Letní zážitky

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Uživatelský avatar
Krizikov

Letní zážitky

Nový příspěvek od Krizikov »

Pravidelně v létě jezdím na jednu akci s mladými a dětmi, nedávno jsem se vrátil z letošní epizody. Jak píšu, jedním ze stěžejních důvodů jsou holky a děcka obecně, se kterýma tam mohu blbnout. Ale i kdyby tam nebyly, stejně bych jel. Super kolektiv, prostředí, hrozně si tam odpočinu psychicky.

Mám tam svou favoritku, Lucku, ta teda už není žádná holčika, ale malá slečna, teď je ji 12 a půl. Před 3 lety byla naopak ještě pískle, ale už to byla ona, žádnou podobnou neznám. Výřečná, sebevědomá, silná, okouzlující, krásná a drzá. Štíhlá postava, zelené oči, temně blond zvlněné vlasy. Jen neumělý popis, realitě se nevyrovná.

Z Lucky se stalo kvítko loni, bavila se se mnou a testovala hranice, co si všechno může dovolit a velmi rychle zjistila, že ke mě si může dovolit téměř cokoliv. Takže brzy to dospělo až k „lechtacím útokům“, kdy jsem před holkama utíkal a snažil se zabarikádovat v místnosti a tak podobně. Šílené výtlemy byly pravidlem. Nebo mě chytila za ruku a řekla, že jdu s nima hrát karty a takto si mě odvlekla přes celý tábor na jejich pokoj, kde jsme.. hráli karty. Nebo na schovávánou. Strašně mě to bavilo. Mimo Lucku tam většinou ještě figurovala Míša a Linda, bylo to takové trio. Moc mě bavilo byť s nima jen mluvit, máloco na světě mě tolik baví. Připadá mi to jako by se ze mě vedle malých holek stával malý kluk. Rychle jsem se naučil bavit se s nima jejich jazykem, dělat si z nich srandu..

Ještě jeden okamžik vzpomenu, to už se pobyt chýlil ke konci, zase šlo o nějakou malichernost, která ale Lucku vyprovokovala k tomu, aby mi povídala, že já jsem její. Přitom se mi dívala z 5 cm do očí a pomalu mě pohladila po tváři. A pár kroků vedle stála kolegyně a celkem na nás koukala. Já stál jako zhypnotizovaný a mrazilo mě po těle. Kolegyně vedle se tvářila zvláštně, ale v tu chvíli mi to bylo úplně jedno. Později jsme měli takovou mírnou diplomatickou obecnou řeč, kde mi bylo něco naznačeno. Anebo jsem to v tom jen paranoidně hledal, nevím, je to jedno, jsem s ní v pohodě.

S Luckou jsme se rozloučili v objetí a rok jsem ji neviděl. Letos, když jsem ji spatřil, poskočilo mi srdce. Prvních pár vět bylo vcelku neutrálních, někdy později naznačila objetí a myslím, že to tak úplně nečekala, když já ji objal opravdu naplno a položil ji hlavu na rameno, pár vteřin. Docela vyrostla, už ji moc nechybí k mé výšce. Tvář ozdobilo akné, holčičí rysy se pomalu mění v ženské. Postava přirozeně až modelkovská, dlouhé nohy, krásně tvarované ruce, ploché břicho, bez jakékoliv námahy. Naštěstí její mysl se tolik nezměnila, po líčidlech ani stopy, na sobě pořád tepláky či kraťasy a obnošenou blůzu. Po obejmutí ji trochu zrůžověly tváře a rozesmála se. Snad povzbuzena tímto, měla pak tendenci mě objímat a chytat za rámě na veřejnosti tak výrazně, až jsem ji chvílema musel ze sebe střásat jako klíště, aby to nevypadalo moc blbě. Letos bydlela na chatce s kamarádkama, já byl pravidelným hostem. Nikdy jsem nepřišel sám ze svý iniciativy, to bych si nedovolil, vždy jsem tam byl doslova odtažen. :) Kecali jsme, hráli karty, smáli se. Jednou za chatkou jsme krátce naznačili tanec valčíku.. Tohle je určitý výběr zajímavějších okamžiků, takže to vyznívá trochu zkresleně, romantičtěji než to ve skutečnosti bylo. Většinou tomu bylo přítomno vřeštění skupinky holek a hádání se o všem možném i nemožném, takové hravě konfliktní, pokusy o lechtání, pokusy o lámání ruky, skoky na záda a tak. Ještě jednu věc si navykla – sedat mi na klín, za což jsem sklidil poznámku v napůl pohoršeném/napůl úsměvném tónu, že není plnoletá, takže to jsem netoleroval. Ale ke konci tábora byla chvilka, kdy se takhle přitulila, kolem zrovna nikdo nebyl, ona ruce kolem mých ramen, já kolem jejího pasu. Cítil jsem to tak přirozeně, klidně, příjemně.. Na konci tábora se mi povedlo vyvést ji jedním dost dobrým fórem, potom co mě dohnala a zbila, zase jsme se rozloučili v objetí, ignorujíce okolí, tak do 30 sekund, zase jsem si dovolil složit ji hlavu na rameno a kecat něco o tom, ať se má fajn a jak ji za rok rozsekám v kartách. Ještě předtím se mi podepsala na tričko, včetně srdíčka, já ji také trochu počmáral, včetně hitlerovského knírku a dovolil si políbit ji na ruku, to myslím ani nijak výrazně nezaznamenala.

Je to zajímavé, takové hravě-flirtovní, hrozně si to užívám a vím, že pro ní to znamená málo nebo spíše vůbec nic a já na to mám taky náhled, daří se mi nezamilovat a držet pocity spíš v rovině takového toho „crush stavu“, nic víc ani nechci, je to ideální tak jak to je. Vlastně je to splněný sen, je to super tak jak to je, cítím vděčnost. Těším se, až se shledáme za rok, uvidíme, jestli pro ni stále ještě budu VIP, ona pro mě určitě. :)
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne sobota 22. 8. 2015, 17:54:36, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Téma přesunuto do vhodnější sekce.
Uživatelský avatar
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Příspěvky: 236
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Re: letní zážitky

Nový příspěvek od Slav »

Ahoj, Krásný příběh. Vítej u nás. Zkus se zde na fóru zaregistrovat, jistě máš mnohem více na srdci.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů