Poděkování za vaši aktivitu

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Poděkování za vaši aktivitu

Nový příspěvek od Forst Jan »

Rozhodl jsem se ukončit veškerou svou aktivitu na těchto stránkách.

Než ovšem odejdu, chtěl bych tímto poděkovat za celou vaši aktivitu, za boj s předsudky společnosti i za práci pro lidi kteří sem přijdou s problémy.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Jan.F píše:Rozhodl jsem se ukončit veškerou svou aktivitu na těchto stránkách.
Co tak najednou? :(
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Forst Jan »

Dlouho jsem váhal, zda sem mám odpověď napsat. Nerad bych, aby to co napíšu dále nějak oslabilo mé poděkování, které myslím upřímě, vážně a z celého srdce. Tohle je úžasná stránka, kterou bych doporučil úplně všem (pedofilům i nepedofilům) k přečtení.

Důvod mého odchodu není něco velkého, jde spíš o spoustu menších věcí, ze kterých mám ovšem dojem, že sem prostě nepatřím.
Například můj vzah k dětem. Hlavní myšlenka většiny (né-li všech) tu mi přijde láska k dětem a větší porozumění dětem (oproti "nepedofilům"). Já takový ale nejsem. Dětem rozumím ještě míň než dospělým (a i to je téměř nulové), snažím se jim vyhýbat (i kvůli pokušení, ale hlavně protože jsem v jejich přítomnosit nervózní a nevím jak se chovat) a pedofilie u mne projevuje jedině sexuálními představami a ne láskou k dětem (ale platí a vždy platilo, že bych nikdy dítěti neublížil).

Další věcí jsou třeba mé vztahy k lidem tu. Svěřil jsem se tu s věcim, které nevědí ani moji nejlepší přátelé a i několikrát na chatu jste mě krotili že o sobě dávám víc informací, než je zdrávo. Samozřejmě nečekám že za tak krátké období s někým koho vidíte jen zde nemůže vzniknout silné kamarádství, ale pokaždé když jsem se přidal k nějaké dsikuzi nebo s někým pokusil navázat rozhovor, jediné čeho se mi dostalo byla maximálně jedna krátká odpověď a to byl konec. Pokud jsem na chatu někomu napsal soukromou zprávu, vždy jsem obdržel nazpět jen podobně znějící text, že na chatu není třeba šeptat, jen abych o 3 minuty později uviděl na skle od toho samého zpráva, která mohla být jen útržek šeptané konverzace a která byla omilem poslána, že ji viděli všichni. Připadal sjem si pak odloučen od všech.

Tématem samo pro sebe je i Vaše sdílení fotek na chatu. Neříkám že ty fotky jsou nějakým způsobem závadné (DP) ale jejich množství je rozhodně věší než na kolik se narazí náhodou při běžném prohlížení stránek. Ne vy ty fotky aktivně vyhledáváte a ač na tom není nic nezákonného spousta těch fotek (např. z Rajce) tam byla nahrána neznalými uživateli a vy víceméně využíváte jejich chyb k vlastnímu prospěchu, což mi přijde lehce nemorální

Co se DP týče, souhlasím s názorem asi většiny tady, že držení DP by nemělo být trestné, jenže je. A pokaždé když přijde DP na přetřes přijde mi že vetšina zpáv od Vás není typu: "To bys neměl", ale spíš typu "To je potřeba dobře schovat" nebo "To je potřeba dělat opatrně".

Možná to je opravdu naivní (ale takový jsem, vždy až moc věřím lidem), ale když jsem sem přišel, věřil jsem že alespoň ti stálejší uživatelé již žádné "špatné" (nezákonné, i kdyby třeba neodhalené) aktivity neprovádí, jenže čím víc jsem sem chodil, tím víc mám dojem že to pravda není. Můžou za to různé narážky a naznačení, často míněné ze srandy, jenže kterých je na mne nějak moc. A nemluvím jen o nějakých pár zprávách na chatu, ale i tady na fóru které by mělo mít (dle mého názoru) vážnější charakter.
Omlouvám se Plyšáčku, ale jako nejlepší příklad mi přijde tvoje vlákno o tom, že jsi občas až tak nápadný až tě to činí nenápadným. Na mne to mělo úplně opačný účinek, malinko začínam přemýšlet, jestli při nějaké tvé "nápadnosti" jsi nepřekročil hranici...

Jak jsem psal, takovýchto drobností je mnoho, a čím víc jsem tu tím méně se mi tu líbí. Proto jsem se rozhodl odejít teď, dokud mám o Vás všech dobré mínění, které bych nikdy nechtěl zkazit.

Na druhou stranu, nic nemažu, můj účet tu zůstává a neříkám, že sem občas zase někdy nenakouknu...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Forst Jan za příspěvky (celkem 3):
Daniel, FlyInRoom, dodo
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Plyšáček »

Jane, pokud chceš, můžeme se setkat osobně. Rád Tě vezmu na den do mé práce, abys viděl, jak se chovám a jak mám nejen své chování a vztah k dětem - holčičkám, pod kontrolou. Právě díky tomu, že mám takovou (zaslouženou) důvěru okolí, mohu si dovolovat občas jisté nevšednosti. Zkrátka mě již znají a ví, že holčičky jsou se mnou ve větším bezpečí, než s vlastními rodiči. (Mohl bych uvést mnoho konkrétních případů, kdy jsem uhlídal přes 60 dětí a maminka s jedním dítětem měla "problém" ap. Ale to není snad potřebné...). I pokud bych byl celý den s nahou nádhernou holčičkou osamotě, nedovolil bych si nic nevhodného - příležitostí k "otestování" jsem již měl bezpočet. Právě toto vědomí mě drží v dobrém psychickém naladění a dodává mi trochu sebeúcty.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Jeremy »

Jan.F píše:Dlouho jsem váhal, zda sem mám odpověď napsat...
Ono je to zrejme dosť častá "choroba" mnohých nových registrovaných členov fóra (vrátane mňa). Taká malá eufória z toho, že tu sú určite ľudia, ktorí mi budú rozumieť, budú premýšľať rovnako ako ja, budú mať podobné názory a s ktorými sa môžem baviť o veciach, o ktorých sa bežne baviť nemôžem. Myslím si, že všetko to vo väčšine prípadov platí, ale je dobré si uvedomiť, že určite nie absolútne. Je tu veľa ľudí a každý je našťastie trochu iný.

Ako príklad ma napadá taký Plyšáček, ktorý sem aj podľa vlastných slov "nabehol" s veľkými očakávaniami a entuziazmom, ale veľmi skoro narazil na reakcie, ktoré by slabšie povahy odrovnali. Myslím, že eufória ho z veľkej časti prešla, ale zotrval a ja som za to rád. Premýšľa z veľkej časti inak ako ja, ale dnes ho už vnímam ako obohatenie tohto webu.

Z tvojich príspevkov mám pocit, že tiež máš potenciál svojou osobytosťou obohatiť miestnu komunitu. Neviem nakoľko si už so svojím rozhodnutím hotový, ale ak máš pocit, že tebe samému tieto stránky nič plodné neprinášajú, bolo by zbytočné ťa presviedčať.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvek:
Plyšáček
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Kasz »

Díky, Honzo, za zpětnou vazbu. Na druhou stranu prostě na tuto stránku chodí lidé různí a když z ní lidé, jako ty, odejdou, tak se my ostatní dál neposuneme. Mě se třeba nelíbí věcí a dávám to najevo, ale někdy už mi nezbývá čas a nemůžu hlídat všechno a všude. Vím, že na chatu se občas koná nevhodná diskuze, nebo se posílají třeba nějaké méně vhodné fotky. Od toho jsme tady ale my všichni, abychom těm, kteří to dělají, poskytli zpětnou vazbu. Já už tolikrát prosil, tolikrát banoval, tolikrát... a kolikrát nenastala žádná změna.

Píšeš, že dětem rozumíš ještě míň než dospělým, a že v nich vidíš víc tu sexuální stránku. No tak právě tady bys mohl trochu zkultivovat a rozvíjet i své city k dětem a nebýt tolik zaměřený na ten "sex". Tak jako to kdysi měl i Gabriel, který dokonce založil takové "sexuálně" laděné stránky před mnoha a mnoha lety. Až po zpětné vazbě pochopil, že myšlenky na děti nejsou jenom sex, ale že v tom může být i "něco víc". Kultivovat svou osobnost, tu by tady měli všichni.

Nebo se mi nelíbí některé vtipy v sekci vtipů. Ale co zmůžu, když tam budou další a další lidé dávat další a další přisprostlé blbosti? Můžu upozorňovat, můžu i mazat. Ale i na chatu jsou třeba lidi, kteří budou úroveň trochu hlídat. Já to nestíhám, mám toho moc. Ale kdyby sis něco z toho chtěl vzít na starost, tak prosím, budu velmi rád. Ale tím, že odejdeš, tak tím... v podstatě se tady nic k lepšímu nezmění. To si myslím. Ze stejného důvodu také neodcházím, i když bych v podstatě už potřeboval trochu dáchnout. Jsem zde vyčerpaný a chodím zde, protože musím. Protože jsem se k tomu rozhodl. A protože jsem přesvědčený, že tato stránka pořád víc pomáhá lidem, než že by tady pedofilové dělali nějaké nehezké věci. A bude pomáhat jenom tehdy, budou-li tady uživatelé, kteří také chtějí druhým lidem pomoci.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 5):
Gabriel Svoboda, Plyšáček, Jeremy, Kuba, Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
šmudlík
Registrovaný uživatel
Bydliště: Kutíkov
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: To co dnes zanecháme v srdci dětí,ony zítra vrátí celému světu.
Příspěvky: 59
Dal: 61 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od šmudlík »

Rád bych se také připojil do diskuze,mám to stejné rovněž přemýšlím nad tím zdali má moje přítomnost zde smysl.Přicházel jsem s velkými nadějemi které bohužel ani po roce nejsou naplněny.Doufal jsem že se mi podaří splnit si svoje velké přání a sen a to je práce s dětmi,že tu najdu někoho kdo mi pomůže a podá mi pomocnou ruku.Moje chyba ale byla že jsem se neodvážil nikomu toto naplno říct ale pouze naznačoval.Vím že mne nikdo nebude vodit za ručičku ale já prostě sám ten prvotní krok nedokážu udělat i když bych pro ta andělská stvoření udělal cokoliv a věnoval jim celý svůj čas a odměnou by mi byl jejich rozzářený obličejík,nic víc nechci.Je tu plno fajn lidí ale já mám pořád pocit že sem nějak nezapadám že Vám nejsem přínosem.Rád bych se více zapojil do chatu ale říkám si zas tam něco plácnu a budu za totálního pitomce tak tam radši nejdu.Vím že to co tady píšu je asi hodně chaotické ale já mám pocit že pořád stojím na rozcestí a nevím jak dál.Kdybych měl jmenovat někoho konkrétně kdo mi toho tady dal nejvíc asi by to v první řadě byl Myš a taky Marco Freeman za ty jeho povídky ale on vlastně celý web je velmi užitečný jen já už si připadám že sem svým věkem nepatřím.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Forst Jan »

Kasz píše:Vím, že na chatu se občas koná nevhodná diskuze, nebo se posílají třeba nějaké méně vhodné fotky.
Právě že mi nepřijde že diskuze by byly nevhodné, nebo fotky nějak závadné (pár jich bylo na hraně, ale takové se nikdy nesetkali s nadšením) jen mi přijde že ty "vhodné" fotky hledají místní uživatelé aktivně na různých galeriích a myslím že spoustu lidí tam nahrálo své fotky, aniž by věděli že k nim můžou se dostat i cizí lidé. Takže mě to přijde jako vlastně využití cizí nevědomosti k vlastímu obohacení, což je vlastně trestný čin podvodu (jenže právně nepostižitelného, protože není tu škoda, postižený ani neví že k něčemu došlo, ani není finanční zisk, pouze "duševní")
Kasz píše:No tak právě tady bys mohl trochu zkultivovat a rozvíjet i své city k dětem a nebýt tolik zaměřený na ten "sex".

ANo sexuálně mě přitahují děti a v mých fantaziích s nimi mám sex, ale nadruhou stranu když někde potkám dítě, určitě v něm nevidím "pouhý sexuální oběkt", dokážu si s nimi hrát jako normální dospělý a nemyslet přitom na to, na co myslím jindy sám. Jen nemám tu "lásku" a "zamilovanost" do dětí, jako jiní lidé tady, jenže rozvíjet se tímto směrem mi přijde že pro mne by to bylo přesný opak toho co bych měl dělat. I kdybych oběvil lásku k dítěti, takový vztah nikdy nedosáhne svého naplnění.
Ale ikdyž mu nedávám moc šancí na vznik, vztah s dospělou dívkou u mě má stále naději. Dokážu se zamilovat do dospělé dívky (několikrát jsem již byl, bohužel nikdy nebyla láska opětována)a i mne dospělé dívky také sexuálně přitahují, takže teoreticky nevidím žádný důvod proč bych nemohl mýt takový naplněný vztah.
Plyšáček píše:Právě díky tomu, že mám takovou (zaslouženou) důvěru okolí, mohu si dovolovat občas jisté nevšednosti.
Představ si člověka který zná pedofily jenom takové jak si nás představuje společnost. Člověka který nakouknul do fóra co se tu probítá, o tobě neví vůbec nic, jen to že jsi pedofil a přečte si tvojí větu.
Co si asi bude myslet?

Aby bylo jasno, já věřím, že nic nevhodného neděláš, jen tě prostě neznám (a jedna schůzka by to rozhodně nezměnila) a náhodný uživatel který čte fórum tě nebude znát už vůbec, ani nikoho jiného tady.
A mě se pokaždé když si přečtu podobnou zprávu,ukáže v hlavě otazník, který se ptá, jestli tam něco nebylo, něco co ani to dítě nemusí považovat za špatné, nějaký letmý dotek který ani rodič nepostřehne, nebo mu ani nepřikládá nějakou velkou váhu, ale pro pedofila má úplně jinou hodnotu. A toho pocitu se nejde nikdy zbavit, bohužel je pravda že nikdy nikdo o nikom tu si nemůže být úplně na 100% jistý, dokonce ani sám o sobě ne.
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Daniel »

Ahoj Honzo, děkuji za tvoji upřímnou výpověď. Myslím si, že tvoje poděkování to nijak neoslabilo.
Jan.F píše:Například můj vzah k dětem. Hlavní myšlenka většiny (né-li všech) tu mi přijde láska k dětem a větší porozumění dětem (oproti "nepedofilům"). Já takový ale nejsem. Dětem rozumím ještě míň než dospělým (a i to je téměř nulové), snažím se jim vyhýbat (i kvůli pokušení, ale hlavně protože jsem v jejich přítomnosit nervózní a nevím jak se chovat) a pedofilie u mne projevuje jedině sexuálními představami a ne láskou k dětem (ale platí a vždy platilo, že bych nikdy dítěti neublížil).
Myslím si, že zrovna tohle nemusí být důvod říkat si, že sem nepatříš. Když jsem si tento odstavec přečetl, tak jsem si v duchu říkal, že tohle jsem přesně já ještě před pěti lety. A kdyby do mého života nevstoupila moje vlastní dcera, a později i její kamarádky a spolužačky, byl bych na tom ve vztahu k dětem asi do dneška stejně. Uznávám, vlastní dítě je něco výjimečného. Ale co chci říct, je to, že člověk se může ve svých postojích během několika let změnit. Hodně změnit.

Nemyslím si ale, že by pedofilové obecně měli oproti nepedofilům zvláštní nebo větší porozumění pro děti. Pedofilové se od nepedofilů liší tím, že jejich zájem o děti je motivován sexuálně. Až díky fóru jsem pochopil, že tohle je něco, co je samo o sobě neutrální záležitost, tj. není to něco, co bych mohl označit jako dobré nebo špatné. Dobré nebo špatné je to, jak se sexuálně motivovaným zájmem o děti naložím.

Co se týče tvých dalších připomínek, tak také musím říct, že jsou zde lidé, kteří mi nejsou sympatičtí, jsou zde názory, se kterými nesouhlasím, jsou zde věci, které mi vadí. A v poslední době se objevilo pár maličkostí, které mě vysloveně iritují. Ale pořád si myslím, že mi fórum má co dát. A soudě podle toho, že od svojí registrace jsem obdržel více poděkování, než kolik jsem napsal příspěvků, tak si myslím, že i já mám co nabídnou fóru. A když se dívám zpátky, tak si uvědomuji, že častokrát jsem se posunul dál právě díky těm, se kterými jsem nesouhlasil. Protože právě v konfrontaci s nimi jsem si byl nucen sám před sebou obhájit své vlastní postoje a jasně a srozumitelně formulovat svoje myšlenky.

A co hodnotím jako největší přínos fóra, je to, že s několika lidmi jsem se mohl setkat osobně. Možnost popovídat si někým s očí do očí a říci mu věci, které jsem si do té doby nechával pro sebe, to je něco, co se diskusemi na fóru nedá srovnat. Nicméně, bez těch diskusí na fóru bych nenašel odvahu některé lidi oslovit, nebo k nim naopak nezískal důvěru.

A když už se tady píše o Plyšáčkovi, tak ještě dodám, že nakonec jsem přehodnotil svoje názory a mám v plánu se s ním v budoucnu sejít. Tedy pokud má ještě zájem a pokud už rozdýchal všechno, co jsem mu napsal ;) Z mého pohledu byl Plyšáček ochoten přizpůsobit se ostatním, částečně poupravit svůj slovník a trochu pozměnit témata, o kterých píše. Je to tedy z mého pohledu člověk, se kterým může být rozumná diskuze. Také ho už začínám vnímat jako obohacení fóra, a i když asi budeme hodně rozdílní lidé, tak jsem připravený vnímat jako příležitost k obohacení i setkání s ním.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvek:
Kuba
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Forst Jan »

Jenom než tu začnou vznikat nějaké milné představy, Plyšáčka a zmíněné vlákno jsem použil jako příklad, protože tam je nejlépe vidět o jakých narážkách na to, že se děje něco špatného, jsem mluvil. Ale jinak proti Plyšáčkovi jako takovému nic nemám, je to dobrý člověk a věřím že to opravdu jsou jen narážky a nic takového se ve skutečnosti neděje. A takové zprávy jsem viděl od více uživatelů, i když třeba méně okaté.
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Příspěvky: 479
Dal: 140 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Scopi »

Jan.F píše:Důvod mého odchodu není něco velkého, jde spíš o spoustu menších věcí, ze kterých mám ovšem dojem, že sem prostě nepatřím.
Nikdy nic nebude všem vyhovovat na 100% tak to hold je. Taky mám občas pocit že sem nepatřím, ale myslím že tu není nikdo kdo by na to nikdy nepomyslel.
Nechci tě nějak přesvědčovat aby jsi tu zůstal, to je věc každého zda tu bude či nikoliv, ale myslím že v téhle fázi je zcela zbytečné odcházet. Seš tu pár dní a za tak krátkou dobu je to nejspíš nemožné tady nějak lépe poznat. Já jsem tu několik měsíců, a řadě věcí tady taky nerozumím proč tak jsou, ale věřím že to se ještě časem změní.
A jak už zde bylo několikrát řečeno, takovej Plyšáček je toho dobrým příkladem. Ze začátku si musel asi hodně myslet že sem nepatří, a já osobně jsem si to o něm myslel taky, ač jsem tu nebyl o moc díl než on. Postupem času ale nejspíš více pochopil jak to tu chodí, a přizpůsobil se aniž by nějak výrazně změnil svoje názory.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Plyšáček »

Moc hezky se to tady rozvíjí. Cítím, že mnoha členům zde chybí jakási větší psychická podpora a zpětná vazba od ostatních souputníků či přátel. Je pravdou, že jsem měl co dělat, abych "první přijetí" rozdýchal a ustál. Ale jsem tady pořád a jsem moc rád.
Jan.F píše:Dětem rozumím ještě míň než dospělým (a i to je téměř nulové), snažím se jim vyhýbat (i kvůli pokušení, ale hlavně protože jsem v jejich přítomnosti nervózní a nevím jak se chovat) a pedofilie u mne projevuje jedině sexuálními představami a ne láskou k dětem
No vidíš, Jane. A já děti miluji platonicky nadevše a sex v představách s nimi nemám.
Píšeš, že se vyhýbáš i dospělým. Prosím alespoň zde to nedělej. Mám tě rád.
Jan.F píše:...jen mi přijde že ty "vhodné" fotky hledají místní uživatelé aktivně na různých galeriích a myslím že spoustu lidí tam nahrálo své fotky, aniž by věděli že k nim můžou se dostat i cizí lidé. Takže mě to přijde jako vlastně využití cizí nevědomosti k vlastnímu obohacení, což je vlastně trestný čin podvodu.
Tato úvaha mi přijde zcela mimo. Například na rajčeti je mnoho nevhodných fotek, některé by si zasloužily být zařazeny do DP a jejich rodiče minimálně předvoláni na služebnu policie. Tím, že je nahrají na internet, musí počítat s tím, že je uvidí mnoho lidí včetně deviantů.

Navrhuji kampaň ČEPEKu - protest proti úchylným rodičům, co fotí nevhodně své děti a potom je dokonce umisťují na web. Lovci úchylných neúchylů se můžeme jmenovat. Ať si veřejnost nemyslí, že všichni pedofilové surfují a slintají po nějaké nahotince.
daniel píše:Nemyslím si ale, že by pedofilové obecně měli oproti nepedofilům zvláštní nebo větší porozumění pro děti. Pedofilové se od nepedofilů liší tím, že jejich zájem o děti je motivován sexuálně.
No vidíš. A já stále z hloubi duše věřím, že pedofilové mají většinou neskonale hlubší porozumění a pochopení pro dětskou duši. A nemusí tam přímo figurovat sex jako motor. Jejich duše jsou prý citlivé a vnímavé podobně jako duše dětí. A já v to chci doufat - i když i zde někteří členové jsou na můj vkus neskonale hrubí a přízemní. Ale je jich jen pár.
Jan.F píše:Ale jinak proti Plyšáčkovi jako takovému nic nemám, je to dobrý člověk a věřím že to opravdu jsou jen narážky a nic takového se ve skutečnosti neděje.
Začíná to být vtipné. Pořád naznačuješ, co u mne bylo či nebylo a já ani nevím, jaký můj příspěvek Tě tak vyděsil. Tak jak to píši, tak to je a rozhodně nikde jsem se neudal. Ani nedělám nic, za co by bylo správné se udat.
Jan.F píše:A mě se pokaždé když si přečtu podobnou zprávu, ukáže v hlavě otazník, který se ptá, jestli tam něco nebylo, něco co ani to dítě nemusí považovat za špatné, nějaký letmý dotek který ani rodič nepostřehne, nebo mu ani nepřikládá nějakou velkou váhu, ale pro pedofila má úplně jinou hodnotu.
Asi Tě teď moc neuklidním...
Co se týče dotyků, dodržuji svůj Manuál pro pedofilní pedagogy a dotýkám se pouze za dlaně, když děláme kruh, něco podávám ap. a v případech, kdy dítě samo přijde a vyžaduje kontakt - a i v těchto případech pouze pokud je to v danou chvíli vhodné (zda nepracuji s kolektivem) a do té míry, do jaké je vhodné se objímat se žáky. Ale letmé doteky vskutku neprovozuji. Když už něco dělám, dělám to pořádně.

Jane, nedivím se Ti, že máš noční můry z toho, jak a kam Plyšáček svým holčičkám sahá. Ale jde zde spíše o to, proč Ty se bojíš být vůbec v jejich přítomnosti a zda bys se svým současným podprahovým sexuálním vnímáním nebyl pro ně nebezpečný. Já prošel už tolika "testy", že diskrétně pomlčím. Tisíce příležitostí, kdy jiným by se rozklepala kolena... Je to možná i tím, že už jsem hodně "otužilý" a něco mě jen tak nevzruší. V práci nemám "pokušení". Alespoň to tak již řadu let nevnímám - že bych musel "odolávat".

Na závěr chci požádat přítomné aktivní členy: Prosím Vás, dávejme si větší zpětnou vazbu a přátelskou podporu, ať je nám tady spolu lépe.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
fenix

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od fenix »

Jane, tak tvůj vztah k dětem se může i změnit, to bys asi hlavně musel zkusit nějaký častější kontakt pokud bys měl příležitost, ale ani nejsi jediný tady co se s dětma nestýká. Pokud s nima moc nejsi je pak pochopitelné, že jsi z nějakého kontaktu nervózní. Sám beru děti na fotkách nějak víc sexuálně, ale pokud jsem s holkama tak takové myšlenky nemám, prostě mě naplňuje to že si s nima můžu hrát, blbnout nebo jen popovídat.

Možná ti to tak nepřijde, ale psát na chatu na sklo tolik informací o sobě např. i to kde bydlíš je opravdu docela neopatrné. Co se píše na chatu nesmíš brát tak vážně, ono prostě neni jíné místo, kde by se dalo psát a dělat si srandu, ale zase se to určitě snažíme držet v mezích. Třeba si najdeš někoho s kým si budeš psát víc. Já si taky píšu i mimo chat hlavně jen s jedním člověkem se kterým jsme si sedli.
Chce to všechno čas.

Co se týče rajčete, tak pokud někdo veřejně nahrává fotky na internet, musí počítat s tím, že se na ně může podívat kdokoli. Mnozí lidé to opravdu nedomyslí co tím můžou způsobit a nejde o to, že se na ty fotky podíváme zrovna mi. To co může dítěti ublížit je že nějaké nevhodné fotky uvidí třeba jeho spolužáci.
Taky to moc nechápu, proč takhle někdo dává veřejně všechny svoje fotky na net. Nemyslím si jako Plyšáček, že by některý ty fotky byly nějak nevhodný, někdo prostě fotí všechno. Ale pak by si ty fotky měli nechat jen pro sebe a rodinu, nevhodné je dávat to veřejně na internet.

Jinak kdyby jsme neměli odlišné názory a všichni přemýšleli stejně nemělo by fórum přece cenu. :D
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Kasz »

Jan.F píše:Takže mě to přijde jako vlastně využití cizí nevědomosti k vlastímu obohacení, což je vlastně trestný čin podvodu (jenže právně nepostižitelného, protože není tu škoda, postižený ani neví že k něčemu došlo, ani není finanční zisk, pouze "duševní")
Tak s tím bych si dovolil nesouhlasit. Pokud někdo vystaví něco na internet, tak by se měl zamyslet především on sám. A logicky, pokud to je na netu, dá se to vyhledat a shlédnout. Na tom není nic, co by snad mělo být nějakým podvodem.
Jan.F píše:Jen nemám tu "lásku" a "zamilovanost" do dětí, jako jiní lidé tady, jenže rozvíjet se tímto směrem mi přijde že pro mne by to bylo přesný opak toho co bych měl dělat. I kdybych oběvil lásku k dítěti, takový vztah nikdy nedosáhne svého naplnění.
Ono ani nejde, aby ses musel nějak zamilovávat nebo cítit nějakou "extra" lásku k dětem. Jde o to, o čem píše fenix. Já se taky ve škole do dětí nezamilovávám, a i když mám své oblíbence, musím distribuovat pozornost ke všem stejně: Když se usměju na nějakou dívku, tak stejně tak se v podobné situaci usměju i na kluka, apod. Někdy ti ale nějaké dítě dá přímo najevo, že tě má jako oblíbeného učitele, nebo ti přímo otevřeně řekne, že tě má rádo. A v takových situacích... je dobré na to nějak přirozeně reagovat. Dát mu najevo, že také jej máš rád. Tak jako mě objala minulý týden na začátku hodiny páťačka Hanka. Kromě toho, že mě to velice potěšilo a je to zážitek, na který budu vzpomínat ještě hodně dlouho, protože se příliš často nestává, ke konci hodiny mě napadlo, že mám v kabinetě lízátko. No a normálně jsem před celou třídou řekl, že ostatní půjdou do šatny a Hanka na mě počká u kabinetu (a ani nevěděla proč). Ale počkala a dostala lízátko, se slovy: "Když ty mě máš ráda, tak já tě mám taky rád." A přesně tohle je pro mě jistý "vrchol" mého vztahu k dětem ve škole, a v podstatě naplnění, o kterém píšeš, že ho nikdy nedosáhneš. V danou chvíli dosáhl svého naplnění - ona mě má (nevím z jakého důvodu) ráda, dávala mi to najevo, a já jí její náklonnost v přiměřené míře opětoval. To je celé. Nečekám, že by z toho mělo být něco víc. Ale bylo to zpříjemnění dne, zpříjemnění života. Rozhodně bych za špatné považoval strachy ve smyslu "Co si o mě kdo pomyslí, kdybych dal Hance lízátko." a vlastně ze strachu bych byl na její projevy náklonnosti chladný jak sníh. To si myslím, že by bylo špatně.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 3):
Plyšáček, šmudlík, Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Forst Jan »

Kasz píše:Pokud někdo vystaví něco na internet, tak by se měl zamyslet především on sám. A logicky, pokud to je na netu, dá se to vyhledat a shlédnout. Na tom není nic, co by snad mělo být nějakým podvodem.
Ano měl by se zamyslet, ale například pokud podvodník využije důvěřivosti důchodce a dá mu podepsat nějakou smlouvu, je to podvodník (i když platí, ano ten důchodce si to měl přečíst). A stejně tak tady, znám spoustu lidí (například moje máma) kteří nejsou počítačově vzdělaný, umí si přečíst email a novinky a kteří slyšely, že existuje nějaké rajče, an které můžou nahrát fotky ze společné dovolené se známími, poslat jim odkaz a ti známí si je můžou prohlédnout.
A aktivní procházení takových stránek a hledání fotek dětí mi tak trochu potom přijde jako využívaná naivity takových lidí stejně jako podvodníci využívají naivitu třeba důchodců...
Kasz píše:A přesně tohle je pro mě jistý "vrchol" mého vztahu k dětem ve škole
Ano naprosto to uznávám jako dobré naplnění vztahu s dítětem, ale pokud vím tak máš přítelkyni/manželku (nevím přesně). Ten vztah k dětem bych spíš pojmenoval přátelství/kamarádství, ale ne láska.
Při těch vzácných příležitostech kdy jsem poblíž dětí, jsem s nimi kamarád, nemyslím na sex s nimi (to mám jen ve fantaziich s imaginárními dětmi, nikdy si nepředstavuji konkrétní jedince) a jako takový myslím že ten vztah k dětem je u mne dostatečný a nemyslím že by potřeboval něco víc.
fenix píše: Co se píše na chatu nesmíš brát tak vážně, ono prostě neni jíné místo, kde by se dalo psát a dělat si srandu
Ano, zprávy na chatu beru mnohem v lehčím duchu, navíc například z tvých zpráv tam vysloveně sálalo, že nejsou myšleny vážně, ale jako vtip. Ty o kterých jsem mluvil jsou takové kde to naprvní pohled není úplně vidět, jestli je to vážné nebo vtip, zprávy které se vyskytují na fóru (které by dle mého názoru mělo být vážnější než chat).
Plyšáček píše:Ať si veřejnost nemyslí, že všichni pedofilové surfují a slintají po nějaké nahotince.
Ale to je přesně to co mi přijde že se děje, že aktivně prohledávají lidi tady fotky a hledají fotky dětí.
Plyšáček píše: Pořád naznačuješ, co u mne bylo či nebylo a já ani nevím, jaký můj příspěvek Tě tak vyděsil.
To právě není o jednom příspěvku. A nejen o tvých. Prostě přijde mi každou chvíli někdo asi ze srandy nebo ironicky naznačuje, že sáhnul nebo by zaučil nebo že by udělal víc . A čím víc zpráv čtu, tím víc je i takovýchto zpráv až si prostě člověk říká, jestli některá z nich nemohla obsahovat hlubší význam...



Chtěl bych ale dodat teď 2 podstatné věci.
1. Tohle vlákno mělo být o poděkování a takovéto diskuzi jsem se chtěl vyhnout
2. Uznávám že odejít by bylo vlastně utíkání od problémů a ne jejich řešení, proto asi přehodnotím své rozhodnutí odejít.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Plyšáček »

Doufal jsem, že zůstaneš. Jsem rád, že jsi to ustál jako já před Vánocemi.
Těším se na další ranní vtípky, které čtu většinou až večer. Jejich přisprostlost mi nevadí. Ale chápu Kasze, že jako administrátor musel poukázat ne ani tak na vulgární slovíčka, ale spíše na celkový neuctivý nádech ve vztahu k dětem...

Nejvíce mě potěšil ten o dvaceti pětiletých... Kdo mě zná, asi ví proč...
A pokud bys v tom chtěl hledat zase nějaký hlubší význam, nehledej prosím.
To by sis rovnou mohl taky z nejrůznějších hledisek rozebírat moji větičku:
Plyšáček píše:A já děti miluji platonicky nadevše a sex v představách s nimi nemám.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
fenix

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od fenix »

Jan.F píše: Chtěl bych ale dodat teď 2 podstatné věci.
1. Tohle vlákno mělo být o poděkování a takovéto diskuzi jsem se chtěl vyhnout
2. Uznávám že odejít by bylo vlastně utíkání od problémů a ne jejich řešení, proto asi přehodnotím své rozhodnutí odejít.
Jenže právě taková diskuze je potřeba a sám asi vidíš, že nějaký význam měla pokud jsi změnil názor na odchod, což je dobře. Někdy je určitě lepší se vypsat z toho jak to cítíš, ikdyž na to máme odlišný názor.

Na fotkách na rajčeti se opravdu neshodneme, takové galerie jsou i proto aby je někdo mohl aktivně procházet. Někoho zajímají památky a nás zase děti, tak si je tam prohlížíme, ale nikomu neubližujeme ani ho nepodvádíme. Mě to přijde jako by někdo dal svoje fotky na obecní vývěsku a pak se divil tomu, že se tam na ně dívá i někdo jiný než lidé, kterým o tom řekl.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Kasz »

Jan.F píše:A aktivní procházení takových stránek a hledání fotek dětí mi tak trochu potom přijde jako využívaná naivity takových lidí stejně jako podvodníci využívají naivitu třeba důchodců...
1) Zneužití naivity k podpisu smlouvy, ve které se daný důchodce zavazuje k placení desetitisícových částek, a vyhledávání veřejně dostupných fotografií, to je dost rozdíl, nemyslíš?
2) Ó né, ti pedofilové jsou ale podvodníci, oni vyhledávají fotky dětí! Kdo by to byl kdy řekl, že pedofilové, když budou vyhledávat na netu fotky, že to budou především fotky dětí! Máme snad jako pedofilové procházet a vyhledávat fotografie umyvadel?
Jan.F píše:Ten vztah k dětem bych spíš pojmenoval přátelství/kamarádství, ale ne láska.
Jsou různé druhy lásek, a mezi nimi je i láska ke kamarádovi, nebo láska k dítěti ve škole, které učím. Láska je obecnější pojem, láska nemusí být jen erotická.
fenix píše:Mě to přijde jako by někdo dal svoje fotky na obecní vývěsku a pak se divil tomu, že se tam na ně dívá i někdo jiný než lidé, kterým o tom řekl.
Naprosto souhlasím.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Plyšáček
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Forst Jan »

fenix píše: Jenže právě taková diskuze je potřeba a sám asi vidíš, že nějaký význam měla pokud jsi změnil názor na odchod, což je dobře.
Neříkám že neměla smysl, říkám že jsem ji nechtěl mít tady, kde hlavní smysl mého úplně prvního příspěvku bylo upřímné poděkování.
A neříkám že neodcházím, říkám, že si to ještě rozmyslím.
fenix píše:Mě to přijde jako by někdo dal svoje fotky na obecní vývěsku a pak se divil tomu, že se tam na ně dívá i někdo jiný než lidé, kterým o tom řekl.
Jenže neznalý člověk to nebere jako obecní vývěsku, ale spíše jako bezpečnostní schránku, ke které má klíč (odkaz) jen on, a neví že ta schránka je vlastně nezamčená a kdokoliv ji může otevřít.
Kasz píše:Zneužití naivity k podpisu smlouvy, ve které se daný důchodce zavazuje k placení desetitisícových částek, a vyhledávání veřejně dostupných fotografií, to je dost rozdíl, nemyslíš?
Právně určitě, mírou "špatnosti" samozřejmě taky, ale uplně morálně čisté mi to prostě nepřijde.
Kasz píše:2) Ó né, ti pedofilové jsou ale podvodníci, oni vyhledávají fotky dětí! Kdo by to byl kdy řekl, že pedofilové, když budou vyhledávat na netu fotky, že to budou především fotky dětí! Máme snad jako pedofilové procházet a vyhledávat fotografie umyvadel?
Nejsem proti koukání na fotky dětí, ale spíše o to které, a jakou metodou se k nim dostává. Například odkazy v sekci fotogelerie na například dětské modelky nebo děti z různých filmů a pořadů v televizi jsou naprosto v pořádku, ty jsou foceny a točeny primárně pro to aby se na ně koukali "cizí" lidé.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Poděkování za vše

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Jan.F píše:Jenže neznalý člověk to nebere jako obecní vývěsku, ale spíše jako bezpečnostní schránku, ke které má klíč (odkaz) jen on, a neví že ta schránka je vlastně nezamčená a kdokoliv ji může otevřít.
Jenže i když tu schránku otevřeme a podíváme se do ní, platí, jak už psal fenix, že
fenix píše:nejde o to, že se na ty fotky podíváme zrovna my. To co může dítěti ublížit je že nějaké nevhodné fotky uvidí třeba jeho spolužáci.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti