Stížnost na chování uživatelů na chatu

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Uživatelský avatar
fenix

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od fenix »

Takže, když už není nováček tak jsou takové dotazy v pořádku?
Ano zajímalo tě jak to na něj působí jako na nepedofila. Nějak mi teda uniká rozdíl mezi tím, že todle je v pořádku a když se někdo zeptá pedofila jestli viděl holku nahou a pak by moh zjistit jak to na něj působí je tak špatný. Ono spíše záleží kdo to napíše.
I9II
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 30
Příspěvky: 143
Dal: 42 poděkování
Dostal: 35 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od I9II »

fenix píše:Takže, když už není nováček tak jsou takové dotazy v pořádku?
Není to proti pravidlům které kasz napsal výše.
fenix píše:Ano zajímalo tě jak to na něj působí jako na nepedofila. Nějak mi teda uniká rozdíl mezi tím, že todle je v pořádku a když se někdo zeptá pedofila jestli viděl holku nahou a pak by moh zjistit jak to na něj působí je tak špatný. Ono spíše záleží kdo to napíše.
Netrap se tím.
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od Jeremy »

fenix píše:Takže, když už není nováček tak jsou takové dotazy v pořádku?
Ano zajímalo tě jak to na něj působí jako na nepedofila. Nějak mi teda uniká rozdíl mezi tím, že todle je v pořádku a když se někdo zeptá pedofila jestli viděl holku nahou a pak by moh zjistit jak to na něj působí je tak špatný. Ono spíše záleží kdo to napíše.
Ďalšia prázdna a úplne bezcenná, skreslujúca argumentácia. To robíš naschvál, alebo skutočne nerozumieš rozdielu, keď sa niekto nováčka na chate spýta, či už s dievčatkom niečo robili (a otvorene prizná, čo mal na mysli) a keď sa niekto spýta, ako na neho pôsobí pohľad na ohýbajúce sa dieťa?
Uživatelský avatar
fenix

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od fenix »

M00n ale mělo by to teda být, pravidla se přeci mění. :D Podle mě to bylo horší než se někoho zeptat jestli viděl holku nahou.
Naposledy upravil(a) fenix dne pátek 24. 4. 2015, 21:49:03, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
fenix

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od fenix »

Jeremy, mimo je to, že někdo si může psát co chce a přijde mu to v pořádku a někdo za mnohem míň závadnější dotaz je pomalu ukamenován. :D

A ještě reaguješ na něco úplně jiného.
I9II
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 30
Příspěvky: 143
Dal: 42 poděkování
Dostal: 35 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od I9II »

Fenixi už to nehul.
Uživatelský avatar
fenix

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od fenix »

Já rozhodně nic nehulim, jen píšu pravdu. Ale tu tady nikdo slyšet nechce. Někdo ať tu napíše cokoli tak v tom vidíte hned nevhodnou úchylárnu, ale vaše psaní, ikdyž je stejné tak je v pořádku, protože je to myšleno jinak.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Když jsem na fóru, tak vidím, že proti tomu, co nazývám "neslušnostmi na chatu" a podobně, nestojím sám, ale že jsou zde i lidé, kteří mají stejný či podobný pohled, a tak mě dokážou podpořit. Když jsem byl tehdy na chatu a hádal jsem se nejdřív jen se Ksoftem, ale nakonec i s Plyšáčkem a na nějaké narážky jsem odpovídal i Gabrielovi, tak jsem tam tu oporu neměl. Zřejmě je to záležitost psychiky, ten pocit, když si stojíte za svým názorem, ale proti vám stojí jiní lidé a vy, přestože ten svůj názor obhajujete, najednou nevíte, jestli takový pohled nemáte jenom vy. Řeknete si, že pokud se všem (a ano, tehdy vám skutečně přijde, že to tak vnímají všichni) zdá, že chyba je ve vás, tak tam ta chyba skutečně je.
Během hádky jsem se řídil pravidlem "Buď se ozvi hned teď nebo navždy mlč.". Když se mi něco nelíbí, zastávám názor, že to mám dát najevo. A ne to naoko "schvalovat" a pak vybafnout na fóru s tím, jak se ten a ten choval nevhodně. (Jako to třeba nyní Fenix udělal s konverzací K3i4L a M00na - pokud s tím nesouhlasil, měl se ozvat a ne mlčet jako naoko schvalující uživatel. Nejen proto, že je to svým způsobem podraz, ale proto, že když se mi něco nelíbí, dám to najevo, ne? Protože pokud to nedám najevo, tak jsem - ano, použiji ten výraz - srab.) Dával jsem najevo, co se mi nelíbí, přestože jsem z hádky sám neměl nejlepší pocity a váhal jsem, jestli dělám dobře.
Další den jsem nad tím pořád přemýšlel. Hlavní otázky byly: "Udělal jsem včera správně?", "Je ta chyba ve mně?" a "Jak to, že to vnímám natolik jinak? Jak to, že mi to vadí?". Nakonec jsem se rozhodl, že abych se přes všechny otazníky přehoupl, musím se dostat přes tu první. Ale jelikož bych to sám nedokázal posoudit, rozhodl jsem se někomu napsat. Nemohl jsem se o tom radit s někým, kdo ČEPEK nezná, nechápal by vůbec, o čem mluvím. Napsal jsem člověku, který ve mě vyvolává respekt a zároveň mi přijde, že mnohdy má podobný názor jako já. A jelikož jsem mu věřil, tak mi nepřišlo ani rizikové napsat mu z normálního osobního emailu, kde mám napsané své příjmení. Na pedomail se totiž ve škole přihlašovat nechci.
Napsal jsem mu, co mi vadí a napsal jsem, že si nejsem jistý, zda jsem udělal správně. Ptal jsem se ho na jeho názor. Málokdo si dokáže představit, jak ta odpověď, kterou očekáváte, může změnit úhel vašeho pohledu. Přísahám, že kdyby mi ten člověk napsal, že si myslí, že jsem přeháněl, tak bych se stáhl a asi bych na chat přestal chodit - protože dívat se na něco s čím nesouhlasím a přitom mlčet, to by pro mě byl horor. Nechtěl bych se trápit a zároveň znepříjemňovat den ostatním na chatu.
Jenže odpověď nezněla tak, že jsem to prostě já "přepískl". Ale spíš mě podpořil a řekl mi, že příště se mám ozvat znovu. Nutno podotknout, že taková odpověď mi hodně pomohla. Dokázal jsem si lépe třídit myšlenky a říct si, že v tom pohledu na věc nejsem sám. A že dělám dobře, když si stojím za tím svým.
Je ta chyba ve mně? Nevím. Již si nemyslím, že je to chyba, jen že je to pohled, který kvůli nějakému důvodu mám. Možná ve mě něco je, ale chyba to není. Na to se vážou otázky: Jak to, že to vnímám natolik jinak? Jak to, že mi to vadí? Na ty jsem ještě nezískal úplnou odpověď. A je možné, že ji asi nikdy mít nebudu. Víte, vnímám to tak, že k dětem snad alespoň většina z nás vnímá jistou úctu. Ať už jde o holčičky nebo kutíky, v reálu bychom jim sotva chtěli ublížit. Jsou pro nás princezničky a prckové a neměli bychom chtít na jejich adresu vypustit, jak "luxusní" mají "čárky" a jak hezké mají "pindíky", se kterými přece... ehm... víme, co bychom dělali. Jednoznačně NE. Jedna výsada, které se držím a držet vždycky budu - a doufám, že ji zná aspoň většina fóra - o dětech by se mělo mluvit a přemýšlet prostě v rámci nějaké slušnosti.
Rozdělujete určitě děti, se kterými se stýkáte, a děti, které vidíte z fotek na rajče.net a jiných stránkách... Jenže i ty děti někde běhají, na někoho se usmívají, někdo jim říká "princezničko" nebo "prcku" a má je rád, možná ne stejně jako vy, ale také pro něj znamenají moc. Představte si, že by na sklo chatu někdo poslal nahou fotku vaší holčičky/vašeho kutíka a k tomu napsal nemístné poznámky o jeho/jejím přirození nebo: "A nemáš tam ještě nějakou fotku s její čárkou?". Nebo, že by o ní na koupališti nějaký vedle stojící muž řekl, jakou má pěkně vyrýsovanou pipinku, když se sehne, a že by bylo třeba si to vyblýsknout a doma nejmíň zarámovat. Nebyli byste v pokušení takovému člověku jednu vlepit, jak se o vaší holčičce vyjadřuje?
Ty děti na obrázcích si zaslouží stejnou úctu, jako děti, se kterými se stýkáte.
A hlavní myšlenka pedofila by měla být, že i když se mu líbí představa, jak s takovým dítětem provádí něco sexuálního, tak dítě není na sex stavěné a nikdy nebude. Možná v minulosti bylo, ale společnost se mění a už to neplatí. Takové věci by jim v reálu ublížily. Takže proto by bylo vhodné odpustit si poznámky, k čemu bychom kdy čuchali, kam bychom se koukali, co bychom fotili a co bychom prováděli... na úkor toho dítěte na fotce.
Teď už vím, že tohle je pohled, který mám. A budu si tenhle svůj pohled prostě obhajovat, i kdyby mě někdo měl považovat za buzerátora nebo za malého kluka bez zkušenností, ptát se, proč se starám do GL, když se mám starat do BL nebo mě posílat na můj píseček a do mého zelí. Stojím si za tím, že o dětech se má jednat slušně, nováčkům se má ukazovat, že o dětech slušně mluvit jde, nepodrobovat je výslechům jako na policejní stanici a nevystavovat je nevhodným otázkám. Ono se jde chovat slušně. A byl bych rád, kdyby se chovali slušně všichni, aby nevznikaly zbytečné rozbroje. Jenže to prostě je nepravděpodobné... nezbývá než se dál snažit... :)
Tohle je můj pohled na věc. A jsem rád, že jsem si to nějakým způsobem ujasnil - hlavně díky člověku, který mě podpořil. Takže, Kaszi, moc ti děkuji za podporu. A jsem rád, že tady jsi, a nějakým způsobem držíš uživatele komunity v mezích, aby se nezhroutila, přestože i proti tobě mnozí něco mají. A samozřejmě také díky i ostatním z vedení. :) Přeji pevné nervy.
Už nemám co bych dopsal.

S přáním zbytku krásné noci,
Marco F.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 10):
Teenbl, Jeremy, Kasz, Plyšáček, Filip, 11auto, Daniel, Damian, K3i4L, Allein
Uživatelský avatar
fenix

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od fenix »

Marco Freeman píše:Když se mi něco nelíbí, zastávám názor, že to mám dát najevo. A ne to naoko "schvalovat" a pak vybafnout na fóru s tím, jak se ten a ten choval nevhodně. (Jako to třeba nyní Fenix udělal s konverzací K3i4L a M00na - pokud s tím nesouhlasil, měl se ozvat a ne mlčet jako naoko schvalující uživatel. Nejen proto, že je to svým způsobem podraz, ale proto, že když se mi něco nelíbí, dám to najevo, ne?
Jenže já to dal na fórum až po tom co jsem zjistil, že vám přijde nevhodné zeptat se někoho jestli viděl holku nahou a přitom m00n se ptal na podobné věci. Ještě zdůraznil, že myslí vidět předkloněnou holku ze zadu. A podle toho jak komentoval ohnutou holku do bazénu v tématu Jan.F v soukromé zprávě, je celkem jasné jak to myslel. A tady nikomu nevadí jak se vyjadřuje o dětech. Jen se neptal pedofila, ale normálního 15ti letého kluka.
m00n píše:a jednu holku ze zadu s vyšpulenou prcinou
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Marco Freeman píše:Jsou pro nás princezničky a prckové a neměli bychom chtít na jejich adresu vypustit, jak "luxusní" mají "čárky" a jak hezké mají "pindíky", se kterými přece... ehm... víme, co bychom dělali.
Aha, už to asi chápu. Ty máš v mozku jakousi zkratku a jakákoli zmínka o čárce nebo pindíku podle tebe automaticky vede k sexuálním aktivitám s dítětem; neumíš si představit, že ne všichni vnímají nahotu tak sexuálně jako ty.

Ne každá zmínka o pohlavních orgánech je nemístná. Ty nemístné se mi nelíbí stejně jako tobě, ale dneska aby se už člověk bál na chat napsat cokoliv.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od Jeremy »

Gabriel Svoboda píše:...Ty máš v mozku jakousi zkratku... Ne každá zmínka o pohlavních orgánech je nemístná. Ty nemístné se mi nelíbí stejně jako tobě, ale dneska aby se už člověk bál na chat napsat cokoliv.
Vieš, Gabrieli, ja som bol vždy zástanca toho, že nahota sama o sebe nie je ničím zlá ani škodlivá a ako som to už niekde napísal, to nevhodné do toho často vkladajú ľudia. Po mnohých návštevách fóra mám rovnako sklony k takýmto skratkám, pretože z niektorých častých návštevníkov mám pocit, že v podstate nejde o nič iné, iba o tú konkrétnu vec a ak nie je holčička nahá, v podstate sa to ani veľmi neráta a je to nuda. A to, že spomínam holčičky, nie je čisto náhoda. A takýto postoj v kombinácii s nahotou mi skutočne vadí. V tomto Marcovi úplne rozumiem. Takýto prístup robí zo spontánnej fotky nahého dieťaťa pri hre, aspoň v mojich očiach, obyčajné a nechutné porno. A teraz nebudeme slovíčkariť o zákonných definíciách.

Beriem to samozrejme z môjho pohľadu a tak to aj prezentujem. Nadobúdam pocit, že v tomto skutočne existuje určitý rozdiel medzi BL a GL, neviem či všeobecnejšie, ale medzi ľuďmi na chate je to pravdepodobné. A keďže vnímam postoje týchto ľudí, potom má fenix skutočne pravdu aj v tom, že keď dvaja rozprávajú o tom istom, nemusí to byť to isté. Každý človek má podľa mňa tendenciu z dialógu vypozorovať viac, než len suchý zmysel textu, ale aj hlbšie motivácie, ktoré si skladá so svojich skúseností s jednotlivými ľuďmi a rovnako s obrazom, ktorý si o nich utvoril. Naviac, ak sa tu objavujú výhrady k takýmto diskusiám, veľmi častým sprievodným javom sú naviac zrejmé narážky, dvojzmysli a podobne. Z tohto pohľadu určite nie je dôležité určovať si pravidlá typu "nebudeme hovoriť o deťoch", ale skôr by som očakával, že a dohodneme, že nebudeme rozprávať o deťoch "takto".

A ak som písal o určitých skúsenostiach s niektorými ľuďmi a z toho plynúceho obrazu o nich, som náchylný veriť tomu, že nie som natoľko plytký, aby som takto zaraďoval ľudí nejak neuvážene a skratovito. Ten obraz si vytvárajú sami a nevnímam ho tak len ja.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvky (celkem 4):
Marco Freeman, Kasz, Damian, K3i4L
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

fenix píše:Jen se neptal pedofila, ale normálního 15ti letého kluka.
Podstatné pro mě sice je, koho se ptal, ale ne proto, že někdo je pedofil a někdo heterosexuál. Ale proto, že někdo už tady byl vícekrát a někdo tady byl poprvé v životě. Jelikož M00n K3i4L aspoň trochu znal a ne jen jeho pár zpráv, tak mohl soudit, že nehrozí, aby se na to nováček, které to celé může vnímat negativně, třeba stáhl a již se nevrátil. Nehledě na to, že vždy je možnost, že ten, kdo přijde, nebude pedofil, ale jen nějaký zkoumající pisálek nebo novinář. A zlomek lidí z této komunity mu ukáže ne moc hezký obraz, jak se všichni pedofilové chovají - protože pochybuji, že by se znovu zastavil, aby zjistil, že ne všichni se ptají po nahých dětech a na úchylárny, ale měl by o nás ještě větší předsudky.

(Gabrieli, tobě odpovídat již nebudu, Jeremy mé myšlenky vystihl docela přesně a nebudu sem psát to samé.)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 2):
Damian, K3i4L
Uživatelský avatar
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Příspěvky: 282
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od max1 »

Podstatné pro mě sice je, koho se ptal, ale ne proto, že někdo je pedofil a někdo heterosexuál. Ale proto, že někdo už tady byl vícekrát a někdo tady byl poprvé v životě. Jelikož M00n K3i4L aspoň trochu znal a ne jen jeho pár zpráv, tak mohl soudit, že nehrozí, aby se na to nováček, které to celé může vnímat negativně, třeba stáhl a již se nevrátil.
Co to zase tady placaš za nesmysly...
Tak když se znaji BL nejakou dobu mezi sebou mohou psat cokoliv bez toho aby si novaček neco špatneho myslel. Ale pokud si pišou GL ktery se taky znaji dlouho dobu neco tak tam již maš problem že nahodou novaček si neco špatneho bude myslet to mi je logika...

Tak když jsou pravidla stejna at plati pro každeho.
Mam takovej dojem že nam BL vyhlasily valku a chceji nas tady vyhladit...
Minulosti to bylo supr že Bl měly svuj web a byl od nich pokoj škoda že ted nemaji svuj pedo web at nam daji pokoj.
Uživatelský avatar
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Příspěvky: 282
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od max1 »

A ješte ti taky trochu naložim.
Marco Freeman píše:
Jsou pro nás princezničky a prckové a neměli bychom chtít na jejich adresu vypustit, jak "luxusní" mají "čárky" a jak hezké mají "pindíky", se kterými přece... ehm... víme, co bychom dělali.
Prcina tam prcina sem ... to je pořadku ale jemne napsane čarka nebo po slovensky cikulka je již špatne.
Dle tebe a taky zeptani se jestli videl nahou holku a kde je dle vas taky špatne ale jak psal tady viš kolega predkloneni ze zadu a koukani na prcinu a jestli se vzruši 15 letej nepedo je ok...
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Chtěl bych vidět, jak ty píšeš "čárka" jemně. Rozdíl, který je podstatný mezi konverzací M00na a K3i4L a mezi konverzací mezi vámi a nováčkem jsem již psal. A upřímně mi nezáleží na tom, kdo z nich byl pedofil a kdo ne. Ale je rozdíl mezi nově příchozím a již nějakým ten zhruba rok registrovaným.
Navíc pochybuji, že by se M00n na to samé zeptal K3i4L, když byl na chatu poprvé. Tady abych ten rozdíl psal každému zvlášť, to bych se taky mohl upsat.
Nevím, co myslíš tím vyhlášením války. To, že se hádám nyní hodně s GL nemá nic společného s jejich orientací, ale s jejich chováním. S některými GL umím vycházet poměrně dobře.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 2):
Damian, K3i4L
Uživatelský avatar
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Příspěvky: 282
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od max1 »

Jak koukam došli ti argumenty..
Kdy si mě videl psat že bych napsal prcina nebo neco hnusneho ohledem tohohle.
Jak pišu seš mladej a jednoduše nechapeš zabavu a vysmatych dospelych lidi.
Ty se baviš vekovo jinak ze svima lidma to ti neberu ale za 15 let taky budeš mit trochu jine dospelacke chovani ktere ted ješte nepochopiš...

Jo ja ma ten pocit že je tu valka mezi nama...
Cile tehle komunity jsou hezke s nečim souhlasim a taky sem se nejakym spusobem zapajal do pomoci s nazorama ktere sem posilal Karlovi ale taky tenhle web je i pro komunitu pedofilu.
No jenomže se stalo že se neco zmenilo a tenhle web se meni s pedofilneho na nepedofilny.
A hold se musime stym smiřit ale aby se nekdo neznalej navažel do GL aj po upozorneni od Gabiho je nepriatelne.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Nevím, jaké argumenty mám hledat, když na něco odpovím Fenixovi a ty hned napíšeš přesně to co on (+ informaci o nějaké rádoby "válce") a chceš po mně odpověď. To už rovnou můžu celou její část překopírovat a reagovat tímto způsobem. Vymýšlet nové formulace již několikrát napsané zprávy mě prostě nudí.

Píšeš, že jsem mladý. Ale i mezi staršími lidmi se to dělí na dva tábory, kdy se někteří o ženách (když to převedu na heteráky) baví nevhodně a druzí takové chování nevidí rádi. Jenže stále vidím rozdíl mezi dospělou ženou a malým dítětem, takže bych byl rád, kdyby mezi pedofily na webu převažovala většina, která se vhodně vyjadřovat umí.
Tohle je sice pedofilní web a má sdružovat pedofily, ale jeho druhým úkolem je také osvěta. Protože (když se budu oddávat fantazii) bych byl radši, kdyby si alespoň část společnosti jednou uvědomila, že pedofilové nejsou všichni monstra a já mohl otevřeně říct kdo a co jsem, že láska k malým chlapečkům je prostě mojí součástí, než abych se nadále musel skrývat za oponu avatara na jednom webu, o kterém stejně většina společnosti neví. Já chci změnu, ale je mi jasné, že aby nějaká změna přišla, musíme pro to něco dělat. Aby nás ostatní pochopili, musíme jim ukázat, že i mezi námi platí nějaká pravidla, že nejsme (všichni) prostě úchylní "strejdové".
A odreagovat se po krušném dni jde i slušnou diskuzí, to mi nepovídej, že ne. Podstata hádky je poze v tom, že chceme, aby se lidé tady chovali slušně. A je mi jedno, jestli jsou daní BL nebo GL. Pravidla by měla platit pro všechny stejně, až už je jakkoliv orientovaný pedofil nebo jakkoliv orientovaný nepedofil.
Ale uvádět dva rozdílné příklady proti sobě, jak se snažíte nyní, postavit proti sobě konverzaci dlouhodobého uživatele a dlouhodobého uživatele a konverzaci dlouhodobých uživatelů a nováčka, to je k ničemu, jablka nikdy nebudou hrušky a hrušky nikdy jablka.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 5):
Filip, Kasz, Daniel, Damian, K3i4L
Uživatelský avatar
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Příspěvky: 282
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od max1 »

Znova blaboliš hlouposti proste si napsal že Bl mohou psat jakokoliv a Gl ne :D
Proto sem ti to dal ješte sežrat do sytosti co za hloupost si napsal ...
A to že te Gabi upozornoval nekolikrat na chate si taky ignoroval.
A ja opravdu nepišu hnusne jako o prcinach BL o detech tady a ani fota neposilam.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ksofte, když napíšu:
Marco Freeman píše:A odreagovat se po krušném dni jde i slušnou diskuzí, to mi nepovídej, že ne. Podstata hádky je poze v tom, že chceme, aby se lidé tady chovali slušně. A je mi jedno, jestli jsou daní BL nebo GL. Pravidla by měla platit pro všechny stejně, až už je jakkoliv orientovaný pedofil nebo jakkoliv orientovaný nepedofil.
A ty na to odpovíš:
najednopiužiti píše:Znova blaboliš hlouposti proste si napsal že Bl mohou psat jakokoliv a Gl ne :D
Tak to už nemá smysl. Nechápeš, stejně jako Fénix, obsah textu.
najednopiužiti píše:A to že te Gabi upozornoval nekolikrat na chate si taky ignoroval.
Upozorňoval mě na to, že se nemám starat do toho, že ostatní pokládají nevhodné otázky nově příchozímu pedofilovi. V tomto případě takové upozorňování ignoruji.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 2):
Damian, K3i4L
Uživatelský avatar
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Příspěvky: 282
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Re: Chování uživatelů na chatu

Nový příspěvek od max1 »

Ty nic nechapeš ale to je jedno jak koukam stejne se budeš srat do nas to nema cenu stebou a doufam dostaneš již rozum a budeš normalnejši...

A když považuješ Gabiho ktery dle tebe nema soudnost je arogance a nezehke od tebe.
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host