Podekovani Marco Freemenovi

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Uživatelský avatar
Vokoun

Podekovani Marco Freemenovi

Nový příspěvek od Vokoun »

Zdravim vas. Nedavno jsem opustil vasi komunitu bez udani jasneho duvodu. Marco ptal jsi se me co je tim duvodem. Z velke casti tim duvodem byl Plysacek a jeho dvojsmysly. Dale nedostatecna reakce na jeho chovani ze strany 'odpovednych' zde. Na me (hetero gynekofila) neumel reagovat jinak nez dvojsmasly na me dcery. Nyni vidim, ze se zde jeho jednani otaci vuci nemu a velke diky patri hlave Marco Freemenovi. Dekuji ti. Sleduji te a musim rici, ze tento web potreboval jako sul cloveka jako jsi ty. Jsem rad, ze mohu rici : mylil jsem se. S lidmi jako jsi ty, se tento web nesesype. Marco jen tak dale. A jak pises ty.. s pranim prijemneho zbytku dne Vokoun.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Podekovani Marco Freemenovi

Nový příspěvek od Forst Jan »

Je mi stále smutno, že jsi odešel. Nejsi jediný, kdo má s Plyšáčkem problémy, některé jeho řeči jsou opravdu ošklivé. Prosím, zvaž ještě jednou svůj odchod, nikdy není pozdě se vrátit. V každé větší skupině lidí bude někdo, kdo ti sedne méně, ale kvůli jednomu člověku přece odcházet nemusíš. Jsou tu i nástroje, kterými můžeš ignorovat uživatele. Neutíkej prosím od problému, čím víc se nás bude snažit Plyšáčka udržet na správné koleji, tím větší šance je, že uspějeme.

A upřímně souhlasím, že Marco je úžasný člověk. Ze všech lidí které jsem měl tu čest tu potkat, tak Marco je dle mého názoru nejúctyhodnější, nejlepší. Nebýt jeho, už dávno tu nejsem. Děkuji mu i já.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Forst Jan za příspěvky (celkem 5):
Allein, Filip, Damian, Marco Freeman, K3i4L
Děkuji
Uživatelský avatar
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Příspěvky: 256
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Re: Podekovani Marco Freemenovi

Nový příspěvek od Allein »

Ahoj, škoda, že nejsi registrovaný, a tak ti nemůžu dát like. :) Tak aspoň sem krátce taky něco dopíšu.

K poděkování Marcovi se připojuji, protože si jej opravdu zaslouží. A to nejen jako velmi schopný moderátor, ale i jako velmi dobrý člověk a ještě lepší kamarád. Lidi jako je on obecně ve společnosti dost chybí. :)

Ještě dodám, Vokoune, že jestliže měl někdo nevhodné narážky na tvé děti, tak mě to mrzí. Už rozumím tomu, proč jsi odešel. Ale i tak myslím, že je to škoda.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Allein za příspěvky (celkem 5):
Forst Jan, Filip, Damian, Marco Freeman, K3i4L
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Podekovani Marco Freemenovi

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj, mne je tiež ľúto, že si odišiel z komunity. Ako heterosexuálny teleiofil, si do komunity vnášal iný pohľad, ktorý je potrebný. Ján správne naznačil že existujú možnosti, ako sa vyhnúť členom, ktorí ti vadia. V každej komunite takých nájdeš. Ja keď idem do nejakej komunity, tak tam nejdem sa hádať s tými čo mi vadia, ale baviť sa s tými čo mám rád. A byť členom komunity znamená akceptovať aj ľudí čo mi nesadnú. Ak sa vrátiš budem rád. :)
Tak Marco je taký dokonalý, že niekedy rozmýšľam či je skutočný. :D
Uživatelský avatar
Damian
Registrovaný uživatel
Příspěvky: 38
Dal: 608 poděkování
Dostal: 130 poděkování

Re: Podekovani Marco Freemenovi

Nový příspěvek od Damian »

Připojuji se k poděkování Marcovi Freemanovi. A nejen za fórum, ale za všechno - on bude vědět lépe.
Vokoun píše:Z velke casti tim duvodem byl Plysacek a jeho dvojsmysly. Dale nedostatecna reakce na jeho chovani ze strany 'odpovednych' zde. Na me (hetero gynekofila) neumel reagovat jinak nez dvojsmasly na me dcery.
Opravdu, nejdřív mi nebylo příjemné, když se na chatu zbytečně obviňovalo ze zneužívání. Ale řekl jsem si, že se tomu pokusím rozumět, nešvary vznikají. Ale po včerejšku vážně nevím, co si o tom myslet. Vím, že nemůžu usuzovat na jednom člověku. Ale když vidím, že někdo píše o tom, jak by točil dětské porno a ještě se tomu směje, a dost dalších lidí se brání, jako by to bylo ok...

No nevím. Přišel jsem za lidmi, kteří mají rádi děti. Ne za lidmi, kteří se o nich vyjadřují jako prasata. Pak se jen utvrzuji v tom, že chápu, proč lidi pedofily nemají rádi.

Ale pokusím se to tady vydržet a byl bych rád, kdybyste to taky ještě zkusil. Nezahazujte vše do žita, i Váš pohled je důležitý. *yes*

Přeji Vám i dcerám, ať se máte hezky.

D.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Damian za příspěvky (celkem 8):
Forst Jan, Teenbl, Jeremy, Marco Freeman, Filip, Troper, Allein, K3i4L
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Podekovani Marco Freemenovi

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Vokoun píše:Zdravim vas. Nedavno jsem opustil vasi komunitu bez udani jasneho duvodu. Marco ptal jsi se me co je tim duvodem. Z velke casti tim duvodem byl Plysacek a jeho dvojsmysly. Dale nedostatecna reakce na jeho chovani ze strany 'odpovednych' zde. Na me (hetero gynekofila) neumel reagovat jinak nez dvojsmasly na me dcery. Nyni vidim, ze se zde jeho jednani otaci vuci nemu a velke diky patri hlave Marco Freemenovi. Dekuji ti. Sleduji te a musim rici, ze tento web potreboval jako sul cloveka jako jsi ty. Jsem rad, ze mohu rici : mylil jsem se. S lidmi jako jsi ty, se tento web nesesype. Marco jen tak dale. A jak pises ty.. s pranim prijemneho zbytku dne Vokoun.
Ahoj Vokoune,

v prvé řadě díky, že ses ozval, že nás aspoň sleduješ, mě těší. :)

Chtěl bych ti zároveň poděkovat za odpověď na moji otázku, kterou jsem měl ve vedlejším vlákně, teď alespoň zhruba vím, co tě k odchodu vedlo.

Vím, že Plyšáček se velmi často nechová vhodně, a že jeho reakce jsou často v rozporu s pravidly. Také jsem mu již dával týdenní BAN, když přetekl kalich mé trpělivosti. Nevím, co vše mezi vámi dvěma proběhlo, jaké narážky máš na mysli a podobně. Ale mrzí mě to, je škoda, že sis nechal smazat přezdívku. Ale jsi také velmi dobrý příklad toho, že i když se snažíme o osvětu lidem, tak i někteří z nás se někdy starají naopak o to, aby na nás většinově orientovaní viděli naopak opět něco, co by mohlo potvrdit většinově zavedený názor - že pedofil je jenom úchyl, který si ve finále nezaslouží vůbec pochopení. Možná ty ne - což jsem rád - protože jsi pochopil, že jeden uživatel nerovná se celá komunita, ale na jiného člověka to taky může zapůsobit mnohem hůře. Což je velmi velká škoda.

Co se týče nedostatečné reakce "odpovědných" lidí zde, možná i k tomu bych se vyjádřil. V prvé řadě bych poznamenal, že i takový admin nebo moderátor je skutečně jen člověk, který ne vždy má čas něco řešit, ne vždy může zareagovat hned na místě. A někdy dokonce může váhat, jaká reakce je nejpříhodnější. Já vím, že se to může zdát nejdříve jednoduché - nechová se vhodně, vykopnu a je klid. Jenže ono to takto vůbec nefunguje. Když vidím, že to někomu občas ujede, někdy i dělám, že to nevidím. Pokud to je ale přes hranu nebo velmi často opakované, tak přivírat oči nemůžu. Ale i tak musím zvažovat okolnosti, délku trestu, jaký trest zvolím. A ať zvolím cokoliv, vždy se někdo najde, kdo to rozhodnutí začne zpochybňovat. "Proč jsi mě vykopl? Vždyť jsem nenapsal nic hrozného!", "On to psal taky, proč jeho zde necháš?" "Ten trest je nepřiměřený a dlouhý!" "Ten trest je nějaký krátký, ne? Na to, jak často tady dělá binec." "Tady se nemůže už nic psát." "Tady to vedou jenom puritáni." Věř mi, že být moderátorem skutečně není pohádka. A že mě to mnohdy stojí zdraví mých nervů, někdy i psychické zdraví - ale už jsem se stačil před narážkami obrnit.

Takže chápu, když někdy někdo něco neřeší a raději to nechá na jiném administrátorovi/moderátorovi, ať už z nedostatku času, nebo už jen proto, že prostě nemůže. Teď ani nemluvím o tobě, ale lidé obecně zde si myslí, že jsme jen stroje. A že nám vůbec nevadí, když se do nás pustí. Jenže nám to vadí, a to dost. Otázka je, jak to člověk zvládá. Jestli hodí hůl do žita, nebo nehodí, povznese se nad narážky a dá najevo uživatelům, že on tady je ten, kdo má hlavní slovo. (Hned po administrátorovi.)

Ale nemyslím si, že zde máme nespravedlivé vedení. Ne vždy se na všem s Kaszem shodnu, ale i tak vím, že web se snaží vést dobře. A také být spravedlivý a dobře reagovat. Je fakt, že já jsem možná v určitých věcech přísnější než on. Ale takový jsem jak na chatu, tak i v reálu. A bohužel, jsem sice přísný, ale základ je v pravidlech, která zde jsou déle než já.

Takže ano, pohlížím na všechny stejným metrem. Ano, je-li problémovější uživatel, moje reakce mohou být ostřejší. A také ostřejší jsou. Nemůžu s někým, kdo pořád porušuje pravidla, jednat v rukavičkách. A myslím, že Plyšáčkův BAN byl hodně důležitý. Jelikož jsem tím dal možná najevo, že tady taky jsem, a že se mi to nelíbí, a že se to nebojím řešit, ať kdokoliv říká cokoliv.

Zakončím to již. Děkuji ti, Vokoune, za tuto tvou zprávu. Být moderátor je velmi nevděčná práce, ale sto provokací mi za jeden takový příspěvek, jaký jsi napsal ty, stojí. Vidím aspoň, že svou práci dělám snad aspoň trochu dobře.

Měj se pěkně,
Marco F.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 5):
Forst Jan, Kasz, simgiran, Filip, K3i4L
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Podekovani Marco Freemenovi

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Forst Jan píše:A upřímně souhlasím, že Marco je úžasný člověk. Ze všech lidí které jsem měl tu čest tu potkat, tak Marco je dle mého názoru nejúctyhodnější, nejlepší. Nebýt jeho, už dávno tu nejsem. Děkuji mu i já.
Filip píše:Tak Marco je taký dokonalý, že niekedy rozmýšľam či je skutočný. :D
Nejlepší nebo dokonalý opravdu nejsem, mám spoustu mezer, jako každý. Dokonalý člověk by byl opravdu velmi nudný, takže dokonalý bych být ani nechtěl.

Ale děkuji i všem ostatním, kteří se vyjádřili, že mi děkují. Zahřálo mě to u srdce a ve smutných dnech vyčarovalo úsměv na tváři. :)
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Podekovani Marco Freemenovi

Nový příspěvek od Kasz »

Je to přesně tak, jak to píše Marco. "Běžní" uživatelé mají představu, jak "mají správně admini a moderátoři fungovat", jenže i my jsme jenom lidé. Mnohokrát jsem mnoha lidem řekl, ať si zkusí založit web vlastní, a ať si to zkusí. Někteří si to i zkusili. Vím minimálně o dvou, kteří byli zatčeni... jeden za zneužívání, druhý za nakládání s DP (kam by dospěl ČEPEK, kdyby hlavního admina zatkli za zneužívání?). Třetí mi po roce napsal, že už chápe, proč reaguji, jak reaguji.

Kromě toho máme také své životy a chceme se věnovat našim blízkým, našim láskám, práci, studiu, ale i sami sobě, někdy taky musíme spát, jíst a chodit na WC. Vždycky, když si někdo stěžuje, měl bych sto chutí mu předat žezlo, ať si to vyzkouší.

Bohužel to není možné, ale každopádně je velmi nepříjemné, když musím reagovat na chování, které jsem nezpůsobil, ale které způsobil někdo jiný. Je to práce navíc, otrava, bere mi to čas, který bych mohl věnovat jiným (hlavně tedy svým) věcem. Dělám to, protože musím. Jak by bylo krásné, kdyby komunita jen vzkvétala, lidé by se k sobě chovali s úctou, slušně, bez potřeby administrátorů a moderátorů. Bohužel je to utopie. Nechť se zkusí zamyslet ti, kvůli kterým musíme BANovat, kopat - zkrátka zbytečně ztrácet čas věcmi, které bychom si mohli klidně odpustit. Rozdávat tresty, upozorňovat, nebo vysvětlovat, proč byl někdo zabanovaný, mi totiž rozhodně radost nedělá.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 3):
Teenbl, Marco Freeman, K3i4L
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
fenix

Re: Podekovani Marco Freemenovi

Nový příspěvek od fenix »

Ten první odstavec napsal Kasz vážně hezky ...
Nikdo neřiká, že je to lehký.
Jen by to v některých věcech chtělo třeba trošku dohodu místo slov o tom kdo je tu admin a bude prostě jen po jeho. Ono to pak vyvolává jen ty ostatní reakce, ale to nemá cenu rozebírat a ani nechci.
Ano jednoho zatkli za zneužívání, ale z dřívější doby a pak na webu se snažil právě o to aby ostatní nezneužívali, protože sám věděl jak je to těžké. Každý holt není tak svatý.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Podekovani Marco Freemenovi

Nový příspěvek od Kasz »

Admin se prostě musí poslouchat, protože je admin, tak to je na všech webech, kteří nějakého admina mají.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Návštěvník

Re: Podekovani Marco Freemenovi

Nový příspěvek od Návštěvník »

Ze i admini jsou jen lide chapu. Nechci zde kvuli plysackovi cerit dale vody. Je usmevne, jak vzdy po problemu s dvojsmysly dojde k prozreni a napraveni..a vzapeti jak jen to jde zase "zaboduje". Vskutku "fundovany odbornik" ;)

Marco prekvapujes me stale svou inteligenci, pohledem na svet, myslenim..nebylo by na tom treba nic prekvapujiciho..ale v tvem veku? Ziram obcas s otevrenou pusou ;))
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Podekovani Marco Freemenovi

Nový příspěvek od Jeremy »

fenix píše:Jen by to v některých věcech chtělo třeba trošku dohodu místo slov o tom kdo je tu admin a bude prostě jen po jeho. Ono to pak vyvolává jen ty ostatní reakce, ale to nemá cenu rozebírat a ani nechci.
Sám som si kedysi skúsil viesť taký malý projekt (oveľa menšieho rozsahu) a velmi rychlo mi došlo, že snažiť sa vyhovieť každému vedie k nekonečným rozpravám a dohadám, pri čom napriek stratenemu času, je výsledok zase len taký, že niekomu sa pozdavat nebude. Oveľa efektívnejšie sa ukazalo niektoré dôležité veci proste rozhodnúť a postaviť ostatných pred hotovú vec. Samého má prekvapilo, že aj ostatní to vzali velmi dobre a uznali, že táto cesta je efektívnejšie a všetko funguje lepšie k prospechu veci.
Takto sa samozrejme nedá rozhodovať o všetkom a ten kto rozhoduje by mal vedieť rozumne uvážiť, o čom týmto spôsobom rozhodne a ako. Ja v Kaszovi takéhoto človeka vidím a s absolútnou väčšinou jeho rozhodnuti nemám problém, hoci možno niekedy by som niečo riešil inak, rešpektujem, že isté veci proste musí stanoviť sám a nezdrzovat sa siahodlhymi rozpravami, ktoré aj tak nepovedu k ničomu plodnému.
Pridavam sa k podakovaniu Kaszovi, Marcovi a všetkým, ktorý venujú svoj čas riadeniu tychto stránok. Sám viem, že som mal až príliš často chuť so všetkým šľahnúť a venovať sa obyčajným, svojim veciam a ked spomínaný projekt skončil, bol som rád, že to mám za sebou. Projekt ako je ČEPEK takýto konečný termín nemá a o to náročnejšie je celé jeho riadenie. Napriek tomu funguje a funguje dobre. A že si to nemyslí každý, to je proste nutnosť.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvky (celkem 4):
Kasz, Forst Jan, Marco Freeman, K3i4L
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti