Označení pravý (čistý) pedofil?

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Označení pravý (čistý) pedofil?

Nový příspěvek od Teenbl »

Tento text berte jako jistou úvahu, plyne z něj sice trochu problematický závěr, ale přesto myslím, že má lidem, co říct. Poslední dobou zde sleduji jisté tendence od některých uživatelů tvrdit, že ten kdo má dospělou partnerku/partnera nebo má preference blízké hebefilii či efebofilii není ten pravý „čistý, „exkluzivní“ pedofil. Daný názor mi připadá už dlouho velmi zcestný a ignoruje podle mého mnoho faktů.

První co bych zde rád zdůraznil je problematika sexuality obecně, sexualita nikdy není úplně exkluzivně vyhraněná a znám poměrně mnoho lidí, kteří si tak trochu z celkové své preference vybrali pro svůj zájem to, co jim i po jiných stránkách bylo nejbližší. Takovým příkladem mohou být například lidé, kterým se líbí holčičky ve velkém věkovém rozptylu, ale rozhodnou se zajímat pouze o určité věkové spektrum. Takový příklad znám i od jednoho boylovera z tohoto webu, ten jednu dobu uváděl (a nikdy to nezapřel), že se mu v období puberty líbil i kamarád vrstevník a že se mu líbili i kluci v období puberty, přesto z toho bl pohledu a z pohledu trávení času měl zájem především o řádově nižší věkovou skupinu chlapců.

Dále zde zazněl i názor, že hebefilie a efebofílie nejsou deviacemi. Myslím, že s tímto názorem by mnoho sexuologů nesouhlasilo, protože problém je v principu pořád velmi podobný. Jediný rozdíl je v tom, že hebefil a efebofil mohou své sexuální tužby snadněji teoreticky naplnit s dospělou osobou. Když například vezmu sebe, ano najdou se i dospělí, s kterými se dovedu něco představit, čistě odhadem to v případě lidí od 18 do 20 vidím tak na maximálně 2-3%, přesto to neignoruji, a mám to ve svém preferenčním věku zahrnuto.

Výše zmíněný rozdíl mezi pedofilii a hebefilii efebofilii je ovšem jen velmi relativní, podstatný je podle mého jen v situaci, kdy preferujeme sexuální aktivity bez závazků, bez citů, bez lásky. Ve chvíli, kdy se snažíte najít milující osobu, kterou by jste byli ochotni milovat, si myslím, že preferenční věk je jeden z mnoha méně podstatných kritérii. Je nutné si uvědomit, že i když třeba v případě efebofilie najdete vhodného mladého chlapce, který se vám i sexuálně velmi líbí, tak nesmíme zapomenout, že to tak nebude navždy a po určité době se vám nejspíše přestane po sexuální stránce nějak zásadně líbit
Nicméně podobný efekt jen v časově větším horizontu potká, si myslím, každý vztah a to i vztah heterosexuálů a homosexuálů, a přesto to nutně nemusí znamenat nějaký konec vztahu, protože dlouhodobé vztahy aspoň dle mého pohledu nevznikají prioritně kvůli potřebě sexu, ale potřebě s někým být, na někoho se těšit, někoho milovat, cítit společnou fyzickou a citovou blízkost atd.

Uvedený vztah najít je dle mého názoru obrovský problém nezávisle na orientaci či preferenci. Jeden člověk mi před časem řekl: „Není problém najít někoho, kdo se mi bude líbit a možná i já jemu, fyzická přitažlivost není podstatná. Podstatné je najít osobu, která mě bude mít ráda a já budu rád mi ji. !To je jen o kapku složitější pro pedofily než pro heterosexuály. Odmítám princip, že vztah stojí na sexu, to je hloupé a krátkozraké.

Když dané principy uplatním na sebe. I mezi mladými gayi najdu mnoho mladých kluků, kteří by se mi líbili, přesto se mi nedaří najít nikoho, koho bych já dokázal milovat a on dokázal milovat mě takového, jaký jsem. Přijmou mé pozitivní a negativní stránky, takové jaké jsou? Nemít mě jen jako určitou zábavu na určitou omezenou dobu: Možná je to mými trochu neobvyklými prioritami, nároky, určitým chováním nevím. Možná jsem jen moc náročný, možná mám prostě smůlu a možná mám to, co hledám již nějaký rok pod nosem. Nevím. Ovšem když se zamyslím nad všemi okolnostmi, vlastně by mi nezáleželo ani na pohlaví u dané osoby, možná je to zvláštní, ale záleží především na tom, zda danou osobu dokážu milovat. Myslím, že i pro pedofila je vztah velmi pozitivní věcí a věcí o kterou by se měl snažit nezávisle na své orientaci, protože samota je opravdu něco nepěkného.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Teenbl za příspěvky (celkem 8):
simgiran, Kasz, Forst Jan, Marco Freeman, Jeremy, Filip, Daniel, K3i4L
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Označení pravý (čistý) pedofil?

Nový příspěvek od simgiran »

Jedna věc je bavit se o vyhraněnosti (exkluzivitě) orientace. K tomu snad jen, že úplná exkluzivita neexistuje a i velmi exkluzivně zaměření jedinci mohou být schopni hodnotného vztahu s osobou mimo jejich preferenční skupinu.

Co mě však vadí je, pokud se někdo baví o čistotě pedofilie tak trochu ve stylu diskusí o čistotě árijské rasy. A že třeba názory ohledně pedofilie někoho, kdo není patřičně exkluzivně zaměřený, nemají váhu. Samozřejmě, v něčem může být situace hodně exkluzivních a méně exluzivních pedofilů, případně pedofilů a hebefilů/efebofilů odlišná. Ale na to se dá poukázat slušněji a navíc, jak poukázal Teenbl, ty rozdíly jsou mnohdy menší, než by se mohlo zdát.
Tito uživatelé poděkovali autorovi simgiran za příspěvky (celkem 3):
Forst Jan, Filip, Tori
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Označení pravý (čistý) pedofil?

Nový příspěvek od Jeremy »

V prvom rade, snahu deliť pedofilov na tých čistých a menej čistých, zároveň s dôrazom na to, že druhá skupina je menejcenná, tak toto nevnímam na fóre ani na chate v poslednej dobe, ale sústavne od doby registrácie jedného užívateľa.

Príde mi to celé trochu smiešne už len preto, že niekto budí dojem (skutocne neviem, či opravnený), že byť pedofilom pre neho znamena hrdosť, či cejch nadradenosti. Je mi vcelku jedno, či je niekto ochotný označiť má za čisteho pedofila, nečistého pedofila, či nepedofila. Jednak je mi takéto triedenie k smiechu a hlavne mi príde dosť trápne, ak niekto vníma svoju pedofiliu ako odznak hrdosti. Nie je byť na čo hrdý, rovnako ako sa nie je za čo hanbiť. Je to proste niečo, čo sebou človek nesie, bez toho, aby sa o to nejak zaslúžil. Rovnako tvrdenia v zmysle "správny pedofil by spravil..." alebo "správny pedofil by mal..." evokujú predstavu, že pedofil je kladný pojem a preto skutočný pedofil sa chová iba v ramci urcitych pozitívnych noriem. Pojem pedofil nemá kladnú ani zapornu hodnotu a pedofil, ktorý zneužíva deti, nie je o nič horší pedofil ako ten, ktorý by dieťaťu nikdy vedome neublížil.

Skutočnú hodnotu má pre mňa pojem dobrý človek, resp. obsah, ktorý tento pojem napĺňa. A takým sa človek počas života stáva, nikdy sa takým nerodí. Preto je mi zo srdca jedno, či ma niekto je ochotný titulovat ako pedofila, ale skôr sa budem snažiť, aby som bol v očiach ostatných, ale hlavne vo svojich, dobrým človekom.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvky (celkem 4):
Forst Jan, Filip, Marco Freeman, K3i4L
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Označení pravý (čistý) pedofil?

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Jeremy píše:Pojem pedofil nemá kladnú ani zapornu hodnotu a pedofil, ktorý zneužíva deti, nie je o nič horší pedofil ako ten, ktorý by dieťaťu nikdy vedome neublížil.
Toto se dá velice snadno vytrhnout z kontextu. Proto prosím pana Kroupu a jiné novináře, kteří si čtou zdejší fórum, aby nepřehlédli poslední odstavec příspěvku. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Označení pravý (čistý) pedofil?

Nový příspěvek od Kasz »

Jeremy to napsal dost nešikovně. Myslím si, že pedofil, který děti zneužívá, je horší, než ten, který děti nezneužívá. Stejně tak je horší ten, kdo vraždí, znásilňuje, dělá zlo, než ten, kdo nic takového nedělá a naopak se snaží lidem pomáhat a dělat dobro.

Spíš bych zdůraznil, a to si myslím, že chtěl i sám Jeremy vyjádřit, že pedofil není o nic lepší ani o nic horší než kterýkoliv jiný člověk. Být pedofilem není totiž čin. Zatímco zneužívání dětí, vraždění, znásilňování atd., to jsou činy, a jsou to činy zavrženíhodné.

Pak bych chtěl ale taky říct, že ještě je třeba rozlišit člověka, který aktuálně něco páchá a nehodlá s tím přestat, a člověka, který něco spáchal (z různých příčin a za různých okolností) a nyní se poučil, změnil a nic takového dál páchat nechce. Takovému člověku bych určitě dal druhou šanci, protože může být ostatním lidem přínosný stejně jako kdokoliv jiný. Kdo ale momentálně něco špatného páchá, přínosný není, měl by být potrestán a není důvod (a ani by to nebylo spravedlivé) se na něj dívat stejně neutrálně jako na někoho, kdo nic nepáchá.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 6):
Forst Jan, Plyšáček, Slav, Marco Freeman, Daniel, K3i4L
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Označení pravý (čistý) pedofil?

Nový příspěvek od Plyšáček »

Nesmírně zajímavé téma. Blahopřeji k založení.
Pánové, kolegové pedofilové - čistí i nečistí, v několika tématech z poslední doby poněkud mícháme několik otázek dohromady.

Jde o tyto záležitosti:
1. erotická přitažlivost neboli sexuální orientace
2. zalíbení do různých lidí
3. partnerské vztahy
4. manželství
5. morální aspekty činů dle jednotlivých sexuálních orientací

Od jednotlivých členů se dozvídáme jejich zajímavé názory, postoje, způsoby prožívání, některé vycházejí dokonce z jejich vlastních zkušeností a poznatků. Postřehl jsem, že lidé často nevnímají rozdíl mezi slovy pusinkovat - líbat, mít rád - milovat, líbit se - vzrušovat.
U poslední dvojice se chci na chvíli zastavit. Slovem "líbit se" obvykle označujeme ledacos, co v nás osobně vyvolává pozitivní estetické cítění. Pokud někdo prohlásí, že se mu líbí děti, může to být vnímáno ze dvou úhlů pohledu a na místě pedofila bych se podobných hlášek - od nedávné doby, raději vyvaroval.
Pokud u někoho zkoumám v otevřeném diskrétním rozhovoru jeho sexuální orientaci, budu zjišťovat, co jej sexuálně oslovuje, co on eroticky apetuje, tedy co jej vzrušuje. Přesto jsem byl za to napomínán některými slušnými moderátory, že myslím na sex a že se mohu zeptat spíše na to, kdo se mu líbí. Ale pro nejednoznačnost slova "líbit se" a z toho důvodu, že mě zajímá čistě sexuální orientace, klidně použiji sloveso "vzrušovat". Zase je ale pravda, že při komunikaci s úplným nováčkem by se možná hodila jistá opatrnost - aby se hned nezalekl.

Lidská sexualita je nesmírně pestrá a divoká záležitost a každý člověk na světě to má trošku jinak. Uvědomuji si, respektuji. Odborní sexuologové dokonce odmítají jakékoliv morální hodnotící přívlastky, pokud se baví o sexuálních variacích či deviacích - jakýchkoliv. Pokud užívám označení "čistý pedofil" nebo "pravý pedofil", možná nejvýstižněji "vyhraněný pedofil", mám na mysli takové jedince, kteří zcela naplňují definici pedofilie a jejichž specifická variace nikterak nekomplikuje dělení do jednotlivých kategorií. Pokud je pedofilie sexuální přitažlivost k prepubertálním jedincům, tzv. "pedofil", kterému se líbí (přesněji: sexuálně apetuje, vzrušují jej) dospívající nebo dokonce dospělé, to děsně komplikuje a nemůžeme hovořit o pedofilovi v pravém slova smyslu - tedy o "čistém" pedofilovi. Pokud u něj převažuje pedofilní cítění, je to pedofil s gynekofilními sklony, pokud u něj převažuje přitažlivost k dospělým, není to dokonce vůbec pedofil, ale gynekofil s pedofilními sklony.

Pokud tedy řešíme otázku, kdo je či není pedofil, musíme se dotazovat na jeho vnímání ze sexuologického hlediska a budeme v prvé řadě sledovat:
1. do koho se zamilovává - nejvíce a romanticky
2. kdo jej nejvíce sexuálně vzrušuje, koho si bere do erotických představ a masturbačních fantazií
3. jak a s kým žil sexuálně v minulosti - také důležitý ukazatel

Teprve v druhé řadě budeme řešit:
1. kdo se mu líbí - z estetického hlediska
2. s kým rád tráví volný čas, s kým je mu dobře
3. s kým navazuje partnerské vztahy a jak jsou stálé
4. zda vstupuje do manželství a jak naplňuje očekávání partnera

Nemá smysl do úvah o sexuálních variacích montovat úvahy o vztazích, manželství, ap.
Pokud se budu zabývat problematikou pedofilie, raději vždy "sáhnu" po pedofilovi, který je čistě vyhraněn na děti, který nemá ve svém SMS (sexuálně motivačním systému) příměsi jiných sexuálních variací a jehož preferenční interval je omezen na vskutku prepubertální jedince a není roztažen až do dospělosti. Tito jedinci si samozřejmě zaslouží rovnocennou pozornost a péči, jejich SMS je stejně zajímavý a dokonce by mohl napovědět, jak vyhraněným pedofilům rozšířit možnosti SMS.

Pojem čistý, pravý či vyhraněný pedofil samozřejmě nemá nikoho vychvalovat, vyzdvihovat či prosazovat. Jen má vyjadřovat opravdu jistou "exkluzivitu" v souboru ostatních variací. Opakem těchto pojmů není nečistý, nepravý, falešný či nedobrý pedofil, ale spíše nevyhraněný, neomezený či pedofil s větším rozsahem preferenčního intervalu. Zkusme se na tuto problematiku podívat z pohledu běžných lidí. Bylo by jistě úsměvné sledovat pedofily, jak se handrkují o tom, který z nich je větší, kvalitnější a pravější pedofil. Toto slovo většinou nemá moc pozitivní konotace. Na veřejnosti jej sice nepoužívám, ale jinak je pro mne zvukomalebné, krásné a rozhodně necítím mrazení v zádech, když jej někde zaslechnu. Jsem především člověk, učitel, pokud bych měl napsat o své orientaci - zde anonymně, tak jsem čistý pedofil, ale také přesvědčený pedofil, který je za svoji variaci vděčný. Pedofilii vnímám osobně jako nejvyšší dar do života. Jen jej musím držet v jisté tajnosti...

Děti od nejútlejšího věku vedu k tomu, že všichni lidé mají stejnou hodnotu, že nezáleží na pohlaví, na barvě pleti, národnosti, věku, kráse, vzdělání, povolání, bohatství... Takže budu rád, když mě budete vnímat i v otázce sexuálních preferencí jako neutrálního a respektujícího vše a všechny.
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne středa 26. 8. 2015, 14:50:28, celkem upraveno 7 x.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Označení pravý (čistý) pedofil?

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Tak prosím používej pouze termín "vyhraněný pedofil". V komunitě jsou totiž vítáni všichni, i teleiofilové s pedofilními sklony. Zní mnohem lépe, když nováčkovi řekneš "ty nejsi vyhraněný pedofil", než "ty nejsi čistý/pravý/správný pedofil".
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Označení pravý (čistý) pedofil?

Nový příspěvek od Jeremy »

Kasz píše:Jeremy to napsal dost nešikovně. Myslím si, že pedofil, který děti zneužívá, je horší, než ten, který děti nezneužívá. Stejně tak je horší ten, kdo vraždí, znásilňuje, dělá zlo, než ten, kdo nic takového nedělá a naopak se snaží lidem pomáhat a dělat dobro.

Spíš bych zdůraznil, a to si myslím, že chtěl i sám Jeremy vyjádřit, že pedofil není o nic lepší ani o nic horší než kterýkoliv jiný člověk. Být pedofilem není totiž čin. Zatímco zneužívání dětí, vraždění, znásilňování atd., to jsou činy, a jsou to činy zavrženíhodné...
Súhlasím s Gabrielom, že veta vytrhnutá z kontextu bude pôsobiť provokatívne, ale z Tvojej reakcie mám dojem, že si ten kontext nie celkom nepochopil, takže v krátkosti :)

Jednak som písal o tom, že niekto má potrebu vystavovať svoju pedofilnú orientáciu ako niečo dobré, na čo je hrdý a to je holý nezmyslel. Druhou vecou bolo to, že sa tu často stretávam s tvrdením, že ak pedofil povedzme vedome zneužíva dieťa, nie je to správny, ozajstný, čistý pedofil. Nachádzam v tom snahu vtesnať do tohto pojmu niečo, čo do neho nepatrí, prilepiť mu naviac kvalitatívnu hodnotu. Vadí nám, že veľká časť verejnosti umelo pridáva k pojmu pedofília zápornú hodnotu, ale priamo tu sa nájdu takí, ktorí sa mu snažia umelo pridať tú kladnú.

Pedofil je zjednodušene človek, ktorého sexuálne priťahujú nedospelé osoby. Kvalitu "pedofilnosti" mu nepridáva ani neuberá, či zneužíva alebo nie a s akým vedomím úmyslom. Ak teda tvrdíš, že pedofil, ktorý deti zneužíva je horší ako ten, ktorý to nerobí, máš pravdu. Ale nie horší pedofil, ale horší človek. Človek v zmysle človečenstva, nie fyzických predpokladov.

Ak chceme očisťovať pojmy, robme to dôkladne. Ak aj tieto stránky združujú prevahu tých, ktorí deťom neubližujú či nechcú ubližovať, nie je dôvod tento aspekt vtláčať do samotného pojmu pedofílie. Súďte ma podľa toho, aký som človek, nie aký som pedofil.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvky (celkem 6):
Marco Freeman, Teenbl, Forst Jan, Kasz, Slav, K3i4L
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Označení pravý (čistý) pedofil?

Nový příspěvek od Kasz »

Díky, Jeremy, za vysvětlení, předtím to vyznělo opravdu hrozně. *dont_know* Lepší by tedy asi bylo napsat, že pedofilové jsou jak ti, kteří nezneužívají, tak ti, kteří zneužívají, a všichni patří jednotně a nerozdílně do kategorie pedofilů. :)

Čili jestli jsem to správně pochopil, narážel jsi na situaci, kdy někdo píše "pravý/čistý pedofil by dítě nikdy nezneužil". Pokaždé, když jsem tento výrok na fóru zahlédl, jsem se do dotyčného pustil, že nemá pravdu. Takže snad to mezi námi nehrozí. Ale chápu, že to někdo napíše, protože se chce distancovat od těch, co zneužívají. Měl by k tomu používat jiné pojmy.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Označení pravý (čistý) pedofil?

Nový příspěvek od Plyšáček »

Pro lepší představu všech jsem si dal tu práci a vyhledal ty nejzajímavější citace, kde se vyskytuje přímé spojení "čistý pedofil" - v 1. pádu č.j.
Kuba 29.5.2012 píše:Pokud je někdo čistý pedofil, to znamená, že se mu líbí děti ale jednotlivé fáze SMS u něj na sebe normálně navazují a fungují u něj i běžné "pojistky" proti užívání násilí či sexu s blízkým pokrevním příbuzným, tak bych ty ovládací schopností skutečně neviděl zase tolik snížené
návštěvnice Marie 17.11.2013 píše:A zbytku světa bych chtěla říct, že ne každý pedofil je sadista. Že čistý pedofil nechce dítěti ublížit a s prominutím ho vojet, protože právě láska k němu je to, co mu brání ve zneužití.
Deda 3.7.2014 píše:Pro ty méně chápavé: čistý pedofil = pedofil těšící se z přítomnosti dětí a z jejich rozzářených očí, s možností si s nimi třeba pohrát, který neublíží dítěti i kdyby sebevíce toužil po mazlení nebo sexu s ním, prostě takový pedofilní Mirek Dušín.
MR_Xguard 6.7.2014 píše:
efix píše:
Deda píše:Čistý pedofil by to otvíral proto, aby mohl být dětem na blízku a užíval si s nimi her a aby viděl radost v jejich očích.
Čistý pedofil... to je takové zvláštní označení. Mohl bys mi definovat, co znamená podle tebe čistý pedofil?
Podle mne totiž nic takového neexistuje...
To je pedofil, který dle potřeby vykonává různé hygienické úkony.
Gabriel Svoboda 30.7.2014 cituje Trojanovo vyjádření v ČRo Radiožurnál a píše:Pedofil, čistý pedofil vlastně, jak říkáme slušný pedofil, má opravdu pozitivní vztah k dětem, chce je mít rád, chce je milovat, chtěl by se s nimi milovat i fyzicky, ale nestane se jím poté, co navštíví nějakou stránku, jo.
teenbl 22.12.2014 reaguje na plyšový Manuál a píše:Čistou pedofilii? poprosím o odbornou definici od alespoň tří autorů, nic jako čistá pedofilie totiž neexistuje. Definic pedofilie je víc a mnohé z nich zařazují jako podruh pedofilie i efebofilii či hebefilii. Ono totiž to, že někdo preferuje výhradně děti určitého věku, neznamená, že nemůže mít partnerský vztah s dospělým, a i tak nejde mluvit o tom, že pak není čistý pedofil. Sexualita sama o sobě není vyhraněná.
Plyšáček 9.5.2015 reaguje na Kredence a píše:Jinak si můžeš opravit profil, pokud nejsi "čistý" pedofil. Za to se zde nikdo nemusí stydět.
Citace z tohoto vlákna snad uvádět nemusím...
Našlo by se toho samozřejmě více (v jiných mluvnických pádech ap.), ale tento pojem zde byl dávno před příchodem Plyšáčka.
Navíc si povšimněte, že ve zcela jiném významu.
Nejprve se jím někteří snažili označovat slušné, nekriminální pedofily s čistým trestním rejstříkem.
Teprve později toto sousloví začalo vyjadřovat čistotu sexuální variace - tedy vyhraněnost, evidentnost a jednoznačnost pedofilního zaměření daného jedince.

Ještě pár ukázek z vyhledávání slovního spojení "pravý pedofil".
Angelo 16.11.2012 píše:
Creepy píše:Kdo je to "pravy pedofil"? Namisto "pravy pedofil detem neublizuje" bych spise rekla "ne kazdy pedofil musi detem ublizovat".
Pravý pedofil je vlastně pedofil, co má děti opravdu rád a nechce jim ublížit. Takový pedofil má opravdové pedofilní sklony. Je sice pravda, že i takový pedofil občas podlehne, ale jsou to podle statistik tak 3% těchto pedofilů. Nepravý pedofil je vlastně většinou pedofil bez znaků pedofilie, a je tak označen proto, že zneužije nebo znásilní dítě, i když nemá pedofilní sklony.
Kasz 16.11.2012 píše:Nepravý pedofil je pojem, který používá např. prof. Weiss. Není to zrovna správně použitý pojem, protože nepravý pedofil není pedofil, ale většinově orientovaný člověk, který zneužije dítě.
simgiran 10.5.2013 píše:Nemyslím si, že by měl být skutečný pedofil při pohledu na DP zhnusen. Pokud budeme pedofilii chápat jako erotické zaměření, tak by asi bylo blíže skutečnosti říct, že pravý pedofil by měl být při pohledu na DP vzrušen. Samozřejmě pokud DP odpovídá jeho zaměření.
Gabriel Svoboda 26.11.2015 o sobě píše:A co se týká vyholování, já jako pravý pedofil nechci vidět intimní místa dospělé ženy, takže to ochlupení je takové ideální krytí a líbí se mi to víc s ním než bez něj.
malou 22.12.2014 píše: Pravý pedofil:
1.Miluje děti psychycky-zamiluje se do nich.
2.Miluje děti sexuálně-sexuálně ho vzrušují.
3.Při rozhodnutí, kdo je mu milejší,zda dospělá osoba či dítě,se rozhodne pro dítě..
fenix 11.1.2015 o jedné zpěvačce na YT píše:Krásná, chtěl jsem se podivat na nějaké její fotky a hned na mě vyskočila její adresa, do které školy chodí a další info. Ale asi nejsem pravý pedofil, nepojedu si na ni počkat.
Jeremy 25.3.2015 píše:A slovo pedofil v konečnom dôsledku označuje jedine fakt, že je jeho nositeľ sexuálne preferuje deti. Nič viac za tým nie je. Pojem ako "pravý pedofil" je trochu mimo. Preto ak niekto tvrdí, že je hrdý na to, že je pedofil či homosexuál, musím sa pousmiať. Nie je na čo byť hrdý...
fenix 24.6.2015 píše:Svoji lásku znám vlastě od narození... Už je ji sice 18, ale je pořád krásná a super, nepřestal jsem ji milovat. Nevím proč bych měl. Protože zestárla? To není důvod a jestli si kvůli tomu někdo myslí, že nejsem pravý pedofil tak je mi to jedno.
Další důkazní materiál, jak odlišně toto označení ten který vnímá a nezávazně používá.
Z toho plyne poučení - minimálně pro mne: Budu užívat pojmy přesné a trefné, odbornější:
VYHRANĚNÝ PEDOFIL - má v preferenčním hledáčku pouze prepubertální děti
SLUŠNÝ PEDOFIL, NEKRIMINÁLNÍ PEDOFIL - bez deliktu SZ dítěte
PRAVÝ PEDOFIL - pouze jako básnické pojmenování charakteristického divianta a jasnými pedofilními sklony a projevy
ČISTÝ PEDOFIL - ten, který se umyl a čistě oblékl
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Označení pravý (čistý) pedofil?

Nový příspěvek od Jednorozec »

Ještě můžete zavést "mediální pedofil" nemusí být pedofil a většinou ani není, ale autorovi článku by se to označení víc hodí.
A čistý pedofil by klidně mohl být spíš ten komu se kromě holčiček občas líbí i straší slečny a díky tomu má jednodušší adaptaci ve společnosti a do holčiček se může jednodušeji zamilovávat platonicky.
Aneb všechno je relativní.
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Označení pravý (čistý) pedofil?

Nový příspěvek od Daniel »

Kasz píše:Pak bych chtěl ale taky říct, že ještě je třeba rozlišit člověka, který aktuálně něco páchá a nehodlá s tím přestat, a člověka, který něco spáchal (z různých příčin a za různých okolností) a nyní se poučil, změnil a nic takového dál páchat nechce. Takovému člověku bych určitě dal druhou šanci, protože může být ostatním lidem přínosný stejně jako kdokoliv jiný.
K tomu co napsal Kasz: Když jsem nedávno četl knihu Sexuální deviace od Petra Weisse, narazil jsem také na kapitolu zabývající se otázkou recidivy. Zaujalo mě, že u sexuálně motivovaných trestným činů jsou příznivými faktory (toho že delikvent nebude recidivovat) především věk nad 30 let a první delikt v životě.

Když nad tím přemýšlím, dává to smysl. Pokud teprve selhání dožene člověka k tomu, aby před svou sexualitou přestal utíkat, postavil se k ní čelem, pravdivě ji pojmenoval a začal na sobě pracovat, pak je na dobré cestě. Pokud ho ale první selhání utvrdí v rozhodnutí obrátit se ke svojí sexualitě zády a utéci od ní co nejdál, pak je na cestě k tomu marně a neúspěšně utíkat sám před sebou po zbytek života.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvek:
Kasz
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Označení pravý (čistý) pedofil?

Nový příspěvek od Plyšáček »

daniel píše:Pokud teprve selhání dožene člověka k tomu, aby před svou sexualitou přestal utíkat, postavil se k ní čelem, pravdivě ji pojmenoval a začal na sobě pracovat, pak je na dobré cestě. Pokud ho ale první selhání utvrdí v rozhodnutí obrátit se ke svojí sexualitě zády a utéci od ní co nejdál, pak je na cestě k tomu marně a neúspěšně utíkat sám před sebou po zbytek života.
Danieli, souhlasím s tebou v tom, že pokud člověk selže, přizná si konečně svoji orientaci a od té doby se hlídá a pracuje na sobě, je to krok pozitivním směrem.

Bohužel to bývá také často tak, že první selhání jej neutvrdí v "rozhodnutí obrátit se ke svojí sexualitě zády a utéci od ní co nejdál" (jak píšeš), ale právě ho probudí a rozproudí natolik, že je utvrzen v rozhodnutí nechat svoji sexualitu bezuzdně rozkvést a jede a jede, dokud není zastaven okolnostmi.

Možná nevím, jak přesně jsi to myslel a z čeho jsi vycházel. Píšeš z vlastní zkušenosti? Nebo jde o nezávazné úvahy?
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Označení pravý (čistý) pedofil?

Nový příspěvek od Kasz »

Ano, ten pedofil, který dítě zneužil a zjistí, že mu to prošlo, to pak může nechat rozkvést do ne moc hezkých rozměrů. Myslím si, že daniel píše o situaci, kdy je delikvent ze svého činu usvědčen a potrestán, jelikož informace o pedofilii se většinou tito lidé dozvědí a jsou ochotní připustit až v léčebně, někdy i po docela dlouhé době. "Já přece nejsem pedofil", protože pedofil je to nejhorší, co může být!

Danieli, mohl bys mi, prosím, napsat stranu, kde prof. Weiss tyto své myšlenky píše? Knihu mám, ale nějak jsem to tam přehlédl a kvůli tomu jí celou zase číst nebudu. :) Kdybys to našel, chtěl bych si to přečíst v originále, když už jej mám doma. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Plyšáček
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Označení pravý (čistý) pedofil?

Nový příspěvek od Plyšáček »

Kasz píše:Ano, ten pedofil, který dítě zneužil a zjistí, že mu to prošlo, to pak může nechat rozkvést do ne moc hezkých rozměrů.
Ono v tu chvíli ani tak nemusí sledovat, zda mu to prošlo - ono to většinou projde (alespoň ze začátku).
Jde především o to, že mu to "zachutná", objeví to "pravé ořechové" - to, na co je "geneticky vybaven", tak zvaně "se najde" a díky pocitové odměně pokračuje, dokud jej nezastaví svědomí, nešťastné dítě, komunita (ČEPEK), okolí či policie.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Označení pravý (čistý) pedofil?

Nový příspěvek od Kasz »

A nebo se taky může zhrozit nad tím, co udělal, zamyslet se nad sebou, najít si informace a čin už nikdy neopakovat. I takové lidi máme v komunitě. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Označení pravý (čistý) pedofil?

Nový příspěvek od Daniel »

Kasz píše:Danieli, mohl bys mi, prosím, napsat stranu, kde prof. Weiss tyto své myšlenky píše? Knihu mám, ale nějak jsem to tam přehlédl a kvůli tomu jí celou zase číst nebudu. :) Kdybys to našel, chtěl bych si to přečíst v originále, když už jej mám doma. :)
Petr Weiss, Sexuální deviace, druhé vydání, strana 301, druhá polovina. Nejsou to přímo jeho myšlenky, ale odkaz na dva předešlé výzkumy. V obou se hovoří i o pedofilech, z prvního vycházejí pedofilové špatně, z druhého lépe. Každopádně oba výzkumy se shodují na tom, že první sexuální delikt v dosavadním životě a věk nad třicet let jsou příznivé faktory pro to, že delikvent nebude recidivovat.

Pokud by to zajímalo ještě někoho, příslušná stránka je tady.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvek:
Kasz
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti