sex s zenou?

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Uživatelský avatar
esgh
Nový člen
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 35
Příspěvky: 1

sex s zenou?

Nový příspěvek od esgh »

zajimalo by me,zda vas sexualne mohou pritahovat dospele zeny ? nebo rekneme,pokud to omezime, vzrusoval by vas sex s zenou v rozemi 18-22 let,pokud by mela mensi postavu s panenkovskym oblicejem? dokozali by jste si predstavit, ze by jste k ni citili touhu i po rocnim partneskym vztahu?

Moc dekuji za odpovedi!!
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Zpráva od anonymní ženy

Nový příspěvek od Kasz »

Zdá se, že ona anonymní žena se zde již zaregistrovala, přesunul jsem tedy svoji odpověď do tohoto tématu.

Přesunutá zpráva:
Přišla mi dnes zpráva od anonymní ženy, bohužel neuvedla zpětný kontakt, a tak jí nemám jak poslat odpvoěď. Znění dotazu a odpověď proto uvádím zde, snad si to zde najde:
Anonymous píše:ahoj, mohu se te zeptat.. cetla jsem ve foru, ze pises o sexu s dospelou
zenou,mohl by jsi mi o tom rici vice? jake pocity mas? mohl by jsi milovat dospelou zenu? pokud by treba mela krasny oblicej, mensi postavu vzrusoval by te s ni sex i treba po roce vztahu? dekuji moc za odpoved!
Ahoj, přemýšlím, co a kde na fóru píšu o sexu s dospělou ženou... :-). Teď k věci: K lásce není potřeba krásný obličej, menší postavu a méně jak rok vztahu s tou osobou. Mám zkušenost, že Klárka, která je dnes dospělá, mě přitahuje o dost víc, než ostatní dospělé ženy, které jsem neznal z doby jejich dětství - přece jenom jsem s ní hodně zažil a určitá forma náklonnosti přetrvává dál. O něco víc mě také přitahují dospělé ženy, které jsem znal z doby dětství, ale o malinko méně, než ty, do kterých jsem se v jejich dětství zamiloval. Jestli bych se mohl zamilovat rovnou do dospělé ženy - asi mohl, ale musela by mě něčím přitahovat, a to samozřejmě i po fyzické stránce (existují některé ženy, které mě přitahují, i když jsem je poznal až jako dospělé, ale jsou to spíš výjimky). Myslím si tedy, že milovat ženu bych dokázal. Co se týče sexu - myslím si, že by to neměl být problém, i po více než jen jednom roce vztahu. Pokud tu ženu budu milovat, bude mě nějakou formou přitahovat i fyzicky. Pokud by mě vůbec ničím nepřitahovala, asi bych si nedovedl představit partnerský vztah s ní - zřejmě bych ji ani nedokázal milovat (mít rád víc, než ostatní), což je považuji pro partnerský vztah za nutné.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
MarkM
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Příspěvky: 471
Dal: 155 poděkování
Dostal: 101 poděkování

Re: sex s zenou?

Nový příspěvek od MarkM »

Ahoj,
někoho ženy přitahovat můžou skoro jako holčičky, někoho zase skoro vůbec, každý jsme jiný.

U mě je to v pořadí holčičky do 11let dále kluci 2-6let a potom až ženy(včetně dívek nad 12let) a potom nějaké další výjimky. S tím, že ženy už jsou hodně velké výjimky a málo kdy se stane, že by mě nějaká žena přitahovala.

Občas se stane, že mě nějaká žena zaujme. Ne sexuálně, ale spíš celkově její povahou a vzhledem, ale není to taková ta celková přitažlivost jako u dětí. S takovou ženou bych si dokázal i představit, že bych s ní mohl žít. (i když dost obtížně)
Nedávno jsem jel busem a jela tam holčina co jí mohlo být kolem 16cti let. Ta mě poměrně dost zaujala na její věk. Tak nějak by se dalo říct, že mě přitahovala skoro jako dítě. Ne tak silně, ale taková ta celková přitažlivost tam byla. Měla čistou jemnou pleť, byla úplně obyčejně oblečená, nenalíčená, měla přírodní delší vlasy. Dalo by se obecně říct, že mě taková holka, která bude mlaději vypadat nebude se moc líčit bude se obyčejně oblékat atd... tak taková holka (žena), která se bude neblíže podobat dítěti, jak chováním, tak i vzhledově, tak taková mě bude celkově přitahovat, ale ani vzdáleně to nebude tak silné jako u malé holčičky. Ale s takovou ženou bych si taky dovedl představit žít.
Nejde jen o vzhled, ale i o povahu. A pravděpodobnost, že najdu ženu, která by mě přitahovala aspoň trochu vzhledově a i povahově je malá a ještě menší je pravděpodobnost, že by mě taková chtěla :) Ale určitě to není nemožné a byl bych i rád, kdyby se takoví našla a já s ní mohl žít i když by to nebylo vůbec lehké.
K holčičkám je chování takové přirozené, ale u ženy bych se musel asi hodně přetvařovat, musel bych si asi říkat teď bych jí měl obejmout teď bych jí měl dát pusu atd... Ale kdyby mě aspoň trochu celkově přitahovala, bylo by to o mnoho ulehčené, protože přece jen ta přirozenost by tam byla podstatně větší než u nějaké ženy, která by mě nepřitahovala ale jen by mě byla povahově blízká.

Potom tady je ještě jeden takoví speciální případ, kdy dospělou dívku bych znal od mala. U hodně dívek co znám od mala a už jsou dospělé, tak k ním mám blíž než k ostatním. Potom platí, že když se mi hodně líbila jako malá, tak se mě většinou hodně libí i teď a i teď mě celkově přitahuje. Opět ale platí, že když se bude hodně malovat, atd.. a bude se chovat "hrozně", tak mě určitě přitahovat nebude.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: sex s zenou?

Nový příspěvek od Kuba »

Na CZGL k tomu také bylo téma a dokonce i s anketou (opět děkuji Gabrielovi za zprovoznění zálohy a záchranu mnoha informací) - http://czgl.xf.cz/czgl.8.forumer.com/viewtopic5680.html?t=1094

Mohu jen zopakovat, co jsem již napsal tam:

Za sebe mohu říct, že mě dospělé ženy (a holky, které za sebou mají už kus puberty, to znamená cca věk 13-14 let, ovšem je to individuální) nepřitahují a to platí hlavně o citové stránce; už jsem několikrát napsal, že pedofilii vnímám jako schopnost zamilovat se do děvčátek, což už se mi ve větší či menší míře několikrát stalo - naproti tomu do dospělé ženy nebo už vyloženě pubertální holky jsem se nezamiloval nikdy a to ani v náznaku. Jinými slovy některé ženy vnímám jako kamarádky, ale u žádné se mi nestalo, že bych pocítil touhu mít s nimi bližší než čistě kamarádský vztah.

Méně vyhraněný jsem po čistě sexuální stránce; běžná pornografie mě dokáže vzrušit (no, když na to přijde, tak mě v nějaké míře dokáže vzrušit skoro jakákoliv, včetně chlapů, zvířat a... Ě, měl bych sem tohle všechno vůbec psát? :D), když po mně večer na táboře po pár pivech vyjela kolegyně a začala se ke mně lísat a sahat mi... no víte kam, tak mě to také po fyzické stránce vzrušilo, ale jinak mě to nepřitahovalo. Ani do stanu jsem s ní nešel, protože mě to prostě nelákalo.

Zkrátka, ženy se mi nehnusí, mohl bych s nimi mít sex, ale zároveň mě nepřitahuzjí buď nijak nebo ve výjimečných případech hodně málo na to, abych s nimi toužil po nějakém bližším a důvěrnějším vztahu. Přesto nejspíš jednou do takového vztahu vklouznu, ale to bude čistě z důvodu založení velké rodiny s mnoha dětmi.

A nově k tomu doplním:
Na PPG vyšetření u mě jasně dominovaly dívky 1. stupně ZŠ a starší předškolní (5-6 let). Měřitelné, ale několikanásobně nižší vzrušení mi bylo naměřeno i k ženám a malým klukům (zhruba v totožné míře). Na zobrazení sexu dospělých jsem dle pana Trojana reagoval vzrušením, které na první straně zhodnotil jako "malé", na straně druhé jako "slabé" a na třetí stránce jako "nedostatečné", takže pořádně nevím, co si z toho vybrat. :)

Diagnostikována mi byla heterosexuální pedofilie v jaderné formě, čili exkluzivní (výhradní) zaměření na malé dívky, což v podstatě odpovídá tomu, co sám cítím.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
ksoft

Re: sex s zenou?

Nový příspěvek od ksoft »

A proč ne zaleži jestli to ma bejt na noc tam bych ješte nebyl proti.Jen nemam zajem. No dlouhu dobu si to již moc nedokažu predstavit. Vztach neni jen o sexu ten tam patri taky ale hlavne je dat žene pocit že o ni stojim. V tomhle je problem. Pokud toho nejsem schopen žena si to všimne a nastane neduvera a interakce. Když nekdo již mněl vztach ze ženou a nedopadlo to hesky jakehokoliv duvodu steži si najde novou ženu. Male sebavedomi predsudky atd...
Uživatelský avatar
StrangerByNight
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Příspěvky: 97
Dal: 8 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Re: sex s zenou?

Nový příspěvek od StrangerByNight »

MarkM píše: Nedávno jsem jel busem a jela tam holčina co jí mohlo být kolem 16cti let. Ta mě poměrně dost zaujala na její věk. Tak nějak by se dalo říct, že mě přitahovala skoro jako dítě. Ne tak silně, ale taková ta celková přitažlivost tam byla. Měla čistou jemnou pleť, byla úplně obyčejně oblečená, nenalíčená, měla přírodní delší vlasy.
Já jsem na tom podobně. Obecně pro mě holky přestávají být atraktivní v momentě, kdy se začnou malovat (make-upem počínaje, rtěnkou, řasenkou a očními stíny konče), oblékat nejnovější výstřelky módy (které skutečně sluší jenom vychrtlým modelkám), barvit si vlasy a kdy si případně nechají něco vytetovat na záda nebo si dát piercing do pupku. Vlastně ani nedokážu odhadnout, v jakém věku by pro mě holky přestávaly být atraktivní "přirozenou cestou".
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: sex s zenou?

Nový příspěvek od Kuba »

Také já dnes viděl pěknou dívčinu, když jsem drhnul podlahy v léčebně dlouhodobě nemocných. Neděste se, byla tam za babičkou. Bylo jí cca 16, byla nenalíčená, nijak extra vyparáděná a snad proto se mi i docela líbila. Až jsem se lekl, že se se mnou něco děje. Naštěstí o něco později prošly kolem mě dvě holčičky a já na onu "šestnáctku" zapomněl. :D
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: sex s zenou?

Nový příspěvek od Kuba »

Dobrý den Kuba,

Byl vám zaslán email od Anonymous z ČEPEK - Fórum. Pokud tento email
obsahuje spam, hanlivé výrazy nebo jiné komentáře, které pokládáte za
útočné, kontaktujte administrátora na následující adrese:

Následuje celá zpráva (podrobnosti jsou v hlavičce). Pamatujte, že když
kliknete na odpovědět, odpovíte tomuto uživateli: Anonymous.

Celá zpráva
~~~~~~~~~~~

.. tak proto jsi se se mnou do telefonu nebavil :-) máma
Já tu fakt jsem pod neustálou kontrolou, jak je to dlouho, co jsem psal předchozí příspěvek? :D
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
efix
Čestný člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Dětský smích je stejně nejkrásnější zvuk :)
Příspěvky: 614
Dal: 62 poděkování
Dostal: 178 poděkování

Re: sex s zenou?

Nový příspěvek od efix »

Dokázal bych si to představit. Najdou se i takové výjimečné dospělé ženy, že mne vzrušují :) Většinou je ale znám už od jejich dětství, takže se mi do nich promítá to, jak vypadaly a jaké byly, když jim bylo teba 11...
Dítě je úžasná bytost. Dej mu najevo lásku, ale opatrně. Zájmy dítěte jsou důležitější než tvoje. I když bys měl možná rád víc než jen pusu, nemůžeš. Nesmíš. Zradil bys sám sebe a ublížil tomu, koho jsi miloval. Nepodporuj tedy ubližování dětem ani jeho produkty, dětskou pornografii.
pirats
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Uz mam dost toho nechutnyho kriminalizovani pedofilu.Zijeme v jednadvacatem stoleti...stoleti HONU NA CARODEJNICE.
Příspěvky: 138
Dal: 7 poděkování
Dostal: 17 poděkování

Re: sex s zenou?

Nový příspěvek od pirats »

Moje pertnerka je o 11let starsi nez ja.Podobne jako ta predchozi.Libi se mi mlade holcicky,ale nemam prroblem sbalit starsi maminy.
Sexualne nam to funguje tak 6 mesicu.Potom u me zajem o sex upada a uchyluji se(od slova uchyl?:D) k pornu a masturbaci.
Bohuzel v te same dobe,zacne parnerka pocitovat vetsi touze po sexu,ktery ja ale odmitam :(
Uživatelský avatar
Angelo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Holčičky, miluji to slovo, miluji tu roztomilou krásu. Miluji holčičky.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZFiaxGcnNw
Příspěvky: 241
Dal: 12 poděkování
Dostal: 37 poděkování

Re: sex s zenou?

Nový příspěvek od Angelo »

Většina z vás tu již napsala to, co cítím i já. Ale jen dodám, že si dokáži představit vztah s dospělou ženou a to i po sexuální stránce. Ovšem, musím ji znát z dob, kdy ji bylo méně, než dvacet let. A já hlavně vyhledávám holky na vztah ve věkovém rozmezí patnácti až osmnácti let. Již jsem měl několil vztahů s takto starými holkami. A jeden jsem zbytečně poslal do kytek, čehož teď moc lituji, mohl jsem mít s tou holkou krásný vztah, možná až na celý život. :( Ale jak tu někteří píšete, mě také musí holka přitahovat. A i když krása není to hlavní a není všechno, tak aby mě holka fyzicky přitahovala, musí se mi líbit. Pokud by se mi až tak nelíbila, a to i přes to, že bych si s ní rozuměl, nedokázal bych s ní mít sex, a hlavně bych ho s ní ani nechtěl. Nevím, proč to tak mám, ale pokud se mi holka nelíbí, nedokáži ji milovat se vším všudy, i kdyby byla, jak říkám, moc fajn a rozuměl bych si s ní.
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: sex s zenou?

Nový příspěvek od Jednorozec »

Odpověď je ano. Přitahují mě ženy dívky od 10 do +-50 některá míň některá víc. To že považuji 11 letou holku za nekpřitažlivější neznamená, že by mě nepřitahovala i dospělá žena. Jen to u ní není tak snadno otázka lásky na první pohled (ale ani to senevylučuje) ....
Jinak souhlasím, že větší šanci bude mít ta, ve které tu holku v něčem budu vidět.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti