Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od simgiran »

Plyšáček píše:Za mne osobně, promiňte: Účast ČEPEKu na Prague Pride přispěla ke zviditelnění komunity, ale další účast bych považoval za ostudnou. Nerezonuji s těmito devianty a jejich homosexualismem (homosexualita je variace, avšak homosexualismus je politický, až agresivní přístup jakéhosi až "vnucování" a okázalého exhibování s "přitepleností"
Tím myslíš koho? Ono tam totiž bylo tak deset tisíc lidí a zdaleka ne všichni měli stejné postoje. Nebo označuješ za homosexualismus i samotnou účast na Pride? Já myslím, že Pride má smysl už jen jako vzkaz jinými částem světa: "Podívejte, tady se homosexuálové nemusí bát, tady je nevyháníme, nepronásledujeme."
Tito uživatelé poděkovali autorovi simgiran za příspěvek:
Troper
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od Plyšáček »

Tak jsem se na to nikdy nedíval. Děkuji za Tvůj pohled.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
FlyInRoom
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
Příspěvky: 172
Dal: 31 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od FlyInRoom »

Milej Plyšáčku, holčička je to velmi pěkná. A jak to hezky umí, jako bych jí to učil Já. *fuck* Někdy dítě schválně podporuju v podobných lumpačinách. Ono je to celkem roztomilé, samozřejmě když jsou jinak slušně vychované a nepoužívají to na "každém rohu". S chováním mají totiž problém i někteří dospělí, a dokonce i někteří odborníci. PS: Díky za fotku, tuhle jsem ještě neměl uloženou. :P
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od Daniel »

Omlouvám se, že reaguji na tuto diskuzi s měsíčním zpožděním. Děti nám v poslední době nějak dávají zabrat ;)
Gabriel Svoboda píše:
Plyšáček píše:3. Založení Křesťanské sekce a přesun patřičných témat.
Proč?
Třeba proto, že křesťanství je v naší zemi druhé nejrozšířenější vyznání, hned po ateismu ;)
Kasz píše:Někdo skutečně může být věřící a samostatná sekce pro něj může být dobrou podporou v jeho tápání. Protože v církvi obecně asi většina lidí bude pedofilii hodnotit jako nemoc, jako něco, co je špatné jako něco, co by měl ten člověk se snažit se toho zbavit, např. pomocí modliteb apod. Myslím si, že křesťanská sekce nemá být ve stylu "Modli se k Bohu a on tě z pedofilie vyléčí", takže obavy simgirana jsou zbytečné.
A protože je to přesně tak, jak píše Kasz. Pokud můžu říct něco sám za sebe, tak dlouhou dobu jsem se všem webovým stránkám a diskuzním fórům s pedofilním tématikou vyhýbal. Důvodem bylo, že jsem věděl, že právě přes diskuzní fóra a osobní kontakty vede cesta k DP. A protože jsem věděl, že pokud bych dostal nabídku, tak bych asi nedokázal odmítnout.

Na tento web jsem se nakonec dostal díky tomu, že jsem adresu dostal přímo od sexuologa. A i tak jsem se do webu pořádně začetl a zaregistroval se až několik měsíců poté. A to jen díky tomu, že jsem se ocitl na měsíční služební cestě na místě, kde kromě práce nebylo moc co dělat.

Dnes lituji, že jsem na tento web nezavítal dřív. Myslím, že existence křesťanské sekce by pro lidi s podobným uvažováním dodala webu na důvěryhodnosti a učinila ho přijatelnějším.
Kasz píše:Kromě toho, že simgiran mi soukromě napsal, že pokud bude založena křesťanská sekce, tak nebude moderátor. Ale zase se vůbec nezajímal o to, jak by to mělo fungovat. Na druhou stranu diskutovat o Bohu lze i nyní, a pár křesťanských vláken na fóru již máme. Takže to není tak jednoduché.
Tady bych si rád položil otázku, o co vlastně jde. Možná by stačilo uvést odkaz titulní stránky webu, ale zkusím to zformulovat vlastními slovy.

Zaprvné jde o to, aby někdo lidem na prahu dospívání, kteří mají otázky nad svou sexualitou, řekl, že pedofilie není strašná nemoc. Že sexualita je síla, která může budovat i bořit, a že je jenom na nich, jak s ní ve svém životě naloží. Aby jim někdo dal pozitivní vzory a naději do budoucna. Aby jim někdo řekl, že nemusí podlehnout svému strachu a společenským představám o pedofilech, a že je možné prožít život naplněný prací s dětmi. A že čas strávený s dětmi je mnohem krásnější, než všechny naše nesplnitelné touhy a přání. Je potřeba jim říci, že mají (alespoň někteří z nich) naději, že jednou založí rodinu a budou vychovávat vlastní děti.

Zadruhé jde o to říci jejich okolí, že je zásadní rozdíl mezi deviantem a delikventem a že pedofilie se nerovná sexuální zneužívání dětí. Je potřeba říci rodičům, že zjištění, že jejich dítě je pedofil, nemusí být důvodem k zoufalství, slzám či k unáhleným krokům. Je potřeba jim říct, že kolem nich nejspíše žije daleko více pedofilů, než vůbec tuší. Že jsou zde sexuologové a komunita, která může tápajícím pedofilům pomoci.

A za třetí, jde o to, aby se potřebné informace dostali k mladým pedofilům dříve, než z mladické nerozvážnosti a z nevyrovnanosti se sebou samými stihnout provést něco, čeho by později mohli velmi litovat. V konečném důsledku jde tedy o ochranu našich dětí před sexuálním zneužíváním. Je pravdou, že i kdybychom v tomto úsilí byli stoprocentně úspěšní, stejně to bude mít řádově nižší efekt. Ale život každého jednotlivého dítěte za to úsilí stojí.

Jestli je čtvrtým cílem komunity spokojený simgiran v roli moderátora, to nechávám na posouzení ostatním. Za sebe k tomu řeknu jen to, že i když simgiran vyvíjí své úsilí směrem, se kterým se neztotožňuji, a i když se mi projekt nejenhomo nelíbí, tak předpokládám že simgiran je o smysluplnosti svého počínání přesvědčen, a že se snaží svoje úsilí zaměřit na skupinu lidí, která je blízká jeho žebříčku hodnot a způsobu uvažování. A v jistém smyslu sigmiranovi v jeho úsilí fandím. Takže příliš nerozumím jeho striktně odmítavému postoji.

Byla by tady ještě jedna možnost, než křesťanská sekce na ČEPEKu, a to založení křesťanského webu a fóra s pedofilní tématikou. Přemýšlím nad tím už nějakou dobu. A znovu jsem nad tím začal přemýšlet po přečtení této diskuze. Byl tady sice už jeden pokus od Květáka, ale ten nezačal na můj vkus úplně nejštastněji. A i Květák dal od něj nakonec ruce pryč.

Je pravda, že separátní web může působit dojmem tříštění sil. Ale zase má možnost lépe se zaměřit na cílovou skupinu. Web, který by jasně prezentoval křesťanské hodnoty, stejně tak osoba administrátora, který je ženatý a má rodinu, by mohla pomoci některým lidem překovat počáteční nedůvěru.

Nezažil jsem žádné jiné pedofilní weby před ČEPEKem, ale jak jsem pochopil z útržků vzpomínek pamětníků, pedofilní weby tady byly, jsou a budou. A na tom, že občas nějaký vznikne nebo zanikne, není vcelku nic zvláštního. Také jsem pochopil, že každý takový web stojí a padá spolu s osobou administrátora.

Také se přiznávám, že zde mám i jednu osobní ambici, a totiž láká mě vyzkoušet si, co administrace fóra obnáší. Už jsem měl možnost vyzkoušet si na firemních serverech zprovoznit nějaký ten webmail, wiki, či project management systém, na svých osobních stránkách jsem si zprovozni redakční systém, ale z fórem ještě zkušenosti nemám. Stejně tak mě láká vyzkoušet si, co následně obnáší reálný provoz. Vlastně chci udělat to, co tady Kasz občas doporučuje nespokojeným uživatelům. Já tedy rozhodně patřím mezi ty spokojené, a i když bych ve volném čase a na vlastní náklady rozjel web, mám i nadále v plánu účastnit se života ČEPEKu a přispívat na jeho provoz. Což mi připomíná, že jsem letos ještě nezaplatil členský příspěvek, jdu to napravit ;)

Největším problémem je pro mne čas. V tomto kontexu bych fakt, že server by byl zaměřený na úzkou skupinu lidí a že by nejspíš neměl velký počet uživatelů, vnímal jako bonus.
Gabriel Svoboda píše:
Kasz píše:Myslím si, že křesťanská sekce nemá být ve stylu "Modli se k Bohu a on tě z pedofilie vyléčí", takže obavy simgirana jsou zbytečné.
Otázka je, jak zajistíš, aby křesťanská sekce byla právě taková. Zvlášť když se právě opět vynořil dodo, který tvou představu o křesťanské sekci rozhodně nesdílí. Bude v křesťanské sekci vládnout cenzura a blokování některých uživatelů? Nebo jak jinak toho chceš dosáhnout?
Další věc kterou jsem pochopil, je že jedním z úkolů administrátora je vyrovnat se s faktem, že uživatelé se ne vždy chovají podle mých představ. Co se týče Květáka, jsem rád, že jsem se potkali, máme toho společného více, než by se na první pohled zdálo, ale v některých otázkách a především v pohledu na pedofilii jsme se prostě neshodli. A i co se týče jeho uzdravení, tak mi trvalo docela dlouho, než jsem pochopil, jak to vlastně myslí. Takže je mi naprosto jasné, že pokud web založím, tak Květák bude první registrovaný uživatel a současně první uživatel, který se zcela podle mých představ chovat nebude :D

Beru to tak, že mám daleko lepší předpoklady k tomu, si s ním některé věci vyjasnit, než kdokoliv jiný tady. Kromě toho diskuze s Květákem mě naučili, že i člověk, se kterým nesouhlasím, mi může pomoci posunout se dál. A to právě tím, že v konfrontaci s ním jsem nucen sám před sebou obhájit své postoje a zamýšlet se nad věcmi, které mi až do té doby připadali samozřejmé.

Omlouvám se, jestli někomu připadal můj příspěvek zbytečně dlouhý. Asi jsem se potřeboval vypsat a sám pro sebe formulovat důvody, proč do něčeho takového vůbec jít.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvky (celkem 3):
Forst Jan, Kasz, Jeremy
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od Kasz »

K založení křesťanského subsekce se stále kloním, příští týden bude osobní porada mezi adminy a vedoucím globálních moderátorů efixem. Tam se dohodneme, co a jak. Co se týká výzev, raději už založme takovou sekci zde, protože by bylo fajn, kdyby lidé našli podporu na jednom místě. A klidně, danieli, můžeš být jedním z moderátorů té sekce, ať si vyzkoušíš tu "zodpovědnost", o které píšeš. :) Mimochodem, nepřipadne mi nikdo vhodnější, kdo by takovým moderátorem mohl být. Ještě mi, prosím, napiš svůj návrh, jak si představuješ fungování křesťanské sekce, jaký by měla mít název, pod jaké základní fórum (kolonky na hlavní stránce fóra) ji zařadit apod.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od simgiran »

Hezky sis zvolil formát diskuse, aby to bylo 2:1 pro sekci. Nehledě na to, že podle toho, co tu píšeš, diskuse stejně nebude mít moc význam, protože už jsi pevně rozhodnutý onu sekci založit. Na ostatní tento přístup nemusí působit moc dobře.
Tito uživatelé poděkovali autorovi simgiran za příspěvky (celkem 4):
Teenbl, Marco Freeman, Allein, Damian
Uživatelský avatar
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Příspěvky: 236
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od Slav »

Moje víra je sice naprosto odlišná, avšak jak praví Svarog: Nevnucujte svatou víru násilím lidem a pamatujte, že volba víry je osobní záležitostí každého svobodného človeka, založení vaší křešťanské sekci respektuji, ale neplánuji tam přispívat.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Jestli křesťanská sekce v rámci ČEPEKu někoho odradí od toho, aby zakládal zase další web, pak jsem pro křesťanskou sekci.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Na mém názoru z tohoto příspěvku se nic nemění. Stále jsem a budu proti náboženským sekcím. Pakliže bude křesťanská sekce založena, chtěl bych požádat o okamžité založení sekce pro ty víry, které jsem ve výše zmíněném příspěvku napsal. Nebudou-li sekce povoleny a vytvořeny, žádám o okamžité smazání mého moderátorského postu, účtu z chatu a fóra a povídky na webu. Příspěvky mohou zůstat. Na ČEPEK se pak již nebudu mít v plánu vracet.

To je mé poslední slovo a budu si za ním stát, ať rozhodne vedení jakkoliv.

S přáním hezkého rozhodování,
Marco F.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 4):
Teenbl, Allein, Nexferseus, Damian
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od Kasz »

Jak vidím, vyhrožování a ultimáta jsou jistě tím zcela nejlepším prostředkem vedoucím k toleranci a kompromisům...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od Forst Jan »

Marco Freeman píše:Nebudou-li sekce povoleny a vytvořeny, žádám o okamžité smazání mého moderátorského postu, účtu z chatu a fóra a povídky na webu. Příspěvky mohou zůstat. Na ČEPEK se pak již nebudu mít v plánu vracet.
Já také vidím spíše negativa takové sekce, ale vyhrožování a citové vydírání není dobrý způsob, jak své myšlenky prezentovat.

Nevidím souvislosti mezi náboženstvím a pedofilii. Každý pedofil, ať už je věřící, nebo ateista musí řešit ty samé problémy. Vytvořením křesťanské sekce dle mého názoru pouze rozdělíme komunitu na věřící a ateisty, nejprve budou obě skupiny vedle sebe jakžtakž existovat, ale prohlubeň se bude zvětšovat, objeví se komentáře, kde ateisté budou posílat věřící "na svoji část fóra" a obráceně. Momentálně pokud někdo napíše na fóru, ostatní se k tomu mohou vyjádřit jak z pohledu "duchovního" tak z pohledu "fyzikálně-biologickeho". Založením křesťanské sekce dojde k oddělení těchto komunit a podle umístění tématu dojde k utlumení až vymizení jednoho z pohledů. Je to stejný důvod, proč bych nikdy nepodpořil rozdělení fóra na sekci GL a sekci BL. Omezí (a tím pádem ji i udělá méně prospěšnou) to diskusi, rozdělí a rozhádá to komunitu a povede to jen k rozpadu.
Bude-li však taková sekce vznikat i přesto, pak bych alespoň navrhoval aby to nebyla "křesťanská" sekce, ale "duchovní". Zaměřená nejen na náboženství (a tím myslím všechna, nejen jedno, byť nejčastější, konkrétní), ale například i na obecné duchovní otázky spojené s pedofilií (např. "Poškozují sexuální myšlenky na děti moji duši?")
Tito uživatelé poděkovali autorovi Forst Jan za příspěvky (celkem 5):
Slav, Teenbl, Allein, Scopi, Jeremy
Děkuji
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Kasz: Tady nejde o vyhrožování, ale o určení priorit. Pakliže je pro tebe důležitá celistvost komunity, neměl bys jednu skupinu pedofilů vyvyšovat nad ty ostatní. Taky jsem mohl jít a mermomocí prosazovat ateistickou sekci, ale neudělal jsem to. Možná i proto, že vím, jak by to dopadlo - ČEPEK by se rozdělil na tábory, jako je tomu teď.

Takže jen oznamuji svoje požadavky, kterým být vyhověno nemusí, a také následky, ke kterým dojde, když požadavky vyslyšeny nebudou. Být v komunitě, se kterou nesouhlasím, nepatří k mým stylům. A v komunitě, jež vyvyšuje křesťanství nad jiná náboženství, být nechci. A pokud bych na nějakém webu viděl křesťanskou sekci, ani bych tam nikdy nevlezl (toť k tomu, jak to může pomáhat - ono ani nemusí), a pravděpodobně bych se radši se svým problémem pokusil nějak poprat sám.

Takže za sebe prohlašuji, že v případě křesťanské sekce odtud odcházím. A to není vyhrožování, ačkoliv to tak možná zní, je to pohoupouhý fakt, na kterém já nic měnit nehodlám, a na kterém nikdo jiný nic změnit nemůže. (A toto prohlášení platí jak teď, tak třeba i za deset let. :) )
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 3):
Teenbl, Allein, Damian
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Zastánci křesťanské sekce přesně naplnili tuto biblickou pasáž:
Matoušovo evangelium, 10, 34-37 píše:Nemyslete si, že jsem přišel na zem uvést pokoj; nepřišel jsem uvést pokoj, ale meč. Neboť jsem přišel postavit syna proti jeho otci, dceru proti matce, snachu proti tchyni; a ‚nepřítelem člověka bude jeho vlastní rodina‘. Kdo miluje otce nebo matku víc nežli mne, není mne hoden; kdo miluje syna nebo dceru víc nežli mne, není mne hoden.
Já asi nejsem správný křesťan, protože místo rozdělení ve jménu křesťanství bych měl radši jednotné fórum, na kterém budou simgiran, Marco i daniel a nikdo si nebude zakládat svá vlastní pidifóra mimo ČEPEK a nikdo nebude ČEPEK rozeštvávat vlastními sekcemi.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Příspěvky: 479
Dal: 140 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od Scopi »

Jen trošku rozeberu proč nejsem zastáncem založení křesťanské sekce: křesťanská sekce dá pár členům možnost navíc se vyjadřovat oproti zbytku komunity, což určitě nepovede ke spokojenosti většiny členů. Jedinou možností podle mě jak to udělat, aby tu mohla být křesťanská sekce a přitom nebyla "zvýhodněná" by bylo založení i ateistické sekce, to by ale zas vedlo, jak už zde bylo řečeno, k rozdělení komunity na dva tábory, což by dřív nebo později nejspíš mělo za následek, rozpad celé komunity. A o to, si myslím, že nikdo z nás nestojí.
Uživatelský avatar
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Příspěvky: 282
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od max1 »

Čo keby si to ty ktory to chcu tu zaplatily ako službu prenajom miesta pre svoje naboženstvo stym by som problem nemal ked sa tu už plati za všetko.

Ja nemam ktomu nejak naklonnost aby tu take niečo bolo ale ak už tak za podporu čepku by si t oty uživatelia mohly zaplatit tak ako kostole atd...

Či by to bolo verejne ale zneviditelne podforum mi je jedno.
Uživatelský avatar
Nexferseus
Nový člen
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Příspěvky: 9
Dal: 2 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od Nexferseus »

Nedá mi to abych se nevyjádřil. Vím že nejsem aktivní a někteří o mě v podstate nic neví ale stejně. Zavádět zde křesťanství (zvláštní sekci) mi přijde na tomto webu trochu mimo. Uznávám že někomu pomohlo, ale už ted to přináší více škody než užitku. Nevím kam by se subforum řadilo jestli pod Pedofilii nebo rovnou jako diskuze s veřejností ale vím že ta sekce je ted zbytečná. Ano je dost lidí kteří tam budou přispívat, ale což to nemužou dělat ve vlákně? (třeba nazvaném Pedofilie a křetanství) Kolik ruzných vláken by v subforu bylo? (asi by ste nešli po žalmech nebo přikázání) nebo když to vztáhnu na víru jako takovou tak by každý druh víry měl vlastní vlákno?

Byl tu jeden uživatel co "spamoval" forum křestanstvím, odešel a nechal spoušť. Mé osobní poučení bylo že Víra si zde samostatnou sekci nezaslouží. Vy jež chcete mluvit o Bohu, mantrách, Satanu,... prostě chcete řešit výru(ať už v Cokoliv, Kohokoliv nebo Nikohokoliv) založte vlákna až toho bude dost muže se, pokud o to admini budou stát, rozjet diskuze zda a jak to udělat jako subforum pro .... ani ted nevím Křestany, nebo to dělit více na Protestanty, Katoliky, Církev česko bratrskou... prostě podle toho co vznikne. Bude-li průnik více Vír tak to pak nazvat obecněji jako "Víra a pedofilové".

Na konec malou poznámku. Ateismus je taky víra, jen není tak organizován.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Nexferseus za příspěvky (celkem 5):
Marco Freeman, Slav, Teenbl, Forst Jan, max1
Uživatelský avatar
Tori
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 38
Dal: 38 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od Tori »

Nepřipadá mi, že by tady bylo tolik témat a diskuze spojené s křesťanstvím, aby potřebovalo svou podsekci. Druhá věc je, že by si pak každý druhý mohl chtít nechat založit taky nějaké podsekce své víry. Kdyby byl ovšem odmítnut, tak by mi to přišlo jako dikriminační. A třetí věc, pokud bude samostatná sekce, tak nebudu mít chuť se tam podívat a už vůbec něco psát. Takhle si přečtu i věci spojené s vírou a třeba i nějak zareaguji, když se to běžně prolíná mezi ostatními tématy. Pokud by něco mělo existovat, tak jedině nějaké všeobecné pro všechny věřící.
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od Daniel »

Kasz: Děkuji za nabídku stát se moderátorem křesťanské sekce, vážím si jí a bral bych ji, nicméně když čtu reakce diskutujících, tak si myslím, že založení křesťanské sekce není dobrý nápad.

Krátkou ilustraci: Když jsem studoval v Praze, měli jsme na koleji křesťanskou skupinku. Byl to mix, kde byly zastoupeny snad všechny existující církve. Jednou týdně jsme se scházeli ke zpěvu a ke společným modlitbám a občas vyráželi na společné výlety. Věděli jsme, že jsou mezi námi některé věroučné rozdíly, nicméně jsme se domluvili, že se při našich setkáních nebudeme soustředit na to, co na nás rozděluje, ale na to, co nás spojuje. Katolíci věděli, že není dobrý nápad modlit se na skupince k Marii, matce Ježíšově, a že si tuto modlitbu mohou nechat na doma do katolického kostela. Já zase věděl, že jsou témata, která dráždí katolíky, a pokud jsem měl potřebu si o nich popovídat, činil jsem tak ve svojí církvi. Nikdo s tím neměl problém, vznikla dobrá parta, vytvořila se přátelství a postupně došlo i k několika svatbám.

Podařilo se vám s Jirkou vytvořit opravdu unikátní web. Ale myslím si, že úkolem tohoto webu je soustředit se právě na ty témata, která nás spojují. Křesťanství a křesťanská sekce je téma, které nás rozděluje ještě víc, než jsem očekával. Myslím, že rozkol v komunitě a odchod lidí, jako je Marco Freeman, za to nestojí.

Gabriel Svoboda: Myslím si, že vůbec není na škodu založit si vlastní pidiweb a pidifórum. Co je škodu, je založit si pidiweb a pidifórum se špatnými motivy. Tím špatným motivem může být třeba: "ČEPEK stojí za houby, Kasz to dělá celé blbě, já bych to udělal líp". Výsledek takového usilí pak opravdu bude jen rozdělení v komunitě.

O svých motivech jsem tady psal, a myslím si, že založit pidiweb a pidifórum s cílem zaměřit se na specifickou skupinu lidí mimo komunitu špatný motiv není. Pokud nesouhlasíš, můžeme o tom podiskutovat. Samozřejmě, že pokud by pidifórum bylo součástí ČEPEKu, viděl bych to jako bonus, ale jelikož mi primárně nejde o to obracet členy komunity na pravou víru, tak jeho separátní existenci nevidím jako problém.

Jestli to je nebo není dobrý dobrý nápad, to můžu zjistit jedině tak, že to zkusím. Čas ukáže. Možná že za tři roky zkonstatuji, že to žádné výsledky nepřineslo a pidiweb bez výčitek zruším. Možná, že se ukáže, že to byl ještě lepší nápad, než jsem čekal. A třeba se mezi tím změní na ČEPEKu nálada a pidiweb se něj zaintegruje ;)
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od Kasz »

Zřídil jsem sekci "Návštěvní kniha". Poprosím Marca, až se vrátí z cest, jestli by mohl na hlavní stránce webu http://www.pedofilie-info.cz někam do menu vhodně vložit přímý odkaz na Návštěvní knihu. Pokud byste našli na webu témata, která by měla patřit do sekce Návštěvní kniha, prosím, napište mi to zde do vlákna, příslušná vlákna přesunu.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Návrh na sekci pro reakce návštěvníků

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Kasz píše:Zřídil jsem sekci "Návštěvní kniha". Poprosím Marca, až se vrátí z cest, jestli by mohl na hlavní stránce webu http://www.pedofilie-info.cz někam do menu vhodně vložit přímý odkaz na Návštěvní knihu.
Chvíli jsem uvažoval, kam ji vložím. Samozřejmě jsem ji vložil do bočního levého sloupce s nadpisem Web, ale zdá se mi, že tam příliš zapadá do ústraní - navíc to nejde na první pohled vidět, takže natolik neláká návštěvníky, aby se ozvali. Proto jsem zkusil ji dát i do hlavního menu v záhlaví v zelené tužce. Podle mě tam sedí, potom na to mrkni na titulku. Kdyby se nelíbilo, není problém to změnit.

Kdyby měl někdo nápad, jak by se dal odkaz umístit lépe, či námitku k odkazu v hlavním menu v záhlaví (že mu tam nepasuje), může samozřejmě něco navrhnout, neštítím se tomu a rád si vyslechnu nějaké nápady tady nebo v SZ. :)

S pozdravem a přáním hezkého zbytku týdne,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti