Stížnost na Kaszovu reakci na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Uživatelský avatar
fenix

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od fenix »

Plyšáčku proč si to zas nevypsat? Tady nejde o čuňačiny, ale bojíš se že když se sem dá celá diskuze tak se ukáže, že jsi psal taky úchylně? U tebe mě teda vůbec nebaví to jak píšeš na chat a pak se tu snažíš vypadat hezky.
Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od Silesia »

no ono by to v ústraní i šlo. Co se týká gramatiky, nějaké chyby připouštím. Paradoxně kamarádovi z hospody posalná sms moc chyb neobsahuje díky rozumě nastaveným automatickým opravám, horší to pak je s čárkami mezi rozvíjejcími vět. členy nebo vedlejšími větami. Na ně je android zatím krátký. Pravdou jest, že s množstvím promile větším než malým, se doporučuje smsky neposílat, neb by mohla nějaká dojít i kutíkovi :-)
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od Plyšáček »

fenix píše:Plyšáčku proč si to zas nevypsat? Tady nejde o čuňačiny, ale bojíš se že když se sem dá celá diskuze tak se ukáže, že jsi psal taky úchylně?
Upřímně? Tu diskusi jsem si chtěl uložit, ale feudál Kasz to shodil, než jsem tak učinil.
Nesmírně rád bych to tady našel, jelikož by mě to zřejmě náležitě vzrušilo.
Ale myslím, že tato poslední vlákna (co začala historií Jana.F) ve Stížnostech jsou tak ubohá, že by potřebovala skartovat nebo přesunout do klubovny (jako toaletní papír do klubovní kadibudky).
Více se mě prosím neptej, toto téma nechci živit ani výkaly.
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne pátek 17. 4. 2015, 22:01:28, celkem upraveno 1 x.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
fenix

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od fenix »

Silesio, můžeš se snažit jak chceš, ale stejně to může být použito proti tobě. Asi se stejně nemá cenu o tomdle dohadovat, protože na to máme prostě jiný pohled.
Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od Silesia »

tak samo že lze použit věci proti tobě vždy jen něco se používá hůře a něco lehčeji.
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od Myš »

Plyšáček píše:A znovu k otázce zveřejňování diskuse z chatu na foru.
Kdo tam byl, četl. Kdo ne, co je mu po tom! Zvědavec tady objeví reklamní barvité líčení nějakých čuňárniček a chtěl by celou bajku. A tak prosí o celou diskusi, prý pro pochopení kontextu.
Píše se o tom, že na chatu to může působit ostudně. A pak, zřejmě pro jistotu, se to začne citovat na foru, aby ostuda byla veřejná a trvalá. Ovšem následující reakce překonávají cokoliv citovaného. Bulvár extra kvality.
Takže to, co se na chatu někdo psal, když tam zrovna nebyl moderátor/admin, má být nepostihnutelné, přece co je všem potom. Hmm, to by ten chat pak vypadal.

Ano, to je bulvár největšího kalibru, zveřejnit přesně to, co někdo napsal na veřejně přístupném chatu. A pozor, zveřejní to bez redakčního zjemnění, to je ale hrůza!
------
(konec ironické části)

Nejde o to, jestli zveřejňovat, ale o to, jakým způsobem a za jakých okolností. Pokud se ti, kteří byli potrestaní adminem odvolají a nebudou s trestem souhlasit, nevidím jinou cestu než tu inkriminovanou věc zveřejnit na fóru (třeba i v neveřejné části), abychom se na to mohli podívat jako na precedent pro další situace.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáček píše:Toto vlákno přímo zahnilo a kazí náš web.
Nesouhlasím. Neustále si někdo stěžuje, že se někteří z nás snažíme vypadat před veřejností lépe než ve skutečnosti jsme. Právě proto ale máme i tyto naše interní veskrze "komunitní" diskuze veřejné. A je aspoň vidět, že pedofilové jsou také normální lidé, kteří mají mezi sebou spory, a že je tady nějaký admin, kterému vadí, jak píšou lidi na chatu, a pokud by se někdo zajímal, co konkrétně mi vadí nebo vadilo, má tady o tom rozsáhlé vlákno, ve kterém si může vše přečíst. Cílem tohoto vlákna není kazit náš web, nemyslím si, že zahnilo, prostě tady je.
Plyšáček píše:A znovu k otázce zveřejňování diskuse z chatu na foru. Kdo tam byl, četl. Kdo ne, co je mu po tom! Zvědavec tady objeví reklamní barvité líčení nějakých čuňárniček a chtěl by celou bajku. A tak prosí o celou diskusi, prý pro pochopení kontextu. Píše se o tom, že na chatu to může působit ostudně. A pak, zřejmě pro jistotu, se to začne citovat na foru, aby ostuda byla veřejná a trvalá.
Co je mu po tom? Tak i kdyby ne jemu, tak to, co se tam psalo, vadí mně, a protože potřebuji informovat i ostatní uživatele, že takováhle diskuze (věty, poznámky) je za hranou, existuje zde na fóru prostor, kde to můžu všem sdělit. Zvědavec také uvidí, že některé věci admin netoleruje, a nováček uvidí, že si na chatu musí dávat pozor, co píše, jinak mu hrozí negativní zpětná vazba.

Pište na chatu tak, aby se mohlo cokoliv zveřejnit - vždyť to může kdokoliv kopírovat, nějaký redaktor Českého rozhlasu, i Blesku, objeví se to jedinkrát v médiích a půlka národa si po zhlédnutí Televizních novin na Nově pomyslí - ti pedofilové jsou stejně prasata, která patří někam izolovat, když mají web, který se tváří jakože pomáhá pedofilům, a oni tam píšou takhle...

Pokud bylo něco napsáno na sklo, je to veřejné. Ale pokud bude někdo zlobit v šeptání, nemůže čekat, že po udělení trestu nebudu interpretovat obsah šeptaných zpráv, případně jej rovnou také nezkopíruji, aby bylo vidět, za co přesně uděluji trest. Po ostatním je mi putna. Slušná diskuze mi skutečně nevadí a nehodlám tady záměrně zveřejňovat jakoukoliv komunikaci z chatu, pokud je slušná. Do toho skutečně těm, kdo tam nebyli, nic není. Ale může se tam třeba řešit nějaký zajímavý názor, kvůli kterému se dá založit vlákno zde na fóru. Náš web je o komunikaci, a o textech, které se dají v podstatě libovolně kopírovat. Tento web není tajným záznamem projevů osobní povahy. Všichni, kdo zde píší, vědí, že veškerá komunikace (i šeptané zprávy na chatu, i soukromé zprávy zde na fóru) je logována a adminy a moderátory může být sledována, a to i zpětně za dobu několika týdnů.
Plyšáček píše:Upřímně? Tu diskusi jsem si chtěl uložit, ale feudál Kasz to shodil, než jsem tak učinil.
Možná právě proto jsem to také udělal. Jednak zamezit tomu, aby se diskuze dál rozvíjela, aby ji viděli další noví a noví příchozí, a jednak proto, že pro někoho by to mohl být živný materiál - třeba pro nově příchozího redaktora TV Nova, který ji tak nestihl k sobě zkopírovat.

Fenixi, ano, máš pravdu, že chat je něco jiného, než fórum. Ale pořád je to komunikační prostředek. A zde na webu je jak fórum tak chat podrobováno kontrole adminů, a pokud se děje něco, co se adminům nelíbí, ti to zkrátka dají najevo. A pokud se bude stávat, že po zásahu admina se uživatelé do admina pustí, není nic jednoduššího, než v tu danou chvíli chat shodit. Stokrát jsem psal - založte si vlastní web, kde se budete cítit dobře a kde si to uděláte po svém. A možná po pár nepříjemných návštěvnících také pochopíte, že být adminem není snadné, a ještě navíc po jakémkoliv zásahu do tebe pak uživatelé ryjí... Mně to opravdu nebaví. Stejně tak, jako mně nebaví od založení webu neustále upozorňovat na to, že zde na CELÉM webu je třeba vést slušnou diskuzi, která nevyjadřuje neúctu k dětem a která je prostá nevhodných sexuálních nebo sexistických narážek. Mě to opravdu ze srdce nebaví neustále někoho pořád dokolečka upozorňovat, protože jsou mnohem důležitější věci - třeba osvěta veřejnosti, psaní politikům, sexuologům, rozvíjení spolupráce webu s jinými weby, atd. atd. A někteří uživatelé stále nejsou schopní pochopit, že cílem tohoto webu není bezbřehá zábava a odreagování se a že budu psát na veřejný web a požadovat, aby nic z toho, co zde bylo zveřejněno, nemohlo být zveřejněno někde jinde (sklo chatu = musíš počítat s tím, že si to někdo může zkopírovat a zveřejnit, a admin to může vytáhnout i z DB).

Prostě po neslušné diskuzi půjdu, a pokud se mi něco nebude líbit, zasáhnu. Smazáním skla, vyhozením, umlčením, zastavením chatu, apod. A je mi jedno, kdo jak do mě bude rýpat, admin jsem tady já. A nemám jinou možnost, že toto jasně říct. Pokud nehodláte admina respektovat, je to Vaše věc, naše názory se můžou rozcházet, to vám nikdo nebere, ale co se týká chování uživatelů, k tomu si vyhrazuji právo na poslední slovo. Už jsem psal - že to bych zde jinak nebyl adminem, kdybych se choval podle toho, jak ostatní pískají ("požaduji zveřejnění celé diskuze" - to by pak někdo mohl za chvilku požadovat já nevím co), a nebo kdybych nebyl schopný dělat i věci, které jsou druhým lidem nepříjemné nebo se jim nelíbí.

Vybral jsem z diskuze dvě věty, které mi nejvíc vadily. Kontext už pro mne také není příliš podstatný, diskuze zkrátka podle mých měřítek byla nevhodná. Můžete o nastalé situaci diskutovat, můžete se o tom hádat, ale svoje rozhodnutí už měnit nebudu.

Silesio, s fenixem nemá cenu se hádat, je to zbytečné a nikam to nevede. Jsem rád, že ses vrátil (a kdybys chtěl být rýpavý, taky by sis mohl rýpnout do admina, že ti na tvou žádost okamžitě nesmazal uživatelský účet).

Jako admin se mám příští týden setkat na Policejním prezidiu, odboru informační kriminality, se zástupcem PČR ohledně nahlášení Českého rozhlasu. Nikdo z těch, co tady křičí, tam za mně web a chování zdejších uživatelů obhajovat nepůjdou. Někdy si říkám - škoda, že ti, kterým se nelíbí moje zásahy, nemají vlastní web - aby si zkusili jaké to je, když za nějaké méně vhodné příspěvky pak musí jezdit do Prahy na policii podávat vysvětlení. Sorry, fenixi, ale skutečně i z tohoto důvodu si vyhrazuji co se týká reakce na nějaké chování uživatelů právo na poslední slovo a právo na jakýkoliv administrátorský zásah, který v danou chvíli provedu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 5):
Silesia, Jeremy, Daniel, Kuba, Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
fenix

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od fenix »

Kaszi opravdu pro mě nemá cenu se dohadovat s někým koho nezajímá kontext, pokud sis nevšiml už jsem tu psal, že to nemá cenu a máme na to každý jiný pohled. Ale přeci jen nějakou cenu si to vyjasnit určitě mělo.
Kasz píše:Pokud bylo něco napsáno na sklo, je to veřejné. Ale pokud bude někdo zlobit v šeptání, nemůže čekat, že po udělení trestu nebudu interpretovat obsah šeptaných zpráv, případně jej rovnou také nezkopíruji
Takže pravidla a to co se řešilo tady Uděleno varování uživateli ksoft pro tebe nic neznamená?
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od Kasz »

Naše pravidla se mohou vyvíjet a vyvíjejí, stejně jako společnost a její zákony. Rozsudek i s odůvodněním, co všechno se jak stalo, kdo co komu řekl nebo udělal (podstata skutkového děje, v trestním právu i tedy popis, jak došlo k trestnému činu), je veřejný. Pokud nemůžu zveřejnit prohřešek, nemohu ho ani zdůvodnit ostatním uživatelům. Dobře tedy, pokud někdo něco udělá v šeptání, vyhodím ho, zabanuju, a hotovo, nebudu nikde nic psát. Bylo to přece v šeptané zprávě...

Ne, píšu teoreticky. Takže do pravidel přidáme klauzuli, že pokud dojde k prohřešku uživatele v šeptané zprávě, tato zpráva může být jako důkaz prohřešku zveřejněna. Bylo by velmi divné, kdyby mi přišla SZ, ve které by mi dotyčný například nadával, a já se s tím nemohl podělit s ostatními členy fóra.

No, až teď jsem si přečetl mou následnou reakci - a vidím, že i tehdy jsem argumentoval podobně. A Efix tam píše:
efix píše:Ale potom zase nesmíte, Marku, Fenixi a další, držkovat, že si moderátoři dělají, co chtějí, a své kroky pořádně nevysvětlí. To jen aby bylo jasno...
Jinak co se týče tohoto vlákna, netýká se šeptaných zpráv, co se týká předchozího vlákna (slova MarkM), také ne, a Jan.F ke zveřejnění svých SZ souhlas dal. Takže v tuto chvíli stejně jako i v těch předchozích, fenixi, tvé zprávy beru jako ono "držkování", o kterém píše efix. Takže jsme zacyklení.

Nicméně, setkáme se ten následující týden s Jirkou Fx100d i Karlem právě na té PČR v Praze, a pravděpodobně budeme mít co probírat, tak uvidíme, jakých se dobereme závěrů, i co se týká zveřejňování prohřešků uživatelů, protože si myslím, že je to důležité zrcadlo i pro ostatní.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od Silesia »

mimo téma dostane se na forum potom nějaký výstup z té PČRky,
Uživatelský avatar
fenix

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od fenix »

Já ale reagoval na to co píšeš o šeptání a není to držkování, ale vyjasnění si určitých věcí. Třeba toho, že co se dřív dohodlo neplatí. A pokud tedy chceš zveřejňovat i šeptání měl bys to opravdu připsat do pravidel.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od Kasz »

Silesia píše:mimo téma dostane se na forum potom nějaký výstup z té PČRky,
Ne, nedostane, bude to naše soukromá komunikace s PČR. (Narážka na fenixe.)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od Kasz »

fenix píše:Já ale reagoval na to co píšeš o šeptání a není to držkování, ale vyjasnění si určitých věcí. Třeba toho, že co se dřív dohodlo neplatí. A pokud tedy chceš zveřejňovat i šeptání měl bys to opravdu připsat do pravidel.
Už jsem napsal, že to s Jirkou proberem, já jsem všemi deseti pro to, aby to tam bylo. A ano, co se dřív dohodne, může někdy zase přestat platit - společnost se vyvíjí, to už jsem psal, to není nic objevného. Ono - já budu svázán nějakými dohodami, ale někdo jiný si bude vesele porušovat pravidla... Ve světle toho, že se tady někteří neumí chovat, chci mít co nejvíc prostředků pro to, abych jejich jednání mohl stopnout a abych jejich jednání mohl zdokladovat a také abych mohl ostatním ukázat, co konkrétně tady netolerujeme. V ksoftově vlákně jsou například napsaná čísla příspěvků, a tím že tam není uvedený jejich obsah, už ani já nevím, o co v těch příspěvcích šlo. Chci, aby se mi tady pracovalo dobře, a ne abych byl svazován tím, že nesmím zveřejnit to, co se mi jako adminovi nelíbí a co není žádná soukromá osobní informace, která by například odhalovala identitu uživatele nebo něco podobného. Prostě ber to teď tak, že kvůli lidem, kteří se tady neumí chovat, upravíme pravidla, aby ti slušní nebo ti, kteří na chování dohlížejí, nebyli biti a svazováni vlastními pravidly nebo dohodami o nezveřejňování soukromých nebo šeptaných zpráv.

A protože neustále reaguješ a odvoláváš se na dohodu o nezveřejňování SZ nebo šeptání i přesto, že jsem onu dohodu neporušil, považuji to skutečně a pouze jenom za rýpání. Psát o tom, že když se mi něco nebude líbit, tak to zveřejním, není porušením dohody. Tím bude až samotné zveřejnění. Vyjadřuji tím, že cítím potřebu, abych obsah zpráv zveřejňovat mohl, a taky tím vyjadřuji, že do té doby než tak učiním, pravděpodobně změníme pravidla. Protože cítím potřebu, aby k jejich změně došlo. Neustálé hádání o tom, jestli něco smím nebo nesmím zveřejnit, mi skutečně vadí. Takže taky proto. A je také třeba si uvědomit, že za to, že se tady budou měnit /zpřísňovat/ pravidla, si mohou někteří zdejší uživatelé sami. Nikoliv administrátor tohoto webu. Myslím, že slušní uživatelé se nemají čeho obávat, protože problémy se vždy budou týkat jen některých, kteří k nevhodným poznámkám mají sklony.

A ještě dodatek - Host mi kdysi říkal, že když se pokoušeli před mnoha a mnoha lety založit nějaký podobný "komunitní web", projekt ztroskotal na tom, že se lidi neuměli domluvit, že se akorát rozhádali. Já nechci, aby tento projekt ztroskotal. Vidím ale, že domluvit se skutečně možné není, že náhledy na některé skutečnosti jsou tak rozdílné, že to prostě nejde. Pochopil jsem již dávno, že žádný komunitní web nemůže fungovat tak, že bude všem společný a že všichni budou rozhodovat o jeho dalším směřování, např. o jeho pravidlech, apod. Cítím, že kdyby to tak bylo, v určité fázi bych musel takovou "komunitu" opustit a říct o ní, že s ní nesouhlasím.

Možná bude lepší, když bude existovat víc webů, které budou mít v rukou jeden nebo dva lidé a kolem kterých se budou scházet lidé, kterým bude vyhovovat styl vedení. Pedodaktyl měl evidentně úspěch... ale jak víme, každý úspěch padá s jeho adminem, ať už to je Pedodaktyl nebo Notýsek. Jenže když budou vždycky pouze střípky... které budou fungovat jeden nebo dva roky... a za rok nebo za dva se po nich slehne zem, tak to není nic soustavného. Jestliže chceme změnit naši situaci, chceme se někam dál posunout, chceme dát veřejnosti najevo, že jsme také lidé, a ne odpad společnosti, k tomu je potřebná určitá dávka vytrvalosti, soustavnosti, soustavného působení, soustavného pronikání do povědomí veřejnosti. A k tomu je třeba, aby ten web běžel ne 1 nebo 2 roky, ale aby běžel desítky let. Skutečně si, kluci, neuvědomujete, co to je za zodpovědnost vést "web pro pedofily", pro Jirku to také znamená třeba jezdit po přednáškách, veřejně vystupovat a reagovat na otázky z řad veřejnosti (které ale mohou být někdy dosti negativní, pokud zde někdo zavítá a zjistí, co se někdy píše na chatu), a také co to znamená, když jeden z adminů tohoto webu pracuje s dětmi a tato práce ho živí a nerad by oni přišel. Nedivte se, že jsem přísný, nedivte se, že občas dojde k nějaké nespravedlnosti (tomu se při práci s lidmi nevyhneš, protože nikdy nelze vyhovět všem a všechno dokonale spravedlivě posoudit - jediná dokonalá spravedlnost není z tohoto světa...), atd.

Fakt, fenixi, založ vlastní web, bude klid, mě se uleví, že nemusím pořád něco někomu zdůvodňovat, budu mít víc času na důležitější věci... a bude to zkrátka parádička. Český rozhlas o tvém webu natočí nějakou hezkou osvětovou reportáž, pozvou si tě pak na Policejní prezidium... a tví uživatelé se budou divit, jaktože... najednou měníš pravidla hry. A jak se praví v jednom tvrzení - "Kdo neochutnal, nepochopí." Nejsi v mé pozici, takže chápu, že mě možná nikdy nepochopíš. Nedávno i dodo uznal, že chápe můj přístup, a to jsme se tady také brali na ostří nože. Jenže uznal to až tehdy, když se sám stal adminem a musel řešit tamní problémy s uživateli. Zkus to také, založ web, ta zkušenost je skutečně k nezaplacení. Nabídni pravidla, která zaručí, že se z chatu nesmí nic nikam kopírovat, atd. Už jenom z toho důvodu to udělej, aby zdejší uživatelé, kterým nebudou vyhovovat zdejší pravidla a zdejší přístup admina, měli nějakou alternativu, kde se budou cítit z tohoto pohledu "bezpečně". Třeba se ti podaří udělat dobrý web. Proč ne. Povídkových serverů je také mnoho, i když by mohl být pro lidi, co píší povídky, pouze jeden. Tak proč by nemohlo být víc webů pro pedofily.

Přeji všem hezkou sobotu, snad se konečně budu moct jít nasnídat. *popcorn*
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 3):
Silesia, Kuba, Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Je rozdíl mezi přímým kopírováním šeptaných nebo soukromých zpráv a jejich co nejvolnější parafrází (bez uvádění osobních údajů a jiných okolností, které by mohly dotyčného identifikovat). To první by mělo být striktně zakázané, s výjimkou výslovného souhlasu autora zprávy. To druhé by mohlo být povolené, pokud by admini uměli citlivě posoudit, v jaké situaci je to nutné a jak zprávu anonymizovat tak, aby byl zveřejněn skutečně jen prohřešek a nic dalšího. Jsem skeptický k tomu, že to admini umějí, ale na druhou stranu chápu, že absence možnosti takto volně parafrázovat soukromou zprávu by vedlo přesně k těm absurdním důsledkům, které Kasz popsal ("nelíbíš se mi, tak si vymyslím, že jsi psal něco špatného v soukromé zprávě, a nikdo nebude moci dokázat opak").
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od Silesia »

Kasz píše:
Silesia píše:mimo téma dostane se na forum potom nějaký výstup z té PČRky,
Ne, nedostane, bude to naše soukromá komunikace s PČR. (Narážka na fenixe.)
a ta zelená potvora zůstane doma říká lev a žába odpoví a chudák krokodýl se na ten výlet tak těšil :-)
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od Kasz »

K té mé dlouhé předchozí zprávě jsem ještě doeditoval (dopsal) konec, tak abyste o něj nepřišli vy, kteří tu zprávu máte již mezi přečtenými. (No, koukám, že dodatek, který začíná slovy "A ještě dodatek -", je delší, než původní zpráva! :) )
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
fenix

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od fenix »

Kasz píše:Pokud bylo něco napsáno na sklo, je to veřejné. Ale pokud bude někdo zlobit v šeptání, nemůže čekat, že po udělení trestu nebudu interpretovat obsah šeptaných zpráv, případně jej rovnou také nezkopíruji
Kasz píše:A protože neustále reaguješ a odvoláváš se na dohodu o nezveřejňování SZ nebo šeptání i přesto, že jsem onu dohodu neporušil, považuji to skutečně a pouze jenom za rýpání.
Pochop konečně, že jsem reagoval jen na tu větu, kde jsi psal, že to budeš porušovat. A mělo by snad být i v tvém zájmu, aby to bylo jasně nastaveno.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od Kasz »

fenix píše:Pochop konečně, že jsem reagoval jen na tu větu, kde jsi psal, že to budeš porušovat. A mělo by snad být i v tvém zájmu, aby to bylo jasně nastaveno.
Jo, v mém zájmu to je. S Jirkou to určitě nějak vymyslíme.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
fenix

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od fenix »

Svůj web opravdu nechci, nemám takové cíle jako ty Kaszi a chat odkud se věci nevynášejí už existuje.

Jo to vymyslete a dejte do pravidel.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Nevidím důvod, proč by se tady mělo zjištění, že moderátor může zveřejnit i diskuzi ze soukromých zpráv, není-li vhodná, setkávat s odporem. Stejně jako na skle, tak i ve zprávách jsem povinnen chovat se slušně v rámci pravidel chatu/fóra. A pokud toho nejsem schopný, tak mě admin prostě zabanuje nebo vyhodí. A když se budou lidi ptát, proč mě zabanoval (což se obvykle lidé tady zajímají) a někdo možná ještě založí vlákno na fóru "Reakce Kasze na chování Marca Freemana na chatu", kde se bude ptát, není nic jednodušího než zajet do logu, moje neslušné zprávy zkopírovat sem a zveřejnit je. Netypuji, že by obsahovaly nějaký údaj, který by mě mohl poškodit, kromě toho, že se chovám jako prase a tak tak na mě bude i ostatními uživately fóra nahlíženo.
A zpráva obsahující údaj jako je například email, Skype, nedejbože jméno se na fóru neocitne, to je pro mě hlavní. (I když je taky otázka, nakolik je vhodné toto posílat i jen v šeptání na chatu - překlepnu se místo W na S a vědí tento údaj všichni.)

Edit: Spíše mi vadí, když je obsah soukromých zpráv zveřejněn (či přepsán), aniž by něco nevhodného obsahoval. O čemž jsem už v nějakém vlákně i pohádal.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne sobota 18. 4. 2015, 13:43:34, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 3):
Kasz, Filip, Damian
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti