Láska

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Láska

Nový příspěvek od Silesia »

Co byste dělali kdyby se do vašeho kutíka zamiloval další Bl a vy byste o tom věděli?

Jak podle vás člověk dosáhne vyrovnanosti se svou preferencí a jak nebo čím se takový stav vyznačuje.
Naposledy upravil(a) Silesia dne čtvrtek 23. 4. 2015, 20:13:03, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Láska

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Silesia píše:Co byste dělali kdyby se do vašeho kutíka zamiloval další Blahopřeji a vy byste o tom věděli?
To je dost těžká otázka. (Typuji, že slovem "blahopřeji" myslíš "pedofil", asi jen autocorrect na mobilu trochu bláznil.)

Hodně by moje počínání ovlivnilo pár věcí:

1. Jaký k tomu pedofilovi mám vztah já.
2. Co je to za pedofila (zda v minulosti zneužil, zda má problémy s ovládáním, zda kouká na DP,...).
3. Jaký k tomu pedofilovi má vztah můj kutík.

Abych mému kutíkovi dovolil se s ním stýkat, musel bych toho člověka dopodrobna znát. Vědět, co prožil v minulosti a vědět, čím prochází teď. Musel bych znát jeho styl přemýšlení o kutících, jak je vnímá, jak se k nim dokáže chovat.
Podstatnou věcí by v mém případě bylo, jestli má problém s ovládáním a držením svých sexuálních představ a choutek na uzdě, jestli koukal na DP (v tom případě před jak dlouhou dobou) a jestli na něj kouká nyní. A samozřejmě, jestli někdy v minulosti, ať už zneužil, či rovnou znásilnil (tzn. zneužil proti jeho vůli) dítě. Pokud by byť jedna z těchto věcí na něj seděla, neměl by nejmenší šanci a svého kutíka bych od něj držel dál - kvůli němu samému, a kvůli mému kutíkovi. Navíc jsem toho názoru, že byť bývalý zneužívač nemá být v kontaktu s dětmi.
A třetí věc by byla, jaký vztah má k onomu pedofilovi můj kutík (a ano, je to až na třetím místě, přeci jen jsem starší a je hlavně na mně, abych posoudil, jestli toho dotyčného hodnotím jako dobrého kamaráda pro dítě ve věku mého kutíka). Pokud by ho kutík měl moc rád, sice by mě to jistě bolelo, ale pokud by se jednalo o vnitřně srovnaného pedofila bez výše zmíněných problémů a 100% bych mu věřil, tak bych to povolil.

A na závěr bych napsal, že jelikož lidem ze zásady nevěřím a pedofilům zde věřím ještě 2× tolik méně, tak je to, že bych někomu odsud dovolil stýkat se s mým kutíkem, asi tak pravděpodobné, jako že se zítra probudím a bude se mi líbit nějaká prsatá žena středního věku. :D Jak jsem už někde psal: "Dítě bych nejradši nesvěřil žádnému pedofilovi. Nesvěřil bych ho ani sobě samému, přestože vím, že bych ho nedokázal zneužít." :)
Silesia píše:Jak podle vás člověk dosáhne vyrovnanosti se svou preferencí a jak nebo čím se takový stav vyznačuje.
Jak toho dosáhnout? Vyrovnat se s ní. Říct si, že jednou jsem se stal/narodil pedofilem a nikdy mít žádnou jinou orientaci nebudu. Navždy budu mít rád kutíky. Je třeba se s tím smířit, začít to brát pozitivně, spíše jako dar, než jako prokletí. Snažit se žít i s tím ve štěstí, radovat se z přítomnosti dětí. Nenutit se do vztahů, kde se necítím šťastný.
Sám se nyní již považuji za vyrovnaného pedofila. Myslím, že mi k tomu dopomohlo to, že jsem přijal se vším špatným sám sebe, svěřil se nejbližším lidem, které mám, a přestal dělat věci, které mě obtěžovaly - třeba masturbace nad představami s dítětem nebo nad fotkami dětí. Nyní se cítím uvolněně a daleko šťastněji, než před takovým půl rokem. Cítím se poměrně volný. Už mě nesvazuje žádný řetěz zpochybňující, co jsem nebo "Co když se to doma dozví?".
Cítím se šťastně a jsem spokojený, s uvolněnou myslí. Typuji, že tenhle pocit je ten, kterým se vyznačuje vyrovnaný pedofil.

Přeji ti krásný zbytek dne,
Marco F.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvek:
Jeremy
Uživatelský avatar
fenix

Re: Láska

Nový příspěvek od fenix »

Já budu hlavně reagovat na pár věcí co tu napsal Marco. Myslím si, že o tom s kým se dítě bude stýkat nebo ne rozhodují rodiče a ne já. Samozřejmě kdyby ten člověk měl být nějak nebezpečný, tak bych je na to upozornil. To jestli se někdo kouká na dp nebo ne vůbec nemusí vypovídat nic o tom, jak se chová k dětem.
Záleží aby člověk dokázal oddělit fantazie při masturbaci a skutečnost.
Snad mi Kuba promine, ale i na jeho příkladu se dá ukázat, že člověk co dřív zneužil nemusí být pak pro děti nijak nebezpečný. Takhle paušálně se to říct nedá, vždy záleží na okolnostech a jaký má teď k dětem vztah a jak je se sebou vyrovnaný.
Marco Freeman píše:Musel bych znát jeho styl přemýšlení o kutících, jak je vnímá, jak se k nim dokáže chovat.
Podstatnou věcí by v mém případě bylo, jestli má problém s ovládáním a držením svých sexuálních představ a choutek na uzdě
S tím bych souhlasil a pak samozřejmě záleží jaký vztah k němu má to dítě.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Láska

Nový příspěvek od Marco Freeman »

fenix píše:Myslím si, že o tom s kým se dítě bude stýkat nebo ne rozhodují rodiče a ne já.
To je pravda. Já si to ale představil tak, že by dítě poznalo pedofila přes mě - například by mě s ním potkalo a rozumělo si s ním. V tomto případě bych se za to cítil zodpovědný já - poznal ho díky mně. Jeho rodiče nevědí, co se tomu pedofilovi honí v hlavě (a pravděpodobně ani to, že pedofil je).

Tvůj názor respektuji, na pedofily, co dříve zneužili (také jsou rozdíly kdy - jestli v době, kdy byli dospělí a měli mít rozum nebo jako sebeneovládající puberťáci), jenže já mám jiný názor. Možná, že někdy potkám někoho, kdo tento můj názor změní. Nicméně zatím je názor pevný takto a zjevně se v tomto spolu nikdy neshodneme. :)
Beru to totiž tak, že člověk, co kdysi zneužil, dítěti být nebezpečný nemusí, ale může být. Ale to je otázka toho, že tomu bych musel 100% věřit. A jak jsem psal, s tím bude u takového člověka prostě problém vždycky (a nejen u něj, ale obecně).

Ale chápu tě, to ano. Čekal jsem, že se s tím někdo ozve. Hádat se určitě nebudu. Ale stát za svým názorem ano. =]
Uživatelský avatar
fenix

Re: Láska

Nový příspěvek od fenix »

Marco Freeman píše:Beru to totiž tak, že člověk, co kdysi zneužil, dítěti být nebezpečný nemusí, ale může být.
Ale todle právě platí i pro člověka co zatím nikdy nezneužil.
Nikdo ti tvůj názor nebere a kdyby jsme měli všichni stejné názory, byla by to dost nuda. :D

V tom případě jak jsi popsal setkání holčičky, kterou miluju s jiným pedofilem, bych dotyčnému rovnou řek ať na cokoli zapomene, jinak budu >:( a on bude *vava* :D
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Láska

Nový příspěvek od Jeremy »

Marco Freeman píše:...A na závěr bych napsal, že jelikož lidem ze zásady nevěřím a pedofilům zde věřím ještě 2× tolik méně, tak je to, že bych někomu odsud dovolil stýkat se s mým kutíkem, asi tak pravděpodobné, jako že se zítra probudím a bude se mi líbit nějaká prsatá žena středního věku. :D Jak jsem už někde psal: "Dítě bych nejradši nesvěřil žádnému pedofilovi. Nesvěřil bych ho ani sobě samému, přestože vím, že bych ho nedokázal zneužít." :)...
Mám trochu pocit, že máš tendencie kutíka konzervovať v bezpečnom svete, ale to jednak nie je celko možné, naviac je to často viac škodlivé, než užitočné. Rozumiem, že ho chceš chrániť a pedofil je vždy potenciálne nebezpečný, ale to je napokon takmer každý. Nikomu celkom presne nevidíš do hlavy, obzvášť, keď človek často nezorumie ani tomu, čo sa deje v jeho vlastnej hlave. Sám asi najlepšie vieš, že u pedofila je síce vyššei riziko, že sa neovládne a ublíži, ale vďaka zvláštnemu vzťahu k deťom im môže byť aj naopak veľmi užitočný a nikdy kutíkovi neublíži. Vždy samozrejme závisí na tom, ako toho pedofila poznáš, ale nikdy ho nebudeš poznať dokonale. Ja sám som niekde písal, že som presvedčený o tom, že by som žiadnemu doieťaťu v tomto smere nikdy neublížil, ale napriek tomu som realista a nechávam desatinku percenta pravdepodobnosti pre prípad, že mi rupne v bedni spôsobom, aký si teraz nedokážem predstaviť.

Ak by si mal separovať ľudí, ktorých pustíš k milovanému človeku na základe toho, či je na 100% dôverihodný, nepustíš k nemu nikoho a ako si sám poznamenal, aj Tvoja prítomnosť v jeho blízkosti by bola nežiadúca. Zvýšená patrnosť pri rizikových podmienkach (napríklad u pedofila) je určite na mieste, ale vždy s mierou. Človek potrebuje k osobnému rastu kontakt iných ľudí a pri každom jednom je možnosť, že mu ublíži. Vždy je to riziko, do ktorého človek musí ísť vždy. Poctivo zvažovať riziko iste, ale zase nepraháňať. Ak by neexistovalo riziko a človeku by nikdy nikto neublížil, celý život by bola zbytočná záležitosť.
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Láska

Nový příspěvek od Filip »

Silesia píše:Jak podle vás člověk dosáhne vyrovnanosti se svou preferencí a jak nebo čím se takový stav vyznačuje.
Vyrovnanosť sa dá dosiahnuť iba tak že to akceptuješ. Že sa nad tým, nezamýšľaš a netrápiš sa s tým. Ono dosť záleží od toho v akej životnej situácií sa pedofil nachádza. Pokiaľ sa mu darí v pracovnom živote, má blízkych o koho sa môže oprieť, tak je zo svojou pedofíliou zmierený. Pokiaľ ale nastane nejaké zlé životné obdobie, tak ako každý človek premýšľa o svojom živote a vtedy ho napadajú otázky typu: Prečo práve ja som pedofil? Prečo práve ja? A podobne.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Láska

Nový příspěvek od Marco Freeman »

fenix píše:V tom případě jak jsi popsal setkání holčičky, kterou miluju s jiným pedofilem, bych dotyčnému rovnou řek ať na cokoli zapomene, jinak budu >:( a on bude *vava* :D
Takhle to jde taky napsat. :D
Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Re: Láska

Nový příspěvek od Silesia »

Marco kde bereš tu jistotu, že kutik zná jen jedno pedofila a to jsi ty...
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Láska

Nový příspěvek od Marco Freeman »

[smazáno]
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Láska

Nový příspěvek od Filip »

Marco Freeman píše: Ale co víme jestli nějaký jeho stejně starý kamarád nebude nakonec pedofil. :D
Treba kamarátov decentne vyšetriť pomocou vhodne zvolených otázok, či sa im nepáči niekto mladší. :D
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Láska

Nový příspěvek od Jeremy »

Marco Freeman píše:... Ale co víme jestli nějaký jeho stejně starý kamarád nebude nakonec pedofil. :D
Pozor na to ;)
http://www.evropa2.cz/mp3-archiv/kuba-a-pusinkovani-12035
resp.
http://www.evropa2.cz/mp3-archiv/kuba-a-leo-13821
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvky (celkem 3):
Plyšáček, Filip, šmudlík
Uživatelský avatar
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Příspěvky: 236
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Re: Láska

Nový příspěvek od Slav »

Jeremy: No a toto běželo ve vysílání? To je tedy opravdu síla, jak tam někdo píše v příspěvku pod tím. To byl veřejný coming out :) ze kterého si tam dělali ti dva šašci pěknou srandu
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Láska

Nový příspěvek od Jeremy »

Tak kuba bol ešte skutočne malý a ťažko z tých slov robiť nejaké závery. Ja to beriem hlavne tak, že to bolo veľmi milé a úprimné. On celkovo je to malá, milá kecka, ak si pustíš viac tých nahrávok :) Aj vďaka takým reakciám akú zožal v tomto rozhovore sa z tej krásnej úprimnosti deti veľmi rýchle "vyliečia".
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Láska

Nový příspěvek od Filip »

Láska je okúzľujúca, nádherná, divoká, radostná, elektrizujúca, jedinečná. :) Ale stále vzdialená. :'(
Tito uživatelé poděkovali autorovi Filip za příspěvek:
Jeremy
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Láska

Nový příspěvek od Jeremy »

Filip píše:Láska je okúzľujúca, nádherná, divoká, radostná, elektrizujúca, jedinečná. :) Ale stále vzdialená. :'(
Prečo? Ja ťa mám rád 8p
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvky (celkem 2):
Kasz, Forst Jan
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Láska

Nový příspěvek od Filip »

Jeremy píše:
Filip píše:Láska je okúzľujúca, nádherná, divoká, radostná, elektrizujúca, jedinečná. :) Ale stále vzdialená. :'(
Prečo? Ja ťa mám rád 8p
Ale priateľstvo nie je láska.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Láska

Nový příspěvek od Kasz »

Přátelství = láska k příteli. Už jsem to tady psal mockrát, že je mnoho různých druhů/typů lásky, to je jako kdybys řekl, že mateřská láska není láska. Chtít pro druhého dobro, to je láska, a od toho se přece přátelství nijak neliší. Někteří lidé mají tendenci slovo láska používat pouze pro lásku erotickou. Ale to bychom ji velmi osekali.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Jeremy
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Láska

Nový příspěvek od Jeremy »

Filip píše:
Jeremy píše:
Filip píše:Láska je okúzľujúca, nádherná, divoká, radostná, elektrizujúca, jedinečná. :) Ale stále vzdialená. :'(
Prečo? Ja ťa mám rád 8p
Ale priateľstvo nie je láska.
Až budeš starý, rozhľadený muž ako ja, možno pochopíš, že ... Ale to by som Tá pripravil o radosť z objavovania :D
Láska má oveľa širší záber, než ako ju veľa ľudí chápe. A podstata je vždy tá istá.
Ak si mal na myšli, čo si asi mal, lásku spojenú s nejakým intenzivnejsim fyzickým stimulom, tak tu Tí naozaj k dispozícii nebudem a som pripravený sa brániť *aikido* :P
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvek:
Kasz
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti