Dokument Are All Men Pedophiles?

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Dokument Are All Men Pedophiles?

Nový příspěvek od Kasz »

Holandský režisér Jan-Willem Breure přichází s dokumentem „Are All Men Pedophiles?", kterým se snaží otevřít kontroverzní problematiku pedofílie. Erotická náklonnost k nedospělým osobám ze strany mužů je v praxi možná mnohem běžnější, než si dokáže společnost přiznat.



Holandský režisér Jan-Willem Breure přichází s dokumentem “Are All Men Pedophiles?“, kterým se snaží otevřít kontroverzní problematiku pedofílie. Erotická náklonnost k nedospělým osobám ze strany mužů je v praxi možná mnohem běžnější, než si dokáže společnost přiznat. Samotný plakát propagující zmíněný dokument zdobí dívka, které je 14 let. Většině mužů přijde taková dívka atraktivní, ale znamená to, že jsou to hned pedofilové? Přesně na něco takového se snaží provokativní dokument, jenž byl promítán už na několika festivalech, odpovědět. Podle všeho jsou prakticky všichni muži přitahováni k dívkám v pubertě, tj. líbí se jim holky ve věku kolem 13 až 16 let. Média by tuto “poruchu” nazvaly taktéž pedofílií, nicméně ve skutečnosti se jedná o hebefílii. Režisér vychází ze svých vlastních zkušeností, kdy se ve věku 23 let zamiloval do patnáctileté dívky. Sám chtěl zjistit, jak na něco podobného bude společnost nahlížet. Výsledkem jeho zkoumání je jednoduché doporučení a víra v to, že lidé se naučí rozlišovat mezi pedofílií a hebefílií. Definice těchto pojmů jsou rozdílné a byla by chyba, aby média házely vše do jednoho pytle. Muž, kterému se líbí adolescentky, Jaký máš na tuto problematiku názor? V ČR je legální sexuální styk od 15 let. Myslíš si, že by měl existovat zákon, který by například teenagerům zakazoval sex s lidmi staršími o víc než 5 let?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
efix
Čestný člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Dětský smích je stejně nejkrásnější zvuk :)
Příspěvky: 614
Dal: 62 poděkování
Dostal: 178 poděkování

Re: Are All Men Pedophiles?

Nový příspěvek od efix »

A ten název zněl tak slibně... :)
V podstatě tedy ten dokument rozlišuje pedofilii a hebefilii, aby se tak člověk, kterému se líbí 14tileté holky nenazýval pedofil. Jistě dobré pro korektnost pojmů, ale škoda, že autor nešel ještě dál a nevypozoroval, jak je to s tou skutečnou fyzickou atraktivitou dětí obecně mezi dospělými. Třeba by si to pak mnohem víc lidí přiznalo nebo nad tím alespoň zauvažovalo...
Dítě je úžasná bytost. Dej mu najevo lásku, ale opatrně. Zájmy dítěte jsou důležitější než tvoje. I když bys měl možná rád víc než jen pusu, nemůžeš. Nesmíš. Zradil bys sám sebe a ublížil tomu, koho jsi miloval. Nepodporuj tedy ubližování dětem ani jeho produkty, dětskou pornografii.
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Are All Men Pedophiles?

Nový příspěvek od Jednorozec »

To že muže přitahují nedospělé holky počínaje pubertou je celkem normální a dá se to z biologického hlediska vysvětlit. Zvláště když byly doby, kdy lidé dospívali ve dvanácti, třinácti... To co se dá vysvětlit hůř je erotická reakce většiny mužů na děti bez "sekundárních pohlavních znaků". Ale nějaký biologický důvod to mít musí. Třeba to pochází z pravěku, kdy rodiče umírali brzo a erotická náklonost k dospělému muži mohla holčičce pomoct přežít, nebo získat později lepší postavení ve skupině. Na druhou stranu tady by spíš pomohla spolupráce v "tlupě".
Uživatelský avatar
Host-b

Re: Are All Men Pedophiles?

Nový příspěvek od Host-b »

Najít biologický důvod, proč většina lidí cítí nějakou náklonnost k dětem a proč někteří lidé ji cítí více a jiní méně a proč ta náklonnost obvykle není jednostranná, ale projevuje se od duševnějších stránek až po ty fyzičtější, není o moc složitější, než najít biologický důvod k čemukoliv jinému, co v přírodě odjakživa a dobře funguje.

Spíše je třeba hledat společensko-historický důvod, proč zejména v posledních desetiletích není možné otevřeně připustit, že přitažlivost mezi mužem a ženou se něčím podobá přitažlivosti mezi dospělými a dětmi.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti