevem sexuální energie.
Krev v úrovni hlavy - tedy 6. a 7. čakry je projevem "božské" - čisté lásky. :)

Takže pokud nastupuje erekce, hoňte to do hlavy! Ale ne rukou tam dole!!!
Soustředěním na oblast nad hlavou (oblast aureoly - svatozáře) a současnou snahou vnímat dítě jako čisté božské stvoření bez sexuálních potřeb. Jinak svůj názor a pokyny neměním.

Pokud na mě začnou holčičky dorážet a já začnu červenat, tak reaguji podobně, jako píši u erekce.
Měním činnost, aby se to "nezvrhlo" - ze strany holčiček :D . A s oblibou říkám - i před dospělými:
"Děvčata, prosím Vás, ovládejte se!"
To mi dělá dobře, když musím krotit fanynky na veřejnosti. Hodně mě to vnitřně "uspokojuje". :) Že je vidět, že je o mě zájem, že "v tom umím chodit" a že znám hranice. (Toto sdílení mě hodně naplňuje. Takže díky za podnět ke sdílení.)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Vonkajšie prejavy pedofílie

Nový příspěvek od Daniel »

Zajímavé je slyšet druhé lidi, jak se baví o svých příbuzných, když pronesou něco ve stylu: No on je pořád sám, a pořád si nemůže najít holku, ale on to přitom s těmi dětmi tak umí, a on si těmi neteřemi tak krásně hraje, a ony ho mají tak rády a úplně se na něho lepí, no z něj by byl tak skvělý táta. To mi pak zbystří uši a v duchu si říkám: Že by? Docela by mě zajímalo, kolik lidí při vyslechnutí těchto slov napadne to samé, co mě.

Jednoho člověka, o kterém se toto říká, znám osobně. Ale není pro mě zas tak blízký, abych se ho šel přímo zeptat. Také jsem si už říkal, že by bylo docela vtipné, kdybych po letech zjistil, že se známe z fóra :D
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti